Pregled gostovanja Kinsta WordPress

kinsta logotip


Skupna ocena

Najcenejši načrt
30 USD / mesečno

Kinsta: Kratek povzetek za ljudi, ki nimajo časa (v bistvu nas vsi)

Na kratko, LJUBIMO Kinsta. Na Kinstu imamo več projektov in le redko imamo težave. Podpora je zelo odzivna in njihova namestitev strežnika je strela! K temu dodajte njihov globalni CDN, brezplačne SSL certifikate, brezplačne migracije na spletnem mestu in njihovo varnostno zaščito pred metami … iskreno, to je neznanec.

Tu je kratek pregled njihovih najboljših lastnosti:

 • Velika podpora: Tu so za vas 24/7/365, strokovna podpora za WordPress!
 • Google Cloud: Njihova infrastruktura deluje na Googlovem oblaku, ki ima 20 lokacij po vsem svetu, in je neverjetno hitra.
 • Varnost: Neprekinjeno spremljanje uptime, zaznavanje DDoS napadov, programske omejitve, podpora SSL in strojni požarni zidovi… neprebojna.
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja: Nikoli ne veš, ampak tega ne boš potreboval!

Tu res ne morete iti narobe. Njihovi načrti znašajo 30 USD na mesec in je seveda enostavno nadgradljiv, če potrebujete več sredstev.

Kinsta raziskave

Pregled

Zdaj in znova prihaja tehnološko podjetje, ki ravno prav pride. Kinsta je eno izmed teh podjetij.

Kinsta je spletno gostovanje, ki se je začelo izvajati leta 2013. Danes ima 20 strežnikov po vsem svetu, ki uporabljajo infrastrukturo Google Cloud, s podatkovnimi centri v Severni Ameriki, Južni Ameriki, Avstraliji, Evropi in Aziji.

Od svojega nastanka, Kinsta si je zelo prizadevala, da bi se prepoznala kot stroškovno učinkovita, varna, zanesljiva in preprosta za uporabo spletna gostovanja. V tem pregledu boste videli, da je Kinsta dosegla veliko tega in še več.

Posebnost Kinsta je gostovanje spletnih strani WordPress, podjetje pa ponuja svoje storitve po nekaterih najbolj konkurenčnih cenah v tej panogi. Kljub svojim privlačnim cenam pa Kinsta ne gre na pot številnih drugih ponudnikov gostovanja po konkurenčnih cenah, saj ogroža funkcije, kot sta hitrost in varnost.

Oglejte si na primer nekaj posodobitev, ki so jih poslali v letu 2019:

 • Dodano je več prostora za shranjevanje SSD v vseh načrtih.
 • Začetek samodejne optimizacije DB in funkcij samozdravljenja PHP.
 • Zagnan dodatek za prostor na disku za tiste, ki potrebujejo še več prostora.
 • Napovedali smo največjo posodobitev funkcij v letu in vsem brezplačno predstavili nove računalniško optimizirane (C2) storitve Google Cloud. To daje veliko povečanje zmogljivosti!
 • PHP 7.4, ja!

Značilnosti Kinsta

Namesto da bi vas pustil obesiti z minimalno podporo, Kinsta zagotavlja upravljano gostovanje WordPress-a, ki v vašem imenu optimizira in zagotavlja uspešnost spletnega mesta WordPress.

V vašem imenu Kinsta upravlja s številnimi tehničnimi vidiki vašega spletnega mesta WordPress, vključno z varnostnimi posodobitvami in varnostnimi kopijami. In s profesionalci, ki skrbijo za bistvene tehnične funkcije, ki ohranjajo delovanje vašega spletnega mesta, se lahko osredotočite na uživanje na svojem mestu WordPress in doseganje ciljev.

Kinsta je še posebej priročna in koristna za posameznike ali podjetja, ki so v svetu lastništva in vodenja spletnega mesta WordPress nova.

V okviru našega pregleda Kinsta smo preučili tudi hitrost nalaganja spletnih mest z uporabo gostovanja WordPress Kinsta. Impresivno se nam je zdelo, da ima povprečno spletno mesto, ki uporablja Kinsta za gostovanje, hitrejše nalaganje hitrosti in več uptime kot primerljiva spletna mesta v cenovnih načrtih gostovanja.

Poleg velike hitrosti nalaganja imajo spletna mesta, ki jih gosti Kinsta, v povprečju tudi manj težav.

Poglejmo še malo globlje v tem, kako Kinsta zagotavlja visoko kakovostno, upravljano gostovanje in podporo WordPress.

Lastnosti

Če imate spletno mesto WordPress, imate absolutno korist od najema gostitelja WordPressa. In čeprav Kinsta ni edino podjetje za upravljanje gostov WordPress, je eno izmed najboljših zaradi svojih uporabnih lastnosti in prijaznosti do uporabnikov..

Krista lahko gosti eno ali več vaših WordPress spletnih mest, nova pa lahko ustvarite tako, da se prijavite na svojo prilagojeno nadzorno ploščo Kinsta. Najlepše je, da lahko upravljate vsa spletna mesta WordPress, ki jih gosti Kinsta, iz enega samega podatkovnega centra / nadzorne plošče – redka, a priročna funkcija.

Druge standardne funkcije, ki jih ponuja Kinsta, da jih ločimo od običajnih storitev gostovanja WordPress vključujejo:

Strokovna podpora

Kinsta ima namensko skupino za pomoč strankam, ki jo sestavljajo guruji WordPressa. Na voljo je 24/7 prek spletnega klepeta za pomoč pri morebitnih težavah, povezanih s WordPressom.

Podpora Kinsta

Predvajanje spletnega mesta

Ne glede na izbrani paket gostovanja prejmete predpomnjenje na ravni strežnika in vtični vtičnik za predpomnjenje WordPress za izboljšanje uporabniške izkušnje na vašem spletnem mestu.

Mreža za pošiljanje vsebine (CDN)

Z načrtom gostovanja Kinsta z najnižjimi cenami boste prejeli 50 GB porabe KeyCDN na mesec. Z vsakim načrtom višje ravni boste imeli dostop do večje uporabe KeyCDN.

HTTP / 2.0

HTTP / 2.0 je na voljo za vsa spletna mesta, ki gostijo Kinsta, kar zagotavlja hitro hitrost nalaganja spletnih strani in še več.

SSL

Dobite certifikat brezplačnega varnega vtičnika (SSL), ne glede na načrt gostovanja, ki ga izberete pri Kinsta. Na voljo je tudi podpora za to varnostno tehnologijo.

Varnostni ukrepi

Kinsta ščiti svoja gostovana spletna mesta s porazdeljenim skeniranjem zavrnitve storitve (DDoS), blokiranjem GeoIP (prepoznavanje geografske lokacije računalnika na podlagi svojega internetnega protokola ali IP-naslova), požarnim zidom Google Cloud Platform (GCP), samozdravljenjem PHP, in več. Če se vaše spletno mesto, ki ga upravlja Kinsta, pokvari, vam bo podjetje pomagalo, da ga povrnete brez dodatnih stroškov.

Samodejno varnostno kopiranje spletnih strani

Vsi uporabniki dobivajo vsakodnevno samodejno varnostno kopiranje spletnih strani. Ta sistem zagotavlja, da lahko hitro obnovite spletno mesto iz najnovejše varnostne kopije, če se zgodi narobe.

Uptime Pregledi

S pomočjo nadzorne plošče Kinsta lahko priročno spremljate čas delovanja in izpade svojega spletnega mesta.

Kot vidite, je o Kinsti veliko ljubiti. Toda izdelki in storitve podjetja ne pomenijo ničesar, če si jih ne morete privoščiti, zato si oglejmo cene Kinsta.

Cenitev

Kinsta ponuja 11 načrtov gostovanja za WordPress. S široko paleto, ki je na voljo, boste lažje izbrali tisto, ki najbolj ustreza vašemu proračunu in ciljem. Vsi načrti vključujejo brezplačne SSL certifikate in CDN, pa tudi brezplačne migracije, garancijo za popravljanje vloma in 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Cene Kinsta

Načrt za zagon

Starterjev načrt je najcenejši in najbolj osnovni načrt, saj znaša 30 dolarjev na mesec ali 300 dolarjev na leto. Vključuje:

 • Ena namestitev programa WordPress
 • 10 GB prostora na disku
 • 20.000 obiskov

Pro načrt

Stroški 60 USD na mesec ali 600 USD na leto in priloženi:

 • Dve namestitvi programa WordPress
 • 20 GB prostora
 • 40K obiski

Posel 1

Stroški 100 USD na mesec ali 1000 USD na leto. Priloženo je:

 • Pet namestitev WordPress-a
 • 30 GB prostora
 • 100.000 obiskov

Posel 2

Stroški 200 USD na mesec ali 2000 USD na leto in prinašajo:

 • 10 namestitev programa WordPress
 • 40 GB prostora
 • 250.000 obiskov

Posel 3

Stroški 300 USD na mesec ali 3000 USD na leto in vključujejo:

 • 20 namestitev programa WordPress
 • 50 GB prostora
 • 400K obiskov

Posel 4

Stroški 400 USD na mesec ali 4000 USD na leto in vključujejo:

 • 40 namestitev programa WordPress
 • 60 GB prostora
 • 600K obiskov

Na voljo so tudi načrti višje ravni podjetja in namenski navidezni stroji (VM).

Če ste novinec ali uporabljate svoje spletno mesto WordPress za bloganje in ne pričakujete veliko obiskovalcev, je načrt za zagon dovolj. Če uporabljate komercialno spletno mesto WordPress, ki privablja ogromen porast obiskovalcev, boste morda potrebovali enega od poslovnih ali podjetniških načrtov.

Ne glede na to, kateri načrt ste izbrali, lahko vidite, da letni načrti ponujajo boljšo ponudbo kot mesečni, saj vam dejansko prikažejo dva meseca brezplačnega gostovanja.

Podpora

Za razliko od drugih spletnih gostiteljev Kinsta ne ponuja podpore po telefonu. Vendar zagotavlja 24/7 spletno podporo prek sistema za klepetanje v živo. Do tega sporočila lahko dostopate prek nadzorne plošče Kinsta. Vsak član podporne skupine je strokovnjak za WordPress, tako da boste hitro rešili svoje težave.

Skupina za pomoč strankam uporablja sistem vozovnic za sledenje vašim komunikacijam. Ta sistem zagotavlja, da lahko vsak predstavnik stranke dostopa do vaših informacij o strankah, zato morate samo enkrat razložiti svojo situacijo.

Prednosti

Na podlagi našega pregleda Kinsta so tukaj najpomembnejše prednosti izbire načrta gostovanja Kinsta:

 • Uživate v vseh prednostih, ki jih ima vaše spletno mesto na Googlovi platformi v oblaku, vendar Kinsta obravnava vse tehnične vidike.
 • Gostovanje je hitro in samodejno prilagodljivo, s čimer zagotovimo, da na hitrost vašega spletnega mesta ne vpliva med hitrostjo prometa.
 • Obsežni aktivni in pasivni varnostni ukrepi varujejo vaše spletno mesto, vključno z vsakodnevnimi samodejnimi varnostnimi kopijami za enostavno obnovitev.
 • Če morate spletno mesto obnoviti iz varnostne kopije, ga lahko najprej zaženete v testnem okolju, preden ga začnete uporabljati v živo.
 • 24/7 spletna podpora prijaznih strokovnjakov za WordPress.
 • Migracija spletnega mesta WordPress je brezplačna pri vseh načrtih gostovanja.
 • Statistični podatki o vašem prometu, ki jih je enostavno za ogled in razumevanje, so na voljo na nadzorni plošči.
 • Nadzorno ploščo je enostavno razumeti in uporabljati, tudi če ste začetnik programa WordPress.
 • Infrastruktura za optimalne hitrosti nalaganja spletnega mesta, vključno s PHP 7.3 in MariaDB (sistem za upravljanje podatkovnih baz).
 • Redni in natančni pregledi in poročila o času delovanja in izpadov.
 • Garancija za odpravljanje krajev in 30-dnevno jamstvo vračila denarja za vse načrte.
 • Razvijalcem prijazno gostovanje v WordPressu, ki pospeši in avtomatizira vaš potek dela.

Slabosti

 • Brez telefonske podpore, vendar to res ni vprašanje, če je spletna podpora Kinsta na voljo 24/7, hitro in brezplačno.

Zaključek

Iskreno povedano, ne glede na to, ali imate izkušnje z gostovanjem WordPressa ali ne, lahko samozavestno uporabite gostovanje s kinsta WordPress, da napajate spletno mesto in dosežete svoje cilje.

In če niste prepričani, ali je Kinsta prava platforma za vas, izkoristite 30-dnevno garancijo za vračilo denarja za brezskrben preizkus katerega koli načrta gostovanja Kinsta. Če storitve ne uživate, lahko svoj denar vrnete brez težav.

Glede na naše izkušnje in tipične ocene uporabnikov obstaja velika verjetnost, da boste uživali v Kinsta kot mi. VELIKO priporočljiv gostitelj WordPress!

Pregled povzetka Matthew RogersReview Date 2019-12-12Reviewed KinstaAuthor Ocena 51zvezd1zvezd1zvezd1zvezd1zvezdIme izdelka KinstaPrice
30 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector