Poceni spletno gostovanje za Avstralijo

Kot digitalna agencija je spletno gostovanje nekaj, česar ne moremo storiti, in čeprav uporabljamo dražje premijsko gostovanje za svoje stranke, imamo tudi veliko stranskih projektov, ki potrebujejo tudi gostovanje, za tiste pa jih uporabljamo cenejše možnosti. Trenutno imamo račune gostovanja pri 30+ podjetjih!


Ko gre za pridobitev dostojnega vpogleda v najboljša poceni spletna gostovanja v Avstraliji, ste na pravem mestu!

Spodaj najdete naš osebni top 3 najboljših poceni storitev spletnega gostovanja za Avstralijo. Vsako izmed njih smo analizirali, pregledali in primerjali z najbližjo konkurenco, da smo jim dali mesto na seznamu. Naslednja merila dodelimo našim favoritom: enostavnost uporabe, dostopnost ter zmogljivost / moč.

Stranska opomba: Trdno verjamemo, da lahko dobite boljše in cenovno ugodnejše možnosti, če pogledate spletne gostitelje btw v ameriški lasti. Dokler imajo strežnike v Avstraliji ali blizu nje (npr. Singapur <- prekaša veliko avstralskih gostiteljev), ponavadi so boljša izbira (kot je naš super 1, Hostinger)!

Podjetje za spletno gostovanjeSkupna ocenaCena / mo.Disk SpaceFeaturesReviewsSpletna stran
Logotip Hostingerja0,99 USD (manj od 9,99 USD)10 GB
 • Zelo cenovno ugodno
 • Zelo enostavna namestitev
 • Odlične zmogljivosti in hitrosti
 • Globalno omrežje strežnikov
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Gostovanje pregled
site24,95 AUD AUD (začasen 67% popust, nižji od 14,95 USD)10 GB
 • Enostaven za uporabo
 • Hitri strežniki
 • Odlična podpora 24/7!
 • Varnostna varnostna zaščita
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
SiteGround Pregled
hostpapa3,36 AUD AUD (manj od 8,99 USD)100 GB
 • Zelo poceni
 • 100 GB prostora na disku
 • Vendar strežniki s sedežem v ZDA, zato počasnejši časi nalaganja.
HostPapa Pregled

“Pri tako številnih gostiteljskih podjetjih lahko izbirate med primernimi, ki ustrezajo vašim potrebam, zelo zamudno, še posebej, ker se zdi, da ponujajo enake lastnosti po nekoliko različnih cenah, zato se večina ljudi sprašuje, kje je razlika …

Poleg zgornjega pregleda preglednice smo ustvarili tudi podrobnejši top 10 najcenejših spletnih ponudnikov gostovanja za Avstralijo. Za razvrščanje najboljših spletnih gostiteljev smo uporabili naslednje kriterije: Enostavnost uporabe, dostopnost in zmogljivost / moč. Uživajte! “

Matthew RogersMatthew Rogers – Urednik

Najcenejši spletni gostovanje Avstralija 2020 – Ocene

1. Hostinger

Logotip gostitelja
Spletno mesto: hostinger.com
Cena: 0,99 USD
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: Live Chat
Globalni doseg: Da

Hostinger je tisti, ki ga iščete. Ne le, da je na našem seznamu najcenejša, ampak je kakovost njihovih storitev gostovanja enaka ali včasih boljša od konkurentov z višjimi cenami, zelo je impresivna!

Za samo 0,99 USD dobite zares hiter strežnik blizu AU (Singapur – isto mesto, ki ga uporabljamo za primarni podatkovni center našega spletnega mesta), 10 GB prostora na disku SSD, 24/7/365 podpora za stranke in brezplačno SSL.

Ponujajo celo 30-dnevno garancijo vračila denarja, če niste zadovoljni!

Toda stvar, ki jih resnično ločuje od večine njihove konkurence, je način, na katerega se vpišejo nove prijave. Nikoli nismo bili v postopku nastavitve, ki je potekal tako gladko (in z leti smo vzpostavili veliko računov gostovanja). Je zelo dobro zasnovana in vas hitro vzpostavi in ​​tečete.

Poleg tega, za razliko od mnogih drugih spletnih gostiteljev, ne uporabljajo cPanel kot svoje nadzorne plošče. Izdelali so po meri, izgleda veliko bolj čisto in je zelo enostaven za uporabo.

Ko gre za globalni doseg njihovih storitev, imajo poleg strežnika v Singapurju tudi strežnike v Združenih državah Amerike, Združenem kraljestvu, na Nizozemskem, v Litvi, Singapurju, Braziliji ali Indoneziji. To je super, če vaš ciljni trg ni v Avstraliji.

Imajo 3 skupne načrte gostovanja, najcenejši pa samo USD 0,99 / mesec (nižje od 7,99 USD), kar je resnično noro vrednost glede na njihovo kakovostno nastavitev. In če nadaljujete z naslednjim načrtom (še vedno pod 3 USD / mesečno), boste dobili dnevno varnostno kopiranje, neomejeno število domen, 20 GB prostora na disku in povečano RAM.

V naši knjigi so brez možganov!

Prednosti

 • Zelo enostavno za namestitev
 • Odlična predstava
 • Super cenovno
 • Hitri strežnik v Singapurju + globalno omrežje

Slabosti

 • N / A

2. SiteGround

Logotip SiteGround
Spletna stran: www.siteground.com
Cena: 4,95 USD
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Da

SiteGround je še en odličen spletni strežnik. Njihova podpora je vrhunska (prek telefona, klepeta in vozovnic), cenovno ugodne cene in strežniki hitri (spet izberite Singapurjev strežnik za mesta Aussie). SG tudi uradno priporoča WordPress, kar je naravnost impresivno.

Tako kot pri Hostingerju, nam je resnično všeč njihov svetovni doseg, tudi ti imajo podatkovne centre v ZDA, Veliki Britaniji, NL in SG, samo v primeru, da boste kdaj začeli ciljati na globalni trg.

K temu dodajte zelo učinkovit varnostni sistem (ki so ga izdelali po meri), avtomatizirane varnostne kopije in 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Druge dodatne ugodnosti vključujejo brezplačen SSL za zaščito spletnih mest, dnevne varnostne kopije za mir in še mnogo več.

SG-jev najcenejši načrt se začne šele 4.95 AUD / mesec (67% nižje od običajne cene)! 

Prednosti

 • Enostavna nastavitev
 • Trdna varnost
 • Globalni doseg z več podatkovnimi centri
 • Sistem lastnega predpomnjenja za hitrejše nalaganje

Slabosti

 • Visoke pristojbine za obnovo

Preberite našo spletno stran Pregled gostovanja tukaj

3. HostPapa

Logotip HostPapa
Spletno mesto: hostpapa.com.au
Cena: 3,36 AUD
Prostor na disku: 100 GB
Podpora: telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Ne

HostPapa je še en zelo ugoden ponudnik gostovanja. Čeprav jim primanjkuje nekaterih ljubših lastnosti konkurentov, kot je SiteGround, to nadoknadijo z veliko prostora na disku in zelo dobro podporo.

Ponujajo nekaj dobrih brezplačnih, kot so brezplačno ime domene, brezplačen SSL in brezplačen prenos spletnega mesta, če ga potrebujete. Poleg običajnega skupnega gostovanja (splošna možnost za večino ljudi) ponujajo tudi gostovanje preprodajalcev, VPS gostovanje in gostovanje v WordPressu, pa tudi storitve spletnega oblikovanja, integracijo G Suite in integracijo Office 365.

Slaba stran je, da njihovi strežniki niso v Avstraliji, ampak v Kanadi in ZDA, zato bodo časi nalaganja nekoliko trpeli… a potem lahko spet omogočite CDN, kot je Cloudflare (ki je brezplačen), da vaše vsebine potisne po vsem svetu in teče gladko od kjer koli (in ni tako težko nastaviti).

Zelo cenovno samo 3,36 AUD AUD / mesec!

Prednosti

 • 100 GB prostora na disku
 • 24/7 podpora
 • Brezplačno ime domene
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Slabosti

 • Ameriški strežniki

4. Gostovanje A2

Logotip gostovanja A2
Spletno mesto: www.a2hosting.com
Cena: 3,92 USD
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Da

Medtem ko je A2 gostovanje – po našem mnenju – fantastično za gostovanje preprodajalcev, so tudi njihovi načrti za poceni gostovanje v skupni rabi. Ponujajo vse običajne funkcije, ki jih pričakujete od dostojnega gostitelja, po precej dostopnih stroških 3,92 USD na mesec.

Ponujajo SSD gostovanje za hitrost, neomejen prostor na disku, hiter Singapurski podatkovni center za avstralska mesta (kot je SiteGround) in 24/7 podporo.

Kar jih loči od konkurence, je njihova garancija za vračilo denarja kadarkoli… čeprav tega še nismo preizkusili.

Ponujajo 3 skupne pakete gostovanja, njihov najcenejši načrt pa se začne šele ameriški dolar 3,92 USD / mesec (približno 5,22 USD na mesec).

Prednosti

 • 4 globalni strežniki
 • Neomejen prostor na disku
 • Garancija za vračilo denarja kadarkoli

Slabosti

 • Stroški v USD

5. GreenGeeks

Logotip GreenGeeks
Spletna stran: www.greengeeks.com
Cena: 2,95 USD
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Da

GreenGeeks je znan predvsem po svojem okolju prijaznem načinu vodenja svojega podjetja, zato 300% energije, ki jo porabijo, vrne v mrežo, kar je zelo lepo.

Kar zadeva njihove dejanske storitve gostovanja, je zelo podobno A2 gostovanju, toda minus Singapurski podatkovni center, kar pomeni, da gostujete v ZDA, kar bo povzročilo nekoliko daljši čas nalaganja. V resnici smo všeč, kako ravnajo z varnostjo. Zgradili so svoj varnostni sistem, s katerim so vsi njihovi podatkovni centri čisto čisti. Kar pa se tiče hitrosti, delujejo na SSD-jih in podpirajo PHP7, združite ta dva in morda niti ne boste opazili toliko zamude s ameriških strežnikov.

GreenGeeks ponuja skupno spletno gostovanje (odlično za mala podjetja in bloge), gostovanje preprodajalcev, namenske strežnike, gostovanje v WordPressu in VPS gostovanje. Imajo tudi 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, če niste zadovoljni z njihovimi storitvami.

Njihov najcenejši načrt se začne pri 2,95 USD / mesečno.

Prednosti

 • Super zelena
 • Velika podpora
 • Neomejen prostor na disku

Slabosti

 • V Avstraliji ali v bližini ni strežnikov

6. HostingCloud

Logotip HostingCloud
Spletno mesto: hostingcloud.com.au
Cena: 2,50 AUD
Prostor na disku: 5 GB
Podpora: Vstopnice
Globalni doseg: Ne

HostingCloud je nov gostitelj, 100% avstralski proračunski gostitelj. Všeč so nam cena (2,50 AUD je res poceni), gostovanje SSD (odlično za hitrost) in brezplačni SSL certifikati.

Tam, kjer mislimo, da bi verjetno lahko naredili boljše, so možnosti podpore, saj trenutno vidimo samo podporne vozovnice… in prostor na disku, ki znaša le 5 GB. Toda spet, pri 2,50 dolarja, je razmerje med vrednostjo in stroški še vedno zelo impresivno.

Ponujajo tudi brezplačne migracije cPanel, imajo 7-dnevno hrambo varnostnih kopij in DDOS zaščito. Vse skupaj, ni slabo!

Prednosti

 • Zelo cenovno ugodno
 • Brezplačni SSL

Slabosti

 • Mogoče potrebujejo boljše možnosti podpore
 • Brez prekomorskih strežnikov

7. MediaFortress

Logotip MediaFortress
Spletna stran: mediafortress.com.au
Cena: 7,70 AUD
Prostor na disku: 1 GB
Podpora: telefon, vstopnice
Globalni doseg: Ne

MediaFortress je na tem seznamu morda videti čudno, saj so dražji od običajnega gostitelja in ponujajo zelo malo prostora na disku (le 1 GB). Razlog, da so na seznamu, so dodatne storitve. Prav tako so marketinška agencija, kar pomeni, da če želite dejansko spletno mesto s svojim gostovanjem, to lahko storijo. Potrebujete SEO ali PPC, kaj pa kampanje v družabnih medijih? Ja, tudi oni to počnejo.

So digitalna stran vašega podjetja na enem mestu in so 100-odstotno Avstralci. Zato smo jih v bistvu zato uvrstili na seznam … samo v primeru, če kdo išče trgovino za digitalni marketing na enem mestu.

Njihov najcenejši načrt se začne pri 7,70 AUD / mesečno.

Prednosti

 • Digitalna trgovina na enem mestu
 • 100% avstralski

Slabosti

 • Draga

8. Bluehost

Logotip Bluehosta
Spletna stran: www.bluehost.com
Cena: 3,95 USD
Prostor na disku: 50 GB
Podpora: telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Da

Bluehost je zelo znan, in čeprav so imeli v zadnjih nekaj letih, ko jih je EIG kupil, grobo obliž, postopoma izboljšujejo podporo in svoje storitve gostovanja.

Ponujajo veliko prostora na disku in dostojne zmogljivosti po dostopni ceni. Všeč so nam tudi različne možnosti podpore, ki so na voljo, vse od baze znanja, podpornih vozovnic, klepetanja v živo, telefona in celo video vadnic.

Kar zadeva načrte gostovanja, ponujajo običajno skupno gostovanje, gostovanje WordPress, VPS, namensko gostovanje in gostovanje v oblaku. Kljub temu nimajo nobenega strežnika v Avstraliji ali v njeni bližini, zato je za optimalne čase nalaganja potreben CDN.

Njihov najcenejši načrt se začne pri 3,95 USD na mesec.

Prednosti

 • Brezplačni SSL
 • 50 GB prostora na disku

Slabosti

 • Ameriški strežniki
 • Trenutni sloves ni tako velik

9. Gostitelj Geek

Logotip gostitelja Geek
Spletna stran: www.hostgeek.com.au
Cena: 4,58 AUD
Prostor na disku: 400 MB
Podpora: telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Ne

HostGeek je še en gostitelj v Avstraliji z dovolj spodobnimi cenami, vendar je prostora na disku, ki ga ponujajo v svojem osnovnem načrtu, zelo malo, le 400 MB.

Glede na to sta dva razloga še vedno sestavila seznam. 1 je ta, da imajo podatkovne centre tako v Avstraliji kot v Singapurju, drugi razlog pa je, da – kot MediaFortress – poleg svojih osnovnih paketov gostovanja ponujajo tudi številne storitve digitalnega trženja..

Ponujajo skupno gostovanje, gostovanje preprodajalcev, VPS, namenske strežnike in bolj specializirane načrte gostovanja za WordPress, Joomla in Magento. Specializirani načrti so dražji, vendar optimizirani za vsak CMS.

Najcenejši načrt se začne s 4,58 USD / mesečno.

Prednosti

 • Veliko izbire gostovanja
 • 100% avstralski

Slabosti

 • Samo 400 MB prostora na disku

10. Netregistry

Netregistry logotip
Spletna stran: www.netregistry.com.au
Cena: 9,95 USD
Prostor na disku: 20 GB
Podpora: telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Ne

Netregistry je veteran avstralske gostiteljske industrije. Čeprav nismo velik oboževalec, si zaslužijo spomin, saj so že zelo stari, ponujajo veliko prostora na disku s svojimi načrti gostovanja, poleg tega pa ponujajo tudi spletno oblikovanje in storitve digitalnega marketinga.

Kot rečeno, so njihovi SSL certifikati precej dragi (osnovni so brezplačni pri večini drugih gostiteljev) in večina najnovejših pregledov uporabnikov v spletu in na forumih ni zelo pozitivna.

Prednosti

 • Lokalni gostitelj
 • Dostojna količina prostora na disku

Slabosti

 • Draga
 • Ocene uporabnikov
 • Stroški SSL

Poceni gostiteljska tipkovnica

Poceni spletno gostovanje: kaj / zakaj / kako

Ali iščete poceni gostovanje v Avstraliji (morda celo brezplačno gostovanje spletnih strani)? Skupno gostovanje je odličen način za mala podjetja, da ohranijo svoje spletne strani in delujejo, ne da bi pri tem zlomili banko. Tisti, ki iščejo svoj prvi paket za spletno gostovanje, se navadno držijo poceni gostovalnega načrta, kot je deljeno gostovanje. Običajno je to storitev za uporabnike začetne ravni, ki ponuja vse vire, ki jih potrebujejo za uspeh zagona, majhnega spletnega mesta za e-trgovino ali osebnega spletnega mesta. To je idealen način za tiste, ki želijo gostovati na manjšem spletnem mestu, da za delček cene dobijo vse funkcije profesionalnega spletnega mesta. Običajno so vsa spletna mesta in vsebine z več povezanih mest z njimi shranjene na samo enem stroju, kar znatno zniža stroške, vendar še vedno povzroči kakovostno storitev.

Izbira avstralskega ponudnika gostovanja (ali poceni novozelandsko spletno gostovanje ali katero koli drugo državo, ki jo pokrivamo tukaj, na MangoMatter, kot so Velika Britanija, Kanada, Singapur, & Irska), ki vam v proračunu prinesejo tisto, kar potrebujete, je lahko pogosto herkulozna naloga, če šele začnete s svojim spletnim mestom. Čeprav bi bilo dobro imeti virtualni zasebni strežnik ali VPS, so ti ponavadi z visoko ceno. Kar zadeva pridobitev vseh funkcij, ki jih potrebujete za profesionalno spletno mesto z najsodobnejšimi spletnimi aplikacijami, hkrati pa znižuje stroške, poceni gostovanje je pot.

Kako deluje poceni gostovanje?

Deljeno gostovanje lahko avstralskim uporabnikom ponudi poceni gostovanje z uporabo močnih virov sodobnega strežnika in njegovo uporabo za več strank. To je podobno, kako v stanovanjski stavbi z 10 enotami vsaka enota napaja elektriko, vodo in kabel s pritoki, ki se razvejajo iz ene same glavne linije. Poleg tega, če lomi vodovod, najemodajalec poskrbi za težavo namesto vas. Predpostavka skupnega gostovanja je povsem enaka; strežnik delite z drugimi spletnimi mesti in skrbniku strežnika zaupate, da bo poskrbel za vse večje okvare. Vsakemu spletnemu mestu na strežniku je dodeljeno določeno količino procesne moči, prostora za shranjevanje in pasovne širine interneta za delovanje in dobro počutje vašega spletnega mesta. Skrbnik strežnika redno posodablja vaš operacijski sistem in z njim povezano programsko opremo, zato vam ni treba skrbeti za to.

Ko gre za iskanje cenovno ugodne možnosti gostovanja vašega spletnega mesta, je poceni gostovanje vedno mogoče najti prek skupnega ponudnika gostovanja (čeprav so nekateri avstralski gostitelji, kot je Digital Pacific, nekoliko dražji). Če ne načrtujete obsežnega razvoja aplikacij po meri ali pričakujete izjemno visok pretok prometa, omejen prostor in pasovna širina, ki ju dopuščate prek skupnega gostovanja, verjetno ne bosta nikoli postala težava.

Zakaj poceni spletno gostovanje?

Če ne načrtujete upravljanja spletnega mesta, ki bo naenkrat videlo veliko prometa ali tistega, ki uporablja izredno napredne tehnologije, verjetno ne boste imeli težav s skupnim gostovanjem. To pomeni, da bi morala velika korporacija kot možnost verjetno posredovati deljeno gostovanje, toda vaš zagon ali majhno podjetje bi moralo biti zaenkrat v redu (zagotovo, ko imate dostojen CMS, kot je WordPress) – in lahko vedno premikate svoje spletno mesto drugod, če in kdaj postanejo omejitve poceni gostovanja težava. Posamezniki, ki želijo ustanoviti blog ali zgraditi majhno spletno mesto za svoje podjetje, morajo poiskati poceni gostovanje, ki bo popolnoma ustrezalo njihovim potrebam.

Ne glede na namen vašega spletnega mesta, boste verjetno želeli najti način, da ga čim hitreje postavite in zaženete, ne da bi na kakršen koli način ogrožali kakovost. Če ne mislite, da bo vaše spletno mesto vroča točka na internetu, je skupno gostovanje način, da na enem mestu dobite vse, kar želite, ne da bi porabili velike dolarje. Večina ljudi se odloči za poceni avstralsko gostovanje za svoje prvo spletno mesto, saj je veliko lažje, kljub temu pa ponuja vse funkcije, ki jih morda želite uporabiti, ponuja veliko prostora za večino ljudi itd. Na koncu dneva ste razlike ne boste opazili, če resnično ne boste postali resnični – takrat pa cenovna cena nadgrajenega strežnika vsaj ne bi smela biti težava.

Stranska opomba: Če ste spletni oblikovalec, ki želi gostiti stranke, ne uporabljajte skupnega računa, pojdite z računom preprodajalca in si prihranite prihodnje težave.

Prednosti

 • Manj draga alternativa: Kot že ime pove, poceni gostovanje spletnih strani ni tako drago kot druge alternative, kot je namensko gostovanje. To je način, da se vaše spletno mesto zažene in deluje, ne da bi izpraznili denarnico.
 • Skrbnik strežnika: S skupnim gostovanjem imate skrbnika strežnika, ki nadzira in skrbi za težave. Vedno posodabljajo vaš operacijski sistem in povezano programsko opremo do najnovejše različice, zato vam na to sploh ni treba varčevati z mislijo.
 • Ponuja vse potrebne funkcije: Poceni gostovanje ponuja vse funkcije, ki jih zagonsko podjetje, blog, osebno spletno mesto ali druga majhna spletna mesta morda potrebujejo, zato boste imeli na dosegu roke vse, kar potrebujete.

Slabosti

 • Omejen prostor: Čeprav številne storitve oglašujejo neomejen prostor strežnika, to preprosto ni res. Če se začnete približevati zmogljivosti, ki so vam jih dodelili, boste morali nadgraditi svoj paket gostovanja, verjetno na VPS.
 • Visokega prometa ni mogoče obravnavati: Če menite, da imate na vašem spletnem mestu veliko ljudi, se boste morda želeli izogniti načrtu poceni gostovanja. Veliko prometa bo pogosto povzročilo, da se vaš strežnik zatakne in deluje veliko počasneje, kot želite.

koda za gostovanjePogosta vprašanja

Kaj je skupno gostovanje?

Skupno gostovanje je načrt gostovanja spletnih strani, v katerem več uporabnikov deli en sam strežnik, da gosti svoje spletno mesto.

Kako deluje? Kako se datoteke ne mešajo??

Datoteke in aplikacije na vsakem računu se hranijo ločeno znotraj strežnika (ponavadi uporabljajo cPanel) in ni možnosti, da bi medsebojno komunicirali. Vsak uporabnik dobi lastno particijo strežnika, v kateri so shranjene datoteke in aplikacije, ter lastno drevo datotek. Uporabniki ne bodo imeli dostopa do particij ali datotek drug drugega. Spletni strežnik in računalniški viri pa si delijo vse račune na strežniku.

Ali skupno gostovanje pomeni, da bom IP naslov delil z drugimi spletnimi mesti?

V večini primerov, da, je tako. Načrti za skupno gostovanje so privzeto ponavadi “navidezni gostitelji na podlagi imena”. Zaradi tega imajo vsi računi skupni identični naslov IP in rutina se bo izvajala na podlagi imena domene. To pa ne bi smelo imeti nobenih neposrednih posledic za varnost vašega spletnega mesta. Vendar je pomanjkljivost tega dejstva ta, da s svojim navideznim virtualnim gostiteljem ne boste mogli uporabljati varnostnega potrdila SSL, ki se nanaša na večino razpoložljivih načrtov gostovanja. Razlog za to je zato, ker se brskalnik poveže s strežnikom s protokolom HTTPS, preverjanje šifriranja in varnostnega potrdila se zaključi, preden odjemalec pošlje celotno glavo zahteve strežniku. Na takem mestu je nemogoče vedeti, za katero ime domene je varnostno potrdilo namenjeno.

Koliko spletnih strani lahko obstaja na enem strežniku?

Veliko. Vsako podjetje za spletno gostovanje se mora odločiti o gostoti računov v skupni rabi glede na to, koliko naprav ima na voljo in kakšno statistiko uporabe zapušča. Ni redko, da en strežnik gosti več kot 1000 spletnih strani, kar pomeni, da vse te domene delujejo z enim samim naslovom IP. Vendar to verjetno ni tak paket skupnega gostovanja, ki ga želite uporabljati, in poiščite tistega, ki ne bo zbral toliko spletnih mest na en sam strežnik.

Ali lahko imam edinstven IP naslov prek skupnega gostovanja?

Ja lahko. Številni ponudniki gostovanja ponujajo načrt, ki je priložen “namenskemu naslovu IP”, kar pomeni, da se bo rutina izvajala prek “virtualnih gostiteljev, ki temeljijo na IP.” To pomeni, da je en spletni strežnik sposoben obdelati več naslovov IP; v tem primeru si še vedno delite vse vire računalnika, vendar delujete izven svojega IP naslova.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map