Panthurjev pregled

Panthur

Lokalno, izkušeno, odlična predstava, toda …


PanthurLogo

Skupna ocena

Najcenejši načrt
5 USD / mesečno

Panthur: Kratek povzetek za ljudi, ki nimajo časa (skoraj vsi)

Medtem ko je Panthur po avstralskih standardih dober gostitelj, je njihova podpora odzivna (ob nakupu s strani Hostopia so imeli grobo zaplato, vendar se zdi, da je to normalno), njihove cene pa so precej konkurenčne, uspešnost pa meji na impresivne.

Če pa jih primerjamo z trenutno priljubljenim spletnim gostiteljem SiteGround, boste opazili nekaj razlik, glavne pa so pomanjkanje globalnih podatkovnih centrov (v Sydneyu imajo samo enega primarnega, SiteGround jih ima kar nekaj po vsem svetu, kar vam omogoča globalni doseg), in pomanjkanje načrtov za gostovanje, osredotočenih na WordPress (več kot 25% celotnega interneta deluje na WordPressu in verjetno bo tudi vaše spletno mesto, zato je zelo pomembno).

Na kratko, naše priporočilo še vedno velja za SiteGround in ne za Panthur, saj SiteGround v svojem osnovnem načrtu ponuja 10 GB diskovnega prostora, brezplačen SSL, brezplačen CDN, brezplačne migracije, imajo več podatkovnih centrov po vsem svetu (globalni doseg) in jih uradno priporoča WordPress (zelo malo gostiteljev lahko trdi, to je zelo impresivno), oglejte si naš pregled SiteGround tukaj!

Če rečem, če želite ostati lokalni, Panthur je dolgoročno cenejši in ponuja več kot dovolj uspešnosti tudi pri svojih osnovnih načrtih, da bi vaše spletno mesto nemoteno delovalo!

Raziskave Panthurja

Panthurjev pregled

Panthur se je dejansko začel kot nekomercialna organizacija, ki je nudila varne in hitre storitve spletnega gostovanja. Ko je njihov ugled v industriji naraščal in so pridobili večjo prepoznavnost, je Panthur začel tržno ustvarjati gostovalne rešitve.

Od leta 2009 je veliko avstralskih podjetij poskočilo & uporabljajo zanesljive avstralske storitve spletnega gostovanja Panthurja (in z dobrim razlogom).

Gostovalne storitve

Panthur v svoji srži ponuja naslednje načrte:

 • Gospodarsko spletno gostovanje (proračunska možnost)
 • Poslovno spletno gostovanje (priporočeni načrti)
 • Stealth spletno gostovanje (za epske predstave!)
 • Gostovanje prodajalcev (če ste spletni razvijalec / oblikovalec in želite svojim gostom zagotoviti gostovanje)

Znotraj vsakega načrta imajo dodatne načrte, ki vam omogočajo, da izberete najustreznejše gostovanje za vaše potrebe in proračun. Vsi so opremljeni s samodejnimi varnostnimi kopijami in brezplačno storitvijo obnovitve diy-ja v primeru, da gre kaj narobe, gre nazaj za 90 dni! Tako kot večina gostiteljev imajo namestitvene programe za večino popullarnih CMS-jev z enim klikom, kar na primer ustvarja WordPress spletno mesto precej enostavno!

Kar se tiče cenovnih politik, je Panthur precej prilagodljiv. Za vse storitve gostovanja boste lahko plačevali mesečno, vsakih 6 mesecev, vsako leto, vsaki 2 leti ali vsaka 3 leta. Če se odločite za razdaljo s Panthurjem in se naročite za daljše časovno obdobje, ponujajo popuste do 20%.

Gospodarsko spletno gostovanje

To je najosnovnejša ponudba, primerna za majhna in srednje velika spletna mesta, ki zmorejo dostojno količino prometa. Sorazmerno poceni, osebno v tem načrtu ne bi gostil forumov ali spletnih mest za e-trgovino, vendar je kot nalašč za spletna mesta za mala podjetja. Izbirate lahko med tremi pod-načrti: Mini, Advanced in Professional.

Njihov Mini načrt ponuja 2000 MB prostora za shranjevanje in 100.000 MB pasovne širine, medtem ko Professional načrt dobite 10.000 MB prostora za shranjevanje in 500.000 MB pasovne širine. Panthurjev napredni načrt je nekaj vmesnega. Cene za ekonomsko spletno gostovanje se začnejo pri 5 USD na mesec.

Poslovno spletno gostovanje (naše priporočilo!)

Poslovno spletno gostovanje je njihova druga rešitev – še vedno dostopna -, ki prinaša večje vire v primerjavi z gospodarstvom, ki gostuje. To ponavadi priporočam za katero koli podjetje, saj lahko upravlja veliko prometa!

Poslovno spletno gostovanje ima tudi 3 možnosti: bronasto (začne se pri 20 USD na mesec), srebrno (30 USD / mesec) in zlato (60 USD / mesec). Zanimiva stvar teh načrtov je, da se razlikujejo le v prostoru za shranjevanje, medtem ko je vse ostalo, vključno s pasovno širino, neomejeno. To omejuje vašo izbiro na en sam dejavnik, pametno, kako so to strukturirali, postopek olajša tudi za manj pametne strokovnjake med nami.

Stealth spletno gostovanje

Stealth spletno gostovanje je oblika namenskega gostovanja, namenjena spletnim mestom in platformam, ki zajemajo veliko virov, ki prejemajo veliko prometa (govorim o množičnih spletnih mestih za e-trgovino, forumih, spletnih mestih skupnosti itd.). V prostoru za shranjevanje se ta rešitev ne razlikuje veliko od poslovnih rešitev. Vendar izstopa po uspešnosti. Tu so trije načrti:

 • Puma, 25.000 MB čistega pomnilnika SSD, 4 GB RAM-a in 4 CPU jedra. (50 USD / mesec)
 • Leopard, 50.000 MB SSD HDD, 6 GB RAM-a in 6 CPU jeder (100 USD / mesec)
 • Panthur, 75.000 MB SSD HDD, 8 GB RAM-a in 8 CPU jeder (150 USD na mesec)

To je nekaj neverjetnih specifikacij za strežnik, kajne? To kaže, kako resna je Panthur s svojimi gostovalnimi rešitvami. Imajo tudi nekaj, kar imenujemo “prednostna podpora na osnovi vstopnic”, kar velja samo za Stealth spletno gostovanje. Če imate vprašanje ali težavo, se boste lahko v nekaj minutah povezali s strokovnjakom. Da bi zagotovili hitro in zanesljivo storitev na tem načrtu gostovanja, Panthur na isti strežnik postavi največ 50 računov.

Gostovanje preprodajalcev (za spletne agencije)

Ta načrt vam omogoča upravljanje niza računov iz enega cPanela. Če niste novi pri tem, je gostovanje preprodajalcev idealno, če ste spletni oblikovalec / razvijalec in potrebujete mesto za gostovanje spletnih mest strank. Ta storitev gostovanja se začne pri 30 USD na mesec. Zelo je podoben Economy Web Hosting. Edina pomembna razlika je, da boste lahko upravljali stvari in ustvarili nove račune znotraj svojega cPanela.

Zaključek

Kot je omenjeno v povzetku, nam je zelo všeč moč, ki jo ponujajo, in kako konkurenčne so njihove cene … toda pomanjkanje globalnih podatkovnih centrov, WordPress načrtov in nekaj drugih funkcij jih zadržuje. Zato naše priporočilo še vedno velja za SiteGround.

Pregled povzetka Matthew RogersReview Date 2019-11-25Reviewed Item PanthurAuthor Ocena 31zvezd1zvezd1zvezdsivasivaIme izdelka PanthurPrice
5 AUD Razpoložljivost izdelka na zalogi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map