Najboljši VPS gostovanje v Avstraliji

Preden se uvrstimo v naš top 3 za kategorijo gostovanja VPS, se prepričajte, da veste, kaj želite, saj VPS gostovanje ponuja veliko različic (vsekakor ni enako kot navadni paketi spletnega gostovanja).


Glavni so samoupravljeno (ste tehnik in si ga lahko nastavite sami) in uspelo (nekdo drug skrbi za vse tehnično). Potem, ko gre za infrastrukturo, lahko greste s fizičnimi računalniki… ali moja želja, gostovanje v oblaku vps, ki za ustvarjanje računa uporablja omrežje strežnikov, tako lahko kadar koli in skoraj v trenutku povečate gor ali dol.

Naša številka 1 je specializirana za VPS v oblaku, številki 2 in # 3 sta tradicionalni VPS.

Najboljši VPS za Avstralijo: naša najboljša 3 primerjava – maj 2020

Podjetje za spletno gostovanjeSkupna ocenaStarting price / mo.Disk SpaceStarter načrt v celoti upravlja? Ena analiza kazni (samo top 5) OceneSpletna stran
site280 dolarjev40 GBDALightning Fast, brezplačno CDN (globalni doseg), uradno priporoča WordPress, 30-dnevna garancija za vračilo denarja = Win!SiteGround Pregled
Ključnega pomena29,90 USD25 GBNE (upravlja se od 249,90 USD / mesec)Avstralski strežniki, zelo dostopne barebone!Ključni pregled
Digitalni Pacifik24,92 USD25 GBNE (upravlja se od 58,25 USD / mesec)Veliko izbire!Digitalni pacifiški pregled

# 1 SiteGround

SiteGround uporablja vrhunski VPS v oblaku, da bi vam zagotovili absolutno najboljše zmogljivosti. S SSD je povsod, samodejno prilagodljive funkcionalnosti, v celoti upravljan, brezplačen CDN … to je no-brainer imho!

Poleg 4 fiksnih načrtov pa vam celo omogočajo, da ustvarite svoj lastni načrt. Resnično pihajo konkurenco iz vode!

site2

Enostavnost uporabe

90%

Ugodnost

90%

Zmogljivost / moč

85%

# 2 Ključnega pomena

Ključnega pomena je eno tistih gostujočih podjetij z zelo zelo dobrim ugledom in z dobrim razlogom.

S strežniki s sedežem v Aussiesu, podpora za uro (da, 24/7, celo leto) in infrastrukturo, ki zmore skoraj vse, kar vanj vržete, res ne morete iti narobe!

Ti fantje so odlični, če ste tisti tehničar, ki želi popoln nadzor!

Ključnega pomena

Enostavnost uporabe

85%

Ugodnost

70%

Zmogljivost / moč

85%

# 3 Digital Pacific

Digital Pacific je eno prvih podjetij, ki je v Avstraliji začelo ponujati gostovalne storitve.

Edina stvar, ki jih ločuje od ostalih na seznamu, je količina vps paketov / strežnikov, ki jih imajo na voljo. Na voljo so 4 možnosti za samoopravljene in upravljane VPS-je. Njihove upravljane storitve so tudi veliko bolj dostopne od naše # 2.

digpacific

Enostavnost uporabe

85%

Ugodnost

85%

Zmogljivost / moč

70%

VPS gostovanje graf Avstralija

VPS strežniki: hiter zajem

Kaj je VPS?

Korak nad deljenim gostovanjem in le korak pod namenskim gostovanjem strežnikov. VPS (virtualni zasebni strežnik) gostovanje je običajna rešitev za spletna mesta, ki so prerasla storitev gostovanja v skupni rabi.

Če želite bolje razumeti navidezne zasebne strežnike, si zamislite sosesko z zapornicami. Medtem ko vsi v soseski živijo bolj zasebno kot tisti v velikem apartmajskem naselju (skupno gostovanje), še vedno živijo med tistimi v soseski. Ljudje v soseski zapravijo več denarja, imajo pa tudi več možnosti oblikovanja glede svojega doma. Medtem ko nimajo toliko možnosti kot nekdo, ki živi v podeželskem dvorcu (namensko gostovanje strežnikov), je življenje v soseski z zapornicami razkošno in večinoma zasebno.

Spletna mesta na virtualnem zasebnem strežniku imajo več zasebnosti in kreativnega nadzora kot spletna mesta v skupni gostiteljici. Namesto da bi si morali deliti prostor in pasovno širino z vsakim spletnim mestom na strežniku, VPS gosti ločena spletna mesta v manjših prostorih, znanih kot zabojniki. Ti zabojniki ponujajo bistveno več zasebnosti in prostora od tistega, ki ga ponuja storitev skupnega gostovanja. Medtem ko je VPS gostovanje stopnja nad skupnim gostovanjem v smislu funkcij, to velja tudi glede cene.

Zakaj bi potrebovali tovrstno gostovanje?

Medtem ko je skupno gostovanje običajno prva (in včasih zadnja) možnost za nove spletne razvijalce, mnogi ljudje hitro pridobijo izkušnje in razširijo svoja spletna mesta mimo zmogljivosti gostitelja. Medtem ko veliko spletnih mest za gostovanje ponuja »neomejen« prostor, je to le napoved in ne dejstvo. Nobena količina strežniškega prostora ni zares neomejena, zato storitve deljenega gostovanja napovedujejo, da bodo potencialne strani kupcev ostale pod dodeljenim prostorom na strežniku. Če razvijete uspešno spletno mesto, ki privlači veliko spletnega prometa, je verjetno, da vas bo na koncu moral potisniti deljeni gostitelj. Čeprav se to morda zdi nesrečno, je to znak, da je vaše spletno mesto privlačno in živi v skladu z načrtovanim potencialom.

Po razvoju spletnega mesta, ki je za skupnega gostitelja preveliko, je naslednji logični korak pridobitev storitve gostitelja VPS. Spletna mesta za gostovanje VPS ponujajo več prostora, pasovne širine in zasebnosti, kot je dovoljeno pri standardnem skupnem gostitelju. Te storitve so tudi dražje od skupnega gostitelja, zato je pomembno, da se vzpostavi dosleden način podpore vašega spletnega prostora. Če želite močno povečati vlogo svojega spletnega mesta v spletu, je VPS gostovanje bistvenega pomena. Če niste pravzaprav v Avstraliji, imamo najboljše sezname spletnih gostovanj v naslednjih državah: Združeno kraljestvo, Irska, Kanada, NZ, & Singapur

Prednosti

 • Cenovno dostopne: Medtem ko VPS gostovanje stane precej več kot skupno gostovanje, vam privoščijo več prostora, pasovne širine in kreativnega nadzora, ki so bistveni za uspeh spletnega mesta. Če izdelujete spletno mesto s tržnim interesom, menite, da bo VPS gostovanje naložba v prihodnji dobiček. Kljub temu, da je VPS dražji od skupnega gostovanja, sta obe storitvi osupljivi zaradi cene namenskega gostovanja strežnikov.
 • Zanesljivost: Glede na ceno, povezano z VPS gostovanjem, lahko kupci pričakujejo določen občutek zanesljivosti. Številna spletna mesta za gostovanje so bila obtožena, da prodajajo ali prodajo več strežniškega prostora strankam, kot je na voljo, večina brezplačnih spletnih gostiteljev stori enako. Ta praksa povzroči, da se številna spletna mesta naključno izbrišejo ali še huje, povzročijo popolno okvaro strežnika. Nadzor je izredno redek pojav na področju VPS gostovanja.
 • Popoln nadzor: Gostitelji VPS strankam ponujajo možnost, da poleg več oblikovalskih aplikacij (ali nadzornih plošč, kot je cPanel) zažene tudi virtualni operacijski sistem. S tovrstno programsko opremo imajo stranke v bistvu popoln kreativni nadzor nad spletnimi mesti.

Slabosti

 • Tehnično znanje: Čeprav ste morda zasnovali spletno mesto, ki je preseglo zmogljivosti skupnega gostovanja, še vedno obstaja možnost, da veste o celotnem spletnem oblikovanju zelo malo. Ker se mnoga spletna mesta za začetnike opirajo na preproste namestitve HTML ali WordPress, od uporabnikov ni treba, da so popolnoma strokovno pametni za izvajanje osnovnih operacij. V primeru, da preklopite na gostitelja VPS, katerega programska oprema nudi popoln ustvarjalni nadzor, lahko stopite na območje, za katerega predhodno ne poznate. Zaradi pomanjkanja oblikovanja na platformah VPS se spletna mesta zdijo poceni ali nepopolna, čeprav za te platforme plačujete precej več.
 • Skok cene: Medtem ko je VPS gostovanje glede na funkcije očitno boljši od deljenega gostovanja, pa lahko cenovni skoki za proračunske oblikovalce pogosto postanejo veliko. Ker spletno gostovanje zaračuna vsak mesec, se nekateri spletni oblikovalci plačajo za gostitelja VPS, preden je njihova spletna stran resnično pripravljena za te platforme. To lahko privede do porabe proračunov, preden zadevno spletno mesto deluje ali dobičkonosno.
 • Vzdrževanje: Čeprav VPS gostovanje ponuja več funkcij in zasebnosti, to ne pride brez občasnih težav. Spletna mesta VPS zahtevajo boljše vzdrževanje spletnega oblikovalca, kar očitno zahteva veliko tehničnega znanja. Če teh tehničnih znanj nimate, boste morda popravili velike količine denarja za popravilo strani tretjih oseb.

Pogosta vprašanja o VPS

Kakšen je pomen virtualnega v pojmu virtualni javni strežnik?

Glede na napredno programsko opremo, ki je prisotna pri VPS gostovanju, lahko podjetja ustvarijo virtualne računalnike in jih zaženejo znotraj fizičnih strojev. Ti navidezni računalniki gostijo skupino spletnih mest, od katerih ima vsaka prednost popolnega operacijskega sistema (običajno Linux), več aplikacij za oblikovanje in učinkovitega strežnika.

Ali ni to isto kot skupno gostovanje?

Ne. V deljenem gostovanju (najcenejša vrsta gostovanja spletnih strani) si vsa spletna mesta delijo en sam računalnik (fizični ali virtualni). V VPS gostovanju je enemu virtualnemu računalniku dodeljeno eno spletno mesto. V deljenem gostovanju so kupci odvrnjeni od ustvarjanja spletnih mest, ki pritegnejo velik spletni promet in porabijo veliko količino pasovne širine. V VPS gostovanju lahko ustvarite veliko večja spletna mesta, ki ne bodo nenadoma izginila iz prostora strežnika.

Ali je virtualni zasebni strežnik boljši za optimizacijo iskalnikov?

Da, vendar ne neposredno. Google, Bing in drugi iskalniki dajejo prednost spletnim mestom, ki imajo relativno hiter čas nalaganja. Če imate spletno mesto v skupnem strežniku ali napačno upravljanem strežniku, bo vaše spletno mesto zaradi dolgih obremenitev padlo v optimizacijo iskalnikov. Spletna mesta na gostitelju VPS ne tekmujejo za pasovno širino, kar pomeni, da se bodo hitreje nalagala in se povzpela na Googlovo lestvico.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map