Najboljši gostovanje v Avstraliji

Ker je večina ljudi, ki pristanejo na tej strani, spletni oblikovalci, ki spreminjajo svoje poslovanje s preprodajalskim gostovanjem, bomo na to prišli iz tega zornega kota.


Ker smo sami spletna agencija z veliko računi gostovanja (+ imamo veliko stranskih projektov in radi eksperimentiramo), smo že izvedli raziskavo in pregledali najboljše prodajalce, ki gostujejo podjetja v Avstraliji.

Osredotočili smo se predvsem na spletne gostitelje, ki ponujajo preprodajalčeve račune, ki vključujejo tako cPanel kot WHM (o tem pa več o tem kasneje).

PS: Naš # 1 ima precej velik popust v teku, zagrabite ga, dokler traja!

Nekaj ​​spletnih mest, na katerih smo bili predstavljeni:

Predstavljeno na spletnih mestih

Poznamo svoje stvari, majhen vzorec naših številnih pričevanj:

Tom je strasten in hitro razume potrebe svojih strank. Resnično cenim njegovo pripravljenost za deljenje znanja in me spretnost pri uporabi mojega povsem novega spletnega mesta. Hvala Tom!

Sally Mac
Tabele vsebine

MangoMatter je tako enostavno oblikoval našo trenutno spletno stran. Tom je bil od prvega posvetovanja do zaključka osebno vključen in je še vedno na voljo za morebitne potegne, ki bodo morda potrebni!

Demitrios Lecatsas
Sveži lasje

Tom smo izbrali za oblikovanje naše spletne strani, ker nam je bil všeč slog drugih spletnih strani, ki jih je oblikoval. Celoten postopek je bil brez stresa. Tom je bil tako koristen in nobena naša večkratna prošnja ni povzročala preveč težav. S Tomom je užitek sodelovati. Všeč nam je spletna stran, ki jo je naredil za nas, je tako enostavna za uporabo in izgleda fantastično.

Carl Olive
Pomlad!

Naša izkušnja z Mango Matter je bila fantastična! S Tomom je zelo enostavno sodelovati, pozitiven, učinkovit in očitno sijajen pri tem, kar počne. Zelo priporočljivo.

Lucy Reeves
Sredstva s tem

Tom je angažiral, da je razvil novo spletno stran podjetja in bil navdušen nad rezultatom. Ni bil sposoben samo predstaviti našega povzetka, ampak je dal tudi nekaj odličnih idej, o katerih nikoli ne bi pomislili. Najboljše od vsega je, da je Tom velikodušen s svojim časom in še naprej na voljo za svetovanje in podporo.

Neil Mackenzie
Enventiven

Kakšna lahka in gladka izkušnja je sodelovala z MangoMatter! Tom je natančno razumel, za kaj nas čaka, in nad končnim izdelkom smo izjemno navdušeni. V prihodnosti ne bi okleval, da bi spet izbral MangoMatter.

Tyson King
Rešitelj / Plumbrite rešitve

Tom iz MangoMatter je bil zelo koristen, strokovno in veliko podporo pri vzpostavljanju moje spletne strani, je bogato znanje in zelo učinkovit. Ne priporočam, da bi priporočil MangoMatter in sem to že storil.

Michelle Watson
iFix

Stranska opomba: Trdno verjamemo, da lahko dobite boljše in cenovno ugodnejše možnosti, če pogledate spletne gostitelje btw v ameriški lasti. Dokler imajo strežnike v Avstraliji ali blizu nje (npr. Singapur <- prekaša veliko avstralskih gostiteljev), ponavadi so boljša izbira (kot je naše super 1, gostovanje A2)!

Podjetje za spletno gostovanjeSkupna ocenaCena / mesečnoOsebnostiDisk space Število računovServerji po vsem svetuOptimizirano za WordPressSpletna stran
A2HostingLogo 9,80 USD (znašala 19,99 USD)
 • Garancija za vračilo denarja kadarkoli!
 • Brezplačni SSL
 • Strežniki v Singapurju (velika hitrost za spletna mesta Aussie)
 • Super cenovno
30 GB 40
site2 14,95 AUD AUD
 • Odlična predstava
 • Brezplačna namestitev SSL z 1 klikom
 • Globalni doseg
 • Neomejeno računov
 • Kljub temu visoki stroški obnove znašajo 39,95 USD
30 GB Neomejeno
Panthur 30 AUD AUD
 • Lokalno podjetje
 • Lokalni strežniki
 • čeprav ni globalnih podatkovnih centrov.
20 GB 10

Best Reseller Hosting Australia 2020: Ocene

1. Gostovanje A2

Logotip gostovanja A2

Spletna stran

www.a2hosting.com

Cena

9,80 USD / mesečno za 40 računov

Prostor na disku

30 GB

Podpora

Telefon, klepet v živo, vstopnice

Hitrost

8.5 / 10

Globalni doseg

Da

Gostovanje A2 je tu zagotovo kralj. So ameriško podjetje, vendar imajo v Singapurju bliskovite hitre strežnike, zaradi česar hitrost ni težava za spletna mesta Aussie (celo veliko konkurence, ki temelji na Aussieju, izpušča iz vode)!

Kot preprodajalec dobite tudi veliko varnost, prednostno podporo, zaščito DDOS in enostavno integracijo v oblaku.

K temu dodajte garancijo za vračilo denarja, podporo 24/7/365 in brezplačne migracije na spletnem mestu … Najboljše so, obdobje!

Njihovi načrti se začnejo šele 9,80 USD / mesečno (19,99 USD) za 40 računov in 30 GB prostora za shranjevanje!

Prednosti

 • 4 strežniki po vsem svetu
 • Odzivna podpora
 • 40 računov!!
 • Garancija za vračilo denarja kadarkoli

Slabosti

 • Stroški v USD

2. SiteGround

Logotip SiteGround

Spletna stran

www.siteground.com

Cena

14,95 USD za neomejene račune

Prostor na disku

30 GB

Podpora

Telefon, klepet v živo, vstopnice

Hitrost

9/10

Globalni doseg

Da

Medtem ko tehnično niso v Avstraliji, v Singapurju imajo super center podatkov.

SiteGround je tudi edini uradni gostitelj, ki ga WordPress priporoča na seznamu, kar pomeni, da jih priporoča WordPress, WordPress (zelo impresivno! – Seveda se lahko lotijo ​​katerega koli spletnega mesta & CMS kot šef)

Tu je A2 gostovanje boljše, medtem ko vam Siteground daje neomejene račune, ima vaš nadrejeni račun le toliko virov strežnika, da boste lahko obiskali toliko več računov, počasneje bodo vsa spletna mesta dobila … čeprav v tem trenutku , ne vemo, kakšna je natančna meja, kjer bi opazili to upočasnitev.

Tudi njihovi stroški obnove so precej visoki. Kljub temu pa so znani po kakovostnem gostovanju in odlični podpori.

Prednosti

 • Trdna varnost
 • Več podatkovnih centrov
 • Priporoča WordPress
 • Sistem lastnega predpomnjenja

Slabosti

 • Visoki stroški obnove

3. Panthur

Panthurjev logotip

Spletna stran

www.panthur.com.au

Cena

30 AUD AUD / mesec za 10 računov

Prostor na disku

20 GB

Podpora

Telefon, vstopnice

Hitrost

8/10

Globalni doseg

Ne

Panthur je lokalno podjetje (to je matična družba, ki ima sedež v ZDA), kar je odlično za stranke Aussie, vendar so zagotovo nekoliko bolj drage kot na primer A2. Kot rečeno, uspešnost je na mestu in podpora je precej odzivna.

Na izbiro imajo 4 pakete.

Njihovi načrti se začnejo pri 30 USD / mesečno za 20 GB prostora.

Prednosti

 • Lokalni spletni gostitelj
 • Dobro delovanje
 • 3 podatkovni centri v Avstraliji

Slabosti

 • Brez prekomorskih strežnikov
 • Malo drago

4. GreenGeeks

Logotip GreenGeeks

Spletna stran

www.greengeeks.com

Cena

19,95 USD na mesec za 10 računov

Prostor na disku

Neomejeno

Podpora

Telefon, klepet v živo, vstopnice

Hitrost

8/10

Globalni doseg

Da

GreenGeeks je vsekakor še en gostitelj, ki ga morate upoštevati za potrebe prodajalca. Čeprav nimajo nobenega strežnika v Avstraliji ali v njeni bližini, bi morala ta težava rešiti hitra integracija CloudFlare. 3 razlogi so nam všeč, prvi je njihova zavezanost okolju. 300% energije, ki jo porabijo, vračajo nazaj v omrežje. Potem je tu cena, je zelo dostopna, tudi v USD, in prihaja z neomejenim diskovnim prostorom! In na koncu nam je všeč, kako so po meri gradili svoje varnostne sisteme, da so njihovi strežniki zelo čisti.

Imajo tudi 24-urno podporo, ki je precej odzivna in nudijo 30-dnevno garancijo vračila denarja, če niste zadovoljni z njihovimi storitvami.

Načrt najcenejših prodajalcev se začne pri 19,95 USD na mesec za 10 računov.

Prednosti

 • Ekološki
 • Poceni
 • Neomejen prostor na disku

Slabosti

 • V bližini Avstralije ni strežnikov (še)

5. Oblaki

Logotip Cloudways

Spletna stran

www.cloudways.com

Cena

10 USD

Prostor na disku

25 GB

Podpora

Telefon, klepet v živo, vstopnice

Hitrost

9/10

Globalni doseg

Da

Cloudways, kot že ime pove, se nanaša na gostovanje v oblaku, uporabo strežnikov drugih ponudnikov in vam omogoča, da na teh strežnikih razporedite, upravljate in spremljate aplikacije in spletna mesta, s čimer izrežete običajni posrednik spletnega gostovanja. Pri ponudnikih, kot so Digital Ocean, Vultr, Amazon AWS in še več …, učinkovitost zagotovo nikoli ni problem. In ker je gostovanje v oblaku, je tu prilagodljivost bistvena moč. Cloudways je mogoče uporabiti za upravljanje množičnih spletnih mest, s forumi in velikimi prodajalnami za e-trgovino.

Nastavitev in uporabniški vmesnik sta različna in ima nekoliko bolj strmo krivuljo učenja v primerjavi z običajnimi ponudniki gostovanja, če pa ste se pripravljeni učiti, je vredno! Imajo celo svoj CDN, s katerim lahko po vsem svetu maksimirajo čas nalaganja.

Cene je težko razložiti, preverite njihovo spletno mesto site

Prednosti

 • Zmogljivi strežniki
 • Izjemno razširljiv

Slabosti

 • Več za tehniki

Prodajalec gostovanje zemljevida Avstralije

Kako izbrati najboljšega gostovalca preprodajalcev za vaše potrebe?

Izbira pravega avstralskega načrta gostovanja prodajalcev za vaše podjetje vam bo omogočila gladko jadranje in pasivni dohodek z odličnimi strežniki & podpora ali … glavoboli & izgubljeni dobiček zaradi slabe podpore, pogostih izpadov, vdorov v strežnike itd. Za takojšen mir lahko izberete podjetje iz naših top 5 ali začnete raziskovati različne spletne gostitelje, ki ponujajo najcenejše načrte preprodajalcev v Avstraliji (tudi mi naredili primerjavo gostovanja v Veliki Britaniji in seznam gostovanj prodajalcev v ZDA, če jo potrebujete). V primeru, da greste po tej poti, uživajte! To so specifikacije, na katere morate biti pozorni pri izbiri gostitelja! To je isti postopek, kot smo ga uporabili na primer v našem pregledu SiteGround.

Cena: Načrti za prodajalce spletnih gostovanj

Določitev, koliko lahko porabite za gostovanje preprodajalcev, je ponavadi najtežji del, večina vas verjetno išče precej poceni načrt gostovanja preprodajalcev, če šele začenjate (nikoli ne dobite poceni spletnega gostovanja načrta skupne ponudbe gostovanja Če želite gostiti svoje stranke, jih boste morali pozneje premakniti, ko boste tako ali tako dobili dostojen račun preprodajalca – in ne, zagotovo ne boste našli dostojnega brezplačnega spletnega gostovanja za gostitelja. Odvisno je od različnih dejavnikov, od količine začetnih strank, do tega, koliko nameravate zaračunati / odjemalca in koliko prostora želite dodeliti / odjemalcu. To boste morali najprej rešiti! Priročno je, da za različne stranke postavite različne načrte, majhni pa imajo 1 GB prostora, srednji 3 GB, veliki pa celo 10 GB. Na srečo so omejitve pasovne širine običajno manjše vprašanje kot prostor, kar nas vodi v naslednjo točko.

Omejitve pasovne širine / prostora

Medtem ko večina gostujočih podjetij ponuja veliko pasovne širine za igranje, je poleg številnih dovoljenih računov običajno potrebno paziti na prostor, vendar bo ta odločil, koliko strank lahko vstavite v gostovanje pri prodajalcih načrt.

Cpanel / WHM gostovanje v Avstraliji

Vedno poskrbim, da imajo moji avstralski prodajalci WHM. Kot verjetno veste, je Cpanel v veliki meri industrijski standard na nadzornih ploščah. WHM (Web Host Manager) je sistem za upravljanje računa, ki vam omogoča ustvarjanje & upravljajte posamezne račune Cpanel za svoje stranke. Lahko nastavite pakete, nastavite omejitve, si ogledate statistiko uporabe, množične nadgradnje / znižanje računov in sooooo še veliko več. Kdorkoli ste izbrali, uporablja WHM, zato bo upravljanje računov strank zelo enostavno. (Celo poceni prodajalci, ki gostujejo, bi morali imeti WHM).

Lokacija strežnika

Če so vaše stranke v Avstraliji, se prepričajte, da je strežnik v bližini ali pa v Avstraliji tega ne premišljujte (enako velja tudi za druge ciljne skupine, seveda pa smo dejansko naredili spletno gostovanje top 3 za naslednje države: Novo Zelandijo, Združeno kraljestvo, Kanada, Irska, & Singapur). Če se v tujini najde stranka, lahko uporabite CloudFlare, da zmanjšate morebitne zamude.

Občasni čas

Precej naravnost, če zahtevajo 99,9% uptime, se prepričajte, da ga lahko varnostno kopirajo, vsak spletni gostitelj v naši top 5 opravi odlično delo.

Pomoč strankam

Neizogibno boste imeli težave, zato je treba imeti spodobno podporo na koncu! Resnično ne želite, da stranke čakajo samo zato, ker prodajalec, ki ste ga izbrali, nima podpore 24/7. Zato si oglejte njihove možnosti in se prepričajte, da imajo telefonsko podporo, klepet v živo & 24/7 podpora. Če boste sodelovali pri najcenejšem podjetju za gostovanje preprodajalcev, ki ga najdete, podpore primanjkuje.

Število računov

Precej pomembna točka, ki jo morate upoštevati, koliko strank lahko nastavite? Če seštejete številke, koliko prostora bi dobila vsaka stranka? Ali bi bilo bolje, če bi načrt preprodajalcev omogočil več strankam, saj se lahko izognete ponudbi manj prostora / stranke? Na primer, če načrt omogoča prostor za 50 Gb in največ 25 računov, vsak odjemalec dobi 2 GB. Poskrbeli smo, da ima vsak spletni gostitelj v naši najboljši 3 lepo razmerje med dovoljenim prostorom in številom računov.

Druge značilnosti / tehnične specifikacije

Druge točke, ki si jih morate ogledati, so RAM (1 GB je precej dober, najmanj 500 mb), IO diska (2MB / s je dober), hitrost strežnika (SSD? LiteSpeed?), CPU (koliko jeder), dnevno varnostno kopiranje itd. Priročna je tudi možnost namestitve WordPress-a, Joomla itd. S skriptami za namestitev z enim klikom, vendar bi ti morali biti standardni pri Cpanelu. In če imate veliko denarja, poglejte v zmogljiv VPS ali še močnejši namenski strežnik!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector