Najboljši britanski WordPress gostovanje pregledan!

Kot digitalna agencija z veliko računi gostujočih računov WordPress (imamo veliko stranskih projektov ��), imamo dokaj spodobno predstavo o tem, kdo so najboljše storitve WordPress gostovanja za Združeno kraljestvo.


Spodaj imamo spodaj priročno tabelo za primerjavo gostovanja in smo celo napisali posamezne ocene gostovanja WordPressa navzdol po strani, vendar se ne zavedamo, da vsi nimajo časa, da vse to preberejo … Torej, pojdimo takoj do bistva.

The 12 najboljših storitev gostovanja v WordPressu v Veliki Britaniji so:

 1. Hostinger – najboljše skupno gostovanje v WordPressu
 2. Kinsta – najboljši upravljan strežnik WordPress
 3. SiteGround – Odlično gostovanje v WordPressu
 4. A2 gostovanje – najboljše gostovanje WordPressa za preprodajalce
 5. WP Engine – Upravljavec WordPress, ki ga upravlja z zagonom
 6. GreenGeeks – Best Green Hosting
 7. eUKhost
 8. Srčni internet
 9. HostGator
 10. Gostovanje InMotion
 11. Bluehost
 12. Dreamhost

Contents

Zakaj je trdno gostovanje WordPressa pomembno!

Kakovost vašega ponudnika gostovanja WP lahko močno vpliva na potencialni uspeh vaše spletne strani.

Naj bo hitrost spletnega mesta na primer, ali ste vedeli, da 1-sekundna zamuda pomeni, da se je število strani zmanjšalo za 11%, kar pomeni, da se bo več kot 1/10 obiskovalcev odvrnilo za vsako sekundo, ki jo vaše spletno mesto še vedno nalaga … zato je ključnega pomena dostojen gostitelj WordPress!

Nekaj ​​blagovnih znamk, ki se povezujejo na našo vsebino:

Predstavljeno na spletnih mestih

Spodnja tabela vam nudi hiter pregled naših osebnih top 3 gostiteljev WordPress za Združeno kraljestvo.

V nadaljevanju strani se podrobneje opišemo s skupno 12 mnenji o gostovanju WordPress-a. Za najboljšo vrednost priporočamo, da se držite enega od naših 3 najboljših!

WordPress Hosting CompanySvestranska ocenaCena / mo.Disk SpaceFeaturesReviewsSpletna stran
Logotip Hostingerja£ 80 (Ogromna prodaja na štiriletnem načrtu)10 GB
 • Zelo cenovno ugodno
 • Zelo enostavna namestitev
 • Odlične zmogljivosti in hitrosti
 • Odzivna podpora
 • Strežniki v Veliki Britaniji + globalno omrežje = zmagovalec!

Gostovanje pregled
Kinsta30 USD10 GB
 • Visokozmogljivo
 • Londonski strežnik
 • uporablja Google Cloud Platform
 • CDN vključen
Kinsta pregled
site2£ 2,95 (nižje od 8,95 £, samo na 1. računu)10 GB
 • Zelo prijazen do uporabnika
 • Podatkovni center v Londonu
 • Strelo hitro
 • Velika podpora
SiteGround Pregled

Naših 12 najboljših ocen gostov WordPress za leto 2020

1. Hostinger – najboljše skupno gostovanje v WordPressu

Logotip gostitelja

Spletna stran: www.hostinger.co.uk
Cena:
£ 80
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: Klepet v živo

Trenutno je naš največji najljubši WordPress gostitelj, vrednost, ki jo dobite za samo 0,80 £, je zelo impresivna!

Trenutno rastejo kot nori (več kot 29 milijonov uporabnikov) in z dobrim razlogom! Njihovi načrti za gostovanje v WordPressu ponujajo vse funkcije, ki jih ponuja večina njihovih konkurentov, vendar Hostinger to stori za del stroškov … brez ogrožanja kakovosti.

Toda stvar, ki Hostinger resnično loči od ostalih, je njihov postopek vkrcanja na spletna mesta WordPress. Uporabniška izkušnja pri prijavi, povezovanju domenskega imena, namestitvi WordPress-a… je brezhibna.

Hitro je, zelo enostavno in preprosto deluje. Impresivne stvari!

Kar zadeva funkcije gostovanja v WordPressu, imajo vse zvonove in piščalke, kot je najnovejši PHP, po meri vgrajen predpomnilni vtičnik za povečanje učinkovitosti, zelo trdne varnostne funkcije s partnerstvom z BitNinjo, zagotovljeno 99,9% uptime, 24/7 WordPress stranka podporo… in imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja!

In v primeru, da ga potrebujete, vsi načrti prihajajo z integracijo Github-a (za bolj tehnološke razvojnike / oblikovalce).

Kar zadeva lokacije podatkovnih centrov, jih ni le v Veliki Britaniji, ampak tudi v Združenih državah Amerike, na Nizozemskem, v Litvi, Singapurju, Braziliji in Indoneziji. Če je vaš ciljni trg v drugi državi ali v tujini, vas pokrijejo.

Njihov najcenejši načrt WordPress je samo 0,80 £ (velika prodaja naprej) in omogoča 1 spletno mesto, kot nalašč za začetek.

Resnično ne morem narobe s Hostingerjem!

Prednosti

 • Zelo cenovno ugodno
 • Strežniki v Veliki Britaniji
 • Strokovna podpora za WordPress
 • Odlična uporabniška izkušnja

Slabosti

 • N / A

2. Kinsta – najboljši upravljan strežnik WordPress

Logotip Kinsta WordPress gostovanja

Spletna stran: kinsta.com
Cena:
30 USD
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: Klepet v živo, vstopnice

Kinsta spada pod popolnoma upravljano kategorijo ponudnikov gostovanja WordPress. To pomeni, da imate skupino ljudi in prilagojenih aplikacij, ki nenehno spremljajo in prilagajajo nastavitve, kjer je to potrebno za povečanje učinkovitosti vašega spletnega mesta WordPress.

Za gostovanje svojih spletnih mest uporabljajo Googlovo platformo v oblaku in imajo več kot 15 lokacij podatkovnih centrov po vsem svetu, med katerimi lahko izbirate. Zelo se razlikuje od običajnih sistemov gostovanja v skupni rabi, Kinsta daje vsakemu mestu svoje zasebne vire strežnika, tako da ste popolnoma zaščiteni pred drugimi potencialno problematičnimi spletnimi mesti … saj je vaše spletno mesto edino “v hiši”.

Poleg tega imate predpomnjenje na ravni strežnika, integriran CDN, brezplačen SSL, varnostno kopiranje z enim klikom, obnovo okolice in še veliko več.

Vse zgoraj je tudi razlog za dodatne stroške… Kinsta bi priporočili za večja, z viri pomembna spletna mesta, ki poskrbijo za svetovno občinstvo, potem pa so dodatni stroški popolnoma upravičeni. Če želite gostovati na svojem majhnem in srednje velikem spletnem mestu ali spletnem dnevniku ali drugem, kar ni množična trgovina z e-trgovino, splošno super prometno spletno mesto ali forum, bi vam SiteGround dal najboljšo vrednost.

Njihovi načrti se začnejo pri 30 USD na mesec.

WordPress gostovanje funkcije: Omejitve na podlagi php delavcev, 30-dnevno jamstvo vračila denarja, brezplačen SSL, brezplačen CDN, epska varnost, analitika zmogljivosti, spremljanje uptime, odkrivanje DDOS itd..

Prednosti

 • Google Cloud Platform
 • Zelo visoka varnost
 • Zelo izkušen
 • Brezplačne migracije na spletnem mestu
 • Super razširljiv

Slabosti

 • Nekoliko dražje

3. SiteGround – Odlično gostovanje v WordPressu

site2

Spletna stran: www.siteground.com
Cena:
£ 2,95
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

SiteGround je še en velik WordPress gostitelj. Njihovi specializirani načrti za WordPress so dobro optimizirani in opremljeni s posebnostmi WP. Imajo hitre podatkovne centre po vsem svetu, tudi v Londonu, in kar je najpomembneje, podpora je vrhunska.

Kar zadeva gostinsko ponudbo in prilagajanje WordPress-u, so opravili fenomenalno delo s sistemom za predpomnjenje po meri (imenovanim SuperCacher), po meri vtičnik, ki omogoča dodajanje SSL-ja in predpomnjenje z enim klikom, samodejne posodobitve in še veliko več.

Poleg tega ponujajo celo 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja…, zaradi česar niso popolnoma brez zadržkov!

Imajo 3 WordPress gostovalne načrte, njihov najbolj dostopen načrt se začne šele £ 2.95 / mesečno (69% nižja od običajne cene)!

Funkcije gostovanja v WordPressu: Brezplačni SSL, brezplačna CDN, specializirana podpora za WP, ki jo priporoča WordPress, vtičnik po meri za predpomnilniške in ssl možnosti, samodejne posodobitve, avtomatizirane migracije WP in še več.

Prednosti

 • Brezplačen SSL + CDN
 • Strežniki v Londonu
 • Strokovna podpora za WordPress
 • Uporabniku prijazno

Slabosti

 • Stroški obnove so nekoliko visoki

4. A2 gostovanje – najboljše gostovanje WordPressa za preprodajalce

Logotip A2 gostovanja

Spletna stran: www.a2hosting.com
Cena:
3,92 dolarja
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

A2 gostovanje ima v skupni rabi gostovanje, ki podpira WordPress in upravlja načrte gostovanja WP za dodaten mir. Njihovi strežniki so zelo dobro optimizirani za obseg CMS-ov, vključno z WP, tako da ne potrebujete upravljanega načrta, razen če želite imeti dodatne značilnosti WordPress-a (ki jih najdete spodaj). Imajo tudi več podatkovnih centrov po vsem svetu (Amsterdam za Združeno kraljestvo) in imajo fantastično podporo.

Vsi njihovi načrti za skupno gostovanje prihajajo z neomejenim diskovnim prostorom, brezplačnim SSL-om, garancijo za vračilo denarja kadarkoli (kar je precej lepo) in brezplačnimi migracijami.

Ponujajo 3 pakete gostovanja, njihov najcenejši načrt pa se začne šele 3,92 USD / mesec (prvotno 7,99 USD / mesec). Upravljano gostovanje v WordPressu se začne pri 12,97 USD.

WordPress gostovanje funkcije: Brezplačni SSL, CDN, SSH, urejanje spletnega mesta, enostavno varnostno kopiranje WP, LiteSpeed ​​predpomnilnik.

Prednosti

 • Odlična predstava
 • Dobro za preprodajalce
 • Zelo cenovno ugodno

Slabosti

 • Nobenega uradnega priporočila za WordPress (zato je SiteGround na našem seznamu višji)

5. WP Engine – Runner-up Upravljavec WordPress gostitelja

wp logotip motorja

Spletna stran: wpengine.com
Cena:
 35 dolarjev
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

WP Engine je upravljani gostitelj WP skozi in skozi, pravzaprav je to edino, kar počnejo, in to dobro! Tako kot nekateri drugi gostitelji, ki smo jih pregledali, so tudi oni zgradili prilagojen vtičnik za predpomnjenje, imenovan EverCache, in imajo CDN, da zmanjšajo čas nalaganja. So eden najhitrejših gostiteljev programa WordPress.

Njihova cena temelji na količini mesečnih obiskovalcev, ne pa na diskovnem prostoru. Začetni načrt doseže približno 25k omejitve, nato pa se od tam dvigne.

Njihova podpora za 24/7 je očitno specializirana za WordPress, ki jim omogoča, da odpravijo kakršno koli težavo brez težav. Imajo tudi zelo impresiven postopek posodabljanja, kjer najprej preizkusijo vsako večjo posodobitev WP-ja, preden jo sprožijo v živo. Ponujajo tudi razvojna, scenska in proizvodna okolja ter freeSSL.

Njihov najcenejši načrt se začne pri 35 USD na mesec.

WordPress gostovanje funkcije: Zaščita DDOS, odkrivanje groženj, razvojno / uprizoritveno / proizvodno okolje, globalni CDN, predpomnilnik po meri.

Prednosti

 • Velika podpora
 • Zelo zanesljiv in izkušen
 • Vodja na trgu za WP gostovanje

Slabosti

 • Nekoliko dražje

6. GreenGeeks – Najboljši zeleni gostitelj

Logotip GreenGeeks

Spletna stran: www.greengeeks.com
Cena:
2,95 dolarja
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

GreenGeeks je eno tistih podjetij, ki samo vedo, da bo postalo veliko. Njihova glavna kljuka je, kako prijazni so do okolja (kar v resnici so, dajo svojo porabo energije 3-krat nazaj v omrežje). Njihova uspešnost gostovanja v WordPressu je zelo impresivna.

Na vsakem načrtu ponujajo neomejen prostor na disku, imajo več podatkovnih centrov v Kanadi in ZDA, brezplačen SSL, brezplačno selitev in še veliko več. Imajo tudi 24-urno podporo in 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, če niste zadovoljni z njihovimi storitvami.

Njihov najcenejši načrt se začne pri 2,95 USD na mesec.

WordPress gostovanje funkcije: WordPress izboljšana varnost, migracija WP, integracija CDN, samodejne posodobitve WP.

Prednosti

 • Cenovno dostopne
 • Super zelena
 • Dobra varnost

Slabosti

 • Konkurenca ima močnejše funkcije WP (vendar so tudi višje cene)

7. eUKhost

eUKhost logotip

Spletna stran: www.eukhost.com
Cena:
3,99 £
Prostor na disku: 5 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

eUKhost je še en odličen lokalni WordPress gostitelj s 4 podatkovnimi centri v Veliki Britaniji. Vsi njihovi načrti imajo brezplačno domeno, 24-urno podporo, samodejno varnostno kopiranje in zaklenjene cene, če bodo v prihodnosti povišali stroške..

Ponujajo tudi gostovanje, optimizirano za WordPress, začenši s 5 GB prostora na disku in do 5 mest na osnovnem načrtu. Načrti za WP so opremljeni z avtomatiziranimi pregledi zlonamerne programske opreme, ki skenirajo vaše datoteke na zlonamerno programsko opremo, injekcije skripta, napade skriptnega skripta (XSS) in drugo. Imajo tudi zaščito DDOS, strokovno podporo, odličen požarni zid in kar imenujejo WordPress Toolkit. Nabor orodij vključuje uprizoritev, klon & sinhronizacija, utrjevanje z enim klikom, enostavna selitev WP, prijava v WP z enim klikom in še več.

Njihovi načrti se začnejo pri 3,99 funtov.

WordPress gostovanje funkcije: WordPress orodje, specializirana podpora, skupni predpomnilnik W3, upravljanje različic WordPress, upravljanje vtičnikov, zaščita DDOS, požarni zid WP.

Prednosti

 • Cenovno dostopne
 • Lokalni gostitelj Velike Britanije
 • Dobra varnost

Slabosti

 • 5 GB ni toliko prostora na disku

8. Srčni internet

Srčni internetni logotip

Spletna stran: www.heartinternet.uk
Cena:
9,49 £
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Srčni internet je znan po tem, da se vrača skupnosti, saj sponzorirajo različne dogodke in konference. Kot WordPress gostovanje so tudi precej trdni. Z interno specializirano podporo za WP, neomejeno pasovno širino in diskovnim prostorom, brezplačno selitvijo in zelo hitro nastavitvijo so dobra izbira.

Kot rečeno, cena je nekoliko višja od konkurence, in ne pozabite, da nimajo nobenih podatkovnih centrov zunaj Združenega kraljestva … zato potrebujete CDN, da bi na primer prišli do ameriške publike.

Njihovi načrti se začnejo pri 9,49 funtov na mesec

WordPress gostovanje funkcije: Specializirana podpora, migracija WP, neomejen prostor na disku.

Prednosti

 • Lokalna storitev gostovanja
 • Neomejen prostor na disku

Slabosti

 • Draga

9. HostGator

Logotip Hostgatorja

Spletna stran: www.hostgator.com
Cena:
 5,95 dolarja
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Medtem ko je HostGator veteran v gostiteljski industriji, so njihovi načrti za WordPress pravzaprav precej novi in ​​v primerjavi s svojimi zelo poceni skupnimi načrti spletnega gostovanja precej boljši. Njihovo gostovanje v WP uporablja arhitekturo v oblaku, ki omogoča merjenje z enim klikom. Ponujajo tudi samodejno varnostno kopiranje in obnovitve z enim klikom, brezplačne migracije in napredno varnost, spet specifične napade WP.

Vendar v Veliki Britaniji nimajo nobenega strežnika, zato bi spet potrebovali CDN, da bi dobili dostojne čase nalaganja v drugih državah.

Njihovi načrti za gostovanje v WordPressu se začnejo pri 5,95 dolarja na mesec.

WordPress gostovanje funkcije: Brezplačni SSL, gostovanje v oblaku, strokovna podpora, zasebnost domene, samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

Prednosti

 • Strokovna podpora za WP
 • Priložljiv
 • Cenovno dostopne

Slabosti

 • Brez brezplačnega CDN-ja

10. Gostovanje inMotion

InMotion Hosting logotip

Spletna stran: www.inmotionhosting.com
Cena:
7,26 USD
Prostor na disku: 40 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

InMotion gostovanje je znano po poslovnih rešitvah in zelo kakovostnih storitvah spletnega gostovanja. Toda večina ljudi ne ve, da ponujajo tudi rešitve WordPress. So nekoliko dražje, vendar nudijo odlične zmogljivosti!

Začnimo z varnostjo, saj je to zelo pomembna tema. InMotion ponuja DDOS zaščito, zaščito pred krampami in požarni zid po meri, kar je dovolj za celo najbolj agresivne napade. Kar se tiče drugih funkcij, vsi načrti vključujejo 90-dnevno garancijo vračila denarja, uprizoritveno okolje, program za ustvarjanje strani povleci n-spusti in še veliko več.

Imajo tudi odlično ekipo za podporo v primeru, da zmedete svoje spletno mesto in potrebujete pomoč. V Veliki Britaniji nimajo nobenega strežnika, kar je malce nerodno.

Njihovi načrti se začnejo pri 7,26 dolarja na mesec.

WordPress gostovanje funkcije: Upravljane posodobitve, napredna varnost, okolje za prikazovanje, WordPress vnaprej nameščena, brezplačna domena, ustvarjalnik strani povleci in spusti.

Prednosti

 • Brezplačno ime domene
 • Zanesljivo
 • 90-dnevni garancija za vračilo denarja
 • Dobra varnost

Slabosti

 • Ameriški strežniki bi tako lahko upočasnili delovanje

11. Bluehost

Logotip Bluehosta

Spletna stran: www.bluehost.com
Cena:
19,99 USD
Prostor na disku: 30 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Bluehost je večinoma znan po poceni paketu gostovanja v skupni vrednosti 3,95 dolarja, na svojih VPS strežnikih pa ponujajo tudi gostovanje WordPress. Cena je nekoliko višja, vendar je opazno povečanje zmogljivosti. Njihovi načrti za WP vključujejo brezplačen SSL, SecurityLock Security, Advanced CDN in SiteLock WAF.

Njihov osnovni načrt je dober za 100 milijonov obiskov na mesec, kar je nesmiselno veliko (če veste, kako zgraditi takšno spletno mesto, nas zadelite).

Za Združeno kraljestvo verjetno ni odlična izbira, saj v državi nimajo nobenega strežnika. Tudi njihov ugled je bil v zadnjih nekaj letih nekoliko meh, ko so jih kupili EIG, podpora / splošna kakovost pa so šli navzdol… zdaj se obnavljajo, vendar bo minilo nekaj časa, preden se bodo lahko vrnili k svoji prejšnji slavi.

Njihovi načrti za gostovanje se začnejo pri 19,99 USD / mesec.

WordPress gostovanje funkcije: CDN, požarni zid WAF s strani SiteLock, napredna varnost, visoka omejitev obiskov / mo.

Prednosti

 • Dostojna varnost
 • CDN vključen

Slabosti

 • Kamniti sloves

12. Dreamhost

DreamHost logotip

Spletna stran: www.dreamhost.com
Cena:
7,95 USD
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

DreamHost je znan po svojih kakovostnih gostovalnih rešitvah. Njihovi načrti za gostovanje v WordPressu niso nič drugačni, priporoča jih tudi WordPress (tako kot SiteGround), kar je samo po sebi zelo impresivno.

Njihov osnovni načrt je neverjetna 97-dnevna garancija za vračilo denarja, brezplačen SSL, brezplačna whois zasebnost in 24/7 WordPress strokovna podpora. Dejansko imajo dve vrsti načrtov gostovanja WordPress, ena je na skupnem gostovanju, druga pa na strežnikih v oblaku (imenovani DreamPress), ki prinašajo znatno povečanje zmogljivosti. Vsekakor so korak od osnovnega načrta in ponuja številne dodatne funkcije WP, kot so predpomnjenje na ravni strežnika in takojšnje nadgradnje.

V Veliki Britaniji ni strežnikov …

Njihovi načrti se začnejo pri 7,95 USD na mesec.

WordPress gostovanje funkcije: Samodejne posodobitve, WAF, prednastavljena WP, brezplačna SSL, zasebnost domene.

Prednosti

 • Brezplačni SSL
 • 97-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Slabosti

 • Brez strežnikov v Veliki Britaniji

WordPress gostovanje v Veliki Britaniji: Kako izbrati najboljšega?

Tako posamezniki kot podjetja so odkrili enostavnost in lepoto uporabe WordPress-a za svoja spletna mesta in bloge. Njegova vsestranskost in kakovost sta ga naredila idealnega, bodisi za posameznike, ki samo želijo obdržati svoj spletni dnevnik in izboljšati svojo osebno blagovno znamko, ali celo za srednje velika podjetja, ki delajo e-trgovino.

Če ste posameznik ali podjetje, ki si želi ustvariti svoje spletno mesto, ste morda zdaj preobremenjeni z vsemi možnostmi tam in morda ne boste razumeli razlike med orodjem za oblikovanje spletnih strani (ali CMS) in gostiteljem spletnega mesta. Zelo pomembno je, da ne le razumete razliko, ampak da veste, kaj iskati v dobrem gostitelju, saj slabo spletno gostovanje lahko razveljavi najslabše spletno mesto.

Tu bomo pregledali sam WordPress in gostovanje v WordPress-u, končno s ciljem, da vam pomagamo najti najboljše spletno gostovanje za WP. Opravljali smo tudi primerjave WP za druge države, na primer WordPress, ki gostuje v Avstraliji, in WordPress, ki gosti Kanado.

delo z WordPressom

Kaj je WordPress?

WordPress logotipNajprej, če ste resnično novi v sistemih za upravljanje vsebine, bi bilo koristno razložiti, kaj je WordPress.

WordPress je odprtokodna (brezplačna) programska oprema za sistem za upravljanje vsebine (CMS), ki jo lahko uporabite za ustvarjanje spletnih mest. Preprosto povedano – je orodje, ki vam pomaga narediti svoje spletno mesto ali blog.

Ne glede na to, ali gre za tehnološkega genika ali ne, je eden najboljših CMS-ov, ki jih lahko izberete za izdelavo svojega spletnega mesta. Znano je, da je najlažji za uporabo, saj je kot nalašč za začetnike, hkrati pa ima moč in prilagodljivost, da lahko služi nekomu, ki je bolj znan in / ali ima zapletenejšo dejavnost, da vodi spletno stran..

Če želite ustanoviti spletno mesto ali blog, resnično ne morete iti narobe, če izberete WordPress. Po poročanju je najbolj razširjen CMS tam z več kot 60.000 milijoni spletnih strani. Trenutno izbira več kot 25% najboljših desetih milijonov spletnih strani na spletu.

A kot že zgoraj namigovamo, samo izbira CMS-ja in izdelava privlačnega in učinkovitega spletnega mesta ni dovolj. Izbrati morate tudi, kako želite gostovati na svojem spletnem mestu. To odločitev je treba poučiti, saj lahko slaba izbira gostovanja resnično naredi slabo spletno mesto in povzroči težave.

Torej, na tej opombi …

Kaj je WordPress gostovanje?

Prvič, kaj ne mislimo z WordPress gostovanjem: WordPress.com uporabnikom ponuja brezplačno gostovanje na izjemno poenostavljenih WordPress spletnih mestih. To ni priporočljivo, saj ne nudi funkcij ali strokovnega znanja, ki jih potrebujete za strokovno spletno mesto, ki zagotavlja odlično storitev in močno spletno prisotnost. Torej, razen če samo blogirate za udarce in kmečke, ne uporabljajte wordpress.com za gostovanje.

Kaj mislimo s gostovanjem v WordPressu, je precej preprosto: pomeni, da najdete svojo lastno storitev gostovanja in jim omogočite, da gostijo vaše spletno mesto WordPress. Resnično, vse storitve gostovanja lahko gostijo spletno mesto WordPress, zato ne boste nujno našli gostiteljske storitve, ki pravijo, da gostijo le WordPress ali storitve, ki pravijo, da nimajo zmogljivosti za WordPress.

Kljub temu da lahko vse storitve v glavnem gostijo WordPress spletno mesto, so nekatere zagotovo boljše v primerjavi z drugimi. Ko iščete storitev gostovanja, je vsekakor vredno vašega časa in truda, da najdete eno od teh, saj bodo imeli WordPress posebno pomoč, ki lahko resnično spremeni. Ponujajo lahko vse, od zelo enostavne namestitve do posebne tehnične podpore, orodij za WordPress, itd. O tem pa več.

Končno opombo o tem, kaj je gostovanje v WordPressu: medtem ko lahko gostovanje za WordPress dobite na skupnih, namenskih in / ali VPS strežnikih (prav tako ne pozabite na dražje upravljano gostovanje WordPressa), se bomo za naše trenutne namene držali razpravljali o inštalaciji dobrih storitev skupnega gostovanja za WordPress.

Skupno gostovanje je na splošno najpogostejše za ljudi, ki uporabljajo WordPress, in nekaj tako zapletenega in dragega kot namenski strežnik ali celo VPS strežniki so najbolj pomembni za tiste z velikimi korporacijami. Skupno gostovanje preprosto pomeni, da strežnik delite z drugimi spletnimi mesti, kar bo zmanjšalo stroške.

Dobra storitev gostovanja bo vedela, kako omejiti število spletnih mest na enem strežniku, tako da pri uporabi skupnega strežnika ne bi imeli nobenih negativnih posledic.

Zakaj potrebujete gostovanje v WordPressu??

Zakaj je torej, če resnično vse storitve gostovanja lahko gostijo WordPress, najti storitev, ki je specializirana za WordPress ali je WordPress bolj prijazen? Nekaj ​​razlogov, zakaj smo že namigovali zgoraj, vendar jih bomo podrobneje opisali.

Brez preveč preskoka naprej in razpravljanja o ključnih funkcijah, na splošno gledano, WordPress gostovanje pomeni gostitelja, ki bo namestitev WordPressa naredil izjemno enostavno ali pa bo to storil namesto vas, ko kupite njihove storitve. Prav tako olajšajo prenos vašega spletnega mesta WordPress z enega gostitelja na drugega s prijetnejšim in neopaznejšim prehodom.

Poleg tega bo na nadzorni plošči, ki jo boste dobili, bolj verjetno vključena orodja in metode za izboljšanje hitrosti in funkcionalnosti vašega WordPress spletnega mesta, če se gostitelj predstavi kot gostitelj WordPress. Končno boste imeli veliko večjo verjetnost, da boste imeli tehnično podporo, ki je dobro usposobljen strokovnjak za posebno ravnanje s platformo WordPress, za kar zagotavljamo, da boste hvaležni, ko jih boste prvič poklicali (in zgodilo se bo).

Zakaj torej najti storitev gostovanja WordPress? Da bo izkušnja še veliko lažja, prijetnejša in manj zmedena. To bo seveda pomenilo tudi, da se vaše spletno mesto hitreje obratuje in deluje bolje kot sicer, kar bo seveda le dobro za vaše podjetje.

Prednosti & Slabosti gostovanja v skupni WordPress

Ko tehtate svoje možnosti glede na vrsto gostovanja, ki ga želite nadaljevati, seveda želite vedeti, kakšne so prednosti in slabosti. Kot smo že omenili, smo se tukaj odločili, da se osredotočimo na skupno gostovanje za WordPress, zagotovo pa obstaja še veliko drugih vrst.

Torej, kakšne so prednosti in slabosti pri skupnem gostovanju v WordPressu?

Prednosti                                                                            

 • Zelo ugodno / poceni
 • Kot nalašč za mala in srednje velika podjetja
 • Kot nalašč za tiste, ki so novi pri ustvarjanju in upravljanju spletnega mesta
 • Gostitelj v skupni rabi ni omejen samo na WordPress
 • Neomejeni vtičniki
 • Zelo enostavna namestitev in prilagoditev s cPanelom

Slabosti

 • Strežnik v skupni rabi pomeni deljenje virov z drugimi spletnimi mesti na tem strežniku
 • Če bi druga spletna mesta na strežniku združila vse vire, bi lahko to spletno mesto počasi pognalo
 • Morda imate manj specializirano tehnično podporo (vendar, kot zgoraj namigovate, če iščete pravilno, to ne bi smelo biti problem)

Če naštejemo vse, če veste, kako iskati in prepoznati kakovostnega gostitelja, potem lahko celo del načrta gostovanja ne vsebuje nekaterih zgoraj navedenih kontrastov..

raziskovanje ponudnikov gostovanja WP

Kako torej opredelite najboljše WordPress gostovanje v Veliki Britaniji? No …

WordPress gostovanje funkcije za pregled

Če vztrajate, da počakate, da poiščete storitev gostovanja z naslednjimi ključnimi lastnostmi, potem bi morali biti na dobri poti do zadovoljive izkušnje s skupno gostovanjem storitve WordPress.

Čeprav je treba spomniti, da boste dobili tisto, za kar boste plačali, pa vas želimo tudi spodbuditi, da lahko s temi funkcijami še vedno najdete kakovostno gostovanje, ne da bi pri tem zlomili banko. Na tej opombi je tukaj nekaj funkcij, ki jih morate nujno preučiti, da bi našli pravega gostitelja:

Z enim klikom ali predhodno namestite WordPress možnost

Najboljše storitve gostovanja WordPress bodo zagotovo imele na voljo namestitev WordPressa z enim klikom prek cPanel ali pa bodo ob nakupu njihovih storitev ponudile vnaprejšnjo namestitev WordPressa, nekatere imajo celo obstoječo knjižnico poslovnih tem WordPress, WP nepremičnine, WordPress teme za fotografe in še več.

Tu je veliko odličnih storitev gostovanja, ki ponujajo to možnost, zato se absolutno ne bi smeli odločiti za nič manj kot namestitev z enim klikom. Postopek vam bo precej olajšal in pomeni, da ste pripravljeni, da začnete izdelovati svoje spletno mesto takoj po nakupu storitve.

Pomoč strankam

možnosti podporePogosto preveč enostavno spregledati, vendar je življenjsko pomembna podpora strankam. Še posebej, če boste prvič izdelali spletno mesto, boste potrebovali podporo. Tudi če to ni prvič, ker lahko napake in izpadi pomenijo izgubo kupcev (in s tem dohodka), ne želite, da se sami preučite.

Dobre storitve gostovanja bodo nudile 24/7 podporo, pogosto skozi več načinov, kot so spletni klepet in telefonska podpora. Ne prilagajajte se ničesar manj. Seveda boste želeli najti tudi storitev gostovanja, ki omenja, da ponuja specifično strokovno znanje za WordPress. Oglejte si ocene storitev, o katerih razmišljate, in se prepričajte, da lahko njihove stranke potrdijo kakovost njihove podpore.

Lokacija strežnika

Za hitrost in kakovost vašega spletnega mesta je pomembno, da se vaš gostiteljski strežnik nahaja nekje v bližini vaše lokacije. Ne mislimo nujno na istem mestu ali celo v Združenem kraljestvu, vendar je treba biti na tej strani sveta in bližje, boljše bo vaše WordPress spletno mesto delovalo. Zato se izogibajte gostiteljskim storitvam, ki so čez ocean, na primer v ZDA.

Kljub temu je, da lahko najdete storitev gostovanja, ki ima več podatkovnih centrov po državi in ​​/ ali svetu. V tem primeru preverite, ali lahko izberete najbližji podatkovni center.

Hitrost

Hitrost strežnikaHitrost (ali pomanjkanje le-te) bo igrala veliko vlogo pri zadovoljstvu uporabnikov s spletnim mestom in lahko vpliva na uspešnost vašega spletnega mesta in s tem na prihodek. Torej je hitrost očitno pomembna. Številne storitve gostovanja ponujajo stvari, kot so SSD (SSD diski) in / ali CDN (omrežje za prenos vsebine), ki lahko znatno izboljšajo hitrost nalaganja, brezplačno. Vredno je poiskati storitev, ki te ponuja.

Uptime strežnika

Ni razloga, da bi se dogovorili za storitev gostovanja, s časom upodabljanja strežnika manj kot 99,9%. Vsi najboljši lahko to ponudijo, čeprav so še vedno izjemno varčni. Najboljši način, da resnično preverite njihove rezultate, je Google poiskati statistične podatke podjetij; ne vzemite samo njihove besede za to.

Pasovna širina & Prenos podatkov

Številne storitve gostovanja bodo trdile, da ponujajo neomejeno pasovno širino ali prostor za shranjevanje. Čeprav je to privlačno, lahko pomeni, da strežnike preobremenjujejo, zato sta kakovost in hitrost morda slabi. Resnično, 2Gb bi moral zadostovati za večino in večina strežnikov bo lahko zagotovila več, kot bi si želeli. Ponovno bi se na to dobro osredotočili, ko berete ocene strank. Poleg tega, če načrtujete veliko prenosov spletnih strani za svoje obiskovalce (mp3, pdfs itd.), Je pomembno, da pazite tudi na omejitve prenosa podatkov..

Brezplačne registracije domen + dodatna področja

Vse dobre storitve gostovanja vam bodo v okviru vašega paketa brezplačno zagotovile domeno, zato zagotovo ne poravnajte manj. Poleg tega, čeprav ga verjetno ne boste potrebovali med začetkom spletnega podjetja ali spletnega mesta, boste v prihodnosti morda želeli več domen in spletnih mest. Dobro je preveriti, ali imate na računu več kot eno mesto WordPress. Mnogi ponujajo več in celo neomejeno število domen.

Varnostne kopije

Varnostne kopije so izredno pomembne in prihranile boste veliko bolečine (nihče ne želi izgubiti ur napora). Preverite, ali storitev ponuja samodejno varnostno kopiranje in kako pogosto (dnevno, tedensko, mesečno itd.).

Varnost

Nazadnje, ne glede na to, ali pišete blog ali upravljate spletno trgovino, želite varno WordPress spletno mesto. Če želite to zagotoviti, poiščite storitve, ki obljubljajo pogoste posodobitve programske opreme in ki morda ponujajo celo 24 -7 dnevno spremljanje varnosti. Nekateri gostitelji vključujejo intenzivno raven varnosti, drugi pa omogočajo izbiro različnih stopenj.

ALI

Pogosta vprašanja

Katero gostovanje je najboljše za WordPress, Linux ali Windows?

V veliki večini primerov priporočamo, da Linux gostovanje zažene WordPress. Medtem ko lahko WordPress izvajate na gostovanju v operacijskem sistemu Windows, je gostovanje Windows na splošno dražje.

Ali lahko uporabljam WordPress brez gostovanja?

Tehnično ne, WordPress je treba nekje gostiti, če pa ne želite nastaviti lastnega gostovanja ali se prijaviti pri ponudniku gostovanja, lahko greste na wordpress.com in začnete z brezplačnim računom. Tako lahko WordPress uporabljate brezplačno, ne da bi se morali bati z gostovanjem, vse storijo za vas.

Ali ima WordPress brezplačno gostovanje?

Da, WordPress ima brezplačno gostovanje, če uporabljate WordPress.com (da ga ne bi zamenjali z različico wordpress.org, za katero morate najti svojega gostitelja in ga namestiti). Če se prijavite za brezplačni račun pri wordpress.com, lahko v poddomeni uporabite omejeno različico wordpressa.

Kakšna je razlika med WordPress.com in WordPress.org?

Glavna razlika med WordPress.com in WordPress.org je, kdo gostuje spletno mesto. Če uporabljate wordpress.org, morate naložiti in namestiti WordPress na gostitelju wordpress po vaši izbiri. Če uporabljate wordpress.com, nameščajo namestitev namesto vas in lahko celo vse naredite brezplačno, čeprav je različica WP, s katero delate, omejena, ko gre za oblikovanje in funkcije.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map