Najboljše upravljano gostovanje WP

Kot spletna agencija, ki ima veliko računov za gostovanje (imamo nešteto stranskih projektov in radi eksperimentiramo), poznamo gostovanje od znotraj. Ena naših najbolj iskanih primerjav je za upravljane ponudnike gostovanja WordPress, zato smo jih zaokrožili & pregledali naše priljubljene. Uživajte!


Najbolje upravljani WordPress gostovanje: Naših top 5 – maj 2020

WordPress gostiteljsko podjetjeVsestra ocena OcenaCena / mesečno (najceneje na voljo) Disk SpaceFeaturesReviewsSpletna stran
Kinsta 30 USD 3 GB Brezplačna SSL in CDN z Googlovo platformo v oblaku Preberi več
wpengine 29 USD 10 GB Vodilna na trgu WordPress gostovanja! (če imate proračun) Preberi več
pressidium 21 USD 5 GB Brezplačni SSL, brezplačne migracije, zelo razširljiv = ta se hitro povečuje. Preberi več
vztrajnik 15 USD 5 GB Brezplačni SSL + enostavno razširljiv (dodatne funkcije za spletne oblikovalce / agencije)! Preberi več
site2 3,95 USD (67% popust) 10 GB Zmogljiv, hiter, uradno priporoča WordPress! + Zelo ugodno = win! Preberi več

Ni lahko najti dostojnega gostitelja WordPressa, ki je pravzaprav cenovno ugoden, in če niste čarovnik Excela, lahko primerjate različne funkcije gostovanja (kot so stroški v primerjavi s pasovno širino, prostor na disku, uporabnost, podpora, ocene, itd.).

Na splošno so upravljani gostitelji WordPressa zagotovo dražji od običajnih gostiteljev v skupni rabi (z izjemo SiteGround), vendar je raven podpore in uspešnosti, ki jo dobite v zameno, precej osupljiva! 

Naslednjih 5 so naši osebni favoriti. Za razvrščanje gostiteljskih strežnikov WP smo uporabili naslednje kriterije: Enostavnost uporabe, dostopnost in zmogljivost / moč. Uživajte!

Matthew Rogers
Gostovalni urednik

Primerjava upravljanih WP gostovanj: naših 5 najboljših podrobnih podatkov

1. SiteGround

To je naše ves čas najljubše gostovalno podjetje, poceni so, imajo zelo zmogljive strežnike (po vsem svetu), in kar je najpomembneje, podpora je vrhunska.

Kar zadeva funkcije WordPress-a, njihov načrt GrowBig prihaja z lastnim sistemom za predpomnjenje SuperCacher – SiteGround, ki močno pospeši delovanje katerega koli mesta WordPress. Imajo tudi samodejne posodobitve WP, brezplačen SSL, brezplačne WordPress selitve itd.

WordGress priporoča tudi SiteGround (zelo malo gostujočih podjetij lahko to trdi!), to je absolutno brez možganov! Oh, + imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja!

Imajo 3 načrte gostovanja, njihov najbolj dostopen načrt se začne samo 3,95 USD / mesec (67% nižja od običajne cene)! 

site2

  Zmagovalec – 9.6 / 10

Enostavnost uporabe

95%

Ugodnost

92%

Zmogljivost / moč

90%

2. Vztrajnik

Flywheel je – po našem mnenju – najboljša izbira za spletne agencije in prodajalce! Resnično morate preveriti njihov nabor funkcij na njihovem spletnem mestu, tu pa je nekaj naših najljubših poudarkov.

Močno se osredotočajo na izboljšanje vašega delovnega toka z vašimi gostiteljskimi strankami, zato vključujejo stvari, kot so Načrti (pošljite skupne teme in vtičnike kot začetni niz za prihodnje projekte.), Uprizoritev (Spremenite spletna mesta & preizkus, preden spremembe potisnete v živo), kloniranje spletnega mesta, prenos računov strankam, sodelovanje pri skupni rabi gesel in še veliko več.

Ponujajo različne pakete za gostovanje za posameznike in agencije, njihov najcenejši načrt pa se začne šele 14 USD / mesečno

Enostavnost uporabe

95%

Ugodnost

85%

Zmogljivost / moč

93%

3. Pressidium

Ni tako dobro znano, a zelo zelo dobro! To spletno mesto zdaj dejansko deluje na Pressidiumu. Medtem ko so dražje od nekaterih drugih, to nadoknadijo s svojimi noro nastavitvami strežnika.

Značilnosti vključujejo samodejno spreminjanje velikosti (npr. Prometni skoki niso težava, arhitektura ustrezno meri), varnostne kopije zunaj mesta (všeč mi je to), urejanje mest, samodejno posodabljanje, dinamično uravnavanje obremenitve, zelo agresivno predpomnjenje, super CDN, seznam se nadaljuje & naprej. Resno, če imate proračun, se prijavite!

Njihov najcenejši načrt se začne pri 21 USD / mesec

Enostavnost uporabe

95%

Ugodnost

80%

Zmogljivost / moč

93%

4. WP motor

WP Engine je še vedno trenutni vodilni na tržišču, ko gre za mainstream upravljane wp gostitelje, in to z dobrim razlogom. Imajo vgrajen sistem za predpomnjenje po meri, s katerim lahko hitro strežejo strani (imenovane EverCache), v kombinaciji s svojim CDN pa so eno najhitrejših podjetij, ki gostijo WP.!

Imajo vse osnove, kot so samodejne posodobitve, 24/7 WP specializirana podpora, uprizarjanje itd., Vendar imajo tudi sprotno odkrivanje groženj v realnem času, aktivno blokirajo DDOS napade in bodo celo spletno mesto brezplačno popravili, če se hec … precej lepo.

Vse zgoraj navedeno več kot upravičuje cenovno ceno! Zanima nas mir in lahko prihrani proračun?

Njihov najcenejši načrt se začne pri 29 USD na mesec

Enostavnost uporabe

95%

Ugodnost

75%

Zmogljivost / moč

93%

5. Kinsta

Kinsta je pred kratkim prenovila svoje načrte, imajo vse funkcije, ki jih ima vsak drugi gostitelj WP, in ponuja brezplačen ssl in brezplačen CDN prek KeyCDN!

Njihov najcenejši načrt se začne pri 30 USD na mesec

Enostavnost uporabe

92%

Ugodnost

75%

Zmogljivost / moč

95%

Upravljavec WordPress gostovanja: Podrobnosti

Naraščajoča priljubljenost WordPressa je privedla do povečane specializacije WordPressa. Veliko različnih ponudnikov gostiteljev v spletu se je pred kratkim odločilo, da se bodo osredotočili na WordPress. To pomeni, da so ti ponudniki zasnovali najbolj optimalne platforme za spletna mesta WordPress. Te platforme vam pomagajo upravljati več tehničnih vidikov in funkcij WordPress-a, da boste lahko odstranili obremenitev s plošče. Zastavljajo se s postavitvijo vaše strani brez težav!

Vsakodnevne varnostne kopije, posodobitve WordPressa, razširljivost in varnost so vse funkcije, ki jih pokrivajo upravljani ponudniki gostovanja WordPress. Medtem ko delujejo kot concierge za tehnično dušilno gnojilo, lahko svobodno nadaljujete z najboljšim; skupna raba in ustvarjanje fantastičnih vsebin. Glede na podjetje (običajno s sedežem v ZDA) lahko ponudijo tudi možnosti skupnega gostovanja, namenskega gostovanja, gostovanja v oblaku in morda celo gostovanja pri preprodajalcih.

Upravljani gostitelji so zasnovani tudi tako, da upravljajo s časom delovanja in hitrostjo spletnega mesta. Mnoga od teh podjetij izkoristijo predpomnjenje na ravni strežnika in imajo lažji CDN. To pomeni, da se vam ne bo treba zanašati na vtičnike predpomnilnika. Platforme, kakršne so te, omogočajo tistim, ki imajo premalo časa ali nimajo tehničnega znanja, še naprej brez strahu upravljati s svojim spletnim mestom.

Zakaj potrebujete Upravljavec WordPress gostovanja?

Vodenje spletnega mesta ali spletnega dnevnika ali spletnega dnevnika, ki je aktivno vključen v WordPress, ni enostavno delo. To je zamudno in zahteva veliko pozornosti. To je dovolj obremenitev za upravljanje družbenih medijev, oblikovanja spletnega mesta, vsebine in trženja, poskusi prevzemati tehnične vidike delovanja spletnega mesta je lahko preprosto preveč. Morda ste že začeli skrbeti, ker je vaše spletno mesto začelo zbirati več prometa.

Kot lastnik podjetja imate na voljo le dve možnosti, ko gre za doseganje rastočega spletnega mesta. Poiščite samokontrolirano rešitev ali najemite drugega člana ekipe, ki bo upravljal tehnične vidike za vas. Med iskanjem rešitev vas bodo morda raziskave pripeljale do upravljanega gostovanja. Ta vrsta spletnega gostovanja se ponavadi priporoča, ker dodatna nega odstrani veliko možnih glavobolov v zvezi z varnostnimi kopijami, posodobitvami in varnostjo.

Dandanes je večina teh podjetij, ki gostijo spletna mesta, na voljo po precej dostopnih cenah, čeprav se lahko razlikujejo glede na funkcije, skrb in surove vire strežnika, ki jih vsako spletno mesto dobi. To velja za najeto roko in ti strokovnjaki bodo vedno stali več kot vaš povprečni spletni strežnik. Če je strošek ena vaših glavnih prednostnih nalog, boste morda želeli razmisliti o skupnem računu gostovanja namesto upravljanega gostovanja.

Kot mnogi drugi, ste tudi vi že verjetno že razmislili o vsem tem in si zastavili veliko naslednjih vprašanj; to res potrebujem? Zakaj so nekatera spletna mesta tako draga, druga pa poceni? Se splača podpisati? Te platforme so dobra rešitev za nove lastnike ali posameznike, ki že upravljajo velika ali srednje velika podjetja. Ko bo vaše spletno mesto začelo zbirati več prometa, je težko slediti.

Če imate težave pri odločanju, ali potrebujete to storitev, si oglejte in uporabite našo obsežno raziskavo o prednostih in slabostih gostovanja WordPressa ter o tem, kaj pričakovati od dobrega gostitelja WordPressa.

Prednosti in slabosti upravljanega gostovanja WordPressa

Čeprav se upravljanje gostovanja zdi popolna ponudba, v resnici ni za vse. Med podjetji se razlikujejo, vendar mora gostitelj na zelo osnovni ravni zagotoviti enostavnost uporabe, moč, cenovno ugodnost in zmogljivost. Glavna ideja za upravljano gostovanje je, da se lastnik spletnega mesta lahko osredotoči na trženje in ustvarjanje vsebine, ne pa na druge zamudne vidike. Dobro se je seznaniti z razlikami v paketih, ki jih ponuja vsak od teh gostiteljev.

Prednosti

Neverjetna hitrost

Hitrost spletnega mesta igra veliko vlogo pri uspešnosti in uvrstitvi spletnih strani. Če je vaša hitrost počasna, lahko pri izboljšanju hitrosti storite veliko različnih stvari, na primer uvajanje vtičnika za predpomnjenje ali uporaba omrežja za dostavo vsebine, kot je MaxCDN. Tudi zmanjšanje velikosti slikovnih datotek je izvedljiva možnost. Toda za vas, ki nimajo časa za te spremembe, upravljani gostitelji WP poskrbijo za hitro optimizacijo hitrosti za vas, kar je zelo priročno, če imate težke teme, kot so WordPress-ove nepremičnine ali WP-tema za fotografe, ki shranjujejo veliko fotografij.

Omogočajo predpomnjenje neposredno na ravni strežnika, tako da vam za predpomnjenje ni treba biti odvisen od nobenih drugih vtičnikov. Njihovi strežniki so tudi posebej konfigurirani za WordPress. To omogoča vašemu spletnemu mestu, da je v koraku s funkcionalnostjo ne glede na to, kako nori je promet. Torej ne glede na to, ali vaš promet prihaja iz New Yorka, Houstona ali Chicaga, hitrost nalaganja ne bo pomembna.

Varnost

Ljudje, ki so novi pri upravljanju spletnega mesta, pogosto pozabijo, da morajo zaščititi svoje premoženje. V tem dnevu in starosti je varnost vse. Če s spletnim mestom upravljate sami in nimate nobenih varnostnih izkušenj, so lahko vaše spletno mesto in podatki ranljivi za napade. Spletna mesta v WordPressu so pogosto tarča hekerjev in botov (zaradi tega, koliko spletnih mest uporablja platformo). Te nevarnosti lahko pridejo v kakršni koli obliki, kot so zlonamerna programska oprema, virusi in poskusi vdorov.

Ta nevarnost vpliva na vas kot lastnika, vendar vpliva tudi na obiskovalce vaše spletne strani. Ti napadi lahko privedejo do popolnoma ogroženega sistema ali spletnega mesta. Velika prednost dela z gostiteljem WordPress pomeni, da ste zaščiteni pred temi možnostmi. Celo zaščiteni ste pred napadi zavrnitve storitve ali DDoS napadi. Ta spletna mesta zagotavljajo izjemno strogo raven varnosti, ki ostane aktivna in angažirana, vsakodnevno aktivno skenira vaše spletno mesto za spreminjanje datotek.

Samodejne posodobitve

Poskusiti biti v koraku s trženjem in upravljanjem je lahko opravilo. Ko ne uporabljate upravljanega gostitelja, ste odgovorni za posodobitev spletnega mesta. Posodobitve so ključne za vzdrževanje hitrega spletnega mesta in ohranjanje varnosti. Zajeti upravljavci spletnih gostiteljev so vam na voljo, posodabljajo vse osnovne vtičnike in sam WordPress, ko je izdana nova (stabilna) različica.

Poleg tega gostitelj WordPress tudi samodejno posodobi vaše osnovne datoteke na najnovejšo različico. To je neverjetno koristno, ker je čakalna doba odstranjena. Datoteke se posodobijo ob natančnem trenutku izdaje. To pomaga odpraviti posodobitev tretje osebe in z njimi povezane dodatne stroške.

Brez izpadov

Upravljani gostitelji imajo običajno boljšo infrastrukturo v primeru, da se strežnik v ZDA pokvari (varnostno kopiranje preprosto prevzame), kar pomeni, da je njihovo 99-odstotno podaljšanje produktivnosti dejansko tam.

Tehnična podpora

Če greš sam, je naporna izkušnja, ko gredo stvari narobe. Če spletno mesto upravljate sami in spletno mesto propada, traja predolgo časa za medpomnilništvo ali začne delovati na druge načine, ste edini vir, ki ga imate. Vsaj na spletnem mestu lahko pride do izpadov, izgubi informacij ali celo izgubi uvrstitev zaradi težav. Obiskovalci spletnega mesta pričakujejo določeno raven kakovosti med navigacijo. Manj verjetno je, da se bodo vrnili, če bodo imeli tehnične težave.

Prednost dela z upravljanim gostiteljem WordPress je vgrajena tehnična podpora, ki prihaja z večino paketov (z gostitelji višjega cenovnega razreda, ki nudijo podporno osebje s sedežem v ZDA). Pogosto delajo 24 ur na dan, tako da lahko odpravite težave hitro in spretno. Na vsa vprašanja v zvezi z razvojem, nastavitvami, hitrostjo ali posodobitvami je mogoče odgovoriti prav tako kot na vprašanja.

Dnevne varnostne kopije

Kot posodobitve so lahko varnostne kopije prav tako zamudne. Poskusi biti v koraku z vsakim posameznim tehničnim vidikom je zahtevna igra in varnostne kopije so ključne za preprečevanje popolne izgube mesta. Tako kot varnostno kopiranje telefona tudi varnostne kopije poskrbijo, da je v primeru, da se kaj zgodi, dostojno izhodišče.

Z upravljanim gostiteljem WordPress vam nikoli ne bo treba dvigniti prsta, da bi se tega lotili. Vsak dan gostuje varnostne kopije, tako da so vsi podatki v celoti in vedno varni. Z res dobrimi gostitelji je pogosto nastavitev, da lahko svoje WordPress spletno mesto enostavno obnovite v varnostno kopijo prejšnjega dne, zaradi česar je neverjetno uporabniku prijazen.

Razvojna ali „dev“ orodja

Ko ste ustvarili spletno mesto, je cilj večine lastnikov spletnega mesta spodbuditi njegovo najvišjo možno kakovost in funkcionalnost. Najbolj premišljena in dobro načrtovana spletna mesta za uporabnikom prijazne in usmerjene vsebine so na najvišjem mestu. S pravimi razvojnimi orodji je vaše spletno mesto enostavno doseči do te stopnje uspešnosti.

Razvojna orodja so ključna za pravilno gradnjo in rafiniranje lokacije. Ta orodja vam pomagajo oblikovati in odpravljati napako na spletnem mestu. Odpravljanje napak je pomemben vidik delovanja spletnega mesta, saj če se obiskovalci pojavijo napak, se manj verjetno vrnejo ali zaupajo vašemu spletnemu mestu. Z gostiteljem WordPress so vsa orodja v vaših rokah za lažji dostop.

Orodje za uprizarjanje

To orodje, kot orodja za razvoj, vam pomaga najprej preizkusiti spletno mesto pred nalaganjem vsebine v živo. Orodja za uprizoritev vam pomagajo, da se izognete slabemu nalaganju, saj lahko vidite, kako se v resničnem življenju igrajo novi razvoj, oblikovanje ali funkcionalnosti. Kadar koli želite preizkusiti povsem nov vtičnik, temo ali dizajn, ga lahko preprosto položite, preden ga nastavite v kamen.

Orodja za uprizoritev so uporabna tudi za hitro in enostavno spreminjanje. Te funkcije zagotavljajo tudi varno brisanje in vam pomagajo, da se izognete morebitnim naključnim nalaganjem. Vse to je v prid izboljšanemu razvrščanju in prometu vaše spletne strani.

Slabosti

Cenitev  

Stroški upravljanih ponudnikov spletnega gostovanja se zagotovo zelo razlikujejo, od nizkocenovnega spletnega mesta SiteGround do Kinsta po 100 USD / mesečno

Nekatera gostiteljska podjetja lahko resnično udarijo po približno 80 do 120 dolarjev na mesec. To je lahko slaba stran dela z gostiteljem. Vendar se izbira vedno natančno zmanjša na vaše potrebe. Morda je naložba v celoti vredna.

Omejitve

Čeprav se domneva, da so gostitelji WordPress brezmejni, obstajajo nekatere omejitve pri uporabi vtičnikov. Večina gostiteljev ne dovoljuje vtičnikov, ki porabijo veliko virov. To so vtičniki, kot sta W3 Total Cache ali WP Super Cache. Za mnoge uporabnike, ki raje uporabljajo te vtičnike, to velja za težavo.

Razlike vmesnikov

Paziti je treba še na težave, ki se lahko pojavijo pri zamenjavi vrst gostiteljev.

Včasih pri prehodu iz upravljanega gostovanja na skupno gostovanje ali obratno nekateri portali uporabnikov ne delujejo enako. Obiskovalci in lastniki spletnih mest se lahko zdijo to težaven in nezaželen izziv. 

Funkcije za preverjanje pri iskanju najboljšega upravljanega gostitelja WordPress

Spletno gostovanje prinese veliko pomembnih odločitev. Pri prenovi spletnega mesta ali prvi izdelavi morate upoštevati veliko dejavnikov. Vstati in zagnati pomeni, da upoštevate vsako tehnično odgovornost in ne pustite, da se kamen vrne. Ko ste v celoti ugotovili, kaj želite, da vaše spletno mesto vključuje, kot tudi vaš način spletnega gostovanja, morate omejiti pravega ponudnika. To bi morala biti podjetja, ki jim lahko v celoti zaupate svoje spletno mesto in njegovo dobro počutje. Pred dokončno odločitvijo boste morali upoštevati nekaj dejavnikov:

Lokacija strežnika

Lokacije fizičnega strežnika lahko neposredno vplivajo na čas nalaganja spletnih mest. Če je strežnik v ZDA in tudi vi ste obiskovalci, je verjetno, da bodo lahko hitreje dostopali do spletnega mesta. Ko je strežnik bistveno oddaljen, lahko obiskovalci naložijo težave pri nalaganju, kar lahko privede do zmanjšanja uvrstitve in vključenosti. Prepričajte se, da ima podjetje, s katerim se prijavljate, primerno postavljene strežnike (npr. Izberite tistega, ki je najbližji vašemu ciljnemu trgu), in v idealnem primeru CDN, ki to težavo reši tako, da vaše spletno mesto razdeli po omrežju globalnih vozlišč, iz katerega kopijo spletno mesto se lahko streže.

Omejitve skladiščenja

Gostitelji spletnih strani vas včasih poskušajo prestaviti v manj prostora za shranjevanje, kot je bilo obljubljeno. Prostor je primeren za gostovanje vaše spletne strani, če ni dovolj prostora, spletno mesto ne bo pravilno gostovano. Preden sklenete kakršno koli pogodbo, preverite, ali dodeljeni prostor za shranjevanje deluje z vašim spletnim mestom na izbranem načrtu.

Obseg podpore

Čeprav se vaš izbrani ponudnik lahko pohvali s svojo tehnično podporo strankam s sedežem v ZDA, ima lahko določene ure ali zahteve. V nekaterih primerih so za dostop do podpore potrebne dodatne pristojbine. Najbolje upravljani ponudniki gostovanja v WordPressu imajo 24/7 podporo, tako da lahko kadar koli dostopate do pomoči. Ne pozabite paziti na ponudnike, ki imajo na voljo pomoč ves čas.

Investirajte v danes urejeno gostovanje WordPress-a!

Raziskavo lahko opravite sami po zgornjih merilih ali prihranite čas in izberete eno izmed naših !

Osnova in razvoj upravljanega gostovanja WordPress

Še v poznih 2000-ih in v začetku leta 2010 je bilo gospodarstvo sredi propada, WordPress je bil na robu, da postane internetna velesila, podjetja pa so poskušala ugotoviti, kako naj se obdržijo stranke in nadaljujejo z rastjo prihodkov . Potem je leta 2009 na prizorišče prišlo upravljano gostovanje WordPressa in ustvarilo milijardo dolarjev iz 10–15 milijard dolarjev. Da bi se prilagodili množici, včasih prevladujočim vtičnicam WordPress, so gostiteljska podjetja začela uporabljati kodo za avtomatizacijo posodobitev, zagotovila varnost spletnega mesta in poenostavila funkcije za vzdrževanje spletnega mesta. Pred časom je veliko ponudnikov gostovanja ponudilo svoj sistem upravljanja WordPress s svojimi edinstvenimi lastnostmi in cenami.

Nova storitev upravljanega gostovanja WordPress je ukazala višjo ceno kot stari standardni načrti skupnega gostovanja. Od vsega začetka naj bi vsa podjetja, ki gostijo ponudbo, ponudila standardni nabor funkcij: večjo hitrost spletnih mest, zaščito okrog ure, širitev pasovne širine za spletna mesta z večjim prometom, podporo strankam in dnevne posodobitve. Ker pa je bilo teh storitev na desetino, se je pojavilo več podjetij, ki se ukvarjajo s kopiranjem, in kupci so težko ugotovili, katera znamka je najboljša. Gostujoče družbe so morale začeti vključevati funkcije, storitve in niše, ki so jih med seboj edinstveno razlikovale.

Nekaj ​​velikih ponudnikov upravljanih WP gostovanj:

Pagely je resnični izvor upravljanega gostovanja WordPress. Napisali so avtomatsko kodo, ki bi samodejno posodobila WordPress vtičnike in delovala v jedru WordPress. Prav tako so ustvarili okvir za zaščito spletnih strani pred kibernetskimi napadi in narisali nastavitve za povečanje hitrosti spletnega mesta. Danes si Pagely prizadeva, da bi še naprej izboljševali svojo varnost v skladu z rastjo WordPress-a. Prizadevajo si utrditi svoje storitve, biti v skladu z okusi glavnih trgov in služiti podjetjem višjega cenovnega razreda. Do danes je Pagely sodeloval z velikimi podjetji, kot sta Disney in Facebook. Njihov cilj je vedno ostati osredotočen na stranke.

WP Engine velja za enega najboljših gostiteljev programa WordPress zaradi odlične storitve za stranke, velike hitrosti nalaganja, zmogljivosti za varnostno kopiranje in predpomnilnika ter prijaznosti uporabnikov do spletnih razvijalcev. Storitve WP Engine lahko upravljajo z velikimi količinami prometa na spletnem mestu, njihova osredotočenost pa sega od skrbi za potrebe lastnikov osebnih spletnih strani do polnih podjetij. Njihova izhodiščna cena je na cenejši strani 29 USD na mesec, vendar ponujajo veliko več kot platforma gostovanja v skupni rabi.

Čeprav je priljubljena možnost in je pogosto združena z drugimi upravljanimi gostiteljskimi podjetji WordPress, SiteGround pravzaprav ni ista stvar. Tehnično je znan kot visokokakovostno gostovanje. Od začetka so ponudili dobro hitrost in zmogljivost, predpomnilniško kopiranje, dostop do CDN, popoln cPanel in upravljanje e-pošte. Edina težava, ki je ne ponujajo, je močna varnost, ko gre za vaše spletno mesto. Če torej tvegate, da vas bodo vlomili, boste morali resnično zaščititi svoje spletno mesto. Cene SiteGround se začnejo od 3,95 dolarja na mesec in ostanejo manj kot 20 dolarjev na mesec za veliko prostora za shranjevanje in močno podporo spletnim mestom z velikim prometom.

Flywheel je svojo tržno nišo zaokrožil s ciljno usmeritvijo spletnih oblikovalcev in spletnih razvijalcev s paketi gostovanja preprodajalcev. Nekatere funkcije, ki jih posebej vključujejo, so: preprosto sodelovanje, zato si lahko različni ljudje postavijo svoje uporabniško ime in geslo za določene projekte, načrt, ki svojim strankam omogoča ustvarjanje več kot enega WordPress spletnega mesta s specifičnimi temami, vtičniki in nastavitvami in odjemalcem Prenosi omogočajo razvijalcem in oblikovalcem Flywheel, da izdelajo brezplačna spletna mesta, ki jih dajejo svojim strankam. Cene vztrajnikov se gibljejo med 15 USD na mesec in 250 USD in lahko pokrijejo do 600000 mesečnih obiskovalcev za največji načrt.

Kinsta je novejša platforma za upravljanje WordPress, ustanovljena leta 2013. Njihove posebne storitve skrbijo za podjetja, za hitrost in razširljivost spletnega mesta pa se zanašajo na Google Cloud. Ponujajo druge funkcije, ki jih upravlja WordPress s standardi; kot so odlična storitev za stranke, varnostna garancija in podpora omrežju CDN. Kinsta je zelo cenjena, saj ima popolno WordPress zadnjo infrastrukturo in vam omogoča prosto upravljanje z obliko in občutkom vaše spletne strani. Njihove cene se začnejo pri 100 USD na mesec, z vsakim načrtom pa se povišajo za 100 USD.

Upravljano gostovanje v WordPressu je že daleč, saj je vdrlo v industrijo 2009. Vsako podjetje je opravilo svoje delo, da bi zagotovilo edinstven njihov odtis na prizorišču gostovanja. Funkcije, ki jih ponuja vsako podjetje, so zasnovane tako, da ustrezajo različnim industrijam in okusom strank. Če veste, od kod prihajajo te družbe, kako so se razvili, da bi se ujemali z naraščajočim in nenehno spreminjajočim se vplivom WordPressa, in edinstvene ponudbe, za katere so specializirane, vam bodo pomagale določiti najboljši program gostovanja za vaše potrebe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector