Najboljše storitve trženja e-pošte v letu 2020: Najboljših 10 primerjav in mnenj

storitve trženja e-pošte


Najti storitev e-poštnega trženja, ki izpolnjuje vaše potrebe in zahteve, ni tako težko.

Storitve trženja po e-pošti so večinoma enake – funkcije in cenovno zelo ugodne. To vključuje brezplačne preizkuse, širok spekter predlog e-poštnih sporočil, integracije družbenih medijev in razporejanje e-pošte.

Ko uporabljate programsko opremo za trženje po e-pošti, boste lahko avtomatizirali svoje tržne potek dela, spremljali statistične podatke, pošiljali več in boljše e-poštne sporočil ter vzpostavljali globlje odnose z obiskovalci.

Toda, ko gre za izbiro najboljše storitve za trženje po e-pošti, pravijo, da imate veliko možnosti, bi bilo podcenjevanje. Pravzaprav smo med zadnjo raziskavo ugotovili, da obstaja več kot 30 brezplačnih in plačljivih e-poštnih storitev trženja e-pošte.

Tu je seznam 10 najboljših storitev trženja e-pošte za mala podjetja, ki bi morale vašo odločitev precej olajšati.

1. Stalni stik

Constant Contact je najboljša storitev trženja e-pošte za mala podjetja. Njihova programska oprema za avtomatizacijo po e-pošti ima 60-dnevno brezplačno preskusno različico in uporabnikom ponuja več možnosti prilagajanja in integracije, hkrati pa je enostavna in uporabniku prijazna.

stalen pregled stikov

Podjetje Constant Contact, ustanovljeno leta 1995, je postalo ena največjih storitev trženja e-pošte na svetu. Še naprej napredujejo v svoji ponudbi in preraščajo v nove prostore, ki jih drugi ponudniki ne pokrivajo.

Na primer, boste dobili dostop do orodja za upravljanje dogodkov in inovativnega orodja za socialne medije, ki vam omogoča ustvarjanje kuponov in prenosov za skupno rabo v socialnih medijih. Našli boste tudi na stotine različnih integracij, tako da lahko vključite vse druge aplikacije in storitve, ki jih trenutno uporabljate.

Poleg edinstvenih funkcij zgoraj boste na voljo tudi širok spekter predlog, specifičnih za niše, in nadzorno ploščo, ki predstavlja vaše najpomembnejše metrike e-pošte.

Ponujajo vrsto koristnih vodnikov in storitev, ki so zelo koristni za tiste, ki nimajo izkušenj s trženjem prek e-pošte. Poleg tega boste imeli dostop do klepeta v živo, e-pošte in telefonske podpore.

Kljub temu pa obstaja ena očitna pomanjkljivost. V resnici ni orodij za avtomatizacijo in za ceno ga plačujete.

Kdo naj uporablja to programsko opremo za trženje po e-pošti?

Stalni stik je odlična izbira za lastnike malih podjetij, ki potrebujejo orodje, ki naredi več kot samo trženje po e-pošti.

Koliko stane?

Izbirate lahko med dvema načrtoma. Vsak od teh načrtov se razdeli na ravni cen na podlagi številnih stikov.

Načrt e-pošte:

 • 0-500 naročnikov: 20 USD na mesec
 • 501-2.500 naročnikov: 45 dolarjev na mesec
 • 2.501-5.000 naročnikov: 65 USD na mesec
 • 5.001-10.000 naročnikov: 95 USD na mesec

Načrt e-pošte Plus:

 • 0-500 naročnikov: 45 USD na mesec
 • 501-2.500 naročnikov: 70 dolarjev na mesec
 • 2.501-5.000 naročnikov: 95 USD na mesec

Za obe vrsti načrtov boste prejeli 10% popust, če predhodno plačate 6 mesecev, ali 15%, če predhodno plačate 12 mesecev.

Obstaja tudi 60-dnevno preizkusno tveganje (podatki o kreditni kartici niso potrebni), tako da lahko orodje preizkusite do 100 stikov. Našli boste tudi 30-dnevno garancijo za vračilo denarja. Če prejmete stike v storitev in pošljete vsaj eno e-pošto, prejmete 100-odstotno nadomestilo.

Začnite s stalnim stikom tukaj (60-dnevna brezplačna preizkusna različica)

2. PošljiInBlue

SendInBlue je močna rešitev za trženje po e-pošti za tiste z nizkim proračunom, saj ima brezplačen načrt (ki je žal nekoliko omejen).

SendInBlue pregled

SendInBlue je še ena mlada platforma za trženje e-pošte. Prvotno so bili zasnovani za pošiljanje e-poštnih sporočil, ki temeljijo na transakcijah, zdaj pa so združili moč e-poštnih in SMS kampanj v eno samo platformo.

Na splošno je uporaba zelo preprosta in ima velik brezplačen načrt, saj načrti temeljijo na številu poslanih e-poštnih sporočil in ne na številu stikov. Vključene so značilne funkcije, kot so upravljanje seznamov, poročanje o kampanjah in optimizacija postavitve e-pošte.

Našli boste tudi različne integracije drugih proizvajalcev.

Če pa želite dobiti dostop do najbolj naprednih funkcij, boste morali nadgraditi na enega najbolj naprednih načrtov.

Kdo naj uporablja to programsko opremo za trženje po e-pošti?

SendInBlue je odličen za podjetja ali posameznike, ki pošljejo tono e-pošte. Ker cene temeljijo samo na količini e-pošte in ne na velikosti seznama stikov.

Koliko stane?

SendInBlue ima edinstven model oblikovanja cen, ki temelji na količini e-pošte.

Tukaj je opisano:

Omejen brezplačni načrt:

 • Na dan pošljite do 300 e-poštnih sporočil
 • Mesečna omejitev 9000 e-poštnih sporočil na mesec
 • Neomejeno število stikov

Lite načrt: 25 dolarjev na mesec

 • Na mesec pošljite do 40.000 e-poštnih sporočil
 • Omejitev števila dnevnih e-poštnih sporočil ni
 • Neomejeno število stikov

Osnovni načrt: 39 dolarjev na mesec

 • Na mesec pošljite do 60.000 e-poštnih sporočil
 • Ni omejitve za pošiljanje e-pošte na dan
 • Na e-poštnih sporočilih ni logotipa
 • Neomejeno število stikov

Premium načrt: 66 USD na mesec

 • Pošiljajte do 120.000 na mesec
 • Ni omejitve za pošiljanje e-pošte na dan
 • Dostop do naprednih funkcij za avtomatizacijo
 • Neomejeno število stikov

Na splošno so načrti precej prilagodljivi. Ne obstaja garancija za vračilo denarja, vendar vam mora za vedno brezplačen načrt zagotoviti dovolj, da lahko s storitvijo napredujete naprej. Obstajajo tudi predplačniški krediti, tako da lahko kupite določeno količino e-poštnih sporočil, ki jih pošljete brez mesečne obveznosti.

Začnite s SendInBlue tukaj

3. GetResponse

GetResponse je več kot spletna marketinška platforma za trženje po e-pošti. Priložen je z dodatki, kot sta ustvarjalec ciljne strani in rešitev webinarja.

Pregled GetResponse

GetResponse ima več kot 350.000 uporabnikov in deluje kot platforma vse v enem.

Opremljen je z nekaterimi edinstvenimi funkcijami, kot je možnost ustvarjanja ciljnih strani in spletnih seminarjev. Sami po sebi niso preveč uporabni, vendar pa jih lahko kombinirate z e-poštnim trženjem, če želite, da e-poštni seznam rastete kot nor.

Za ustvarjanje e-poštnih sporočil boste uporabljali intuitiven ustvarjalec povleci in spusti.

Ima tudi vse napredne funkcije, za katere pričakujete, kot so segmentacijo seznama, A / B testiranje, samodejne odzivnike in integracije programske opreme. Obstaja celo odlična funkcija z imenom Perfect Timing, ki vam bo pomagala predvideti popoln čas dneva za pošiljanje e-poštnih sporočil za povečanje odprtih stopenj.

Če imate težave pri uporabi storitve, obstaja knjižnica poglobljenih vodnikov, ki jih morate natančno pregledati. Lahko pa vzpostavite stik s podporo prek e-pošte, klepeta v živo in telefona.

Kdo naj uporablja to programsko opremo za trženje po e-pošti?

Ta storitev je odlična izbira za srednje velika podjetja, ki želijo dostop do številnih možnosti trženja. Nobene obstoječe spretnosti ni potrebno, saj je zelo intuitiven, celo uporabljate naprednejše funkcije.

Koliko stane?

Osnovni načrt:

 • Do 1.000 naročnikov: 15 dolarjev na mesec
 • Do 2500 naročnikov: 25 dolarjev na mesec
 • Do 5.000 naročnikov: 45 dolarjev na mesec
 • Do 10.000 naročnikov: 65 USD na mesec

Plus načrt:

 • Do 1.000 naročnikov: 49 dolarjev na mesec
 • Do 10.000 naročnikov: 75 USD na mesec

Strokovni načrt:

 • Do 10.000 naročnikov: 165 USD na mesec
 • Do 25.000 naročnikov: 255 dolarjev na mesec

Načrt podjetja:

 • Do 100.000 naročnikov: 1.199 dolarjev na mesec

Če želite preizkusiti storitev, obstaja brezplačna 30-dnevna preizkusna različica, kjer boste imeli dostop do vseh funkcij. Vračila denarja ni mogoče vrniti, saj gre za storitev plačila ob nakupu.

Če želite prihraniti denar, plačajte na leto in najemite 18% popusta ali plačajte dve leti in pridobite 30%.

Začnite tukaj z GetResponse tukaj

4. HubSpot (Brezplačni načrt)

HubSpot je ponudnik orodij za trženje po e-pošti in CRM, ki ima brezplačen paket brezplačnih funkcij, skupaj z nekaj plačanimi premijskimi načrti.

Pregled vozlišča

HubSpot ponuja svojo zanesljivo storitev za več kot 70.000 uporabnikov s poudarkom na rastočih podjetjih. Namestitev je dokaj enostavna in HubSpot CRM se z lahkoto poveže z Gmailom, G Suiteom in več različicami Outlooka.

Na notranji strani boste dobili ustvarjalca e-pošte s povleci in spusti, da prilagodite postavitve, dodate CTA-je, slike in prilagodite svojo vsebino. Uporabite lahko tudi prilagojeno vsebino, da se približate svoji publiki.

Našli boste napredne funkcije trženja e-pošte, kot so orodja za avtomatizacijo e-pošte, segmentacija seznama, predloge, pripravljene za uporabo, sledenje e-pošte in obsežna analitika; vse vključeno z brezplačno različico.

Pomembna pomanjkljivost je pomanjkanje A / B testiranja z brezplačnimi in najcenejšimi načrti. Načrti za nižje stopnje vključujejo samo podporo na forumu. Imajo pa na stotine virov, po katerih lahko brskate in najdete odgovore, ki jih potrebujete.

Kdo naj uporablja to programsko opremo za trženje po e-pošti?

HubSpot je odličen za mala in srednje velika podjetja, ki začnejo ali želijo povečati svoj email marketing. HubSpot ponuja tudi prilagodljive možnosti nadgradnje, če bodo potrebe sčasoma rasle.

Koliko stane?

HubSpot ima tako brezplačne kot tudi plačljive naročniške načrte. Vsi načrti vključujejo široko paleto dodatnih funkcij CRM, ki se ujemajo z načrti višje stopnje.

Prosti načrt: brezplačno za vedno

 • Brezplačna e-poštna orodja in CRM
 • 2.000 e-poštnih sporočil na mesec

Načrt tržnega središča za trženje: od 50 dolarjev na mesec

 • Omejitev 5-kratne kontaktne stopnje pošilja. (to je 1.000 stikov = 5.000 e-poštnih sporočil / mesec
 • Vključuje 1.000 stikov
 • +50 USD na mesec na 1.000 dodatnih stikov

Strokovni načrt Marketing Hub: od 800 USD na mesec

 • Omejitev pošiljanja e-poštnih številk za 10X stika (npr. 1.000 kontaktov = 10.000 e-poštnih sporočil / mesec)
 • Vključuje 1.000 stikov
 • +50 USD na mesec za dodatnih 1.000 stikov

Uporabite kalkulator cene HubSpot, da dobite natančno stopnjo glede na vaše potrebe.

Če razmišljate o načrtu zaganjalnika HubSpot, boste imeli možnost plačila letno in prihranite -20% popusta iz naročnine.

Začnite tukaj s HubSpot (brezplačni načrt)

5. PretvoriKit

pregled skrivnosti

ConvertKit je leta 2013 ustanovil Nathan Barry. Usmerjeni so na del trga, ki ga ljubkovalno imenujejo “ustvarjalci”. Torej, ljudje so radi vlogerji, blogerji, avtorji, Instagram zvezde, ustvarjalci tečajev in še več.

Eno njegovih največjih prodajnih mest je, kako enostavno je ustvariti potek avtomatizacije e-pošte. Zanaša se na vizualni ustvarjalec, tako da lahko dejansko vidite, kako se bodo igrale vaše sekvence e-pošte.

Obstaja tudi vgrajen urejevalnik ciljne strani, ki je zelo koristen, lahko začnete tržiti e-pošto in ne potrebujete niti spletnega mesta. Samo vir prometa (na primer vaš kanal YouTube ali račun družbenih medijev).

Našli boste poglobljeno upravljanje naročnikov, označevanje in napredne funkcije segmentacije e-pošte.

Kdo naj uporablja to programsko opremo za trženje e-pošte:

To orodje je najboljše za tiste, ki ne marajo porabiti malo več (posamezniki ali majhne ekipe) in iščejo pošiljanje navadnih besedilnih e-poštnih sporočil.

Koliko stane?

 • 0-1K naročnikov: 29 USD na mesec
 • Naročniki 1K-3K: 49 USD na mesec
 • 3k-5k naročniki: $ 79 na mesec
 • 5k + naročniki: Cene po meri

Ne glede na načrte, ki jih izberete, boste imeli dostop do enakih natančnih funkcij. Če želite poskusiti, preden kupite, obstaja 14-dnevna brezplačna preskusna različica, ki vključuje vse funkcije.

Obstaja 30-dnevni pravilnik vračila, če vam storitev ni všeč. Povrnitev po navadi traja 3-5 dni, da se prikaže nazaj na vašem računu.

6. MailChimp

MailChimp je preprost za uporabo orodja za trženje e-pošte za blogerje in manjša spletna mesta, saj je na voljo z brezplačnim načrtom.

pregled pošte

MailChimp ima ne samo simpatično maskoto podjetja, ampak je eden izmed vodilnih ponudnikov e-poštnega trženja, ki preko svoje storitve pošlje več kot milijardo e-poštnih sporočil na dan.

MailChimp se nenehno razvija. Nove funkcije boste našli ves čas. Obstaja celo integracija družbenih medijev. Izbira predloge je velikosti velikosti in prilagoditi jih je zelo enostavno.

Na voljo bodo tudi napredne funkcije trženja e-pošte, kot so segmentiranje stikov, samodejni odzivi, integracije storitev in aplikacij, pošiljanje na časovnem pasu, testiranje A / B in še veliko več.

Njihova podporna ekipa je tudi zelo odzivna prek klepeta v živo ali e-pošte. Poleg tega so na voljo različni izobraževalni viri.

Kdo naj uporablja to programsko opremo za trženje e-pošte:

Veliko ljudi uporablja MailChimp zgolj za brezplačno ponudbo. Poleg tistih, ki so v proračunu, je MailChimp odličen za blogerje in lastnike podjetij, ki želijo enostavno orodje za uporabo, opremljeno z naprednimi funkcijami.

Koliko stane?

Brezplačni načrt vam omogoča, da imate do 2.000 naročnikov in pošljete do 10.000 e-poštnih sporočil na mesec. Ko presežete te številke, boste želeli nadgraditi na načrt Essentials, Standard ali Premium.

Prost načrt: brezplačno je za vedno

 • Na mesec pošljite do 10.000 e-poštnih sporočil
 • Razširite svoj seznam do 2.000 naročnikov
 • Podpora za e-pošto je vključena 30 dni

Osnovni načrt: Načrti se začnejo pri 9,99 USD na mesec

 • Do 5000 naročnikov: 49,99 USD na mesec
 • Do 10.000 naročnikov: 74,99 USD na mesec
 • Do 25.000 naročnikov: 189 dolarjev na mesec
 • Do 50.000 naročnikov: 259 dolarjev na mesec

Standardni načrt: Načrti se začnejo pri 14,99 USD na mesec

 • Do 5000 naročnikov: 74,99 USD na mesec
 • Do 10.000 naročnikov: 99 USD na mesec

Premium načrt: Načrti se začnejo pri 299 USD na mesec

 • Do 20.000 naročnikov: 399 dolarjev na mesec
 • Do 50.000 naročnikov: 599 USD na mesec

Če želite določiti svojo mesečno ceno in si ogledati značilnosti premijskih načrtov, uporabite kalkulator cen na dnu strani s cenami.

Ker je brezplačni načrt tako obsežen, ne boste našli nobenih povračil ali garancij za vračilo denarja. Nadomestilo lahko prejmemo samo zaradi tehnične napake v imenu MailChimpa ali pa je bil vaš račun brez razloga ukinjen.

7. Kapljanje

Drip je relativno nov ponudnik email marketinga. Njihova osnovna demografska skupina so blogerji, tržniki in lastniki spletnih mest za e-trgovino.

kapljični pregled

Ne le, da je to orodje prijazno začetnikom, ampak inteligentna orodja za avtomatizacijo trženja resnično zasenčijo, kaj vse je še na trgu.

Če ste lastnik trgovine za e-trgovino ali prodajate več različnih digitalnih izdelkov, je Drip dobra izbira. Zgradili boste lahko poglobljeno razumevanje namere in vedenja kupcev z možnostjo sledenja meritev, kot so:

Če na primer vodite trgovino z e-trgovino, boste lahko ustvarili sporočila, ki temeljijo na metrikah, kot so:

 • Vrnitev obiskovalcev v primerjavi z novimi obiskovalci
 • Obiskovalci, ki so opustili voziček
 • Ljudje, ki so kliknili e-poštno povezavo, in tisti, ki tega niso storili

Vendar se to ne bo ustavilo in našli boste tudi integracije za WordPress, WooCommerce in imeli boste možnost pošiljanja nadaljnjih besedilnih sporočil, integracije Facebook oglasov in še več.

Kdo naj uporablja to programsko opremo za trženje e-pošte:

V bistvu, če prodajate veliko izdelkov (digitalnih ali fizičnih) in želite ustvariti zapletene trženjske sekvence, ne da bi lase potegnili ven, potem bo to orodje lahko za vas.

Koliko stane?

Začetni načrt: Brezplačno za vedno

 • Do 100 naročnikov
 • Neomejeno pošiljanje e-pošte

Osnovni načrt: 49 dolarjev na mesec

 • Do 2500 naročnikov
 • Neomejeno pošiljanje e-pošte

Pro načrt: 122 USD na mesec

 • Do 5.000 naročnikov
 • Neomejeno pošiljanje e-pošte

Načrt podjetja: Pridobite ponudbo po meri

 • Vse preko 5000 naročnikov

Drip ponuja zelo majhen za vedno brezplačen načrt, skupaj z dvotedensko brezplačno preizkusno različico za osnovno in Pro člansko raven. Če se boste po teh dveh tednih odločili za nadaljevanje storitve, se vam bo kartica zaračunala. Od začetka storitve je na voljo 30-dnevno okno vračila, od Dripa pa je odvisno od tega, ali boste prejeli celotno vračilo.

8. AWeber

Aweber je izjemno priljubljeno orodje, ki obstaja že 18 let in si je morda sam izmislil samodejni odzivnik e-pošte.

Pregled spletnega mesta

Funkcije so v veliki meri tisto, kar bi pričakovali od visokokakovostne storitve trženja e-pošte. Dobili boste dostop do ustvarjalca e-poštnih sporočil s povleci in spusti, veliko izbiro vnaprej oblikovanih predlog, pa tudi tono integracij, ki jih lahko vključite v preostanek svojega tržnega sklada.

Ustvarite lahko samodejna zaporedja e-poštnih sporočil, ki temeljijo na sprožilcih, in ustvarite zaporedja sledenja po e-pošti. Z vsem tem boste imeli dostop do podatkov o odprtih cenah, stopnje dobavljivosti in možnosti preizkušanja A / B, na kateri imate e-pošto..

Poleg tega lahko preprosto in hitro ustvarite obrazce za prijavo po e-pošti, ki jih želite vgraditi na svoje spletno mesto.

Če vas marketinški žargon zmede, ne skrbite, na voljo je precej koristna knjižnica virov, ki vam pomaga pri vsakem koraku. Obstajata tudi podpora za klepet in e-pošto v živo, poleg tega pa je na voljo tudi telefonska podpora Mo-Fr od 8.00 do 20.00 EST in vikendi 9-5 EST.

Kdo naj uporablja to programsko opremo za trženje po e-pošti?

Aweber zagotavlja dobro storitev skozi in skozi, najbolje je za majhne ekipe, ki želijo racionalizirati svoja prizadevanja za trženje po e-pošti.

Koliko stane?

 • 0-500 naročnikov: 19 USD na mesec
 • 501-2.500 naročnikov: 29 dolarjev na mesec
 • 2.501-5.000 naročnikov: 49 dolarjev na mesec
 • 5.001-10.000 naročnikov: 69 dolarjev na mesec
 • 10.001-25.000 naročnikov: 149 USD na mesec
 • 25.001+ naročnikov: Pridobite ponudbo po meri

Če želite poskusiti, preden kupite, je na voljo 30-dnevna brezplačna preskusna različica, ki vam omogoča dostop do vseh funkcij. Poleg mesečnih plačilnih možnosti lahko plačujete tudi četrtletno, da prihranite 14%, ali letno plačujete, da prihranite 14,9%. Pravil o vračilu ni, vendar morate ob dolgotrajnem brezplačnem preskusu vedeti, ali je to orodje primerno za vas.

9. Pojdi

Keap (prej Infusionsoft) je zelo močan ponudnik e-poštnega marketinga. To marketinško orodje vse v enem združuje CRM, trženje po e-pošti in še več. Zgradili boste lahko popolne profile strank, ki vam bodo pomagali ustvariti bolj ciljno usmerjene marketinške kampanje.

Keap pregled

S tem orodjem je trženje elektronske pošte le del celotnega nabora funkcij. Na nadzorni plošči bodo na primer prikazani podatki, ki temeljijo na vaših e-poštnih akcijah, prodajnih informacijah in finančni zgodovini strank.

InfusionSoft (Keap) je bil eden prvih ponudnikov e-poštnega marketinga, ki je ustvaril graditelja avtomatiziranih naprav za povleci in spusti. Samo določite cilj, ki ga želite doseči, in ustvarite zaporedje avtomatizacije, ki bo ustrezalo temu cilju.

Poleg tega so na voljo tudi napredna orodja za segmentacijo in naročanje.

Čeprav to orodje združuje CRM in trženje e-pošte, še vedno obstaja ena funkcija, ki je nima. Testiranje po delih. Brez te funkcije je zelo težko preizkusiti različne kampanje za izboljšanje odprtih cen in celotne prodaje.

Kdo naj uporablja to programsko opremo za trženje po e-pošti?

Srednja podjetja, ki želijo uporabiti enotno orodje za svoje CRM in trženje po e-pošti in imajo seveda višji proračun za porabo.

Koliko stane?

Keap ponuja tri načrte:

 • Keap Grow od 49 USD na mesec: primeren za manjša podjetja, vključuje 500 stikov, 1 uporabnika in ima brezplačno preskusno različico
 • Keap Pro od 99 USD na mesec: primerno za rastoča podjetja, vključuje 500 stikov, 1 uporabnika in ima brezplačno preskusno različico
 • Infusionsoft od 199 USD na mesec: primerno za ustaljena podjetja in vključuje 2500 kontaktov in 1 uporabnika

Upoštevajte, da če dodate stike, to stane dodatno. Na primer, 1000 dodatnih stikov vas bo stalo 30 dolarjev na mesec, 5000 dodatnih pa 130 USD na mesec.

Če želite preizkusiti programsko opremo, obstaja 14-dnevno preizkusno tveganje, pri katerem niso potrebni podatki o kreditni kartici. Vendar pa za ponavljajoče se naročnine ni na voljo vračila, vse preklice pa je treba začeti v 10 dneh po naslednjem obračunskem ciklu.

10. ActiveCampaign

ActiveCampaign se obračuna kot vse v eni marketinški platformi. Glavni cilj je, da vam pošljete manj e-poštnih sporočil, a dosežete boljše rezultate.

pregled aktivne kampanje

Če želite ustvariti toke, ki temeljijo na logiki, boste težko pritisnili, da bi našli boljše orodje. Večina vaše avtomatizacije bo ustvarjena z uporabo logike if / then, ki ustreza vedenju naročnika. Tu je nekaj različnih načinov, kako lahko s tem orodjem poenostavite svoje marketinške napore:

 • Uporabniško segmentiranje temelji na dejanjih, vedenju, lokaciji in socialnih podatkih
 • Pošljite SMS sporočilom svojim stikom
 • Z integracijo SMS dosežite uporabnike na poti
 • Točkovanje vodilnih in kontaktnih, tako da veste, komu dati prednost.

Ker Active Campaign deluje bolj kot platforma za vse v enem, je na voljo veliko orodij in funkcij, zato bi jih bilo morda malo preveč obvladati. Na srečo obstajajo podrobni vodniki, ki vam bodo pokazali, kako kar najbolje izkoristiti storitev. S podporo lahko stopite tudi po e-pošti ali v klepetu v živo.

Ustvarjanje e-poštnih kampanj je z urejevalnikom predloge precej preprosto. Lahko celo ustvarite obrazce za prijavo, ki so prijazni mobilnim napravam, da vdelate na svoje spletno mesto.

Kdo naj uporablja to programsko opremo za trženje po e-pošti?

Ta rešitev je najboljša za uporabnike, ki zahtevajo in potrebujejo zapletena orodja za avtomatizacijo, skupaj z naprednimi funkcijami CRM.

Koliko stane?

Lite načrt:

 • Do 500 naročnikov: 15 USD na mesec
 • Do 1.000 naročnikov: 29 dolarjev na mesec
 • Do 2500 naročnikov: 49 dolarjev na mesec
 • Do 5.000 naročnikov: 89 USD na mesec
 • Do 10.000 naročnikov: 139 USD na mesec

Plus načrt:

 • Do 1.000 naročnikov: 70 dolarjev na mesec
 • Do 2500 naročnikov: 125 USD na mesec
 • Do 5.000 naročnikov: 169 dolarjev na mesec
 • Do 10.000 naročnikov: 249 dolarjev na mesec
 • Do 25.000 naročnikov: 399 dolarjev na mesec
 • Do 50.000+ naročnikov: pridobite ponudbo po meri

Strokovni načrt:

 • Do 2500 naročnikov: 159 USD na mesec
 • Do 5.000 naročnikov: 239 dolarjev na mesec
 • Do 10.000 naročnikov: 349 dolarjev na mesec

Načrt podjetja:

 • Do 2500 naročnikov: 279 dolarjev na mesec
 • Do 5.000 naročnikov: 449 dolarjev na mesec
 • Do 10.000 naročnikov: 499 dolarjev na mesec

Če letno plačujete, boste prejemali široke popuste v vseh panogah. Obstaja tudi 14-dnevna brezplačna preskusna različica, ki vam omogoča preizkus storitve za do 100 poslanih stikov in 100 e-poštnih sporočil. Vendar so prizanesljivi do časovnega okvira in morda boste lahko dobili podaljšanje. Ker ni vračil, boste zagotovo želeli preizkusiti programsko opremo pred nakupom.

Zaključne besede

Večina ponudnikov trženja e-pošte ponuja podobne storitve. Ko pride čas za izbiro najboljše programske opreme za trženje e-pošte za vaše podjetje, boste želeli upoštevati svoj proračun in potrebe trženja.

Če želite nekaj, kar je razširljivo in enostavno začeti, se prijavite z brezplačno preizkusno različico Constant Contact.

Naj vam zgornji seznam pomaga, da se pravilno odločite za svoje podjetje. In ne pozabite, da niste nikoli zaprti v storitev e-poštnega trženja. Večina ponudnikov vam omogoča, da izvozite in uvozite potencialne potencialne ponudnike in se po potrebi obrnete na drugega ponudnika.

Pomembno je izbrati ponudnika in začeti! Dlje kot čakate, več denarja boste pustili na mizi.

Zdaj pa k vam! Katera je vaša najljubša storitev trženja e-pošte?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector