Najboljše storitve spletnega gostovanja za Singapur

Kot digitalna agencija zelo dobro poznamo panogo spletnega gostovanja (saj gostujemo tako svojim strankam kot osebnim projektom ��). Naredili smo analizo, preglede spletnih gostovanj in primerjave za Singapur.


Najboljše spletno gostovanje za Singapur:

 1. Hostinger – najboljše skupno spletno gostovanje
 2. SiteGround – Runner-up Splošno spletno gostovanje
 3. Gostovanje A2 – Best Host Reseller
 4. Vodien – Zanesljiv lokalni spletni gostitelj
 5. GreenGeeks – Večina zelenega spletnega gostitelja
 6. CloudWays – najboljši gostovanje v oblaku v Singapurju
 7. Bluehost – spletna gostiteljica dobre vrednosti
 8. WP Engine – Odličen upravljan WordPress gostitelj

Zanesljivo spletno gostovanje je pomembno!

Kakovost vašega ponudnika spletnega gostovanja lahko močno vpliva na potencialni uspeh vaše spletne strani.

Naj bo hitrost spletnega mesta  na primer, ali ste vedeli, da 1-sekundna zamuda pomeni, da se je število ogledov strani zmanjšalo za 11%, kar pomeni, da se bo več kot 1/10 obiskovalcev odvrnilo vsako sekundo, ko se vaše spletno mesto še vedno nalaga … zato je ključnega pomena dostojni ponudnik spletnega gostovanja!

Izbira storitve gostovanja za vaše spletno mesto v Singapurju je na srečo zelo enostavna, saj ima v Singapurju veliko velikih igralcev podatkovne centre. Poleg spodnje tabele se podrobneje ukvarjamo tudi s pregledi posameznih spletnih strani.

Nekaj ​​spletnih mest, na katerih smo bili predstavljeni:

Predstavljeno na spletnih mestih

Podjetje za spletno gostovanjeSkupna ocenaCena / mo.Disk SpaceFeaturesReviewsSpletna stran
Logotip Hostingerja 2,89 USD (74% popust) 20 GB

 • Zelo cenovno ugodno
 • Zelo enostavna namestitev
 • Odlične zmogljivosti in hitrosti
 • Singapurski strežniki
 • Odzivna podpora
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja!

Gostovanje pregled
site2 3,95 USD (popust samo na prvi račun) 10 GB
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Odlična predstava
 • Strežniki v Singapurju
 • Hitra nastavitev & zelo uporabniku prijazen
SiteGround Pregled
A2HostingLogo 3,92 USD Neomejeno
 • Super s WordPressom
 • Neomejeno prostora na disku!
A2 gostovanje pregled

Najboljše spletno gostovanje v Singapurju 2020

Tukaj so 8 najboljših ocen spletnega gostovanja za Singapur, uvrstitev po pogledu na prostor na disku, stroške in podporo:

1. Hostinger – najboljše skupno spletno gostovanje

Logotip gostitelja

Hostinger ponuja absolutno najboljšo vrednost, ko gre za gostovanje. Količina funkcij, podpore in uspešnosti, ki jih dobite samo 2,89 $ / mesečno res je impresivno, zato so naša prva številka na seznamu.

Opomba: Imajo tudi načrt za zagon v višini 0,99 USD / mesečno, kar omogoča 1 mesto in 10 GB prostora na disku.

Hostinger se je začel leta 2004 in ima zdaj 25+ milijonov uporabnikov, in to z dobrim razlogom, saj jim dosledno uspeva zagotoviti kakovostno gostovanje z nižjimi stroški v primerjavi s konkurenco.

Imajo podatkovni center prav tukaj v Singapurju, zaradi česar hitrost spletnega mesta ni problem (zagotovo, če uporabljajo SSD-je in imajo celo vgrajen predpomnilni vtičnik za spletna mesta WordPress).

In v primeru, da je vaš ciljni trg nekje drugje, imajo strežnike tudi v Združenih državah, Združenem kraljestvu, na Nizozemskem, v Litvi, Braziliji in Indoneziji.

Glede podpore ponujajo 24/7/365 klepet v živo. So zelo odzivni in ustrežljivi.

Kljub temu, da jih resnično loči od konkurence, je njihov postopek na krovu. Nastavitev spletnega mesta je brezhibna in vsak korak gladko prehaja v naslednjega, kar je fantastično za netehnološke ljudi.

Imajo 3 skupne načrte gostovanja, pri čemer je najbolj priljubljen načrt le 2,89 USD / mesečno (74% popust).

Oh, in imajo tudi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja, ki ga v naši knjigi zagotovo ne poznajo!

Prednosti

 • Zelo enostavno za namestitev
 • Odlična predstava
 • Super cenovno
 • Hitri strežnik v Singapurju + globalno omrežje

Slabosti

 • N / A

Spletna stran: www.hostinger.com
Cena: 2,89 USD (USD)
Prostor na disku: 20 GB
Podpora: Klepet v živo
Globalni doseg: Da

2. SiteGround – Runner-up Splošno spletno gostovanje

Logotip SiteGround

SiteGround je še en odličen gostitelj spletnega mesta, še vedno so cenovno zelo ugodni, imajo zmogljive strežnike (tudi v Singapurju), in kar je najpomembneje, podpora je vrhunska.

Imajo 3 načrte gostovanja, njihov najbolj dostopen načrt se začne samo 3,95 USD / mesec (67% nižja od običajne cene)! 

Kar zadeva podporo, ima SiteGround enega najboljših podpornih sistemov pri spletnem gostovanju, vse njihove možnosti podpore pa so na voljo 24/7. Če potrebujete pomoč, se lahko obrnete na njihovo stranko preko telefona, klepeta v živo ali e-pošte (sistem za izdajo vozovnic).

Dobili boste takojšnje odgovore z njihovimi možnostmi za telefon in klepet, medtem ko je njihov odgovor po e-pošti običajno prejet v 10 minutah od predložitve vozovnice.

Kar zadeva hitrost, saj imajo v Singapurju podatkovni center (le eno izmed številnih podatkovnih centrov), ste lahko prepričani, da bo vaše lokalno občinstvo časi nalaganja vašega spletnega mesta res hitro, zagotovo, ko uporabljajo SSD.

Za WordPress spletna mesta imajo celo vgrajen vtičnik po meri SuperCacher za nadaljnjo optimizacijo hitrosti nalaganja vašega spletnega mesta, zelo impresiven je

To možnost morate preprosto omogočiti na nadzorni plošči – to je zelo enostavno (in ne pozabite, za pomoč lahko vedno zaprosite njihovo skupino za podporo).

Ne glede na to, ali iščete poslovno gostovanje, želite postaviti osebni blog ali celo trgovino za e-trgovino, SiteGround vas ne bo izneveril!

Prednosti

 • Cenovno dostopne
 • Zelo prijazen do uporabnika
 • Trdna varnostna nastavitev
 • Odlična predstava

Slabosti

 • N / A

Spletna stran: www.siteground.com
Cena: 3,95 USD (USD)
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Da

3. Gostovanje A2 – najboljši gostitelj preprodajalcev

Logotip gostovanja A2

Gostovanje A2 je v primerjavi s SiteGround, poleg tega pa imajo na voljo številne hitre strežnike po vsem svetu (seveda vključno s Singapurjem) + imajo veliko podporo. Čeprav nimajo uradnega priporočila za WordPress, je njihova uspešnost na spletnih mestih WP neverjetna. + Neomejen prostor na disku!!

Ponujajo tudi 3 gostovalne načrte, njihov najcenejši načrt se začne šele 3,92 USD / mesec (prvotno 7,99 USD / mesec).

A2 gostovanje ima obširno zbirko člankov in vaj za samopomoč na zbirki znanja svojega uradnega spletnega mesta. Če pa želite govoriti z nekom, je na voljo 24-urna skupina za podporo strankam, ki vam pomaga.

Imate možnost predložiti vozovnico v zvezi z njihovim izdelkom, zaračunavanjem in še več. Hitro podporo lahko dobite tudi tako, da jih pokličete po telefonu ali odprete klepet v živo.

Samo vedite, da bo kadar koli v dnevu nekdo iz A2 Hosting-a, ki vam bo pomagal pri čemer koli.

Če imate strežnike v državi, boste zagotovili hitrost vašega spletnega mesta med uporabniki Singapurja. Upoštevajte, da imajo tudi podatkovne centre po vsem svetu – kar omogoča, da je vaše spletno mesto dostopno (z veliko hitrostjo) po vsem svetu.

Gostovanje A2 temelji na hitrosti s pomočjo SSD-jev. In kot verjetno že veste, njihovi načrti za gostovanje (Lite, Swift, Turbo) prihajajo z različnimi hitrostmi. Če vam je hitrost izrednega pomena, se lahko odločite za njihove cenovne načrte, ki vključujejo funkcijo Turbo, ki vam daje več sredstev in ima manj uporabnikov na strežniku..

Prednosti

 • Strežniki po vsem svetu
 • Neomejen prostor na disku
 • Kadar koli garancija za vračilo denarja

Slabosti

 • N / A

Spletna stran: www.a2hosting.com
Cena: 3,92 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Da

4. Vodien – Zanesljiv lokalni spletni gostitelj

Vodien logotip

Vodien je podjetje s sedežem v Singapurju, ki je že precej časa, in to kaže! Odlična 24-urna podpora, tedenske avtomatizirane varnostne kopije, 30-dnevna garancija za vračilo denarja… Če se želite obrniti lokalno, je Vodien brez možganov.

Ponujajo vse, od osnovnega skupnega gostovanja, do gostovanja v oblaku, namenskih strežnikov in celo upravljanega WordPress gostovanja. Zasluženo 2. mesto na našem seznamu.

Njihov najcenejši načrt se začne pri 10 USD na mesec.

Vodien ima namensko skupino za podporo strankam, na katero se lahko zanesete 24/7. Večinoma so znani po svoji strokovnosti pri obravnavi vprašanj in hitrih odgovorov.

Če naletite na težave z njihovim gostovanjem, jih lahko kontaktirate po telefonu (Singapurska stacionarna številka), klepetu in e-pošti. Veliko ljudi pravi, da odzivni čas njihove e-poštne storitve ni tako velik, vendar boste odgovor dobili v 24 urah.

Zdaj, če se sami ukvarjate z raziskovanjem in odkrivanjem stvari, boste veseli, da boste na njihovi uradni spletni strani imeli tudi bazo znanja, polno člankov. Njihove stvari tam so zelo koristne, ali se poskušate naučiti česa ali odpravite težavo.

Ker ima Vodien sedež v Singapurju, ne boste imeli težav s servisom Singapurskih obiskovalcev. Njihov čas nalaganja in hitrost strani sta zagotovo spodobna.

Vodien zagotovo ponuja dobro možnost za gostovanje v Singapurju.

Prednosti

 • Enostaven za uporabo
 • Dobro delovanje
 • Raznolikost možnosti gostovanja

Slabosti

 • Malo drago

Spletna stran: www.vodien.com
Cena: 10 USD
Prostor na disku: 5 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Ne

5. GreenGeeks – Večina zelenega spletnega gostitelja

Logotip GreenGeeks

GreenGeeks je eno od tistih podjetij, za katera veste, da bo še naprej naraščalo, in dejstvo, da vračajo 300% energije, ki jo porabijo nazaj v mrežo, je le dodaten bonus. Njihova podpora je tudi zelo impresivna, ponujajo jo 24/7 in imajo možnosti za telefon, podporne vozovnice in podporo za klepet v živo.

Poleg tega so sami strežniki opremljeni s SSD-ji, PHP7 in PowerCacher, da bi dosegli največjo možno hitrost za svoja spletna mesta. Ponujajo celo 30-dnevno garancijo vračila denarja, če niste zadovoljni z njihovimi storitvami.

Njihov najcenejši načrt se začne pri 2,95 dolarja na mesec.

GreenGeeks deluje že več kot 10 let, njihova služba za stranke pa do danes ohranja velik ugled.

Kot smo že omenili, je do njihovega dostopa do telefonske podpore, klepeta v živo in e-pošte možno delovati 24 ur na dan, tako da nikoli ne boste ostali sami, ko imate težave s spletnim mestom.

Priporočamo tudi pregledovanje člankov iz njihove baze znanja, saj boste tam našli veliko koristnih materialov. Tja lahko greste v informativne namene ali za odpravljanje težav, ko se vam zdi, da stvari sami raziskujejo.

Seveda ni nič drugega kot vedeti, da je človeška pomoč na voljo, kadar je to potrebno (in se na to lahko zanesete).

Medtem ko GreenGeeks nima strežnikov v Singapurju, kot smo opazili v pregledu GreenGeeks, njihovi strežniki v ZDA in Evropi še vedno lahko z veliko hitrostjo pošiljajo vašo vsebino lokalnim obiskovalcem.

Če želite, se lahko odločite tudi za omogočanje vključene storitve CDN (CloudFlare). To bo zagotovilo, da bo vaše spletno mesto vedno v popolni hitrosti, ne samo v Singapurju, ampak tudi po vsem svetu.

In v primeru, da ga potrebujete, lahko ponudijo tudi registracijo domen za nastavitev povsem novega spletnega mesta.

Prednosti

 • Neomejen prostor na disku
 • Super okolju prijazen
 • Odlična predstava

Slabosti

 • V Singapurju ni strežnikov

Spletna stran: www.greengeeks.com
Cena: 2,95 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Da

6. Oblaki

Logotip Cloudways

Cloudways gostiteljstvo v oblaku dvigne na naslednjo raven!

S 25+ podatkovnimi centri (tudi v Singapurju), gostovanjem na SSD, prizoriščem, epsko izvedbo prek strežnikov Amazon, DigitalOcean, Google, Vultr in KYUP … ti fantje na novo definirajo industrijo gostovanja v oblaku.

Njihov najcenejši gostiteljski načrt se začne že pri samo 7 USD / mesec.

Z CloudWays ste lahko vedno prepričani, da je na voljo 24-urna pomoč za vas – in to v skupini strokovnjakov.

Če želite, lahko obiščete njihovo uradno stran in dostopate do njihove baze znanja. Polno je člankov, vodnikov, vadnic in pogostih vprašanj, ki vam bodo zagotovo v pomoč, če boste kaj raziskovali. Običajne težave lahko običajno rešijo tamkajšnji članki o samopomoči.

Seveda je na voljo tudi človeška podpora. Imajo sistem vozovnic, klepet v živo in telefonsko podporo.

Zagotovljeno vam je hitro in hitro nalaganje spletnega mesta in strani z CloudWays, ko so v gostovanju v oblaku. S svojimi grozdi strežnikov, ki jih najdemo na ključnih lokacijah po vsem svetu, bo vaše singapursko občinstvo zagotovo lahko hitro dostopilo do vaše spletne strani. Seveda je tudi za vaše svetovno občinstvo.

Poleg velike hitrosti upoštevajte, da je gostovanje v oblaku tudi zelo zanesljivo v smislu produktivnosti. Razlog za to je, da njihov sistem lahko po potrebi vedno pridobi sredstva iz razpoložljivih grozdov strežnikov.

Prednosti

 • Izjemno razširljiv
 • Luči hitro
 • Podatkovni centri v Singapurju

Slabosti

 • Krivulja učenja nekoliko težje

Spletna stran: www.cloudways.com
Cena: 10 USD (USD)
Prostor na disku: 25 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Da

7. Bluehost

Logotip Bluehosta

Bluehost je bil nekoč kralj gostiteljev, skupaj z HostGatorjem. Obe sta si pridobili s strani EIG, podpora in kakovost sta se hitro spustila navzdol! Šele v zadnjih dveh letih ali tako so se plazili nazaj. Z boljšo podporo, dostojnimi gostovalnimi storitvami in zmogljivostjo jih lahko zdaj ponovno priporočamo. Ponujajo skupno gostovanje, gostovanje v oblaku, WP gostovanje, VPS in namensko gostovanje.

Kar zadeva podporo, imajo na voljo vse od velike baze znanja, podpornih vozovnic, klepetanja v živo, telefonske podpore in video vadnic. V Singapurju nimajo nobenega strežnika, zato boste morali omogočiti CloudFlare, če želite spodobne hitrosti.

Njihovi načrti se začnejo pri 3,95 dolarja, kar je v primerjavi z večino drugih gostovalnih podjetij.

Bluehost obstaja že dolgo in imajo dobro usposobljeno skupino za podporo strankam. Vaša izkušnja bo bolj ali manj prijetna, ko poiščete njihovo pomoč ali pomoč.

Njihova služba za stranke je na voljo tudi 24 ur na dan, tako da se vam bo že kar napihnilo (nič drugega kot razpoložljiva pomoč in brezskrbnost pri reševanju težav s gostovanjem).

Omogočeni so telefon, klepet v živo in sistem vstopnic. Na njihovem uradnem spletnem mestu imajo tudi center za pomoč, ki vsebuje veliko člankov pomoči.

Vsi strežniki Bluehosta se nahajajo v ZDA. Če resnično želite spodobno hitrost, priporočamo, da omogočite njihovo vgrajeno funkcijo CDN (in uporabite CloudFlare, njihov CDN partner).

Če omogočite CloudFlare, bo vaše spletno mesto lahko dostopalo do kopice strežnikov, strateško lociranih po vsem svetu. Obiskovalci vaše spletne strani bodo nato uživali v hitrem nalaganju strani v Singapurju ali drugih delih sveta.

Prednosti

 • Veliko prostora na disku
 • Veliko možnosti podpore

Slabosti

 • Samo strežniki s sedežem v ZDA
 • Mešane ocene

Spletna stran: www.bluehost.com
Cena: 3,95 USD (USD)
Prostor na disku: 50 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Da

8. WP motor

wpengine logotip

Če pravzaprav iščete izjemno kakovostno storitev gostovanja WordPress za gostovanje v Singapurju, je WP Engine tisto, kar potrebujete! So vodilni na trgu, ko gre za gostovanje mest WordPress, in z dobrim razlogom (čeprav so tad dragi). Imajo vgrajen sistem za predpomnjenje po meri, s katerim lahko hitro strežejo strani (imenovane EverCache), v kombinaciji s svojim CDN pa so najhitrejše podjetje za gostovanje WordPressa okoli!

Njihova podpora za 24/7 je očitno specializirana za WordPress, ki jim omogoča, da odpravijo kakršno koli težavo brez težav. Poleg tega skrbijo tudi za kakršne koli posodobitve za jedro programa WordPress, tako da vam ni treba skrbeti. Ko gre za večjo posodobitev, spletno mesto najprej preizkusijo pred posodabljanjem, da se prepričajo, da se nič ne zlomi, vrhunska storitev. Imajo tudi sprotno odkrivanje groženj v realnem času, aktivno blokirajo DDOS napade in bodo celotno spletno mesto popravili brezplačno, če bo vdrl …

Vse zgoraj navedeno več kot upravičuje cenovno ceno! Zanima vas mir in lahko prihrani proračun?

Njihov najcenejši načrt se začne pri 35 USD na mesec.

Ker je WP Engine posebej izdelan za WordPress spletna mesta, ste lahko prepričani, da je njihova skupina za podporo strankam sestavljena iz WordPressovih strokovnjakov / tehnikov. To vam je zagotovo pomembno, saj ne bi želeli nič manj za dokaj drago gostovanje.

Njihova storitev za stranke je vredna vsega, čeprav lahko z njimi stopite v stik 24/7. Najprej se morate najprej prijaviti v svoj račun, da bodo lahko preverili vaše podatke in vam nudili potrebno podporo.

Lepa stvar pri storitvah za stranke WP Engine je, da se hitro odzivajo, so profesionalni in zanesljivi. Vedno boste imeli mir pri takšni namestitvi ponudnika gostovanja.

V svoji garaži za podporo imajo tudi široko zbirko koristnih člankov. Rešitve za pogoste težave najdete v tem razdelku njihovega spletnega mesta.

WP Engine je narejen tako, da z lahkoto upravlja s spletnimi mesti WordPress – hitrost pa je ena njihovih najboljših lastnosti.

Poleg njihove tehnologije EverCache, ki omogoča gostovanje hitro (tudi za uporabnike v Singapurju), lahko omogočite tudi funkcijo CDN. S tem bo vaša vsebina poslana na strežnike v oblaku, ki se nahajajo v različnih delih sveta, da bo vaša vsebina (z veliko hitrostjo) na voljo vsem svetovnim uporabnikom.

Iskreno, ko gre za kakovostno poslovno gostovanje, je težko najti koga boljšega … če si ga lahko privoščite.

Prednosti

 • Odlična predstava
 • 24/7 podpora
 • Dobra varnost

Slabosti

 • Draga

Spletna stran: www.wpengine.com
Cena: 35 USD (USD)
Prostor na disku: 25k omejitev za obiskovalce
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Da

Kako najti najboljšega gostitelja spletnega mesta v Singapurju

Singapur spletno gostovanje pc

Ne glede na to, ali je cilj vašega spletnega mesta v Singapurju in ne glede na to, ali pričakujete, da bo pritegnilo veliko občinstva ali ne, boste na koncu morali spletno mesto, ki ga razvijate, spletno objaviti (btw, zapisali smo precej spodoben vodič o tem, kako ustvariti spletno mesto, da vam pomaga). In ko pride čas, boste morali izbrati med različnimi možnostmi gostovanja spletnega mesta, da izberete gostitelja, ki ustreza vašim potrebam. Izbira najboljšega spletnega gostovanja v Singapurju je ključnega pomena za uspeh in funkcionalnost vašega spletnega mesta. Če želite, da vaše spletno mesto deluje optimalno in nudi najboljšo možno uporabniško izkušnjo vsem obiskovalcem svojega spletnega mesta, je dobro, da si vzamete čas za razumevanje razlike med različnimi možnostmi spletnega gostovanja, ki so vam na voljo, in vzpostavite pravi klic.

Vrste gostovanja spletnih strani za Singapur

Skupno gostovanje

Skupno gostovanje je eden najcenejših načinov gostovanja, zato je idealen za manjše projekte in spletna mesta, ki za uspeh ne potrebujejo veliko sredstev ali zagotavljajo zgledno uporabniško izkušnjo. Manjša spletna mesta ne ustvarjajo veliko prometa ali potrebujejo veliko pasovne širine ali prostora za shranjevanje, zato čeprav skupno deljenje gostovanja prihaja s svojimi pomanjkljivostmi in omejitvami, to ne bi smelo biti problem za takšna spletna mesta. Za spletna mesta, ki želijo ustvariti veliko število uporabnikov, pa je pametno razmisliti o drugih možnostih spletnega gostovanja, ki so bolj primerne za to..

deljeno gostovanje grafike

Kot rečeno, raznolikost možnosti gostovanja, ki jih ponuja večina podjetij, je impresivna. Od možnosti, kot so gostovanje v PHP-ju, gostovanje v Linuxu ali Windows-u, Java itd.… Do uporabnih namestitvenih programov za CMS, kot so WordPress Joomla, Drupal in še več.

VPS gostovanje

VPS gostovanje, ki pomeni virtualno zasebno gostovanje strežnikov, je odlična rešitev, če se želite medsebojno gostovanje in namensko gostovanje strežnikov postaviti nekje na sredini. VPS gostovanje je zelo podobno deljenemu gostovanju, ker strežnik še vedno deli med več uporabnikov, ki jih ponudnik prodaja, toda v tem primeru je prostor, ki ga uporabljate, popolnoma ločen od preostalih uporabnikov s particijo, tako da je vaša dejavnost , njihov prostor, prostor za shranjevanje in uporaba pasovne širine popolnoma ne vplivajo. VPS gostovanje kot nalašč za majhna in srednje velika spletna mesta je cenovno ugodna možnost za spletne razvijalce, ki iščejo rešitev spletnega gostovanja v Singapurju.

Gostovanje namenskega strežnika

Namensko gostovanje strežnikov je tako, kot se sliši – vrsta spletnega gostovanja, v katerem ima uporabnik ves strežniški prostor. To je resnično potrebno le za veliko večje projekte, kot so velika spletna mesta za e-trgovino in množični forumi. Takšni projekti zahtevajo visoko zmogljivo spletno gostovanje in namensko gostovanje strežnikov se v teh scenarijih popolnoma prilega računu. Vendar, razen če pričakujete, da bo vaše spletno mesto privabilo stotine ali celo tisoč uporabnikov na dan, večja moč, ki vam jo je na voljo namensko gostovanje strežnika, ni potrebna.

Gostovanje v oblaku

Gostovanje v oblaku je priljubljeno, ko gre za možnosti spletnega gostovanja zaradi svoje vsestranskosti in zanesljivosti. V gostovanju v oblaku se namreč zanaša na več naprav namesto na enega, kot je skupno gostovanje, namensko gostovanje in VPS gostovanje. Če se uporablja več kot en stroj, to pomeni, da če pride do okvare, so na voljo še drugi, ki dvignejo ohlapnost in poskrbijo, da bo spletno mesto še naprej delovalo, kot je treba in da bodo podatki varno shranjeni..

Gostovanje preprodajalcev

Gostovanje preprodajalcev je pogosta vrsta spletnega gostovanja, ki ga spletni razvijalci kupujejo v velikem obsegu, da prodajo svojim strankam, za katere načrtujejo spletna mesta. Za spletnega razvijalca je to veliko lažje, kot če njihov odjemalec sam izbere vrsto spletnega gostovanja in ponudnika, saj daje razvijalcu veliko več svobode, da lahko dela na spletnem mestu in zagotavlja, da deluje pravilno, da zaščiti idealno uporabniško izkušnjo. Poleg tega je veliko boljši način, da lahko spletni razvijalci povečajo nadzor nad spletnimi mesti, ki so predstavljena v njihovih portfeljih. Če imate spletnega oblikovalca, ki upravlja vaše spletno mesto, vam bo morda ponudil paket gostovanja preprodajalcev, ki vam bo olajšal postopek, saj bo vaš spletni razvijalec natančno vedel, s katerimi viri bo vaše spletno mesto gladko delovalo..

Upravljavec WordPress gostovanja

Precej samoumevno, gostuje, a osredotočeno na WordPress, s popolnoma WP optimiziranimi strežniki & podpora. Podrobneje bomo preučili svojo stran gostovanja WP.

Singapur Web Hosting: Značilnosti za raziskave.

Potem ko ste se odločili za pravo vrsto spletnega gostovanja, ki je prava za vas, ste na pol poti, da svoje spletno mesto objavite v spletu. Naslednji korak za zagon vašega spletnega mesta je odločitev o pravem ponudniku spletnega gostovanja v Singapurju, ki bo vaši spletni strani dal najboljše možnosti za uspeh. Kar zadeva izbiro ponudnika spletnega gostovanja, ki mu lahko zaupate svoje spletno mesto, je nekaj lastnosti, ki jih morate pogledati (to so isti kvalifikatorji, ki jih uporabljamo za druge najboljše gostovalne sezname, kot so gostovanje v Avstraliji, UK, Irsko gostovanje, kanadski hosting , najboljše gostovanje v Indiji, najboljše gostovanje spletnih strani (globalno), spletno mesto za hebergement en en Francija, Najboljše gostovanje spletnih strani za Malezijo & NZ gostovanje):

Lokacija strežnika

Lokacija strežnika bo pomembno vplivala na čas nalaganja obiskovalcev vašega spletnega mesta.

zemljevid lokacije strežnika

Zaradi tega bo pomembna stvar lokacije strežnikov, ki jih ponuja ponudnik spletnega gostovanja – preverite tudi, kako močni so ti strežniki, saj je bolje imeti močan strežnik nekoliko dlje od enega blizu tega ni primeren za vaše potrebe (tako SiteGround kot A2 gostovanje imata strežnike v Singapurju, a če želite videti, kako se razlikujejo po uspešnosti, preverite našo A2 gostovanje v primerjavi s SiteGround).

Skladiščenje

To je težava, pri kateri verjetno ne boste naleteli na manjši spletni strani, če pa razvijate srednje do veliko spletno mesto, boste gotovo želeli pogledati, koliko prostora za shranjevanje boste imeli s paketom, ki ga iščete s katerim koli spletom gostovanje v Singapurju. Zadnje, kar bi želeli, je, da se prijavite za storitev in ugotovite, da vam ne daje virov, ki jih potrebujete, da bo vaše spletno mesto uspelo.

Občasni čas

Nima smisla, da bi bilo spletno mesto v živo v spletu, če uporabnikom nikoli ne bo na voljo. Ponudnik spletnega gostovanja, na katerega se prijavite, bi moral ponuditi največji možni čas, tako da je vaše spletno mesto dostopno v vseh urah dneva. Začeli smo slediti tako celotnemu času delovanja kot odzivnim časom za največja podjetja za spletno gostovanje na naši strani s statusom gostovanja. Preberite si nekaj mnenj strank, da dobite predstavo o tem, kakšne so bile njihove izkušnje z nadrejenim delovanjem pri tem ponudniku.

Varnost

Z ustreznimi varnostnimi ukrepi boste prihranili veliko težav na poti. Privzeto preverite, ali spletni gostitelj ponuja brezplačne SSL certifikate (https), saj je v današnjih časih nujno potreben, tudi za spletna mesta, ki na mestu nimajo nobene vrste obdelave kreditnih kartic. Google želi videti tudi spletna mesta, na katerih je nameščen SSL certifikat, in jih bo v svojih rezultatih iskanja uvrstil višje.

SSL potrdila

Nekateri spletni gostitelji zaračunavajo SSL certifikate, smiselno pa je za bolj zapletene (obstajajo 3 vrste: razširjena validacija (EV), potrjevanje organizacije (OV) in potrdila domene (potrdila SSL), vendar naj bi bili osnovni zagotovo biti svoboden. Če jih ni, lahko brezplačno dobite na letsencrypt.org.

Podpora

Gostovanje spletnega mesta ni enostavno in se lahko hitro zaplete, če ne veste, kaj počnete. Celo nekateri izkušeni uporabniki se lahko občasno zmedejo z določenimi vidiki sistema. Zato je dobro zagotoviti, da ponudnik, ki gostuje vaše spletno mesto, nudi ustrezno podporo; Najmanj minimalno bi morali imeti na voljo klepet v živo in telefonsko podporo.

Varnostne kopije

V primeru tragedije ne želite izgubiti nobene dragocene informacije. Poskrbite, da boste sodelovali s ponudnikom, ki redno varnostno kopira podatke na vašem spletnem mestu, zato vam ni treba skrbeti, da bi izgubili kaj pomembnega. Prav tako je pametno poiskati njihove načine iskanja, če izgubite podatke na svojem spletnem mestu. Vsakdanje storitve varnostnega kopiranja je idealno, a tudi tedensko bi moralo biti v redu.

Pasovna širina

Pasovna širina je bistven vidik uspešnosti vašega spletnega mesta in če nimate dostopa do pasovne širine, ki jo potrebujete za nemoteno delovanje vašega spletnega mesta, bo uporabniška izkušnja na vašem spletnem mestu trpela. Preden se prijavite z njimi, preverite pasovno širino, ki vam bo dodeljena pri katerem koli ponudniku, da se izognete negativnim izkušnjam.

Število dovoljenih domen / spletnih mest

V Singapurju je vedno dobro najti ponudnika, ki vam bo omogočil gostovanje več domen v prostoru strežnika, ki ga kupujete od njih. Nikoli ne veste, koliko spletnih mest boste želeli gostiti, zato si poglejte, koliko domen bo ponudnik, o katerem razmišljate, dovolil, preden se prijavite z njimi.

Zaključek

In to je to, morda se zdi preobsežno, če bi sami pokrivali vse točke in raziskave, ampak le korak za korakom. Morda celo ustvarite preglednico in zabeležite vse specifikacije za najboljše ponudnike spletnih gostovanj v Singapurju, tako da imate preprost pregled.

ALI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector