Najboljše gostovanje v e-trgovini za Združeno kraljestvo

Kot spletna agencija, ki ima veliko računov za gostovanje (imamo nešteto stranskih projektov in radi eksperimentiramo), imamo kar dobro predstavo o tem, kaj opredeljuje odličnega spletnega gostitelja. Kakovost vašega ponudnika spletnega gostovanja lahko močno vpliva na potencialni uspeh vaše spletne trgovine.


Vzemimo za primer hitrost spletnega mesta, ali ste vedeli, da zakasnitev za 1 sekundo pomeni, da se bo število strani zmanjšalo za 11%, kar pomeni, da se bo več kot 1/10 obiskovalcev odvrnilo za vsako sekundo, ki jo vaše spletno mesto še vedno nalaga … zato je spodoben splet gostitelj je ključnega pomena!

To so naši najboljši ponudniki gostovanja v e-trgovini za Združeno kraljestvo, resnično kakovostno gostovanje brez razbijanja banke.

Stranska opomba: Naš # 1 ima začasni 69-odstotni popust! Zagrabite, dokler traja!

Nekaj ​​bolj znanih blagovnih znamk / spletnih mest, ki povezujejo na našo vsebino:

Poznamo svoje stvari, majhen vzorec naših številnih pričevanj:

Tom je strasten in hitro razume potrebe svojih strank. Resnično cenim njegovo pripravljenost za deljenje znanja in me spretnost pri uporabi mojega povsem novega spletnega mesta. Hvala Tom!

Sally Mac
Tabele vsebine

MangoMatter je tako enostavno oblikoval našo trenutno spletno stran. Tom je bil od prvega posvetovanja do zaključka osebno vključen in je še vedno na voljo za morebitne potegne, ki bodo morda potrebni!

Demitrios Lecatsas
Sveži lasje

Tom smo izbrali za oblikovanje naše spletne strani, ker nam je bil všeč slog drugih spletnih strani, ki jih je oblikoval. Celoten postopek je bil brez stresa. Tom je bil tako koristen in nobena naša večkratna prošnja ni povzročala preveč težav. S Tomom je užitek sodelovati. Všeč nam je spletna stran, ki jo je naredil za nas, je tako enostavna za uporabo in izgleda fantastično.

Carl Olive
Pomlad!

Naša izkušnja z Mango Matter je bila fantastična! S Tomom je zelo enostavno sodelovati, pozitiven, učinkovit in očitno sijajen pri tem, kar počne. Zelo priporočljivo.

Lucy Reeves
Sredstva s tem

Tom je angažiral, da je razvil novo spletno stran podjetja in bil navdušen nad rezultatom. Ni bil sposoben samo predstaviti našega povzetka, ampak je dal tudi nekaj odličnih idej, o katerih nikoli ne bi pomislili. Najboljše od vsega je, da je Tom velikodušen s svojim časom in še naprej na voljo za svetovanje in podporo.

Neil Mackenzie
Enventiven

Kakšna lahka in gladka izkušnja je sodelovala z MangoMatter! Tom je natančno razumel, za kaj nas čaka, in nad končnim izdelkom smo izjemno navdušeni. V prihodnosti ne bi okleval, da bi spet izbral MangoMatter.

Tyson King
Rešitelj / Plumbrite rešitve

Tom iz MangoMatter je bil zelo koristen, strokovno in veliko podporo pri vzpostavljanju moje spletne strani, je bogato znanje in zelo učinkovit. Ne priporočam, da bi priporočil MangoMatter in sem to že storil.

Michelle Watson
iFix

Naredili smo analizo, preglede spletnega gostovanja & primerjave, tako da vam ni treba, zato je na seznamu najboljših e-trgovinskih podjetij za spletno gostovanje v Veliki Britaniji. Spodnja tabela vam daje pregled na visoki ravni – po našem mnenju – najboljših 5 gostiteljev e-trgovine, razvrščenih po ocenah, s podrobnimi podatki o stroških / mesečnih cenah, & koliko prostora na disku ponujajo. Vzeli smo tudi naš top 3 in jih ločeno pregledali tik pod tabelo.

Podjetje za spletno gostovanjeSkupna ocenaCena / mesec.Servers po vsem svetu ZnačilnostiReviewsSpletna stran
site2£ 2,95 (Začasen 67% popust, nižji od 8,95 £)
 • Strežniki s sedežem v Veliki Britaniji + globalno omrežje
 • Strelo hitro
 • Ugodno (stroški v GBP)
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja!
 • Hitra strokovna podpora
 • Uradno priporoča WordPress = zmagovalec!
SiteGround Pregled
GreengeeksLogo2,95 USD
 • Zeleno gostovanje
 • strežniki v Evropi
 • Neomejen prostor na disku
Pregled GreenGeeksa
A2HostingLogo3,92 USD
 • Poceni
 • Neomejeno prostora na disku!
A2 gostovanje pregled
eukhost logotip£ 3,33
 • Visokozmogljivo
 • S sedežem v Veliki Britaniji
Pregled TSOhost
kinsta30 USD
 • WordPress gostovanje izpopolnjeno
 • Odlična predstava
 • Uporablja Google Cloud Platform
 • Višja cena
Kinsta pregled

# footable_8165 td.ninja_column_3 {text-align: center; }

Najboljše gostovanje v e-trgovini UK 2020 – Ocene

1. SiteGround

To je naše ves čas najljubše podjetje za gostovanje spletnih mest za e-trgovino. So cenovno ugodni, imajo strele v Londonu, kar je najpomembneje, podpora je zelo odzivna (povprečni odzivni čas je približno 10 minut).

WordGress priporoča tudi SiteGround (zelo malo gostujočih podjetij lahko to trdi! Seveda se lahko spopadejo z vsemi CMS-ji, ki jih vržete nanje), to je absolutno brez možganov! Oh, + imajo a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja!

Načrti SiteGrounds vključujejo tudi številne kul funkcije, kot so neverjetno učinkovit varnostni sistem, avtomatizirane varnostne kopije in brezplačni SSL (zelo pomembno za spletna mesta za e-trgovino)

Imajo 3 načrte gostovanja, njihov najbolj dostopen načrt se začne samo £ 2.75 / mesečno (69% nižja od običajne cene)! 

site2

  Zmagovalec

Enostavnost uporabe

97%

Podpora

95%

Zmogljivost / moč

95%

2. GreenGeeks

Cena: 2,95 dolarja
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

GreenGeeks je eno od podjetij, za katere pravkar veste, da delajo vse pravilno, saj so opazili ogromno rast, odkar so začeli živeti leta 2008. Razlogi za njihov uspeh so precej jasni, ko začnete sodelovati z njimi, gre za kombinacijo globalnega dosega (več podatkovni centri po vsem svetu), super zmogljivost, odlična in precej hitra podpora ter nenazadnje, dajejo svojo vetrino 3-krat nazaj v omrežje s pomočjo vetrne energije, kar je precej neverjetno!

Kar zadeva določene funkcije, nudijo neomejeno prostora na disku tudi v najosnovnejšem načrtu, 24-urno podporo in podobno kot SiteGround 30-dnevno garancijo vračila denarja, če niste zadovoljni! Trdno # 2 na našem seznamu!

Njihov najcenejši načrt se začne šele 2,95 USD na mesec (ekskluzivni popust MangoMatter – nižji od 9,95 USD)

Logotip GreenGeeks

Enostavnost uporabe

94%

Podpora

95%

Zmogljivost / moč

90%

3. Gostovanje A2

Gostovanje A2 je po zmogljivosti in značilnostih zelo podobno (samo tad dražje), imajo tudi številne precej drage hitre strežnike po vsem svetu (vključno z Londonom). Pri elektronskem poslovanju so nam všeč, saj ponujajo turbo napolnjene strežnike za povečano hitrost in so precej prilagodljivi s svojimi strežniškimi viri, kar omogoča, da trgovine spodobnih velikosti delujejo svilnato gladko.

Ponujajo tudi 3 pakete za gostovanje, njihov najcenejši načrt se začne šele ameriški dolar 3,92 USD / mesec (prvotno 7,99 USD / mesec).

Enostavnost uporabe

87%

Podpora

94%

Zmogljivost / moč

93%

raziskave e-trgovine v Veliki Britaniji

Gostovanje v e-trgovini v Veliki Britaniji: Kako najti pravega

Gostovanje v e-trgovini je vrsta spletnega gostovanja, ki je posebej določeno za gostovanje spletnih mest za e-poslovanje za podjetja ali podjetnike. Se pravi spletne strani, ki delujejo kot spletne trgovine, opremljene za lažjo spletno transakcijo blaga in storitev. Ustvarili smo tudi primerjave gostiteljev za e-poslovanje z gostovanjem v Avstraliji in gostovanje e-trgovine za Kanado.

Zaradi občutljive narave podatkov, ki se delijo s temi transakcijami, je s to vrsto platforme spletnega gostovanja v Veliki Britaniji povezanih več funkcij in funkcij, ki jih razlikujejo od drugih vrst spletnega gostovanja.

V čem se gostovanje e-trgovine razlikuje od običajnega spletnega gostovanja za Združeno kraljestvo

V primerjavi s tipom gostiteljskega načrta, potrebnega za splošno spletno mesto ali blog, se gostovanje e-trgovine razlikuje od »običajnega« spletnega gostovanja na več načinov.

Lastnosti

Najprej gostovanje e-trgovine vključuje različne funkcije in orodja, potrebna za podjetja za olajšanje spletnih transakcij.

Medtem ko gostovanje e-trgovine še vedno vključuje upoštevanje splošnih vidikov gradnje spletnih strani, kot so osnovne značilnosti spletnega oblikovanja, značilnosti, značilne za to platformo gostovanja, vključujejo:

● Spletni katalogi

● Upravljanje zalog

● Možnosti obdelave plačil

● Funkcije nakupovalnih košaric

● in certifikat SSL (Secure Sockets Layer)

Funkcije, ki jih ponujajo načrti gostovanja e-trgovine, omogočajo lastnikom spletnih mest, da ustrezno vzpostavijo svoje spletno mesto za e-poslovanje in posledično upravljajo in vodijo postopek svojih poslovnih transakcij.

Medtem ko splošna spletna mesta ne potrebujejo funkcij, kot je obdelava plačil, so nepogrešljiva za podjetja in podjetnike, ki nameravajo gostovati v spletni trgovini.

Cena

Stroški gostovanja v e-trgovini se lahko razlikujejo glede na določenega ponudnika, ki ga izberete za svoj načrt gostovanja, ter lastnosti, ki jih ponujajo.

Običajno bo kakovostni načrt gostovanja e-trgovine potekal od 20 do 250 dolarjev plus na mesec. Gostovanje sistema e-trgovine po meri pa lahko to stane še višje, začenši od 300 dolarjev z možnostjo vzpona.

Po drugi strani je mogoče načrte za spletno gostovanje brez zmožnosti e-trgovine kupiti za samo 4 dolarje in od tam odvisno od vrste platforme za spletno gostovanje (npr. VPS, v skupni rabi, namenski itd.). Čeprav obstaja tudi nekaj brezplačnih možnosti spletnega gostovanja, to podjetjem na splošno ni priporočljivo.

Kaj iskati pri iskanju ponudnika gostovanja ECommerce

Pri iskanju ponudnika spletnega gostitelja za e-trgovino je treba upoštevati več dejavnikov. Najpomembnejši dejavniki bi morali zadevati posebne potrebe vašega podjetja, saj nekatere funkcije, ki jih ponujajo ponudniki, morda ali ne bodo potrebne za izpolnitev vašega namena.

Spodaj so podrobne razlage različnih vrst spletnega gostovanja ter ključne stvari, ki jih je treba iskati pri brskanju ponudnikov gostovanja e-trgovine..

Vrste gostovanja

Skupno gostovanje

Skupno gostovanje je vrsta spletnega gostovanja, ki je priljubljeno med podjetji, zlasti tistimi, ki imajo proračun, saj so ti načrti bolj prijazni do proračuna..

V skupnem načrtu gostovanja vaše spletno mesto gostuje na strežniku, ki je v skupni rabi z drugimi spletnimi mesti. Dejansko število spletnih mest, ki jih delite s strežnikom, in kaj lahko pričakujete glede uspešnosti spletnega mesta, je odvisno od ponudnika. Spletna mesta, ki gostujejo na skupnem strežniku, so lahko odprta za varnostne grožnje, spletna uspešnost pa je lahko odvisna tudi od tega, koliko virov zahtevajo ali uporabljajo druga spletna mesta na istem strežniku.

Gostovanje v oblaku

Gostovanje v oblaku vključuje deljenje strežnika z drugimi spletnimi mesti, podobno kot VPS gostovanje, in deluje na več medsebojno povezanih spletnih strežnikih. Obstajajo tri glavne kategorije gostovanja v oblaku: programska oprema kot storitev (SaaS), infrastruktura kot storitev (IaaS) in platforma kot storitev (paas).

Prednosti gostovanja v oblaku vključujejo uporabo operacijskega sistema Linux ali Windows (OS), pa tudi prilagodljivost, ki jo omogoča razširljivost gostovanja v oblaku. To pomeni, da se rešitve v oblaku oblikujejo na podlagi uporabe, od podjetij pa morajo plačati le sredstva, ki jih dejansko uporabljajo.

VPS gostovanje

Gostovanje virtualnega zasebnega strežnika (VPS) je podobno tako namenskemu in deljenemu gostovanju, saj ponuja nekaj nadzora in virov, ki so na voljo v namenskih programih gostovanja, vendar v okolju skupnega gostovanja. To pomeni, da VPS gostovanje deluje prek več različnih virtualnih operacijskih sistemov na enem fizičnem strežniku.

Z načrtom gostovanja VPS še vedno delite nekaj virov z drugimi spletnimi mesti, vendar imate prednost od svojega operacijskega sistema (OS). Ponudniki lahko ponujajo dve različni vrsti načrtov VPS: samostojni upravljani VPS in upravljani VPS. Prva omogoča lastniku spletnega mesta nadzor nad strežnikom, pa tudi odgovornost za ravnanje z vsemi tehničnimi vidiki. Z upravljanim načrtom VPS gostiteljsko podjetje obravnava tehnične vidike.

Namensko gostovanje

Namensko gostovanje je ena izmed dražjih vrst gostovanja. S posebnim namenom gostovanja spletni gostitelji najemajo in imajo popoln nadzor nad svojim lastnim strežnikom. Namenski načrti za gostovanje odlikujejo visoko zmogljivost spletnega mesta, nadzor nad prilagajanjem in skoraj 100% uptime.

Gostovanje WordPressa

WordPress gostovanje je vrsta spletnega gostovanja, optimiziranega posebej za podporo spletnim mestom, ki delujejo prek sistema za upravljanje po meri (CMS), WordPress.

Lokacija in hitrost strežnika

Lokacija strežnika je pomembna, zlasti pri spletnih mestih za e-trgovino. Upoštevajte, da dlje kot ste vi ali vaš ciljni trg od geografske lokacije strežnika, počasneje bo delovalo vaše spletno mesto. Kar zadeva e-trgovino, so zamude pri nalaganju lahko zelo škodljive, saj lahko vaše podjetje izgubi prodajo.

Da bi vaše spletno mesto imelo ustrezne čase nalaganja in zmanjšalo zamudo, je najbolje, da strežnike geografsko približate želeni ciljni publiki.

Podpora

Idealno je izbrati ponudnika gostitelja, ki ponuja enostaven dostop do podporne ekipe. Če se vaše spletno mesto zruši ali se zdi, da kakšna druga funkcija ne deluje, je v pripravljenosti pomembna skupina za podporo, ki bo hitro odpravila težavo in odpravila težavo..

Prostor na disku

Pomembna pozornost pri izbiri načrta gostovanja je tudi ustrezna razporeditev prostora na disku.

Čeprav se lahko razlikuje od podjetja do podjetja, bo vaše spletno mesto za e-trgovino potrebovalo dovolj prostora na disku za vaše posamezne strani izdelkov. Strani izdelkov, ki vsebujejo visokokakovostno grafiko, zavzamejo več prostora kot spletna mesta, kot so blogi, ki so ponavadi bolj obremenjena z besedilom in imajo manj prostora za grafiko in druge medije.

Dodelitev prostora na disku, ki ga dobite prek vašega načrta gostovanja, vključuje tudi račune za video in zvočne datoteke, baze podatkov, e-poštni račun in vse nameščene skripte in programe.

Nekateri načrti ponujajo neomejen prostor na disku, kar je morda najboljša možnost za večja spletna mesta. Podjetjem, ki nameravajo upravljati manjša spletna mesta za e-trgovino z manj spletnimi stranmi in vsebino, pa morda ne bo nujno treba raztegniti dolarjev za neomejen paket.

SSL

Sloj varnih vtičnic (SSL) je tehnologija, ki zagotavlja varno, šifrirano internetno povezavo med strežnikom in internetnimi brskalniki – to je vaše stranke. To omogoča zasebni prenos občutljivih podatkov, kot so informacije o obdelavi plačil.

Spletna mesta, ki so zaščitena s protokolom SSL, bodo vsebovala zeleno naslovno vrstico ali simbol ključavnice, ki se nahaja na levi strani naslovne vrstice. URL se bo začel tudi s https: // namesto s standardnim http: //

Varstvo podatkov je bistvenega pomena do uspeha in ugleda spletnega mesta za e-trgovino, zaradi česar je SSL v današnjem času na splošno smatran kot nujna funkcija in ne izbirna. Zaradi izpopolnjenosti šifrirane tehnologije, imetje SSL certifikata omogoča, da vaše spletno mesto vzpostavi zaupanje s svojimi strankami.

Občasni čas

Nazadnje je razmislek o izbiri gostiteljskega načrta, ki vsebuje optimalno čas dela. Skoraj vsak ponudnik spletnih ponudnikov svojim strankam ponuja 99-100% produktivnosti; vendar pa je lahko celo 1% ključnega pomena.

Če se vaše spletno mesto ne vzdržuje redno načrtovano vzdrževanje, si morate prizadevati za načrt, ki bo omogočal dostop do vaše strani skoraj 100% časa.

In to je to, morda se zdi pretirano zajeti vse točke, ampak le korak za korakom. Morda celo ustvarite preglednico in zabeležite vse specifikacije za najboljše ponudnike spletnega gostovanja v Veliki Britaniji, tako da imate preprost pregled.

ALI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map