Najboljše gostovanje v e-trgovini za Avstralijo

Kot spletna agencija, ki ima veliko računov za gostovanje (imamo nešteto stranskih projektov in radi eksperimentiramo), imamo kar dobro predstavo o tem, kaj opredeljuje odličnega spletnega gostitelja. Kakovost vašega ponudnika spletnega gostovanja lahko močno vpliva na potencialni uspeh vaše spletne trgovine.


Vzemimo za primer hitrost spletnega mesta, ali ste vedeli, da zakasnitev za 1 sekundo pomeni, da se bo število strani zmanjšalo za 11%, kar pomeni, da se bo več kot 1/10 obiskovalcev odvrnilo za vsako sekundo, ki jo vaše spletno mesto še vedno nalaga … zato je spodoben splet gostitelj je ključnega pomena!

To so naši najboljši ponudniki gostovanja v e-trgovini za Avstralijo, resnično kakovostno gostovanje brez razbijanja banke.

Stranska opomba: Naš # 1 ima začasen 67% popust! Zagrabite, dokler traja!

Nekaj ​​bolj znanih blagovnih znamk / spletnih mest, ki povezujejo na našo vsebino:

Poznamo svoje stvari, majhen vzorec naših številnih pričevanj:

Tom je strasten in hitro razume potrebe svojih strank. Resnično cenim njegovo pripravljenost za deljenje znanja in me spretnost pri uporabi mojega povsem novega spletnega mesta. Hvala Tom!

Sally Mac
Tabele vsebine

MangoMatter je tako enostavno oblikoval našo trenutno spletno stran. Tom je bil od prvega posvetovanja do zaključka osebno vključen in je še vedno na voljo za morebitne potegne, ki bodo morda potrebni!

Demitrios Lecatsas
Sveži lasje

Tom smo izbrali za oblikovanje naše spletne strani, ker nam je bil všeč slog drugih spletnih strani, ki jih je oblikoval. Celoten postopek je bil brez stresa. Tom je bil tako koristen in nobena naša večkratna prošnja ni povzročala preveč težav. S Tomom je užitek sodelovati. Všeč nam je spletna stran, ki jo je naredil za nas, je tako enostavna za uporabo in izgleda fantastično.

Carl Olive
Pomlad!

Naša izkušnja z Mango Matter je bila fantastična! S Tomom je zelo enostavno sodelovati, pozitiven, učinkovit in očitno sijajen pri tem, kar počne. Zelo priporočljivo.

Lucy Reeves
Sredstva s tem

Tom je angažiral, da je razvil novo spletno stran podjetja in bil navdušen nad rezultatom. Ni bil sposoben samo predstaviti našega povzetka, ampak je dal tudi nekaj odličnih idej, o katerih nikoli ne bi pomislili. Najboljše od vsega je, da je Tom velikodušen s svojim časom in še naprej na voljo za svetovanje in podporo.

Neil Mackenzie
Enventiven

Kakšna lahka in gladka izkušnja je sodelovala z MangoMatter! Tom je natančno razumel, za kaj nas čaka, in nad končnim izdelkom smo izjemno navdušeni. V prihodnosti ne bi okleval, da bi spet izbral MangoMatter.

Tyson King
Rešitelj / Plumbrite rešitve

Tom iz MangoMatter je bil zelo koristen, strokovno in veliko podporo pri vzpostavljanju moje spletne strani, je bogato znanje in zelo učinkovit. Ne priporočam, da bi priporočil MangoMatter in sem to že storil.

Michelle Watson
iFix

Naredili smo analizo, preglede spletnega gostovanja & primerjave, tako da vam ni treba, zato je na seznamu najboljših e-trgovinskih spletnih ponudnikov gostovanja za Avstralijo. Spodnja tabela vam daje pregled na visoki ravni – po našem mnenju – najboljših 5 gostiteljev e-trgovine, razvrščenih po ocenah, s podrobnimi podatki o stroških / mesečnih cenah, & koliko prostora na disku ponujajo. Vzeli smo tudi naš top 3 in jih ločeno pregledali tik pod tabelo.

Najboljše spletno gostovanje za e-poslovanje: Naš top 5 – maj 2020

Podjetje za spletno gostovanjeOcena ocenaCena / mesečno (najceneje na voljo) Disk SpaceFeaturesReviewsSpletna stran
site24,95 AUD AUD (začasen 67% popust, nižji od 14,95 USD)10 GB
 • Enostaven za uporabo
 • Zelo hitri strežniki
 • VELIKA podpora!
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja
 • Uradno priporoča WordPress = zmagovalec!
SiteGround Pregled
A2HostingLogo3,92 USD (približno 5,22 USD)Neomejeno
 • Neomejeno prostora na disku
 • Super s WordPressom
A2 gostovanje pregled
hostgator2,75 USD (približno 3,70 AUD)Neomejeno
 • Zelo poceni
 • Neomejeno prostora na disku! <- Vendar strežniki s sedežem v ZDA, zato počasnejši časi nalaganja.
 • Dovoli samo 1 spletno mesto
Hostgator pregled
PanthurLogo5 AUD AUD10 GB
 • Odlična predstava
 • Veliko izbire.
Panthurjev pregled

Ni lahko najti dostojnega spletnega gostitelja, ki je dejansko cenovno dostopen, in če niste čarovnik Excela, lahko dobite nekoliko presenetljive primerjave vseh različnih gostovalnih funkcij (kot so stroški v primerjavi s pasovno širino, prostor na disku, uporabnost, podpora, pregledi itd.) ). Za lažjo misel je v Avstraliji res veliko ponudnikov gostovanja za e-trgovino, ki ne zaračunavajo nesmiselnih cen gostovanja, vendar kljub temu imajo zmogljivost za izvajanje skoraj katerega koli spletnega mesta za e-trgovino, ki ga želite.

Spodaj smo podrobneje pregledali naše najboljše 3. Za razvrščanje najboljših spletnih gostiteljev smo uporabili naslednje kriterije: Enostavnost uporabe, dostopnost in zmogljivost / moč. Uživajte!

Tom D. S. – Urednik

Primerjava spletnega gostovanja pri elektronskem poslovanju: Naše top 3 podrobnosti

1. SiteGround

To je naše ves čas najljubše gostovalsko podjetje za e-poslovanje (in na splošno pravzaprav), poceni so, imajo zelo zmogljive strežnike (Singapur za avstralska spletna mesta), in kar je najpomembneje, podpora je vrhunska (zadnjič sem preverjeno, povprečni odzivni čas je bil 10 minut, kar je noro dobro).

WordGress priporoča tudi SiteGround (zelo malo gostujočih podjetij lahko to trdi! Seveda se lahko spopadejo z vsemi CMS-ji, ki jih vržete nanje), to je absolutno brez možganov! Oh, + imajo a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja!

Načrti SiteGrounds vključujejo tudi številne kul funkcije, kot so neverjetno učinkovit varnostni sistem, avtomatizirane varnostne kopije in brezplačni SSL (zelo pomembno za spletna mesta za e-trgovino)

Imajo 3 načrte gostovanja, njihov najbolj dostopen načrt se začne samo AUD 4,95 USD / mesec (začasno 67% nižje od običajne cene)! 

site2

  Zmagovalec – 9.6 / 10

Enostavnost uporabe

97%

Ugodnost

91%

Zmogljivost / moč

95%

2. Gostovanje A2

Gostovanje A2 je po zmogljivosti in lastnostih zelo podobno (samo tad dražje), poleg tega pa imajo na voljo številne precej hitre strežnike po vsem svetu (vključno s Singapurjem za nas Aussies). Pri elektronskem poslovanju so nam všeč, saj ponujajo turbo napolnjene strežnike za povečano hitrost in so precej prilagodljivi s svojimi strežniškimi viri, kar omogoča, da trgovine spodobnih velikosti delujejo svilnato.

Ponujajo tudi 3 pakete za gostovanje, njihov najcenejši načrt se začne šele ameriški dolar 3,92 USD / mesec (prvotno 7,99 USD / mesec).

Enostavnost uporabe

87%

Ugodnost

92%

Zmogljivost / moč

93%

3. HostGator

HostGator posluje že zelo dolgo, gostijo milijone spletnih mest. Medtem ko so njihovi strežniki v ZDA, kar ima za posledico počasnejše čase nalaganja, sem jih dal na seznam, saj so zelo poceni. In gledano na vrednost, ki jo dobite za stroške, je zelo impresivno.

Če imate dodatnih 1,5 USD na mesec, bi šel s SiteGround. Uporabite HostGator, če je vaš proračun resnično tesen.

Ponujajo vse, od osnovnega skupnega gostovanja, do gostovanja preprodajalcev in gostovanja v oblaku.

Njihov najcenejši načrt se začne pri 2,75 USD na mesec

Enostavnost uporabe

86%

Ugodnost

90%

Zmogljivost / moč

82%

raziskave e-trgovine Avstralije

Spletno gostovanje za e-trgovino za Avstralijo: podrobnosti

Spodaj bomo predstavili nekaj žlahtnih potrebnih funkcij trgovin za e-trgovino, različne vrste gostovanja, med katerimi lahko izbirate, in na katere posebne funkcije spletnega gostovanja bodite pozorni pri raziskovanju ponudnikov spletnih gostovanj (tudi opravil primerjave za gostovanje e-trgovine za Združeno kraljestvo in gostovanje e-trgovine za Kanado). To so iste stvari, ki jih analiziramo pri pisanju naših pregledov spletnega gostovanja.

Kakšne so razlike med e-trgovino in običajnim spletnim gostovanjem?

Obstaja kar nekaj razlik med gostovanjem e-trgovine in standardnim spletnim gostovanjem. E-trgovina je očitno usmerjena v spletne trgovine, ki v primerjavi z izdelavo povprečnega spletnega mesta običajno zahtevajo večjo varnost, več prostora na disku, več baz podatkov, večjo razširljivost itd..

Obstaja več funkcij in funkcij, ki jih spletna mesta za e-trgovino potrebujejo več kot običajna spletna mesta.

 • SSL
 • Podpora za zbirko podatkov za shranjevanje izdelkov (čeprav večina spletnih strani tako ali tako uporablja baze podatkov)
 • Storitve obdelave plačil (ali pa lahko poiščete PayPal, kar vam prihrani čas in stroške pri postavitvi portala po meri)
 • Programska oprema za nakupovalne vozičke (na voljo imate na tone in zahteva ločeno objavo, na primer WordPress ima vtičnik Woocommerce, ki lahko katero koli spletno mesto WP pretvori v spletno trgovino)
 • Protipožarna varnost

Kot rečeno, večina kakovostnih ponudnikov spletnega gostovanja ima vse to vgrajeno v večino ponudb gostovanja, kar skoraj odpravlja potrebo po iskanju gostitelja, specifičnega za e-trgovino. To pomeni, da večino spodnjih nasvetov o tem, na katere morate biti pozorni, lahko uporabite tudi pri iskanju običajnega spletnega gostitelja.

Na kaj morate biti pozorni pri iskanju gostitelja e-trgovine

Spodaj boste našli nekaj stvari, na katere morate biti pozorni pri raziskovanju, to so iste stvari, ki jih gledamo, ko razvrščujemo naš seznam ponudnikov.

Vrste gostovanja

Obstaja precej različnih vrst gostovanja. Večina ljudi potrebuje skupno gostovanje, saj je cenovno najbolj dostopno in že lahko poskrbi za precej prometa, odvisno od samega gostitelja. Potem se lahko od tam dvignete v oblak, vps ali namenski strežnik … vsi lahko upravljajo večje trgovine in več prometa, čeprav prihajajo tudi z višjo cenovno ceno. Seveda lahko začnete s skupnim gostovanjem in se premaknete pozneje, ko boste morali lestvico.

Skupno gostovanje

Najpogostejša in najcenejša vrsta skupnega gostovanja v načrtu. Deluje ga med več strežnikov, kar pomeni, da morajo lastniki podjetij svoje vire deliti z drugimi. To vključuje skupno rabo podatkov, pomnilnika, prostora na disku, časa CPU-ja itd. Glede na velikost vašega podjetja lahko to vaše spletno mesto upočasni.

Prednosti

 • Najmanj draga možnost
 • Enostaven za uporabo
 • Zahteva minimalno tehnično znanje

Slabosti

 • Več strežnikov na enem strežniku
 • Ne boste imeli popolnega nadzora nad uspešnostjo svojega spletnega mesta

Gostovanje v oblaku

Ta vrsta gostitelja je na voljo tako rekoč, da je odlična možnost za uporabnike, ki pametujejo. Stranke te storitve jo lahko uporabljajo toliko, kolikor potrebujejo, in plačajo le tisto, kar uporabljajo. To je stroškovno učinkovita možnost, še posebej, ker za razliko od običajnega gostovanja praktično dobite vse svoje vire in strojno opremo.

Prednosti

 • Plačate le tisto, kar uporabljate
 • Stroškovno učinkovit

Slabosti

 • Zahteva napredno tehnično znanje

Gostitelj VPS

Virtualni zasebni strežnik je pogosto opisan kot središče med namenskim in skupnim gostovanjem. Ta posebna vrsta gostovanja, ki se razlikuje od gostovanja v skupni rabi, ustvari več virtualnih strežnikov, vse na enem fizičnem strežniku. Običajno obstajata dve vrsti VPS gostovanja, ki jih ponujajo podjetja: samostojni upravljani VPS in upravljani VPS.

Razlika med obema je v tem, da samoopravljeni uporabniki uporabnikom dokončajo v strežniku, medtem ko jih upravlja ne. Gostiteljsko podjetje bo obravnavalo večino tehničnih stvari, lastniki podjetij pa se lahko osredotočijo predvsem na svoje poslovanje. Upravljavec je dražji.

Prednosti

 • Ni vam treba deliti z drugimi
 • Zmogljivejši od skupnega gostovanja
 • Boljša uspešnost

Slabosti

 • Višji stroški

Namensko gostovanje

Točno tako kot zveni, je namenski gostitelj strežnik, narejen posebej za eno spletno mesto. Gre za najzmogljivejši izbor zgoraj podanih gostiteljev, saj vam ne bo treba deliti nobenih virov z drugimi ljudmi, kar vam daje popolnoma delujoč strežnik..

Prednosti

 • Stranke imajo popoln nadzor nad strežnikom
 • Izjemna zmogljivost

Slabosti

 • Draga
 • Več odgovornosti

WordPress

Obstaja veliko možnosti spletnega gostovanja za e-poslovanje za WordPress, in sicer s pomočjo enega od njegovih številnih vtičnikov (kot je Woocommerce, ki smo ga že omenili). To pomeni, da lahko skoraj vsak gostitelj, ki podpira WordPress, gosti spletno mesto za e-trgovino, kar bistveno olajša iskanje gostitelja e-trgovine.

Lokacija in hitrost strežnika

V bližnji okolici morate poiskati hitri strežnik. Če živite v Avstraliji, si želite ponudnika spletnega gostovanja znotraj ali vsaj v neposredni bližini Avstralije. Tako boste hitreje naložili čas in ne boste imeli zamud, kot bi bili, če je vaš ponudnik gostovanja v drugi državi, Singapur je vsekakor v redu, v veliko primerih pa celo hitrejši kot gostovanje v Avstraliji.

Podpora

Močna in odzivna ekipa za podporo strankam je obvezna, ko iščete zanesljivega ponudnika gostovanja. Če nekaj ne deluje, kot bi moralo ali imate težave, želite ekipo strokovnjakov, ki vam lahko pomagajo kadarkoli v dnevu. Večina ponudnikov ponuja klepet v živo, podporo po telefonu in razpoložljivost 24/7.

Prostor na disku

Več ko je prostora na vašem strežniku, več datotek / izdelkov lahko naložite. Za majhna mesta e-trgovine ne boste potrebovali več kot nekaj GB prostora na disku, za večje pa potrebujete zanesljiv načrt gostovanja z večjim diskovnim prostorom in pomnilniškimi zmogljivostmi.

Kaj je SSL in zakaj je to pomembno za e-poslovanje?

Uporaba certifikata SSL (Secure Sockets Layer) je dober način za zaščito vašega spletnega mesta. To postaja pogoj, ne pa možnost za vsa spletna mesta. Spletna mesta, ki niso SSL, bodo iskalniki, kot je Google, označili kot nezaščiteni. Zato je to zelo pomembno za e-poslovanje.

SSL se uporablja za vzpostavitev šifriranih povezav med spletnimi gostitelji in strankami. Posledično omogoča varno prenašanje osebnih podatkov.

Občasni čas

Če želite zagotoviti, da vaša spletna trgovina nemoteno deluje in je vedno na voljo potrošnikom, potrebujete vsaj 99% uptime, skupaj s široko pasovno širino. Želite, da vaše podjetje za spletno gostovanje ponuja stabilen strežnik z največjim časom strežnika.

Ustvarjanje spletnega mesta za e-trgovino je lahko nekoliko drago glede na stroške spletnega oblikovanja in pristojbine za spletno gostovanje. Ni teh stroškov, še posebej, če želite, da je vaše spletno mesto uspešno.

In to je to, morda se zdi pretirano zajeti vse točke, ampak le korak za korakom. Morda celo ustvarite preglednico in zabeležite vse specifikacije za najboljše ponudnike spletnega gostovanja za e-trgovino v Avstraliji, tako da boste imeli enostaven pregled.

ALI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map