Najboljše gostovanje malih podjetij 2020

Medtem ko dan verjetno ne bo nikoli prišel, ko bomo vse kupili po spletu (bencin in mladički se lahko izkažejo za posebej problematične), ne zanikamo, da je e-trgovina ustvarila pomembne spremembe v naših nakupovalnih navadah.


Zdaj se zdi, da imajo vsi in njihov bratranec Fred spletno trgovino. Mogoče tudi vi. Če je tako, več moči za vas.

Ali ste zadovoljni s svojim poslovnim spletnim gostiteljem?

Pri izbiri spletnega gostitelja za svoje spletno mesto morate biti ravno toliko pozorni, kot bi izbrali lokacijo za opeko in več. Vaše spletno mesto je vaša trgovina. Za razvoj in vzdrževanje močne prisotnosti na spletu – in zagrabite košček te vedno bolj razširjene pita – je potrebna zanesljiva in ugledna rešitev gostovanja.

Dejavniki, kot so uptime in hitrost nalaganja strani, vplivajo na potencialne stranke. Ena slaba izkušnja s slabo uspešnim spletnim mestom in verjetno ne bo več.

Ne pozabite prebrati, katera od teh storitev je označena kot najboljše spletno gostovanje za mala podjetja v Kanadi leta 2020.

Kako uporabljati ta priročnik

Vemo, da niso vsa mala podjetja enaka. Zato smo zato izbral najboljšega gostitelja za vsako vrsto posla. Tako lahko najdete gostitelja, ki deluje PRAVILNO za vaše namene. Upam, da pomaga!

Najboljše storitve gostovanja za mala podjetja

1. Kinsta

Najboljša premium možnost za resno gostovanje

Kinsta logotip

Začenši ob 30 USD na mesec
Povprečni čas delovanja 99,95%
Povprečni čas nalaganja 475 ms

Hitro obsesivna arhitektura
Visoko varnostno omrežje
Infrastruktura nove generacije
Google Cloud Platform
Brezplačne migracije spletnih mest
Uptime preveri vsake dve minuti
Celotne varnostne kopije dnevno
Pripravljenost na prometne napetosti
Garancija za kramp
24/7 Podpora strankam
20 globalnih podatkovnih centrov

PREDNOSTI

Najboljša gostovanja mala podjetja lahko kupijo

SLABOSTI

To vas bo stalo

Kinsta je v kategoriji premium gostovanja, v bistvu je Lamborghini gostovanje za mala podjetja. To pomeni, da za uporabo Kinsta morate porabiti nekaj več denarja, kot bi porabili za druge gostovalne rešitve. Ali predvidevate, da bo vaše spletno mesto spremenilo v prometni stroj ali vas zanima bolj upravljana rešitev, ki skrbi za naloge, ki bi jih morali opraviti sami? V tem primeru je Kinsta najboljša izbira za mala podjetja.

Večina gostovalnih storitev za mala podjetja je v dirki proti dnu v smislu cen. Nič ni narobe s tem, saj predstavlja veliko vrednost za vas, potrošnika gostitelja. Vendar se je leta 2013 skupina razvijalcev odločila, da ima dovolj industrije, kot je, in namenila si je ustvariti najboljšo premijsko storitev gostovanja. Ta storitev ponuja neverjetno podporo, brezplačne migracije, brezplačen CDN in napredne nadzorne plošče.

Večina storitev gostovanja uporablja spletne storitve Amazon kot svojo infrastrukturo, Kinsta pa se je odločila, da ni dovolj dobra, in namesto tega uporablja Google Cloud Network. S tem dosežete veliko boljšo zmogljivost in lahko natančno izberete, kateri podatkovni center želite uporabiti.

Edina negacija, ki jo pri Kinstu lahko iskreno izpostavimo, je cena storitve, ki je nedvomno dražja od konkurentov. Razlog za to je, da morate odšteti nekaj dodatnih Loonies in Toonies, da se znebite negativnosti, povezane z uporabo storitve gostovanja potrošnikov..

Vsaka ponudba gostovanja pod 5 dolarjev na mesec bo imela edinstven nabor bolečin, s katerimi se boste morali spoprijeti. Če boste porabili proračun, se bodo te bolečinske točke morda splačale zagotoviti, da lahko čim prej postavite in zaženete svoje spletno mesto WordPress. Če imate denar, ki ga porabite za Kinsta, lahko vidite, da te bolečinske točke izginejo pred vašimi očmi, medtem ko prejmete najboljšo varnost gostovanja, najhitrejše hitrosti, največ časa delovanja in najboljše funkcije.

2. HostPapa

NAJBOLJŠE SPLOŠNO gostovanje za ceno, hitrost, čas in podporo uporabnikom (2,95 USD / mesec)

logotip hostpapaZačenši ob 2,95 USD na mesec
Povprečni čas delovanja 99,95%
Povprečni čas nalaganja 475 ms

Globoki popusti za bralce gostovanja v Kanadi (običajno 13,95 USD kjerkoli drugje)
BREZPLAČNA domena
BREZPLAČEN prenos domene
24/7 podpora
99,95% podaljška
Neomejeno število spletnih strani
Neomejeno shranjevanje SSD in neomejena pasovna širina

PREDNOSTI

Gostiteljske storitve, opremljene s funkcijami, z nizom brezplačnih ponudb in integracij, ki bodo olajšale življenje.

SLABOSTI

Malo drago brez popusta

Skoraj polovico cene njihovih rednih poslovnih paketov gostovanja in brezplačnih nadgradenj, ki so sicer nekoliko drage. Popust, ki ga ponujajo, naredi vrhunsko izbiro, kot je HostPapa, tako poceni kot nekateri najcenejši načrti.

Ko vodite svoje majhno podjetje, vi ne želite porabiti več denarja, kot ga morate. Običajno je iskanje prave storitve v pravem cenovnem razredu težko. Če berete to in iščete poslovno spletno gostovanje, to ni.

HostPapa je enostavno naš najljubši spletni gostitelj – in to ne samo zato, ker so kanadsko podjetje. HostPapa uporabljamo za večino naših strank in vse svoje. Poleg tega, da ne razočara v nobenem od naših meril in se v večini presega, je HostPapa logistično najboljša izbira Kanade.

Od HostPapa obožuje Kanado kolikor mi počnemo, ponujajo ogromne popuste vsem našim bralcem.

Uporabi to povezavopuščica kaže na povezavo hostpapa za popust za bralce hostingcanada.orguveljavljati svoj popust na nove poslovne pakete gostovanja ali prijavi se tukaj da ga takoj dobim.

Spletno mesto vašega podjetja se bo naložilo nekoliko hitreje, kot bi bilo, če bi gostovali na drugih priljubljenih spletnih gostiteljih, ker so strežniki HostPapa locirani po celotni Kanadi. Sedež ima tudi v Kanadi (v Burlingtonu, ON).

Tudi HostPapa je bil dovolj prijazen, da je našim bralcem ponudil vse svoje bistvene lastnosti brezplačno, vključno z njihovimi 30-dnevna garancija, brezplačen graditelj spletnih strani, brezplačno SSL, brezplačno usposabljanje 1 na 1, in brezplačna registracija domeneskupaj vrednost 50 USD.

HostPapa ima tudi odlično podporo strankam 24/7. Če potrebujete pomoč, je v bistvu tako, da se drugemu zaposlenemu prikaže nov, ki rešuje vaše poslovne potrebe. To je virtualni božji dar, ko se dogaja še milijon drugih stvari.

HostPapa ponuja tudi namestitev z enim klikom, kar vam omogoča enostavno namestitev WordPress-a. Ima tudi brezplačno SSL sposobnost s Šifrirajmo če torej obdelujete plačila, bo vse varno.

Kot lastnik majhnih podjetij je gostovanje na HostPapa enako preprosto kot katera koli druga storitev gostovanja, ki jo morda uporabljate zdaj. Če ste nov v svetu spletnega poslovanja in spletnega gostovanja, je HostPapa prav tako uporabniku prijazen kot prej. Hitro lahko zaženete blog ali poslovno spletno mesto – samo sledite korakom, navedenim v pregledu HostPapa.

3. SiteGround

Veliki časi obremenitev in obremenitve + 24/7 podpora strankam pri 3,95 USD / mesec

logotip spletnega mestaZačenši ob 3,95 USD na mesec
Povprečni čas delovanja 99,95%
Povprečni čas nalaganja 475 ms

BREZPLAČEN prenos mesta ali nova nastavitev z namestitvijo z enim klikom
BREZPLAČNO avtomatizirano dnevno varnostno kopiranje, CDN, e-pošta, SSL
Podpora 24/7; ni časa za čakanje na telefon ali klepet
WordPress priporoča kot najboljšega gostitelja
99,9% podaljška

PREDNOSTI

 Varnostne varnostne kopije z edinstvenimi izboljšavami, ki znatno pospešijo vaše spletno mesto in zahtevajo manj sredstev.

SLABOSTI

Občasne omejitve funkcij, ki jih druga podjetja vključujejo brezplačno.

Dober spletni strežnik je denar v banki in to je tisto, za kar si prizadeva SiteGround. An vse okoli vrhunski izvajalec v industriji gostovanja z enostavnim naborom funkcij, ki združuje odličen čas upodabljanja in zanesljivosti, s čimer boste porabili več časa za svoje podjetje in manj časa umazali v tehnične podrobnosti.

Kje SiteGround Odstopanje od glavne usmeritve poslovne filozofije je posvečeno osnovnemu kodiranju programske opreme, ki se ne zanaša na delo nekoga drugega.

Potrebujete rešitev po meri, ki ni natančna replika tega, kar se drugim množicam lopata? SiteGround je morda najboljša izbira. In ob tej priložnosti stvari ne bodo šle popolnoma, pričakujte svetovni servis za stranke in tehnično podporo.

4. iPage

Najbolj ugodno gostovanje za mala podjetja

ipage-logo

Enostavna namestitev in zanesljivost od leta 1998
Vključeni so BREZPLAČNI domeni in Googlovi tržni krediti
Neomejeno diska, pasovne širine in e-poštnih sporočil
BREZPLAČNO graditelj spletnega mesta in nakupovalni voziček
75% popusta danes (bilo je 8,99 USD / mesec)

PREDNOSTI

 Ponuja popolno varnostno zbirko in obljublja, da bo odgovorila na klice podpore v manj kot dveh minutah.

SLABOSTI

Od kupcev so se pojavile govorice, da iPage včasih trpi zaradi počasnih spletnih mest in predolgega zastoja – verjetno produkt preveč skupnega gostovanja.

Seveda želite brezplačno gostovanje. Vsi si želimo brezplačno gostovanje.

… Toda zavedati se morate, da bo popolnoma brezplačen spletni gostitelj jutri ali brez posla ali pa vas bo z nizkimi cenami napolnil z nikeljom. Namesto tega bi morali iskati ultra poceni gostitelja, ki je vreden majhne naložbe – tak primer je pri iPageu, ki stane manj kot 2 USD / mesec.

Kaj lahko pričakujete za skromne izdatke? Kaj pa a brezplačna domena, ustvarjalec spletnih strani, možnosti e-trgovine, in tehnično podporo, ko jo potrebujete?

Spletni novorojenci in veterani bodo imeli veliko ljubezni do vrednosti, ki jo iPage prinaša na mizo. Medtem ko je naloga razvrščanja spletnih gostiteljev včasih moten postopek jabolka do pomaranče, je eno jasno. iPages spada med najboljše proračunske možnosti najti.

5. Wix

Najbolj ugodno gostovanje za mala podjetja

wix logotip

Ne potrebujete nobenega kodiranja popolnega prefinjenega graditelja spletnih mest s povleci in spusti
Veliko kakovostnih predlog
Uspešen trg aplikacij za izboljšanje funkcionalnosti spletnega mesta
e-trgovina je mrtva preprosta
Dobesedno gradite spletno mesto z ničelnimi stroški

PREDNOSTI

 Mogoče najcenejši način za kakovostno spletno prisotnost – hitro.

SLABOSTI

Nekateri menijo, da zaprti SEO ekosistema pri Googlu ni priljubljen. Ponuja samo 14-dnevno obdobje vračila.

Platforma Wix je v kratkem času že daleč …

Če jih nekaj časa še niste pregledali, pričakujte, da boste našli izpopolnjenega ustvarjalca spletnih mest, ki bo tudi neizkušenim razvijalcem olajšal spreminjanje velikosti in natančno pozicioniranje slik, besedila, videoposnetkov in še več. Najboljše od vsega je, da ostane vse tam, kjer ste ga zapisali, in – mimogrede – smo omenili ni vam treba dotikati enega kosa?

Ne glede na to, ali je vaš končni cilj preprosta spletna stran za blog ali popolnoma funkcionalna spletna trgovina, vas lahko Wix pripelje tja. Kot resnično brezplačni spletni gostitelj, verjetno vas ne preseneča, da osnovni načrt vsebuje oglase, vendar lahko nadgradite, da jih odstranite za 10 dolarjev na mesec in vključuje brezplačno letno registracijo domene.

Wix je tudi odlična izbira za vse, ki iščejo najboljši graditelj spletnih strani, in to je naš osebni favorit po tem testiranje in pregled več kot 14 mesecev.

6. Gostovanje inMotion

Najbolj ugodno gostovanje za mala podjetja

InMotion logotip

BREZPLAČNA domena, prenos spletnega mesta, nameščen WordPress
Neomejeno število WordPress spletnih mest v enem računu
Neomejena pasovna širina, BREZPLAČNE varnostne kopije, SSL
Enostaven čarovnik za integracijo Googlovih aplikacij
SPAM Varna zaščita e-pošte

PREDNOSTI

 Smo ga omenili dovolj? WordPress je prednameščen. Izjemen postopek na krovu za nove stranke.

SLABOSTI

Če želite dobiti najboljše cene, morate plačati za eno leto vnaprej.

Blogi so še naprej ena izmed najbolj priljubljenih strani spletnih mest, gostovanje teh komunikacijskih orodij pa je kjer InMotion izstopa.

Medtem ko so spletne trgovine odlične, pogosto pridejo hudo kratko, ko pride čas izdelati svojo spletno stran in osebna blagovna znamka. Večina spletnih dnevnikov ne potrebuje gosto gostovanje, vendar mora imeti dovolj funkcij, da boste videti profesionalni.

Če želite videti, kako resno je InMotion v zvezi z bloganjem, poglejte nazaj na seznam funkcij. WordPress je PREINSTALNI, kar je, če imate doma rezultat, en korak manj kot vsi drugi, ki se hvalijo z namestitvijo z enim klikom. Če rečem, če gre za spletni dnevnik WordPress, vam bo to podjetje prineslo en prodor.

7. Tekoči splet

Namenski strežnik za mala podjetja

liquidweb-logo

BREZPLAČNA vhodna pasovna širina; izbira operacijskega sistema
Samodejne selitve, varnostne kopije, 24/7 spremljanje sonarja
Konfiguracije po meri s SSD diski; takojšnja ponudba
Naložite Balancer, dodatek za nevihto, dodatke za shranjevanje predmetov
Trenutno ceno po ceni 96,75 USD / mesec (običajno 129 USD)

PREDNOSTI

 Zagotovljeno 100-odstotno podaljšanje časa.

SLABOSTI

Hitra rast podjetij se zdi, da je osebje za tehnično podporo nekoliko postalo tanko, kar je povzročilo, da so nekateri začeli delati, preden so bili ustrezno usposobljeni.

Sčasoma lahko zahteve po virih (promet) vašega spletnega mesta prerastejo celo VPS gostovanje in zahtevajo nadgradnjo na namenski strežnik.

Kot lahko pričakujete, je ta vrsta nastavitev gostovanja na višji ceni kot pri najboljši gostitelj VPS, lahko pa počivate enostavno ponoči, saj veste, da ste storili svoje delo, da zagotovite najboljšo možno infrastrukturo za svoje spletno mesto.

Ko gre za upravljano namensko gostovanje, ne odlašamo, da bi vam predlagali, da si ogledujete Tekoči splet. Ti fantje in geji vzdržujejo tri ameriške centre podatkov, zaposlujejo več kot 50 razvijalcev in ponujajo tri stopnje načrtov gostovanja – v celoti, jedro ali samostojno upravljanje.

Ko s tekočim spletom sodelujete za namenski strežnik, veste, da se boste dobili Vrhunec strojne opreme, programske opreme in toliko ali malo tehnične podpore, kot jo potrebujete.

Spodnja črta

Čestitke bralcem, ki so prispeli do konca članka, in kudos spletnim gostiteljem na našem seznamu!

Ne glede na to, kje ste v ciklu rasti poslovanja, je tu vsaj en gostitelj, ki bi ustrezal vašim potrebam. Skrivnost spletnega uspeha je razširljivost.

Morda bolj kot karkoli drugega potrebujete spletnega gostitelja, ki se lahko enostavno prilagodi vašim povečanim potrebam po virih in funkcijah.

Če ste nas odložili in nas označevali, dokler se nismo izpovedali, bi rekli SiteGround preprosto najboljši spletni gostitelj, ki lahko upravlja podjetje v kateri koli fazi rasti, od uvrščenega novinarja do utrjenega poslovnega tajkuna.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map