Najboljša potovalna kreditna kartica Kanada

destinacija za potovanje


Kateri je najboljši način za preživljanje zime v Kanadi?

S tem, da se oddaljimo od tega.

Odhod na tropsko destinacijo, kot sta Kuba ali Mehika, je časovni preizkus preteklih kanadskih počitnic. ��

Polotok Riu Palace Cancun rezerviran prek Air Miles �� ��

Ime mi je Gary in v zadnjih štirih letih mislim, da sem uporabil in uporabljal vse kanadske kreditne kartice tam. Imel sem nekaj odličnih izkušenj in nekaj slabih.

Prav tako sem lahko potoval v več kot 20 držav s pomočjo točk, nabranih prek različnih kartic. Medtem ko v tem priročniku ponavadi pišem o čudaških stvareh, kot so spletno gostovanje, storitve in majhna poslovna orodja, bom z vami delil svoje izbire zgornjih kartic in razložil nekatere prednosti za vsakega.

Glavna stvar, ki jo morate upoštevati pri večini potovalnih kartic, je, da je veliko drobnega tiska. Ponudbe lahko izgledajo enako na papirju, a ko začnete porabljati, boste ugotovili, da pristojbine in cene v bistvu prekličejo vse popuste ali nagrade, ki jih boste prejeli.

Kako sem si izbral najboljši izbor

Način, kako sem sestavil ta priročnik, je precej preprost. Za vsako kategorijo potovalnih kart sem izbral najboljše dele. Imam kartice za hotelske salone, če je to tvoja stvar, najboljše denarno povračilo ali Air Miles.

Velika razlika med mojim vodnikom / priporočili in tem, kar boste dobili na večjih finančnih spletnih mestih, je, da sem dejansko preizkusil te kartice. Nekateri izbranci na večjih spletnih mestih imajo grozljive nagrade za prijavo, vendar velike nagrade za promotorje izdelka.

⚠️ Če iščete hitro in umazano razčlenitev tega, bom čisto iskren, če lahko nekako dobite ameriško kreditno kartico kot kanadski, predlagam. V povprečju ameriške kartice dajo 1,5-2X točke za vpis bonusov kot kanadski programi. Za to se lahko zahvalite kapitalizmu in uber konkurenčnemu finančnemu gospodarstvu. Kanada preprosto ni enaka. 

Kot rečeno, moj najboljši izbor je tisti TD Aeroplan kartica (obiščite njihovo spletno mesto tukaj). Aeroplan ima najvišje točke za vpis na vrata, 2X nagrajevalni program za spletno nakupovanje prek svojih 2000+ partnerjev, potovalno zavarovanje + brezplačen bivalni dostop.

Kakorkoli že, dovolj pritoževanja. Pojdimo v vodič! ��

Če ima kdo dodatne predloge, naj se obrne na kontaktni obrazec na vrhu in mi sporoči. Običajno to objavo pregledujem enkrat ali dvakrat letno, odvisno od tega, katere kartice poskušam.

Razumevanje kreditnih kartic za potovanja

Številne potovalne kartice vam omogočajo, da na vsakodnevnih potrošniških potrošnikih porabite točke in kilometre, kar omogoča, da si naberete večje število nagrad, tudi če ne letite pogosto..

Obilje potovalnih kartic in številna raznolikost njihovih programov nagrajevanja toliko kupcev pustijo v temi. Za lažjo odločitev si bomo ogledali najboljše kreditne kartice v sedmih kategorijah nagrad za potovanja. Te kategorije so potovalne točke, letalske milje, vračilo denarja pri nakupih v tuji valuti, nagrade za hotel, bonuse za prijavo, letališke salone, pogosti letaki in skupni zmagovalec.

Ta vodnik je zasnovan kot dragocen vir, ko morate izbrati kreditno kartico za potovalne nagrade. Karte, ki smo jih izbrali, so vodilni igralci v svoji kategoriji, da bi vam zagotovili prednost najboljših igralcev.

Nasvet za popotnike: Ste med potovanjem izgubili torbo? Ali ste vedeli, da izbira prave kartice omogoča, da dobite 500-1000 dolarjev za vsak dan zamudne prtljage. Denar lahko dobite tudi za zamude pri poletih ali druge vijake na letališču.

Naša metodologija

Moja metodologija je bila preprosta, a podrobna. Upošteval sem pomembne dejavnike, kot so obseg kategorij bonusov, razpoložljive dobrodošlice, potovalne zavarovalnice, fleksibilnost programov zvestobe, opustitev letnih pristojbin in še veliko več. Nagradne točke sem izračunaval na podlagi osebnih ali poslovnih stroškov.

Pri tem smo združili različne vidike mesečne porabe in nakupov za izdelke, kot so trgovina z živili, plačilo računov, plin, zabava, potovanja, prehranjevanje v restavracijah, lekarna ipd..

Spodaj je povzetek najboljših potovalnih kart v Kanadi. To je zgolj posnetek, podrobnosti vsake kartice pa so spodaj.

�� POMEMBNA OPOMBA – Te kartice pogosto spreminjajo cene, zato če tukaj vidite nekaj, kar ni povsem enako, kot je spletno mesto, ne pozabite, da bodo podjetja ponujala različne cene in ponudbe glede na lokacijo IP, s katere dostopate do spletnega mesta. Trudim se, da bi bilo to čim bolj posodobljeno. ��

Najboljša kreditna kartica za potovalne točke

1. Najboljša skupna kreditna kartica za potovanja – TD Aeroplan (40K prijavni bonus)

 • Zmagovalec: TD® Aeroplan® Visa Infinite *
 • Letna pristojbina: 120 dolarjev, prihaja pa s popustom za prvo leto. (Torej …. $ 0 takse)
 • Upravičenost do dohodka: imeti boste 60.000 USD osebnega dohodka ali 100.000 USD skupnega letnega dohodka gospodinjstva.
 • Nekaj ​​njegovih Perkov: Dobrodošli bonus 40.000 Aeroplan milj

V kategoriji nagrad za potovanje s kreditnimi karticami je na voljo toliko ugodnih ponudb, zato jih je bilo težko izbrati. Toda po natančni analizi sem se na koncu odločil, da na kanadskem trgu krona najboljše celostne vozovnice za potovanja pripada TD® Aeroplan® Visa Infinite *

Fotografija Chrisa Lawtona na Unsplash

Trenutno je najbolj priljubljen program nagrad v Kanadi. Zaradi svoje priljubljenosti si Kanadčani nenehno prizadevajo, da bi postavili točke Aeroplan, kadar koli lahko. Imetniki kartic lahko zaslužijo kilometre, ki jih lahko unovčijo za hotele, lete, najem avtomobilov, počitniške pakete, različno trgovsko blago in vstopnice za dogodke.

The najboljši vidik vsega je, da lahko imetniki kartic dvakrat zaslužijo z nakupom artiklov pri partnerjih, povezanih z Aeroplanom. Če ste član 5-milijonske skupnosti Aeroplan, je vredno pridobiti kartico Aeroplan.

Za ponazoritev, zakaj ta kartica velja za najbolje pasmo, je tu povzetek nekaterih njenih prednosti:

 • Na rdečo preprogo se poda 40.000 Aeroplan milj.
 • Vključuje celovit paket potovalnih zavarovanj.
 • Zagotavlja prednostna prijava in vkrcanje ko potujete na AirCanada.com z nagradami letala Aeroplan.
 • Imetniki kartic vsako leto dobijo brezplačno vozovnico za goste v salonu Air Canada Maple Leaf.
 • Podvojite kilometre, zaslužene pri nakupih pri sodelujočih partnerjih Aeroplana in spletnih prodajalcih prek Aeroplana eStore.
 • Zagotavlja 1,5 točke za vsakih 1 dolar, porabljen za plin, trgovine z živili, drogerijo in nakupe na AirCanada.com
 • Pri drugih nakupih je ena točka za vsak porabljen 1 USD.
 • Dokler ste imetnik kreditne kartice TD Aeroplan, vam Aeroplan milje ne potečejo.
 • Oglejte si ogromen seznam partnerjev Aeroplana tukaj. koliko letalskih kilometrov bom zaslužil na letu
Koliko kilometrov Aeroplana bom zaslužil z letom?

Naša izbira za najboljšo potovalno nagrado je na voljo z veliko ugodnosti. Na voljo je več funkcij, zaradi katerih izstopa iz paketa, na primer njegov nepremagljivi bonus za dobrodošlico 40.000 Aeroplan milj. Če to gledamo v perspektivo, je ta nagrada približno primerljiva z dvema premijskima ekonomičnostma na kratkih razdaljah.

Ta paket poleg tega, da je zelo donosen, ponuja tudi zaslužek Aeroplan milj z vsakim porabljenim dolarjem. Vsak. Dolar. Porabljen. Razmerje med zasluženimi miljami in porabljenimi dolarji je naslednje: 1,5 letala Aeroplan za vsak 1 dolar na plinu, trgovinah z živili, drogeriji in na AirCanada.com; potem nudi 1 Aeroplan Mile za vsak dolar, porabljen za vse drugo.

Zato osvaja naše najboljše mesto kot najboljša skupna kreditna kartica, ki je na voljo, z roko navzdol.

Kako unovčiti Aeroplan milje?

Postopek odkupa te kartice je odvisen od tega, kar poskušate unovčiti. Za stvari, kot so vozovnice za trgovino ali prireditve, je postopek tako preprost kot nakupi prek njihove spletne trgovine. Poleg tega nakupi na prodajnih mestih Aeroplana prinesejo dvojne nagrade imetnikom kartic, kar jim omogoča hitro in enostavno nabiranje kilometrov Aeroplan.

Druge ekskluzivne ugodnosti in ugodnosti vključujejo 24-urno storitev celodnevnega prevoza.

Neupravičeno epičnost bi nekatere lahko opisala kot čezmejna pri opisovanju potovalnih in avtomobilskih zavarovanj, vendar morda ne bo preveč oddaljena. Za imetnike kartic, mlajših od 65 let, v prvih 21 dneh razpolaga z do milijon dolarjev zdravstvenega kritja potnih zavarovanj. Vključuje tudi druge vrste ustreznih potovalnih zavarovanj, kot so zapoznela / izgubljena prtljaga, potovanje / odpoved, zamuda pri letu / potovanju in zavarovanje najema avtomobila.

Končno vam omogoča dostop do vseh teh super ugodnih premij z zmerno letno pristojbino 0 USD (po rabatu).

Še zadnja stvar – zavarovanje Aeroplan

Kot sem že omenil v zgornjem nasvetu, ima Aeroplan velike spodbude za spodbujanje strank pri rezervaciji letov in počitnic, kar vključuje zavarovanje odpovedi, denar, če se vaš kovček izgubi, in kup drugih manjših spodbud.

Nasvet za najboljše na splošno: Bodite pozorni na programe s partnerji in sporazume, ki vam omogočajo prenos točk. Če imate kratkih, recimo, 500 točk za brezplačno bivanje v hotelu, lahko vseeno potegnete točke od dodatka, ki ga imate v programu letalskih prevoznikov. Namig … nam spodnja kartica to naredi. ��

2. Najboljše za potovalne točke – Scotiabank American Express

 • Zmagovalec: Scotiabank Gold American Express® kartica
 • Letna pristojbina: 120 USD
 • Upravičenost do dohodka: zaslužite najmanj 12.000 USD letnega dohodka.
 • Nekateri njegovi Perksi: priložnost, da v prvem letu zaslužijo kar 30.000 točk Scotia Rewards.

Na voljo je toliko izdelkov za kreditne kartice, zaradi številčnosti pa se je težko odločiti, katere so najboljše kreditne kartice. Čeprav lahko omejijo, na kaj lahko porabite svoje točke, večina kljub temu ponuja priložnost za prenos točk med programi.

Scotiabank Gold American Express® kartica je pomemben dejavnik, ki prisili imetnike kartic, da izberejo določeno potovalno kartico. Razmerje med točkami in dolarjem predstavlja znesek v dolarjih, ki je vreden točke.

Tri stopnje ponuja Scotiabank Gold American Express® Card v svojem programu Scotia Rewards točk. Z vsakim zneskom denarja, ki ga porabite v primernih obratih, kot so trgovina z živili, restavracije, pijače in prodajalne s hitro hrano, boste zaslužili neverjetnih 5 točk Scotia Rewards.

Super prijavni bonus + 25.000 nagradnih točk

Ta nagrada za potovalne nagrade svojim uporabnikom hitro in priročno zbere do 300 dolarjev bonus Scotia Rewards točk že v prvem letu. Če v prvih treh mesecih od odprtja računa porabite 1.000 USD za upravičene vsakodnevne nakupe, boste samodejno zaslužili 25.000 točk Škotske nagrade.

Vendar je Scotiabank Gold pred kratkim zvišal letno pristojbino, ki se zaračuna na kartici, z 99 na 120 dolarjev. Ta pomemben pohod bi lahko oslabil privlačnost kartice. Kljub temu povečanju je cena še vedno preudarna v primerjavi s podobnimi pristojbinami, ki jih zaračunavajo druge potovalne kartice.

Kljub temu vam še vedno zagotavlja velike koristi, kot so odsotnost tujih transakcijskih provizij, z dostopom Amex Front Of Line® in celovitim potovalnim zavarovanjem.

Prožne prenosljive točke

Druga impresivna lastnost te kartice je fleksibilnost programa odkupa nagrad. Postopek je enostaven in poenostavljen – vse, kar je potrebno, je, da se prijavite v sistem in nato nadaljujete z izbiro možnosti »Uporabi točke za potovanje«. Pozneje lahko uporabite zbrane točke Scotia Rewards, ki ste jih nabrali za izravnavo vseh stroškov, povezanih s potovanjem, ki se bremenijo vaše kreditne kartice. Te lahko zajemajo stvari, kot so leti, hoteli, najem avtomobilov ipd.

Priročnost je dih svežega zraka: ne obremenjuje vas s predrznimi omejitvami ali obdobji zatemnitve. To je nekaj razlogov, zaradi katerih je Scotiabank Gold American Express® kartica pogosto uvrščena med najboljše potovalne kreditne kartice v Kanadi.

3. Najboljše za Air Miles – BMO Air Miles World Elite

 • Zmagovalec: BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard®
 • Letna pristojbina: 120 dolarjev, čeprav je prvo leto opustitev.
 • Upravičenost do dohodka: 80.000 USD letnega dohodka ali 150.000 USD za gospodinjstvo.
 • Nekaj ​​njegovih Perkov: 3000 AIR MILES za dobrodošlico.

BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard® je preprosto eden najboljših načinov za zaslužek v Kanadi. Njegov program Air Miles vsakodnevno nakupovanje živil in plina spremeni v ugodnosti, kot so brezplačne vstopnice za dogodke, bivanje v hotelu, leti, najem avtomobila in celo elektronika.

Velik bonus in visoka stopnja zaslužka so le nekatere stvari, zaradi katerih je potovalna kartica BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard® navdušujoča. Po prvem nakupu vam podari 1000 zračnih milj, in kot da to še ni bilo dovolj, ga vam dodeli dodatnih 2000 zračnih milj, ko na svoji kreditni kartici v prvih treh mesecih članstva napolnite do 3000 USD.

Poleg tega kartice zaslužijo stopnjo enega MILEA AIR za vsak nakup 10 USD, kar je najvišja donosnost kreditne kartice AIR MILES. Letališki dogodki Mastercard, ki so sestavljeni iz dveh brezplačnih letnih vozovnic, sta na voljo v LoungeKey letališkem programu.

Imetniki kartic so upravičeni tudi do 15% popusta za svoje lete AIR MILES v Severni Ameriki, pod pogojem, da morajo biti leti rezervirani z uporabo AIR MILES. Priložen je celovit paket potovalnih zavarovanj, ki obsega potovalno zdravstveno zavarovanje, ki traja 15 dni na potovanje.

Če sem iskren, nisem velik oboževalec te kartice. Glede na to, da podjetje BMO očitno odplačuje svoje stranke s kreditnimi karticami, mislim, da je to precej blag bonus. Če vam po tej kartici zagotovo primanjkuje točk za nagrajevanje + privilegijev. ⚠️

4. Najboljši denarni nakup pri nakupih v tuji valuti – Rogerjeva brezžična povezava

 • Zmagovalec: Rogers ™ World Elite Mastercard®
 • Letna pristojbina: 0 USD
 • Upravičenost do dohodka: imeti bodisi 80.000 USD osebnega dohodka, bodisi 150.000 USD skupnega letnega dohodka gospodinjstva.
 • Nekaj ​​njegovih Perkov: za vse nakupe v tuji valuti prejmete 4% denarnega povračila.

Gotovina, pravi pregovor, je kralj. V zvezi z nagradami vam s kreditnimi karticami lahko povrnete majhen odstotek zneska, ki ste ga porabili za nakupe. Vendar pa je Rogers ™ World Elite Mastercard® naredil dodaten kilometer, saj vaše potne stroške v tuji valuti nabere gotovina kot nobena druga kartica.

Fotografijo pina messina na Unsplash

Rogers ™ World Elite Mastercard® si je prislužil prvo mesto z omogočanjem imetnikom kartic velik 4% povračila denarja za vse dovoljene nakupe v tuji valuti. Toda preden se preveč razburjate od navdušenja, ne pozabite, da prihaja z 2,5-odstotno pristojbino za tuje transakcije. Vendar pa to nadomestimo z velikimi 4-odstotnim povračilom denarja in tako dobimo znaten čisti dobiček v višini 1,5%.

Imetniki kartic dobijo 2% denarnega povračila za izdelke in storitve podjetja Rogers, medtem ko dobijo za vse ostale 1,75% denarnega povračila. Prav tako so upravičeni do brezplačne dodatne kartice, s katero lahko vsako leto zaslužijo še več denarja.

Z Mastercard® Pay v kombinaciji z aplikacijo Rewards ™ lahko takoj uveljavite nagrade za povračilo denarja za dovoljene nakupe v višini najmanj 20 USD, ki ste jih opravili v zadnjih 90 dneh s svojo kreditno kartico.

Nasvet za podjetja, ki ljubijo denar nazaj – Čeprav je 1,5% precej slabo, če ste en sam ustanovitelj podjetja, lahko vse nadaljnje poslovne stroške vodite s kartico in dobite lep donos za porabo oglasov za stranke ali druge stroške. To velja samo, če za poslovne stroške porabite 1-2 milijona letno.

5. Bonus za najboljšo prijavo – Scotiabank Passport Infinite (35k točka)

 • Zmagovalec: Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * kartica
 • Letna pristojbina: 139 USD
 • Upravičenost do dohodka: imeti bodisi 60.000 USD osebnega dohodka, bodisi 100.000 USD skupnega letnega dohodka gospodinjstva, ali najmanj 250.000 USD sredstev, ki se upravljajo.
 • Nekateri njeni perki: v prvem letu zagotavlja do 35.000 nagradnih točk

Ne glede na to, ali imate raje kartice, ki ponujajo znatne bonuse za dobrodošlico, zagotavljate najvišje stopnje zaslužka ali pa namesto tega hrepenite po tistih, ki so zanesljiv spremljevalec, Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * Card vas je pokril.

Znatni bonus za prijavo je eden izmed preizkušenih in resničnih načinov, ki jih podjetja, ki uporabljajo kreditne kartice, uporabljajo za navijanje imetnikov kartic, zato bi morali izkoristiti to strategijo in tako povečati svoje potovalne nagrade. Vendar je med vsemi strategijami, s katerimi so privabili imetnike kartic, da se prijavijo na programe za nagrado potovanja, zdi, da je potni list Scotiabank obvladal sveti gral.

Ko se prijavite, Scotiabank pokaže dobrodošlico, ki vam omogoča, da samo v prvem letu zaslužite do 35.000 točk Škotske nagrade. Te točke nagrajevanja znašajo približno 350 USD za potovanje same.

Tako deluje metodologija zaslužka: prvi trije meseci kot imetnik kartice zagotavljajo zaslužek do 25.000 bonus točk Scotia Rewards z začetnih 1.000 USD pri vsakodnevnih nakupih.

Zaslužite dodatnih 10.000 točk

Poleg tega so vsi imetniki kartic dovoljeni zaslužite letno 10.000 točk bonusa, potem ko porabijo najmanj 40.000 USD o upravičenih, vsakodnevnih nakupih. Druge ugodnosti vključujejo možnost zaslužka 2 točki nagrad Scotia za vsak dolar, porabljen za primerne jedilnice, trgovine z živili, zabave in vsakodnevne nakupe tranzitov, kot so avtobusi, žetone podzemne železnice in taksiji.

Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * kartica je bila zasnovana tudi s poudarkom na popotnikih. Zato ima Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * Card malo ali malo potovalne prtljage, zaradi česar je vreden potovalni partner s svojo občudovanja vredno politiko zaračunavanja nič tujih transakcijskih provizij.

Zaradi pomanjkanja pristojbin popotniki prihranijo denar vsakič, ko uporabijo svojo kartico. Ne glede na to ali doma ali v tujini imetniki kartic nimajo nobenih nadomestitev deviznih pristojbin pri nakupih v tuji valuti. Potovalne ugodnosti vključujejo potovalno zavarovanje, šest brezplačnih letnih vstopnic za letališče, skupaj z bonom za prijavo, ki trenutno znaša 250 dolarjev.

Ta kartica je idealna za posameznike, ki želijo kartico, ki jo lahko uporabljajo tako lokalno kot v tujini, brez skrbi in težav. Poleg tega je Scotiabank kartica Visa in je tako splošno sprejeta kjer koli na svetu.

Brezplačno je tudi članstvo v Priority Premier Pass šest brezplačnih obiskov letaliških salonov letno.

6. Nagrade za najboljši hotel – Best Western Mastercard

 • Zmagovalec: Best Western Mastercard®
 • Letna pristojbina: 0 USD
 • Upravičenost do dohodka: ne zahteva nobene minimalne upravičenosti do dohodka.
 • Nekaj ​​njegovih Perkov: Dobrodošli bonus 20.000 Best Western Mastercard®

Hotelska nastanitev, ki jo izberete, je odvisna od dejavnikov, kot so cenovna dostopnost, osebne želje in izbira. Z drugimi besedami, to ni predlog, ki ustreza enemu velikosti. Best Western Mastercard® upošteva to filozofijo in nagrado naredi čim bolj prilagodljivo.

Imetnikom kartic omogočajo, da unovčijo svoje nagrade v kar 100 Best Western hotelih po vsem svetu, na predmetih, kot so bivanja v hotelih, darilne kartice, jedilnice in še veliko več. Kadar morajo Kanađani potovati lokalno ali v tujino, je Best Western Mastercard pogosto praktična in smiselna izbira.

Ko opravite prvi upravičeni nakup, je njegov bonus za podpis 20.000 Best Western Rewards® točk dovolj, da si zagotovite popolnoma brezplačno bivanje za eno noč. Številčnost hotelov in različne možnosti imetnikom kartic olajšajo zbiranje teh točk.

Poleg svoje prilagodljivosti prihaja brez letne pristojbine. Razpoložljivost številnih hotelov Best Western po vsem svetu omogoča, da imetnik kartic poišče hotel, ki ustreza njegovemu okusu in proračunu. Prav tako olajša izkoriščanje točk za pridobitev brezplačnih hotelskih nočitev.

7. Najboljše letališke salone – Scotiabank Platinum

 • Zmagovalec: Scotiabank Platinum American Express® kartica
 • Letna pristojbina: 399 dolarjev
 • Upravičenost do dohodka: zaslužite najmanj 12.000 USD letnega dohodka.
 • Nekaj ​​njegovih Perkov: 30.000 Scotia Rewards točk s prvim nakupom.

Všeč mi je druženje na letališču – rekel absolutno nihče. K sreči za oblegane popotnike povsod, podjetja s kreditnimi karticami končno poslušajo svoje frustracije in dodajo vse bolj iskan udobje. Dostop do svetovnih letaliških salonov je priljubljena potovalna ponudba, ki jo je Scotiabank Platinum American Express® Card izkoristila v svojo korist in v veselje svojih imetnikov kartic.

Scotiabank Platinum ima brezplačno članstvo Priority Pass, ki ga spremlja neverjetnih deset brezplačnih salonov vsako leto. Ker večina ljudi ne potuje tako pogosto vsako leto, so ti brezplačni dnevni obiski primerni za večino imetnikov kartic.

Potovalno zavarovanje, skupaj s 30.000 bonitetnimi točkami Scotia Rewards takoj po prvotnem nakupu, bi ga moralo upoštevati. Prav tako 4 točke Scotia Rewards za vsak dolar, porabljen za trgovine z živili, bencinske črpalke, zabave in nakupovanje jedilnic, ne gre jemati zlahka.

Vendar ima precej visoko letno pristojbino v višini 399 dolarjev.

Povzetek

Nagrajevanje ljudi s točkami ali kilometri za vsakodnevne nakupe je način, kako podjetja s kreditnimi karticami spodbujajo kupce k uporabi njihovih kartic. Kreditna kartica za potovalne nagrade imetniku kartice ponuja ogromne ugodnosti z leti, nastanitvijo v hotelu in prevoznimi storitvami.

Nekatere nagrade so bolj izpopolnjene in vsebujejo premijske ugodnosti, kot so dostop do šivalnih letaliških salonov in celovito potovalno zavarovanje v svoj paket. Potovalne kartice so za potnike nujno, saj so priročne, hitre in pomagajo prihraniti denar za potne stroške.

Upam, da je bil ta vodič v pomoč! Prosim, prosim, da mi pošljete sporočilo, če želite na to stran dodati kakšne nasvete in trike!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map