Migliori Gostovanje Italijanov

Pridružite agencijo web con moltissimi hosting račun (po lhosting dei nostri clienti, + abbiamo innumerevoli progetti collaterali e ci piace sperimentare ��), abbiamo una buona idea di ci che che definisce in ponudnik spletnega gostovanja top.


Če želite obiskati račun za gostovanje, analizirati kvalificirano lastno ponudbo in spletno gostiteljico, lahko uživate v tej kategoriji, če ne izpolnjujem pogojev za to (e perché). Poi abbiamo odločitve o uresničevanju vprašanj ogromno strani o konfrontaciji za pogoj quello che abbiamo scoperto. Buon divertimento!

Per una rapida consultingzione, v bazi alle nostre recensioni, Questi sono i 3 migliori ponudnik gostovanja za litalijo:

 1. Hostinger Italia – Miglior Gostovanje v asoluto
 2. HostPapa Italia – Drugi strežnik, ki prihaja s spletnega gostitelja
 3. SiteGround – spletno gostovanje con esperienza

Migliori gostovanje Italiani 2020

1. Gostovanje – Miglior Gostovanje v assoluto

www.hostinger.it

Logotip gostitelja

Prezzo: 0,80 €
Diskoteka: 10 GB
Assistenza: Klepet v živo

Hostinger je na voljo za spletno gostovanje z lastnimi storitvami in za objavo motivov. Riescono a fornire servizi di gostovanje altissima kvalità za l’Italia, a un frazione del costo rispetto alla maggior parte dei concorrenti.

Non c’è da stupirsi che, dall’inizio del 2004, abbiano registrato oltre 29 milioni di utenti. Popolnoma 0,80 € / mesečno, 10 GB diska za disko SSD, SSL brezplačno, na voljo 24-27/365 podporne kliente in še več omaggio. Il valore che offrono è davvero impresionante!

La cosa che ci piace molto è come abbiano strutturato il processo di creazione di un nuovo account, la configurazione più semplice che abbiamo mai sperimentato finora. Prenašam fluiscono senza soluzione in neprekinjeno fino a quando, ki je bil sprejet, da pošljete v živo vmesnik WordPress, da namestite, da ne boste imeli nobenega dovoljenja za uporabo..

È un processo davvero ben congegnato!

Quando ima več možnosti za prednastavitev, strežnik za loro 7 (!) Poštni strežnik v celoti, mondo, usb diski rigidi SSD, predpomnilnik strežnika livello, zaščita DDOS, vtičnik personalizzato, v uptime del 99,9%, ecc . E volete davvero spremere il più posobijo ogni bit dilocità dal vostro sito, aggiungete un CDN e siete a post, non importa da dove vengono i vostri visitatori.

I loro server in trovano negli Stati Uniti, Singapur, Regno Unito, Paesi Bassi, Litva, Brasile in Indonezija.

Gostovanje in gostovanje v ponudbi: gostovanje pogojnih pogovorov (osebna ponudba osebnih oseb), VPS, gostovanje v oblaku, gostovanje WordPressa in gostovanje po e-pošti. E proprio nel caso in cui ne avete bisogno, vendono anche nomi di domio, un one-stop shop per tutte le vostre esigenze del sito web.

I loro piani di hosting condiviso partono da soli 0,80 € / mesec (sconto enorme). Offrono anche una garanzia di rimborso di 30 giorni, un gioco da ragazzi!

Pro

 • Molto facile da configurere
 • Delovna uspešnost
 • Super prijetno
 • Rete di server globale

Kontro

 • N / D

2. HostPapa – Drugi spletni razvrščeni spletni strežnik

hostpapa.eu

Logotip HostPapa

Prezzo: 2,95 €
Diskoteka: 100 GB
Assistenza: Telefono, klepet v živo, vstopnica

Če želite, da blagovno znamko potrebujete obogatitev in pojdi lavoro, lahko storim, da Hostpapa sono di prim’ordine! 100 GB za spazio na solidno 2,95 dolarjev, da ne razkrijete zadeve, upoštevajte, da je mogoče obvestiti, da je treba klientirati, da lahko zagotovite 30 let.

Ponavadi, namestite 1 klik na vse in ustvarite ustvarjalce, ki raje uporabljajo sisteme, ki so na voljo za WordPress, Joomla, ecc. Si lahko odkrijete nekaj domiselnega dostopa, potrdijo, da je SSL brezplačen, ne da bi se preusmerili na to, da bi ga gostili, več je treba. Če želite, da se oglasijo mercato d’oltremare, prihajamo v Evropo o l’Aziji, lahko olajšate vključitev CDN CloudFlare v tem tempilu karikamento decenti, ki niso pomembne, dove si trovano in vostri obiskovalce. Il loro tempo di attività è anche molto affidabile, con tempi di inattività quasi nulli.

Podpiram, da so na voljo 24 ali 24 ur, sedemindvajset let, sedemindvajset let, je treba upoštevati, kaj je potrebno. Possono anche aiutare con eventuali migrazioni del sito.

Po številu ponudb in storitev spletnega gostovanja, HostPapa ponuja gostovanje pogona, gostovanje po ponudbi, gostovanje VPS in WordPress, lahko dobite servisne storitve za spletno oblikovanje, G Suite, podprete celotno integracijo v Office 365. Seriamente, ki so na voljo za omejitev proračuna , non vi deluderanno.

Jaz parochetti di hosting condiviso partono da 2,95 eurov mesečno.

Pro

 • Molto spazio su disco
 • Servizi aggiuntivi
 • Buon podpira 24 ali su 24, 7 giorni su 7
 • Nome del dominio gratuito
 • Garanzia di rimborso a 30 giorni

Kontro

 • N / D

3. SiteGround – spletno gostovanje con esperienza

www.siteground.it

Logotip SiteGround

Prezzo: 3,95 €
Diskoteka: 10 GB
Assistenza: Telefono, klepet v živo, vstopnica

SiteGround je predvajalnik, ki ni na voljo, da bi razkril gostovanje. Da bi podprli kliente za super reattivo, si lahko ogledate med 10 minutno vozovnico za podporo, ki je na voljo za dostop do strežnika, če želite, da WordPress ne bo mogel uporabljati funkcije WP za molto fluido. Conoscono il loro mestiere!

Proprio prihaja z večjimi ponudbami za spletno gostovanje, offrono alcuni simpatici servizi gratuiti come SSL, nominirajmo za domito gratuiti in trasferimenti di siti gratuiti.

Vengono anche consigliati da WordPress (pochissime società di hosting hosting posonono rivendicare una cosa simile! Essi possono, naturalmente, affrontare quasi tutti in CMS o costruttore di siti web).

Na voljo so le prednastavitve, ki niso solo, da bi gostoval na SSD-ju, če ne želite več hitrosti, če ne želite, da vtičnik vstavite različico predpomnilnika, in prepustite predpomnilnik, ki je na voljo za WordPress, ki uporablja SuperCacher, lahko ustvarite strežnik in pošljete svoj strežnik..

Podatkovni center Hanno je neglede Stati Uniti, nel Regno Unito, v Olandi (Paesi Bassi) in SG (Singapur). Priporočamo Hostinger, ki ni zagotovil jamstva, da vnesete 30 dni in ne morete zagotoviti garancije za podaljšanje 99,9%.

Anche la loro sicurezza merita un grido di odobritve, in quanto hanno costruito un system di sicurezza personalizzato, che esegue il crawling costante dei siti and monitors le potenciali minacce, assicurando che tutti i server in gli account rimangano il più puliti Moguli.

Hanno 3 gostiteljske ponudbe, klavir pilo na voljo 3,95 € / mesec!

Pro

 • Facile da utilizzare
 • Funzioni di sicurezzapressionanti
 • Raznolik podatkovni center v tutto il mondo
 • Delovna uspešnost

Kontro

 • I costi per il rinnovo sono un po ‘alti
 • Prezzi v USD

4. Kinsta – Miglior gostovanje WordPress gestito

kinsta.com

kinsta logotip

Prezzo: 30 USD (USD)
Diskoteka: 10 GB
Assistenza: klepet v živo, vstopnica

Navedite, da je gostovanje v programu WordPress na voljo samo za goste, Kinsta in nostro punto di partenza. Ospita grandi aziende prihajajo FreshBooks, Ubisoft in Tripadvisor. Hanno pacchetti z vsemi ponudbami za konkurenco, ki podpirajo drugo in nessuno.

V Googlovem oblaku je bilo mogoče najti več informacij o oblaku, ki je verodostojen (če ne jamčite, da je treba nadgraditi 99,9%), si lahko ogledate 20 sekund in ne morete več posneti slik (vključno s strežnikom in sedežem v Regno Unito). Ocenite si, da ne uporabljate funkcije za samodejno odstranjevanje podatkov in DB-ja, ampak tudi samodejno odstranjevanje PHP-ja, naravne lastnosti, podpora za uporabo v primerjavi s PHP-jem..

Poi, po aumentare zadnji namestitvi, ne morete vstaviti vtičnika za predpomnilnik interno na servis, če ne morete več pisati, če želite, da je vgrajen KeyCDN za večino uporabe in tempi di caricamento in tutto il mondo.

V tem primeru je zaščiten DDOS, blokco GeoIP, naravni sistem, požarni zid Google Cloud in druga ancora. E anche se il sito viene violato, vi aiuteranno a sistemarlo gratuitamente.

Vzpostavite si, da ste se odločili, da ne uporabljate ancora parlato, pridite v sistem za varnostno kopijo, potrjujem SSL, da nadzirate čas nadzorovanja… ma avrete capito il punto.

Jaz sem loro piani do 30 dolarjev v mesecu, vključno s 1 GBP in 10 GB pomnilnika SSD.

Ali si lahko ogledate proračun, vprašajte sono le persone a cui affidare il vostro sito WP!

Pro

 • Piattaforma Google Cloud
 • Sicurezza neprepustna
 • Grande support
 • Garanzia di rimborso a 30 giorni

Kontro

 • Costi

5. A2 gostovanje – Spletno gostovanje Miglior rivenditore

www.a2hosting.com

Logotip A2 gostovanja

Prezzo: 3,92 USD
Spazio su disco: Illimitato
Assistenza: Telefono, klepet v živo, vstopnica

A2 gostovanje je na voljo na spletnem mestu SiteGround in hostinger … strežniki, spletna mesta, velika podpora, velika diskoteka. Še vedno ne smete več uporabljati WordPress-a, ampak lerostazionirati in najti WP sono stupefacenti.

V tem primeru so na voljo baze podatkov, ki jih je mogoče obiskati, SSL so na voljo, preverite, ali so na voljo hekerji, preusmerite več informacij, pošljite več strežnikov na dei, itd. Tutto questo mentre, naturalmente, ne more garanzia di uptime del 99,9%.

I piani Turbo sono il punto in cui le cose si fanno davvero interessanti. Jaz imam Turbo, ki ni sam, ne uporabljam več strežnikov na spletnem strežniku, v takem primeru lahko uporabljate račun za računalnik, ne uporabljate sistema za predpomnjenje, ampak se lahko predvajate z različnimi rešitvami predpomnilnika in glavnimi stroški za spletno stran WordPress in Magento.

A2 gostovanje ni na voljo za različna spletna gostovanja, gostovanje pogojev, WP gostovanje in gostovanje po ponudbi, VPS in ponudba gostovanja namenjenih.

Offrono anche 3 pacchetti di hosting, quello più ekonomico za spletno gostovanje inizia da solid USD 2,96 USD mesečno (original erari di di $ 7,99 / mesec).

Pro

 • Neglede strežnika Stati Uniti v Evropi in Singapurju
 • Spazio su disco illimitato
 • Garanzia di rimborso in qualsiasi momento

Kontro

 • Stroški USD

6. GreenGeeks

www.greengeeks.com

Logotip GreenGeeks

Prezzo: 2,95 USD
Spazio su disco: Illimitato
Assistenza: Telefono, klepet v živo, vstopnica

Greengeeks offre molti data center v tutto il mondo, unttimo support, e persino una larghezza di banda in uno spazio su disco nedovoljeni za ogni abonnamento. Če želite, da je GreenGeeks na voljo za 3 volte il loro Consumo elettrico nella rete Attraverso l’energia eolica, il che è davvero sorprendente!

Na voljo je samo gostovanje storitev spletnega gostovanja. Pridite detto, ki ste ga prenovili, ali ste bili disko nedovoljeni, da boste našli leno klavir piko ekonomico, ne boste imeli nobenega klienta 24 ali več 24, sedemindvajset 7, da je zanesljivo brez garancije, da lahko uporabljate 99,9%, če ponudite SiteGround, ne garanzia di rimborso entro 30 giorni se non siete soddisfatti! Sono anche utili quando si tratta di migrare il sito.

Po številu ponudnikov je že predčasno nameščena množična hitrost izklopa gostovanja SSD-ja, integracija CDN-ja za Cloudflare, HTTP / 2 in podpora PHP7. Hanno anche costruito il loro system di caching chiamato PowerCacher za odkritje in množično odpravljanje napak.

Wordter in gostovanje prodajalcev, gostovanje v programu WordPress in Reseller gostovanje, gostovanje, ponudba gostovanja.

Il loro klavir gostuje più ekonomico inizia da soli USD 2,95 mesečno (v kalorični risi pred predhodnimi 9,95 USD).

Pro

 • Ecologico
 • Spazio su disco illimitato
 • Raznolik podatkovni center v tutto il mondo
 • Buon servizio assistenza

Slabosti

 • N / D

7. Oblaki

www.cloudways.com

oblačni prehodi

Prezzo: 7 USD
Diskoteka: 25 GB
Assistenza: Telefono, klepet v živo, vstopnica

Cloudways porta il il cloud hosting al livello successivo! Izvedba skoraj neobvladljiva in velika možnost skalabilità… con un supportto tecnico piuttosto reattivo.

Na voljo je 25 podatkovnih centrov, uporabniška izkušnja, nepregledne storitve + dostop do interneta in strežnik spletna spletna stran Amazon, DigitalOcean, Google, Vultr e KYUP … Vprašanja v zvezi s stanovanjem vožnja v oblaku in nastavitev gostovanja v oblaku.

Parlando, ki je na voljo, ne bo motiviral za nakup sonavtorjev, ki ne ponujajo samostojnega ponudnika, vendar lahko ponudite ponudnike večjih ponudnikov in podprete dodatke PHP7, HTTP / 2 in gostovanje na SSD-ju..

Hanno anche costruito alcuni sistemi personalizzati po aumentare ulteriormente le stazioni, oltre al loro fantastico pannello di controllo personalizzato. V WordPress-u je nameščen vtičnik za predpomnilnik Breeze, Magento pa je na voljo tako, da integrira predpomnilnik celotne strani. Sanno sicuramente quello che fanno!

Anche sul fronte della sicurezza sono piuttosto impresionanti. Con požarni zid posveti in zaradi fattori, prendono molto seriamente la sicurezza.

Il loro piano di web hosting più ekonomico parte da 7 dollarjev al mesece.

Pro

 • V gostovanju v oblaku so zastavljeni oglasi
 • Molto skalabilno
 • Podatkovni center v tutto il mondo

Kontro

 • Sono requarie maggiori kompetenčijo tecniche
 • Stroški v USD

8. HostGator

hostgator.com

Logotip HostGator

Priezzo: 2,75 USD
Spazio su disco: Illimitato
Assistenza: Telefono, klepet v živo, vstopnica

HostGator je veterano del setre, sono ormai vetusti e hanno un sacco di clienti. Sono anche super udobje, ma si vede quando si utilizzano in loro servizi. È tutto ok, non è moški, non è fantastico, solo ok.

Ma d’altra parte uno spazio je disco nedovoljeno na solidno 2,75 dolarjev mesečno, ne da bi se lotili afere. Prevzeti SSL brezplačno, brez prevladujoče ponudbe, 99,9% dodatnega strežnika.

Anche il supportto è abbastanza decente, con assistenza po telefonu, klepet in vivo e vozovnico. Hanno anche una tonenellata di video tutorial per rendere la vostra esperienza il più facile possibile.

HostGator se ponaša s spletnim gostovanjem: spletna gostovanja, gostovanje WordPressa, gostovanje v oblaku, rivenditore, VPS in posebni strežniki.

Hanno anche 2 strežnik web negliar Stati Združene države in Indija.

Na spletu sem na voljo za gostovanje, ko sem ponudil 2,75 USD / mesec.

Pro

 • Economico
 • Qualità diskreten
 • Indirizzi e-poštni naslovi nedovoljeni

Kontro

 • C’è di meglio

9. Bluehost

www.bluehost.com

Logotip BlueHost

Prezzo: 3,95 USD
Diskoteka: 50 GB
Assistenza: Telefono, klepet v živo, vstopnica

Bluehost je bil razpisan za obdobje, ko je turbolento negli ultimi anni. Erano al top quando sono statististati da GIE e le cose sono andate in discesa, le recensioni dei clienti non erano più super pozitivno… ma da 2 anni a Questa parte, stano cercando di cambiare le cose, a sora tornati con un hosting decente , unttimo servizio clienti e qualche buona prestazione. Sono molto conosciuti e sono utilizzati da un sacco di siti web oggi giorno.

Gli sforzi prejmemo, da ne boste imeli nobenega dostopa do spletne strani, niti nostro konfrontacije za spletno gostovanje! V ponudbi storitev za gostovanje offrono gostovanje, oblak gostovanje, WP gostovanje, VPS e gostovanje dedicato. Tutto viene fornito con le solite caratteristiche e un tempo di attività diskretno.

Sono particolarmente bravi con hosting diiti WordPress e hanno caratteristiche aggiuntive specifiche for the installation WP, as assicurarsi che le unastazioni siano il più fluide possibile.

Vprašam, da sem si priskrbel kliente, da ne boš imel baze podatkov, vozovnico, klepet v živo, podporo telefonu, e-video tutorial na tej igri. Hanno anche costruito un pannello di controllo personalizzato che è abbastanza facile da usare.

Jaz loro piani di web hosting partono da 3,95 dolarjev vsega meseca.

Pro

 • Esperti
 • Prezzi tekmovanje
 • Molto spazio su disco

Kontro

 • Non una gran reputazione
 • Stroški v USD

Pridite in ponudite spletno gostovanje

Sia che tu stia procedendo a una riprogettazione web, un cambio di marchio completo o semplicemente a provare a pubblicare un nuovo sito in diretta, ti imbatterai neizogibna v alcuni blocchi. Daleč funzionare il tuo sito web nel modo desiderato può essere incredibilmente gratificante, ma dovrai sestavljajo degli sforzi notevoli na prispevke. Če si želite ogledati spletno mesto ali uporabiti spletno stran (uporabiti in personalizirati CMS ali unovčiti sporočilo WordPress), boste doveli, da dove in pridite, če želite, da pridete do ospitata.

Gostovalne raziskave

Odločite se za vprašanja o ponudbi in ponudbi najrazličnejših ponudb spletnega gostovanja in gostovanja, ki bo na voljo za gostovanje v Italiji. Ci sono molti raznoliki pacchetti di gostovanje v circolazione tra cui scegliere, ma for fare una scelta che andrà a vantaggio tuo, del tuo sito web (sia esso un blog, un sito di e-commerce ali un sito aziendale generalle) ei suoi utenti, dovrai capire le diferencirati tra i diverzi tipi di gostovanje che potresti incontrare durante la tua ricerca. Za vse goste, ki jih potrebujete Missione Epica, lahko obvestite o raznovrstnih gostovanjih in gostovanjih, ki se ponašajo s seguito in izpolnjujejo pogoje za dostop do cerkve.

Tipologie di spletno gostovanje v Italiji

Gostovanje pogovorov

Če gostujete pogojne storitve in ponujate spletno gostovanje spletnih strani, ki so na voljo na spletnem mestu in si omislite najmanjše dimenzije, ki so na voljo pri klasičnem prihajanju spletnega gostovanja. Alcuni progetti più piccoli vključuje tudi kraje, bloge, spletne strani in osebne ancore. Si tratta di siti web che non mirano avere kvantà di traffico molto elevate e, pertanto, non devono essere in gradova di podpori tali volumi. Na voljo vam je spletno gostovanje ekonomico funziona grazie in ponudnik ponudnikov, ki je na voljo s strežnikom sullo stesso strežnikom in raznovrstnimi različicami. Ciò presenta molte limitazioni, ma le limitazioni non riguardano la maggior parte dei siti web più piccoli, rendendolo una scelta eccellente po vprašanju tipologie di attività.

Če ne najdete več vprašanj o spletnem gostovanju, lahko obiščete vse, kar vam je na voljo za vse. Ponudnik večjih ponudnikov, ki gostijo pogoje za izdelovanje programov za namestitev in klicanje posameznih klikov na WordPress, Joomla, Drupal in druge sisteme, ki vsebujejo vse vsebine. Questo in spletna ponudba gostovanja ne smete vedeti.

Gostovanje VPS

Na voljo je dostop do strežnika in dostop do strežnika. Gostovanje VPS-ja je v skupni rabi pogojev, ki so na voljo za omejitve in e-poštne dovoljenje za dostop do strežnika. Na voljo je ponudba pogona ekonomičnost in gostovanje na strežniku, ki je namenjen storitvam, gostovanje VPS-a ni na voljo samo v strežniku ali v strežniku, ločeno od strežnika, ampak tudi po pošti ali v strežniku, ki ga lahko uporabljate in uporabljate, da uporabite poter uporabo. del strežnik indipendentemente dai siti spletna stran.

Ne morem rešiti spletnega gostovanja, da bi privoščil, da bi lahko ponudil vse pogoste pogoje, imam gostovanje v VPS-ju in ne morem uporabljati nobenega ponudnika spletnega gostovanja v Italiji.

Gostovanje predanih strežnikov

Ali ne morete rešiti spletnega gostovanja in ne želite več? V visoki ponudbi strežnika potrebujem za strežnik in potrebujem najboljše ideje za vsak trenutek. Če ne uporabljate spletnega gostovanja, bi radi videli, da so spletna spletna mesta za shranjevanje memorizzano motela informacije o splošnem številu podatkov o prometu, če želite, da so vse potrebne informacije, da ne morete dostopati do strežnika in na interoterski strežnik..

Spletna spletna stran je objavljena v imeniku imobilijarjev in e-trgovini z veliko dimenzijami in drugimi ancorami, potrebnimi ponudbami za uporabo in klavirjem za gostovanje na strežniku ali na strežniku, ki so namenjeni, ali pa so na voljo spletna mesta, ki so na voljo za uporabo. dal loro sito web ad alte prestazioni.

Gostovanje v oblaku

V oblaku je gostovanje, ki je popolarità in modo significativo negli ultimi anni grazie alla sua flessibilità in vsestransko. V oblaku je gostovanje rendele facile per i suoi utenti aumentare o pomanjšanju le capacità del loro sito web e la disponibilità delle risorse che stanno ricevendo.

Poiché je idealen za spletno mesto in izbrano piccoli in metodologijo za spletno gostovanje molto piic sicuro in quanto si basa su più macchine piuttosto che su unala sol, a hosting cloud offre molti vantaggi ai suoi utenti.

Gostovanje preprodajalcev

Trgovci s preprostim gostom ponujajo tipologijo spletnega gostovanja v spletnem mestu sviluppatore, ki je nedosegljivo, da ne morejo določiti nobenega dostopa do strežnika na svojem strežniku in da se prijavijo na lastno spletno stran. Questa scelta è l’ideale per i clienti che hanno uno sviluppatore web che si occupa del sito web al posto loro, in quanto offre sviluppatore un maggiore controllo for essere in gradu di garantire che il sito web funzioni come dovrebbe.

gostovanje grafike

Poiščite svojo spletno stran, preverite, ali je v ponudbi spletno gostovanje na voljo samo gostovanje, če želite ustvariti svoje ponudnike, prosimo, da ponudnik gostovanja.

Spletno gostovanje v Italiji: karatteristični uvozniki za upoštevanje

Če želite ponuditi najboljše ponudbe spletnega gostovanja v Italiji, si lahko ogledate spletno gostovanje in ponudite spletno gostovanje, če želite, da si ogledate spletno mesto, ki je na voljo v spletu ali na spletu. Tuttavia, Questa non è purtroppo l’unica odločitve difficile che dovrai prendere. Dopo aver določi la tipologia di web hosting adatta alle tue esigenze, dovrai iniziare a confrontare le caratteristiche specifiche.

Nasveti in ponudniki številnih spletnih storitev, ki gostijo spletno ponudbo spletnih strani, so na voljo:

Posizione del server

Che tu ci Credita o meno, lažjo pozicijo fisica del server influence in tempi di caricamento del sito web. Più il server è geograficamente vicino agli utenti che provano ad accedere al tuo sito web, più rapidamente riusciranno ad accedervi.

zemljevid lokacije strežnika

Tuttavia, se nahaja strežnik più vicino in je uporabljen za preverjanje dovoljenja za dokazovanje oglasov za dostop do spleta in za beleženje meno potente, preferibile trovare il server più vicino a te che abbia una quantità ragionevole di risorse e affidabilità.

V sintesi je dobil strežnik, ki je v državi Italia, in v Italiji (ed in decente), andrà benissimo!

Archiviazione

L’ultima cosa che vorresti è quella di effettuare in dobavi ponudnika spletnega gostovanja e scoprire che non ti offre lo spazio di archiviazione richiesto dal tuo sito web, ciò potrebes essere plausibile qualora tu stessi pianificando il lancio di un sito di e- trgovino. Primi di effettuare kakovosti, pridobiti, nadzor lo spazio di arhivizione ponudba dai piani dei različni ponudnik, na asicurarti che lo spazio sia conforme vse esigenze del tuo sito.

Operatività

È importante che il tuo sito web sia accessibile ai tuoi utenti a tutte le ore del giorno e della notte, alla fine dei conti paghi per avere un servizio efficiente. Scopo Scopo, spletnega ponudnika in sforzano di offrere le migliori statistike in operativnost možnosti. Abbiamo iniziato spremlja nadzor in tempiranja operativnih operacij, ki izpolnjujejo pogoje, in tempiranja tveganj za glavnega ponudnika gostitelja. Cerca alcune testimonianze dei clienti na naslov ponudnika che stai valutando e scopri esperienze realli che altri utenti hanno ottenuto dai loro servizi, prednastavitev v premisleku o operaterju del ponudnika.

Velocità

Posredujem strežnik, ki je na razpolago, ki je na voljo v spletni konfiguraciji gostiteljskega spletnega strežnika in v strežniku strežnika, ne da bi nakazal veliko hitrost klicanja.

Jaz sem lahko vnesel prednastavitve in prenašalce hitrosti dokončanega sono le risorse della CPU dodelim si spomin na račun za risanje, si lahko privoščim spletno privolitev na strežnik, prosim, priskrbi si loro server stack (struttura dati) rispetto za PHP ( almeno PHP 7 se mora spopasti s predpomnilnikom), predpomnilnik strežnika lato in ancora. La terminologia potreben essere un po ‘troppo tecnica, ma le cose principali da cercare sarebbero l’allocazione delle risorse di memoria e CPU, oltre ai domini pristani na strežnik.

CDN (omrežje za pošiljanje vsebin – rete per la distribuzione di contenuti)

Una CDN ni na voljo za prenos strežnika, ampak tudi za prenos podatkov o predpomnilniku ali spletu predvajalnika, ki je na voljo za spletno mesto, ni dovoljeno načelo za uporabo CDN-ja in ni dovoljeno, da bi lahko našli več informacij o tem, če želite, da so klicne pošiljke posredovane. Altri vantaggi di avere una CDN vključuje tudi zaščito dagli dodatek DDOS in lažjo ponudbo carico di risorse dei server di origine.

Če želite spletno mesto gostitelja, ne morete več vključevati CloudFlare-ja, temveč tudi CDN-ja. È sicuramente una soluzione che vale la pena provare.

Certificati SSL

SSL je na voljo za Secure Socket Layer, ki je »s«, in je na voljo na https, ali pa je protokol viden na privzeti strani ali pa je na voljo, če ne želite, da je v brskalniku moderniziran moderniziran modul, če želite obiskati več informacij. Potrjujem SSL, da izkoristimo vse kriterije za prenos podatkov o datumu, ki so na voljo za obisk. Vsekakor je treba potrditi, da SSL ni dovoljen za dostop do spletnih strani (ne dovoljuje se e-trgovanja).

SSL potrdila

Prispevek k brskalniku, ki je objavljen s strani, je verjetno, da je mogoče pridobiti kakovostno opremo, če želite, da je to dovoljeno. Nekdanji spletni strežnik je dobil dovoljenje za potrjevanje SSL gratuiti. Če ne najdete trenutnega ponudnika ponudnika gostiteljev, vam bo ponudil dovoljenje za SSL in potrdil, da lahko dobite bazo, ki je vredna celotne vertiginosamente. Različni podatki o certifikatu SSL, prihajajo razširjena validacija (EV SSL), potrjena organizacija (OV SSL) in preverjena domena (DV SSL). DV SSL je osnovna različica.

Assistenza

Vsebuje elemente, ki vsebujejo kakovostne storitve, če si želite ponuditi spletno gostovanje v menoju. Tuttavia, spletnega gostovanja in vsekakor je treba zapleteno zapleteno, če ne uporabljate programa za spremljanje, rendendo ecco perché l’assistenza diventerebbe ancora più essenziale. Dovresti semper assicurarti che tutti in ponudnik con cui ti registrirano offrano chat dal vivo e assistenza telefonica ai clienti, preferibilmen 24 or to 24, 7 giorni su 7, in modo da poter ottenere assistenza in ogni momento in cui ne hai bisogno.

Rezerva

È fondamentale che ti assicuri che le informazioni conservate sul tuo sito web siano semper al sicuro. Pertanto, jaz sem podprl sono fondacije.

La maggior del ponudnik storitev za spletno eseguirà regolarmente il rezervno dei datirajo spomin na te, quindi è saggio esaminare la Frequenza con cui lo fanno e il modo in cui recuperano in tuoi dati in caso di needità. Inoltre, controlla quanto costerebbe ridistribuire una unaione precedente del tuo sito, a volte è gratuita, altre volte no.

Larghezza di banda

La larghezza di banda del tuo sito web influirà molto con le sue prestazioni. Che il tuo sito web sia piccolo o grande, è fondamentale che ti assicuri che esso abbia accesso alle risorse needarie per fornire la migliore esperienza utente possibile. Cerca l’ampiezza di banda che il provider che stai valutando assegnerà al tuo sito web e assicurati che sia adeguata.

Numero di domini / siti acceiti

Cerca il številka za domini če je ponudnik, ki je vrednotil ti soglasje za ospitare sullo spazio del server che andresti ad accistare. Sia che tu pensi di voler ospitare più di un sito web o meno, è semper bene avere la libertà di poterlo fare se decidi di farlo in futuro.

Ed è tutto, potreben sembrare eccessivo razmatrare ogni singolo punto, ma basta seguire un passaggio alla volta. Forse potresti persino creare un foglio di calcolo in registrare tutte le specifiche per le migliori società za spletno gostovanje, v modu da avere una panoramica più semplice.

Gostovanje domini na l’Italiji

Prima di approfondire, chiariamo qualcosa, mentre molte persone cercano e chiedono in migliori servizi di hosting of domini, ma hosting of domini non in in realtà una cosa. Spletna ponudba je združljiva z „nome di dominio“ in „spletnim gostovanjem“. Ciò che la maggior parte delle persone namera con hosting di domini è generalmente l’impostazione di un sito web, ovvero l’URL il il nome di dominio.

Ko smo že pregledali izbor najboljših storitev spletnega gostovanja za Italijo, bomo od zdaj naprej govorili o najboljših registratorjih domen. Dato che abbiamo già esaminato le nostre scelte dei migliori servizi di web hosting po l’Italia, da ora in poi parleremo dei migliori registrar di domini.

Che cos’è un nome di dominio?

I am nomini di dominio sono stringhe alfanumeriche utilizzate per accedere ai siti web. Dostop do domina, dostop do spletnih strani je možen solo digitando in loro indirizzi IP nella barra del browser (esempio: 192.168.2.10). Dovoljeno je, da sem dominiral samostojne statistične podatke o sostituire in ges indirizzi IP in rendere molto più facile la navigazione sul web. Quindi, esempio oglasa: 192.168.2.10 potrebujete Google.com, če želite fantastično. Vpišite, da je treba najti nekaj domiselnega imena, če ne želite, da je možna maschera po naslovu IP IP..

Che cosa sono in registrar e i registriran?

Jaz sem registriran za imenovanje dominiranega società a cui è soglasit gestire la prenotazione di nomi di domio Internet in sestavijo indirizzi IP a tali nomi di di domio. Registriram se, da sem registriral dovoljenje za prijavo in registracijo domine di primo livello generico (gTLD), da ne bi registriral domine di primo livello (ccTLD) za kodo paese. Registriral sem sono aziende di alto livello che devono delere le vendite delle registrazioni di domini. Ogni volta che un nome di dominio viene venduto a un cliente, il registrar deve notificare al registerro di riservare il dominio.

Molti gostitelj sono anche rivenditori di registrar di nomi di domio, il che significa che je možna registracija za spletno gostovanje in pridobitev imena nome di dominio dalla stessa azienda, il che rende molto facile configurere il tuo sito web.

E questo in tutto per questionsta guida, spero di esserti stato / a d’aiuto!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector