MDDHosting Review: Hitro (358ms) s povprečnim uptime samo 99,90%

MDDHosting pregled


MDDHosting je majhno zasebno podjetje za gostovanje, ustanovljeno pred kratkim leta 2007.

Njihove trditve o slavi?

Hitrost in storitev. ‘Meso in krompir’ spletnega gostovanja. Njihov neposreden pristop se zdi osvežujoče iskren v panogi, ki je lahko – no – manj.

Prav tako odraža njihove zemeljske srednje-zahodne korenine (začeli so in imajo sedež v Indiani, s podatkovnimi centri v Denverju v Koloradu.)

Vedno smo pozorni na diamant v grobem; nova podjetja za gostovanje, ki ponujajo drugačen ali boljši pristop kot zaostajanje stare industrije.

MDDHosting izgleda kot popoln kandidat.

Junija 2015 smo kupili MDDHostingov “Osnovni načrt” in vzpostavili osnovno spletno mesto WordPress, da začnemo izvajati preizkuse za morebitni nepristranski pregled, ki ga zdaj berete. Vse podrobne statistične podatke o uspešnosti, na primer čas dela in hitrosti, najdete s klikom na ‘Zgodovina’ za več.

Prednosti uporabe MDDHostinga

Večina gostujočih podjetij prodaja isto storitev (bolj ali manj). Nekateri vržejo nekaj dodatkov, toda veliki trije podaljšek, hitrost, in servisna podpora so predvsem tisto, kar kupujete.

Če podjetje, ki gosti spletno gostovanje, na katerem koli od teh področij primanjkuje, se pojavi težava. Dva ali več – teči!

Na srečo MDDHosting preide dva od treh z letečimi barvami.

1. Zelo hiter čas nalaganja strani (358 ms)

Prva hitrost. Tu je MDDHosting v zadnjih 24 mesecih precej dober.

Med testnimi meseci so postavili neverjeten čas nalaganja strani 358 ms, zaradi česar so naši tretji najhitrejši gostitelji.

Hiter pregled preteklosti z drugimi viri je potrdil, da je hitrost eden največjih razlogov za toliko veselih strank MDDHosting.

Zadnji 12-mesečni povprečni čas nalaganja:

MDDHosting zadnjih 12-mesečnih podrobnih statističnih podatkovMDDHosting povprečne hitrosti 2019-2020 | Glej statistiko

Opazili smo tudi, da uporabljajo strežnike LiteSpeed, za katere se zdi, da zanje storijo:

MDDHosting LiteSpeed

2. Hitra, učinkovita podpora

MDDHosting zagotavlja standardno podporo strankam 24/7/365 prek telefona, e-pošte in sistema izdaje vozovnic. Zaenkrat ni klepeta v živo.

Med pregledovanjem so se odzvali na naše vozovnice v manj kot treh minutah (kar je dovolj hitro, da se lahko šteje za počasen klepet v živo).

Ponovno se dobro predstavijo v enem od “velikih treh”, saj nudijo hitro in učinkovito podporo, ki je dovolj dobra za vsaj 8/10.

MDDHosting Podpora

Hiter klepet s podpornim agentom MDDHosting

3. Neposredno gostovanje

WYSIWYG.

To je bila slaba tehnična šala, ki pomeni, da vidite tisto, kar dobite z MDDHostingom.

Brez skritih pristojbin. Ni trikov, s katerimi bi morali za nizke cene oglaševanja na spletnem mestu odstopiti naslednjih 35 let svojega življenja. In nobene igre z omejenimi standardnimi funkcijami vas ne bi prisilile, da sprejemate dražje načrte.

Seveda, obstaja manj prostora in prostora za manjše načrte. V nasprotnem primeru dobite vse enake lastnosti, ki jih ponujajo dražji.

Na primer, tudi z njihovim osnovnim načrtom dobite neomejeno:

 • Domene
 • Poddomene
 • Baze podatkov
 • E-poštna sporočila
 • FTP računi

Bi radi plačevali samo en mesec, v nasprotju s polnim letom (ali več)? Seveda, lahko greš naprej. Tudi letni popust ni tako velik; zato ne zamujate veliko.

4. 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

MDDHosting ponuja brezpogojno 30-dnevno garancijo vračila denarja brez težav pri večini njihovih načrtov. Nič posebnega, kot so 90 ali celo 97 dni, pa tudi slabo.

mddhosting denarja nazaj

5. Brezplačne selitve za spletna mesta cPanel

Nekateri spletni gostitelji, ki smo jih pregledali, vam bodo zaračunali vsako migracijo spletnega mesta. To je prav: v bistvu vam zaračunajo dodatno ceno, ker jim prinesete svoje podjetje.

Drugi bodo ponudili brezplačno premikanje enega spletnega mesta na strežnike. Ampak, če želite prinesti kakšne dodatne? Tako je: dodatno vam bodo zaračunali.

Z veseljem sporočamo, da MDDHosting ne stori nobenega. V skladu z njihovimi pogoji bodo brezplačno prenesli katero od vaših spletnih mest v njihove podatkovne centre. Prav tako ni omejitve, tako da se lahko premikate dva, pet ali deset in se vam ne zaračuna dodatno.

Obstajata le dve opozorili.

Prvo je, da morate vprašati v prvih 60 dneh. To se zdi precej očitno, tako da nič hudega. Po tem bo to stalo 10 dolarjev na spletnem mestu.

Druga možna težava je, da so te brezplačne migracije na spletnem mestu na voljo samo za račune s cPanel. Če poskušate premakniti spletna mesta brez dostopa do cPanel, potem bo to stalo 25 dolarjev na spletno mesto ali račun.

Srebrna podloga je, da so te politike dokaj pogoste. Večina gostiteljem, ki so prijazni cPanel, lahko te datoteke premika hitreje in enostavneje kot druge konfiguracije po meri, ki se ne ujemajo z lastnimi nastavitvami strežnika..

6. Brez podaljševanja cen

MDDHosting kupi še en pogost trik v industriji, ki preseneti kupce.

Mnogi gostitelji bodo na svojem spletnem mestu oglaševali šokantno nizko ceno.

Seveda so ljudje vpleteni v tisto, kar izgleda kot neverjetna vrednost. In če se običajno prijavite za vsaj tri leta, da vpišete tako nizko stopnjo.

Druga pogosta težava pa je, da vam ob izteku tega uvodnega načrta pogosto ostane „stopnja obnavljanja“, ki je lahko od 2-3x začetna cena, ki ste jo plačali.

Na srečo MDDHosting tega ne počne. Torej ne glede na ceno, ki jo plačate, ko se premaknete na njih, je cena, ki jo boste plačali, ko poteče vaš začetni načrt. V dveh do treh letih ne bo presenetljivo zvišanje cen.

7. “1000%” garancija za nepravočasno

MDDHosting v svojih pogojih vsebuje „1000-odstotno garancijo za čas“.

Kaj točno to pomeni?

To pomeni za vsako uro izpada “lahko zahtevate 10-krat (1000%) dejansko količino izpadov.”

Z drugimi besedami, za eno uro izpada dobite deset ur kredita.
uptime garancija mddhosting
Ulov je ta, da morate v sedmih dneh od izpada poslati e-poštnemu uradu za obračunavanje ([zaščiteno preko e-pošte]).

Podobno kot pri drugih jamstvih za čas upodabljanja, tudi to velja samo za dejanski izpad zaradi notranjih težav ali napak.

Izredne okoliščine ali redni izpadi vzdrževanja niso vključeni.

In to jamstvo velja samo za njihove račune gostovanja v skupni rabi in preprodajalca.

Slabosti uporabe MDDHostinga

Vse dobro pride po ceni. Pri MDDhostingu je eden od njihovih “slabosti” ravno to.

1. Spodaj standardni industrijski čas

V obdobju 24 mesecev smo na našem spletnem mestu spremljali čas delovanja MDDHosting, da smo se prepričali, ali se stvari nemoteno odvijajo (in da ni bilo nobenega klicalca).

Standard v panogi znaša približno 99,93% produktivnosti, 24-mesečni MDDHosting pa je bil žal pod tem – 99,90%.

Bilo je nekaj res močnih mesecev s 100-odstotno nastavitvijo časa, a na žalost to ni bilo dovolj za zvišanje njihovega povprečja.

Na splošno ni grozno, ampak tudi ni super. Še posebej, ko vidite, koliko stanejo …

Zadnji 12-mesečni povprečni čas podaljška:

 • Povprečni čas podaljška za januar 2020: 100%
 • Povprečno podaljšanje za december 2019: 99,99%
 • Povprečno podaljšanje za november 2019: 99,99%
 • Oktober 2019 povprečno podaljšanje: 99,99%
 • Povprečni čas podaljška za september 2019: 99,98%
 • Povprečni čas podaljška za avgust 2019: 99,81%
 • Povprečni čas podaljška v juliju 2019: 99,95%
 • Povprečni čas podaljška za junij 2019: 99,99%
 • Povprečni čas dela v maju 2019: 99,99%
 • Povprečno podaljšanje aprila 2019: 99,89%
 • Povprečni čas podaljška za marec 2019: 100%
 • Februar 2019 povprečno podaljšanje: 100%

MDDHosting 24-mesečna povprečna uptime in hitrostMDDHosting povprečnega časa delovanja | Glej statistiko

2. Dodatni stroški za dodatne storitve

Osnovni načrti MDDHosting so zelo dobra vrednost. Vendar pa vas bodo vse značilnosti običajnega načrta gostovanja nekoliko stale na vrhu.

Na primer, MDDHosting ne naloži brezplačnega imena domene prvo leto. Namesto tega vas bo to stalo 14,95 USD / leto, če potrebujete novega.

Obstajajo tudi majhna zvišanja cen, če se prijavite tudi na krajše eno ali dveletno pogodbo. Torej lahko predplačilo za dodatno leto ali dve pogosto prihranite nekaj dolarjev na mesec (kar bi lahko prineslo do sto dolarjev od skupne cene načrta).

Povečuje se MDD gostovanje cen

Čeprav MDDHosting ponuja veliko koristnih dodatnih varnostnih funkcij, vas bodo tudi te stale več. To vključuje vse, od zaščite e-poštnih sporočil SpamExperts do varnosti spletnega mesta SiteLock.

In tudi stroški teh niso poceni. Za tri leta njihove celovite ponudbe Defend iščete kjer koli od 62,99 USD za tri leta najnižjega nivoja storitve SiteLock poiščite do 799,99 USD.

Po tej stopnji boste za te dodatne funkcije plačali toliko (ali več), kot boste za začetek osnovnega načrta gostovanja.

Čeprav je lepo, da jih ponudijo, ko začnete vse dodajati, vrednost na dolar ne izgleda tako zelo. In morda bi bilo bolje, da vsak mesec plačate malo več za nekaj, kar vključuje vse te funkcije od začetka prodaje.

MDDHosting cene, načrti gostovanja & Hitra dejstva

Tu je kratek pregled različnih načrtov gostovanja, ki jih ponuja MDDHosting:

Skupno gostovanje: Ponujajo dva glavna skupna gostovanja:

 • Načrt zaganjalnika v oblaku: Ta načrt stane 4,00 USD na mesec. Na voljo je z 10 GB prostora na disku, neomejenimi domenami, neomejeno pasovno širino, neomejenimi bazami podatkov in e-poštnimi računi.
 • Načrt Cloud1: Z 7,00 USD na mesec dobite neomejen prostor na disku, domene, prenos podatkov, baze podatkov in še več.
 • Načrt Cloud2: 14,00 USD na mesec. Na voljo je z neomejenim diskovnim prostorom, neomejenimi domenami, neomejeno pasovno širino, neomejenimi bazami podatkov in e-poštnimi računi.

MDDHosting cen in načrtov

 • Enostavnost prijave: Zelo dolgotrajen postopek prijave.
 • načini plačila: Kreditna kartica, Paypal.
 • Skrite pristojbine in klavzule: S prijavo se strinjate, da imajo pravico kadar koli spremeniti mesečni znesek plačila in druge stroške. Ne smete uporabljati več kot 25 odstotkov sistemskih virov dlje kot 120 sekund ali tvegate ukinitev računa (nekakšen standard v panogi). Zloraba njihovega osebja v katerem koli mediju ali obliki bo povzročila prenehanje vašega računa brez vračila (kar je tudi nekako ugledno).
 • Upsells: Nekaj ​​prodaje.
 • Aktivacija računa: Hitro aktiviranje.
 • Izkušnje na nadzorni plošči in nadzorni plošči: cPanel.
 • Namestitev aplikacij in CMS-ov (WordPress, Joomla itd.): Hitra in enostavna namestitev priljubljenih aplikacij in CMS-jev s programom Softaculous.

Ali priporočamo MDDHosting?

MDDHosting je razmeroma nov v igri za gostovanje. Doslej so postavili vprašljive številke za uptime, hiter čas nalaganja strani in odlično podporo strankam.

Njihov pristop brez BS je tudi dih svežega zraka.

Da, priporočamo jih (vendar obstajajo boljše možnosti tam).

Čeprav so se pocenili s svojo ceno, je še vedno veliko manj dragih možnosti, če iščete preprost hobi ali osebno spletno mesto.

V nasprotnem primeru, kljub temu, da je ena od najdražjih možnosti gostovanja v skupni rabi, boste verjetno zaslužili, če boste izkoristili vse možnosti “neomejeno”, s katerimi je tudi njihov osnovni, omejeni načrt v celoti napolnjen.

P.S. Če želite videti ponudnike gostovanja, ki so se uvrstili nad MDDHosting, tukaj preverite našo spletno gostovanje.

Ste že uporabljali MDDHosting? Radi bi slišali o vaši izkušnji – dobri ali slabi – če je iskrena in pregledna. Pregled MDDHosting lahko pustite spodaj:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map