Dinamični pregled gostovanja


Skupna ocena

Upravljalni načrt gostovanja WP
16,95 USD / mesečno

Najcenejši načrt gostovanja v skupni rabi
3,95 USD / mesec

Dinamično gostovanje: hiter povzetek za ljudi, ki nimajo časa (v bistvu vsi)

Na kratko, če iščete upravljano gostovanje WordPress-a, se prijavite! So okolju prijazni, imajo veliko varnost, samodejne posodobitve WP-ja, dobro podporo, neomejen prostor na disku… skoraj vse, kar potrebujete po res dostopnih cenah v primerjavi z drugimi upravljanimi spletnimi gostitelji WP.

Če rečem, če iščete vsakdanje poceni spletno gostovanje (blogi, podjetja itd.), Bi bilo naše priporočilo, da preverite GreenGeeks, saj so tudi super zeleni (300% tistega, kar uporabljajo nazaj, omrežje) in ponujajo neomejeno prostora na disku tudi pri svojih najbolj osnovnih načrtih (česar Dynamic Hosting ne, ponujajo 5 GB). Poglejte naš pregled GreenGeeks.

Če želite izvedeti več podrobnosti o dinamičnem gostovanju, preberite spodaj!

Cirrus gostovanje raziskav

Dinamični pregled gostovanja

Če želite imeti lastno spletno stran, zlasti za poslovne namene, se morate prepričati, da deluje 100% časa. Vse bi moralo delovati brezhibno. Če je vaše spletno mesto izpadlo zaradi slabe storitve gostovanja, je lahko drago. Potencialne stranke so lahko ogorčene in lahko izgubite prodajo ali potencialne stranke.

Agencije, kot smo mi, upravljajo z več spletnimi mesti za različne stranke. Očitno moramo poskrbeti, da se njihova spletna mesta ne zrušijo. Zato smo vedno v lovu za najboljšo spletno gostovanje v Kanadi.

Uvod v dinamično gostovanje

Podjetje so ustanovili leta 1999 podjetniki s prebivališčem v Maritimesu v Kanadi. Ponosni so, da imajo podatkovne centre in varnostno kopiranje podatkov v oblaku s sedežem v Kanadi. Poleg tega so zavezani k zagotavljanju vrhunske storitve za podporo strankam.

Dinamično gostovanje je sodelovalo z več strankami in postalo je podjetje v Kanadi za vse, kar je povezano z “Dev Ops.” Imajo močno kulturo, kjer postavljajo potrebe svojih strank na prvo mesto, zlasti kar zadeva infrastrukturo in storitve IT.

Podjetje je sodelovalo z več strankami, kot so Divers Certification Board of Canada, Halifax Gospodarska zbornica, Heart & Stroke Foundation in PharmaChoice. Dobili so več nagrad, kot je najboljši Zeleni gostitelj Kanade WebHostRanking.com. Dynamic Hosting je tudi priznan kot eden najboljših ponudnikov zelenih spletnih gostovanj v Kanadi s strani 100Best-Web Hosting.

Cenitev

Podjetje med drugim ponuja številne izdelke, kot so skupno gostovanje, gostovanje v VPS, gostovanje navideznih strojev (VM) in infrastruktura v oblaku kot storitev (IaaS). Načrti skupnega gostovanja so imenovani na naslednji način; “Naj bo preprost načrt”, “Končni triletni načrt” in “Upravljani WordPress.” Omenjene načrte si lahko ogledate spodaj:

Dinamični načrti gostovanja v skupni rabi

Njihov najcenejši paket, imenovan “Naj bo preprost načrt”, stane 3,95 CAD na mesec, če vnaprej plačate 36 mesecev. Za 12-mesečni rok bo omenjeni načrt stal 5,00 CAD na mesec. Če pa ga želite plačevati mesečno, vas bo to stalo 6,95 CAD. Cikel obračunavanja načrta Keep It Simple si lahko ogledate spodaj:

Naj bo preprost obračunski cikel

Načrt Keep It Simple vam omogoča, da imate eno domeno v enem računu za gostovanje. To pomeni, da lahko na vašem strežniku gostuje samo 1 spletno mesto. Omogočajo vam tudi shranjevanje v vrednosti 5 GB.

S svetle strani vam nudijo brezplačen SSL certifikat, ki ga lahko uporabljate neskončno. V računu za gostovanje se lahko odločite tudi za izvajanje spletnega mesta, ki temelji na WordPressu. Ko obiščete njihovo spletno mesto, vam posredujejo promocijsko kodo “Free Move”, ki vam omogoča brezplačno selitev spletnega mesta.

Ko gre za varnostne kopije, ti omogočajo samodejno varnostno kopiranje podatkov, ki se izvaja vsako noč. Varnostne kopije trajajo 90+ dni. Varnostno kopiranje podatkov po nesrečah se izvaja tedensko zunaj kraja. Varnostne kopije so dobra stvar, če gre kaj narobe z vašo spletno stranjo. Lahko ga obnovite v določenem času, preden se je napaka zgodila z uporabo omenjenih varnostnih kopij.

Če vas skrbi varnost, vam nudijo požarni zid, ki proaktivno blokira zlonamerne grožnje. Njihov najcenejši načrt vključuje tudi funkcije, kot sta prepoved IP in odkrivanje naprednih groženj.

Načrt Keep It Simple vključuje tudi funkcije za spletna mesta, ki temeljijo na WordPressu. S čarovnikom za namestitev z 2 kliki avtomatizirajo izdelavo spletnega mesta WordPress. Vključene so tudi samodejne posodobitve osnovne različice programa WordPress, teme in vtičniki. Posodobitve spletnega mesta WordPress so dobre, saj pomagajo preprečevati okvaro in blokirati možne grožnje. Samodejno opravljeno vam prihrani čas, ki ga morate porabiti za opravljanje omenjene naloge. Nazadnje varnost spletnega mesta WordPress ohranjajo resno prek skrbniških uporabnikov, gesel, varnostnih ključev in podobno.

Možnosti podpore

Dinamično gostovanje vam ponuja različne možnosti, da se obrnete na njih, če potrebujete pomoč:

  • Spletna podpora v živo,
  • Baza znanja samopomoči,
  • Vstopnice za podporo strankam in
  • 24 × 7 brezplačni klicni center

Njihova zbirka znanja o samopomoči se redno posodablja in po dinamičnem gostovanju lahko reši 80% večine težav, s katerimi se srečujejo stranke. S predložitvijo podporne vozovnice lahko dobite nadaljnje spremljanje v eni uri ali manj.

Poleg tega njihov klicni center 24 × 7 nima čakalnih dob, ki bi vaš klic zdržale minut ali celo ur. Njihova podpora za klepet v živo 24 × 7 vam omogoča dostop do njihove storitve za podporo strankam, če nimate pravice do ostalih treh možnosti, ki jih zagotavljajo.

Podjetje se ponaša z zagotavljanjem izjemnih storitev za podporo strankam. In pregledi so se izkazali za odličen podporni sistem. Večina pregledov navaja, da imajo najboljšo vrednost za denar in nudijo pomoč, ki jo potrebujete, če gre kaj narobe. Podpora je bila vedno zagotovljena hitro in nudi podrobno pomoč glede na večino uporabniških izkušenj.

Prednosti

Odločitev za storitve dinamičnega gostovanja ima svoje prednosti in slabosti. Začnimo s profesionalci. Te lahko vidite spodaj:

Brezplačno doživljenjsko potrdilo SSL

Potrdilo SSL je pomembno, če vaše spletno mesto obravnava občutljive podatke, kot so številke kreditnih kartic in osebni podatki. Najboljša stvar pri dinamičnem gostovanju je, da vam za vaše spletno mesto priskrbijo brezplačni SSL certifikat.

Poleg tega bo SSL certifikat pomagal povečati uvrstitev v spletnih iskalnikih. Močan Šifriranje HTTPS Google velja za enega izmed dejavnikov razvrstitve, saj je močno šifriranje spletnega mesta znak dobrega poslovanja / spletnega mesta. Z brezplačnim SSL certifikatom Dynamic Hosting lahko zaščitite občutljive podatke svojega uporabnika in hkrati povečate uvrstitev..

Funkcije programa WordPress

Če raje uporabljate WordPress kot platformo svojega spletnega mesta, potem je paket Dynamic Hosting za vas. Z različnimi funkcijami programa WordPress, kot so namestitve z enim klikom in samodejne posodobitve, je za vas poskrbljeno upravljanje stvari. Varnost WordPress-a je med drugim zahtevna z gesli, varnostnimi ključi, skrbniškimi uporabniki in čarovniškimi pregledi.

30-dnevna 100-odstotna garancija za vračilo denarja

Ja! Zagotavljajo 30-dnevno garancijo vračila denarja, če niste zadovoljni z njihovimi izdelki in / ali storitvami. To je dobro za prvošolce, ki jih šele preizkušajo. Če niste zadovoljni s ponudbo, lahko svoj denar vrnete brez kakršnih koli vprašanj.

Varnostne kopije in varnostne funkcije

Če se vaše spletno mesto nenadoma odzove ali kadar nenadoma deluje, je huda nesreča. Ko težave preprosto ne morete odpraviti, potrebujete varnostne kopije, da obnovite spletno mesto v trenutku, ko še vedno deluje..

Dinamično gostovanje zagotavlja varnostne kopije za 90+ dni, ki se izvajajo vsak večer. Poleg tega vsak teden zagotavljajo tudi varnostne kopije podatkov za obnovo po nesrečah na kraju samem. Tako boste imeli mir, če veste, da vam ni treba začeti iz nič, če se zgodijo slabe stvari.

Brezplačna migracija spletnih strani

Če uporabljate njihovo promocijsko kodo »FreeMove«, lahko svoje spletno mesto brezplačno migrirate ali prenesete. Ni vam treba izluščiti več denarja, samo da bi svoje spletno mesto preselili s krepkega ponudnika gostovanja na dobrega.

Odličen sistem za podporo strankam

Podjetje ima dinamično hitre podporne sisteme vozovnic, ki nudijo podrobno pomoč pri vaši težavi. Poleg tega nudijo še tri možnosti za podporo; klicanje prek brezplačnih številk, klepet v živo in zbirka znanja o samopomoči.

Kudos za dinamično gostovanje v večini pregledov navajajo, da dejansko zagotavljajo hiter sistem podpore, ki podrobno določa, kaj potrebujete za odpravljanje težave. Večina strank je bila zadovoljna s svojim delovanjem in resnično izpolnjujejo svoje obljube o izjemni podpori strankam.

Slabosti

Končali smo s profesionalci Zdaj pa preidimo na slabosti. Dinamično gostovanje ni brez pomanjkljivosti. Spodaj je nekaj:

Omejeno število domen

Z njihovim najcenejšim načrtom imate lahko le eno domeno na račun gostovanja. To še zdaleč ni od ponudbe drugih ponudnikov gostovanja, saj nekateri ponujajo neomejeno število domen na račun.

Če potrebujete več spletnih mest, načrt Keep It Simple ni za vas. Lahko se odločite za naslednji načrt, ki se imenuje Končni 3-letni načrt. Omenjeni načrt stane 12,95 CAD na mesec, če se odločite za mesečne plačilne pogoje. Njegova najnižja cena znaša 7,49 CAD na mesec, če želite plačati 36 mesecev vnaprej.

Zaključek

Kot je omenjeno v našem povzetku, so kot upravljani gostitelj WordPressa super … kot skupni spletni gostitelj, tam so boljše možnosti. Zelo priporočamo, da si ogledate GreenGeeks, poglejte naš pregled GreenGeeks.

Pregled povzetka Matthew RogersReview Date 2019-11-22Reviewed Dynamic HostingAuthor Rating 41zvezd1zvezd1zvezd1zvezdsivaIme izdelka Dinamično gostovanje cene
CAD 3,95

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector