Digitalni pacifiški pregled

Digitalni Pacifik

Dostojno ogljikovo nevtralno gostovanje, dobra podpora strankam, lastnosti so manjše kot zvezdniške …


DigitalPacificLogo

Skupna ocena

Najcenejši načrt
6,90 $ / mesečno

Digital Pacific: hiter povzetek za ljudi, ki nimajo časa (skoraj vsi)

Medtem ko je Digital Pacific po avstralskih standardih dober gostitelj, če jih primerjamo z trenutno priljubljenim spletnim gostiteljem SiteGround, boste hitro opazili nekaj razlik, pri čemer so glavne tiste pomanjkanje globalnih podatkovnih centrov (v Sydneyu imajo samo enega primarnega, SiteGround jih ima kar nekaj po vsem svetu, kar vam omogoča globalni doseg), in pomanjkanje načrtov za gostovanje, osredotočenih na WordPress (več kot 25% celotnega interneta deluje na WordPressu in verjetno bo tudi vaše spletno mesto, zato je zelo pomembno), in prostora na disku (njihov osnovni načrt omogoča le 1 GB, SG ponuja 10 GB).

Všeč nam je, kako čist in zelen je Digital Pacific, njihova zmogljivost pa je vsekakor dovolj dobra, da gosti večino spletnih mest in lepo narašča, ko se zvišujete. Kar pa nam ni bilo všeč, je, kako malo jih je vključenih v njihov osnovni načrt (ki je cenovno višji od načrtov večine konkurentov).

Kot smo že omenili, prihaja le z 1 GB prostora na disku, resnično nenavadno pa je pomanjkanje podpore za baze podatkov MySQL, ki jih potrebujete za izvajanje katerega koli spodobnega CMS-ja, kot sta WordPress ali Joomla. Zaradi tega je osnovni načrt dober le za majhna statična spletna mesta html, na primer spletna mesta z brošurami ali mesta rezerviranih mest.

Na kratko, naše priporočilo še vedno velja za SiteGround in ne Digital Pacific, saj ima SiteGround funkcije, kot je 10 GB prostora na disku, brezplačen SSL, brezplačen CDN, brezplačne migracije, imajo več podatkovnih centrov po vsem svetu (globalni doseg), VELIKA podpora , in jih uradno priporoča WordPress (zelo malo gostiteljev lahko trdi, da je zelo impresivno), resnično ne smejo, oglejte si naš pregled SiteGround tukaj!

Še vedno vas zanima Digital Pacific, preberite spodaj.

digitalne pacifične raziskave

Digitalni pacifiški pregled

Digital Pacific, ustanovljen leta 2000, je izkušen avstralsko nevtralen avstralski ponudnik gostovanja z velikim poudarkom na kakovostni storitvi in ​​zadovoljstvu strank. To podjetje s sedežem v Sydneyu ne ponuja nič drugega kot zanesljive rešitve gostovanja – prilagojene tako, da zadovoljijo in presežejo današnje potrebe strank. Tu je nekaj ključnih vrednosti podjetja:

 • Intuitivne in kakovostno bogate storitve gostovanja po zmernih cenah
 • Oblikovanje dolgotrajnih odnosov s strankami
 • Razumevanje potreb strank
 • 24/7 podpora strankam vse leto

Ponujajo široko paleto gostovalnih storitev od skupnega gostovanja in VPS gostovanja vse do namenskih strežnikov. Te storitve omogočajo kvalificirani in izkušeni strokovnjaki podjetja Digital Pacific. Ne glede na to, ali ste majhno ali srednje podjetje, ki išče najboljšega avstralskega spletnega gostitelja za izdelavo svojega spletnega mesta, ima to podjetje veliko ponudbe!

Gostovalne storitve

Nekaj ​​stvari, zaradi katerih Digital Pacific izstopa iz množice:

 • Digital Pacific je z več kot 15-letnimi izkušnjami eno prvih podjetij, ki je v Avstraliji začelo ponujati rešitve spletnega gostovanja.
 • Imajo odličen varnostni sistem, ki 3-krat na dan shrani vaše spletno mesto, baze podatkov in e-poštne datoteke!
 • Digital Pacific uporablja visokokvalitetno strojno opremo Dell z zrcalnimi pogoni, da zagotovi stabilnost strežnika, moč in trajnost.

Cenitev

digitalne pacifične cene

Kot smo že omenili, njihov osnovni načrt v resnici ni nekaj, na kar se želite prijaviti, razen razen, če načrtujete statično html spletno mesto, kot je mesto z rezerviranimi mesti, dokler vaše spletno mesto ne bo zaživelo. Torej je naslednji načrt 9,92 dolarja, če plačujete letno, ta načrt omogoča MySQL baze podatkov, tako da lahko uporabite svoje najljubše CMS, kot sta WordPress ali Joomla. Imajo tudi poslovne načrte, kjer začnemo videti funkcije, ki so primerljive z našimi najboljši gostitelji, kot sta SiteGround ali A2 gostovanje.

Skupno spletno gostovanje za podjetja

To je njihov najbolj osnovni gostiteljski načrt za podjetja. Gre za skupno gostovanje, kar pomeni, da bo vaše spletno mesto postavljeno na strežnik s številnimi drugimi spletnimi mesti. Ker boste imeli veliko sosedov, boste skupaj delili vire strežnika. Zdaj ne pustite, da vas to prestraši, govorimo o super močnih strežnikih, ki lahko upravljajo z več spletnimi mesti. Če želite odpreti blog za svoje podjetje ali imeti spletno mesto podjetja, bo načrt digitalnega gostovanja Digital Pacific pokrival vaše potrebe. In če slučajno ugotovite, da ta rešitev ni dovolj dobra, lahko enostavno nadgradite na boljši gostovalni načrt.

Tukaj je nekaj:

 • CPanel je enostaven za uporabo.
 • 24/7 podpora strankam.
 • Sposobnost spreminjanja načrtov brez skrbi za pogodbe ali kazni.
 • Vaše spletno mesto bo gostilo avstralske strežnike – vse vzdržuje in upravlja Digital Pacific.

To gostovanje se začne pri 6,90 USD na mesec (v primerjavi s 4,95 USD na mesec SiteGround). Čeprav bi priporočili njihov načrt “Business Basic”, ki vsebuje 25 GB prostora za shranjevanje, 100 GB mesečnega prometa in neomejeno število e-poštnih sporočil. Poleg tega osnovnega načrta lahko dobite tudi Business Standard, Advanced of Pro. Dražji so, a vsekakor so vredni dodatnega denarja – v primeru, da iščete več prostora za shranjevanje in pasovno širino.

VPS gostovanje

Če imate večjo zmogljivost in popoln nadzor nad svojim strežnikom, vas bo zanimal načrt gostovanja VPS Digital Pacific. Omogoča vam popolnoma funkcionalen virtualni strežnik z nameščenim operacijskim sistemom, ki ga lahko upravljate neodvisno. Za VPS gostovanje obstajata dve možnosti:

 • VPS s samostojnim upravljanjem, kar pomeni, da boste dobili virtualni strežnik in to je to. Če želite namestiti stvari, rešiti težave ali preprosto vzdrževati redno, boste morali najeti sistemskega skrbnika ali vse te stvari opraviti sami. Ta načrt stane približno 45 USD na mesec.
 • Upravljani VPS vam omogoča, da se osredotočite na posel, strokovnjaki na Digital Pacificu pa se ukvarjajo s tehnično platjo. Ta načrt se začne od 74 USD na mesec.

Z obema načrtoma boste dobili:

 • VPS cPanel
 • Brezplačna namestitev
 • Prosti rezervni prostor

Namensko gostovanje

Namensko gostovanje je namenjeno velikim igralcem na trgu. Namesto da na enem fizičnem strežniku imate virtualni strežnik, ki si deli vire z drugimi virtualnimi stroji – kar velja za VPS gostovanje, boste dobili močan fizični strežnik sam. To je tako dobro, kot to dobiva v svetu gostovanja. Ta načrt je idealen za zagon spletnih aplikacij, ki intenzivno uporabljajo vire, ali za velika spletna mesta za e-trgovino. Kot del tega načrta ste upravičeni do:

 • Hitra nastavitev
 • Najnovejša strojna oprema na ravni podjetja
 • Namensko upravljanje in podpora za posodobitve in varnost
 • Hitra podpora

Načrtovani gostovalni načrti Digital Pacific se začnejo pri 99 USD.

Zaključek

Kot je omenjeno v povzetku, so dostojen gostitelj in so okolju prijazni, vendar zaradi pomanjkanja baz podatkov MySQL (torej nobenega WordPressa ali Joomla) v svojem osnovnem načrtu (ki je cenovno naravnan kot načrt, ki bi moral imeti podporo) ), pomanjkanje čezmorskih strežnikov in malo prostora na disku, toplo priporočamo, da pogledate alternativne možnosti, kot sta A2 gostovanje ali SiteGround.

Pregled povzetka Matthew RogersReview Date 2016-02-28Reviewed Digital PacificAuthor Rating 31zvezd1zvezd1zvezdsivasivaIme izdelka Digital PacificPrice
6,9 AUD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map