Arvixe – zagotavlja trdno varnost

Iskanje storitve gostovanja je zastrašujoče. Če bi jaz vzemite ven podatke, zanesljivost, lastnosti, stroške in vse druge stvari, na katere bi morali ljudje dejansko gledati, ko se odločajo za izbiro storitve, ki jo bodo uporabljali – svojo odločitev bi temeljil izključno na imenu.

Arvixe_LogoVsi uporabljam storitve z zanimivimi imeni. Vzemite za primer Arvixe. Kakšno kul ime. Je francoščina? Ali je vietnamska? Kdo lahko reče. Verjetno spletna stran Arvixe, vendar ostani pri meni tukaj.

Predvidevam, da je Arvixe francoska beseda in izgovarja “ar-veex” – vendar – toliko bolj zabavno je reči ar-vikes.

Povej z mano – Arvixe.

Kako zabavno! Sliši se kot mitična bojna sekira, ki jo uporabljate za pobijanje zlih gremlin, ki napadajo vaše mirno ribiško vas.

Bodimo poglej, če njihovo kul ime ustreza hype ko gre za spletno gostovanje.

TLDR;

Arvixe ni edina možnost, ki zagotavlja visoko raven varnosti, vendar če to potem cenite na vašem spletnem gostovanju ta storitev naj bo v pogovoru. Visoka cena in krajši čas nalaganja zvezd, vendar lahko napredne funkcije kodiranja za vas postanejo nepomembne.

Naš analitični pristop

Naši pregledi ponudnikov gostovanja temeljijo na trdnih številkah, sestavljenih v večmesečnem testiranju z lastnimi vzorčnimi spletnimi projekti.

Z Arvixejem smo opravili številne teste podatkovnih centrov v Kanadi, ZDA in Evropi, da smo določili njihovo povprečno raven. S temi informacijami jih lahko primerjamo z drugimi ponudniki oblakov in dajemo priporočila.

Trda znanost

Pri preizkušanju uspešnosti ponudnika spletnega gostovanja je pomembno, da se geografsko porazdelite, saj imajo različne lokacije različne hitrosti lokalnega omrežja..

Pri ocenjevanju Arvixe smo izvedli preizkuse iz večjih kanadskih mest, da bi dobili dober splošen vtis, kaj lahko pričakujete od njihovega podatkovnega centra. Tu so navadne številke:

 • Montreal

  Potek – 98,9%
  Čas nalaganja – 2,612 Ms

 • Toronto

  Potek – 98,7%
  Čas nalaganja – 2,532 Ms

 • Vancouver

  Potek – 98,8%
  Čas nalaganja – 2885 Ms

 • Winnipeg

  Potek – 97,9%
  Čas nalaganja – 2,758 Ms

Kaj pomeni nadgradnja?
 • Uptime – odstotek, ki označuje skupni čas, da je ponudnik gostovanja na spletu in normalno deluje.
 • 98,9-odstotno podaljšanje Montreala – storitve iPage so za uporabnike Montreala v 1,1% odstotka delovale nenormalno. Matematika se izenači naokoli 96 ur izpadov tekom enega leta.
 • Kaj to pomeni za razpoložljivost – Del odstotne točke lahko pomembno vpliva na razpoložljivost vašega spletnega mesta
 • Dober čas obstoja – upoštevamo čas nadure meritve več kot 98%, da so močne.
Kaj pomeni čas nalaganja?
 • Čas nalaganja – dejanske meritve hitrosti.
 • Merska enota – zgoraj navedeni časi se merijo v milisekundah in pokrivajo dolžino celotne zahteve in odgovora na oblačni spletni strežnik.
 • Kako se to preizkuša – Sestavljene številke so v povprečju mesecev testiranja na platformi iPage z različnimi brskalniki, kot so Google Chrome, Mozilla Firefox in Microsoft Internet Explorer.
 • Druge spremenljivke – Končnim uporabnikom spletnega mesta se lahko odzivajo različni odzivi zaradi različnih dejavnikov, vključno s hitrostjo lokalnega omrežja, vedenjem brskalnika in strežnikov.
 • Dobri časi obremenitve – časi nalaganja, ki znašajo povprečno 2000 milisekund ali manj, veljajo za visoko zmogljive.

pomen obremenitve-čas

Gostovanje ponudnikov s počasnejšimi odzivnimi časi je tvegano za uporabo, saj se bodo vaši bralci in stranke lahko motili zaradi zamud in namesto tega izbrali brskanje po drugih straneh.

Poglobljeni potop v naše raziskave vam bo pokazal, da so ponudniki gostovanja povsod po zemljevidu.

Rezultati testiranja podjetja Arvixe so bili nadpovprečni v času upodabljanja in pod povprečjem v času nalaganja. Za primerjavo z drugimi ponudniki gostovanja si oglejte našo stran za raziskave.

Tako postane vprašanje, so njihove cene in funkcije dovolj dobre, da jim še vedno postane zanimiva izbira za gostovanje vašega spletnega dnevnika?

Denarne zadeve – cene Arvixe

V redu – odločili smo se, da prodajate bojne sekire. Nobenega od njih vam ne smete imenovati Arvixe, ker morda uporabljate storitev gostovanja z imenom Arvixe. Lahko postane zmedeno.

V teh dneh je izvedljivo spletni projekt z majhnim proračunom – bojne osi niso poceni – vendar morate biti prepričani, da boste dobili dobra uspešnost in podpora vašega ponudnika gostovanja.

Pomembno je uporabljati ponudnika gostovanja, ki je v svojih postopkih zaračunavanja zelo jasen in nima skritih stroškov. Glede na to, tukaj je pregled načrtov in cen Arvixeja:

načrti za oblikovanje cen arvixe

Na svoji spletni strani Arvixe razdeli svoje ponudbe na dva načrta, čeprav je nastavitev nekoliko bolj zmedena od tega.

Najprej prisilijo kupce, da izbirajo med okoljem Linux in Windows. To je super za ljudi z globokim tehničnim znanjem, ki vedo, da želijo platformo, ki jo želijo, toda za tiste novejše pri razvoju spletnega mesta je to morda zmedeno.

Večina kanadskih strank se bo bolje odrezala z možnostjo Linux, še posebej, ker so cene za te načrte cenejše. Od tam lahko izbirate med možnostmi Personal Class ali Personal Class Pro.

Sidenote: Ponujajo tudi druge različice, kot so poslovni razred, razred preprodajalcev, razred VPS in namenski razred. Vsaka različica ima standardne in profesionalne možnosti. Šli bomo držijo se osebnega razreda saj se večina uporabnikov odloči za to možnost.

Edini pomen obeh načrtov je, da vas osebni razred omeji na šest domenskih povezav, medtem ko vam bo možnost Personal Class Pro omogočila uporabo neomejeno domen v podatkovnem centru Arvixe.

Upoštevajte, da bodo računi za Arvixe hitro naraščali, ko dodate več funkcij. Na primer, uporaba WordPressa z Arvixejem običajno stane dodatnih 7 USD na mesec.

Če želite zakleniti najboljše cene plačil v Arvixeju, se morate naročiti na dvoletni načrt, ki ga ni mogoče preklicati.

Za Arvixe ni posebnih uvodnih stopenj, ki bi jih morali izkoristiti za razliko od drugih gostovalnih storitev, ki smo jih pregledali.

Lastnosti

Da bi privabili več strank na svojo platformo, se Arvixe ponaša s številnimi dodatnimi funkcijami, ki so priložene načrtom gostovanja. Spodnji posnetek zaslona zajema nekaj poudarkov.

domača stran arvixe

Arvixe na svojem spletnem mestu veliko prispeva k orodju za izdelavo svojih spletnih strani, ki je na voljo vsem svojim strankam, ne glede na to, ali so izbrali načrt osebnega razreda ali osebnega razreda Pro.

Orodje pomaga novim uporabnikom, da oblikujejo svoje spletno mesto z vmesnikom povleci in spusti. Sliši se kot odlična rešitev, vendar smo ugotovili, da je len in hrošč v primerjavi z Wixom in drugimi vrhunskimi ustvarjalci spletnih strani.

To ne pomeni, da Arvixe ni izvedljiva možnost, toda kar se tiče graditeljev spletnih mest, bi bilo bolje pogledati drugje.

Arvixe ponuja tudi nekaj različnih funkcij za upravljanje e-pošte. Njihovi naročniški načrti vključujejo prostor za nabiralnike, tako da lahko svojo domeno povežete z dohodno in odhodno pošto. Poleg tega se lahko nastavite z različnimi orodji za trženje po e-pošti. To je lahko koristno, ko razširite spletno podjetje in želite začeti oglaševati prek e-pošte.

Glavna stvar, na katero morate biti pozorni pri Arvixeju, je način, kako ravnajo s protokolom SSL, ki šifrira prenose med spletnimi brskalniki in strežniki. Številni ponudniki gostovanja vključujejo SSL potrdilo s svojimi paketi, sicer pa vam bodo pomagali nastaviti brezplačno s pomočjo Let’s Encrypt. Toda Arvixe ne stori niti enega in drugega vam bomo dejansko zaračunali 25,00 USD na leto, da bi zavarovali vaše spletno mesto.

Prav tako vam zaračunajo “Prednostno podporo” v višini 20 USD na mesec. Nisem ljubitelj te prakse, saj bi morala biti podpora prednostna naloga večine gostovalnih storitev. Edini čas, ko je smiselno plačati več za podporo, je na ravni podjetij.

Spodaj so zajete druge funkcije, ki jih je vredno omeniti (več jih je na strani s cenami):

Če pogledamo funkcije Arvixe, razkrijete, da se to spletno gostovanje trži pri ljudeh, ki niso začetniki. Kodiranje je na strani funkcij velika prednost.

Pozitivni

Začetniki ne bodo našli preveč pozitivnih rezultatov, s katerimi bi se lahko spopadli z Arvixejem. Glede na to – napredni uporabniki bodo o storitvi našli nekaj stvari, ki so jim všeč.

Napredne funkcije

Poleg brezplačnih bonov – če se sklicujete na zgornji grafikon, ponuja veliko funkcij, usmerjenih v naprednejši trg.

Tudi po načinu določanja cen je jasno, da jim je mar za naprednejše uporabnike, zlasti v višjih plasteh.

Pri odločitvi za uporabo Arvixe je očitno pomemben dejavnik, da je mogoče razvojne funkcije namestiti drugačno kodo.

Varnost

To je moj najljubši vidik Arvixeja daleč. Varnostni ukrepi, ki jih Arvixe sprejme brezplačno, so nad drugimi ponudniki gostovanja.

Specializiran odziv DDoS napadov je osupljiv, če vidimo, kako so najpogostejše oblike napadov na vsakodnevnih spletnih mestih.

Ponujajo tudi zavarovani vhod / izhod, nadzor omrežja, požarni zid, odkrivanje grobe sile in nočne varnostne posodobitve.

Za povrh vsega pa oni zagotavljajo dnevne varnostne kopije kar je noro dodana vrednost.

Negativi

Če je varnost vaša prednostna naloga številka ena, vam te negativnosti morda sploh ne bodo pomembne.

Niso prijazni začetnikom

Če bi šele začenjal, se ne bi dotaknil Arvixeja. Vse o ponudbi Arvixe je prekomerno zapleteno. Nekdo, ki ima veliko predhodnega znanja, ne bo zmeden, vendar še vedno le ni uporabniku prijazen – poenostaviti ga mora.

Počasnejši od povprečnega časa nalaganja

Kot smo že omenili – čas nalaganja je zelo dobro pomembno. Da. Zelo dobro.

Uporaba storitve, ki je počasnejša od drugih storitev ali podpovprečna, nima toliko smisla. Če kupec ali obiskovalec spletnega mesta predolgo čaka, da se spletna stran naloži, bo samo zapustil vaše spletno mesto. Kako dolgo boste čakali, da se spletna stran naloži?

Baza znanja in podpora strankam

Storitve za stranke - slaboNa žalost me Arvixe pusti na cedilu, ko gre za njihovo bazo znanja. Ni tako, kot da nimajo veliko tem – le da teme, ki jih pokrivajo, niso tako pomembne.

Ustrezne teme, ki jih obravnavajo, večino časa niso temeljito ali postopno pojasnjene. Ponujajo vam priložnost, da pregledate njihove članke v bazi znanja in ocene niso lepe.

Arvixe tudi zaračuna več denarja za prednostno podporo kar so mi samo banane. Kot Kanadčan pričakujem določeno raven podpore, vključeno v ceno, ki jo plačam. Njihova osnovna podpora je precej počasna in ne vzbuja veliko zaupanja v njihovo prednostno podporo.

Cena

Arvixe je opomnik zamudil, ko gre za cene na tem trgu. Večina storitev gostovanja ponuja odlične uvodne cene, ki vam omogočajo, da izdelek uporabljate razmeroma brez tveganja.

Arvixe je tako kot – “Ne, poglejte celotno ceno.”

S tem ni nič narobe, toda za konkurenco z drugimi možnostmi mora biti storitev vredna.

Povzemamo

Arvixe ni slaba možnost če prednostno določite prednost varnosti in naprednih funkcij kodiranja. Priporočam vam, da si ogledate naš seznam najboljših ponudnikov gostovanja v Kanadi, saj če ste začetnik ali cenite druge vidike gostovanja, skupaj z varnostjo je na voljo veliko storitev.

Pogosta vprašanja

Kdo je lastnik Arvixeja?

Endurance International Group (znana kot EIG) ima v lasti Arvixe. Imajo tudi druga podjetja za spletno gostovanje, kot so BlueHost, HostGator in iPage.

Ali lahko uporabljam gostovanje Linuxa v operacijskem sistemu Windows?

Da, to samo pomeni, da strežnik, ki ga uporabljate, deluje v Linuxu. Večina situacij zahteva uporabo gostovanja v Linuxu.

Reference in sliki:

 • RazorRank.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author