4 najboljših namenskih gostiteljev v letu 2020 (najbolj zanesljiv čas in hitrost)

Za povprečnega blogerja ali lastnika majhnih podjetij je nadgradnja na drag namenski strežnik vrhunska vaja v jalovosti.


Všeč je novoletna resolucija, da postaneš v čudoviti formi, nato pa februarja prekličeš članstvo v telovadnici in izplačaš 2000 dolarjev za najnovejše dodatke za rast mišic ali izgubo maščobe. ��

Ne boste dosegli napredka in boste izgubili kup denarja v tem procesu.

Če imate spletno mesto, ki ustvari znatno količino prometa (recimo več kot 50.000 edinstvenih ogledov na mesec), je namenska storitev gostovanja lahko razlika med izvajanjem strelo hitro, uporabniku prijazno in divje donosno spletno mesto… Ali imate toliko težav s časom in varnostjo nalaganja vašega spletnega mesta, da vaši uporabniki hitreje odskočijo filmsko zvezdo s povabilom na katero od strank Harveyja Weinsteina (prehitro?)

Če imate poslovno spletno mesto z zelo prometnim prometom, namensko gostovanje ni le dobra ideja, ampak vse prej kot obvezno.

Pravica namenske storitve gostovanja bo zagotovila, da bo vaše spletno mesto ostalo varno pred hekerji, in zagotovilo, da bodo vaši gledalci lahko vsakič dostopali do vsebine, ki jo potrebujejo.

(Za tiste od vas, ki šele začenjate in želite kupiti gostovanje vstopne ravni za svoj spletni dnevnik ali spletno mesto samostojnih ponudnikov, si lahko ogledate naša priporočila za najvišje poceni storitve spletnega gostovanja.)

Nekaj ​​minut bom razložil, kako smo pregledali te gostitelje in kaj ti bi morali iskati v namenski ponudbi gostovanja, ampak preden to storim, tukaj je hiter PSA za tiste, ki vas mudijo …

razumem.

Povprečna odrasla oseba ima zdaj približno 8 sekund pozornosti (manj kot pri zlati ribici) in verjetno imate mesta, ki jih bodo potrebovali in tweeti (ali pa to rečejo otroci v teh dneh), zato bom samo rekel lov.

Če iščete najboljši namensko spletno gostovanje, potem boste želeli sodelovati s Kinsta. Storitev je postavljena na Googlovi platformi v oblaku, ki omogoča bliskovite hitrosti in nesmiselno optimizacijo. To je za lastnike podjetij, ki želijo najboljše za svoje podjetje.

Če želite prihraniti nekaj dolarjev, potem je najboljša možnost SiteGround. Razlog je preprost, imajo najhitrejša podatkovna središča, metrični čoln brezplačnih nadgradenj, s katerimi lahko prihranite več kot 300 USD na leto v primerjavi z drugimi gostitelji, brezhibno podporo 24/7, in BREZPLAČNI prenosi, varnostne kopije, SSL certifikati in zaščita pred krampami.

KAKO SMO OGLEDALI NAŠE DOMAČE

Vsako gostiteljsko podjetje temeljito preizkusimo in preučimo vse od uptime do hitrosti do varnosti do podpore. Da bi dobili občutek našega procesa testiranja od spodaj navzgor, si oglejte ostalo Kanadski pregledi spletnega gostovanja.

Da bi vam ponudili različico Cliff Note, vodimo razvojno skupino, ki izdeluje in vzdržuje spletna mesta strank in v zadnjem desetletju oz., izdelali smo več kot 900 spletnih strani za katero še danes upravljamo z gostovanjem.

Zaradi dolgotrajnosti naših projektov imamo edinstven dostop do podatkov in zapisov o uptime za najrazličnejše gostitelje, ki jih večina revizijskih podjetij preprosto nima. Spremljanje v živo si lahko ogledate tukaj. Več o našem raziskovalnem postopku v 4 korakih si preberite tukaj.

Tu so čarovniki za matematiko dovolj prijazni, da so z nami sestavili nekaj grafov in statističnih analiz, tako da bomo lahko vse te podatke delili z vami, da se boste lahko dokončno odločili za pravo storitev gostovanja za vaše potrebe.

KAJ BITI OGLEDALI V DOBRO DEDICIRANI GOSTINSKI STORITVI

Ne glede na to, ali imate spletni dnevnik, veliko trgovino z e-trgovino ali spletno mesto z velikim prometom, so znamke dobre namenske storitve gostovanja enake (ne skrbite, vsa naša priporočila izpolnjujejo ta merila z letečimi barvami)

Hočeš namreč iskati gostitelja z:

 • �� Brezplačni SSL (zaščiten sloj vtičnice)
 • �� Brezplačne varnostne kopije
 • �� Močna ura, nizki čas nedelovanja
 • �� 24/7 podpora strankam
 • �� Varnostne funkcije in bonusi

Na kratko se bom potopil v vsako od teh in jih podrobno razložil na dnu pregleda.

Najboljši namenski spletni gostitelji v Kanadi

1. KINSTA

NAJBOLJŠA PREMIJSKA možnost gostovanja za NAJBOLJŠO HITROST RAZREDOV (30-60 USD / mesec)

logotip spletnega mestaČas nalaganja: 520 Ms
Potek: 99,9%
Cena: 600,00 USD / mesečno
Podpora: Klepet v živo

 • HITROST

  Kinsta je obsedena z ustvarjanjem najhitrejše gostovalne arhitekture za svoje stranke. Uporabljajo vrhunsko tehnologijo, da poskrbijo, da se vaša spletna stran nalaga po smešnih cenah.
  Uporabljajo infrastrukturo naslednje generacije – od strežniške strojne opreme do programske opreme, ki jo uporabljajo.

  Google Cloud Platform pooblasti za celotno delovanje in imajo 19 podatkovnih centrov po vsem svetu. Vse je na njihovi premium mreži, ki je zasnovana posebej za zmanjšanje razdalje in skokov.

 • BREZ GOSTNEGA GOSTOVANJA

  Najboljša stvar pri Kinsti so poleg njihove hitrosti smešni varnostni procesi. Vsaki dve minuti preverijo stanje vsake svoje spletne strani. Vaše spletno mesto bomo vsak dan pregledali 720-krat, da bi zagotovili njegovo delovanje.

  Kinsta varnostno kopira vaše spletno mesto vsak dan in ima možnost varnostnega kopiranja spletnega mesta vsakih šest ur. Imajo tudi jamstvo za kramp s stalnim nadzorom. Če se zgodi kakšen napad, zagotavljajo popravek s takojšnjo prednostjo.

POMOČ STRANKAM

Ko plačujete premium storitev, prejmete premijsko podporo. Kinsta doseže skrajnost s podporo 24/7, ne glede na to, kje ste, WordPress strokovnjaki, 100-odstotno reševanje in hitri odzivni časi.

Kinsta uporablja Intercom, ki je najboljša podporna platforma za zagotovitev pomoči pri tistem, za kar potrebujete pomoč. Če je vaše spletno mesto iz kakršnega koli razloga manjkalo, ga bodo morda celo poslali nazaj in zagnali do sporočila.

2. MESTO

NAJBOLJŠE GOSPODARSTVO ZA CENE / HITROST / UPTIME & NEVERJETNA PODPORA (269,00 USD / mesec)

logotip spletnega mestaČas nalaganja: 475 Ms
Potek: 99,99%
Cena: 269,00 USD / mesec
Podpora: Klepet v živo

Če ste na našem spletnem mestu podrobno pregledali druge ocene, verjetno veste, da smo VELIKI oboževalci SiteGround.

Uporabljamo jih že več kot 7 let in v tem času smo bili priča razvoja podjetja iz vašega povprečnega gostiteljskega podjetja “ho-hum” v eno od storitve na najvišji ravni na trgu.

Za razliko od nekaterih bolj znanih imen (kašelj Bluehost kašelj) ne počivajo na lovorikah in so eno izmed podjetij, ki redno nadgrajujejo svoje centre podatkov in strežnikov, da bi zagotovili najvišjo raven hitrosti in varnosti.

 • VELIKA UPIT: 99,95%

  Z vročim časom z 99,95% uptime bo SiteGround poskrbel, da bo vaše spletno mesto (skoraj) vsako leto v letu vedno pripravljeno in deluje..

 • BREZPLAČNI SSL IN NAVODILA

  Odličen bonus, ki vam bo prihranil 60 USD na leto (najmanj) in zagotovil, da se boste lahko spočili, vedoč, da je vaše spletno mesto popolnoma varno in redno varnostno kopirano v primeru verjetnosti kršitve.

NEVERJETNA PODPORA KUPCEV

V panogi, ki je razvpita po zagotavljanju neprijetnih storitev za stranke in podporne podpore, SiteGround stoji glave in ramena nad drugimi gostiteljskimi podjetji, zagotavljanje nekaterih najbolj odzivnih in najučinkovitejših storitev za stranke na planetu.

Resno … Nismo navdušeni nad veliko, toda podpora strankam SiteGround je prekleto blizu, da nam je odpel nogavice.

3. GOSTINA A2

Neverjetna vrednost za ceno, ki jo plačate (141 USD na mesec)

A2 gostovanjeČas nalaganja: 601 Ms
Potek: 99,99%
Cena: 141,00 USD / mesečno
Podpora: Klepet v živo

 • PODPORA

  Potem ko smo poslali kopico zapletenih vstopnic in povpraševanj, smo bili (najmanj rečeno) navdušeni nad tem, kako hitro in učinkovito je A2-ova uporabniška podpora uspela rešiti naša “vprašanja”.

  Čeprav niso tako odzivni kot SiteGround, je razlika nominalna (lahko bi potrebovali dodatnih 20 minut največ) in njihova podpora je vrhunska.

 • VELIKA VARNOST & BREZPLAČNI SSL

  Tako kot SiteGround tudi A2 gostovanje prihaja do zob oboroženih z obilico varnostnih funkcij in (seveda) brezplačnim SSL certifikatom.

  Z brezplačnim oblačilom Cloudflare CDN, nastavitvijo za spremljanje novih relikvijskih strežnikov in z naslovom »Večna varnost« boste težko pritisnili, da bi po ceni, ki jo plačate, našli bolj bogato storitev gostovanja.

VELIKO UPTIME & SVETLOBNI CENTRI HITRO PODATKOV

Z 99,91% uptime in 601ms hitrostjo mesta, A2 gostovanje ponuja nekatere od najhitrejše in najbolj zanesljive namenske storitve gostovanja po najbolj dostopnih cenah. Namensko gostovanje je drago, tega ne moremo zanikati.

A z le 141 USD / mesec (več kot 1200 USD / leto manj kot SiteGround) A2 ponuja nekaj najboljšega za vaš dolar. Njihove hitrosti in čas delovanja niso tako impresivni kot SiteGround; vendar bi glede na ceno, ki jo plačujete, težko našli ponudnika, ki ponuja večjo vrednost.

4. HOSTGATOR

Super ugodna storitev z odličnimi lastnostmi in časom

hostgatorČas nalaganja: 601 Ms
Potek: 99,99%
Cena: 119,00 USD / mesečno
Podpora: Klepet v živo

 • VELIKO UPTIME, HITRO HITRO

  Kot vsak gostitelj, ki smo ga doslej priporočali, tudi HostGator ponuja strankam brezhibne 99,99% uptimes s hudobno hitrostjo obremenitve. S samo 119 dolarji na mesec so daleč najcenejša (visokokakovostna) namenska storitev gostovanja na trgu in zagotovili bodo, da boste za svojo naložbo dobili največjo vrednost.

 • DOBRO VARNOST & BREZPLAČNI SSL

  Čeprav nimajo toliko dobrot in brezplačnih funkcij kot SiteGround ali A2, HostGator še vedno ponuja številne napredne varnostne funkcije, vključno s: brezplačnim SSL (duh), DDoS zaščito, popolnoma odvečnim omrežjem in 3-5 namenskih IPv4 IP-ji.

PODPORA

Tako kot SiteGround in A2 gostovanje, tudi HostGator ponuja nekatere najboljše podpore strankam v poslu. Tudi ko smo pregledali njihove bolj osnovne storitve gostovanja (ki jih lahko preverite tukaj), je bila podpora strankam vrhunska.

Toda s posebnim paketom gostovanja je njihova uporabniška podpora na naslednji ravni. V primeru, da imate kakršno koli težavo s svojo storitvijo, vam bo njihova učinkovita podporna ekipa pomagala, da se v nobenem trenutku ne morete več opozoriti in delovati..

SSL – VARNOSTNI PROSTOR ZAŠČITNI TLAK

Vem, da to zveni kot nekaj futurističnega Zvezdne steze sranje, ampak SSL je pravzaprav precej preprost koncept.

SSL ali zaščiten sloj vtičnice ustvari in šifrira “predor” iz računalnika vašega obiskovalca na strežniku. Znotraj tega predora je vsa komunikacija in podatki varno zaščiten in brez radovednih oči.

To je nekako tako, kot da bi pismo napisali v kodiranem jeziku, preden ga pošljete prijatelju.

Če ste pismo napisali v običajni angleščini, bi lahko vsak, ki je prestregel sporočilo, enostavno videl in uporabil to, kar ste napisali. Vendar s šifriranjem svojega pisma zagotavljate, da nihče na zunanji strani ne bo mogel dešifrirati in razumeti vašega sporočila.

Z Googlovimi najnovejšimi posodobitvami, ta potrdila so vse prej kot obvezna če želite imeti kakršno koli možnost za razvrstitev svojega spletnega mesta po konkurenčnih ključnih besedah. In če plačujete plačila na svojem spletnem mestu, je to absolutno MORAJO (večina uglednih procesorjev sploh ne bo sprejemala plačil brez aktivnega SSL potrdila).

Na srečo s kakovostnim spletnim gostiteljem (namenskim ali kako drugače) SSL certifikat dobi brezplačno. Če vas podjetje poskuša plačati za vaše potrdilo (kot na primer neslavni GoDaddy), morate teči za hribi.

Ni treba plačati za SSL potrdilo in vsako podjetje, ki se pretvarja, da vas drugače odtrga, vas bo povozilo. Vsa dobra podjetja za spletno gostovanje bodo ponudila brezplačno nastavitev vašega SSL-ja s pomočjo storitve z imenom Let’s Encrypt.

BREZPLAČNE NAPREDKE

Kibernetski napadi so v porastu in zdi se, da se kmalu ne bodo upočasnili.

Vendar pa lahko z uporabo spletnega gostitelja, ki ponuja vsakodnevno varnostno kopiranje, zagotovite, da boste lahko celo hitro vrnili svojo spletno vsebino, tudi če je vaše spletno mesto tarča napada ransomeware. (Zaupajte nam, NE želite vsak dan ročno varnostno kopirati varnostne kopije.)

UPTIME IN DOWNTIME

Uptime, kot pove že samo ime, je preprosto merjenje časa, ki ga je vaše spletno mesto na spletu. Vse, kar je več kot 99%, je spodobno, in v idealnem primeru želite storitev gostovanja, ki vam lahko nudi 99,95% uptime ali boljše.

Prekinitev (spet kot že ime pove) je meritev časa, ko je vaše spletno mesto propadlo ali ni mogoče dostopati do njega.

Če želite ohraniti profesionalni videz s svojimi uporabniki, to je ena največjih stvari, ki se ji želite izogniti. Na srečo, če se odločite za katero izmed storitev, ki jo bomo priporočili, bo to stvar preteklosti in uživali boste lahko pri hitrosti osvetlitve, visoki varnosti, in nominalni izpadi.

PODATKOVNI CENTERI

Podatkovni centri so fizična lokacija strežnika, ki ga uporabljate. Bližje kot so podatkovni centri končnim uporabnikom, manj informacij bodo prevozili informacije in hitreje bo vaše spletno mesto.

Zato je pomembno zagotoviti, da so podatkovni centri, ki jih uporabljate, blizu končnim uporabnikom (npr. V Torontu ali Montrealu).

Največji svetovni podatkovni centri

PODPORA

Razen če ste čarovnik za kodiranje ali tehnični genij, ti si gre da potrebujejo neverjetno podporo za zagotovitev, da se vaše spletno mesto nadaljuje in deluje, ter prepreči morebitno kolcanje.

Za tiste, ki nimate 22 let, da bi se pogostili o pogostih vprašanjih ali gledali dolge videoposnetke v YouTubu, to pomeni, da boste želeli storitev gostovanja, ki zagotavlja visoko kakovostno 24/7 podporo strankam. Izognili se boste vsem podjetjem, ki svojo podporo oddajajo v Indijo ali svojim uporabnikom ponujajo samo spletne vstopnice ali podporo po e-pošti.

Namenski strežnik vas bo stal lepega denarja, zato se želite prepričati, ali imate dostop do klepeta ali telefonske podpore, tako da lahko zaslužite svoj denar.

VARNOST

Če ste tip osebe, ki meni, da je uporaba številnih močnih gesel za vaše spletne dejavnosti “nepotrebna”, potem je ta del za vas.

Visokokakovostna varnost na ravni strežnika bo močno zmanjšate tveganje, da bo vaše spletno mesto z napadom DDoS ali grobe sile prekršeno in pomagali boste zagotoviti, da vaši lastni nedadaistični varnostni standardi ne bodo uničili celotne spletne infrastrukture.

Ne pozabite izbrati spletnega gostitelja, ki vam nudi zaščito DNS, aktivno spremljanje spletnega mesta in druge napredne varnostne funkcije.

Z vsem tem na poti, pojdimo v tri najboljše namenske storitve gostovanja do leta 2020 …

Končne misli

Čeprav namensko gostovanje zagotovo ni za vsakogar, vam bodo zgornje storitve pomagale raztegniti svoj proračun in povečati vlaganje, da boste lahko brez težav vedeli, da vaše spletno mesto deluje z največjo zmogljivostjo.

Medtem ko je veliko drugih namenskih gostiteljev, ki so “dobri”, pri gostovanju Kanade raje priporočamo samo velikane.

Upamo, da je ta vodič koristen in kot vedno, če imate kakršna koli vprašanja, pomisleke ali prikrite pripombe (pravzaprav to pustimo ameriškim spletnim mestom za pregledovanje gostovanja ��)… Prosimo, da jih spustite v spodnji del komentarjev!

Pogosta vprašanja

Kaj je najboljše namensko podjetje za gostovanje strežnikov?

Najboljše namensko podjetje za gostovanje strežnikov je Kinsta zaradi svojih najvišjih hitrosti v razredu ter vrhunske varnosti in podpore strankam.

Kaj je namenjeno spletno gostovanje?

Namensko gostovanje je takrat, ko je en strežnik namenjen enemu spletnemu mestu ali podjetju. To omogoča, da so za to podjetje na voljo vsi viri strežnika.

Kakšna je razlika med namenskimi in ne namenskimi strežniki?

Nenamenjeni strežnik gostovanja pomeni, da se delijo viri na strežniku ali strežnikih, ki jih vaše podjetje uporablja. Namenski strežnik omogoča, da so za vse podjetje ali spletno mesto na voljo vsi viri na strežniku.

Lahko vam je tudi všeč:

 • Best Builder spletnih strani

Reference in sliki:

 • Snipcart.com
 • ComingSoonWP.com
 • WeeblyTutorials.com
 • Hpc-Asia.com
 • SiteSelection.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map