Преглед на Bluehost (2020)

Не е изненада защо толкова много хора ни питат за Bluehost.


Всеки път, когато хостинг компания изрично се препоръча от WordPress.org, вероятно можете да приемете, че си струва да проверите.

Особено, когато вземете предвид, че WordPress властва повече от, о наполовина от уебсайтовете в интернет …

лого на bluehost

Въпреки че препоръката на WordPress на Bluehost говори много за популярността на услугата, има такива сред нас, които искат да знаят дали тази популярност всъщност е заслужена или не.

Bluehost просто използва ефекта на Кардашиян (страхотен маркетинг с почти нулева реална стойност), за да продава подпар хостинг услуга?

… Или всъщност са един от трите най-добри домакини на пазара днес?

Добре…

Просто ще трябва да продължите да четете, за да разберете. ��

Кратка история на всичко – Bluehost Edition

През 1996 г., по време на ерата на набиране на интернет (когато динозаврите бродят по земите и все още можете да намерите добра музика по радиото), малък екип от умели разработчици и техници основават Bluehost в Прово, Юта.

Те не го знаеха по това време, но след 2 десетилетия, тяхното миловидно малко стартиране ще прерасне в едно от най-големият хостинг Бегемоти на планетата, работят повече от 750 лица и отговарят за захранването на над 2 000 000 уебсайтове по целия свят.

Препоръчан от всички от WordPress себе си до Пат Флин от Smart Pasive Income за Джон Ли Дум от Предприемач в огън (и почти всеки друг онлайн предприемач навън), Bluehost стана синоним на уеб хостинг и на практика стана световната уеб хостинг услуга.

… Което наистина е дало на компанията несправедливо предимство.

Нещото, което наистина отличава Bluehost от другия топ уеб хостинг компании ние прегледахме на сайта не е само услуга (която е равна на HostGator и SiteGround). По-скоро фактът е, че размерът на компанията и безпрецедентният растеж им позволяват да предлагат услугите си на толкова невероятно ниска цена.

Нека разгледаме някои от плановете, които предлагат, за да видите какво имам предвид …

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПЛАНА: Какво можете да очаквате

1. Мръсно е

Нека сега да извадим това от пътя… Bluehost е евтин. Като мръсотия – евтино-евтино.

с плановете започват от $ 2,95 на месец, Bluehost ви позволява да хоствате малки уебсайтове (които получават по-малко от 20 000 посетители на месец) за – съвсем буквално – същата цена като Venti Iced Coffee от Starbucks.

Не наистина

2. Изобилие от планове за избор

Независимо от какво се нуждаете от вас или вашия бизнес, Bluehost ви покрива. Можете да избирате от споделени, VPS, специализирани, облачни сървъри и хостинг на WordPress, за да отговорите на всички изисквания, които трябва да срещнете.

Независимо дали искате да развиете следващия 8-цифрен магазин за електронна търговия с хиляди продукти, да споделите мислите си за джендър политиката и Джордан Питърсън или да управлявате гигантски корпоративен уебсайт, който генерира милиони гледания на месец, Bluehost има поне един план, който ще получите вие точно това, от което се нуждаете.

3. Неограничен обхват & 100 EMAIL акаунта

Мда. Неограничена честотна лента. Не се притеснявайте повече от това, че уебсайтът ви ще се срине след вирусната статия, публикувана наскоро. Ще бъдете добре да отидете за почти завинаги.

По отношение на електронната поща, стартерните планове на Bluehost включват огромни 100 акаунта (което трябва да е достатъчно за всички, освен за големи корпорации) и можете да надстроите до неограничен брой акаунти с плана Plus или Business Pro.

За разлика от това, повечето други евтини хостове предлагат някъде в диапазона от нула до три безплатни имейл акаунта.

4. Голяма скорост и време на натоварване

Въпреки че Bluehost не е задължително на най-бързата или най-надеждната хостинг услуга на пазара (макар че, зависи от кого питате), точно тук е с топ кучетата.

А за цената, която плащате, ще бъдете силно притиснати да намерите всяка хостинг услуга, която може да надвие тези числа.

Bluehost-Up работно време История

5. Маркетинг „Бонуси“ на Bluehost

Вижте, 99,99% от „Безплатните бонуси“, които получавате с всичко, което закупите в интернет, е всичко, но гарантирано, че ще бъде маркетинг създаден да ви избута през ръба, така че да купувате основния продукт.

Но, трябва да кажа, $ 200 безплатни рекламни кредити (за Google, Bing и Twitter), предлагани от Bluehost, няма за какво да се подиграват. Ако сте разумен маркетинг, това е достатъчно за начален бюджет, за да спечелите бърза печалба и да го реинвестирате обратно в разрастване на вашата аудитория.

6. Страхотен cPanel

Според нашия екип от опитни уеб хостинг знания, точно 99,87% от cPanels, внедрени от вашата средна хостинг компания, са абсолютно същите. ��

Но Bluehost направи няколко изящни малки ощипвания и ъпгрейди, за да направи тяхната версия още по-опростена за начинаещия уебсайт.

И това е истинската продажна точка на Bluehost. Те позволяват на пълните новаци бързо и ефективно да създават истински уебсайтове (което може да генерира реална печалба) за стотинки на долара.

Вероятно баба ви може да използва този cPanel …

Време за разбивка на цените и плановете на Bluehost

Преди да продължа с този преглед, важно е да разберете който хостинг услугата е точно за вас.

Не искате да харчите пари за услуги, които няма да използвате, но също така не искате да преминете през труда на миграцията и надграждането на вашата услуга, ако разберете, че има критична характеристика (или 10) от текущото ви ниво на хостинг не предлага.

СПОДЕЛЕНО ХОСТИНГ (вероятно за вас)

Помислете за споделен хостинг като отдаване под наем на нов сладък тампон с няколко приятели. С изключение на този случай, вие отдавате под наем сървърно пространство заедно с десетки (може би дори стотици) непознати в интернет. �� ��

Но не позволявайте това да ви плаши … По същия начин, по който вероятно сте наели апартамент с съквартирант, за да спестите пари, споделен хостинг позволява Bluehost да поддържа невероятно ниските разходи за вашия хостинг.

Този стил на споделяне на ресурси е идеален за хора, които тепърва започват да стартират в света на собствеността на уебсайтове и е идеалното място да започнете, ако искате да стартирате малък бизнес, блог или магазин за електронна търговия.

Недостатъкът на този хостинг план е, че скокът на трафика от НЯКОЙ от хостваните уебсайтове може да затрудни достъпа до другите сайтове на сървъра.

Точно както ще ви е трудно да прокарате пътя си през кухнята, ако съквартирантът ви покани над 50 от най-добрите му приятели, ще имате трудно достъп Вашият сайт, ако някой от другите сайтове на вашия сървър изпита неочаквани скокове в трафика на сайта им.

Bluehost предлага тези три различни плана под споделения хостинг чадър:

 • Starter: $ 7.99 / месец
 • Плюс: $ 10.49 / месец (Стартер + неограничено пространство и честотна лента)
 • Бизнес Pro: $ 23,99 / месец (Стартер + неограничено пространство и честотна лента + разширени функции за сигурност)

ние изпитан и трите нива, преди да напишат този отзив, и всички те се представят наравно един с друг. Ако не очаквате уебсайтът ви да бъде поставен под някакво сериозно напрежение в близко бъдеще, това определено е хостинг пакета за вас.

VPS HOSTING

Ако споделеният хостинг е като наемане на място с няколко приятели, VPS хостингът е като надграждане до вашия собствен апартамент.

Този стил на уеб хостинг, въпреки че все още се намира на един и същ физически сървър, разделя сървърното пространство между клиентите, за да гарантира, че вече няма да се притеснявате за досадните си „съквартиранти“, които крадат цялата ви славна честотна лента.

Цените за тази услуга варират от 30 до 120 долара на месец в зависимост от необходимата скорост на обработка и съхранение.

Ако уебсайтът ви започне да се разраства и пишете от време на време вирусна статия (или песен), тогава това ще бъде услугата, която е подходяща за вас.

ПОСОЧЕНО ГОСТИВАНЕ

Ако успешно сте завършили Малките лиги и сега играете в плашещата MLB, тогава посветен хостинг е това, което ще ви трябва.

Използването на посветен домакин е като закупуване на собствена къща. Ще имате свой физически отделен сървър, който ще бъде използван от вас и само от вас. Това е необходимо е само ако имате изключително голям обем на трафик всеки месец (като 100 000+ посетители) или безброй функции и разширени съветници за уебсайтове, които надхвърлят това, което VPS услугата може да се справи.

Започвайки от $ 149,99 на месец, посвещаването на хостинг на Bluehost определено е най-ценовата опция на масата … Но все пак е по-евтино от закупуването на специализирана хостинг услуга чрез техните конкуренти.

УСЛУГА НА РАБОТАТА

Уви, царуването на Bluehost като най-достъпната висококачествена хостинг услуга приключи …

Въпреки че всички горепосочени услуги в списъка, далеч не са най-добрият удар за вашия долар, Bluehost сериозно изпусна топката по отношение на хостинга си в WordPress.

При страховитите $ 25 / месец Bluehost е повече от 2 пъти по-скъп от най-близкия им конкурент, SiteGround (който зарежда само 10 долара на месец за сравнителен хостинг на WordPress).

Ако искате само хостинг на WordPress, тогава определено ще искате да изберете доставчик, различен от Bluehost. (Ние силно препоръчайте SiteGround.)

ЦВЕТНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ & Други бонуси:

Е-ТЪРГОВИЯ

е-търговия: Всеки път, когато чуя думата „електронна търговия“, Bluehost не е точно първата компания, към която бих се обърнала за помощ.

Това обаче не означава, че те не са оборудвани да се справят с всички ваши нужди в електронната търговия, ако решите да им се доверите на покровителството си.

С пакетите за електронна търговия на Bluehost, ще получите неограничена честотна лента и множество колички за пазаруване, от които да избирате заедно с десетки други функции, които ще опростят вашите начинания за онлайн продажба.

Като се има предвид, със сигурност можете да намерите други компании, които могат да ви накарат да управлявате много по-лесно от Bluehost (например … Shopify). Въпреки това … Много от по-високите нива на уеб хостове за електронна търговия могат да ви стартират повече от 30 долара на месец и, ако току-що започвате, това може да се почувства много.

Така че, ако имате нужда от прост и лесен за използване хост на електронната търговия и създател на сайтове, тогава Bluehost е идеален за вашите нужди.

СИГУРНОСТ

С компании от всички размери, страдащи от МАСИВНИ нарушения на данните и хакове от юрски размери (Целеви и Equifax някой?), Ще бъдете отхвърлени да оставите сигурността на уебсайта си случайна.

за щастие, Bluehost поема сигурност много сериозно и предлага дори на техните най-основни потребители три слоя защита от нежелана поща, блокиране на функциите на IP адреса и интеграция с едно кликване в CloudFlare.

(Забележка: CloudFlare може да изглежда като богат маркетинг бонус … Но не е така. Няма да направи много. Но това ще направи вашия уебсайт много по-бърз и по-безопасен чрез бързо и ефективно затваряне на всички входящи DDoS атаки).

ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ

поддръжка на чат bluehostАко някога сте купували уеб хостинг преди, тогава знаете, както и аз го правя, че индустрията за хостинг на уебсайтове се държи на абсолютно нелеп стандарт за обслужване на клиенти … Това означава, че няма стандарт за повечето уеб хостове.

Въпреки че това се подобрява през последните години (предполагам, че няколко ръководители на ниво С най-накрая погледнаха профилите в Twitter на своята компания), огромното мнозинство уеб-домакини на пазара пускат топката в областта на обслужването на клиентите и те я изпускат трудно.

И така, как се подрежда Bluehost? За моя изненада … Наистина дяволски добре. Bluehost предлага фантастични 24/7 подкрепа на живо с центрове за обаждания, разположени вътре в САЩ и оперирани от лица, които всъщност могат да говорят съгласуван английски! (Каква идея за роман).

Освен това повечето от представителите са дружелюбни, учтиви и ефектни. В един момент представителят на службата беше толкова мил, че предположих, че тя е от Канада, а не от САЩ (съседни съседи) ��)

Обобщение на този преглед: Bluehost = PERFECT FOR NEWBIES

Всичко на всичко, Bluehost е перфектната уеб хостинг услуга за всеки, който стартира първия си уебсайт или блог.

Те са страхотна „начинаеща“ компания за тези от вас без бюджет да инвестират с по-скъпа услуга като SiteGround и предлагат голяма стойност за цената, която плащате.

Ще бъдете силно притиснати да намерите повече начинаещ приятелски, надежден и ефективен уеб-домакин на пазара за цената, която те таксуват и Bluehost определено спечели нашия печат на одобрение. ��

Може също да ти хареса:

 • Най-добрият уебсайт

Референции и графични кредити:

 • CriticThoughts.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map