Bluehost Review (2020) – Είναι καλό αυτό το δημοφιλές Web Hosting;

Αναθεώρηση BluehostBluehost: Προτεινόμενος οικοδεσπότης Ιστού


Είμαστε πληρωμένος πελάτης φιλοξενίας ιστοσελίδων Bluehost κατά τη διάρκεια του 2017 – 2020.

Αυτό σημαίνει ότι παρακολουθούμε τη φθηνότερη «βασική» απόδοση κοινόχρηστων προγραμμάτων φιλοξενίας (τόσο μέσος χρόνος φόρτωσης όσο και χρόνος λειτουργίας) για 3+ χρόνια.

Αυτή η κριτική Bluehost βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα δεδομένα, καθώς και στη συνολική εμπειρία με τις δυνατότητες φιλοξενίας και την υποστήριξη πελατών.

Με λίγα λόγια, όλα τα σχέδια της Bluehost προσφέρουν στους πελάτες τους 24/7 ζωντανή συνομιλία, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις και πέντε λογαριασμούς email. Ομοίως με πολλές άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστότοπων, προσφέρουν επίσης στους νέους χρήστες έναν δωρεάν τομέα για τον πρώτο χρόνο. Τα σχέδιά τους ξεκινούν από 2,75 $ / μήνα και περιλαμβάνουν βελτιωμένη ασφάλεια, αντίγραφα ασφαλείας και δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Αυτά συμβάλλουν στην προστασία και προστασία του ιστολογίου ή του ιστοτόπου σας.

Συνολικά, η τελευταία τους απόδοση 24 μηνών ήταν καλή. Το Bluehost είναι σαφώς στην κορυφή με το χρόνο λειτουργίας του (99,99%) και γρήγορο χρόνο φόρτωσης 405 χιλ (0,4 δευτερόλεπτα).

Διαβάστε όλα τα “Πλεονεκτήματα” και “Μειονεκτήματα” παρακάτω:

Γενικές πληροφορίες & Επισκόπηση φιλοξενίας

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ: Καλύτερη συνολική κοινή φιλοξενία
ΤΑΧΥΤΗΤΑ: 405 ms (Μέσος όρος Φεβρουαρίου 2018 έως Ιανουαρίου 2020)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 99,99% (Μέσος όρος Φεβρουαρίου 2018 έως Ιανουαρίου 2020)
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Ζωντανή συνομιλία 24/7
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: WordPress, Joomla, Drupal και ορισμένοι κατασκευαστές ιστότοπων
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Απεριόριστο εύρος ζώνης και αποθήκευση, λογαριασμοί email, δωρεάν τομέας 1ου έτους
ΣΧΕΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: Shared, Cloud, VPS και Dedicated Servers
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ: Όχι δωρεάν
ΤΙΜΗ: Ξεκινώντας από 2,75 $ / μήνα (ανανεώνεται στα 7,99 $ / μήνα)

Πλεονεκτήματα της χρήσης Bluehost Hosting

1. Best Uptime – 99,99% – Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους

Το Uptime είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές κατά την επιλογή ενός web host – μετά από όλα, εάν ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας, οι χρήστες σας δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτόν. Συνεπώς, η καλή λειτουργία θα πρέπει να είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές σας.

Αφού ελέγξαμε 30 οικοδεσπότες ιστού, το κριτήριο αναφοράς για «καλό» χρόνο λειτουργίας είναι 99,93%. Αυτό μπορεί να φαίνεται αρκετά υψηλό, αλλά στην πραγματικότητα είναι λίγο πιο κάτω από τον μέσο όρο. Πληκτρολογήστε αυτούς τους αριθμούς σε μια αριθμομηχανή και θα δείτε γρήγορα ότι μεταφράζεται σε τουλάχιστον 26 λεπτά διακοπής λειτουργίας κάθε μήνα ή μόλις πάνω από πέντε ώρες κατά τη διάρκεια ενός έτους.

Ιδανικά, δεν θέλουμε να δούμε τίποτα λιγότερο από αυτό.

Τα καλά νέα είναι ότι το Bluehost ξεπερνά εύκολα αυτό το σημείο αναφοράς, διατηρώντας άνετα τον ιστότοπο δοκιμών μας για 99,99% του χρόνου τους τελευταίους 24 μήνες (2018-2020).

Ακολουθεί η μηνιαία ανάλυση των τελευταίων 12 μηνών:

 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιανουαρίου 2020: 100% 
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Δεκεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Νοεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Οκτωβρίου 2019: 99,96%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Σεπτεμβρίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Αυγούστου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουλίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουνίου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαΐου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Απριλίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαρτίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Φεβρουαρίου 2019: 100%

Συμπέρασμα? Η Bluehost είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων σύμφωνα με τη μελέτη uptime.

bluehost-απόδοση-24 μήνεςΖωντανός ιστότοπος δοκιμών: hostingfacts-bluerock-bluehost.com | Μέσος όρος χρόνο λειτουργίας και ταχύτητα: 24 μήνες+

2. Κορυφαία ταχύτητα «φόρτωσης» ιστότοπου – 405ms

Μια αναφορά από την Google πέρυσι διαπίστωσε ότι η συντριπτική πλειονότητα των ιστότοπων για κινητές συσκευές είναι πολύ αργή.

Αυτό είναι πρόβλημα για δύο σημαντικούς λόγους. Το ευρετήριο της Google για κινητά μπορεί είτε να ανεβάσει είτε να αποκρύψει τον ιστότοπό σας σε αναζητήσεις χρηστών με βάση τις ταχύτητες φόρτωσης. Μελέτες δείχνουν ότι οι αργοί ιστότοποι μεταφράζονται σχεδόν πάντα σε χαμηλότερες πωλήσεις.

Έτσι, μετά το χρόνο λειτουργίας, οι χρόνοι φόρτωσης της σελίδας του κεντρικού υπολογιστή σας είναι το δεύτερο πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί κυριολεκτικά να κάνει ή να σπάσει την επιτυχία του ιστότοπού σας.

Παρακολουθούμε την απόδοση της Bluehost από τον Φεβρουάριο του 2018 χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο τρίτου μέρους, το Pingdom. Και για άλλη μια φορά, ήμασταν ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα – μια μέση ταχύτητα φόρτωσης σελίδας 405 ms που τα τοποθετεί ως τον 5ο ταχύτερο ιστότοπο από όλους όσους έχουμε δοκιμάσει.

Bluehost-2019-2020-στατιστικάΜέση ταχύτητα Bluehost 2019-2020 | Δείτε στατιστικά

3. Χαμηλή τιμή γνωριμίας (2,75 $ / μήνα)

Θα εξετάσουμε τις πλήρεις τιμές και τα σχέδια της Bluehost μέσα σε μια στιγμή.

Ωστόσο, εάν επρόκειτο να δείτε τις αρχικές τιμές, θα παρατηρήσετε ότι η χαμηλότερη διαφημιζόμενη τιμή είναι 3,95 $ / μήνα. Αυτή είναι μια πολύ καλή υπόθεση, δεδομένου ότι υποτίθεται ότι το έχουν ήδη μειώσει αρχικά από 7,99 $ / μήνα.

Για αυτήν την τιμή, παίρνετε σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για έναν μόνο ιστότοπο. Αυτό περιλαμβάνει χώρο αποθήκευσης SSD 50 GB, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, δωρεάν πιστοποιητικό SSL και πολλά άλλα.

Λοιπόν, θα λάβετε μια πολύ καλή τιμή για την τιμή, καθώς και τις σταθερές ταχύτητες φόρτωσης και λειτουργίας της σελίδας.

Τα καλά νέα είναι ότι καταφέραμε να συνάψουμε μια συμφωνία με την Bluehost για τους αναγνώστες μας, η οποία αρχίζει να μειώνεται ακόμη περισσότερο από 2,75 $ / μήνα.

Αυτό είναι το χαμηλότερο ποσοστό που έχουμε δει οπουδήποτε στο διαδίκτυο (και εμπιστευτείτε μας, η ομάδα μας ξοδεύει πολύ χρόνο στο διαδίκτυο ως έχει). Επομένως, είναι πολύ καλό αν βρίσκεστε στην αγορά για έναν νέο προσιτό οικοδεσπότη.

4. Καλές επιλογές ασφάλειας

Παρόλο που το Bluehost είναι μία από τις «φθηνότερες» επιλογές στην αγορά, χαιρόμαστε που βλέπουμε ότι δεν κόβουν πάρα πολλές γωνίες ή δεν έχουν κρίσιμα χαρακτηριστικά όπως η ασφάλεια.

Το Bluehost παρέχει πολλές καλές επιλογές ασφαλείας από προεπιλογή, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν πιστοποιητικού SSL για κάθε πρόγραμμα, όπως αναφέραμε προηγουμένως.

Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν επίσης μια λειτουργία απορρήτου τομέα που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα προσωπικά στοιχεία που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε σε έναν ιδιωτικό τομέα. Αυτό εμποδίζει τους χάκερ να βρουν και να χρησιμοποιήσουν αυτά τα προσωπικά στοιχεία για προγράμματα ηλεκτρονικού ψαρέματος για να εξαπατήσουν εσάς ή άλλους να παραδώσουν ευαίσθητες πληροφορίες.

Το SiteLock περιλαμβάνεται για την αποτροπή επιθέσεων κακόβουλου λογισμικού, οι οποίες δυστυχώς είναι αρκετά συχνές σε ιστότοπους WordPress. Το CodeGuard είναι μια άλλη μορφή προστασίας, η οποία παρέχει επίσης καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, ώστε να μπορείτε να επαναφέρετε προηγούμενες εκδόσεις ενός ιστότοπου, εάν παραβιαστεί.

Το Postini, από την Google, είναι το τελευταίο εργαλείο ασφαλείας που αξίζει να σημειωθεί. Παρέχει προστασία από τα ανεπιθύμητα μηνύματα για το email σας, οπότε αποτρέπεται η είσοδος οποιουδήποτε ύποπτου στα εισερχόμενά σας.

Συνολικά, αυτό είναι ένα αρκετά αξιοπρεπές πακέτο ασφαλείας για να διατηρείτε τον ιστότοπό σας ασφαλές και υγιές.

5. Πολλές ενσωματώσεις, εφαρμογές, και δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου

Πέρα από τις συμπεριλαμβανόμενες λειτουργίες ασφαλείας, το Bluehost παρέχει επίσης πρόσβαση σε τεράστιο αριθμό διαφορετικών εφαρμογών και ενσωματώσεων, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες στον ιστό.

Για παράδειγμα, έχουν έναν διαχειριστή τομέα εάν προτιμάτε απλώς να αγοράσετε και να διαχειριστείτε πολλούς τομείς μέσω αυτών. Μπορείτε να ορίσετε καθημερινά, εβδομαδιαία ή μηνιαία αντίγραφα ασφαλείας για κάθε περίπτωση.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το WordPress με ένα μόνο κλικ (περισσότερα σε αυτό στην επόμενη ενότητα παρακάτω). Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε άλλα δημοφιλή συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) όπως το Drupal, το Joomla, να εκτελέσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου και άλλα.

Επιπλέον, το Bluehost θα περιλαμβάνει ακόμη και πρόσβαση σε δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN). Αυτά φιλοξενούν τις εικόνες και τα μεγάλα αρχεία σας, απομακρύνοντάς τα από τους διακομιστές σας, για να τις παραδώσετε γρηγορότερα σε χρήστες ανά τον κόσμο και να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας γρήγορο ταυτόχρονα.

6. «Επίσημος» WordPress.org Συνιστώμενος κεντρικός υπολογιστής

Το WordPress είναι η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα ιστότοπων στην αγορά.

Και προτείνουν μόνο «επίσημα» τρεις συνεργάτες φιλοξενίας να χρησιμοποιούν σε έναν ιστότοπο WordPress:

 • Μπλε Χοστ
 • Dreamhost
 • SiteGround

Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν οποιονδήποτε πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress. Όμως το γεγονός ότι η Bluehost είναι ένας από τους λίγους επίσημα αναγνωρισμένους συνεργάτες είναι ενθαρρυντικό.

Το WP.org προτείνει το BluehostΤο WordPress.org συνιστά το Bluehost

7. Εύκολο στη χρήση για αρχάριους

Ορισμένοι από τους κεντρικούς υπολογιστές ιστού που έχουμε δει είναι οι καλύτεροι μόνο για προχωρημένους χρήστες.

Το LiquidWeb, για παράδειγμα, είναι υπέροχο αν ξέρετε τι κάνετε. Αλλά δεν διαθέτουν μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή για μη τεχνικά άτομα. Επομένως, εάν είστε αρχάριος, θα έχετε μια δύσκολη στιγμή να ζήσετε έναν ιστότοπο.

Η διάταξη του πίνακα ελέγχου του Bluehost (cPanel) το καθιστά εύκολο στη χρήση. Απλώς πρέπει να δείξετε και να κάνετε κλικ στις περισσότερες περιπτώσεις.

Διαθέτει επίσης δυνατότητες για προχωρημένους χρήστες, αλλά και οι αρχάριοι μπορούν εύκολα να εγκαταστήσουν και να ξεκινήσουν το WordPress.

Εναλλακτικά, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων Bluehost (όπως το Weebly ή το Drupal) για να ξεκινήσουν με ένα πρότυπο που μπορείτε να προσαρμόσετε απλώς με μεταφορά και απόθεση λειτουργιών.

Bluehost cPanelΕύκολο στη χρήση Bluehost cPanel

8. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Η απόκτηση της καλύτερης συμφωνίας για φιλοξενία ιστοσελίδων σημαίνει συνήθως προπληρωμή για μερικούς μήνες, ένα χρόνο ή αρκετά χρόνια κάθε φορά.

Το Bluehost δεν διαφέρει – περισσότερα σε αυτό παρακάτω. Αλλά προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών στα σχέδιά τους.

Μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία για να μετρήσετε την απόδοσή τους μόνοι σας και, στη συνέχεια, να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Ωστόσο, έχουμε λίγα λόγια προσοχής.

Σύμφωνα με τους όρους τους, εδώ τι κάνει και δεν εμπίπτει σε αυτήν την εγγύηση:

 • Μπορείτε να λάβετε επιστροφές χρημάτων μόνο στο κόστος φιλοξενίας ιστού, όχι σε άλλα προϊόντα όπως τομείς ή άλλα πρόσθετα.
 • Μια αμοιβή 15,99 $ θα αφαιρεθεί εάν λάβετε ένα δωρεάν όνομα τομέα στο πρόγραμμά σας.
 • Τυχόν αιτήματα μετά από 30 ημέρες δεν θα επιστραφούν.

Δεν είναι ακριβώς μια πολιτική χωρίς ερωτήσεις, όπως έχουμε δει από ορισμένους κεντρικούς υπολογιστές. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι είστε εντάξει με αυτά τα σημεία πριν εγγραφείτε.

9. Υποστήριξη πελατών

Το Bluehost προσφέρει τα πάντα, από μια γνωσιακή βάση, μέχρι ζωντανή συνομιλία, υποστήριξη εισιτηρίων μέσω email και ακόμη και τηλεφωνική υποστήριξη. Δοκιμάσαμε τη ζωντανή συνομιλία και ο Vinutha από το Bluehost συνδέθηκε μέσα σε δύο λεπτά.

Υπήρξαν μικρές καθυστερήσεις μεταξύ κάθε απάντησης, αλλά συνολικά, η Vinutha ήταν εξαιρετικά φιλική και προσέφερε άμεσες απαντήσεις σε κάθε ερώτηση. Ήταν μια ανώδυνη εμπειρία, που ακριβώς θέλετε από την υποστήριξη πελατών ενός οικοδεσπότη.

Ζωντανή συνομιλία εξυπηρέτησης πελατών BluehostΕίχαμε μια συνομιλία με τον εκπρόσωπο της Bluehost Live Chat

Μειονεκτήματα της χρήσης Bluehost Hosting

Το Bluehost έχει πολύ καλή απόδοση σε όλους τους τομείς. Υπάρχουν δύο μεγάλες περιοχές, ωστόσο, όπου το κόστος γίνεται λίγο απότομο. Ας βυθίσουμε βαθύτερα σε κάθε ένα.

1. Υψηλότερα ποσοστά ανανέωσης (κοινά στον κλάδο Web Hosting)

Ο καλύτερος τρόπος για να λάβετε τη χαμηλότερη δυνατή τιμή για τη φιλοξενία είναι η προπληρωμή για ένα, δύο ή ακόμη και τρία χρόνια εκ των προτέρων.

Τιμολόγηση τριών ετών BluehostΛεπτομερής τιμολόγηση Bluehost

Από τη μία πλευρά, η μηνιαία τιμή είναι χαμηλή, αλλά από την άλλη πλευρά, η προπληρωμή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα (μεταξύ 12–36 μηνών) σημαίνει ότι δεν δεσμεύεστε μόνο για λίγα δολάρια, αλλά περίπου εκατό δολάρια.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι τα υψηλότερα ποσοστά ανανέωσης μετά τη λήξη της περιόδου γνωριμίας σας. Σε αυτήν την περίπτωση, η προπληρωμή για τρία ολόκληρα χρόνια στα 3,95 $ είναι μια καλή συμφωνία επειδή κλειδώνετε σε αυτήν τη χαμηλή τιμή για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Ωστόσο, στο τέλος αυτού του όρου, οι τιμές θα επιστρέψουν στις «Κανονικές» τιμές τους. Αυτά κυμαίνονται από 7,99 $ – 8,99 $ / μήνα στο πιο βασικό κοινόχρηστο πρόγραμμα ανάλογα με τη διάρκεια της προπληρωμής.

Τιμές ανανέωσης BluehostΤιμές ανανέωσης Bluehost

2. Οι μετεγκαταστάσεις ιστότοπων δεν είναι δωρεάν

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες ιστού που έχουμε ελέγξει θα μεταφέρουν τον υπάρχοντα ιστότοπό σας στην υπηρεσία τους δωρεάν. Το βλέπουν ως μια φιλική υπηρεσία που βοηθά τους νέους πελάτες να είναι χαρούμενοι, οπότε θα χρεώνουν τυχόν χρεώσεις.

Δυστυχώς, το Bluehost δεν κάνει δωρεάν μετεγκαταστάσεις.

Έχουν εφάπαξ χρέωση 149,99 $ που περιλαμβάνει τη μετεγκατάσταση έως και πέντε ιστότοπων, 20 λογαριασμών email και οποιωνδήποτε άλλων αρχείων βάσης δεδομένων για αυτούς τους ιστότοπους.

Ισχυρίζονται ότι θα είναι γρήγορη και απρόσκοπτη, επομένως δεν θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις ή διακοπές.

Ωστόσο, το γεγονός ότι πρέπει να πληρώσετε για αυτό, και να πληρώσετε τόσο πολύ, είναι ένα μεγάλο «Con» που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Μεταφορά ιστότοπου BluehostΚόστος μεταφοράς ιστότοπου Bluehost

Τιμολόγηση Bluehost, σχέδια φιλοξενίας & Γρήγορα γεγονότα

Το βασικό πρόγραμμα της Bluehost θα σας κοστίσει 3,95 $ / μήνα (ή 2,75 $ με την έκπτωση μας).

Το πρόγραμμα Plus αυξάνεται στα 5,45 $ / μήνα – την ίδια τιμή με την επιλογή Choice Plus για απεριόριστους ιστότοπους, χώρο αποθήκευσης SSD και εύρος ζώνης. Σας επιτρέπουν επίσης να διαχειρίζεστε απεριόριστους τομείς, δεσμευμένους τομείς και υποτομείς σε αυτά τα σχέδια.

Το πρόγραμμα Pro ξεκινά από 13,95 $ / μήνα με όλες αυτές τις δυνατότητες και υψηλή απόδοση από τους διακομιστές τους.

Επιπλέον, το Bluehost διαθέτει όλους τους μεγάλους τύπους φιλοξενίας ιστοσελίδων, όπως VPS, cloud και ειδικά κέντρα δεδομένων.

Τιμές και σχέδια Bluehost

 • Δωρεάν τομέας? Ναι για το 1ο έτος και μετά ανανεώνεται στα 15,99 $.
 • Ευκολία εγγραφής: Εύκολη διαδικασία εγγραφής δύο σελίδων.
 • μέθοδοι πληρωμής: Σημαντικές πιστωτικές κάρτες και PayPal.
 • Κρυφές χρεώσεις και ρήτρες: Χωρίς επιστροφή χρημάτων για ονόματα τομέα. Τα ποσοστά ανανέωσης και για τους δύο τομείς και για τη φιλοξενία αυξάνονται.
 • Πώληση: Μερικές πωλήσεις. Δυστυχώς, είναι ένα συχνό φαινόμενο στον κλάδο φιλοξενίας ιστοσελίδων και συμβαίνει με πολλές διαφορετικές εταιρείες φιλοξενίας μεγάλων ονομάτων.
 • Ενεργοποίηση Λογαριασμού: Οι περισσότεροι χρήστες απολαμβάνουν άμεση ενεργοποίηση. Εάν οι πληροφορίες είναι ανακριβείς ή υπάρχει υποψία απάτης, η ενεργοποίηση ενδέχεται να καθυστερήσει.
 • Πίνακας ελέγχου και εμπειρία πίνακα ελέγχου: Απλός και εύχρηστος πίνακας ελέγχου.
 • Εγκατάσταση εφαρμογών και CMS (WordPress, Joomla κ.λπ.): Το Mojo Marketplace καθιστά την εγκατάσταση εφαρμογών γρήγορη και εύκολη.

Προτείνουμε το Bluehost?

Ναι, το κάνουμε.

Η Bluehost έχει κατατάξει στην κορυφή ή κοντά στην κορυφή τόσο για ώρες λειτουργίας όσο και για φόρτωση για περισσότερο από ένα χρόνο.

Επιπλέον, προσφέρουν ισχυρή υποστήριξη ασφαλείας, εγγύηση επιστροφής χρημάτων και πολλές φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές, όλες για μία από τις χαμηλότερες τιμές στον κλάδο (2,75 $ / μήνα).

Ωστόσο, δεν είναι τέλεια. Τα ποσοστά ανανέωσης θα αυξηθούν μετά τη λήξη των εισαγωγικών τιμών. Επίσης, χρεώνουν επιπλέον για μετεγκαταστάσεις ιστότοπων, τις οποίες άλλοι κεντρικοί υπολογιστές ρίχνουν δωρεάν.

Αλλά συνολικά, το Bluehost προσφέρει ισχυρή απόδοση και καλή αξία.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Έχετε χρησιμοποιήσει το Bluehost στο παρελθόν; Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αφήσετε μια κριτική παρακάτω – καλό ή κακό – δεν έχει σημασία όσο είναι χρήσιμο για τους επισκέπτες μας. Ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector