Bluehost Review (2020) – Jó ez a népszerű webtárhely?

Bluehost áttekintésBluehost: Ajánlott internetes házigazda


2017 és 2020 között fizető Bluehost webtárhely-ügyfelek vagyunk.

Ez azt jelenti, hogy legalább három évig figyeltük a legolcsóbb „alapvető” megosztott tárhely-terv teljesítményét (mind az átlagos betöltési időt, mind az üzemidőt).

Ez a Bluehost áttekintés nagymértékben támaszkodik az adatokra, valamint a hostolási szolgáltatásokkal és az ügyfélszolgálattal kapcsolatos általános tapasztalatokra.

Dióhéjban, a Bluehost összes terve 24 órás élő csevegést, mérhetetlen sávszélességet és öt e-mail fiókot kínál ügyfeleinek. Hasonlóan sok más webhelytárhely-szolgáltatóhoz, ők is az első évben ingyenes domain-t kínálnak új felhasználói számára. Terveik 2,75 dollárról kezdődnek, és javított biztonságot, biztonsági mentéseket és ingyenes SSL tanúsítványt tartalmaznak. Ezek segítenek a blogod vagy webhelyed biztonságában és biztonságában tartani.

Összességében az elmúlt 24 hónapos teljesítményük jó volt. A Bluehost egyértelműen tetején van az üzemidővel (99,99%) és a gyors töltési idő 405ms (0,4 másodperc).

Olvassa el az összes „előnyt” és „hátrányt”:

Általános információ & A tárhely áttekintése

VERDIKTUMUNK: A legjobb általános megosztott tárhely
SEBESSÉG: 405 ms (2018 február és 2020 január átlaga)
UPTIME: 99,99% (2018 február és 2020 január átlaga)
TÁMOGATÁS: 24/7 élő chat
ALKALMAZÁSOK: WordPress, Joomla, Drupal és néhány weboldal-készítő
JELLEMZŐK: Nem mérhető sávszélesség és tárolás, e-mail fiókok, ingyenes domain 1. év
HOSTING TERVEK: Megosztott, felhő, VPS és dedikált szerverek
FELHASZNÁLÁS: Nem ingyenes
ÁRAZÁS: Kezdetben 2,75 dollár / hónap (havi 7,99 dollárral megújul)

A Bluehost tárhely használatának előnyei

1. A legjobb üzemidő – 99,99% – egész évben

Az Uptime az egyik legfontosabb szempont a webes host kiválasztásakor – elvégre, ha webhelye nem működik, a felhasználók nem férhetnek hozzá. Tehát állandóan a jó üzemidőnek az egyik legfontosabb prioritásának kell lennie.

A 30 webtárhely áttekintése után a jó működési idő referenciaértéke 99,93%. Ez elég magasnak tűnhet, de valójában még kissé az átlag alatt is. Írja be ezeket a számokat egy számológépbe, és hamarosan látni fogja, hogy havonta legalább 26 perc leállást, vagy egy év alatt alig több mint öt órát eredményez..

Tehát ideális esetben nem akarunk ennél kevesebbet látni.

A jó hír az, hogy a Bluehost könnyen meghaladja ezt a referenciaértéket, kényelmesen tartva a teszthelyet az elmúlt 24 hónap (2018-2020) időének 99,99% -án..

Itt van az elmúlt 12 hónap havi bontása:

 • 2020 január átlagos üzemideje: 100% 
 • 2019. december átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. november átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. október átlagos üzemideje: 99,96%
 • 2019. szeptember átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. augusztus átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. július átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. június átlagos üzemideje: 99,98%
 • 2019. május átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. április átlagos üzemideje: 100%
 • 2019. március átlagos üzemideje: 99,99%
 • 2019. február átlagos üzemideje: 100%

Következtetés? A Bluehost az egyik legmegbízhatóbb webtárhely-szolgáltató.

Bluehost teljesítményű-24monthsÉlő teszthely: hostfacts-bluerock-bluehost.com | Átl. üzemidő és sebesség: 24 hónap+

2. Az 5 legnépszerűbb webhely „betöltése” – 405 ms

A Google tavalyi jelentése szerint a mobil webhelyek túlnyomó része túl lassú.

Ez két fő okból problémát jelent. A Google mobil-első indexe akár betölti, akár elrejtheti webhelyét a felhasználói keresésekben, a betöltési sebesség alapján. A tanulmányok azt mutatják, hogy a lassú webhelyek szinte mindig alacsonyabb eladásokat eredményeznek.

Tehát, az üzemidő után, a gazdagép oldalának betöltési ideje a második legfontosabb dolog, amely szó szerint teheti vagy megtörheti webhelye sikerét.

A Bluehost teljesítményét 2018 februárja óta nyomon követjük egy harmadik féltől származó eszköz, a Pingdom segítségével. És ismét elégedettek voltunk az eredményekkel – az átlagos oldalbetöltési sebesség 405 ms, és ez az 5. leggyorsabb oldal az összes teszteltünk közül.

Bluehost-2019-2020-statisztikákA Bluehost átlagos sebessége 2019-2020 | Lásd a statisztikákat

3. Alacsony bevezető árképzés (2,75 dollár havonta)

Egy pillanat alatt megvizsgáljuk a Bluehost teljes árképzését és terveit.

Ha azonban a kezdő árakat szeretné megnézni, akkor a legkisebb hirdetési ár 3,95 USD / hónap. Ez nagyon jó üzlet, tekintve, hogy állítólag már eredetileg havi 7,99 dollárról csökkentették azt.

Ennél az árnál nagyjából mindent megkapsz, amire egy weboldalhoz szüksége lehet. Ez magában foglalja az 50 GB-os SSD-tárolást, a nem mért sávszélességet, az ingyenes SSL-tanúsítványt és még sok minden mást.

Tehát nagyon jó ár-érték arányt kap, plusz következetes üzemidejük és oldalbetöltési sebességük.

A jó hír az, hogy sikerült olyan megállapodást kidolgoznunk az olvasóink számára, amely a Bluehostmal még tovább növeli a kiindulási árat, 2,75 dollárra havonta..

Ez a legalacsonyabb arány, amelyet az interneten bárhol megfigyeltünk (és bízz bennünk, csapatunk túl sok időt töltsön online módon). Tehát nagyon sokat jelent, ha egy új, megfizethető házigazda piacán van.

4. Jó biztonsági lehetőségek

Annak ellenére, hogy a Bluehost az egyik “olcsóbb” opció a piacon, örömmel láttuk, hogy nem vágnak túl sok sarkot, és nem bomlanak olyan kritikus funkciókhoz, mint a biztonság.

A Bluehost alapértelmezés szerint sok jó biztonsági lehetőséget biztosít, beleértve az ingyenes SSL tanúsítványt minden egyes tervhez, amint azt korábban már említettük.

Minden terv tartalmaz egy domain adatvédelmi funkciót is, amely elősegíti a domain regisztrációjához használt személyes adatok magántulajdonában tartását. Ez megakadályozza, hogy a hackerek megtalálják és felhasználják ezeket a személyes adatokat adathalász rendszerekhez, hogy megtévesszék Önt vagy mások érzékeny információk átadását.

A SiteLock a rosszindulatú programok támadásainak megelőzésére szolgál, amelyek sajnos meglehetősen gyakoriak a WordPress webhelyeken. A CodeGuard egy másik védelmi forma, amely napi biztonsági másolatot is nyújt, így visszatekerheti a webhely korábbi verzióit, ha az feltört..

A Postini (a Google-tól) az utolsó biztonsági eszköz, amelyet érdemes megjegyezni. Spamvédelmet nyújt e-mailjeinek, így minden gyanús személy nem kerülhet be a postaládájába.

Összességében ez egy nagyon tisztességes biztonsági csomag, amellyel biztonságban tarthatja webhelyét.

5. Sok integráció, alkalmazás, és az e-kereskedelem funkciói

A mellékelt biztonsági funkciókon túl a Bluehost számos különféle alkalmazáshoz és integrációhoz is hozzáférést biztosít, így használhatja a weben található legnépszerűbb szolgáltatásokat..

Például rendelkeznek domainkezelővel, ha inkább csak több domaint vásárol és kezel rajta keresztül. Beállíthat napi, heti vagy havi biztonsági másolatot minden esetre.

A WordPress egyetlen kattintással telepíthető (erről bővebben az alábbi következő szakaszban). Telepíthet más népszerű tartalomkezelő rendszereket (CMS) is, mint például a Drupal, a Joomla, e-kereskedelmi boltot működtethet és még sok más.

A Bluehost emellett hozzáférést is biztosít a tartalomszolgáltató hálózathoz (CDN). Ezek gazdagítják a képeket és a nagy fájlokat, és eltávolítják azt a kiszolgálóktól, hogy gyorsabban szállítsák őket a világ minden tájáról származó felhasználók számára, és ezzel egyidejűleg gyorsan megőrizzék webhelyét..

6. ‘Hivatalos’ WordPress.org ajánlott host

A WordPress a piacon a legszélesebb körben használt webhely-platform.

És csak „hivatalosan” javasolnak három tárhelypartner számára, hogy használják a WordPress webhelyen:

 • Bluehost
 • Dreamhost
 • SiteGround

Természetesen szinte bármilyen webtárhely-szolgáltatót felhasználhat WordPress-webhely létrehozására. Ösztönző azonban az a tény, hogy a Bluehost egyike a kevés hivatalosan elismert partnernek.

A WP.org a Bluehost alkalmazást ajánljaA WordPress.org javasolja a Bluehost alkalmazást

7. Könnyen kezelhető kezdőknek

Néhány webtárhely, amelyet látunk, a legjobb csak a haladó felhasználók számára.

A LiquidWeb például nagyszerű, ha tudja, mit csinál. De hiányzik a felhasználóbarát felület a nem technikai emberek számára. Tehát ha kezdő vagy, akkor nehéz idő áll rendelkezésére a webhely élővé tétele.

A Bluehost vezérlőpultjának (cPanel) elrendezése megkönnyíti a használatát. A legtöbb esetben csak mutatnia kell és rá kell kattintania.

Jellemzői vannak a haladó felhasználók számára is, de a kezdők is könnyen telepíthetik és elindíthatják a WordPress programot.

Vagy felhasználhatják a Bluehost weboldalkészítő eszközöket (mint például a Weebly vagy a Drupal), hogy elindítsanak egy sablonnal, amelyet testreszabhat azáltal, hogy csak húzza és dobja a szolgáltatásokat.

Bluehost cPanelA Bluehost könnyen kezelhető cPanel

8. 30 napos pénz-visszafizetési garancia

A weboldalon a legjobb ajánlat megszerzése általában azt jelenti, hogy egyszerre fizet néhány hónapra, évre vagy több évre.

A Bluehost nem különbözik – inkább az alábbiakban. De tervükön 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínálnak.

Kipróbálhatja a szolgáltatást, hogy megmérje teljesítményét saját maga számára, és akkor is kérhet visszatérítést, ha nem vagy teljesen elégedett. Néhány szóval azonban óvatosak vagyunk.

Feltételeik szerint az alábbiak szerint mit csinál és mi nem tartozik a garancia alá:

 • Visszatérítést kaphat csak a webtárhely költségein, és nem kaphat semmilyen más terméket, például domaineket vagy más kiegészítőket.
 • 15,99 USD díjat levonnak, ha ingyenes domain nevet kapott a tervében.
 • A 30 napos utáni kérelmeket nem térítjük vissza.

Ez nem olyan kérdéses kérdés, amellyel láttunk néhány házigazdától. Tehát ellenőrizze, hogy minden rendben van-e ezekkel a pontokkal, mielőtt feliratkozik.

9. Ügyfélszolgálat

A Bluehost mindent kínál a tudásbázistól az élő csevegésig, az e-mail jegyek támogatásához és akár a telefonos támogatásig is. Kipróbáltuk az élő csevegést, és Vinutha a Bluehost-ról két percen belül csatlakozott.

Az egyes válaszok között némi késés volt, de összességében a Vinutha rendkívül barátságos volt és közvetlen választ adott minden kérdésre. Fájdalmatlan élmény volt, pontosan ezt akarja a házigazda ügyfélszolgálata.

Bluehost ügyfélszolgálat élő chatBeszélgettünk a Bluehost Live Chat képviselőjével

Hátrányai a Bluehost Hosting használatának

A Bluehost nagyon jól teljesít. Két nagy terület van azonban, ahol a költségek kissé meredek lesznek. Merüljünk mélyebben mindegyikbe.

1. Magasabb megújítási arányok (általános a webtárhely-iparban)

A tárhely tárolásának lehető legalacsonyabb árának a legjobb módja az előre, egy, két, vagy akár három évre történő előleg fizetése.

Bluehost hároméves árképzésBluehost részletes árképzés

Egyrészt a havi ár alacsony, másrészt hosszabb ideig (12–36 hónap) történő előrefizetés azt jelenti, hogy nem csupán néhány dollárra vállalsz kötelezettséget, hanem mintegy száz dollárra.

Egy másik szempont, amelyet figyelembe kell venni, a magasabb megújítási arány a bevezető időszak lejártát követően. Ebben az esetben jó, ha a teljes három évre 3,95 dollárral fizet előre, mert a lehető leghosszabb ideig zárolja ezt az alacsony kamatlábat.

Ezen időszak végén azonban a kamatlábak visszatérnek a „normál” kamatlábakhoz. Ezek a legalapvetőbb megosztott csomagban 7,99 – 8,99 dollár / hó, attól függően, hogy mennyi ideig fizet előre.

A Bluehost megújításának áraA Bluehost megújításának ára

2. A webhelyek áttelepítése nem ingyenes

A legtöbb áttekintett webhely-szolgáltató ingyenesen áthelyezi a meglévő webhelyét a szolgáltatásra. Barátságos szolgáltatásnak tekintik, amely segít az új ügyfelek boldoggá tételében, tehát minden díjat felszámítanak.

Sajnos a Bluehost nem végez ingyenes migrációt.

Ezek egyszeri díja 149,99 USD, amely magában foglalja legfeljebb öt weboldal, 20 e-mail fiók és minden más adatbázisfájl migrációját e webhelyekre.

Azt állítják, hogy gyors és zavartalan lesz, tehát nem tapasztalható késés vagy leállás.

Az a tény, hogy meg kell fizetni érte, és annyit kell fizetni, egy nagy „gond”, amelyet figyelembe kell venni.

A Bluehost webhely átadásaA Bluehost weboldalátviteli költsége

Bluehost árképzés, tárhely-tervek & Gyors tények

A Bluehost alapterve havi 3,95 dollárba kerül (vagy 2,75 dollár kedvezménnyel)..

A Plusz terv havi 5,45 dollárra növekszik – ugyanolyan ár, mint a Choice Plus opció korlátlan webhelyek, SSD tárolás és sávszélesség esetén. Ezenkívül korlátlan domaineket, parkolt domaineket és aldomaineket is kezelhet ezekre a tervekre.

A Pro terv havonta 13,95 dollárra kezdődik, ezek mindegyikével és a szervereik nagy teljesítményével.

Ezen túlmenően a Bluehost rendelkezik az összes főbb webhelytípussal, beleértve a VPS-t, a felhőt és a külön adatközpontokat.

Bluehost árképzés és tervek

 • Ingyenes domain? Igen, az első évre, majd megújítja a 15,99 dollárt.
 • Könnyű feliratkozás: Könnyű kétoldalas regisztrációs folyamat.
 • fizetési módok: Legfontosabb hitelkártyák és PayPal.
 • Rejtett díjak és záradékok: Nincs visszatérítés semmilyen domain névre. Növekszik a megújulási arány mind a domainek, mind a tárhely területén.
 • upsells: Néhány eladás. Sajnos ez a webes hosting ágazatban gyakori előfordulás, és sok más nagy névvel rendelkező hosting céggel fordul elő.
 • Fiók Aktiválás: A legtöbb felhasználó élvezi az azonnali aktiválást. Ha az információ pontatlan vagy csalás gyanúja merül fel, az aktiválás késhet.
 • Vezérlőpult és az irányítópult tapasztalata: Egyszerű és könnyen használható kezelőpanel.
 • Alkalmazások és CMS telepítése (WordPress, Joomla stb.): A Mojo Marketplace megkönnyíti az alkalmazás telepítését.

Ajánljuk a Bluehost-ot?

Igen.

A Bluehost a legmagasabb rangsorban vagy annak közelében helyezkedik el mind az üzemidő, mind a rakodási idő tekintetében egy évnél hosszabb ideig.

Ezen felül erős biztonsági támogatást, pénz-visszafizetési garanciát és rengeteg felhasználóbarát alkalmazást kínálnak, mindezt az iparág egyik legalacsonyabb árának (2,75 USD / hó)..

De nem tökéletesek. A megújítási arányok növekednek, ha a bevezető árképzés lejár. Ezenkívül külön díjat számítanak fel a webhelyek vándorlásáért, amelyeket más házigazdák ingyen dobnak be.

De általánosságban a Bluehost nagy teljesítményt és jó értéket képvisel.

Ui Használtad már a Bluehost-ot korábban? Kérjük, fontolja meg, hogy az alábbi véleményt hagyja – jó vagy rossz -, nem igazán számít, mindaddig, amíg hasznos a látogatóink számára. Köszönöm a támogatásod.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector