Bluehost Review (2020) – Este populară această găzduire web bună?

Recenzie BluehostBluehost: gazdă web recomandată


Am fost un client de găzduire web Bluehost plătitor pe toată perioada 2017-2020.

Asta înseamnă că le monitorizăm performanțele planului de găzduire partajate „de bază” (cele mai ieftine) (atât timpul de încărcare mediu, cât și timpul de funcționare) timp de 3 ani.

Această revizuire Bluehost se bazează foarte mult pe date, precum și pe experiența de ansamblu cu funcțiile de găzduire și asistența clienților.

Pe scurt, toate planurile Bluehost oferă clienților lor chat în direct 24/7, lățime de bandă neschimbată și cinci conturi de e-mail. La fel ca multe alte companii de găzduire de site-uri web, aceștia oferă și utilizatorilor noștri un domeniu gratuit pentru primul an. Planurile lor pornesc de la 2,75 USD / lună și includ securitate îmbunătățită, copii de rezervă și certificat SSL gratuit. Acestea vă ajută să vă păstrați blogul sau site-ul protejat și în siguranță.

În general, ultimele lor performanțe de 24 de luni au fost bune. Bluehost este clar în partea de sus cu timpul de funcționare (99,99%) și un timp de încărcare rapidă de 405ms (0,4 secunde).

Citiți toate „avantajele” și „contra” de mai jos:

Informatii generale & Prezentare generală de găzduire

VERDICUL NOSTRU:Cel mai bun gazduire comună comună
VITEZĂ:405 ms (Media februarie 2018 până în ianuarie 2020)
UPTIME:99,99% (Media februarie 2018 până în ianuarie 2020)
A SUSTINE:Chat live 24/7
APPS:WordPress, Joomla, Drupal și unii producători de site-uri web
CARACTERISTICI:Lățime de bandă și stocare neschimbată, conturi de e-mail, domeniu gratuit anul I
PLANE DE ACASARE:Servere partajate, Cloud, VPS și dedicate
TRANSFER SITE:Nu este gratis
Pricing:Începând de la 2,75 USD / lună (se reînnoiește la 7,99 USD / lună)

Beneficiile utilizării Bluehost Gazduire

1. Cel mai bun timp de utilizare – 99,99% – Pe tot parcursul anului

Uptime-ul este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când alegeți o gazdă web – până la urmă, dacă site-ul dvs. este nereușit, utilizatorii dvs. nu îl pot accesa. Deci, în mod constant, timpul de funcționare bun ar trebui să fie una dintre prioritățile voastre.

După ce am analizat 30 de gazde web, valoarea noastră de referință pentru uptime „bună” este de 99,93%. Poate părea destul de mare, dar este chiar puțin sub medie. Tastați aceste numere într-un calculator și veți vedea rapid că se traduce în cel puțin 26 de minute de oprire în fiecare lună sau puțin peste cinci ore pe parcursul unui an..

Deci, în mod ideal, nu vrem să vedem nimic mai puțin decât atât.

Vestea bună este că Bluehost depășește cu ușurință acest punct de referință, păstrând confortabil site-ul nostru de testare în direct timp de 99,99% din timp în ultimele 24 de luni (2018-2020).

Iată defalcarea lunară din ultimele 12 luni:

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 100% 
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 100%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 99,96%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 99,98%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 99,99%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 100%

Concluzie? Bluehost este unul dintre cei mai fiabili furnizori de găzduire web conform studiului nostru uptime.

Bluehost-performanță-24 luniSite-ul de testare live: hostingfacts-bluerock-bluehost.com | Med. timpul de funcționare și viteza: 24 de luni+

2. Top 5 Viteza de „încărcare” a site-ului web – 405ms

Un raport al Google a constatat anul trecut că marea majoritate a site-urilor web mobile sunt mult prea lente.

Aceasta este o problemă din două motive majore. Primul index al Google pentru mobil poate ridica sau ascunde site-ul dvs. în căutările utilizatorilor, în funcție de viteza de încărcare. Studiile arată că site-urile lente se traduc aproape întotdeauna în vânzări mai mici.

Așadar, după ora de funcționare, timpii de încărcare a paginii gazdei sunt cel de-al doilea lucru cel mai important care poate literalmente să facă sau să încalce succesul site-ului dvs..

Urmărim performanțele Bluehost din februarie 2018 folosind un instrument terț, Pingdom. Și încă o dată, am fost mulțumiți de rezultate – o viteză medie de încărcare a paginilor de 405ms, ceea ce îi plasează pe locul 5 cel mai rapid din toată lumea pe care am testat-o.

Bluehost-2019-2020-statisticiViteza medie Bluehost 2019-2020 | Vezi statistici

3. Prețuri de introducere scăzute (2,75 USD / lună)

Vom analiza toate prețurile și planurile Bluehost în doar un moment.

Cu toate acestea, dacă ar trebui să consultați prețurile de pornire, veți observa că cel mai mic preț publicitat este 3,95 USD / lună. Este o afacere destul de bună, având în vedere că ar fi redus-o deja de la 7,99 USD / lună inițial.

Pentru acest preț, obțineți aproape tot ce aveți nevoie pentru un singur site web. Aceasta include stocare SSD de 50 GB, lățime de bandă neschimbată, certificat SSL gratuit și multe altele.

Așadar, veți obține o valoare destul de bună pentru preț, la care se adaugă viteza constantă de funcționare și de încărcare a paginilor.

Vestea bună este că am reușit să încheiem un acord cu Bluehost pentru cititorii noștri, care scade prețul de pornire și mai mult până la 2,75 USD / lună..

Aceasta este cea mai mică rată pe care am văzut-o oriunde online (și aveți încredere în noi, echipa noastră petrece mult prea mult timp online așa cum este). Deci, este foarte mare dacă sunteți pe piață pentru o nouă gazdă la prețuri accesibile.

4. Opțiuni bune de securitate

Chiar dacă Bluehost este una dintre opțiunile „mai ieftine” de pe piață, am fost încântați să vedem că nu taie prea multe colțuri și nici nu scapă de caracteristicile critice precum securitatea.

Bluehost oferă în mod implicit o mulțime de opțiuni bune de securitate, inclusiv certificatul SSL gratuit pentru fiecare plan, așa cum am menționat anterior.

Toate planurile includ, de asemenea, o caracteristică de confidențialitate a domeniului care vă va ajuta să păstrați informațiile personale pe care le-ați folosit pentru a vă înscrie la un domeniu privat. Acest lucru împiedică hackerii să găsească și să utilizeze aceste detalii personale pentru schemele de phishing pentru a vă păcăli sau altora să transmită informații sensibile.

SiteLock este inclus pentru a ajuta la prevenirea atacurilor malware, din păcate destul de frecvente pe site-urile WordPress. CodeGuard este o altă formă de protecție, care oferă, de asemenea, copii de rezervă zilnice, astfel încât să puteți retrage versiunile anterioare ale unui site, dacă acesta este hacked.

Postini, de la Google, este instrumentul de securitate final care merită remarcat. Oferă protecție la spam pentru e-mail-ul dvs., astfel încât orice lucru suspect este împiedicat să intre în curierul de intrare.

În total, acesta este un pachet de securitate destul de decent pentru a vă păstra site-ul în siguranță și în siguranță.

5. Multe integrări, aplicații, și Caracteristicile comerțului electronic

Dincolo de funcțiile de securitate incluse, Bluehost oferă, de asemenea, acces la un număr foarte mare de aplicații și integrări diferite, astfel încât să puteți utiliza cele mai populare servicii de pe web.

De exemplu, aceștia au un manager de domeniu dacă preferați să cumpărați și să gestionați mai multe domenii prin intermediul lor. Puteți seta copii de rezervă zilnic, săptămânal sau lunar, doar în caz.

Puteți instala WordPress cu un singur clic (mai multe despre asta în secțiunea următoare de mai jos). Puteți instala, de asemenea, alte sisteme populare de gestionare a conținutului (DMS), cum ar fi Drupal, Joomla, conduce un magazin de comerț electronic și multe altele.

În plus, Bluehost va include chiar și accesul la o rețea de livrare de conținut (CDN). Acestea găzduiesc imaginile și fișierele mari, luând acest lucru de pe serverele dvs., pentru a le oferi mai rapid utilizatorilor din întreaga lume și pentru a vă menține rapid site-ul în același timp..

6. Gazdă recomandată WordPress.org „oficial”

WordPress este cea mai utilizată platformă de site-uri web de pe piață.

Și doar „oficial” recomandă trei parteneri de găzduire să-l folosească cu un site WordPress:

 • Bluehost
 • Dreamhost
 • SiteGround

Desigur, puteți utiliza aproape orice furnizor de găzduire web pentru a crea un site WordPress. Dar faptul că Bluehost este unul dintre puținii parteneri recunoscuți oficial este încurajator.

WP.org recomandă BluehostWordPress.org recomandă Bluehost

7. Ușor de utilizat pentru începători

Unele dintre gazdele web pe care le-am văzut sunt cele mai bune doar pentru utilizatorii avansați.

De exemplu, LiquidWeb este excelent dacă știi ce faci. Dar le lipsește o interfață ușor de utilizat pentru persoanele care nu sunt tehnice. Așadar, dacă ești începător, vei avea un moment dificil să faci un live site.

Aspectul panoului de control al Bluehost (cPanel) îl face ușor de utilizat. Trebuie doar să indicați și să faceți clic în majoritatea cazurilor.

De asemenea, are funcții pentru utilizatori avansați, dar și începătorii pot instala cu ușurință și porni WordPress.

Sau, pot utiliza instrumentele de construire a site-urilor Bluehost (cum ar fi Weebly sau Drupal) pentru a începe cu un șablon pe care îl puteți personaliza doar prin tragerea și fixarea funcțiilor.

Bluehost cPanelBluehost cPanel ușor de utilizat

8. Garanție de returnare a banilor de 30 de zile

Obținerea celei mai bune oferte la găzduire web înseamnă, de obicei, plata în avans pentru câteva luni, un an sau câțiva ani la un moment dat.

Bluehost nu este diferit – mai multe despre cele de mai jos. Dar oferă o garanție de restituire a banilor de 30 de zile pentru planurile lor.

Puteți încerca serviciul pentru a evalua performanța dvs. pentru dvs., apoi puteți cere totuși o rambursare dacă nu sunteți mulțumit. Cu toate acestea, avem câteva cuvinte de precauție.

În conformitate cu termenii lor, iată ce face și nu intră sub această garanție:

 • Puteți obține rambursări doar pe costurile de găzduire web, nu pe alte produse precum domenii sau alte suplimente.
 • Taxa de 15,99 USD va fi dedusă dacă ați primit un nume de domeniu gratuit în planul dvs..
 • Orice cerere după 30 de zile nu va fi rambursată.

Nu este exact o politică fără întrebări, cum am văzut de la unele gazde. Așadar, asigurați-vă că sunteți bine cu aceste puncte înainte de înregistrare.

9. Asistență pentru clienți

Bluehost oferă totul, de la o bază de cunoștințe, chat live, asistență pentru bilete de e-mail și chiar asistență telefonică. Am încercat live chat-ul și Vinutha de la Bluehost s-a conectat în două minute.

Între fiecare răspuns au fost ușoare întârzieri, dar, în general, Vinutha a fost extrem de prietenoasă și a oferit răspunsuri directe la fiecare întrebare. A fost o experiență nedureroasă, ceea ce doriți exact din serviciul de asistență al unei gazde.

Chat live Bluehost pentru cliențiAm avut o discuție cu reprezentantul Bluehost Live Chat

Contra de a utiliza Bluehost Hosting

Bluehost se comportă destul de bine peste tot. Există totuși două domenii mari, unde costurile devin puțin abrupte. Să ne cufundăm mai adânc în fiecare.

1. Rata de reînnoire mai mare (comună în industria de gazduire web)

Cel mai bun mod de a obține cel mai mic preț posibil pentru găzduire este să plătiți în avans un, doi sau chiar trei ani în avans.

Prețuri Bluehost de trei aniPreț detaliat Bluehost

Pe de o parte, prețul lunar este scăzut, dar, pe de altă parte, plata în avans pentru o perioadă mai lungă de timp (între 12 și 36 de luni) înseamnă că nu veți angaja doar câțiva dolari, ci în jur de o sută de dolari.

Un alt lucru de luat în considerare este ratele mai mari de reînnoire după expirarea perioadei introductive. În acest caz, să plătiți în avans trei ani la 3,95 USD este o ofertă bună deoarece blocați această rată scăzută cât mai mult timp posibil.

Cu toate acestea, la sfârșitul acestui termen, ratele vor sări înapoi la ratele lor „normale”. Acestea variază de la 7,99 USD la 8,99 USD / lună pe cel mai de bază plan partajat, în funcție de cât timp plătiți în avans.

Preț reînnoire BluehostPreț reînnoire Bluehost

2. Migrațiile site-ului nu sunt gratuite

Majoritatea gazdelor web pe care le-am revizuit vor muta site-ul dvs. web existent la serviciul lor gratuit. Ei consideră că este un serviciu prietenos, care ajută să-i facă pe clienții noștri fericiți, așa că vor plăti taxe.

Din păcate, Bluehost nu face migrații gratuite.

Au o taxă unică de 149,99 USD care include migrarea a până la cinci site-uri web, 20 de conturi de e-mail și orice alte fișiere de bază de date pentru aceste site-uri.

Aceștia susțin că va fi rapid și perfect, astfel încât nu veți experimenta întârzieri sau perioade de oprire.

Cu toate acestea, faptul că trebuie să plătești pentru asta și să plătești atât de mult, este un mare „Con” de luat în considerare.

Transferul site-ului BluehostCostul transferului site-ului Bluehost

Prețuri Bluehost, Planuri de găzduire & Idei sumare

Planul de bază al Bluehost vă va costa 3,95 USD / lună (sau 2,75 USD cu reducerea noastră).

Planul Plus crește la 5,45 USD / lună – același preț ca și opțiunea Choice Plus pentru site-uri web nelimitate, stocare SSD și lățime de bandă. De asemenea, vă permit să gestionați domenii nelimitate, domenii parcate și subdomenii în aceste planuri.

Planul Pro începe de la 13,95 USD / lună cu toate aceste funcții și performanțe ridicate de pe serverele lor.

În plus, Bluehost are toate tipurile majore de găzduire web, inclusiv VPS, cloud și centre de date dedicate.

Prețuri și planuri Bluehost

 • Domeniu gratuit? Da pentru primul an, apoi reînnoiește la 15,99 USD.
 • Ușuritatea înregistrării: Proces ușor de înregistrare în două pagini.
 • Metode de plata: Carduri de credit majore și PayPal.
 • Taxe și clauze ascunse: Fără restituire pentru nume de domeniu. Ratele de reînnoire atât pentru domenii, cât și pentru găzduire cresc.
 • upsells: Unii Upsells. Din păcate, este o întâmplare comună în industria de găzduire web și se întâmplă cu o mulțime de companii de hosting de nume mari.
 • activare cont: Majoritatea utilizatorilor se bucură de activarea instantanee. Dacă informațiile sunt inexacte sau există suspiciunea de fraudă, activarea ar putea întârzia.
 • Panou de control și experiență tablou de bord: Panou de control simplu și ușor de utilizat.
 • Instalarea aplicațiilor și CMS (WordPress, Joomla etc.): Mojo Marketplace face instalarea rapidă și ușoară a aplicațiilor.

Recomandăm Bluehost?

Da facem.

Bluehost s-a clasat în partea de sus sau în apropiere, atât pentru timpul de funcționare, cât și pentru timpul de încărcare pentru mai mult de un an.

În plus, acestea oferă un suport puternic de securitate, o garanție de returnare a banilor și o mulțime de aplicații prietenoase, toate pentru una dintre cele mai mici tarife din industrie (2,75 USD / lună).

Cu toate acestea, nu sunt perfecte. Ratele de reînnoire vor crește după încheierea prețurilor introductive. De asemenea, aceștia percep taxe suplimentare pentru migrațiile de pe site, pe care alte gazde le aruncă gratuit.

Dar, în general, Bluehost oferă performanțe puternice și valoare bună.

P.S. Ai mai folosit Bluehost? Vă rugăm să luați în considerare să lăsați o recenzie mai jos – bună sau rea – nu contează cu adevărat atât timp cât este util pentru vizitatorii noștri. Mulțumesc pentru sprijin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map