Bluehost Review (2020) – Er dette populære webhotellet noe bra?

Bluehost anmeldelseBluehost: Anbefalt webhotell


Vi har vært en betalende Bluehost-webhotellkunde gjennom hele 2017 – 2020.

Det betyr at vi har overvåket deres billigste “grunnleggende” delte hostingplan-ytelse (både gjennomsnittlig lastetid og oppetid) i 3+ år.

Denne Bluehost-gjennomgangen er veldig avhengig av data, så vel som den generelle opplevelsen med hostingfunksjonene og kundesupporten.

Kort sagt, alle Bluehost-planene tilbyr kundene 24/7 live chat, uvidet båndbredde og fem e-postkontoer. På samme måte som mange andre webhotellhotelselskaper, tilbyr de også sine nye brukere et gratis domene for det første året. Planene deres starter fra $ 2,75 / mo og inkluderer forbedret sikkerhet, sikkerhetskopiering og gratis SSL-sertifikat. Disse hjelper deg med å holde bloggen eller nettstedet ditt beskyttet og trygt.

Totalt sett har deres siste 24-månedersytelse vært god. Bluehost er helt klart på toppen med sin oppetid (99,99%) og en rask lastetid på 405ms (0,4 sekunder).

Les alle “Fordeler” og “Ulemper” nedenfor:

Generell info & Hosting Oversikt

VÅR VERDIKT: Beste generelle delt hosting
HASTIGHET: 405 ms (Februar 2018 til januar 2020 gjennomsnitt)
Oppetid: 99,99% (Februar 2018 til januar 2020 gjennomsnitt)
BRUKERSTØTTE: 24/7 Live Chat
APPS: WordPress, Joomla, Drupal og noen nettstedbyggere
FUNKSJONER: Umeteret båndbredde og lagring, e-postkontoer, gratis domene 1. år
BOLIGPLANER: Delte, Cloud, VPS og dedikerte servere
NETTOVERSIKT: Ikke gratis
PRIS: Fra $ 2,75 / mo (fornyes til $ 7,99 / mo)

Fordeler med å bruke Bluehost Hosting

1. Beste oppetid – 99,99% – Gjennom hele året

Oppetid er et av de viktigste aspektene når du velger webhotell. Tross alt, hvis nettstedet er nede, har ikke brukerne tilgang til det. Så gjennomgående god oppetid bør være en av de viktigste prioriteringene dine.

Etter gjennomgang av 30 webhoteller er referansen for “god” oppetid 99,93%. Det kan virke ganske høyt, men det er faktisk litt under gjennomsnittet. Skriv inn tallene i en kalkulator, så ser du det raskt oversettes til minst 26 minutters driftsstans hver måned eller litt over fem timer i løpet av et år.

Så ideelt sett ønsker vi ikke å se noe mindre enn det.

Den gode nyheten er at Bluehost lett overgår dette målestokken, og beholder testområdet vårt komfortabelt i 99,99% av tiden i løpet av de siste 24 månedene (2018-2020).

Her er den månedlige oppdelingen av de siste 12 månedene:

  • Gjennomsnittlig oppetid for januar 2020: 100% 
  • Desember 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
  • Gjennomsnittlig oppetid i november 2019: 100%
  • Gjennomsnittlig oppetid for oktober 2019: 99,96%
  • September 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
  • August 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
  • Juli 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
  • Juni 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,98%
  • Mai 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
  • April 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
  • Gjennomsnittlig oppetid fra mars 2019: 99,99%
  • Gjennomsnittlig oppetid for februar 2019: 100%

Konklusjon? Bluehost er en av de mest pålitelige leverandørene av webhotell i henhold til oppetidsstudien vår.

Host-ytelse-24monthsLive testside: hostingfacts-bluerock-bluehost.com | Nr. oppetid og hastighet: 24-måneder+

2. Topp 5 “Last” -hastighet på nettstedet – 405 ms

En rapport fra Google i fjor fant at de aller fleste mobile nettsteder er altfor treg.

Det er et problem av to hovedgrunner. Googles mobil-første indeks kan enten heve eller skjule nettstedet ditt i brukersøk basert på lastehastighetene. Studier viser at langsomme nettsteder nesten alltid oversetter til lavere salg.

Så, etter oppetid, er vertssiden lastetid for sider den nest viktigste tingen som bokstavelig talt kan gjøre eller ødelegge nettstedets suksess.

Vi har holdt oversikt over Bluehosts ytelse siden februar 2018 ved hjelp av et tredjepartsverktøy, Pingdom. Og nok en gang var vi fornøyde med resultatene – en gjennomsnittlig sidehastighetshastighet på 405 ms, som plasserer dem som det femte raskeste nettstedet av alle vi har testet.

Bluehost-2019-2020-statistikkBluehost gjennomsnittsfart 2019-2020 | Se statistikk

3. Lav introduksjonspris ($ 2,75 / mo)

Vi vil se nærmere på Bluehosts fulle priser og planer på et øyeblikk.

Imidlertid, hvis du skulle sjekke ut startprisene, vil du merke at den laveste annonserte prisen er $ 3,95 per måned. Det er en ganske god avtale med tanke på at de visstnok har redusert den allerede fra $ 7.99 per måned opprinnelig.

For den prisen får du stort sett alt du trenger for et enkelt nettsted. Dette inkluderer 50 GB SSD-lagring, uovervåket båndbredde, et gratis SSL-sertifikat og mer.

Så du vil få en ganske god verdi for prisen, pluss deres jevnlige oppetid og sidehastighet.

Den gode nyheten er at vi har kunnet utarbeide en avtale med Bluehost for leserne våre som tar startprisen enda lenger ned til $ 2,75 / måned.

Dette er den laveste satsen vi har sett hvor som helst på nettet (og stol på oss, teamet vårt bruker altfor mye tid på nettet som det er). Så det er veldig bra hvis du er i markedet for en ny rimelig vert.

4. Gode sikkerhetsalternativer

Selv om Bluehost er et av de “billigere” alternativene på markedet, har vi vært glade for å se at de ikke kutter for mange hjørner eller skimp på viktige funksjoner som sikkerhet.

Bluehost gir mange gode sikkerhetsalternativer som standard, inkludert gratis SSL-sertifikat for hver plan som vi nevnte tidligere.

Alle planer inkluderer også en funksjon for domenenes personvern som vil bidra til å holde den personlige informasjonen du brukte for å registrere deg for et domene privat. Dette forhindrer hackere i å finne og bruke disse personlige detaljene til phishing-ordninger for å lure deg eller andre til å overlate sensitiv informasjon.

SiteLock er inkludert for å forhindre angrep på malware, som dessverre er ganske vanlig på WordPress-nettsteder. CodeGuard er en annen form for beskyttelse, som også gir daglige sikkerhetskopier, slik at du kan rulle tilbake tidligere versjoner av et nettsted hvis det blir hacket.

Postini, fra Google, er det endelige sikkerhetsverktøyet verdt å merke seg. Det gir spambeskyttelse for e-posten din, så alt mistenkelig hindres i å komme inn i innboksen.

Til sammen er dette en ganske anstendig sikkerhetspakke for å holde nettstedet ditt trygt og forsvarlig.

5. Mange integrasjoner, apper, og e-handelsfunksjoner

Utover de inkluderte sikkerhetsfunksjonene, gir Bluehost også tilgang til et stort antall forskjellige apper og integrasjoner slik at du kan bruke de mest populære tjenestene på nettet.

For eksempel har de en domeneadministrator hvis du heller bare vil kjøpe og administrere flere domener gjennom dem. Du kan stille inn daglige, ukentlige eller månedlige sikkerhetskopier i tilfelle.

Du kan installere WordPress med et enkelt klikk (mer om det i neste avsnitt nedenfor). Du kan også installere andre populære content management systems (CMS) som Drupal, Joomla, drive en e-handelsbutikk og mer.

I tillegg vil Bluehost også omfatte tilgang til et innholdsleveringsnettverk (CDN). Disse er vert for bilder og store filer, og tar dem av serverne dine, for å levere dem raskere til brukere over hele verden og holde nettstedet raskt på samme tid.

6. ‘offisiell’ WordPress.org anbefalt vert

WordPress er den mest brukte nettstedplattformen på markedet.

Og de anbefaler “offisielt” tre hostingpartnere å bruke med et WordPress-nettsted:

  • Bluehost
  • Dreamhost
  • Siteground

Selvfølgelig kan du bruke nesten hvilken som helst webhotellleverandør for å opprette et WordPress-nettsted. Men at Bluehost er en av få offisielt anerkjente partnere er oppmuntrende.

WP.org anbefaler BluehostWordPress.org anbefaler Bluehost

7. Lett å bruke for nybegynnere

Noen av webvertene vi har sett, er best bare for avanserte brukere.

LiquidWeb, for eksempel, er bra hvis du vet hva du gjør. Men de mangler et brukervennlig grensesnitt for ikke-tekniske personer. Så hvis du er nybegynner, vil du ha det tøft å få et nettsted live.

Oppsettet av Bluehosts kontrollpanel (cPanel) gjør det enkelt å bruke. Du trenger bare å peke og klikke i de fleste tilfeller.

Den har også funksjoner for avanserte brukere, men også nybegynnere kan enkelt installere og starte WordPress.

Eller de kan bruke Bluehost-nettstedverktøyverktøyene (for eksempel Weebly eller Drupal) for å starte med en mal som du kan tilpasse ved bare å dra og slippe funksjoner.

Bluehost cPanelBluehost enkel å bruke cPanel

8. 30-dagers pengene-tilbake-garanti

Å få det beste tilbudet på webhotell betyr vanligvis forskuddsbetaling i noen måneder, et år eller flere år av gangen.

Bluehost er ikke annerledes – mer om det nedenfor. Men de tilbyr 30 dager pengene tilbake-garanti på planene.

Du kan prøve ut tjenesten for å måle resultatene for deg selv, og deretter be om refusjon hvis du ikke er helt fornøyd. Vi har noen få ord med forsiktighet.

I henhold til vilkårene deres, er dette hva som faller og ikke faller inn under denne garantien:

  • Du kan bare få refusjon på kostnadene for webhotell, ikke andre produkter som domener eller andre tillegg.
  • En avgift på $ 15.99 blir trukket hvis du mottok et gratis domenenavn i planen din.
  • Eventuelle forespørsler etter 30 dager refunderes ikke.

Det er ikke akkurat en politikk uten spørsmål, som vi har sett fra noen verter. Så sørg for at du er i orden med disse poengene før du registrerer deg.

9. Kundesupport

Bluehost tilbyr alt fra en kunnskapsbase, live chat, billettstøtte via e-post og til og med telefonstøtte. Vi prøvde ut live chat og Vinutha fra Bluehost koblet i løpet av to minutter.

Det var små forsinkelser mellom hvert svar, men samlet sett var Vinutha ekstremt vennlig og tilbød direkte svar på hvert spørsmål. Det var en smertefri opplevelse, og det er akkurat det du vil ha av vertens kundesupport.

Bluehost kundeservice live chatVi snakket med Bluehost Live Chat-representant

Ulemper ved å bruke Bluehost Hosting

Bluehost presterer ganske bra over hele linja. Det er imidlertid to store områder der kostnadene blir litt bratte. La oss dykke dypere inn i hver enkelt.

1. Høyere fornyelsesgrad (vanlig i webhotellindustrien)

Den beste måten å få lavest mulig pris for hosting er å forhåndsbetale i ett, to eller til og med tre år på forhånd.

Bluehost tre års prisBluehost detaljerte priser

På den ene siden er månedsprisen lav, men på den andre siden betaler du forskuddsbetaling over lengre tid (mellom 12–36 måneder) at du ikke bare forplikter deg til noen få dollar, men rundt hundre dollar.

En annen ting å vurdere er de høyere fornyelsesgradene etter introduksjonsperioden. I dette tilfellet er forhåndsbetaling i hele tre år til $ 3,95 en god avtale fordi du låser inn den lave satsen så lenge som mulig.

På slutten av denne termin vil imidlertid prisene hoppe tilbake til deres “normale” priser. Disse varierer fra $ 7.99 – $ 8.99 / month på den mest grunnleggende delte planen, avhengig av hvor lang tid du forhåndsbetaler.

Priser for fornyelse av BluehostPriser for fornyelse av Bluehost

2. Overføring av nettsteder er ikke gratis

De fleste webhotellene vi har vurdert vil flytte det eksisterende nettstedet ditt til tjenesten deres gratis. De ser på det som en vennlig tjeneste som hjelper deg med å gjøre nye kunder fornøyde, slik at de vil vinke avgifter.

Dessverre foretar ikke Bluehost gratis migrasjoner.

De har en engangsavgift på $ 149.99 som inkluderer overføring av opptil fem nettsteder, 20 e-postkontoer og andre databasefiler for disse nettstedene..

De hevder det vil være raskt og sømløst, så du vil ikke oppleve forsinkelser eller driftsstans.

At du må betale for det og betale så mye, er imidlertid en stor “Con” å vurdere.

Bluehost nettstedoverføringBluehost overføringskostnad på nettstedet

Bluehost-priser, vertsplaner & Kjappe fakta

Bluehosts grunnleggende plan vil koste deg $ 3,95 / mo (eller $ 2,75 med vår rabatt).

Plus-planen øker til $ 5.45 / mo – samme pris som Choice Plus-alternativet for ubegrenset nettsteder, SSD-lagring og båndbredde. De lar deg også administrere ubegrensede domener, parkerte domener og underdomener på disse planene.

Pro-planen starter på $ 13,95 / måned med alle disse funksjonene og høy ytelse fra serverne deres.

I tillegg har Bluehost alle større webhotelltyper, inkludert VPS, cloud og dedikerte datasentre.

Bluehost-priser og planer

  • Gratis domene? Ja for første år, fornyes deretter til $ 15.99.
  • Enkel registrering: Enkel påmeldingsprosess på to sider.
  • betalingsmetoder: Store kredittkort og PayPal.
  • Skjulte avgifter og klausuler: Ingen refusjon på domenenavn. Fornyelsesgraden for både domener og hosting øker.
  • upsells: Noen salg. Dessverre er det en vanlig forekomst i webhotellindustrien, og det skjer med mange forskjellige vertsselskaper med store navn.
  • kontoaktivering: De fleste brukere liker øyeblikkelig aktivering. Hvis informasjonen er unøyaktig eller det er mistanke om svindel, kan aktiveringen bli forsinket.
  • Kontrollpanel og instrumentpanelopplevelse: Enkel og brukervennlig kontrollpanel.
  • Installasjon av apper og CMS (WordPress, Joomla, etc.): Mojo Marketplace gjør appinstallasjon raskt og enkelt.

Anbefaler vi Bluehost?

Ja det gjør vi.

Bluehost har rangert på eller nær toppen for både oppetid og lastetid i mer enn ett år.

I tillegg tilbyr de sterk sikkerhetsstøtte, en pengene-tilbake-garanti og mange brukervennlige apper, alt for en av de laveste prisene i bransjen ($ 2,75 / måned).

De er imidlertid ikke perfekte. Fornyelsesgraden vil øke etter at den innledende prisingen er slutt. I tillegg betaler de ekstra for migrering av nettsteder, som andre verter kaster inn gratis.

Men totalt sett leverer Bluehost sterk ytelse og god verdi.

PS! Har du brukt Bluehost før? Vennligst vurder å legge igjen en anmeldelse nedenfor – bra eller dårlig – spiller ingen rolle så lenge det er nyttig for de besøkende. Takk for støtten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector