Bluehost Review (2020) – Onko tämä suosittu Web-hosting mitään hyvää?

Bluehost arvosteluBluehost: Suositeltava verkkoisäntä


Olemme olleet maksaa Bluehostin web-hosting-asiakas koko ajan 2017 – 2020.

Tämä tarkoittaa, että olemme seuranneet heidän halvimpaa jaetun isännöintisuunnitelman suorituskykyä (sekä keskimääräinen latausaika että käyttöaika) vähintään 3 vuotta.

Tämä Bluehost-arvostelu perustuu suuresti tietoihin, samoin kuin yleiseen kokemukseen niiden isäntäominaisuuksista ja asiakastuesta.

Lyhyesti sanottuna kaikki Bluehost-suunnitelmat tarjoavat asiakkailleen 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvan live-chatin, mittaamattoman kaistanleveyden ja viisi sähköpostitiliä. Samoin kuin monet muut verkkosivustojen hosting-yritykset, myös ne tarjoavat uusille käyttäjilleen ilmaisen verkkotunnuksen ensimmäisenä vuonna. Heidän suunnitelmansa alkavat 2,75 dollarista kuukaudessa ja sisältävät parannetun tietoturvan, varmuuskopiot ja ilmaisen SSL-varmenteen. Nämä auttavat pitämään blogisi tai verkkosivustosi suojattuna ja turvallisena.

Kaiken kaikkiaan heidän viimeisen 24 kuukauden suoritus on ollut hyvä. Bluehost on selvästi kärjessä käytettävyytensä (99,99%) ja nopea latausaika 405ms (0,4 sekuntia).

Lue kaikki alla olevat plussat ja miinukset:

Yleistä tietoa & Yleiskatsaus isännöintiin

VERDICT:Paras yleinen jaettu hosting
NOPEUS:405 ms (Helmikuun 2018 ja tammikuun 2020 keskiarvo)
KÄYTTÖASTE:99,99% (Helmikuun 2018 ja tammikuun 2020 keskiarvo)
TUKI:24/7 Live Chat
sovellukset:WordPress, Joomla, Drupal ja jotkut verkkosivustojen rakentajat
OMINAISUUDET:Mittaukseton kaistanleveys ja tallennustila, sähköpostitilit, ilmainen verkkotunnus 1. vuosi
ASENNUSSUUNNITELMAT:Jaetut, pilvi-, VPS- ja erilliset palvelimet
SIVUSTEN SIIRTO:Ei ilmainen
Hinnoittelu:Alkaen 2,75 dollaria kuukaudessa (uusitaan 7,99 dollarilla kuukaudessa)

Plussit Bluehost Hosting -sovelluksen käytöstä

1. Paras käyttöaika – 99,99% – koko vuoden ajan

Uptime on yksi tärkeimmistä näkökohdista valittaessa verkkoisäntää – loppujen lopuksi, jos sivustosi on alhaalla, käyttäjät eivät pääse siihen. Joten jatkuvasti hyvän käyttöajan tulisi olla yksi tärkeimmistä prioriteeteista.

Tarkasteltuaan 30 verkkoisäntää, hyvän käyttöajan vertailuarvo on 99,93%. Se saattaa vaikuttaa melko korkealta, mutta se on oikeastaan ​​jopa hieman keskimääräistä alempi. Kirjoita nämä numerot laskimeen, niin näet nopeasti, että se merkitsee vähintään 26 minuutin seisokkeja kuukaudessa tai hieman yli viisi tuntia vuodessa.

Joten ihannetapauksessa emme halua nähdä mitään muuta.

Hyvä uutinen on, että Bluehost ylittää helposti tämän vertailukohdan ja pitää testisivustomme mukavasti 99,99% ajasta viimeisen 24 kuukauden aikana (2018-2020)..

Tässä on viimeisen 12 kuukauden erittely kuukausittain:

 • Tammikuun 2020 keskimääräinen käyttöaika: 100% 
 • Joulukuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Marraskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Lokakuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,96%
 • Syyskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Elokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Heinäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Kesäkuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,98%
 • Toukokuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Huhtikuu 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%
 • Maaliskuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 99,99%
 • Helmikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100%

Johtopäätös? Bluehost on käytettävyyden tutkimuksen mukaan yksi luotettavimmista web-palveluntarjoajista.

Bluehost suorituskyky-24 kuukauttaLive-testisivusto: hostingfaktat-bluerock-bluehost.com | Keskim. käytettävyys ja nopeus: 24 kuukautta+

2. 5 suosituinta verkkosivuston latausnopeutta – 405 ms

Googlen viime vuonna antamassa raportissa todettiin, että suurin osa mobiilisivustoista on aivan liian hitaita.

Tämä on ongelma kahdesta suuresta syystä. Googlen ensimmäinen mobiilihakemisto voi joko nostaa tai piilottaa sivustosi käyttäjän hauissa sen latausnopeuden perusteella. Tutkimukset osoittavat, että hitaat verkkosivustot johtavat melkein aina alhaisempaan myyntiin.

Joten käyttöajan jälkeen isäntäsi sivun latausajat ovat toiseksi tärkein asia, joka voi kirjaimellisesti tehdä tai rikkoa sivustosi menestyksen.

Olemme seuranneet Bluehostin suorituskykyä helmikuusta 2018 lähtien käyttämällä kolmannen osapuolen työkalua Pingdomia. Ja jälleen kerran, olimme tyytyväisiä tuloksiin – keskimääräinen sivun latausnopeus 405 ms, mikä sijoittaa heidät viidenneksi nopeimmaksi sivuksi kaikista testimistamme.

Bluehost-2019-2020-tilastotBluehostin keskimääräinen nopeus 2019-2020 | Katso tilastot

3. Alhainen esittelyhinta (2,75 dollaria kuukaudessa)

Tutkimme Bluehostin koko hinnoittelua ja suunnitelmia vain hetkessä.

Jos kuitenkin menisit tarkistamaan lähtöhinnat, huomaat, että alin ilmoitettu hinta on 3,95 dollaria / kuukausi. Se on melko hyvä juttu, kun otetaan huomioon, että he ovat oletettavasti vähentäneet sitä jo alun perin 7,99 dollarista kuukaudessa.

Tästä hinnasta saat melkein kaiken mitä tarvitset yhdelle verkkosivustolle. Sisältää 50 Gt: n SSD-tallennustilan, mittaamaton kaistanleveys, ilmainen SSL-varmenne ja paljon muuta.

Joten saat hinnan suhteellisen hyvällä hinnalla plus niiden jatkuvan käytettävyyden ja sivun latausnopeudet.

Hyvä uutinen on, että olemme onnistuneet laatimaan lukijallemme sopimuksen Bluehostin kanssa, joka laskee lähtöhinnan vielä edelleen 2,75 dollariin / kuukausi.

Tämä on alhaisin hinta, jonka olemme nähneet missä tahansa verkossa (ja luota meihin, tiimimme viettää liian paljon aikaa verkossa kuin se on). Joten on paljon, jos olet markkinoilla uudelle edulliselle isäntälle.

4. Hyvät turvavaihtoehdot

Vaikka Bluehost on yksi markkinoiden “halvemmista” vaihtoehdoista, olemme iloisia siitä, että ne eivät leikkaa liian monta kulmaa tai turhauttamaan kriittisiä ominaisuuksia, kuten turvallisuutta..

Bluehost tarjoaa oletuksena paljon hyviä suojausvaihtoehtoja, mukaan lukien ilmainen SSL-varmenne jokaiselle suunnitelmalle, kuten aiemmin mainitsimme.

Kaikissa suunnitelmissa on myös verkkotunnuksen tietosuojaominaisuus, joka auttaa pitämään verkkotunnuksen rekisteröimiseksi käyttämäsi henkilökohtaiset tiedot yksityisinä. Tämä estää hakkereita löytämästä ja käyttämästä näitä henkilökohtaisia ​​tietoja tietojenkalasteluohjelmiin huijataksesi sinut tai muita luovuttamaan arkaluontoisia tietoja.

SiteLock on mukana estämään haittaohjelmahyökkäyksiä, jotka ovat valitettavasti melko yleisiä WordPress-sivustoissa. CodeGuard on toinen suojausmuoto, joka tarjoaa myös päivittäisiä varmuuskopioita, jotta voit palauttaa takaisin sivuston aiemmat versiot, jos sitä saadaan hakkeroitu.

Googlen Postini on viimeinen huomionarvoinen työkalu. Se tarjoaa sähköpostisi roskapostisuojauksen, joten kaikkea epäilyttävää estetään pääsemästä postilaatikkoosi.

Kaiken kaikkiaan tämä on melko kunnollinen tietoturvapaketti, joka pitää sivustosi turvassa ja kunnossa.

5. Monet integraatiot, sovellukset, ja verkkokaupan ominaisuudet

Mukana olevien suojausominaisuuksien lisäksi Bluehost tarjoaa pääsyn myös valtavaan määrään erilaisia ​​sovelluksia ja integrointeja, jotta voit käyttää suosituimpia palveluita verkossa.

Heillä on esimerkiksi verkkotunnuksen hallinta, jos haluat mieluummin vain ostaa ja hallita useita verkkotunnuksia heidän kauttaan. Voit asettaa varmuuskopioita päivittäin, viikoittain tai kuukausittain.

Voit asentaa WordPressin yhdellä napsautuksella (lisätietoja alla olevassa seuraavassa osiossa). Voit myös asentaa muita suosittuja sisällönhallintajärjestelmiä (CMS), kuten Drupal, Joomla, ylläpitää verkkokauppaa ja paljon muuta.

Lisäksi Bluehost sisältää jopa pääsyn sisällönjakeluverkkoon (CDN). Nämä isännöivät kuviasi ja suuria tiedostoja ottamalla ne pois palvelimilta, jotta ne toimitetaan nopeammin käyttäjille ympäri maailmaa ja pitävät sivustosi nopeasti samanaikaisesti.

6. ‘Virallinen’ WordPress.org-suositeltava isäntä

WordPress on markkinoiden yleisimmin käytetty verkkosivustoalusta.

Ja he vain “virallisesti” suosittelevat kolmea hosting-kumppania käytettäväksi WordPress-sivustossa:

 • Bluehost
 • Dreamhost
 • SiteGround

Voit tietysti käyttää melkein mitä tahansa web-palveluntarjoajaa WordPress-sivuston luomiseen. Mutta se, että Bluehost on yksi harvoista virallisesti tunnustetuista kumppaneista, on rohkaisevaa.

WP.org suosittelee BluehostiaWordPress.org suosittelee Bluehostia

7. Helppo käyttää aloittelijoille

Jotkut näkemistämme web-koneista ovat parasta vain kokeneille käyttäjille.

Esimerkiksi LiquidWeb on hienoa, jos tiedät mitä olet tekemässä. Mutta heistä puuttuu käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ei-teknisille ihmisille. Joten jos olet aloittelija, sinulla olisi vaikea saada sivusto elämään.

Bluehostin ohjauspaneelin (cPanel) asettelu on helppo käyttää. Sinun tarvitsee vain osoittaa ja napsauttaa useimmissa tapauksissa.

Siinä on myös ominaisuuksia kokeneille käyttäjille, mutta myös aloittelijat voivat helposti asentaa ja käynnistää WordPressin.

Tai he voivat käyttää Bluehost-verkkosivuston rakennustyökaluja (kuten Weebly tai Drupal) aloittaaksesi mallilla, jota voit mukauttaa vetämällä ja pudottamalla ominaisuuksia.

Bluehost cPanelBluehost helppokäyttöinen cPanel

8. 30 päivän rahat takaisin -takuu

Parhaimman tarjouksen saaminen web-hosting-palvelusta tarkoittaa yleensä ennakkomaksua muutaman kuukauden, vuoden tai useita vuosia kerrallaan.

Bluehost ei ole eroa – enemmän siitä alla. Mutta he tarjoavat 30 päivän rahojen palautustakuun suunnitelmiinsa.

Voit kokeilla palvelua arvioidaksesi heidän suorituskykyäsi itsellesi ja kysyä silti palautusta, jos et ole täysin tyytyväinen. Meillä on kuitenkin muutama varovaisuuden sana.

Heidän ehtojensa mukaan tässä on mitä ei ja mitä ei kuulu tämän takuun piiriin:

 • Voit saada hyvityksiä vain web-hosting-kustannuksista, et saa mitään muita tuotteita, kuten verkkotunnuksia tai muita lisäosia.
 • 15,99 dollarin maksu vähennetään, jos olet saanut ilmaisen verkkotunnuksen suunnitelmassasi.
 • Pyyntöjä 30 päivän kuluttua ei hyvitetä.

Se ei ole täysin kysymysten vastainen käytäntö, kuten olemme nähneet joiltakin isäntiltä. Joten varmista, että sinulla on kunnossa nämä kohdat ennen kirjautumista.

9. Asiakastuki

Bluehost tarjoaa kaiken tietokannasta, live chattiin, sähköpostilippujen tukeen ja jopa puhelintukeen. Kokeilimme livekeskustelua ja Vinutha Bluehostista yhdisti kahden minuutin sisällä.

Kunkin vastauksen välillä oli pieniä viiveitä, mutta kaiken kaikkiaan Vinutha oli erittäin ystävällinen ja tarjosi suoria vastauksia jokaiselle kysymykselle. Se oli kivuton kokemus, mitä tarvitset isännän asiakastuesta.

Bluehost-asiakaspalvelun live-chatKeskustelemme Bluehost Live Chat -edustajan kanssa

Miinukset Bluehost Hosting -sovelluksen käyttämiselle

Bluehost esiintyy melko hyvin kaikkialla. On kuitenkin olemassa kaksi suurta aluetta, joilla kustannukset nousevat hiukan jyrkiksi. Sukellaan syvemmälle jokaiseen.

1. Korkeammat uusimisprosentit (yleinen web-hosting-teollisuudessa)

Paras tapa saada halvin mahdollinen hinta isännöinnistä on ennakkomaksu yhden, kahden tai jopa kolmen vuoden ajan etukäteen.

Bluehostin kolmen vuoden hinnoitteluBluehost yksityiskohtainen hinnoittelu

Toisaalta kuukausittainen hinta on alhainen, mutta toisaalta pidempi (12–36 kuukauden) ennakkomaksu tarkoittaa, että et sitoudu vain muutamaan dollariin, vaan noin sataan dollariin.

Toinen huomioitava asia on korkeammat uusimisprosentit aloitusjaksosi päättymisen jälkeen. Tässä tapauksessa ennakkomaksu kolmen vuoden ajan 3,95 dollarilla on hyvä juttu, koska lukitset alhaisen koron mahdollisimman pitkään.

Tämän kauden lopussa hinnat kuitenkin nousevat takaisin normaaliin korkoonsa. Ne vaihtelevat 7,99 dollarista 8,99 dollariin / kuukausi tavallisimmassa jaetussa suunnitelmassa sen mukaan, kuinka kauan maksat ennakkomaksun.

Bluehostin uusimisen hinnoitteluBluehostin uusimisen hinnoittelu

2. Sivustojen siirtyminen ei ole ilmaista

Suurin osa tarkistetuista verkkosivustoista siirtää nykyisen verkkosivustosi ilmaiseksi heidän palveluunsa. He näkevät sen ystävällisenä palveluna, joka auttaa tekemään uusista asiakkaista tyytyväisiä, joten he perivät mahdolliset maksut.

Valitettavasti Bluehost ei tee ilmaista muuttoa.

Heidän kertaluonteinen maksu on 149,99 dollaria, joka sisältää jopa viiden verkkosivuston, 20 sähköpostitilin ja kaikkien näiden sivustojen muiden tietokantatiedostojen siirtämisen..

He väittävät, että se on nopea ja saumaton, joten et koe viiveitä tai seisokkeja.

Se tosiasia, että joudut maksamaan siitä ja maksamaan niin paljon, on kuitenkin iso harkinnanvarainen asia.

Bluehost-verkkosivuston siirtoBluehost-verkkosivuston siirtokustannukset

Bluehost hinnoittelu, hosting-suunnitelmat & Nopeita faktoja

Bluehostin perussuunnitelma maksaa sinulle 3,95 dollaria kuukaudessa (tai 2,75 dollaria alennuksella).

Plus-suunnitelma nousee 5,45 dollariin kuukaudessa – sama hinta kuin Choice Plus -vaihtoehto rajattomille verkkosivustoille, SSD-tallennukselle ja kaistanleveydelle. Niiden avulla voit myös hallita rajoittamattomia verkkotunnuksia, varattuja verkkotunnuksia ja aliverkkotunnuksia myös näissä suunnitelmissa.

Pro-suunnitelma alkaa 13,95 dollaria / kuukausi, kaikki nämä ominaisuudet ja korkea suorituskyky heidän palvelimiltaan.

Lisäksi Bluehostilla on kaikki tärkeimmät web-hosting-tyypit, mukaan lukien VPS, pilvi ja erilliset tietokeskukset.

Bluehostin hinnoittelu ja suunnitelmat

 • Ilmainen verkkotunnus? Kyllä ensimmäisen vuoden ajan, uusiutuu sitten 15,99 dollarilla.
 • Helppo rekisteröityminen: Helppo kaksisivuinen rekisteröintiprosessi.
 • maksutavat: Tärkeimmät luottokortit ja PayPal.
 • Piilotetut maksut ja lausekkeet: Ei hyvitystä mistään verkkotunnuksista. Molempien verkkotunnusten ja isännöinnin uusimisprosentit lisääntyvät.
 • upsells: Jotkut myyvät. Valitettavasti se on yleinen ilmiö web-hosting-teollisuudessa ja tapahtuu monien erilaisten suurten nimien hosting-yritysten kanssa.
 • Tilin aktivointi: Useimmat käyttäjät nauttivat välittömästä aktivoinnista. Jos tiedot ovat virheellisiä tai epäillään petoksia, aktivointi saattaa viivästyä.
 • Ohjauspaneeli ja kojelaudan käyttökokemus: Yksinkertainen ja helppokäyttöinen ohjauspaneeli.
 • Sovellusten ja CMS: n (WordPress, Joomla, jne.) Asennus: Mojo Marketplace tekee sovelluksen asennuksesta nopeaa ja helppoa.

Suosittelemmeko Bluehostia?

Kyllä, me teemme.

Bluehost on sijoittunut kärjessä tai sen yläosassa sekä käyttö- että latausaikoilla yli vuoden.

Lisäksi ne tarjoavat vahvan tietoturvatuen, rahojen palautustakuun ja paljon käyttäjäystävällisiä sovelluksia, kaikki yhden alan alhaisimmista hinnoista (2,75 dollaria / kuukausi)..

Ne eivät kuitenkaan ole täydellisiä. Uusimisprosentit nousevat johdantohinnan päättymisen jälkeen. Lisäksi he veloittavat ylimääräisen sivuston muuttoliikkeet, jotka muut isännät heittävät ilmaiseksi.

Mutta kaiken kaikkiaan, Bluehost tarjoaa vahvan suorituskyvyn ja hyvän vastineen.

Loppusanat Oletko käyttänyt Bluehostia aiemmin? Harkitse kommentin jättämistä alle – hyvää tai huonoa – sillä ei ole väliä, kunhan se on hyödyllinen kävijöillemme. Kiitos tuestasi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map