Bluehost Review (2020) – Er denne populære webhosting noget godt?

Bluehost anmeldelseBluehost: Anbefalet webhost


Vi har været en betalende Bluehost-web-hosting-kunde gennem hele 2017 – 2020.

Det betyder, at vi har overvåget deres billigste “basale” ydelse for delt hostingplan (både gennemsnitlig belastningstid og oppetid) i 3+ år.

Denne Bluehost-anmeldelse er meget afhængig af data såvel som den samlede oplevelse med deres hostingfunktioner og kundesupport.

Kort sagt, alle Bluehost-planer tilbyder deres kunder 24/7 live chat, uovervåget båndbredde og fem e-mail-konti. På samme måde som mange andre webstedshostingfirmaer tilbyder de også deres nye brugere et gratis domæne for det første år. Deres planer starter fra $ 2,75 / mo og inkluderer forbedret sikkerhed, sikkerhedskopiering og gratis SSL-certifikat. Disse hjælper med at holde din blog eller dit websted beskyttet og sikkert.

Samlet set har deres sidste 24-måneders ydelse været god. Bluehost er helt klart øverst med sin oppetid (99,99%) og en hurtig belastningstid på 405ms (0,4 sekunder).

Læs alle “Fordele” og “Ulemper” nedenfor:

Generel Info & Oversigt over hosting

Vores VERDICT: Bedste samlet hosting
HASTIGHED: 405 ms (Gennemsnit februar 2018 til januar 2020)
oppetid: 99,99% (Gennemsnit februar 2018 til januar 2020)
SUPPORT: 24/7 Live Chat
APPS: WordPress, Joomla, Drupal og nogle webstedsbyggere
FUNKTIONER: Umeteret båndbredde og opbevaring, e-mail-konti, gratis domæne 1. år
Beboelsesplaner: Delt, Cloud, VPS og dedikerede servere
STEDSOVERSIGT: Ikke gratis
PRISSÆTNING: Fra $ 2,75 / mo (fornyes ved $ 7,99 / mo)

Fordele ved at bruge Bluehost Hosting

1. Bedste oppetid – 99,99% – Hele året

Uptime er et af de vigtigste aspekter, når du vælger en webhost – når alt kommer til alt, hvis dit websted er nede, kan dine brugere ikke få adgang til det. Så konsekvent god oppetid bør være en af ​​dine hovedprioriteter.

Efter gennemgang af 30 webhosts er vores benchmark for “god” oppetid 99,93%. Det kan virke temmelig højt, men det er faktisk endda lidt under gennemsnittet. Skriv disse numre i en lommeregner, så ser du det hurtigt oversættes til mindst 26 minutters nedetid hver måned eller lidt over fem timer i løbet af et år.

Så ideelt set ønsker vi ikke at se noget mindre end det.

Den gode nyhed er, at Bluehost let overgår dette benchmark og komfortabelt holder vores testside live i 99,99% af tiden i de sidste 24 måneder (2018-2020).

Her er den månedlige fordeling af de sidste 12 måneder:

 • Januar 2020 gennemsnitlig oppetid: 100% 
 • December 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • November 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Oktober 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,96%
 • September 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • August 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • Juli 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Juni 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,98%
 • Maj 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • April 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Marts 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • Februar 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%

Konklusion? Bluehost er en af ​​de mest pålidelige udbydere af webhosting ifølge vores oppetidsundersøgelse.

bluehost-performance-24 månederLive teststed: hostingfacts-bluerock-bluehost.com | Gennemsnitlig. oppetid og hastighed: 24-måneder+

2. Top 5-webside “Load” -hastighed – 405ms

En rapport fra Google sidste år fandt, at langt de fleste af mobile websteder er alt for langsomme.

Det er et problem af to hovedårsager. Googles mobil-første indeks kan enten hæve eller skjule dit websted i brugersøgninger baseret på dets indlæsningshastigheder. Undersøgelser viser, at langsomme websteder næsten altid oversættes til lavere salg.

Så efter oppetid er din værts sideindlæsningstider den næstvigtigste ting, der bogstaveligt talt kan gøre eller ødelægge dit websteds succes.

Vi har holdt styr på Bluehosts præstationer siden februar 2018 ved hjælp af et tredjepartsværktøj, Pingdom. Og endnu en gang var vi tilfredse med resultaterne – en gennemsnitlig sidehastighedshastighed på 405 ms, hvilket placerer dem som det 5. hurtigste sted blandt alle, som vi har testet.

Bluehost-2019-2020-statistikBluehost gennemsnitshastighed 2019-2020 | Se statistikker

3. Lav introduktionspris ($ 2,75 / mo)

Vi undersøger Bluehosts fulde priser og planer på bare et øjeblik.

Hvis du dog skulle tjekke startpriserne, vil du bemærke, at den laveste annoncerede pris er $ 3,95 / måned. Det er en ganske god aftale, i betragtning af at de angiveligt allerede har reduceret den fra $ 7,99 / måned oprindeligt.

For den pris får du stort set alt hvad du har brug for til et enkelt websted. Det inkluderer SSB-opbevaring på 50 GB, uovervåget båndbredde, et gratis SSL-certifikat med mere.

Så du får en ret god værdi for prisen plus deres konstante oppetid og sidehastighedshastigheder.

Den gode nyhed er, at vi har været i stand til at udarbejde en aftale med Bluehost for vores læsere, der tager startprisen ned yderligere til $ 2,75 / måned.

Dette er den laveste sats, vi har set overalt online (og stol på os, vores team bruger alt for meget tid online, som det er). Så det er meget, hvis du er på markedet efter en ny overkommelig vært.

4. Gode sikkerhedsindstillinger

Selvom Bluehost er en af ​​de “billigere” muligheder på markedet, har vi været glade for at se, at de ikke skærer for mange hjørner eller skimp på kritiske funktioner som sikkerhed.

Bluehost leverer mange gode sikkerhedsindstillinger som standard, inklusive det gratis SSL-certifikat for hver plan, som vi nævnte tidligere.

Alle planer inkluderer også en domænefunktion, der hjælper med at holde de personlige oplysninger, du brugte til at tilmelde dig et domæne, private. Dette forhindrer hackere i at finde og bruge disse personlige oplysninger til phishing-ordninger til at narre dig eller andre til at udlevere følsomme oplysninger.

SiteLock er inkluderet for at forhindre malware-angreb, som desværre er ret almindelige på WordPress-websteder. CodeGuard er en anden form for beskyttelse, der også giver daglige sikkerhedskopier, så du kan rulle tilbage tidligere versioner af et websted, hvis det bliver hacket.

Postini fra Google er det sidste sikkerhedsværktøj, der er værd at bemærke. Det giver spambeskyttelse for din e-mail, så alt mistænkeligt forhindres i at komme ind i din indbakke.

I alt er dette en temmelig anstændig sikkerhedspakke til at holde dit websted sikkert og sikkert.

5. Mange integrationer, apps, og e-handelsfunktioner

Ud over de inkluderede sikkerhedsfunktioner giver Bluehost også adgang til et stort antal forskellige apps og integrationer, så du kan bruge de mest populære tjenester på nettet.

For eksempel har de en domæneadministrator, hvis du hellere bare vil købe og administrere flere domæner gennem dem. Du kan indstille daglige, ugentlige eller månedlige sikkerhedskopier i tilfælde af det.

Du kan installere WordPress med et enkelt klik (mere om det i næste afsnit nedenfor). Du kan også installere andre populære indholdsstyringssystemer (CMS) som Drupal, Joomla, drive en e-handelsbutik med mere.

Plus, Bluehost vil endda omfatte adgang til et Content Delivery Network (CDN). Disse er vært for dine billeder og store filer, der tager det arbejde fra dine servere, så de leveres hurtigere til brugere overalt i verden og holder dit websted hurtigt på samme tid.

6. Anbefalet ‘officiel’ WordPress.org vært

WordPress er den mest anvendte webstedsplatform på markedet.

Og de anbefaler kun “officielt” tre hostingpartnere til at bruge et WordPress-sted:

 • Bluehost
 • Dreamhost
 • SiteGround

Naturligvis kan du bruge næsten enhver webhostingudbyder til at oprette et WordPress-sted. Men det faktum, at Bluehost er en af ​​de få officielt anerkendte partnere, er opmuntrende.

WP.org anbefaler BluehostWordPress.org anbefaler Bluehost

7. Let at bruge til begyndere

Nogle af de webhosts, vi har set, er bedst kun for avancerede brugere.

LiquidWeb er for eksempel godt, hvis du ved, hvad du laver. Men de mangler en brugervenlig grænseflade for ikke-tekniske mennesker. Så hvis du er nybegynder, ville du have svært ved at få et websted live.

Layoutet af Bluehosts kontrolpanel (cPanel) gør det let at bruge. Du skal bare pege og klikke i de fleste tilfælde.

Det har også funktioner til avancerede brugere, men også begyndere kan let installere og starte WordPress.

Eller de kan bruge Bluehost-webstedsbyggerværktøjer (som Weebly eller Drupal) til at starte med en skabelon, som du kan tilpasse ved blot at trække og slippe funktioner.

Bluehost cPanelBluehost let at bruge cPanel

8. 30-dages pengene-tilbage-garanti

At få det bedste tilbud på webhosting betyder normalt forudbetaling i et par måneder, et år eller flere år ad gangen.

Bluehost er ikke anderledes – mere om det nedenfor. Men de tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti på deres planer.

Du kan prøve tjenesten for at måle deres præstationer for dig selv og derefter stadig bede om en refusion, hvis du ikke er helt tilfreds. Vi har dog et par ord med forsigtighed.

I henhold til deres vilkår, her er hvad der og ikke falder ind under denne garanti:

 • Du kan kun få refusion på webhostingsomkostningerne, ikke på andre produkter som domæner eller andre tilføjelser.
 • Et gebyr på $ 15.99 trækkes, hvis du modtog et gratis domænenavn i din plan.
 • Eventuelle anmodninger efter 30 dage refunderes ikke.

Det er ikke nøjagtigt en politik uden spørgsmål, som vi har set fra nogle værter. Så sørg for, at du har det godt med disse punkter, før du tilmelder dig.

9. Kundesupport

Bluehost tilbyder alt fra en vidensbase til live chat, e-mail-billetsupport og endda telefonstøtte. Vi prøvede live chat og Vinutha fra Bluehost tilsluttet inden for to minutter.

Der var små forsinkelser mellem hvert svar, men samlet set var Vinutha ekstremt venlig og tilbød direkte svar på hvert spørgsmål. Det var en smertefri oplevelse, som er nøjagtigt hvad du vil have ud af en værts kundesupport.

Bluehost kundeservice live chatVi havde en chat med Bluehost Live Chat-repræsentant

Ulemper ved at bruge Bluehost Hosting

Bluehost klarer sig ret godt overalt. Der er dog to store områder, hvor omkostningerne bliver lidt stejle. Lad os dykke dybere ned i hver enkelt.

1. Højere fornyelsesrater (almindelige i webhostingbranchen)

Den bedste måde at få den lavest mulige pris for hosting er at forudbetale for et, to eller endda tre år på forhånd.

Bluehost tre-årig prisfastsættelseBluehost detaljerede priser

På den ene side er den månedlige pris lav, men på den anden side betyder forudbetaling i en længere periode (mellem 12–36 måneder), at du ikke bare forpligter dig til et par dollars, men omkring hundrede dollars.

En anden ting at overveje er de højere fornyelsesrater, når din introduktionsperiode udløber. I dette tilfælde er forudbetaling i hele tre år til $ 3,95 en god aftale, fordi du låser fast den lave sats så længe som muligt.

Ved slutningen af ​​denne periode går kurserne tilbage op til deres “Normale” satser. Disse spænder fra $ 7,99 – $ 8,99 / måned efter den mest basale delte plan afhængigt af hvor længe du forudbetaler.

Bluehost-fornyelsespriserBluehost-fornyelsespriser

2. Webstedsmigrationer er ikke gratis

De fleste webhosts, vi har gennemgået, flytter dit eksisterende websted til deres tjeneste gratis. De ser det som en venlig service, der hjælper med at gøre nye kunder glade, så de vil kurve gebyrer.

Desværre foretager Bluehost ikke gratis migration.

De har et engangsgebyr på $ 149.99, der inkluderer migrering af op til fem websteder, 20 e-mail-konti og alle andre databasefiler til disse websteder.

De hævder, at det vil være hurtigt og problemfrit, så du ikke oplever nogen forsinkelser eller nedetid.

At du er nødt til at betale for det og betale så meget, er imidlertid en stor “Con” at overveje.

Bluehost-webstedets overførselBluehost webstedets overførselsomkostninger

Bluehost-priser, hosting-planer & Hurtige fakta

Bluehosts grundlæggende plan koster dig $ 3,95 / mo (eller $ 2,75 med vores rabat).

Plus-planen øges til $ 5,45 / mo – den samme pris som Choice Plus-muligheden for ubegrænset websteder, SSD-lager og båndbredde. De giver dig også mulighed for at administrere ubegrænsede domæner, parkerede domæner og underdomæner på disse planer.

Pro-planen starter på $ 13,95 / måned med alle disse funktioner og høj ydeevne fra deres servere.

Derudover har Bluehost alle større webhostetyper, herunder VPS, cloud og dedikerede datacentre.

Bluehost-priser og -planer

 • Gratis domæne? Ja for 1. år, fornyes derefter til $ 15.99.
 • Nem tilmelding: Let to-sides tilmeldingsproces.
 • betalingsmetoder: Store kreditkort og PayPal.
 • Skjulte gebyrer og klausuler: Ingen refusion på domænenavne. Fornyelsesgraden for både domæner og hosting øges.
 • Upsells: Nogle Upsells. Desværre er det en almindelig forekomst i webhostingbranchen, og det sker med en masse forskellige store-hosting-virksomheder.
 • Kontoaktivering: De fleste brugere nyder øjeblikkelig aktivering. Hvis oplysningerne er unøjagtige, eller hvis der er mistanke om svig, kan aktivering blive forsinket.
 • Kontrolpanel og kontrolpaneloplevelse: Enkelt og let at bruge kontrolpanel.
 • Installation af apps og CMS (WordPress, Joomla osv.): Mojo Marketplace gør appinstallationen hurtig og nem.

Anbefaler vi Bluehost?

Ja vi gør.

Bluehost har rangeret på eller nær toppen for både oppetid og lastetider i mere end et år.

Derudover tilbyder de stærk sikkerhedssupport, en pengene-tilbage-garanti og masser af brugervenlige apps, alt sammen til en af ​​de laveste priser i branchen ($ 2,75 / måned).

De er dog ikke perfekte. Fornyelsesgraden stiger, når den indledende prisfastsættelse er afsluttet. Desuden opkræver de ekstra for webstedsmigrationer, som andre værter kaster gratis ind.

Men samlet set leverer Bluehost stærk ydelse og god værdi.

P. S. Har du brugt Bluehost før? Overvej at efterlade en anmeldelse nedenfor – god eller dårlig – betyder ikke noget, så længe det er nyttigt for vores besøgende. Tak for din støtte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector