Най-добрите безплатни уеб хостинг сайтове

Кой се уморява от безплатни неща? Никой… освен ако наскоро не си ударил главата и не мислиш ясно.


Всички обичаме безплатни неща. Безплатни такси, безплатна бира или дори безплатна тениска, която се хвърля в задната част на чекмедже и никога повече не вижда светлината на деня до края на естествения си живот. Изглежда, че думата „безплатно“ предизвиква своеобразен генетичен отговор, който ни кара да седим и да забележим.

Затова нека поговорим за безплатен уеб хостинг. Добре ли е нещо като безплатна бира или неправилно прилепнала тениска? Отговорът, както може би подозирате, зависи от това, което възнамерявате да постигнете с вашия уебсайт.

Платените уеб хостинг услуги (или meilleur hébergement web за французите сред нас) със сигурност имат своето място в света, но реалността е, че не всеки, който иска да пусне нещо онлайн, има големи планове да предизвика Amazon в електронната търговия лице в лице. мач на смърт на дребно Някои от нас имат по-скромни намерения и просто искат място за провеждане на маркетингови кампании по имейл, зареждане на мисли или споделяне на неща бързо и без много караница.

Ако тази последна идея ви описва, това е вашият щастлив ден. Продължете да четете, за да откриете нашите мнения без ограничения в най-добрите безплатни (и почти безплатни) уеб хостове на пазара още сега.

Contents

Безплатен срещу евтин основен хостинг

Просто искам да изясня нещо, с което виждам много хора да се борят, когато става въпрос за намиране на безплатен хостинг.

Няма да намерите безплатен хост, който ви предоставя безплатен URL адрес на домейн по ваш избор – те не съществуват.

Например, ако исках да направя уебсайт за печенето. Няма хостинг компании, които биха ви предоставили mybakingwebsite.com. Причината е, че струва пари за хостване на DNS и регистриране на името.

Вместо това, когато става въпрос за безплатен уеб хостинг, можете да получите само. mybakingwebsite.-
atsomehostingcompany.com

Вашият уебсайт винаги е собственост на компанията майка, както е и името на вашия домейн. Никога не притежавате нищо и в случай, че един ден решите да възвърнете свободата си – ще бъдете таксувани много.

Ето защо този преглед е за най-евтините „почти безплатни“ хостинг компании. Видях много хора да правят тази грешка.

Това не е примамка и превключвател, а по-скоро ние споделяме съветите си след това ние сами хостваме стотици уебсайтове и виждайки много хора се прецакват напълно от безплатни домакини.

Безплатни хостове не са наистина безплатни, ето защо …

Безплатните хостове имат сървъри, за които да плащат, заплата на персонала и маркетингови фунии за поддържане.

Затова може би се чудите – как правят това?

Когато хостингът не е техен продукт – вие ставате техен продукт (или в този случай вашите данни).

Ето как те ВСЪЩНОСТ правя пари.

 1. Изчакайте да надстроите – в крайна сметка плащате 4-5X за миграционни такси.
 2. Malware + Spyware – Не ми вярвайте, прочетете това.
 3. Те продават вашите данни – рекламодателите купуват вашата информация, за да се опитат да ви предлагат на пазара
 4. Принудителна реклама – може да се окажете с някоя щура реклама на вашия сайт.
 5. Непрофесионално – ако един ден искате да превърнете колекцията си от снимки на котки в професионален фотоалбум, за да проникнете в оживения свят на професионалната фотография с котки, вашето безплатно име на домейн няма да помогне! ����

5 най-добрите уеб-домакини „Почти безплатни“

почти безплатноДокато идеята за 100% безплатният уеб хостинг е достатъчен, за да започнете да навивате опашката си, не пренебрегвайте факта, че тяхната версия на „безплатно“ може да ви остави сериозни ограничения за съхранение, производителност и честотна лента..

… И освен ако не плащате за надстройка, вероятно ще трябва да се справите с натрапчивите им реклами, измазани по целия ви уебсайт.

Въпреки че е вярно, можете да запазите безплатния хостинг толкова дълго, колкото искате, ако някога възнамерявате да се занимавате по-сериозно с пълноценния уебсайт, в крайна сметка ще искате да надстроите до по-здрав план, който струва малко по нещо месец.

Тези дни може да се изненадате колко функции и предимства включва близък до безплатен уеб хост за прекарване навсякъде $ 3 до $ 10 месечно. Говорим за безплатен домейн, имейл акаунти, много място за съхранение и дори електронна търговия.

Ето нашите пет най-любими почти безплатни хостинг компании:

1. Хостингер – Премиум хостинг за цените с отстъпки

Започвайки от $ 0,99 / месец и 100 GB трафик

 • Безплатен имейл акаунт
 • Безплатен домейн
 • Безплатен SSL
 • 100 GB честотна лента
 • MySQL Бази данни
 • 24/7/365 Поддръжка
 • Мощен контролен панел

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Неповторима цена за високо качество и опции за плащане за криптовалута.

CONS

Началният слой ви позволява да хоствате само един уебсайт.

Всеки път, когато се регистрираме в Hostinger, средните времена и време за зареждане се подобряват. Хостингерът е чудесен вариант за хостинг с ниски разходи – особено когато тепърва започвате. Трудно е да прехвърлите цена от 0,99 долара на месец и надграждането до тяхната неограничена опция за премиум ще ви върне само 2,15 долара на месец.

Като допълнителен бонус от евтин уеб хостинг, Hostinger има безплатен създател на уебсайтове, наречен Zyro. Състои се от основните и не толкова основни характеристики. Най-иновативният определено е производителят на лого на Zyro. Ако искате да изобретите логото на вашата марка, можете да го направите за нула време.

Хостингерът се превърна в доста популярен вариант в света на хостинга. Въпреки това ние все още бяхме скептични към отчетеното им представяне и решихме да разгледаме. Година + проследяване на резултатите на живо разкри някои впечатляващи номера на представянето.

Ако искате да видите нашите тестове за време и време за престой на Hostinger, разгледайте пълния ни преглед на Hostinger. 

2. SiteGround: Най-надежден хост

Най-бързият хост с $ 3-4 / месец, безплатен SSL, 24/7 поддръжка

 • Приятелски настроен & Помощен помощен персонал, готов да помогне 24/7
 • Мъртва проста настройка и отлична надеждност от 2004 г.
 • Неограничени акаунти за съхранение и имейл
 • БЕЗПЛАТНА количка за пазаруване и създаване на сайтове
 • 24/7 поддръжка, за да ви помогне с всичко, от което се нуждаете

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 SiteGround е най-добрият начинаещ уеб хост там. Техният персонал за денонощна поддръжка може да ви помогне с всичко, за което се сетите. Те дори ще инсталират целия ви уебсайт за вас.

CONS

Ще трябва да платите за цяла година предсрочно

Благодарение на обширен списък с екстри и солидна сървърна технология, SiteGround трябва да бъде в краткия ви списък с евтини, надеждни хостове. Особено ни харесва безплатен уебсайт и домейн, който ви позволява да получите онлайн онлайн с минимални разходи.

За да разберете защо ги увенчахме с номер едно, вижте нашите Преглед на SiteGround за задълбочен поглед върху компанията, техните ценови нива и различни предложения за услуги.

3. Bluehost: Домакинът за начинаещи

Започвайки от $ 2,95 / месец, безплатен домейн

 • Репутация за страхотно представяне на ниска цена
 • WordPress.org ги обича
 • БЕЗПЛАТНИ шаблони и Weebly sitebuilder
 • БЕЗПЛАТНО Cloudflare CDN
 • Вземете го днес с 63% отстъпка (беше $ 7,99 / месец)

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Ултра-конкурентни цени за VPS и посветен хостинг, когато сте готови да направите следващата стъпка.

CONS

Таксува 100 долара за миграция на уебсайт. Някои компании го правят безплатно.

Bluehost е в или близо до върха на споделения хостинг свят от дълго време, с a заслужена репутация за качествена инфраструктура и поддръжка на клиенти които всъщност са склонни да помагат (когато са онлайн). В нашите хостинг тестове Bluehost се класира близо до върха с бързина и производителност – всичко, което бихте очаквали от лидера в индустрията.

4. InMotionHosting

 • БЕЗПЛАТНИ миграции на уебсайтове и cPanel
 • Твърд диск за бързо зареждане на уебсайтове
 • Неограничени имейл акаунти и трафик
 • БЕЗПЛАТЕН пакет за сигурност със SSL и защита от хак
 • БЕЗПЛАТНО Boldgrid builder и шаблони

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Като един от последните независими оператори в бранша, ще получите пълна 90-дневна гаранция за връщане на парите за максимално спокойствие.

CONS

Плановете с най-ниски разходи включват някои ограничения за броя на уебсайтовете, които можете да хоствате, и базите данни, които можете да създадете.

ИТ глупаците и онлайн предприемачите обичат хостинг плановете за бизнес клас InMotion (ние със сигурност го правим). Ще платите малко по-малко тук, отколкото за хората от скалното дъно, но ще спечелите много стойност за не много допълнителни разходи.

С множество възможности за избор на центрове за данни и хардуер от по-висок клас, вашият InMotion опит трябва да бъде добър.

5. A2 хостинг

 • БЕЗПЛАТНО зареждане на скоростта с Cloudflare CDN и SSD
 • Щракнете с 1 щракнете върху WordPress и други инсталации на CMS
 • Неограничени имейл адреси, домейни и бази данни
 • БЕЗПЛАТНО HackScan и други разширени мерки за сигурност
 • БЕЗПЛАТНО Boldgrid builder и шаблони

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Неограничено всичко с 99,9% време за работа и центрове за данни в САЩ, Европа и Сингапур. Срокът за възстановяване никога не изтича.

CONS

За да спечелите допълнителна скорост на сървъра, която зарежда вашия уеб сайт супер бързо, е необходимо надграждане на плана до по-скъпите пакети Turbo или Swift.

Не само дистрибутор на предварително пакетирани хостинг планове, A2 хостинг реши да създаде персонализирани хардуерни и софтуерни конфигурации за подобрена производителност, бързина и сигурност – предполагайки, че клиентите няма да имат нищо против да плащат няколко допълнителни стотинки на месец за вида на качеството винаги се намира в споделени хостове.

6. HostPapa

 • Гарантирани 99,9% ъптайм и без ограничения на честотната лента
 • Хоствайте неограничени WordPress сайтове с един акаунт
 • 24/7 поддръжка чрез чат на живо, телефон или имейл
 • БЕЗПЛАТНО създаване на сайт с влачене и пускане
 • Подобрена сигурност, за да запазите уебсайта си без хак

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Популяризира екологичните бизнес практики. HostPapa се радва да мигрира вашия уеб сайт CMS от друг хост безплатно.

CONS

Подкрепата за дребни проблеми е страхотна, но може да има време за изчакване до 72 часа, ако се нуждаете от по-задълбочена техническа експертиза.

HostPapa е нещо повече от раздухване и изгаряне на споделен хостинг дълбок дискаунтър. Целта на тази компания е да привлича клиенти чрез техния стартов план, след което да се докаже, че е бизнес партньор за пълно обслужване. HostPapa продължава да се разгръща повече функции за електронна търговия за клиенти, ориентирани към предприемачи.

4 най-добри “безплатни” уеб-домакини

БезплатноИма ли наистина безплатни уеб хостинг компании там?

Да, има.

Разтърсихме интернет за най-големия хостинг взрив, за да не се намерят долари. Вярвате или не, има някои законни варианти, един от които поне трябва да бъде подходящ за вашия проект, независимо дали сте наивен начинаещ, дизайнер на уебсайт за хоби или напреднал разработчик, който се нуждае от място, с което да скрие работата си всички камбани и повечето свирки.

7. Wix

 • Изградете и публикувайте пълен уебсайт безплатно
 • БЕЗПЛАТЕН домейн, ако решите да закупите план
 • Качествени шаблони за плъзгане и пускане, идеални за всяка употреба
 • Дълбок и широк архив от статии за знания
 • Разширете функционалността на уебсайта си с множество приложения / приставки

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Трудно за победа по отношение на създателите на сайтове, базирани на браузъри. С новите шаблони и функции, идващи онлайн през цялото време, Wix е чудесно място да започнете пътуването си в уеб дизайн.

CONS

Въпреки че имат страхотен архив със статии, поддръжката на живо почти не съществува. Ще бъдете най-вече сами по отношение на технологичните проблеми.

Това е водещ създател на уебсайтове толкова просто, че можете да създадете акаунт и да изграждате уебсайта си за няколко минути – много малко минути. Използването на самия строител е бърза крива на обучение. За нула време ще манипулирате менюта, текст, изображения, плъзгачи и др. Не е чудно защо днес избрахме Wix за създател на уебсайтове №1.

8. Волюзия

 • Здрав набор от инструменти за електронна търговия за инвентар, поръчки, плащания и доставка
 • Лесно се интегрира с eBay, Facebook и Amazon
 • Много възможности за получаване на плащания – без такси
 • Вграденото SEO помага да запазите магазина си в резултатите от търсенето
 • PCI съвместим, но ще трябва да закупите SSL сертификат

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Ако създаването на професионален външен онлайн магазин е целта, Volusion е сериозна възможност да ви помогне да го направите.

CONS

Много от търсените функции за електронна търговия са достъпни само с хостинг план, за който плащате.

Volusion е специализирана в предприемачи, които искат да строят и домакин и онлайн магазин. Макар да не е най-евтиният вариант, ако просто искате да създадете информационен сайт или личен блог, тези, които са готови да влязат в електронната търговия, ще харесат фокуса на тази компания върху бизнес страницата на нещата.

9. Едно

 • cPanel табло за управление с инсталиране на WordPress с едно кликване
 • Неограничени имейл акаунти
 • 24/7 поддръжка по имейл и чат на живо
 • Конкурентни цени за хостинг план за надстройки
 • БЕЗПЛАТНО създателят на сайта прави всеки дизайнер

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Създателят на уебсайтове е добър за цената, с възможност за визуализация на вашия сайт както в настолен, така и в мобилен изглед, докато го създавате.

CONS

Периодът за възстановяване на 15 дни е нещо смаян.

За изключително икономичния потребител, който може да се справи с безпроблемен основен уебсайт или се нуждае от хостинг на електронна поща повече от всичко, пакетът за стартиране на един включва домейн, неограничени имейл акаунти и създател на уебсайтове в размер на 3 долара годишно. Пакетите се подреждат от там с план с активиран WordPress, който струва около 3,50 долара на месец.

10. Шофирайте

 • Създател на сайт, включен с много БЕЗПЛАТНИ и премиум шаблони
 • Прехвърлете домейна си, купете нов или използвайте БЕЗПЛАТЕН шопиращ поддомейн
 • Много опции за електронна търговия, налични кодове за отстъпки
 • Всички планове, напълно хоствани с неограничено всичко
 • Приемете Stripe плащания с лесна интеграция

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Едно гише за изграждане на напълно функционален онлайн пазар.

CONS

Ще срещнете разходи за обработка на плащания, ако изберете друг път освен вътрешния вариант Stripe.

Shopify е известна с електронната търговия, така че ако това е посоката, в която сте се насочили, тази уеб хостинг компания е насочена към това да ви помогне да създадете онлайн магазин и да се движите с минимум шум. Опцията за поддомейни Shopify е идеален за продавачи с малък бюджет които трябва да направят няколко долара, преди да обмислят подобрен хостинг.

5 Най-доброто от почивката: Други безплатни сайтове и строители, които си заслужават да наблюдават

За да преразгледате позната тема – човешката природа е да се търси най-добрата сделка и не става много по-добре от безплатно. Ето защо индустрията за уеб хостинг е скочила силно върху идеята и работи с нея, ставайки толкова затрупана с евтини и евтини опции, закачени пред потребителите като някаква неустоима стръв, че е трудно да ги подредим всички.

Е, наша мисия е да ги решим. Ето какво правим тук. Някои домакини с дълбоки отстъпки си заслужават да помиришат, а други са направо отлични компании, а няколко, които не бихте искали да се приближите без здрава пръчка, с която да ги ударите. Това са нашите неподправени мнения, основаващи се на тестването им всички едно по едно.

Без допълнително обожание, нека разгледаме нашия списък с петте най-добри хостинг услуги, които не се вписват удобно в първите две категории. Ще ги наречем най-добрите от останалите.

11. 000Webhost

 • Ширина на лентата / съхранение: 100GB / 1.5GB
 • Домен: Неограничен, безплатни поддомейни
 • Имейл: 5 акаунта
 • Създател на уебсайтове / Дизайн: 100 шаблона

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Наистина безплатен уеб хостинг с някои ограничения на честотната лента и съхранение.

CONS

Донякъде липсва, що се отнася до клиентите и техническата поддръжка. В зависимост от вашето ниво на опит, това може да не е проблем.

След като предостави безплатен хостинг на почти 14 милиона клиенти от 2007 г. насам, 000Webhost може да не е първи на върха на езика на всеки, но се оказа, че е повече от способен уеб хост. Най-подходящ за малки и средни акаунти, този доставчик беше един от първите, които предложиха безплатни SSL сертификати, практика, която се превърна в индустриален стандарт.

12. x10Хостинг

 • Ширина на лентата / съхранение: Неограничен
 • Домен: 2 добавки, 1 паркиран, 2 поддомейни
 • Електронна търговия: Инсталиране с едно кликване за Magento и други
 • Имейл: 3 БЕЗПЛАТНИ акаунта
 • Създател на уебсайтове / Дизайн: Създател на уебсайтове със 150+ шаблона; други достъпни чрез cPanel инсталации

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Общност за активна поддръжка от 750 000 членове.

CONS

Някои биха си помислили, че тази услуга е по-скъпа от други, но все пак попада категорично в категорията на евтиния уеб хостинг.

13. Weebly

 • Честотна лента / съхранение: Неограничен / 500MB
 • Домейн: БЕЗПЛАТНО Поддомейн, вероятно
 • Електронна търговия: Не се поддържа
 • Имейл: Не
 • Създател / Дизайн на уебсайтове: Плъзнете и пуснете или редактирайте HTML или CSS; БЕЗПЛАТНИ шаблони

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Общност за активна поддръжка от 750 000 членове.

CONS

Въпреки че безплатният основен план няма реклами, подножието на уебсайта е маркирано с логото на Weebly.com.

Weebly има добро разпознаване на имена в света на теглене и пускане на сам на уебсайта. Качеството им, особено що се отнася до шаблоните, се подобри през последните години. Основният безплатен пакет не предлага много по отношение на функциите, но подобно на Wix ви позволява да получите професионално изглеждащо присъствие в мрежата онлайн за кратко време.

14. Пространство за награди

 • Ширина на лентата / съхранение: 5GB / 1GB
 • Електронна търговия: Не
 • Имейл: 1 имейл акаунт
 • Домейн: Хостинг за 1 включен домейн, плюс 3 поддомейна
 • Създател на уебсайт / Дизайн: Без плъзгане и пускане; Инсталатори на WordPress и Joomlas

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Всички очаквани характеристики на добър хостинг план, заедно със система за поддръжка на базата на билети. Цени на основния план само от .17 цента / месец.

CONS

Въпреки че предлагането на инсталатор на WordPress е чудесна идея, липсата на възможност за проектиране с влачене и пускане вероятно струва на AwardSpace доста голям брой клиенти, които искат това ниво на държане на ръка.

Бизнес моделът на AwardSpace е подобен на по-известни имена като Wix и Weebly по това, че използва безплатен хостинг, за да позволи на потенциалните клиенти да изпробват услугата, надявайки се, че ще решат да добавят платежни услуги, тъй като техните нужди стават по-сложни. Не много честотна лента или съхранение безплатно, а някои ще пропуснат редактор за плъзгане и пускане.

15. Freehostia

 • Ширина на лентата / съхранение: 6GB / 250MB
 • Домен: 5 на акаунт
 • Електронна търговия: Лесно инсталиране на популярни платформи
 • Имейл: 3 акаунта
 • Създател / Дизайн на уебсайтове: Инсталира CMS с 1 щракване; БЕЗПЛАТНИ шаблони на уебсайтове

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 Идеята на сървърния клъстер – за разлика от едно цяло парче обслужващ хардуер – е много удобна за клиентите функция.

CONS

250-мегабайтовото пространство за съхранение на безплатен план може да изглежда малко тясно за всичко освен за най-основните сайтове.

Като се похвали с балансиран с натоварване подход за сървър на клъстери, Freehostia твърди, че има до 15 пъти по-бързо зареждане на страници от сравнителните безплатни хостове. Дори безплатният план няма реклама, което е хубаво и позволява на уебсайта ви да изглежда професионално направо извън портата. Впечатляваща 24/7 поддръжка.

Заключителни мисли

Ако сте сериозно да започнете онлайн бизнес или да комуникирате със света, ще бъдем първите, които се съгласяват, че безплатният уеб хостинг може да не е най-доброто решение за дългосрочен хостинг (тези домакини на малкия бизнес биха били по-мъдри опции).

Има обаче няколко отлични причини да тръгнете по този маршрут в началото. Очевидно е цената – ние говорим или напълно безплатно, или някъде от стотинки до няколко долара на месец. Това може сериозно да ви помогне да намалите разходите за разработване на уебсайтове, ако имате малък бюджет.

Често се пренебрегва идеята, че тези компании (така или иначе достоверните) искат вашия бизнес за дълги разстояния и знаят, че ще ги прецените по качеството на техните безплатни и основни планове. Както споменахме, те искат в крайна сметка да надстроите до по-високи ценови точки, но знаят, че първо ще трябва да доставят стоките на безплатно ниво.

Долната линия е, че ако функциите на конкретен хост не се свързват с вас, е МНОГО евтино да направите още един тест.

Така че, все още нямате уебсайт онлайн? Какво чакаш?! Поставихме инструментите точно в ръцете ви – сега го вземете!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map