Beste WordPress-hosting

image shopwing het aantal websites gehost op wordpressWordPress is zonder twijfel het meest populaire Content Management Systeem (CMS) op het internet van vandaag.


Bijna 30% van alle websites, van eenvoudige blogs tot gecompliceerde e-commerce winkels, gebruiken dit CMS-framework om online hun stempel te drukken.

Zoals je misschien wel vermoedt, is WordPress niet per ongeluk het internet gaan domineren. Dit is een geval waarbij de crème naar boven stijgt en daar blijft. Een combinatie van een gebruiksvriendelijke interface, de mogelijkheid om bijna elke extra functie uit te voeren via plug-ins van derden en een bloeiende gebruikersgemeenschap maken het een goed idee.

Als het gaat om het maken van uw website, blijft ons aanbevolen platform alleen WordPress en WordPress. Geen enkele andere optie komt in de buurt.

Maar voordat je eropuit gaat om die hippe nieuwe blog te bouwen, heb je een hostingplan nodig, anders ziet niemand het, behalve de eekhoorns die over je schouder kijken. Gelukkig zijn we uitgegaan en hebben we de beste WordPress-hosts maandenlang getest en hebben we een heleboel gegevens verzameld waarop de beste presteert. Je kunt de live tracking hier zien. Lees hier meer over ons 4-stappen onderzoeksproces.

We hebben onze bevindingen hier gerangschikt, inclusief de functies die u voor uw WordPress-website wilt, dus laten we er eens over beginnen.

Laten we er dus in duiken:

Contents

1. Kinsta

Beste WordPress-host … als u het zich kunt veroorloven

kinsta-logo

Prijs – $ 30 / maand (basis)
Gemiddelde uptime van 99,95%
Gemiddelde laadtijd van 475ms

Belangrijkste kenmerken
 • Gratis SSL en CND
 • DDoS-detectie
 • Hardware-firewalls
 • Gratis sitemigraties
 • Google-cloud-server gehost
 • 24/7 technische ondersteuning
 • 2 maanden gratis bij jaarlijkse betaling
 • 99,99% uptime-garantie

PROS

Eersteklas beveiliging
Intuïtieve interface voor sitebeheer

CONS

Geen goedkope optie

Als je de definitie van Premium opzoekt, vind je Kinsta waarschijnlijk onder de voorbeelden. Omdat Kinsta zonder twijfel een premium product is, getuigt de kwaliteit (en ja, ook de prijs) daar zeker van.

Ongelooflijke beveiliging ��

Alles aan Kinsta is van de bovenste plank, de beveiliging is veruit een van de sterkste die we ooit hebben gezien, en de snelheid die het biedt is bijna ongelooflijk snel. De beveiliging maakt gebruik van een hele reeks van de meest recente coderingen en protocollen. Bovendien houdt Kinsta je site actief in de gaten tijdens de periodes, dat is vrijwel altijd. Het Kinsta-systeem ondergaat ook voortdurend updates en patches, gebeurt altijd stil op de achtergrond, dus u hoeft zich weinig zorgen te maken.

De meest innovatieve functie is de Google Cloud-hostingstijl. In plaats van gehost te worden op één fysieke serverlocatie, betekent het gebruik van de online cloudservers dat uw site gebruik kan maken van de vele serverlocaties van Google. Dit geeft veel grotere flexibiliteit voor uw site, waardoor het snel en moeiteloos kan worden geoptimaliseerd voor de beste locaties.

Gedetailleerd websitebeheer ��‍��

Kinsta’s trots een van de meest sublieme interfaces voor sitebeheer. Het is intuïtief, ongecompliceerd en eenvoudig, maar dit doet niets af aan de diepte van de functies die het biedt. Een groot deel van de infrastructuur is ook autonoom, dus hoewel u grote controle heeft over uw site, hoeft u zich geen zorgen te maken over alle kleine probleempjes.

Snel, veilig en slim, dus wat is het addertje onder het gras? Ik denk dat je het al geraden hebt. Met $ 30 per maand voor het basis (maar nog steeds uitstekende) plan, is Kinsta niet goedkoop. Dit is geen Hosting-service voor kleine bedrijven die meedoen, dit is een service voor bedrijven die serieus bezig zijn met hun groei en die dringend behoefte hebben aan een sterke aanwezigheid op het internet. Premium kwaliteit, premium prijs.

Er is genoeg om het prijskaartje van Kinsta te rechtvaardigen, en daarmee zijn uw zorgen over het hosten van uw site verleden tijd.

2. HostPapa (70% korting)

Hoge korting beschikbaar

hostpapa-logo

Prijs – $ 2,95 per maand (Normaal $ 13,99 / maand)
Gemiddelde uptime van 99,95%
Gemiddelde laadtijd van 475ms

Belangrijkste kenmerken
 • Onbeperkte websites
 • Gratis domeinregistratie
 • Onbeperkte SSD-opslag
 • Onbeperkte bandbreedte
 • Gratis websiteoverdracht
 • Gratis Cloudflare CDN
 • Gratis SSL
 • cPanel Configuratiescherm
 • Gratis Website Builder

PROS

De beste WordPress-hosting in Canada
Fantastische uptimes en websitesnelheden

CONS

Duurdere verlenging

De nummer één keuze voor WordPress-hosting ziet er misschien bekend uit. HostPapa is onze beste keuze in het algemeen voor webhosting. Met WordPress hebben we het om een ​​aantal redenen hetzelfde gehouden.

HostPapa biedt gewoon te veel waarde om te negeren. We gebruiken de service voor onze Canadese klanten omdat dat zo is gewoon de beste Canadese hostingservice voor WordPress. Dat is niet alleen voor hun kale service. Het is voor hun zakelijke service. Dat maakt het zo dat Hosting Canada ook daadwerkelijk in aanmerking komt voor onze goedkope hostinglijst.

Lezers van Hosting Canada kunnen een enorme korting krijgen van $ 2,95 per maand.

Start uw website met gereduceerde prijzen door op deze link te klikken pijl die verwijst naar de hostpapa kortingslink voor lezers van hostingcanada.orgof meld je hier aan om je korting te krijgen met de applicatie. HostPapa biedt ook een gratis domein voor aanmeldingen.

Geweldige sitesnelheden ��

HostPapa blinkt uit verbluffende uptimes en hoge sitesnelheden en biedt 24/7 klantenondersteuning via live chat. U wacht geen halve dag zoals andere goedkope hostingservices omdat HostPapa normaal gesproken geen goedkope hostingservice is.

WordPress-installatie met één klik maakt HostPapa een goed idee als het gaat om hostingdiensten voor WordPress. Dit geldt vooral in Canada, aangezien HostPapa in Canada wordt geteeld met datacenters in het hele land.

De meeste mensen beginnen bij het starten van een dienst met het goedkoopste plan dat beschikbaar is. HostPapa biedt zijn middelste niveau voor dezelfde prijs als hun starterspakket aan lezers van Hosting Canada (dat klopt, een gratis upgrade). Dit is wat die middelste laag u oplevert met HostPapa.

3. Hostinger

Beste goedkope WordPress-host

hostinger-logo

Prijs – $ 0,99 per maand
Gemiddelde uptime van 99,91%
Gemiddelde laadtijd van 389ms

Belangrijkste kenmerken
 • 10 GB schijfruimte
 • 100 GB aan bandbreedte
 • Zakelijke e-mailaccount
 • 99,9% uptime-garantie
 • 24/7/365 klantenondersteuning
 • Wekelijkse back-ups
 • 1-klik installatieprogramma

PROS

De meest betaalbare WordPress-host

CONS

Biedt geen gratis SSL

Als het ging om WordPress-hosting, besloot Hostinger dat het hostingaanbod op de markt kon worden verbeterd. In de begintijd van het bedrijf merkte Hostinger op dat de hostingmarkt gevuld was met concurrenten die zeer vergelijkbare waardeproposities aanbieden in een krappe prijsklasse.

Lage prijzen ��

In veel gevallen zijn de huidige WordPress-hostingopties die voor u beschikbaar zijn bijna identiek van concurrent tot concurrent. Toen Hostinger besloot om in de hostinggemeenschap te springen, in plaats van precies hetzelfde te doen als de andere WordPress-hostingbedrijven, besloot het een concurrerende service aan te bieden tegen een veel lagere prijs. Dit is goed nieuws voor jou, de consument.

De eerste keer dat we Hostinger zagen, vanwege het bedrag dat ze in rekening brachten, schreven we ze af als een slechte WordPress-hostingoplossing. Dit was een grote fout en de gedachten die we hadden, konden niet verder van de waarheid zijn. Hostinger biedt de meeste waarde in de WordPress-hostingruimte en komt niet eens in de buurt.

Tal van freebies ��

De prijs van Hostinger schommelt semi-regelmatig tussen $ 0,99 per maand en $ 2,15 per maand – de meest betaalbare WordPress-host op deze lijst. U kunt deze prijs voor 48 maanden vergrendelen. Dat is vier jaar hosting voor minder dan $ 70, hoe je het ook gebruikt.

Het komt erop neer dat als u veel geld wilt besparen als het gaat om het hosten van uw WordPress-site met hoge sitesnelheid en uptime, zoek dan niet verder dan Hostinger. Zelfs met het laagste niveau dat beschikbaar is, ontvang je een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, een gratis domein en een gratis SSL.

4. Siteground

Beste algemene keuze voor kleine bedrijven en individuen

siteground-logo

Beginnend bij $ 3,95 per maand
Gemiddelde uptime van 99,95%
Gemiddelde laadtijd van 475ms

Belangrijkste kenmerken
 • Gratis Website Builder
 • 24/7 ondersteuning
 • 30-dagen geld terug garantie
 • Gratis e-mailaccounts
 • Onbeperkt verkeer
 • Gratis Cloudflare CDN
 • Gratis dagelijkse back-up

PROS

Gratis SSL
Geweldige technische ondersteuning

CONS

Prijs gaat de tweede keer hoger

Tromgeroffel aub. Het is het moment waarop je hebt gewacht. Zonder verder oponthoud stellen we voor dat u overweegt SiteGround als uw WordPress-webhost. Het is tenslotte de beste WordPress-hostingservice.

We gebruiken deze service al jaren bij onze eigen klanten en blijven dit doen. Waarom? Omdat de prijs goed is en we ze leuk vinden. We vinden ze erg leuk.

Voor $ 3,95 per maand kost het je ongeveer een dollar meer dan de diepgaande discounters die je een kaal plan geven en je vervolgens langzaam doden met upgrade-kosten.

SiteGround biedt een robuust betrouwbaar 99,95% uptime, 24/7 technische ondersteuning en handhaving, gratis SSL, installaties met één klik, en – voor ons geld – is de beste keuze voor nieuwkomers, dankzij een doodeenvoudige dashboardindeling. ��

5. WPX-hosting

Duur maar elke cent waard

wpx hosting voor wordpress-logo

Beginnend bij $ 20,83 per maand
Gemiddelde uptime van 99,5%
Gemiddelde laadtijd van 601ms

Belangrijkste kenmerken
 • 5 websites
 • 10 GB opslagruimte
 • 100 GB bandbreedte
 • Hoge snelheid en aangepaste CDN
 • Onbeperkte sitemigraties
 • Handmatige back-ups
 • DDoS-bescherming
 • Scannen en verwijderen van malware
 • 30-dagen geld terug garantie
 • 99,95% Uptime-garantie

PROS

Bijna geen stilstand

CONS

Een van de duurste gastheren

WPX Hosting zou waarschijnlijk hoger op onze lijst staan ​​als het goedkoper was.

Beginnend bij $ 20,83 per maand met jaarlijkse prijzen en $ 25 per maand als het maandelijks wordt betaald, is het een van de duurste webhosts die er zijn. Hun diensten zijn echter echt geweldig en de klantrecensies bevestigen dat feit.

WPX-Hosting-Review-prijzen

Als je een enorm budget hebt en van plan bent om een ​​groot aantal websites lang bij te houden, is dit misschien de keuze voor jou. WPX Hosting-aanbiedingen hoge snelheid, live ondersteuning 24/7, en de stilstandtijden zijn bijna niet aanwezig.

6. WP-motor

Snel. Betrouwbaar. Duur.

wp engine hoofdlogo

Beginnend bij $ 35 per maand
Gemiddelde uptime van 99,5%
Gemiddelde laadtijd van 601ms

Belangrijkste kenmerken
 • 25.000 bezoeken per maand
 • 10 GB opslagruimte
 • 50 GB bandbreedte per maand
 • 35+ StudioPress-thema’s
 • Overdraagbare sites
 • PHP 7.2 Klaar
 • Wereldwijde CDN
 • Geautomatiseerde SSL-certificaten

PROS

Top of the line ondersteuning
Dagelijkse back-ups

CONS

Dure optie

We nemen de derde plaats in op onze lijst met beste WordPress-hostingservices en hebben WP Engine. Het heeft uitstekende uptime, 24/7 support van topkwaliteit en dagelijkse back-ups. Als u zoveel mogelijk geld wilt uitgeven aan een uitstekende service, dan is dit de beste keuze voor u.

Alleen Big Boys ��

Zoals u kunt zien in het onderstaande tariefplan, is WP Engine een geweldige optie voor bedrijven, grote bedrijven en andere grote WordPress-klanten.

wp-engine-prijzenIn alle ernst kan de kwaliteit van WP Engine niet hoger zijn.

7. A2-hosting

Hoge snelheid en lage laadtijden

Beginnend bij $ 3,92 per maand
Gemiddelde uptime van 99,5%
Gemiddelde laadtijd van 601ms

Belangrijkste kenmerken
 • 5 databases
 • Onbeperkte opslag
 • Onbeperkte overdracht
 • cPanel Configuratiescherm
 • Gratis SSL en SSD
 • Gratis en gemakkelijke siteoverdracht
 • Altijd geld-terug-garantie

PROS

Betrouwbare optie

CONS

Turbo-server alleen beschikbaar in duurdere abonnementen

A2 Hosting is onze volgende keuze en het lijkt erg op onze topkeuze. A2 Hosting wordt geleverd met alle toeters en bellen en springt eruit met een maandelijkse prijs van $ 3,92.

Turbo ��

Hoewel het zo goedkoop is, biedt A2 Hosting een betrouwbare service aan lage uitvaltijden en latentie. Als u kiest voor de Turbo-deal, die $ 9,31 / maand kost, worden uw plannen onbeperkt en heeft uw snelheid een prioriteit voor hun servers.

Dit maakt A2 Hosting een fantastische optie voor diegenen die slechts een paar websites willen bouwen, maar deze hoog in het vaandel willen houden.

A2 Hosting biedt geweldige ondersteuning en een uptime-nummer van 99,91%. Of u nu in Vancouver of Toronto bent, u zult net zo blij zijn als wij met de prestaties van het bedrijf.

8. Bluehost

De beste keuze voor beginners

logo van bluehostBeginnend bij $ 3,92 per maand
Gemiddelde uptime van 99,5%
Gemiddelde laadtijd van 601ms

Belangrijkste kenmerken
 • 50 GB SSD-opslag
 • Onbeperkte bandbreedte
 • Gratis SSL-certificaat
 • Standaardprestaties
 • 1 domein
 • 5 geparkeerde domeinen
 • 25 subdomeinen

PROS

Aanbevolen door WordPress

CONS

Niet de meest betrouwbare

Vrijwel iedereen – ook je opa die niets anders doet dan online bingo spelen – heeft gehoord van Bluehost. Niet de snelste, noch de meest betrouwbare, noch de goedkoopste hostingservice die er is (bijna …). Maar de meest populaire host is een manusje van alles.

Aanbevolen door WordPress zelf, Bluehost bestaat al sinds altijd. Haar snelheid is erg goed, de uptime is meer dan 99,5% en het is spotgoedkoop. Zelfs hun duurste abonnement kost minder dan de laagste optie van sommige hosts, bijvoorbeeld WPX Hosting.

Na ‘ole BH zo’n veertien maanden te hebben beoordeeld, zijn we geneigd het met WordPress eens te zijn: het is een geweldige hostingservice voor kleine bedrijven en nieuwe bloggers.

Bluehost-tariefplan

Als u op zoek bent naar een webhostingservice die vriendelijk is voor beginners, veel functies biedt waar nieuwkomers van kunnen genieten en uw budget niet zullen belasten, raden we Bluehost aan als uw WordPress-hostingservice.

Koopgids voor WordPress-hosting

Een van de eerste dingen die u opvalt aan verschillende webhostingbedrijven is dat de prijzen variëren van minder dan een dollar per maand voor gedeelde hosting met een hoge korting tot $ 100 of meer voor een speciaal pakket.

Het is verstandig om vooraf een idee te hebben van hoeveel u nodig heeft op het gebied van het hosten van ruimte en verwerkingssnelheid voordat u beslist over een pakket. Er is een groot verschil tussen wat je nodig hebt voor een persoonlijke blog of een website voor kleine bedrijven, en die van een complete e-commerce winkel of een streaming media-intensieve website. Veelbezochte sites zullen meer middelen nodig hebben dan andere.

Het goede nieuws is dat je het kunt begin klein met een goedkoper plan en schaal op naar een meer robuuste als uw behoeften toenemen. Tenzij u van plan bent om vanaf het begin 6000 of meer maandelijkse webbezoeken te hebben, hoeft u niet te beginnen met een VPS of een speciaal hostingplan.

Webhosting-abonnementen op instapniveau zijn meestal van de gedeelde variëteit, wat betekent dat de bronnen van de server worden gedeeld met veel klanten door het gebruik van één IP-adres.

Er is niets wezenlijks mis met dit idee. Het is bedoeld voor websites met weinig bronnen en stelt de host in staat minder per maand in rekening te brengen, omdat het meer een gemeenschappelijke bron is. Het probleem is dat er enkele ernstige veiligheidsrisico’s zijn.

Functies om op te letten:

Maar voordat u zich aanmeldt bij de laagste maandelijkse webhosting die u kunt vinden, moet u zich realiseren dat er bepaalde functies zijn die sommige hosts beter maken dan andere als het gaat om een ​​WordPress-website.

Dit zijn de belangrijkste dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een WordPress-host:

 • U heeft SSL nodig om betalingen te kunnen doen
 • Kunt u een website migreren van of naar de host?
 • Zijn gratis back-ups inbegrepen?
 • Hoge uptime-garantie – zou meer dan 99% moeten zijn
 • Waar zijn de datacenters gevestigd??
 • 24/7 klantenservice en technische ondersteuning
 • Eenvoudige WordPress-installatie
 • Verbeterde beveiliging

De webhostbedrijven die we aanbevelen om met een WordPress-site te gebruiken, dekken de meeste van deze elementen en gooien er nog een paar in voor een kick.

Laten we even ingaan en ervoor zorgen dat u begrijpt wat elk van deze functies betekent voordat we verder gaan. (Maak je geen zorgen, het zal pijnloos zijn en op een dag zul je blij zijn dat je de tijd hebt genomen.

Secure Socket Layers (SSL) bescherming

Veilige SSLHoewel geen enkele geloofwaardige webhost de noodzaak om SSL samen met uw website te installeren zou ontkennen, willen de diepgaande discounters (minder dan een dollar per maand) u meestal $ 60 tot $ 80 per jaar in rekening brengen voor de bescherming.

Je zou moeten kies altijd een host die het gratis aanbiedt. Maak je geen zorgen. Ze zijn daarbuiten.

De realiteit is dat SSL nu wordt beschouwd als een standaard beveiligingsniveau voor alle websites. Iedereen die je probeert te vertellen dat het een hippe nieuwe upgrade is, zit vol onzin. In de begintijd van internet is het gemaakt om de veiligheid voor online betalingen te vergroten.

U heeft waarschijnlijk het groene slotsymbool bovenaan een webpagina of het woord ‘veilig’ voor de URL gezien. Dat is SSL-technologie in actie. Het creëert een soort tunnel tussen de persoon die een betaling doet en de creditcard- of bankpasprocessor en beschermt alle informatie die tussen hen doorgaat, wat een goede zaak is.

Het idee van SSL is tegenwoordig zo alomtegenwoordig dat Google uw site hoger in de zoekresultaten plaatst als u SSL gebruikt. Dat op zich zou voldoende moeten zijn om u te overtuigen hoe belangrijk het is.

Zoals we al zeiden, hoeft u hier niet voor te betalen als zoveel webhosts ze u gratis geven. Ernstig. Denk er niet eens aan om zonder SSL te gaan, maar verspil je geld niet door ervoor te betalen.

U zult waarschijnlijk uiteindelijk moeten migreren

Nee, dit betekent niet dat u uw wortels moet opheffen en uzelf naar een ander land moet verplaatsen omwille van uw website …

Je bent prima waar je bent, maar soms daar u moet uw website van de ene host naar de andere verplaatsen (of zelfs op dezelfde host maar toegewezen aan een ander domein.)

Het is niet per se een zware taak, maar het kan vervelend zijn en overdreven technisch lijken als je het nog nooit eerder hebt gedaan. Het is eigenlijk gewoon een kwestie van al je bestanden / media / plug-ins / instellingen comprimeren en ze via FTP naar de nieuwe locatie overbrengen.

Als het tijd is om een ​​website te migreren, wilt u dit zonder extra kosten kunnen doen en technische hulp kunnen vragen en ontvangen als u problemen ondervindt. Sommige hosts (zoals SiteGround, onze favoriete webhost) helpen u graag met het proces; anderen zijn geneigd extra kosten in rekening te brengen voor de dienst. Uiteraard denken we dat de eerste beter is.

Gratis back-ups

een computer die een back-up maakt van een harde schijfIn de digitale wereld moet het maken van een back-up van uw website net zo vanzelfsprekend zijn als ‘s ochtends uw kleren aantrekken – dat doet u nog steeds, nietwaar?

Waar het op neerkomt, is dat u nooit, nooit op internet mag vertrouwen om niet uit te reiken en uw website wispelturig in de cybervergetelheid blaast om nooit meer iets van u te horen. U heb nodig regelmatig back-upprogramma, en het zou gratis moeten zijn.

Er zijn tal van WordPress-plug-ins die dit automatisch achter de schermen kunnen doen zonder verdere actie van u dan om het in de eerste plaats in te stellen.

Een goede webhost biedt gratis back-ups en alle aanbevolen hosts doen dat. 

Een niet zo goede zal het gebruiken als een upsell voor je hostingplan. Over het algemeen zijn upsells vervelend en een voor de hand liggende geldgreep. We vinden ze niet leuk. 🙁 🙁

Uptime Vs. Downtime

uptime versus downtimeUptime verwijst naar die momenten waarop uw website online is en voor iedereen toegankelijk is. Downtime betekent dat het niet beschikbaar is vanwege een fout of storing van de kant van de mensen die de server runnen, namelijk uw webhost.

Als u 100% uptime heeft, betekent dit dat uw website nooit uitvalt.

Dat zou leuk zijn … maar is waarschijnlijk niet realistisch. In de wereld van daadwerkelijke serverprestaties, dankzij systeemredundantie en kwaliteitscontrole, een fatsoenlijke webhost zou minimaal 99% uptime moeten kunnen behalen.

Hoe dichter ze bij 99,9% kunnen komen, hoe beter.

Waar ter wereld is uw datacenter?

afbeelding met een datacenterHet datacenter dat bij uw hostingpakket hoort, is waar de fysieke server zit. Aangezien al uw webbestanden zich op de server bevinden, zou dat logisch moeten zijn u moet er een kiezen die het dichtst bij u in de buurt is.

De snelheid, betrouwbaarheid en uptime van uw website zullen u later dankbaar zijn.

Hoewel het lijkt alsof fysieke afstand geen verschil maakt op internet, is de realiteit dat dit wel het geval is. Wanneer gegevens heen en weer moeten stromen van een server halverwege de wereld, zal er een kleine maar merkbare vertraging zijn bij het openen van uw website.

Hoewel dit misschien geen make-or-break-probleem is, zou een webhost met datacenters op verschillende locaties een punt in hun voordeel zijn.

Extra beveiliging

veilige wordpressEr zijn manieren een goede webhost kan uw website beschermen tegen hackers en andere niet-do-wells. Ten eerste moeten ze vereisen dat u altijd een complex wachtwoord gebruikt.

Als je nog steeds een variant van ‘wachtwoord1234’ gebruikt, laten we dan de eerste zijn om je te vertellen dat je gehackt gaat worden en waarschijnlijk eerder dan later.

Er zijn programma’s die daarbuiten zitten en proberen door brute kracht op uw website te komen, waardoor miljoenen mogelijke wachtwoordcombinaties worden gegenereerd totdat deze uiteindelijk de juiste raken.

Een hoogwaardige webhost bewaakt alle websites van klanten op hackpogingen en stelt u op de hoogte als dit gebeurt. Deze aandacht voor extra beveiliging wordt nog belangrijker als u betalingen voor digitale of fysieke goederen of diensten aanneemt.

U wilt niet de volgende leverancier zijn die criminelen toegang geeft tot de privégegevens van een klant.

Uitstekende ondersteuning voor meerdere kanalen

Een lijst met vragen en antwoorden die ergens op een pagina met veelgestelde vragen is geparkeerd, telt niet als klantenondersteuning. Nauwkeurige, tijdige klantenservice en technische ondersteuning is belangrijk voor ons als het gaat om het kiezen van een webhost en dat zou ook voor u moeten zijn.

EEN echte ondersteuners bestaan ​​uit medewerkers die de systemen kennen en problemen kunnen oplossen via telefoon, e-mail of chat.

Tegenwoordig besteden te veel bedrijven deze cruciale functie nog steeds uit aan callcenters in India of de Filippijnen.

We hebben niets tegen dat mooie land, maar hebben een groot probleem met het uitbesteden van deze taak. U moet de telefoon kunnen opnemen en binnen een redelijke termijn met een medewerker van een live bedrijf kunnen praten. Einde verhaal.

Installatie met één klik

een klikDe meest geloofwaardige hosts hebben het installatieproces van WordPress vereenvoudigd tot het punt dat letterlijk iedereen met een IQ boven die van een tomaat dit moet kunnen bereiken.

Geen aanstoot aan tomaten die dit lezen. 

Zoek naar een app in uw hostingplan-dashboard genaamd Softalicious. Eén of een paar klikken en je bent klaar. En als u een tomatenhoofd bent en hulp nodig heeft, moet het ondersteunend personeel de installatie graag voltooien zonder u voor de gek te houden.

Het komt erop neer dat het plaatsen van een WordPress-installatie op uw domein een fluitje van een cent zou moeten zijn.

WordPress Hosting: veelgestelde vragen

Heeft u een hostingsite nodig voor WordPress?

Er is de mogelijkheid om op WordPress.com te hosten – maar het is meestal beter om met een externe hostsite te gaan, omdat het goedkoper is en in de meeste gevallen een hogere waarde biedt.

Kan ik overal een WordPress-site hosten?

Niet overal – maar alle tophostingservices. Door een tophostingservice te gebruiken, kunt u WordPress meestal gratis gebruiken.

Wat is het verschil tussen WordPress.com en WordPress.org?

WordPress.org is een platform dat zelf wordt gehost op een vooraf gekozen hostingplatform om een ​​website te maken en te beheren. Dit is de versie die in dit artikel wordt behandeld. WordPress.com is vergelijkbaar, maar wordt voor u gehost en ontworpen als een websitebouwer voor gebruiksgemak.

Welke hosting is het beste voor WordPress? Linux of Windows?

Het betekent alleen welk besturingssysteem wordt uitgevoerd op de servers die het bedrijf gebruikt. Linux is het populairst op servers, dus het heeft meer functies en de meeste webontwerpers geven de voorkeur aan op Linux gebaseerde webhosting. De enige keer dat Windows logisch is, is of er specifieke Windows-toepassingen zijn die moeten worden gebruikt.

Heeft WordPress een eigen hosting?

Het biedt wel zijn eigen hosting op WordPress.com, maar we raden aan WordPress.org te gebruiken en een hostingservice van derden te gebruiken.

Beste WordPress-hosting? Laten we samenvatten

In de uiteindelijke analyse kun je met geen van deze opties fout gaan. Als je absoluut geen keuze kunt maken, gooi dan een muntje om, jij besluiteloze kleine pikkie. Er is hier geen verkeerd antwoord.

Voor meer informatie over het kiezen van de beste webhost – WordPress of anderszins – bekijk onze gids voor de beste webhosting in Canada. We hebben de afgelopen 17 maanden besteed aan het kopen, testen en beoordelen van elke grote Canadese webhost … en hebben vervolgens de resultaten verzameld (dus dat hoeft niet).

Referenties en afbeeldingscredits:
 • Redy.host
 • TheHostingGuy.com
 • Smartherd.com
 • TipsAndTricks-HQ.com
 • WhatIsSSLCertificate.com
 • itcspanama.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector