Beste webhotell for India

Som et digitalt byrå med mange hostingkontoer (vi har mange sideprosjekter og liker å eksperimentere ��), vil jeg si at vi har fått en god ide om hva som definerer en flott webhotellleverandør.


Mens vi skrev anmeldelser på nettstedet vårt, så vi på mange faktorer, men de viktigste var det �� støtte og ⚡ hastighet. Vi valgte de to fordi hvis en av disse er underpar, vil det ha stor innvirkning på potensiell suksess på nettstedet ditt.

Noen få av merkene / nettstedene som lenker til innholdet vårt:
Utvalgt på nettsteder

Basert på våre undersøkelser og vertsomtaler er disse 9 beste webhotelltjenester for India:

 1. Hostinger India – Beste generelle webhotell
 2. HostGator India – Runn-up Web Host
 3. A2 Hosting – Best forhandler webhotell
 4. SiteGround – Beste WordPress Hosting
 5. InMotion Hosting – Stor forretningsvert
 6. GreenGeeks – Beste Green Web Host
 7. CloudWays – Best Cloud Hosting
 8. DreamHost – Stor premiumvert
 9. BlueHost India – Stor webvert for bloggere

Beste Web Hosting India 2020 anmeldelser

1. Hostinger

Hostinger-logo

Nettside: hostinger.in
Pris: kr. 51
Diskplass: 10 GB
Support: Live chat, billetter
Global rekkevidde: Ja

På £ 51 / mo er det veldig vanskelig å slå Hostinger når det gjelder tilbudt verdi. Selv om den eneste planen deres er ekstremt billig, kommer den fremdeles med 10 GB SSD-diskplass, support 24/7 24/7 kvalitet, og et utrolig smidig oppsett.

Deres spesialbygde kontrollpanel er en glede å jobbe med, og kommer til og med med en egen nettstedbygger. Selv om vi absolutt vil anbefale å bruke WordPress (vi ELSKER WP) for å bygge nettstedet ditt, er det fint å vite at de også har en egen byggherre som tilbys i tillegg til de vanlige CMS-ene.

Deres kundesupport døgnet rundt er veldig responsive og hjelpsomme, noe som er ganske imponerende ettersom de fleste budsjett-verter mangler støtte, men ikke Hostinger! En enorm tommel opp fra oss i dette området.

Hostinger Technology

Når det gjelder hosting-typene, tilbyr de den grunnleggende delte hosting (de fleste vil trenge denne typen), netthosting, WordPress-hosting og VPS-hosting.

De delte hostingplanene er som følger:

 1. Enkelt vertsplan: Super billig og perfekt for å få føttene våte. Den har de fleste funksjonene i premiumplanene. Du har tillatt 1 nettsted med denne planen.
 2. Premium Hosting-plan: For de som vil skalere, et gratis domenenavn, ubegrensede nettsteder og doble strømmen for nettstedene dine.
 3. Business Hosting plan: Hvis du vil bli virkelig alvorlig. Alle de ovennevnte funksjonene + daglige sikkerhetskopier, og enda flere serverressurser for å gjøre nettstedene dine så raskt som mulig.

I tillegg har de 30 dager pengene tilbake-garanti på alle hostingplaner. Det er ærlig talt i boken vår!

Pros

 • Super billig
 • Kvalitetsstøtte
 • Globalt nettverk av servere
 • Lett å bruke

2. HostGator

Hostgator-logo

Nettside: www.hostgator.com
Pris: kr. 99
Diskplass: Ubegrenset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

HostGator ble etablert langt tilbake i 2002, og er faktisk et av de mest populære webhotellfirmaene i dag. Hvis du får dette som webhotell, kan du lage profesjonelle, funksjonelle og vakre nettsteder – og det er brukervennlig også.

De er en av få hostingleverandører som gir rimelige planer med ubegrenset plass og båndbredde, bare for å nevne noen. Hostingpakkene deres inkluderer delte, forhandler, VPS, dedikerte servere, WordPress og Cloud.

Du får mer ut av HostGator når du oppgraderer planen din. Akkurat nå er Baby-pakken deres mest populære plan, da det er et flott utgangspunkt. Imidlertid kan du også starte med en Hatchling-plan, spesielt hvis du bare vil starte med ett nettsted. Husk at det allerede følger med uovervåket båndbredde selv om det er deres billigste plan. Og selvfølgelig kan du alltid oppgradere til forretningsplanen din hvis dine behov krever flere funksjoner.

Vel, HostGator garanterer 99,9% oppetid. Og denne garantien kommer med et løfte om at de refunderer deg en måneds kreditt hvis de ikke mislykkes med denne forpliktelsen. Imidlertid, med HostGators merittliste av konsekvent oppetid, tviler vi på at du noen gang vil få noen refusjon fra dem i det hele tatt (og igjen, dette er en god ting da du vil ha oppetider og ikke kompensasjoner).

Det er av alle grunnene ovenfor (og mer nedenfor) hvorfor vi ga dem nummer 1-plassen. De fortjener det virkelig, etter vår mening.

Hastighet

Å ha raske og pålitelige servere er sannsynligvis en av grunnene til at HostGator er så populær.

Unødvendig å si, brukere fra hele verden vil også oppleve god fart når du er vert for nettstedet ditt på HostGator (de har kunder fra hele verden, husk deg). Serverne deres i USA er ganske enkelt veldig kraftige, det er derfor.

Brukerstøtte

HostGator er stolt av å tilby kundestøtte 24/7/365 til sine kunder. Det vil alltid være en HostGator-ekspert som kan hjelpe deg med dine problemer og bekymringer via live chat, telefon og e-post. Deres kunnskapsbase for artikler er også veldig nyttig hvis du prøver å feilsøke.

Pros

 • Valuta for pengene
 • Stor fart

3. A2 Hosting

A2 Hosting Logo

Nettside: www.a2hosting.com
Pris: USD 3,92
Diskplass: Ubegrenset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Ja

Du har sannsynligvis ikke hørt om A2 Hosting – men det har faktisk eksistert siden 2001. Og selv om de holdt en lav profil alle disse årene, har de faktisk et godt omdømme blant brukerne. Faktisk legger de nesten alltid inn topp 10 anmeldelser på webhotell (ja, de er så gode).

A2 Hosting leveres med 3 delte hostingpakker, som følger:

 1. Lite – For bare $ 3.92 per måned vil denne pakken tillate deg å ha en webside, ubegrenset lagringsplass og ubegrenset båndbredde.
 2. Swift – For 4,90 dollar per måned tilbyr Swift-planen 2 ganger ressursene på den billigste planen. Du kan ha et ubegrenset antall nettsteder med denne planen og få ubegrenset lagringsplass og ubegrenset båndbredde også.
 3. Turbo – Som A2 Hostings raskeste plan koster denne pakken $ 9,31 per måned. Bortsett fra ubegrenset nettsteder, ubegrenset lagringsplass og ubegrenset båndbredde, inkluderer planen også A2 Hosting’s side accelerator.

Når du ser på hostingpakkene deres, kan du se at du får flere funksjoner og hastighet etter planoppgraderinger.

Dette er hva vi liker best med A2 Hosting – deres garanti når som helst. De har en standard 30-dagers pengene-tilbake-garanti, men de har også når som helst pengene-tilbake-garanti for de som abonnerer på sine lengre planer.

Så hvis du bestemmer deg for å betale i tre år for å spare penger (lengre planer har de største rabattene i hostingpakker, vet du det) og deretter bestemmer deg for å kansellere planen din etter at vi skal si ett år – de gir deg en tilbakebetaling tilsvarende de ubrukte 2 årene (forholdsmessig). Det er imidlertid noen påminnelser om dette – domeneregistreringsgebyret ditt og eventuelt migrasjonsgebyr vil ikke bli refundert. Fortsatt er deres garanti når som helst pengene tilbake fra denne verden.

Når det gjelder oppetidsgarantien, er de forpliktet til å gi kundene 99,9% oppetid. Realistisk sett er de ikke perfekte på dette området – men fortsatt gode.

Hastighet

Se på navnet på prisplanene deres, og du vil merke at det er ett vanlig tema – hastighet (Lite, Swift, Turbo). Vel, du er garantert å ha et raskt nettsted med A2 Hosting (det er deres beste poeng). Så tenk bare på planene deres på denne måten – den ene er rask, den andre er raskere, og den siste er den raskeste.

Brukerstøtte

A2 Hosting’s supportteam er bra. Kunnskapsbasen deres er full av nyttige artikler som viser seg å være nyttige hvis du feilsøker ting. Og hvis du vil snakke med noen, kan du gjøre det via e-post, telefon og live chat.

Pros

 • Servere i USA, Europa og Singapore (SG er bra for NZ-nettsteder)
 • Ubegrenset diskplass og båndbredde på alle planer
 • Når som helst pengene tilbake-garanti

Ulemper

 • Ingen servere i India
 • Den billigste planen er begrenset og ikke veldig rask
 • 99,9% oppetidsgaranti er ikke så pålitelig

4. SiteGround

SiteGround-logo

Nettside: www.siteground.com
Pris: USD 3,95
Diskplass: 10 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Ja

SiteGround ble grunnlagt i 2004 og har nå over en million nettsteder over hele verden. Deres vertsalternativer inkluderer delte, WordPress, dedikerte servere og sky. Deres kraftige servere lokalisert over hele kloden gjør det mulig å imøtekomme behovene til brukerne. Faktisk anbefales SiteGround av WordPress selv. Men selvfølgelig kan det være vert for andre Content Management Systems (CMS) også.

SiteGround er mest populær for sine delte planer. De har 3 prissystemer for dette, og vi vil fortelle deg mer om dem i listen nedenfor.

 1. StartUp – Dette er deres anbefalte plan for å starte en nettetilstedeværelse. Med en introduksjonspris på $ 3,95 per måned (ordinær pris er $ 11,95), har du lov til 1 nettsted og gitt 10 GB lagringsplass. Du kan også ha opptil 10.000 besøkende månedlig.
 2. GrowBig – SiteGround anbefaler denne pakken for voksende nettsteder. For $ 5,95 per måned (ordinær pris er $ 19,95), kan du ha et ubegrenset antall nettsteder sammen med 20 GB lagringsplass og 25 000 besøkende månedlig.
 3. GoGeek – Hvis du vil ha det beste fra SiteGround, tilbyr de sin toppnivåplan for en introduksjonspris på $ 11,95 (ordinær pris er $ 34,95). Det kommer med ubegrenset nettsteder, 30 GB lagringsplass og 100 000 besøkende månedlig.

SiteGrounds plannavn gir deg en ide om hva du får. Hvis du har rett etter de essensielle funksjonene dine, kan du nøye deg med (eller starte med) StartUp-pakken deres. Hvis du ønsker premium-funksjoner med pakken din, velger du GrowBig-planen deres. Gå for GoGeek-planen deres hvis du vil ha de beste (nerdete funksjonene) som er inkludert i pakken din.

SiteGround er også en av de dristige hostingleverandørene som gir 99,9% oppetid – og noe godtgjørelse hvis de ikke klarer dette løftet. Husk imidlertid at vi snakker om 99,9% oppetid gjennomsnittlig årlig, ikke månedlig.

Så her er avtalen. De vil gi deg gratis hosting i en måned når deres årlige oppetid faller hvor som helst mellom 99,0 og 99,9%. Og hvis det faller enda lavere enn det, vil de gi deg 1 måned for hver prosentandel. Wow. Men igjen, SiteGround har en veldig god oppetidsrekord – sjansene for at de noensinne vil falle under 99,9% årlig oppetidsgaranti..

Hastighet

SiteGrounds dataservere (funnet i Storbritannia, Chicago, Nederland og Singapore) er veldig VELDIG pålitelige. De er kraftige nok for global rekkevidde, det er helt sikkert. Dessuten kommer SiteGround også med gratis CDN (CloudFlare) som også bidrar til nettstedets hastighet.

Brukerstøtte

Det er mange måter å få kontakt med SiteGround-spesialister – de har telefon, live chat og e-poststøtte tilgjengelig 24/7.

Pros

 • Stor kundestøtte
 • Flere datasentre over hele verden
 • Anbefalt av WordPress

Ulemper

 • Ingen servere i India
 • Høye fornyelsesgrader (opptil 3 ganger)
 • Ingen gratis domener

5. Inmotion Hosting

inmotion hosting logo

Nettside: www.inmotionhosting.com
Pris: USD 6.39
Diskplass: Ubegrenset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rekkevidde: Nei

InMotion har bygget et godt rykte siden den første unnfangelsen i 2001. I dag har den rundt 300 000 nettsteder med kunder fra hele verden. Deres vertsalternativer inkluderer delte, VPS, forhandler, WordPress og dedikerte servere.

Ved å fokusere på hosting på forretningsnivå, har InMotion disse tre delte hostingplanene:

 1. Lansering – De tilbyr en introduksjonspris på $ 3,99 for dette (ordinær pris er $ 7,99). Du kan ha opptil 2 nettsteder og få ubegrenset plass og ubegrenset båndbredde.
 2. Strøm – Mellomprisplanen deres har en introduksjonspris på $ 5,99 (ordinær pris er $ 9,99). For denne planen har du lov til opptil 6 nettsteder og får ubegrenset plass og ubegrenset båndbredde også.
 3. Pro – Deres høyeste pris har nå en introduksjonspris på $ 13.99 (ordinær pris er $ 15.99). Med dette kan du ha et ubegrenset antall nettsteder og også få ubegrenset plass og ubegrenset båndbredde.

Vet at Power-planen er to ganger bedre enn lanseringsplanen (deres billigste plan). Pro-planen deres er imidlertid to ganger bedre i funksjoner og ytelse enn Power-planen. Derfor blir hver plan bedre og bedre når du oppgraderer.

Når det gjelder InMotion sin oppetidsgaranti, er de forpliktet til å tilby sine kunder 99,95% oppetidsgaranti. Og ja, de kan mer eller mindre levere på dette – de er pålitelige, det er derfor de laget denne listen.

Hastighet

InMotion har en anstendig fart. Faktisk er hastigheten deres mer enn anstendig – de er raske. Dette er bra for SEO og total brukeropplevelse.

Hvis hastighet er en av de viktigste bekymringene dine, må du vite at InMotion er en sikker innsats på dette området.

Brukerstøtte

InMotion har mange muligheter for kundestøtte fra omfattende dokumenter (artikler i deres kunnskapsbase) til e-post (billettsystem) til telefonstøtte for live chat til skype-kommunikasjon. Vær imidlertid oppmerksom på at de får blandede anmeldelser når det gjelder kvaliteten på støttealternativene. Mesteparten av tiden har de det bra – men det er også tider hvor de ikke har det så bra med dette aspektet av virksomheten.

Pros

 • Generøse pengene tilbake-garantier (30 dager for delt, 90 dager for VPS og forhandler)
 • Pålitelig oppetid
 • Ubegrenset plass og ubegrenset båndbredde selv på deres laveste plan

Ulemper

 • Servere er bare i USA
 • Dyre fornyelsesplaner
 • Lang verifiseringsprosess spesielt for folk utenfor USA

6. GreenGeeks

GreenGeeks-logo

nettside: www.greengeeks.com
Pris:
USD 2,95
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

GreenGeeks ble grunnlagt i 2008, og det ble det til vår liste over de beste webhotellene av mange grunner (som du snart finner ut av det). De har mange vertsalternativer som delt, forhandler, WordPress og VPS. Og med sine kraftige datasentre i Phoenix, Chicago, Montreal, Toronto og Amsterdam, drar fordel av deres verdensomspennende kunder sine tjenester.

Det som skiller GreenGeeks fra sine konkurrenter (inkludert de på denne listen) er deres engasjement for miljøet. De er en miljøvennlig webhotell og setter tilbake tre ganger (300%) strømmen de bruker til fornybar energi. Ja, kundenes nettsteder drives av fornybar energi. Er ikke så fantastisk?

Hvis du er miljøbevisst som oss, vil du være stolt av å være en del av GreenGeeks innsats for å hjelpe morens natur. Du kan til og med velge å bruke deres grønne sertifiseringsmerke på nettstedet ditt for å spre bevisstheten ytterligere.

GreenGeeks oppetidsforpliktelse er 99,9%, og vi kan fortelle deg at de har registrert seg for å holde seg innenfor denne prosentandelen.

Hastighet

Hastighet er faktisk et av GreenGeeks ‘sterkeste poeng – de prioriterer dette området i deres tjeneste og det viser i deres ytelse. Bortsett fra å ha kraftige servere, bruker de også SSD for lagring i stedet for HDD (SSD er raskere). De bruker også CDN i tjenestene sine (de bruker CloudFlare).

Brukerstøtte

GreenGeeks ‘supportteam er en pålitelig gjeng. De har et døgnåpent billettsystem (e-post), telefonstøtte og chat. Deres kunnskapsbase inkluderer nyttige artikler og opplæringer om forskjellige kategorier (f.eks. Nettsted, domene, hosting osv.).

Pros:

 • Miljøvennlig oppsett (supergrønt!)
 • Ubegrenset lagringsplass og ubegrenset båndbredde på alle planer
 • 30-dagers pengene tilbake-garanti

Ulemper

 • Ingen servere i India
 • Innledende priser er bare bra for 3-årige betalinger.

7. Cloudways

Cloudways logo

nettside: www.cloudways.com
Pris:
USD 10
Diskplass: 25 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

CloudWays er, som navnet antyder, en leverandør av nettskyer. Det har eksistert siden 2012 og vokser jevnlig gjennom årene.

Å fungere som broen mellom kunder og hostingleverandører, og gjør det enklere for brukerne. Måten det fungerer på er at du velger et innholdsstyringssystem (f.eks. WordPress) og deretter velger en server for nettstedet ditt. Alternativet ditt kan være ett av følgende:

 1. DigitalOcean
 2. Vultr
 3. GCE
 4. AWS
 5. Linode

Dette er hva du får med startplanene deres:

 1. DigitalOcean Starter Plan ($ 10) – 20 GB plass, 1 GB RAM, 1 TB båndbredde.
 2. Vultr Starter Plan ($ 11) – 25 GB plass, 1 GB RAM, 1 TB båndbredde.
 3. GCE Starter Plan ($ 33,30) – 20 GB plass, 1,7 GB RAM, 2 TB båndbredde.
 4. AWS Starter Plan ($ 36.51) – 4 GB plass, 1,75 GB RAM, 2 TB båndbredde.
 5. Linode Starter Plan (12) – 25 GB plass, 1 GB RAM, 1 TB båndbredde.

Hvis du vurderer å skaffe deg en nettskyvertsleverandør, må du være oppmerksom på at CloudWays er en av de beste (hvis ikke den beste – igjen, det er derfor de kom seg til listen vår).

Hastighet

Du er garantert raske serverhastigheter når du velger å gå til en nettskyvertsleverandør. Årsaken til dette er at netthost involverer bruk av klynger av servere som er lokalisert over hele verden. Skulle en bruker trenge mye ressurser, er andre servere alltid der som sikkerhetskopi. Sjansene for å stenge når de er overbelastet er derfor slanke til null sjanse.

Brukerstøtte

CloudWays har et kunnskapsgrunnlag for artikler på deres hjemmeside. Og selvfølgelig kan du alltid få all informasjonen du trenger på internett (via dokumentasjon, videoopplæringer, fora, etc.).

Hvis du vil snakke med en ekspert, kan du også kontakte Cloudways supportteam 24/7 via live chat, telefon og e-post (billettsystem).

Pros:

 • Vert for ubegrenset antall nettsteder
 • Meget skalerbar
 • Flere tilbydere

Ulemper:

 • Planene er ganske dyre
 • Noe teknisk kunnskap som trengs
 • Ingen kontrollpanel

8. Dreamhost

DreamHost-logo

nettside: www.dreamhost.com
Pris:
USD 7,95 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Du er sannsynligvis kjent med DreamHost som det har eksistert siden 1996. Det er nå vertskap for rundt 1,5 millioner nettsteder og antallet vokser hver dag.

Deres vertsalternativer inkluderer delte, dedikerte, VPS, sky og WordPress. Deres mest populære er delt hosting, og du kan abonnere på en plan og betale månedlig, årlig eller hvert tredje år (hvert tredje år). Mer detaljerte beskrivelser av hostingplanene deres er listet opp nedenfor.

 1. Delt startmotor – Med en introduksjonspris på bare $ 2,59 i måneden, lar denne planen ha et nettsted og et gratis domene i 1 år (hvis du betaler forhåndsbetaling for 1 helt år). Du vil også få ubegrenset trafikk, ubegrenset båndbredde, SSD-lagring og gratis SSL-sertifikat.
 2. Delt ubegrenset – Til $ 5,95 (introduksjonspris) gir denne planen ubegrenset nettsteder, gratis domene i 1 år (hvis betalt årlig), ubegrenset trafikk, ubegrenset båndbredde, SSD-lagring og gratis SSL-sertifikat.

Som du kan se, har DreamHost bare 2 prisplaner for det delte hostingalternativet. Shared Starter-pakken er ypperlig for oppstart, mens Shared Unlimited er mer beregnet på bedriftsnettsteder. Du kan gå for den billigste planen bare for å teste ut ting – med kunnskapen du kan oppgradere når som helst.

Det som imponerte oss mest med DreamHost er oppetidsgarantien på 100%. Det er faktisk inkludert i deres vilkår for bruk – at kundene vil bli kompensert dersom de ikke klarer å oppfylle dette løftet.

Så her er avtalen. De vil gi deg en hel dags hosting for hver time nedetid fra deres side. Det er imidlertid unntak fra dette, for eksempel kunngjorte driftsstans og avbrudd i tjenesten. Dessuten er det en maksimal kundekompensasjon på 10% på neste fornyelsesgebyr. Alt i alt er det fortsatt en god del.

Vær også oppmerksom på at drifttid vil bli talt basert på kundrapporter. Du må sende inn en billett og rapportere problemet for nedetid som skal telles. Likevel er det bra – som du vet vil de bestrebe seg for ikke å ha driftsstopp for ikke å tape penger i prosessen.

Hastighet

DreamHosts hastighet er god – men ikke så god som de viktigste utfordrerne i denne rapporten. Husk at den ideelle siden lastetiden er 1 sekund eller mindre. Og DreamHost sliter noen ganger på dette området (men bare litt).

Brukerstøtte

For kundesupport kan DreamHost sikre. De har live chat 24/7, noe som er flott. Du kan også kontakte dem via e-post og via Twitter-kontoen deres. Og selvfølgelig har de også et kunnskapsgrunnlag om nyttige artikler og fora for diskusjoner.

Merk at de ikke har telefonsupport. Imidlertid gir de muligheten til å abonnere på tilbakeringingsfunksjonen. Du må imidlertid betale ekstra for dette (det er fortsatt et godt alternativ, etter vår mening).

Pros:

 • 97-dagers pengene-tilbake-garanti for kredittkortbetalinger (bare delt hosting)
 • Kvalitetsplaner
 • 100% oppetid garanti

Ulemper:

 • Ingen pengene tilbake-garanti på andre planer
 • Ingen servere i India
 • Dyrt fornyelsesgebyr

9. Bluehost

Bluehost-logo

nettside: www.bluehost.com
Pris:
$ 3,95 (USD)
Diskplass: 50 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

BlueHost er en veldig stor hostingleverandør. Sammen med søsterbedriftene (HostMonster, iPage og FastDomain) er det nå vertskap for over 2 millioner nettsteder over hele verden. Vertsalternativene deres inkluderer delt, dedikert, VPS og sky – der deres mest populære hostingtjeneste blir delt hosting.

BlueHosts delte hosting har fire prisplaner:

 1. Grunnleggende plan – Med en introduksjonspris på $ 3,95 (ordinær pris er $ 7,99), kan du opprette 1 nettsted mens du er i denne planen. Den leveres også med 50 GB SSD-lagringsplass, uovervåket båndbredde, et domenenavn og gratis SSL-sertifikat.
 2. Plussplan – For bare $ 5,95 som introduksjonspris (ordinær pris er $ 10,99), kan du opprette et ubegrenset antall nettsteder med denne planen. Du vil også få ubegrenset SSD-lagringsplass, ubegrenset båndbredde og gratis SSL-sertifikat.
 3. Choice Plus – Også med en introduksjonspris på $ 5,95 (ordinær pris er $ 14,99), får du ubegrenset nettsteder, ubegrenset SSD-lagringsplass, ubegrenset båndbredde og gratis SSL-sertifikat med denne planen.
 4. Pro Plan – Deres dyreste plan har nå en introduksjonspris på $ 13,95 (ordinær pris er $ 23,99). Dette kommer med ubegrenset nettsteder, ubegrenset SSD-lagring, ubegrenset båndbredde og gratis SSL.

Unødvendig å si vil du få flere funksjoner, kraft og hastighet når du oppgraderer planen din. Det som er uvanlig med BlueHosts introduksjonspriser, er at de tilbyr samme pris for Plus- og Choice Plus-planene. Mens den rimeligere planen (i vanlige priser) har samme introduksjonsrate som den billigere planen, må du merke deg at den kommer med høyere fornyelsesgrad.

Når det gjelder oppetidsgarantien, forplikter BlueHost seg til 99,99% oppetid. Og tro oss når vi sier at de virkelig er et av de mest pålitelige selskapene når det gjelder oppetid.

Hastighet

Du har ikke noe problem med hastigheten når du velger å gå for BlueHost som hostingleverandør. De kommer med gratis CDN (CloudFlare), og du trenger ganske enkelt å aktivere dette på kontrollpanelet for å bruke det.

Brukerstøtte

BlueHost har et hjelpesenter med nyttige artikler og guider for sine kunder. Hvis du vil snakke med deres supportteam, kan du nå dem via e-post (billettsystem) eller live chat (24/7).

Pros:

 • God sikkerhet
 • Konkurransedyktige priser
 • Brukervennlig

Ulemper:

 • Høye fornyelsesgrader
 • Ingen refusjonsalternativer for domenenavn
 • Tjenestene for migrering av nettsteder er ikke gratis

web hosting india forskning

Webhotell India: Hvordan finne den beste?

Hvilken webhotellleverandør skal jeg gå med er et av de vanligste spørsmålene vi får (og spørsmålet om hvordan du faktisk kan bygge et nettsted). De som anses som de beste er alle basert på mening og objektivitet. Selv om du kan søke på nettet i det uendelige, er det lettere å bestemme hvilken du vil gå med når du har all informasjonen tilgjengelig.

Denne siden hjelper deg med å velge din favorittleverandør. Når du ser etter det beste webhotellfirmaet for India, er det noen få ting å være klar over. Du må ta hensyn til hvilke typer hosting det er, samt hvilke funksjoner du bør se etter.

Typer webhotell i India

Mens gratis og rimelige alternativer fungerte i begynnelsen av virksomheten, vil behovene øke, og webhotellet ditt må endre seg. De forskjellige typene webhotellhotstjenester kan bli forvirrende, og det er viktig å vite hva som er hva, slik at du kan velge den beste typen for dine behov.

Delt hosting

delt vertsgrafikkDelt hosting er den vanligste typen. Her plasserer en webvert flere nettsteder på en enkelt server, alle nettstedene deler serverens ressurser. Delt hosting er et flott alternativ for de som leter etter rimelig hosting, det er enkelt og krever ingen avansert kunnskap å administrere, og har et praktisk kontrollpanel (vanligvis cPanel). De to største bekymringene er at sikkerhet lett kan bli truet, og delt hosting ikke kan håndtere høy trafikk til et nettsted. Delt hosting er et flott alternativ for små bedrifter eller bedrifter på et budsjett. De fleste delte verter støtter de vanligste CMS-ene som WordPress, Joomla, Drupal osv.

VPS Hosting

VPS er et akronym som betyr virtuell privat server, så VPS hosting imiterer en dedikert server i et delt vertsmiljø. Teknisk sett kan det sees på som en kombinasjon av dedikert serververt og delt hosting. Siden det ikke er en dedikert server som er full, er den rimeligere. Det er også tilpassbare og vertsplaner er vanligvis lett skalerbare. Den største ulempen er at det er dyrere enn delt hosting, men du får mer med det, og det er også en passende løsning for spillservere. De beste Minecraft-serververtene bruker VPS-hosting.

Dedikert serververt

Dedikert serververt er en type hostingkonfigurasjon som er dedikert til et enkelt nettsted eller et enkelt formål. Siden denne typen hosting ikke er tilgjengelig for flere klienter, som delt hosting, kan den takle høy trafikk. Den er også fleksibel, har høy ytelse og er pålitelig. Denne typen webhotell er perfekt for store selskaper med krevende oppdragskritiske systemer.

Cloud Hosting

Cloud hosting er basert på datateknologier som tillater et ubegrenset antall maskiner som fungerer som ett system. Mens annen hostingteknologi, inkludert både delt og dedikert, kun opererer på én maskin, kan Cloud hosting bruke flere maskiner og har sikkerhet som er garantert på mange servere. Det er et flott alternativ for de som trenger fleksibilitet og skalerbarhet. Det har en tilbakevendende kostnad, og du har ikke konfigurasjonskontroll. Dette er et flott alternativ for de som ikke ønsker direkte kontroll over virksomhetens virksomheter.

Forhandlervert

Reseller Hosting er en type webhotell der brukeren har en tildelt mengde harddiskplass og båndbredde som kan brukes av en tredjepart til å være vertskap for nettsteder. Forhandleren vil vanligvis kjøpe plassen engros og deretter selge den til potensielle kunder. Dette er et annet alternativ som gir fleksibilitet, og det er også rimeligere. Nettverten gjør de tekniske tingene for deg, og du kan fokusere på kundestøtte. Siden tjenestene dine er begrenset, hvis noe går galt, må du håndtere skadene hvis noe går galt på webhotellets slutt.

Administrert WordPress Hosting

Administrert WordPress Hosting er forskjellig fra andre hosting fordi det er en resepsjonstjeneste. Alle de tekniske aspektene styres av hostingleverandøren, som kun fokuserer på WP-nettsteder. Aspektene de kontrollerer inkluderer skalerbarhet, oppetid på nettstedet, daglige sikkerhetskopieringer, WordPress-oppdateringer, hastighet og sikkerhet. Mengden av kontroll er virkelig det som gjør både fordeler og ulemper med administrert wp-hosting. Det er flott hvis du har det bra med mindre kontroll (men fantastisk sikkerhet, hastighet og støtte), som mange oppstartende selskaper er, men hvis du er en større virksomhet, kan du se dette som en ulempe.

programmeringsservere i India

Hvilke funksjoner ser jeg etter?

Nå som du har det grunnleggende grepet om de forskjellige typene webhotell for India, må du vite hvilke funksjoner du bør se etter, avhengig av størrelsen på selskapet ditt og hva du vil oppnå. Disse tingene å se etter mens du leter etter en webhotell-tjeneste, vil gjøre et stressende prosjekt til en morsom.

Serverplassering

server lokasjonskartDu vil forsikre deg om at hostingtjenesten du bruker er basert i eller rundt India (Singapore er sannsynligvis det beste alternativet her). Årsaken til dette er enkel. Hvis du baserer nettstedet ditt i et annet land, vil det føre til problemer med hastighet. Du vil oppleve forsinkelser, tregere belastningstider og bare generell etterslep. For å gjøre prosessen ekstremt enkel, hold webhotellstjenesten du velger nær deg (hvis du tilfeldigvis er basert et annet sted, har vi også sammenligning av webhotell for Australia, Storbritannia, Canada, Irland, Malaysia, Brasil, Pakistan, Indonesia, og New Zealand).

Diskplass

Lagring er viktig fordi det avgjør hvor mange filer du kan laste opp til nettstedet ditt. For små bedrifter eller kanskje en blogg kan et enkelt nettsted gjøre og vil bare kreve noen få gigabyte. Dessverre, hvis du er et større selskap eller bare har et større prosjekt i tankene, enn du trenger så mye lagringsplass som du kan få. Du vil dra nytte av hosting-tjenester som tilbyr SSD-drivere som fungerer bedre enn standardstasjonen som brukes.

SSL-sertifikater

SSL sertifisererÅ ha et SSL-sertifikat er et must i disse dager! Det betyr å ha et sikkert nettsted (https: //), og Google liker det også, ettersom de ikke gjør det noen hemmelighet at det å ha et SSL-sertifikat er en av rangeringsfaktorene å rangere i søkeresultatene. Heldigvis er SSL-sertifikater gratis i disse dager, og de fleste webhotellleverandører tilbyr dem. Hvis du ikke har SSL aktivert ennå, kan du få et gratis sertifikat fra Let’s Encrypt.

oppetid

Når du ser etter den beste webhotellet i India, vil du søke etter en tjeneste som gir god oppetid på serveren. I utgangspunktet lover 99,9% av webhotellene i India optimal oppetid. Løftene er ikke alltid å stole på. Før du dedikerer deg eller selskapet ditt til en tjeneste, må du undersøke og lese anmeldelser av webhotellet du vurderer for å få en generell enighet om hvor god oppetid er.

Brukerstøtte

En stor funksjon å se etter er support, både service og kunde. Mens mange ser på dem som samme type støtte. Å ha god service og kundestøtte handler om å kunne artikulere ordentlig hvordan man løser problemer og tekniske problemer, samtidig som man sørger for at kunden føler seg verdsatt og fornøyd. God støtte er et must! Det er en god idé å slå opp brukeranmeldelser av støttetjenestene, da de ikke er skapt like, som vi fant ut i vår sammenligning med InMotion Hosting vs Bluehost.

sikkerhetskopier

En funksjon som ikke glemmes, men ofte er, er backup-systemet. Enhver som har jobbet med en datamaskin i en hvilken som helst kapasitet, vet at sikkerhetskopiering av filer og data er viktig. Når du oppretter et nettsted via en webhotellserver, er det ekstremt viktig at du tar sikkerhetskopi av databasen, e-postfilene og nettstedet ditt på nesten daglig basis. Når du velger det beste webhotellet i India, må du huske å sjekke hvor ofte tjenesten tar sikkerhetskopi av databasen din, og om de krever et gebyr for å gjenopprette.

båndbredde

Båndbredde er mengden data som kan overføres mellom nettstedet ditt, dets brukere og internett. Hvis du hadde en datamaskin fra for lenge siden, husker du sannsynligvis oppringt internett og båndbredden for snegletempo. Når du ser etter webhotell, vil du være sikker på at de tilbyr er bra. Dette gjelder spesielt for delt hosting. Hvis et nettsted på serveren opplever mye høy trafikk, vil de andre nettstedene laste tregere. Så husk: jo høyere båndbredde, jo flere som kan besøke nettstedet ditt.

Antall tillatte domener / nettsteder

For oppstart som leter etter den enkleste webhotellplanen, trenger du sannsynligvis bare et enkelt nettsted. En webhotell-tjeneste som bare tilbyr et enkelt domene, er også de billigste alternativene, men hvis du ønsker å legge til flere nettsteder, må du være sikker på at webhotellet ditt kan støtte det. Mens de fleste webhotellplaner tillater så mange underdomener du vil, må du være sikker på at de kan støtte flere domener hvis det er det virksomheten din trenger.

Annen info å huske på

Som med de fleste ting som involverer teknologi, har folk litt forvirring rundt terminologi forbundet med webhotell. Folk forveksler ofte webhotell for domenehosting eller domeneregistrering, men ingen av dem er erstatninger for den andre. Hvis noen snakker om domenehosting, henviser de vanligvis til kombinasjonen av webhotell og domeneregistrering. Domenevert er ikke en faktisk ting; folk vet ikke riktig terminologi for webhotell. Domeneregistrering er handlingen om å kjøpe og registrere domenenavnet ditt. Det er en tjeneste som de fleste webhotellplaner tilbyr å gjøre for deg. Selvfølgelig er webhotell det elektroniske rommet du plasserer dataene dine i slik at de vises i nettlesere når du skriver inn domenenavnet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector