Beste webhotelltjenester for Canada

Vi har gjort testene, kanadiske webhotellomtaler og sammenligninger. Vi har brukt følgende faktorer for å rangere nettvertene: Brukervennlighet, støtte og hastighet.


Basert på vår forskning, de 15 beste kanadiske webhotellene er:

 1. HostPapa – beste generelle webverten
 2. WHC.ca – Beste vert med lokal support
 3. GreenGeeks – Mest grønn nettstedvert
 4. HostUpon – webforhandler for best forhandler
 5. WP Engine – Best administrerte WordPress Host
 6. HostGator – Webvert med god verdi
 7. InMotion Hosting – Beste forretningshotell
 8. Cloudways – Best Cloud Hosting
 9. Dreamhost – Great Business Web Hosting
 10. Bluehost – Solid erfaren vert
 11. Dynamisk hosting
 12. Cirrus Hosting
 13. Siteground
 14. StableHost
 15. Site5

Contents

Solid webhotell er viktig!

forsker på kanadiske nettverter

Som et nettbyrå med MYE hostingkontoer (vi liker å eksperimentere og har mange sideprosjekter), vil jeg si at vi har en ganske god ide om hva som definerer en god webhotell.

Kvaliteten på din kanadiske webhotellleverandør kan ha en enorm innvirkning på den potensielle suksessen til nettstedet ditt.

La oss ta nettstedshastighet for eksempel, visste du at en forsinkelse på 1 sekund betyr at sidevisninger reduseres med 11%, det betyr at over 1/10 av besøkende bare vil vende seg for hvert sekund nettstedet ditt fortsatt lastes inn … dette er grunnen til en anstendig nett vert er viktig!

Forhåpentligvis kan sammenligningstabellen og gjennomgangene nedenfor hjelpe deg med å ta en informert beslutning om hvilken webhotell du vil være med på.

Nettvertsselskap Samlet rangeringPris / mo. (på en 3-årsplan) Disk SpaceFeaturesReviews nettsted
HostPapa-logo USD 2,95 (ned fra $ 8.99 / mo – Special MangoMatter Discount) 100 GB
 • HQ + -servere i Canada
 • Veldig rimelig!
 • Kostnader i CAD!
 • MANGE støttealternativer
 • Bra ytelse
 • 30-dagers pengene tilbake-garanti
HostPapa anmeldelse
WHCLogo USD 3,89 (ned fra $ 5,99) ubegrenset
 • HQ + servere i Canada
 • Veldig rimelig (avgifter i CAD)
 • Ubegrenset diskplass
 • Fantastisk ytelse
 • Daglige sikkerhetskopier inkludert
 • 24/7 tospråklig støtte
WHC.ca anmeldelse
GreengeeksLogo USD 2,95 (ned fra $ 9,95) ubegrenset
 • Supergrønn hosting
 • Rask og enkel oppsett
 • 30-dagers pengene tilbake-garanti
 • Servere i Canada og over hele verden
GreenGeeks gjennomgang
HostuponLogo USD 2,95 (ned fra $ 7,95) ubegrenset
 • Ubegrenset diskplass!
 • Kanadisk salg og support
 • Servere i Canada og USA
 • Innelåst priser!
Hostupon gjennomgang
wpengine USD 35 10 GB
 • WordPress hosting fullkommen! (hvis du har budsjettet)
WP Engine Review

# footable_10756 th.ninja_column_6 {text-align: center; }

Beste webhotell Canada 2020

Her er de 15 beste vurderingene av webhotell for Canada, med detaljer om kostnader, støttealternativer og diskplass:

1. HostPapa – beste generelle webverten

nettside: www.hostpapa.ca
Pris:
$ 2.95
Diskplass: 100 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

HostPapa-logo

HostPapa ble lansert som en av de første grønne vertene rundt, og de har holdt det oppe, og utlignet alt strømforbruket med miljøvennlige, grønne energikilder. Med sitt hovedkontor i Canada, servere i Toronto og priser som faktisk er i CAD i stedet for USD, er de et perfekt og veldig pålitelig valg som en kanadisk webhotellleverandør!

De tilbyr mange gratis ting også, som gratis migrering fra din gamle vert om nødvendig, et gratis domenenavn, gratis SSL for sikkerhet, etc. + de tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd …

Ærlig talt, hvis du drar lokalt, er disse guttene den virkelige avtalen!

Brukerstøtte

De gir HELT MANGE muligheter for støtte. Disse inkluderer telefonstøtte, e-post, live chat, kunnskapsbase, videoopplæringer, ukentlige webinarer, nettverksstatusside og en gratis en-til-en-videoopplæringsøkt. Det er veldig imponerende og superhendig!

Hastighet

Som nevnt over har de en rask server i Canada, men hvis du trenger å målrette mot andre land, er Cloudflare CDN gratis tilgjengelig på alle planer. Dette betyr at nettstedets data lagres som hurtigbuffer på forskjellige steder i hele verden, og sikrer raske nettstedhastigheter for besøkende langt borte fra ditt primære datasenter. Det gis også forbedrede solid state-stasjoner som sikrer raskere lastehastigheter på nettstedet sammenlignet med tradisjonelle diskstasjoner.

Ytterligere ytelsesforbedringer som rakettsnelle premium-servere, mer ressursallokering per konto og færre kontoer per server er inkludert i deres dyreste webhotellplan, Business Pro.

Pros:

 • Super rimelig
 • Gratis nettsted migrering
 • Gratis SSL
 • Servere i Canada
 • Kostnader i CAD!

Med vår spesielle MangoMatter-rabatt starter deres billigste plan bare CAD $ 2,95 / mo (ned fra $ 8,99 / mo)

2. WHC.ca – Beste vert med lokal støtte

nettside: whc.ca
Pris:
USD 3,89 (CAD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

WHC-logo

Basert i Montreal, har Web Hosting Canada (WHC) gått sterkt siden 2003. De vet hosting inne og ute, og deres erfaring viser virkelig (VELDIG pålitelig service)! De er en av få kanadiske leverandører med servere på begge østlandene & Vestkysten for å levere raskere hastighet.

I tillegg til hosting og domener, tilbyr WHC markedsføringsplaner for SEO og e-post som du kan prøve ut med gratis studier. Vi likte virkelig skyserverplanene deres … de tilbyr en nesten dedikert ytelse på servertypen til en mye mer overkommelig pris.

De tilbyr 24/7 tospråklig (!!) støtte via e-post, telefon og chat & inkluderer ubegrenset diskplass. + De lader faktisk i CAD, yay!

Deres billigste plan starter bare CAD 3,89 / måned (ned fra $ 5,99).

Brukerstøtte

WHC tilbyr ulike alternativer for support: 24/7 Live Chat, telefonstøtte og online helpdesk. Støtte er tilgjengelig på både fransk og engelsk!

Hastighet

WHC driver datacenters i både Vancouver og Montreal. Datasenteret blir automatisk valgt ut fra din beliggenhet. Hvis du har en kanadisk virksomhet, er det å ha nettstedet ditt vert i Canada ypperlig for hurtighet og for personvernkrav.

De bruker servere med solid-state-stasjoner (SSD-er) som ifølge selskapet er 7 ganger raskere enn tradisjonelle mekaniske stasjoner. De inkluderer også gratis nettstedakselerasjon ved hjelp av LiteSpeed-teknologi, som virkelig får WordPress-nettstedene dine til å fly!

WHC tildeler 100% av én CPU-kjerne sine ressurser til PRO-hostingkontoen din, + 1 GB minne (RAM) og 5 MB / s I / O. Gratis Cloudflare CDN er også inkludert i alle planer.

Pros:

 • HQ + servere i Canada
 • Veldig rimelig! (kostnader i CAD)
 • Ubegrenset diskplass
 • Fantastisk ytelse!
 • 24/7 tospråklig støtte
 • Daglige sikkerhetskopier inkludert

3. GreenGeeks – Mest grønn nettstedvert

nettside: www.greengeeks.com
Pris:
$ 2,95 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

GreenGeeks-logo

De har vært i gang siden 08, og har siden den gang klart å bli så energieffektive at de legger tilbake energiforbruket tre ganger i nettet gjennom vindenergi, som er ganske fantastisk!

Som et webhotellfirma, GreenGeeks er ekstremt pålitelig, har kraftige servere, ikke bare i Canada, men over hele verden. De tilbyr også ubegrenset plass på selv den mest grunnleggende planen.

De har delt hostingplaner, forhandlerplaner og WordPress hostingplaner. Deres støtte er tilgjengelig 24/7/365 og veldig responsiv. Det vi virkelig likte med GreenGeeks er standardlisten med gratisfunksjoner du får med hver hostingplan. Alt fra et gratis domenenavn, gratis SSL, gratis migrering av nettsteder, gratis CDN-integrasjon, til supersnabb SSD-lagring, og et imponerende sikkerhetssystem for å holde alt i gang!

Legg til en 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd.

Deres billigste plan starter bare USD 2,95 / måned (ned fra $ 9,95).

Brukerstøtte

Selskapet har en rekke alternativer for support: Knowledge Base, Live Chat, telefonstøtte, og e-post / billett innsending. Live chat er tilgjengelig 24/7/365. Mens telefonstøtte er tilgjengelig fra mandag til fre, fra 9 til 12, EST og lørdag, fra 9 til 20, EST.

Hastighet

Når det gjelder hastighet, tilbyr GreenGeeks flere datasentre å velge mellom, slik at du kan finne et sted nærmere målmarkedet. De har datasentre i Toronto, CA, Amsterdam, NL, Chicago, USA og Phoenix, USA.

De bruker også solid-state-stasjoner (SSD-er) for raskere sidehastighet i motsetning til tradisjonelle harddisker. Optimaliserte LiteSpeed ​​webservere brukes for raskere lastehastigheter. Sammenlignet med NGINX og Apache, er LiteSpeed ​​2x til 5x raskere. For ekstra kraft i forhold til sidehastighet implementerte GreenGeeks en proprietær hurtigbufringsteknologi kalt PowerCacher. Denne eksklusive funksjonen gir deg raske applikasjonsbelastningstider for forbedret brukeropplevelse.

Pros:

 • Supergrønn!
 • Ubegrenset diskplass
 • 24/7 support
 • Stor sikkerhet
 • Lett skalerbar

4. HostUpon – webverten for best forhandler

nettside: hostupon.ca
Pris:
$ 2,95 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

HostUpon-logo

Det som stiller HostUpon bortsett fra konkurransen er definitivt deres forpliktelse til å ha lokale kanadiske salg og support! Som du kan forestille deg, gjør det virkelig en forskjell.

De har hostingplaner for vanlig delt hosting (som er det folk flest trenger), WordPress hosting for en mer administrert løsning, VPS og dedikerte servere. Grunnleggerne deres har vært i bransjen siden 1998, så de kjenner hosting-spillet ganske godt, og det viser! Serverne deres bruker SSD-stasjoner, MariaDB for MySQL-ytelse, og LiteSpeed ​​med LSCache som virkelig maksimerer ytelsen for WordPress-installasjoner.

Vi elsker forhandleroppsett og pakker, komplett med WHM kontrollpanel og veldig konkurransedyktige priser. Det inkluderer også en gratis migrasjonstjeneste og muligheten til å sette opp tilpassede navneservere!

Legg til et veldig raskt datasenter i Toronto (+ 3 i USA), ubegrenset diskplass, innelåst pris (så du vil alltid betale det samme, selv om prisene på nettstedet går opp), og til slutt slår det meste av konkurransen på priser … du er i gode hender!

De tilbyr 3 hosting-pakker, deres billigste plan starter bare USD 2,95 / mnd (var $ 7,95 / mnd).

Brukerstøtte

HostUpon tilbyr ulike alternativer for å få støtte. Disse inkluderer kunnskapsbase, nettverksstatus, billettsending, live chat og telefonsupport. Live chat, telefonstøtte og billettsendinger er tilgjengelig 24/7.

Hastighet

Performance Boosts er tilgjengelige på de dyrere planene. 80% CPU-ressurser brukes på Business Unlimited-planen, og en full 100% CPU brukes på Premium Unlimited-planen. Den billigste planen er tildelt 40% av ressursene til en CPU-kjerne (som er nok for de fleste små til mellomstore bedrifter eller blogger).

Garantert minne (RAM) er på 512 MB. Garantert disk I / O er på 512 KB / s.

Pros:

 • Ubegrenset diskplass
 • Canada-basert support og salgsteam
 • Prisene er låst inne
 • Servere i Canada og i USA
 • Gratis domenenavn

5. WP Engine – Best administrerte WordPress Host

nettside: wpengine.com
Pris:
$ 35 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

WP Engine-logo

Hvis du faktisk ser etter administrert WordPress-hosting av super høy kvalitet for Canada, er WP Engine det du trenger! De er markedsledende når det gjelder hosting av WordPress-nettsteder, og med god grunn (er dog en smule dyre). De har et eget tilpasset innebygd hurtigbufringssystem som serverer sider superraskt (kalt EverCache), og kombinert med deres CDN er de det raskeste WordPress-vertsfirmaet rundt!

Støtten deres døgnet rundt spesialiserer seg åpenbart i WordPress, slik at de kan løse problemer uten problemer. På toppen av det tar de også vare på alle WordPress-kjerneoppdateringer, slik at du ikke trenger å bekymre deg for det. Og når det er en viktig oppdatering, tester de nettstedet først før de oppdateres for å være sikker på at ingenting går i stykker, topp service. De har også live sanntids trusselregistrering, blokkerer aktivt DDOS-angrep, og de vil til og med fikse nettstedet ditt gratis hvis det blir hacket …

Alt dette ovenfor mer enn rettferdiggjør prislappen! Interessert i sinnsro og kan skåne budsjettet?

Deres billigste plan starter kl USD $ 35 / mnd.

Brukerstøtte

WPEngine tilbyr et ressurssenter, dokumentasjon, løsningssenter, systemstatus, live chat, billettsending og telefonstøtte for å få deg den hjelpen du trenger. I følge selskapet er deres supportteam tilgjengelig 24/7/365.

Gjennomgangene av WPEngines kundesupportsystem var blandet. I følge disse vurderingene kjenner representantene inn og ut på vertspakken deres, spesielt når det gjelder WordPress. De var i stand til å svare på kompliserte spørsmål som ble kastet på dem. På den annen side oppga noen vurderinger at det tok i gjennomsnitt cirka 3 dager å få et svar fra dem, og at de ikke klarte å løse visse problemer.

Hastighet

Datasentre er tilgjengelige i USA, Canada, Storbritannia, Australia, Tyskland, Irland, Taiwan, Belgia og Japan. På den lyse siden, hvis målmarkedet ditt ligger i Canada, kan du definitivt tilby dem raskere lastehastigheter på nettstedet på grunn av nærheten til serverne deres.

Gratis CDN-integrasjon er inkludert for å imøtekomme et verdensomspennende kundegrunnlag.

Pros:

 • WP-eksperter
 • Høy ytelse servere
 • Svært spesialisert støtte
 • Fullt administrert

Ulemper:

 • Dyrt

6. HostGator – Webvert med god verdi

nettside: www.hostgator.com
Pris:
 $ 2,75 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

HostGator-logo

HostGator, akkurat som Bluehost og mange andre web-verter, eies av EIG, en webhotellgigant som kjøper andre webhotellfirmaer. Vanligvis betyr dette en reduksjon i støtteeffektivitet, reduksjon i hastighet og noen få andre problemer. HostGator ser ut til å ha overvunnet de fleste av disse og har funnet en veldig god balanse mellom pris og verdi.

Bortsett fra hostingplaner, tilbyr de også ppc-, seo- og webdesigntjenester, som kan komme til nytte hvis du ikke finner et lokalt digitalt byrå som kan hjelpe deg med din online markedsføring.

Hostgator har planer for delt hosting, netthosting, WordPress hosting, forhandlervert, VPS, dedikert server, Windows hosting og applikasjonshotell.

Når det er sagt, for den samme prisen du kan gå med Web Hosting Canada, få servere i Canada og god støtte … så med mindre du virkelig vil være vert for HostGator, er det bedre alternativer.

Brukerstøtte

Støtte gis på forskjellige måter, for eksempel gjennom en støtteportal, videoopplæringer, telefon, live chat og billettinnlevering. Alle disse støttealternativene er tilgjengelige 24/7. Vurderinger om HostGators støttesystem ble blandet. Mange mennesker var fornøyd med deres støttepersonell. Selv om noen mennesker også ble forbanna, da representanter ble oppgitt å være inhabil med selskapets produkter og tjenester.

Hastighet

HostGator tilbyr ikke mye når det gjelder hastighet. De har ikke datasentre lokalisert i Canada, noe som er en storslått hvis publikum er på det nevnte stedet. Servere er lokalisert i Provo, Utah og Houston, Texas.

De har også mod_cloudflare installert på tvers av dets delte og forhandler-servere. Igjen lagrer dette innholdsdistribusjonsnettverket (CDN) dine data som cache på forskjellige steder for rask tilgang fra steder fjernt fra hoveddatasenteret.

Pros:

 • Billig
 • God pris / verdi balanse

Ulemper:

 • Ingen servere i Canada
 • Totalt sett tjenester av mindre kvalitet

7. InMotion Hosting – Beste forretningshotellvert

nettside: www.inmotionhosting.com
Pris:
6,39 dollar (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

InMotion Hosting-logoen

InMotion Hosting er en annen veteran her, men de fokuserer mest på forretningshotell og løsninger, derav de høyere kostnadene. De er ganske bra, men de har ingen datasentre i Canada … kombiner det med de høyere kostnadene, ikke mye grunn til å gå med dem.

De har fem hostingtyper som tilbys: Delt hosting, WordPress hosting, VPS, dedikerte servere og forhandlervert. Bortsett fra disse tilbyr de også webdesigntjenester i tilfelle du trenger det … og de støtter de mest populære CMS-er og e-handelsplattformer, + moodle (læringsplattform / kursstyringssystem).

Det vi liker med dem er deres måte å gi tilbake til fellesskapet. De tilbyr 50% rabatt for studenter, og datasentrene deres er ganske miljøvennlige.

Brukerstøtte

24/7 Premier Support er tilgjengelig for alle hostingplaner og gjøres via telefon, e-post og live chat. Online tutorials og et samfunnsbasert spørsmål&A er også tilgjengelig. Omtaler er stort sett positive når det kommer til kundesupportsystemet deres. Kundene deres uttalte at de har raske responstider, og at deres representanter er kunnskapsrike når det gjelder å løse både enkle og sammensatte problemer.

Hastighet

SSD-er brukes med de unike prosessene som gjør at nettstedet ditt lastes raskere i motsetning til å bruke tradisjonelle mekaniske stasjoner. De har maks hastighetssoner på både øst- og vestkysten av USA (ikke Canada). Disse er spesielt lokalisert i Los Angeles, California og Herndon, Virginia.

Selv om lagring og båndbredde er ubegrenset, er ikke CPU, RAM og andre faktorer som kan påvirke ytelsen til nettstedet ditt avslørt. Du har kanskje ubegrenset båndbredde, men hvis du når minnet og CPU-grensen, kan det hende at du ikke kan imøtekomme alle seere som prøver å få tilgang til nettstedet ditt.

Pros:

 • Tjenester av høy kvalitet
 • Mange alternativer
 • God støtte for apper / CMS-er

Ulemper:

 • Dyrt
 • Ingen servere i Canada

8. Cloudways – Best Cloud Hosting

nettside: www.cloudways.com
Pris:
$ 10 (USD)
Diskplass: 25 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Cloudways logo

Cloudways er et annet dyr, det bruker andre selskapets rå servere og lar deg distribuere, administrere og overvåke høyytelsesapper og nettsteder på disse serverne, og kutte ut den vanlige webhotellmannen. Hvis du til og med er litt teknisk, kan dette spare deg for mye penger.

Funksjoner inkluderer gratis ssl, gratis nettstedmigrering og muligheten til å installere så mange apper du vil.

Hvis du spesifikt er ute etter denne typen netthosting, er Cloudways veien å gå, fleksibiliteten de tilbyr er utenfor din hverdagslige, delte hostingleverandør. Og de er ganske enkle å skalere ettersom nettstedet ditt trenger flere serverressurser.

Deres samarbeidspartnere inkluderer Linode, Amazon AWS, Vultr, Digital Ocean, Stackpatch og Google Cloud Platform.

Brukerstøtte

Cloudways gir deg forskjellige alternativer for støtte, inkludert Knowledge Base, Ticket Submission, Live Chat, Platform Status Page og Online Fill-Up Forms. Gjennom utfyllingsskjemaene kan du be om en samtale, spørre om salg og bli en partner.

Deres anmeldelser er fantastiske. De fleste anmeldelser oppga at kundesupportsystemet var veldig raskt og raskt. Representanter vet hva de skal gjøre for å fikse både enkle og kompliserte problemer. Totalt sett var kundene fornøyd med kundesupporten.

Hastighet

Med den billigste planen er det 1 GB minne (RAM). Servere er basert på solid state-stasjoner for raskere lastehastighet sammenlignet med tradisjonelle mekaniske stasjoner. Servere er også PHP 7-klare. PHP 7 er valget mellom webutviklere for tiden og gir overlegen og raskere ytelse av nettsteder og applikasjoner sammenlignet med PHP 5.6. CloudwaysCDN gir også mulighet for raskere lastehastigheter for nettsteder over hele verden når data lagret i flere steder rundt om i verden.

De har optimaliserte stabler med avansert hurtigbuffer som Memcached, Carnish og Redis for hurtige svar. Rask hostinghastigheter for WordPress og Magento er også tilgjengelig på grunn av henholdsvis Breeze-cache og Full Page-cache. De har for øyeblikket 60 datasentre over hele verden som du kan velge mellom. Enda viktigere er at de har et datasenter i Toronto, Canada som lar deg finne det kanadiske målmarkedet og gi dem raske lastehastigheter.

Pros:

 • Super skalerbar
 • Rimelig skyhosting
 • Flere nettskyleverandører

Ulemper:

 • Dyrere enn delt hosting
 • Mer teknisk kunnskap kreves

9. Dreamhost – Great Business Web Hosting

nettside: www.dreamhost.com
Pris:
USD 7,95 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

DreamHost-logo

Dreamhost har et virkelig godt rykte, og med god grunn. Alle hostingproduktene er solide, deres støtte på rett tid, og serveren deres hyggelig og rask. De outsource ikke støtte som alltid er en stor gevinst i vår bok. Brukervennlighet er en annen ting Dreamhost er kjent for, fordi de har tilpasset et kontrollpanel for kundene sine … det er veldig brukervennlig.

Når det gjelder hostingløsninger, tilbyr de delt hosting, WordPress hosting, cloud hosting, VPS og dedikert hosting. De har også en ganske fin nettstedsbygger som sparer deg for kostnader ved å ansette en webdesigner, avhengig av hvor grunnleggende designbehovet ditt selvfølgelig er..

De eneste ulempene ville være mangelen på datasentre i Canada, og kostnadene … som du må forhåndsbetale i 3 år hvis du vil ha den billigste prisen. Det er ikke ideelt.

Brukerstøtte

Ulike alternativer for støtte blir gjort tilgjengelig av DreamHost gjennom en kunnskapsbase, forum, systemstatusside, online live chat, e-poststøtte og billettinnlevering. De tre siste støttemodusene er tilgjengelige 24/7. De har ingen telefonstøtte for øyeblikket.

Omtaler av kundesupportsystemet deres er fantastiske. De fikk positive anmeldelser med sine hjelpsomme og kunnskapsrike representanter. Det tar mindre enn et minutt å komme til en representant for å snakke med deg på live chat. Og det er det ikke. De var også i stand til å gi nyttige koblinger for å feilsøke problemet.

Hastighet

DreamHost bruker solid-state-stasjoner (SSD-er) i motsetning til tradisjonelle mekaniske stasjoner. Når du bruker førstnevnte, lastes nettstedet ditt raskere sammenlignet med det siste. Datasentre er ikke tilgjengelige i Canada. De ligger i Ashburn, Viriginia, Portland, Oregon, Irvine, California og Los Angeles, California.

Selskapet tilbyr ikke mye når det gjelder å få fart på nettstedet ditt. Du må gjøre den manuelle finjusteringen selv for å få nettstedet ditt til å laste raskere.

Pros:

 • Godt rykte
 • Kvalitetstjenester
 • Hjemmesupport

Ulemper:

 • Dyrere
 • Ingen servere i Canada

10. Bluehost – Solid erfaren vert

nettside: www.bluehost.com
Pris:
$ 3,95 (USD)
Diskplass: 50 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Bluehost-logo

Bluehost er en annen EIG-eid webvert. De har definitivt gjennomgått en grov oppdatering i noen år, men de ser ut til å jobbe hardt med å rydde opp i image og vertskap av produkter. Totalt sett er de ganske pålitelige og har definitivt erfaringen bak seg for å bevise for verden at de er en styrke å regne med. De har mange nettsteder, vi må vurdere dem på nytt snart for å se om vi kan slå dem opp på listen vår.

De tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd med tjenestene deres. Når det gjelder hostingplaner, tilbyr de delt hosting, netthosting, dedikert hosting, WordPress hosting og VPS. Ingen servere i Canada.

Brukerstøtte

BlueHost gir deg en kunnskapsbase, videoopplæringer, live chat, innsending av billetter og telefonstøtte. De er tilgjengelige 24/7. Omtaler om BlueHost ‘kundesupporttjeneste var stort sett negative. Det tar lang tid for dem å feilsøke selv enkle problemer. De er smertelig trege når det gjelder å svare på spørsmål, og det virker som om deres kundestøtterepresentanter er outsourcet til andre land som snakker engelsk som andrespråk.

Hastighet

Ytelse (inkludert hastighet) for deres billigste Shared Hosting-plan er ikke avslørt. Den sier bare at nevnte plan har “Standard” -ytelse. Ifølge deres supportrepresentant betyr Standard ytelse at du får 25 GB RAM og nettstedet ditt vil laste i løpet av 2-3 sekunder.

Ved å undersøke deres kunnskapsbase, kan du ha mer CPU, minne og ressurser for USD 25,99 per måned. Pro-pakken deres er imidlertid merket som “High Performance” der den har 80% færre kontoer per server som gjør at den kan bruke flere ressurser per konto. Med denne pakken kommer økt hastighet og kraft på grunn av færre brukere. Datasentre ligger i Utah, USA. Dessverre er det ikke datasentre i Canada.

Pros:

 • Opplevde
 • Konkurransedyktige priser
 • Grei for WordPress-nettsteder

Ulemper:

 • Rocky rykte
 • Ingen servere i Canada

11. Dynamisk hosting

nettside: www.dynamichosting.ca
Pris:
$ 3,95 (CAD)
Diskplass: 5 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Dynamisk vertslogo

De har vært i bransjen siden 1999 og kjører nå på 100% fornybar energi, de vet at det er hosting innvendig og det viser kvaliteten på tjenestene deres!

Mens nettstedet deres hovedsakelig fremmer administrert WordPress-hosting av høy kvalitet (som inkluderer CloudFlare PRO gratis, veldig imponerende), tilbyr de også delt hosting til en virkelig overkommelig pris. Det vi liker med dem er funksjonene som følger med til og med deres mest grunnleggende plan.

De inkluderer gratis SSL, automatiserte sikkerhetskopier og automatiserte skanninger av skadelig programvare for å forhindre hacks. De tilbyr også gratis overføringer, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å betale noen for å flytte nettstedet ditt til deres hosting.

Brukerstøtte

Selskapet tilbyr ulike alternativer for support. Disse inkluderer Live Chat, Knowledge Base, Support Billetter og 24/7 gratis telefonsenter. Du får en oppfølging innen en time (eller mindre) med supportbilletter. Telefonstøtten deres har ikke ventetider som gjør at du kryper. De fleste anmeldelser vitner om denne garantien av det nevnte selskapet ved å gi dem enestående rangering på anmeldelser. I følge kundene har de best valuta for pengene og support ble levert omgående.

Hastighet

Når det gjelder hastighet og ytelse, tilbyr Dynamic Hosting en rekke funksjoner. De bruker solid state-stasjoner som er raskere enn tradisjonelle mekaniske stasjoner. De er også PHP 7-klare og implementerer HTTP / 2. Begge disse tilsvarer raskere lastehastigheter på nettstedet.

Cloudflare CDN gis gratis og er innebygd i hosting-kontrollpanelet. Hvis du er i Canada, vil du dra nytte av datasentrene deres som ligger i Halifax og Calgary.

Pros:

 • Stor administrert leverandør av WordPress hosting
 • Mange gratis funksjoner
 • Servere i Canada

Ulemper:

 • For delt hosting er det bedre alternativer der ute.

12. Cirrus Hosting

nettside: www.cirrushosting.com
Pris:
$ 3
Diskplass: 50 GB
Brukerstøtte: Telefon, billetter

Cirrus Tech-logo

De er rimelige, tilbyr mye diskplass og har servere i Toronto. De startet i 1999 så har definitivt den erfaringen som trengs for å drive et anstendig webhotell. De er nå vertskap for over 15000 nettsteder og tilbyr alle de grunnleggende funksjonene som gratis SSL og 1-klikk WordPress installatører. De tilbyr også et gratis domenenavn for hosting, som er veldig nyttig for folk som ønsker å ha alt på ett sted.

Bortsett fra vanlig delt hosting, WP-hosting, netthosting og dedikerte servere, tilbyr de også Sharepoint-hosting, som vi ikke ser ofte. Cirrus har også en webdesigntjeneste i tilfelle du trenger den.

Brukerstøtte

Cirrus tilbyr forskjellige alternativer for deg å få den hjelpen du trenger: Billettsending, Knowledge Base, telefonstøtte og online live chat. De to siste supportalternativene er tilgjengelige 24/7. Supportstjenesten deres fikk blandede anmeldelser. Noen kunder var veldig fornøyde med tjenesten sin og uttalte at de var veldig raske til å svare. Andre var imidlertid misfornøyd med sine støtterepresentanter og sa at det til og med tok dem mer enn tre dager å svare på supportbilletter.

Hastighet

Ser du etter datasentre i Canada for å imøtekomme landets publikum? Cirrus Hosting sysselsetter 3 datasentre i Toronto-området. Selv om de har datasentre i Canada, bruker de ikke mange funksjoner for økt nettstedhastighet. PHP 7 støttes, noe som betyr raskere lastehastigheter for nettstedet ditt sammenlignet med PHP 5.6. Cloudflare CDN-, LiteSpeed-servere og andre hurtigbufferfunksjoner er ikke inkludert i deres delte hosting-pakker.

Pros:

 • Opplevde
 • Veldig rimelig
 • Servere i Canada

Ulemper:

 • For den billigste prisen, må du betale 3 år på en gang

13. SiteGround

nettside: www.siteground.com
Pris:
$ 3,95 (USD)
Diskplass: 10 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

SiteGround-logo

Dette er et av våre favorittbaserte vertsselskaper som er basert på USA, de har kraftige servere over hele verden (men ingen i Canada), og har topp støtte. SiteGround er en av de raskest voksende vertene rundt, og med god grunn! Fokuset deres på sikkerhet, støtte og brukervennlighet er ganske imponerende. De utviklet til og med interne sikkerhetssystemer for kontinuerlig å overvåke og handle på potensielle sikkerhetsspørsmål.

De kommer også anbefalt for WordPress, av WordPress (som er ganske sjelden! De kan selvfølgelig takle alle CMS du kaster på dem).

SiteGround har 3 hostingplaner, deres rimeligste plan starter kl USD 3,95 / mnd (67% avslag på vanlig pris)!

Brukerstøtte

SiteGround tilbyr ulike alternativer for støtte, inkludert Knowledge Base, veiledninger, live chat, telefon og billettstøtte. I følge selskapet vil Phone and Live Chat Support hjelpe deg med å få øyeblikkelig svar mens billettene vil ta 10 minutter.

Kundevurderinger av deres støttesystem var forbløffende positive. De fleste kunder uttalte at representanter var veldig høflige og hjelpsomme. De fikk en høy rangering blant kundeanmeldere på nettet. Hurra for SiteGround!

Hastighet

Når det gjelder hastighet, har SiteGround mye å tilby. De gir SSD-er for raskere lastehastigheter på nettstedet sammenlignet med tradisjonelle stasjoner. De har også en spesialbygget cache-plugin kalt SuperCacher for enda raskere lastehastigheter.

Datasentre for selskapet er lokalisert i USA, Storbritannia, NL og SG. Selv om det ikke er noen datasentre i Canada, kompenserer SiteGround det med Free Cloudflare-integrasjon.

Pros:

 • Gratis SSL
 • Anbefalt av WordPress
 • Høy ytelse servere
 • Lett skalerbar

14. StableHost

nettside: www.stablehost.com
Pris:
$ 3,50 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, billetter

StableHost-logo

Stabil er en generell anstendig vert, men ingen servere i Canada. De tilbyr alle de samme funksjonene som de fleste andre verter, med unntak av deres gruppert hostingteknologi … det øker generell ytelse og skalerbarhet, med mindre driftsstans.

De har mange vertsalternativer: Delt hosting, WordPress hosting, VPS, forhandler, Enterprise hosting, Ubegrenset hosting. StableHost har også en ryddig nettstedbygger for å få nettstedet ditt i gang så raskt som mulig, det har noen flotte design, og en enkel dra-n-slipp-byggherre.

Et godt valg hvis du ønsker å målrette mot et USA-basert marked.

Brukerstøtte

StableHost tilbyr telefonstøtte, online live chat, kunnskapsbase, vanlige spørsmål og systemstatusside for å gi deg den hjelpen du trenger. Deres tekniske team er tilgjengelig 24/7. På den annen side er salgs- og fakturateamene tilgjengelig 7 dager i uken fra 09.00 til 17.00 (MST). Når det gjelder anmeldelser, fikk de blandede følelser. Noen uttalte at tjenesten deres var veldig dårlig. Selv om andre var fornøyde med tilbudene og støtteapparatet.

Hastighet

Når det gjelder hastighet, gir den billigste planen deg 1 full CPU Core. Jo større antall CPU-kjerner, desto raskere er nettstedet. De har tilpassede versjoner av LiteSpeed, PHP og MySQL, noe som gjør nettstedet ditt raskt uavhengig av antall besøkende. Solid state-stasjoner brukes til å gjøre nettstedets hastighet raskere sammenlignet med de som bruker tradisjonelle mekaniske stasjoner. De har ikke servere i Canada. Selv om de har flere datasentersteder i Phoenix og Chicago, USA, Amsterdam, Nederland, Singapore og Sverige, Stockholm.

Pros:

 • Tjenester av høy kvalitet
 • Kul nettstedbygger
 • Clustered hosting tech for økt ytelse

Ulemper:

 • Ingen servere i Canada

15. Nettsted5

nettside: www.site5.com
Pris:
USD 6,95 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Live chat

Site5-logo

Site5 tilbyr også en anstendig tjeneste, men ser på pris-punktet, er ikke verdien forslaget virkelig der, da det er bedre verter der ute som er rimeligere. Hovedserveren deres er også i USA, så det ville ikke være bra for kanadiske nettsteder.

De har gratis migrering av nettsteder, sikkerhetskopier av gjenoppretting og en 45-dagers pengene-tilbake-garanti. Vertsalternativene deres inkluderer delt hosting, forhandlerhotell og en fullstendig administrert VPS.

Brukerstøtte

Ulike alternativer for support tilbys av Site5 Hosting. Disse inkluderer Knowledge Base, Q&En plattform, e-poststøtte og live chat. Ulempen med dette er at de ikke har telefonstøtte. E-poststøtte og online live chat er imidlertid tilgjengelig 24/7. Dessverre var de fleste av kundesupportanmeldelsene negative. Det tar bare noen få minutter å komme til en representant, men det tar omtrent 5 til 10 minutter for dem å svare på spørsmål. Noen uttalte til og med at flere støtteøkter var nødvendige bare for å løse et enkelt problem.

Hastighet

Site5 har flere datasentersteder i Europa (Storbritannia, Nederland, Frankrike og Romania), Nord-Amerika (USA og Canada), Sør-Amerika (Sau Paolo, Brasil og Joao Pessoa), og Asia (Kina og Singapore). Det er bra hvis du er målmarkedet i Canada, fordi de har et datasenter på det stedet.

Når det gjelder ressurser uttalte selskapet at de leverer mer enn nok CPU og RAM til å glede den “gjennomsnittlige” webhotellkunden. Kundene ser et høyt ytelsesnivå siden de unngår å selge tjenester til noen enkeltpersoner. Gratis Cloudflare CDN-, LiteSpeed- eller MariaDB-servere, og andre hurtigbufferfunksjoner blir ikke annonsert på deres nettsted.

Pros:

 • Kvalitetshotell
 • Ubegrenset diskplass
 • 45-dagers pengene tilbake-garanti

Ulemper:

 • For dyrt
 • Ingen servere i Canada

Webhotell Canada anmeldelser: Hvorfor vi gjør det

Som et digitalt byrå får vi MYE spørsmål knyttet til webhotell. Folk vil vite hvilken webhotell som er best for sine spesifikke mål (kan være et vanlig forretningssted, eller fotograf, liten blogger osv.), Eller hvor de kan finne en anstendig sammenligning som vurderer de beste webhotellleverandørene for Canada. Flertallet har problemer med å identifisere hvilke webverter som faktisk er verdt pengene, og gir mest mulig utbytte for pengene. Så for å spare oss for tid på å svare på disse spørsmålene gang på gang, bestemte vi oss for å legge et godt stykke tid til å lage en ressurs som gir mange av svarene folk leter etter … og derfor ble denne guiden født!

Kanadisk webhotelltelefon

Topp webhotelltjenester for Canada: Forskningen

Enten du er i ferd med en web-design, fullstendig re-brand eller bare prøver å presse et nytt nettsted live, vil du uunngåelig komme inn på noen få blokkerere. Det kan være utrolig givende å få nettstedet ditt opp og kjøre slik du vil, men det er mye hardt arbeid du trenger å gjøre på veien mot å komme dit. I tillegg til å få nettstedet ditt designet og bygget (ved hjelp av et tilpasset CMS, eller et vanlig nettsted som WordPress), trenger du også å bestemme hvor og hvordan du vil ha det.

web hosting forskning

Hva denne beslutningen innebærer er å velge mellom de forskjellige (billige) webhotellfirmaene & hostingtyper tilgjengelig for hosting av et nettsted i Canada. Det er mange forskjellige hosting-pakker som flyter rundt for deg å velge mellom, men for å ta et valg som best vil komme deg, nettstedet ditt (enten det er en blogg, e-handelsnettsted eller et generelt forretningsnettsted), og dets brukere, trenger du å forstå forskjellene mellom de forskjellige typer hosting du kan støte på under søket. For å hjelpe deg i den episke søken, har vi listet opp de forskjellige hostingtyper nedenfor, og hvilke funksjoner du bør se etter.

Typer webhotell i Canada

Delt hosting

Delt hosting er en av de mest populære webhoteltypene for mindre store nettsteder og prosjekter, slik det er klassifisert som billig webhotell. Noen mindre prosjekter inkluderer lokale virksomheter, blogger, personlige nettsteder og mer. Dette er nettsteder som ikke er ment å se super høye mengder trafikk, og som derfor ikke trenger å være i stand til å støtte slike volumer. Måten denne billige webhotell fungerer fungerer er av en leverandør som tilbyr plass på samme server til flere forskjellige brukere. Dette gir mange begrensninger, men begrensningene påvirker ikke de fleste mindre nettsteder, noe som gjør det til et utmerket valg for de typer bestrebelser. En annen fordel med denne webhotelltypen er den lavere prisen den kommer med for kjøperen. De fleste billige verter tilbyr også rimelige planer for både Linux-hosting & Windows-hosting (og de vanligste programmeringsspråk som MySQL, Java, PHP, osv.). Flertallet av delte hostingleverandører har også 1-klikk-installatører for WordPress, Joomla, Drupal og andre CMS-er. Dette er definitivt det beste webhotellet for små bedrifter.

VPS Hosting

Denne hostingtypen gir deg tilgang til en virtuell privat server. VPS-hosting har mye til felles med delt hosting, men kommer med færre begrensninger og mer frihet når det kommer til serverområdet deres. Det perfekte midtpunktet mellom billig delt hosting og dyre dedikert serververt. VPS hosting gir deg en del av en serverplass skilt fra resten av serverplassen som andre brukere vil bruke, slik at du kan bruke serverplassen din uten påvirkning av andre brukers nettsteder. En rimelig webhotelløsning som gir mer fleksibilitet enn delt hosting, VPS hosting er et populært alternativ for webhotell i Canada, og vanligvis også brukt til å være vert for spillservere (flott for hosting av Minecraft).

Dedikert serververt

Har du et større nettsted som du leter etter å finne en web hosting løsning for? I så fall kan dedikert serververt være det ideelle valget for deg. Ved å gi brukeren tilgang til en hel server alt for seg selv, er dette et webhotellalternativ som oftest er valgt av mye større nettsteder som lagrer mye informasjon og genererer en mye større mengde trafikk. Nettsteder som eiendomskataloger, store nettsteder med mer, og mer, kan gjøre brukeren av en dedikert serverhotellplan for å få nettstedet sitt i gang og gi brukerne den jevneste opplevelsen fra deres nettsted med høy ytelse.

Cloud Hosting

Cloud hosting har økt betydelig i de siste årene på grunn av sin fleksibilitet og allsidighet. Cloud hosting gjør det enkelt for brukerne å skalere opp eller ned mulighetene på nettstedet og tilgjengeligheten til ressursene de mottar. Fordi det er ideelt for både store og små nettsteder, og fordi det også er en mye sikrere webhotellmetode ettersom den er avhengig av flere maskiner i stedet for bare en, tilbyr netthosting mange fordeler for brukerne.

Forhandlervert

Forhandlerhotell refererer til en type webhotell der en webutvikler kjøper en betydelig mengde serverplass for å videreselge til kundene sine som de utvikler nettsteder for. Dette er ideelt for kunder som har en webutvikler som tar seg av nettstedet sitt for dem, ettersom det gir utvikleren mer kontroll for å kunne sikre at nettstedet fungerer akkurat som det skal. Hvis du jobber med en webutvikler, kan du se om de hadde en webhotelløsning i tankene for nettstedet de oppretter for deg, for eksempel forhandlervert.

Webhotell Canada: Hvordan finne den beste tjenesten?

Når det gjelder webhotell i Canada, er det mange typer webhotell du kan velge mellom før du kan få nettstedet ditt i gang. Imidlertid er det dessverre ikke den siste tøffe beslutningen du kommer til å ta. Etter at du har bestemt hvilken type webhotell som passer dine behov, må du begynne å sammenligne bestemte funksjoner. Vi har også gjort denne undersøkelsen for australske webhotellleverandører, New Zealand webhotell, webhotell i Singapore, Storbritannia webhotell, billig webhotell India, topp webhotell (samlet), & til og med webhotell Irland.

finne en kanadisk webhotell

Når du sammenligner de mange webhotellleverandørene du kan registrere deg med på nettet, er her noen av faktorene du vil vurdere:

Serverplassering

server lokasjonskartTro det eller ei, den fysiske plasseringen av serveren påvirker lastetidene på nettstedet ditt. Jo nærmere serveren er geografisk til brukerne som prøver å få tilgang til nettstedet ditt, jo raskere vil de kunne bruke det. Imidlertid, hvis den nærmeste serveren til deg eller brukerne du forventer å prøve å få tilgang til nettstedet ditt, er en betydelig understyrt, er det best å finne den nærmeste til deg som har en rimelig mengde ressurser og pålitelighet.

Oppsummert, så lenge serveren er i nærheten, eller i Canada (og det er en anstendig server), vil du ha det bra! Det spiller ingen rolle om du leter etter byspesifikke tjenester som webhotell i Toronto, Montreal eller Vancouver … hastighetsforskjellen vil være ubetydelig.

Oppbevaring

Det siste du ønsker er å registrere deg hos en webhotellleverandør og finne ut at den ikke tilbyr deg lagringsplassen som nettstedet ditt krever, dette gjelder spesielt hvis du tar sikte på å drive et e-handelssted. Ta en titt på lagringsplassen en leverandør tilbyr med planen du ser på å registrere deg på før du forplikter deg til noe, for å sikre at det samsvarer med nettstedets behov.

oppetid

Det er viktig at nettstedet ditt er tilgjengelig for brukerne dine til alle døgnets tider – det er tross alt det du betaler for. For å oppnå det, strever nettleverandører for å tilby den beste mulig oppetidstatistikken. Vi begynte å spore både samlet oppetid og responstid for de største vertsleverandørene på vertsstatussiden for nettstedet. Slå opp noen kundevurderinger for leverandøren du vurderer for å finne den virkelige opplevelsen som andre har fått fra sine tjenester med tanke på oppetid.

Hastighet

Bortsett fra den faktiske plasseringen av serveren, har måten vertene konfigurerer serverne sine også en enorm innvirkning på lastehastighetene.

nettstedets hastighetstester

Faktorer som påvirker total ytelse og hastighet er de tildelte CPU-ressursene og minnet hver konto får, hvor mange nettsteder en vert tillater per server, hvordan serverbunken deres ser ut med hensyn til PHP (PHP 7+ er et must i disse dager), serversiden cache, og mer (se på SiteGround vs HostGator-sammenligningen for et eksempel på hvor mye lastetid som kan variere når du har en riktig serverkonfigurasjon). Terminologien er kanskje litt for teknisk, men de viktigste tingene å se etter ville være CPU- og minnet ressursallokering + tillatte domener per server.

Å ha et raskt nettsted er også viktig for SEO-formål, ettersom Google har sagt at det er en av rangeringsfaktorene deres!

CDN (Content Delivery Network)

CDN

En CDN er et massivt nettverk av servere over hele verden som har en hurtigbufret versjon av nettstedet ditt. Hovedårsaken til at en CDN er knyttet til nettstedet ditt er å maksimere lastehastighetene uansett hvor de besøkende kommer fra. For eksempel: Hvis en besøkende fra Frankrike ønsker å bla gjennom nettstedet, vil den nærmeste serveren eller noden til det stedet tjene nettstedet, i stedet for at serveren i Canada gjør alt arbeidet. Andre fordeler ved å ha en CDN inkluderer beskyttelse mot DDOS-angrep og redusere opprinnelsesserverenes ressursbelastning.

Mange webhoteller må velge å integrere ganske sømløst med CloudFlare, som tilbyr gratis CDN. Definitivt noe verdt å sjekke ut.

SSL-sertifikater

SSL står for Secure Socket Layer, det er “s” på https, også synlig gjennom hengelåsen i de fleste moderne nettlesere, og viser at nettstedet du besøker er sikkert. SSL-sertifikater brukes til å kryptere overføring av data mellom nettstedet ditt og de besøkende. Når du skriver dette, er det et absolutt must for alle nettsteder å ha et SSL-sertifikat (ikke bare e-handelsbutikker). Det gjør at nettlesere stoler på nettstedet ditt, og gjør det mer sannsynlig å kjøpe noe hvis det er målet med nettstedet ditt. En god kanadisk webhotell bør tilby gratis SSL-sertifikater. I det øyeblikket vi ser en vertsleverandør som krever penger for et grunnleggende SSL-sertifikat, tar totalresultatet deres et enormt dykk. Det finnes forskjellige typer SSL-sertifikater også, som utvidet validering (EV SSL), organisasjon validert (OV SSL) og domene validert (DV SSL). DV SSL er den grunnleggende versjonen.

Brukerstøtte

Support er et essensielt element i enhver tjeneste, enten det er webhotell eller ikke. Imidlertid er webhotell noe som kan bli ekstremt vanskelig hvis du ikke er godt kjent og har erfaring på dette området, noe som gjør støtte enda mer viktig. Du bør alltid sørge for at enhver leverandør du registrerer deg med tilbyr live chat og telefonstøtte til klienter, og du kan til og med ønske å følge med på 24/7 support slik at du kan få hjelp når du måtte trenge det.

sikkerhetskopier

Du ønsker å sikre at informasjonen du lagrer på nettstedet ditt alltid er trygt. Derfor er sikkerhetskopier kritiske.

web vert for sikkerhetskopier

De fleste nettleverandører vil jevnlig ta sikkerhetskopi av informasjonen din og lagre den for deg, så det er lurt å se på hvor ofte de gjør dette og hvordan de gjør for å gjenopprette dataene dine hvis behovet skulle oppstå. Sjekk også hvor mye det vil koste å distribuere en eldre versjon av nettstedet ditt, noen ganger er det gratis, andre ganger er det ikke.

båndbredde

Båndbredden på nettstedet ditt vil ha mye å gjøre med hvordan det fungerer. Enten nettstedet ditt er lite eller stort, vil du forsikre deg om at den har tilgang til ressursene den trenger for å gi en best mulig brukeropplevelse. Slå opp båndbredden nettstedet ditt vil bli tildelt leverandøren du vurderer for å sikre at det er tilstrekkelig.

Antall domener / nettsteder tillatt

Slå opp hvor mange domener leverandøren du vurderer vil tillate deg å være vertskap på serverområdet du betaler for. Enten du tror du vil være vertskap for mer enn ett nettsted eller ikke, er det alltid godt å ha friheten til det hvis du bestemmer deg for i fremtiden.

Og det er det, det kan virke overveldende å dekke hvert eneste punkt, men bare ta det ett skritt av gangen. Kanskje til og med lage et regneark og logge alle spesifikasjonene for de beste kanadiske webhotellfirmaene, så du har en enkel oversikt.

ELLER

Beste domenevert for Canada

La oss rydde opp i noe før vi går inn på dette, mens mange mennesker leter og spør etter de beste domenevertstjenestene, og det er ikke noe som helst. Begrepet er en kombinasjon av “domenenavn” og “webhotell”. Det de fleste mener med hosting av domener, er vanligvis oppsettet av et nettsted, og det er url eller domenenavn.

Siden vi allerede har gjennomgått valgene våre av de beste webhotelltjenestene for Canada, vil vi snakke om de beste domeneregistratorene fra nå av.

Hva er et domenenavn?

Domenenavn er de alfanumeriske aliasene som brukes til å få tilgang til nettsteder. Uten domenenavn ville det bare være mulig å få tilgang til nettsteder ved å skrive IP-adressene sine i nettleserlinjen (eksempel: 192.168.2.10). Heldigvis for oss ble domenenavn oppfunnet for å erstatte IP-adresser og gjøre det mye enklere å surfe på nettet. Så for eksempel: 192.168.2.10 kan bli Google.com, hvor fantastisk er det ikke. Dette betyr at uansett hvilket domenenavn du kjøper, er navnet faktisk en maske for den underliggende IP-adressen.

Hva er domeneregistratorer og -registre?

Registratorer av domenenavn er selskaper som har lov til å administrere reservasjonen av internettdomenenavn og tilordne IP-adresser til disse domenenavnene. Registratorer må være akkreditert av et generisk toppnivådomene (gTLD) register eller et landskode toppnivådomen (ccTLD) register. Registreringer er selskaper på toppnivå som må delegere salget av domeneregistreringer. Hver gang et domenenavn selges til en kunde, må registraren varsle registeret for å reservere domenet (og MYE av dem blir solgt hver eneste dag, bare sjekk ut ressursene for bruk av internett som vi opprettet for noen vanvittige tall).

domenenavnsregistratorer

Mange verter er også forhandlere av domenenavnsregistratorer, noe som betyr at du kan registrere deg for webhotell og få et domenenavn fra det samme selskapet, noe som gjør det veldig enkelt å sette opp nettstedet ditt.

Opprette nettstedet ditt: Peke domenenavnet ditt til den kanadiske webhotellstjenesten

Når du har kjøpt et domenenavn og registrert deg for en webhotellpakke (du kanskje til og med allerede har installert WordPress eller andre CMS på serveren), er neste trinn å peke domenenavnet ditt til webhotellet og begynne å bygge nettstedet ditt.

Hvis du kjøpte både domenenavnet og webhotellet fra samme leverandør, ville de gjort det automatisk, og du burde være god til å gå. HostPapa, for eksempel, kan gjøre dette for deg.

Hvis du kjøpte domenenavnet ditt fra en egen domenenavnregistrator som Namecheap, må du logge inn på kontoen din der, og se etter DNS- eller navneservere. Navneservere er servere som eies av webhotellet ditt og brukes til å administrere domenenavnene tilknyttet webvertenes kunder.

oppdatere navneservere

Slik oppdaterer du navneservere:

 1. Finn navnetjenere til webhotellet ditt (eksempel: ns1.blahost.com, ns2.blahost.com). Du kan be verten din om disse, eller noen ganger kan du finne dem på siden når du logger inn på cPanel.
 2. Kopier navneservere
 3. Logg på registrarekontoen din og naviger til innstillingene for DNS eller navneservere
 4. Lim inn navneserverne i navneserverfeltene og trykk “oppdatering”, eller “gjort” (eller “lagre”)
 5. Vent noen timer, sjekk nettadressen din, og siden skal være i live (hvis du har installert et CMS som WordPress).

Og det er det for denne guiden, håper den hjalp!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector