Beste webhostingservices voor Canada

We hebben de tests, Canadese webhostingrecensies en vergelijkingen gedaan. We hebben de volgende factoren gebruikt om de webhosts te beoordelen: gebruiksgemak, ondersteuning en snelheid.


Gebaseerd op ons onderzoek, de 15 beste Canadese webhostingservices zijn:

 1. HostPapa – Beste algehele webhost
 2. WHC.ca – Beste host met lokale ondersteuning
 3. GreenGeeks – Meest groene website-host
 4. HostUpon – Beste reseller-webhost
 5. WP Engine – Best beheerde WordPress-host
 6. HostGator – Voordelige webhost
 7. InMotion Hosting – Beste zakelijke webhosting
 8. Cloudways – Beste cloudhosting
 9. Dreamhost – Geweldige zakelijke webhosting
 10. Bluehost – Solide ervaren host
 11. Dynamische hosting
 12. Cirrus Hosting
 13. SiteGround
 14. StableHost
 15. Site5

Contents

Solide webhosting is belangrijk!

onderzoek doen naar Canadese webhosts

Als een webbureau met VEEL hostingaccounts (we experimenteren graag en hebben veel zijprojecten), zou ik zeggen dat we een redelijk goed idee hebben van wat een geweldige webhost definieert.

De kwaliteit van uw Canadese webhostingprovider kan een enorme impact hebben op het potentiële succes van uw website.

Laten we bijvoorbeeld de snelheid van de website nemen, wist u dat een vertraging van 1 seconde betekent dat paginaweergaven met 11% afnemen, dat betekent dat meer dan 1/10 van de bezoekers zich afwendt voor elke seconde dat uw site nog steeds wordt geladen … daarom is een fatsoenlijke website gastheer is essentieel!

Hopelijk kunnen de vergelijkingstabel en de onderstaande recensies u helpen bij het nemen van een weloverwogen beslissing over de juiste webhost.

Web Hosting Company Algemene beoordeling Prijs / maand. (op een plan van 3 jaar) SchijfruimteFunctiesReviewsWebsite
HostPapa-logo CAD $ 2,95 (verlaagd van $ 8,99 / maand – Speciale MangoMatter-korting) 100 GB
 • HQ + -servers in Canada
 • Heel betaalbaar!
 • Kosten in CAD!
 • VEEL ondersteuningsopties
 • Goed optreden
 • 30-dagen geld terug garantie
HostPapa recensie
WHCLogo CAD $ 3,89 (vanaf $ 5,99) Onbeperkt
 • HQ + -servers in Canada
 • Zeer betaalbaar (kosten in CAD)
 • Onbeperkte schijfruimte
 • Geweldig optreden
 • Dagelijkse back-ups inbegrepen
 • 24/7 tweetalige ondersteuning
WHC.ca recensie
GreengeeksLogo USD $ 2,95 (vanaf $ 9,95) Onbeperkt
 • Super groene hosting
 • Snelle en gemakkelijke installatie
 • 30-dagen geld terug garantie
 • Servers in Canada en wereldwijd
GreenGeeks Review
HostuponLogo USD $ 2,95 (verlaagd van $ 7,95) Onbeperkt
 • Onbeperkte schijfruimte!
 • Verkoop en ondersteuning in Canada
 • Servers in Canada en de Verenigde Staten
 • Vergrendelde prijzen!
Hostupon beoordeling
wpengine USD $ 35 10 GB
 • WordPress hosting geperfectioneerd! (als je het budget hebt)
WP Engine Review

# footable_10756 th.ninja_column_6 {text-align: center; }

Beste webhosting Canada 2020

Hier zijn de 15 beste webhostingrecensies voor Canada, met details over hun kosten, ondersteuningsopties en schijfruimte:

1. HostPapa – Beste algehele webhost

Website: www.hostpapa.ca
Prijs:
$ 2,95
Schijfruimte: 100 GB
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

HostPapa-logo

HostPapa gelanceerd als een van de eerste groene hosts die er zijn, en ze hebben het volgehouden, waarbij ze al het energieverbruik hebben gecompenseerd met milieuvriendelijke, groene energiebronnen. Met hun hoofdkantoor in Canada, servers in Toronto en prijzen die eigenlijk in CAD zijn in plaats van in USD, zijn ze een perfecte en zeer betrouwbare keuze als Canadese webhostingprovider!

Ze bieden ook veel gratis dingen, zoals gratis migratie van uw oude host indien nodig, een gratis domeinnaam, gratis SSL voor beveiliging, enz. + Ze bieden een geld-terug-garantie van 30 dagen als u niet tevreden bent …

Eerlijk gezegd, als je lokaal gaat, zijn deze jongens de echte deal!

Ondersteuning

Ze bieden HEEL VEEL opties voor ondersteuning. Deze omvatten telefonische ondersteuning, e-mail, livechat, kennisbank, videotutorials, wekelijkse webinars, netwerkstatuspagina en een gratis één-op-één videotraining, het is zeer indrukwekkend en superhandig!

Snelheid

Zoals hierboven vermeld, hebben ze een snelle server in Canada, maar als je andere landen moet targeten, wordt Cloudflare CDN gratis aangeboden bij alle abonnementen. Dit betekent dat uw websitegegevens worden opgeslagen als cache op verschillende locaties over de hele wereld, wat zorgt voor hoge websitesnelheden voor bezoekers ver weg van uw primaire datacenter. Verbeterde solid state-schijven worden ook gegeven, wat zorgt voor snellere laadsnelheden van websites in vergelijking met traditionele schijfstations.

Extra prestatieverbeteringen zoals razendsnelle premiumservers, meer toewijzing van middelen per account en minder accounts per server zijn opgenomen in hun duurste webhostingplan, Business Pro.

Voordelen:

 • Super betaalbaar
 • Gratis website-migratie
 • Gratis SSL
 • Servers in Canada
 • Kosten in CAD!

Met onze speciale MangoMatter-korting begint hun goedkoopste plan pas bij CAD $ 2,95 / maand (verlaagd van $ 8,99 / maand)

2. WHC.ca – Beste host met lokale ondersteuning

Website: whc.ca
Prijs:
$ 3,89 (CAD)
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

WHC-logo

Gevestigd in Montreal, is Web Hosting Canada (WHC) sterk sinds 2003. Ze kennen hosting van binnen en van buiten en hun ervaring toont echt (ZEER betrouwbare service)! Ze zijn een van de weinige Canadese providers met servers op beide Oost & Westkusten om hogere snelheid te leveren.

Naast hosting en domeinen biedt WHC SEO- en e-mailmarketingplannen die u kunt uitproberen met gratis proefversies. We hielden ook erg van hun cloudserverplannen … het biedt een bijna dedicated servertype prestatie tegen een veel betaalbare prijs.

Ze bieden 24/7 tweetalige (!!) ondersteuning via e-mail, telefoon en chat & inclusief onbeperkte schijfruimte. + Ze rekenen eigenlijk in CAD, ja!

Hun goedkoopste plan begint pas bij CAD 3,89 / maand (verlaagd van $ 5,99).

Ondersteuning

WHC biedt verschillende ondersteuningsopties: 24/7 livechat, telefonische ondersteuning en online helpdesk. Ondersteuning is beschikbaar in zowel Frans als Engels!

Snelheid

WHC exploiteert datacenters in zowel Vancouver als Montreal. Het datacenter wordt automatisch gekozen op basis van uw locatie. Als u een Canadees bedrijf heeft, is het laten hosten van uw website in Canada geweldig voor snelheid en voor privacyvereisten.

Ze gebruiken servers met solid-state drives (SSD’s) die volgens het bedrijf 7x sneller zijn dan traditionele mechanische drives. Ze bevatten ook gratis websiteversnelling met LiteSpeed-technologie, waardoor uw WordPress-sites echt vliegen!

WHC wijst 100% van de bronnen van één CPU-kern toe aan uw PRO-hostingaccount, + 1 GB geheugen (RAM) en 5 MB / s I / O. Gratis Cloudflare CDN is ook bij alle abonnementen inbegrepen.

Voordelen:

 • HQ + -servers in Canada
 • Heel betaalbaar! (kosten in CAD)
 • Onbeperkte schijfruimte
 • Geweldig optreden!
 • 24/7 tweetalige ondersteuning
 • Dagelijkse back-ups inbegrepen

3. GreenGeeks – Meest groene website-host

Website: www.greengeeks.com
Prijs:
$ 2,95 (USD)
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

GreenGeeks-logo

Ze zijn actief sinds ’08 en sindsdien zijn ze erin geslaagd zo energiezuinig te worden ze brengen hun energieverbruik 3 keer terug in het net door middel van windenergie, wat best verbazingwekkend is!

Als webhostingbedrijf, GreenGeeks is uiterst betrouwbaar, hebben krachtige servers, niet alleen in Canada, maar wereldwijd. Ze bieden ook onbeperkte schijfruimte op zelfs hun meest eenvoudige abonnement.

Ze hebben gedeelde hostingplannen, resellerplannen en WordPress-hostingplannen. Hun ondersteuning is 24/7/365 beschikbaar en zeer responsief. Wat we erg leuk vonden aan GreenGeeks is de standaardlijst met gratis functies die je bij elk hostingplan krijgt. Alles van een gratis domeinnaam, gratis SSL, gratis websitemigratie, gratis CDN-integratie tot supersnelle SSD-opslag en een indrukwekkend beveiligingssysteem om alles soepel te laten verlopen!

Voeg daar nog een 30 dagen geld-terug-garantie aan toe als u niet tevreden bent.

Hun goedkoopste plan begint pas bij USD $ 2,95 / maand (verlaagd van $ 9,95).

Ondersteuning

Het bedrijf heeft verschillende ondersteuningsopties: Knowledge Base, Live Chat, Telefonische ondersteuning en Verzenden van e-mail / tickets. Live chat is 24/7/365 beschikbaar. Telefonische ondersteuning is beschikbaar van ma-vr, 9.00 tot 12.00 uur, EST en za-zo, 9.00 tot 20.00 uur, EST.

Snelheid

Als het om snelheid gaat, biedt GreenGeeks u meerdere datacenters waaruit u kunt kiezen, zodat u een locatie dichter bij uw doelmarkt kunt lokaliseren. Ze hebben datacenters in Toronto, CA, Amsterdam, NL, Chicago, USA en Phoenix, USA.

Ze gebruiken ook solid-state drives (SSD’s) voor hogere laadsnelheden van pagina’s, in tegenstelling tot traditionele harde schijven. Geoptimaliseerde LiteSpeed-webservers worden gebruikt voor hogere laadsnelheden. In vergelijking met NGINX en Apache is LiteSpeed ​​2x tot 5x sneller. Voor extra kracht in termen van laadsnelheid van pagina’s heeft GreenGeeks een gepatenteerde cachetechnologie genaamd PowerCacher geïmplementeerd. Deze exclusieve functie geeft u snelle laadtijden van applicaties voor een verbeterde gebruikerservaring.

Voordelen:

 • Super groen!
 • Onbeperkte schijfruimte
 • 24/7 ondersteuning
 • Geweldige beveiliging
 • Makkelijk schaalbaar

4. HostUpon – Beste reseller-webhost

Website: hostupon.ca
Prijs:
$ 2,95 (USD)
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

Logo van HostUpon

Het ding dat begint HostUpon afgezien van de concurrentie is het absoluut hun inzet om lokale Canadese verkoop en ondersteuning te hebben! Zoals je je kunt voorstellen, maakt het echt een verschil.

Ze hebben hostingplannen voor de gebruikelijke shared hosting (dat is wat de meeste mensen nodig hebben), WordPress-hosting voor een beter beheerde oplossing, VPS en dedicated servers. Hun oprichters zitten al sinds 1998 in de branche, dus ze kennen de hostinggame redelijk goed, en dat blijkt! Hun servers gebruiken SSD-schijven, MariaDB voor MySQL-prestaties en LiteSpeed ​​met LSCache, wat de prestaties voor WordPress-installaties echt maximaliseert.

We houden echt van hun reseller setup en pakketten, compleet met WHM controlepaneel en zeer concurrerende prijzen. Het bevat ook een gratis migratieservice en de mogelijkheid om aangepaste naamservers in te stellen!

Voeg daarbij een zeer snel datacenter in Toronto (+ 3 in de VS), onbeperkte schijfruimte, vastgezette prijzen (zodat u altijd hetzelfde betaalt, zelfs als de prijzen op de site stijgen), en tot slot verslaat de meeste concurrentie op het gebied van prijzen … u bent in goede handen!

Ze bieden 3 hostingpakketten aan, hun goedkoopste plan begint pas bij USD $ 2,95 / maand (was $ 7,95 / maand).

Ondersteuning

HostUpon biedt verschillende opties om ondersteuning te krijgen. Deze omvatten Knowledge Base, Network Status, Ticket Submission, Online Live Chat en telefonische ondersteuning. Livechat, telefonische ondersteuning en ticketinzendingen zijn 24/7 beschikbaar.

Snelheid

Performance Boosts zijn beschikbaar op hun duurdere abonnementen. 80% CPU-bronnen worden gebruikt op het Business Unlimited-abonnement en een volledige 100% CPU wordt gebruikt op hun Premium Unlimited-abonnement. Het goedkoopste plan krijgt 40% van de bronnen van één CPU-kern toegewezen (wat genoeg is voor de meeste kleine tot middelgrote bedrijven of blogs).

Gegarandeerd geheugen (RAM) is 512 MB. Gegarandeerde schijf-I / O is 512KB / s.

Voordelen:

 • Onbeperkte schijfruimte
 • Ondersteunings- en verkoopteam in Canada
 • Prijzen zijn vergrendeld
 • Servers in Canada en in de Verenigde Staten
 • Gratis domeinnaam

5. WP Engine – Best beheerde WordPress-host

Website: wpengine.com
Prijs:
$ 35 (USD)
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

WP Engine-logo

Als je echt op zoek bent naar managed WordPress-hosting van superhoge kwaliteit voor Canada, dan is WP Engine wat je nodig hebt! Ze zijn de marktleider als het gaat om het hosten van WordPress-sites, en terecht (hoewel ze een beetje duur zijn). Ze hebben een in-house custom-built caching systeem om pagina’s supersnel te bedienen (genaamd EverCache), en in combinatie met hun CDN zijn ze het snelste WordPress hosting bedrijf dat er is!

Hun 24/7 ondersteuning is uiteraard gespecialiseerd in WordPress, waardoor ze elk probleem probleemloos kunnen oplossen. Bovendien zorgen ze ook voor alle WordPress-kernupdates, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. En als het een grote update is, testen ze eerst de site voordat ze updaten om er zeker van te zijn dat er niets kapot gaat, eersteklas service. Ze hebben ook live real-time detectie van bedreigingen, blokkeren DDOS-aanvallen actief en ze zullen uw site zelfs gratis repareren als deze wordt gehackt …

Al het bovenstaande rechtvaardigt meer dan het prijskaartje! Geïnteresseerd in gemoedsrust en kan het budget besparen?

Hun goedkoopste plan begint bij $ 35 / maand.

Ondersteuning

WPEngine biedt een informatiecentrum, documentatie, oplossingscentrum, systeemstatus, live chat, ticketinzending en telefonische ondersteuning om u de hulp te geven die u nodig heeft. Volgens het bedrijf is hun ondersteuningsteam 24/7/365 beschikbaar.

De recensies van het klantenondersteuningssysteem van WPEngine waren gemengd. Volgens deze beoordelingen kennen de vertegenwoordigers de ins en outs van hun hostingpakket, vooral als het gaat om WordPress. Ze waren in staat om ingewikkelde vragen te beantwoorden die hen werden voorgelegd. Aan de andere kant zeiden sommige beoordelingen dat het gemiddeld ongeveer 3 dagen duurde om een ​​antwoord van hen te krijgen en dat ze bepaalde problemen niet konden oplossen.

Snelheid

Datacenters zijn beschikbaar in de VS, Canada, het VK, Australië, Duitsland, Ierland, Taiwan, België en Japan. Aan de positieve kant, als uw doelmarkt zich in Canada bevindt, kunt u hen zeker snellere laadsnelheden voor websites aanbieden vanwege de nabijheid van hun servers.

Gratis CDN-integratie is inbegrepen om tegemoet te komen aan een wereldwijd klantenbestand.

Voordelen:

 • WP-experts
 • Krachtige servers
 • Zeer gespecialiseerde ondersteuning
 • Volledig beheerd

Nadelen:

 • Duur

6. HostGator – Voordelige webhost

Website: www.hostgator.com
Prijs:
 $ 2,75 (USD)
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

Logo van HostGator

HostGator is, net als Bluehost en veel andere webhosts, eigendom van EIG, een webhostinggigant die andere webhostingbedrijven koopt. Meestal betekent dit een afname in ondersteuningsefficiëntie, afname in snelheid en een paar andere problemen. HostGator lijkt de meeste hiervan te hebben overwonnen en heeft een zeer goede balans tussen kosten en waarde gevonden.

Naast hostingplannen bieden ze ook PPC-, SEO- en webdesigndiensten aan, wat handig kan zijn als je geen lokaal digitaal bureau kunt vinden om je te helpen met je online marketing.

Hostgator heeft plannen voor shared hosting, cloud hosting, WordPress hosting, reseller hosting, VPS, dedicated server, Windows hosting en applicatie hosting.

Dat gezegd hebbende, voor dezelfde kosten die u zou kunnen gebruiken met Web Hosting Canada, servers in Canada krijgen en geweldige ondersteuning … dus tenzij u echt wilt hosten met HostGator, zijn er betere opties.

Ondersteuning

Ondersteuning wordt op verschillende manieren geboden, bijvoorbeeld via een ondersteuningsportal, video-tutorials, telefoon, livechat en ticketinzending. Al deze ondersteuningsopties zijn 24/7 beschikbaar. Beoordelingen over het ondersteuningssysteem van HostGator waren gemengd. Veel mensen waren blij met hun ondersteunend personeel. Hoewel sommige mensen ook pissig waren omdat werd gezegd dat vertegenwoordigers incompetent waren met de producten en diensten van het bedrijf.

Snelheid

HostGator biedt niet veel als het gaat om snelheid. Ze hebben geen datacenters in Canada, wat jammer is als je publiek zich op de genoemde locatie bevindt. Servers bevinden zich in Provo, Utah en Houston, Texas.

Ze hebben ook mod_cloudflare geïnstalleerd op de gedeelde en resellerservers. Nogmaals, dit Content Distribution Network (CDN) slaat uw gegevens op als cache op verschillende locaties voor snelle toegang vanaf locaties ver van het hoofddatacenter.

Voordelen:

 • Goedkoop
 • Goede prijs / kwaliteitverhouding

Nadelen:

 • Geen servers in Canada
 • Over het algemeen diensten van mindere kwaliteit

7. InMotion Hosting – Beste zakelijke webhosting

Website: www.inmotionhosting.com
Prijs:
$ 6,39 (USD)
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

Logo van InMotion Hosting

InMotion Hosting is hier een andere veteraan, maar ze richten zich vooral op zakelijke hosting en oplossingen, vandaar de hogere kosten. Ze zijn redelijk goed, maar ze hebben geen datacenters in Canada … combineer dat met de hogere kosten, niet veel reden om met ze mee te gaan.

Ze bieden 5 soorten hosting aan: Shared hosting, WordPress hosting, VPS, dedicated servers en reseller hosting. Afgezien daarvan bieden ze ook webdesigndiensten aan voor het geval je het nodig hebt … en ze ondersteunen de meest populaire CMS’s en e-commerceplatforms, + moodle (leerplatform / cursusbeheersysteem).

Wat we leuk aan hen vinden, is hun manier om iets terug te geven aan de gemeenschap. Ze bieden 50% korting voor studenten en hun datacenters zijn behoorlijk milieuvriendelijk.

Ondersteuning

24/7 Premier Support is beschikbaar voor alle hostingplannen en gebeurt via telefoon, e-mail en livechat. Online tutorials en een community-based Q&A is ook beschikbaar. Beoordelingen zijn overwegend positief als het gaat om hun klantenondersteuningssysteem. Hun klanten verklaarden dat ze snelle reactietijden hebben en hun vertegenwoordigers zijn goed geïnformeerd over het oplossen van zowel eenvoudige als complexe problemen.

Snelheid

SSD’s worden gebruikt met zijn unieke processen die ervoor zorgen dat uw website sneller laadt in tegenstelling tot het gebruik van traditionele mechanische schijven. Ze hebben Max Speed ​​Zones aan zowel de oost- als de westkust van de VS (niet Canada). Deze bevinden zich specifiek in Los Angeles, Californië en Herndon, Virginia.

Hoewel opslag en bandbreedte onbeperkt zijn, zijn CPU, RAM en andere factoren die van invloed kunnen zijn op de prestaties van uw website niet bekendgemaakt. U heeft mogelijk onbeperkte bandbreedte, maar als u uw geheugen en de limiet van de CPU bereikt, kunt u mogelijk niet alle kijkers accommoderen die proberen toegang te krijgen tot uw website.

Voordelen:

 • Diensten van hoge kwaliteit
 • Veel mogelijkheden
 • Goede ondersteuning voor apps / CMS’s

Nadelen:

 • Duur
 • Geen servers in Canada

8. Cloudways – Beste cloudhosting

Website: www.cloudways.com
Prijs:
$ 10 (USD)
Schijfruimte: 25 GB
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

Logo van Cloudways

Cloudways is een ander beest, het maakt gebruik van de onbewerkte servers van andere bedrijven en stelt u in staat om krachtige apps en websites op die servers te implementeren, beheren en bewaken, waardoor de gebruikelijke webhosting-tussenpersoon wordt weggelaten. Als je zelfs een beetje techneut bent, kan dit je veel geld besparen.

Functies omvatten gratis ssl, gratis sitemigratie en de mogelijkheid om zoveel apps te installeren als je wilt.

Als u specifiek op zoek bent naar dit type cloudhosting, dan is Cloudways de juiste keuze, de flexibiliteit die ze bieden gaat verder dan uw dagelijkse shared hostingprovider. En ze zijn vrij eenvoudig te schalen omdat uw site meer serverbronnen nodig heeft.

Hun partners zijn Linode, Amazon AWS, Vultr, Digital Ocean, Stackpatch en het Google Cloud Platform.

Ondersteuning

Cloudways biedt u verschillende opties voor ondersteuning, waaronder Knowledge Base, Ticket Submission, Live Chat, Platform Status Page en Online Fill-Up Forms. Via de invulformulieren kunt u een telefoontje aanvragen, informeren over de verkoop en partner worden.

Hun recensies zijn fantastisch. De meeste beoordelingen verklaarden dat hun klantenondersteuningssysteem erg snel en snel was. Vertegenwoordigers weten wat ze moeten doen om zowel eenvoudige als gecompliceerde problemen op te lossen. Over het algemeen waren klanten tevreden met hun klantenservice.

Snelheid

Met hun goedkoopste abonnement wordt 1 GB aan geheugen (RAM) geleverd. Servers zijn gebaseerd op solid-state schijven voor hogere laadsnelheden in vergelijking met traditionele mechanische schijven. Servers zijn ook PHP 7 Ready. PHP 7 is momenteel de keuze van webontwikkelaars die superieure en snellere prestaties van websites en applicaties bieden in vergelijking met PHP 5.6. CloudwaysCDN zorgt ook voor snellere laadsnelheden van websites over de hele wereld, aangezien gegevens op meerdere locaties over de hele wereld worden opgeslagen.

Ze hebben geoptimaliseerde stapels met geavanceerde cache zoals Memcached, Carnish en Redis voor snelle reacties. Hoge hostingsnelheden voor WordPress en Magento zijn ook beschikbaar vanwege respectievelijk de Breeze-cache en de Full Page-cache. Bovendien hebben ze momenteel 60 datacenters over de hele wereld waaruit u kunt kiezen. Wat nog belangrijker is, ze hebben een datacenter in Toronto, Canada, zodat u de Canadese doelmarkt kunt lokaliseren en ze hoge laadsnelheden kunt geven.

Voordelen:

 • Super schaalbaar
 • Betaalbare cloudhosting
 • Meerdere cloudproviders

Nadelen:

 • Duurder dan shared hosting
 • Meer technische kennis vereist

9. Dreamhost – Geweldige zakelijke webhosting

Website: www.dreamhost.com
Prijs:
$ 7,95 (USD)
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

DreamHost-logo

Dreamhost heeft een hele goede reputatie, en terecht. Alle hostingproducten zijn solide, hun ondersteuning op punt en hun server aardig en snel. Ze besteden ook geen ondersteuning uit, wat altijd een grote overwinning is in ons boek. Gebruiksgemak is iets anders waar Dreamhost bekend om staat, omdat ze een bedieningspaneel op maat hebben gebouwd voor hun klanten … het is zeer gebruiksvriendelijk.

Hostingoplossingen bieden gedeelde hosting, WordPress-hosting, cloudhosting, VPS en dedicated hosting. Ze hebben ook een vrij nette websitebouwer om u kosten te besparen bij het inhuren van een webdesigner, afhankelijk van hoe basis uw ontwerpbehoeften natuurlijk zijn.

De enige nadelen zijn het ontbreken van datacenters in Canada en de kosten … die u 3 jaar vooruit moet betalen als u het goedkoopste tarief wilt. Het is niet ideaal.

Ondersteuning

DreamHost biedt verschillende ondersteuningsopties via een Knowledge Base, Forum, Systeemstatuspagina, Online Live Chat, E-mailondersteuning en Ticketverzending. De laatste drie ondersteuningsmodi zijn 24/7 beschikbaar. Ze hebben momenteel geen telefonische ondersteuning.

Beoordelingen van hun klantenondersteuningssysteem zijn geweldig. Ze kregen positieve recensies met hun behulpzame en deskundige vertegenwoordigers. Het duurt minder dan een minuut om bij een vertegenwoordiger te komen om met u te praten via livechat. En dat is het niet. Ze konden ook nuttige links geven om het probleem op te lossen.

Snelheid

DreamHost maakt gebruik van solid-state schijven (SSD’s) in tegenstelling tot traditionele mechanische schijven. Wanneer u de eerste gebruikt, laadt uw website sneller in vergelijking met de laatste. Datacenters zijn niet beschikbaar in Canada. Ze bevinden zich in Ashburn, Viriginia, Portland, Oregon, Irvine, Californië en Los Angeles, Californië.

Het bedrijf biedt niet veel als het gaat om het versnellen van uw website. U moet de handmatige aanpassingen zelf doen om ervoor te zorgen dat uw website sneller laadt.

Voordelen:

 • Goede reputatie
 • Kwaliteitsdiensten
 • Interne ondersteuning

Nadelen:

 • Duurder
 • Geen servers in Canada

10. Bluehost – Solide ervaren host

Website: www.bluehost.com
Prijs:
$ 3,95 (USD)
Schijfruimte: 50 GB
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

Logo van Bluehost

Bluehost is een andere webhost die eigendom is van EIG. Ze hebben zeker een paar jaar een moeilijke periode doorgemaakt, maar ze lijken hard te werken aan het opschonen van hun imago en het hosten van producten. Over het algemeen zijn ze redelijk betrouwbaar en hebben ze zeker de ervaring achter de rug om de wereld te bewijzen dat ze een kracht zijn waarmee rekening moet worden gehouden. Ze hosten VEEL sites, we moeten ze binnenkort opnieuw evalueren om te zien of we ze op onze lijst kunnen zetten.

Ze bieden wel een geld-terug-garantie van 30 dagen als u niet tevreden bent met hun services. Wat hostingplannen betreft, ze bieden gedeelde hosting, cloudhosting, dedicated hosting, WordPress-hosting en VPS. Geen servers in Canada.

Ondersteuning

BlueHost biedt u een Knowledge Base, videotutorials, livechat, inzending van tickets en telefonische ondersteuning. Ze zijn 24/7 beschikbaar. Beoordelingen over de klantenservice van BlueHost waren overwegend negatief. Het duurt lang voordat ze zelfs eenvoudige problemen oplossen. Ze zijn pijnlijk traag als het gaat om het beantwoorden van vragen en het lijkt erop dat hun vertegenwoordigers van klantenondersteuning worden uitbesteed aan andere landen die Engels als tweede taal spreken.

Snelheid

De prestaties (inclusief snelheid) van hun goedkoopste Shared Hosting-plan zijn niet bekendgemaakt. Er wordt alleen vermeld dat het genoemde plan ‘standaard’-prestaties heeft. Volgens hun ondersteuningsvertegenwoordiger betekent Standard Performance dat u 25 GB RAM krijgt en dat uw website binnen 2-3 seconden wordt geladen.

Na onderzoek naar hun kennisbasis, kunt u meer CPU, geheugen en bronnen krijgen voor $ 25,99 per maand. Hun Pro-pakket wordt echter gelabeld als “High Performance”, waarbij het 80% minder accounts per server heeft, waardoor het meer bronnen per account kan gebruiken. Met dit pakket komt een hogere snelheid en kracht door minder gebruikers. Datacenters bevinden zich in Utah, VS. Helaas zijn er in Canada geen datacenters.

Voordelen:

 • Ervaren
 • Concurrerende prijzen
 • Fatsoenlijk voor WordPress-sites

Nadelen:

 • Rotsachtige reputatie
 • Geen servers in Canada

11. Dynamische hosting

Website: www.dynamichosting.ca
Prijs:
$ 3,95 (CAD)
Schijfruimte: 5 GB
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

Dynamisch hostinglogo

Ze zijn sinds 1999 actief in de branche en draaien nu op 100% hernieuwbare energie, ze kennen hosting van binnen en van buiten en dat blijkt uit de kwaliteit van hun diensten!

Hoewel hun site voornamelijk hoogwaardige beheerde WordPress-hosting promoot (waaronder gratis CloudFlare PRO, zeer indrukwekkend), bieden ze ook gedeelde hosting aan voor een echt betaalbare prijs. Wat we leuk vinden aan hen, zijn de functies die bij hun meest elementaire plan horen.

Ze omvatten gratis SSL, geautomatiseerde back-ups en geautomatiseerde malwarescans om hacks te voorkomen. Ze bieden ook gratis migraties, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u iemand betaalt om uw site naar hun hosting te verplaatsen.

Ondersteuning

Het bedrijf biedt verschillende mogelijkheden voor ondersteuning. Deze omvatten Live Chat, Knowledge Base, Support Tickets en 24/7 Toll-Free Call Center. Je krijgt binnen een uur (of minder) een follow-up met hun supporttickets. Hun telefonische ondersteuning heeft geen wachttijden waardoor je ineenkrimpt. De meeste beoordelingen bevestigen deze garantie door het genoemde bedrijf door ze uitstekende beoordelingen te geven over beoordelingen. Volgens klanten hebben ze de beste prijs-kwaliteitverhouding en werd de ondersteuning snel geleverd.

Snelheid

Als het gaat om snelheid en prestaties, biedt Dynamic Hosting een verscheidenheid aan functies. Ze gebruiken solid-state schijven die sneller zijn dan traditionele mechanische schijven. Ze zijn ook PHP 7 Ready en ze implementeren HTTP / 2. Beide staan ​​gelijk aan snellere laadsnelheden van websites.

Cloudflare CDN wordt gratis gegeven en is ingebouwd in het hosting-configuratiescherm. Als u zich in Canada bevindt, profiteert u van hun datacenters in Halifax en Calgary.

Voordelen:

 • Geweldige beheerde WordPress-hostingprovider
 • Veel gratis functies
 • Servers in Canada

Nadelen:

 • Voor shared hosting zijn er betere opties.

12. Hosting van cirrus

Website: www.cirrushosting.com
Prijs:
$ 3
Schijfruimte: 50 GB
Ondersteuning: Telefoon, kaartjes

Cirrus Tech-logo

Ze zijn betaalbaar, bieden veel schijfruimte en hebben servers in Toronto. Ze zijn in 1999 begonnen, dus hebben zeker de ervaring die nodig is om een ​​fatsoenlijk webhostingbedrijf te runnen. Ze hosten nu meer dan 15000 sites en bieden alle basisfuncties zoals gratis SSL en 1-klik WordPress-installatieprogramma’s. Ze bieden ook een gratis domeinnaam die bij uw hosting past, wat erg handig is voor mensen die alles op één plek willen hebben.

Afgezien van de gebruikelijke shared hosting, WP-hosting, cloudhosting en dedicated servers, bieden ze ook Sharepoint-hosting aan, die we niet vaak zien. Cirrus heeft ook een webdesignservice voor het geval u die nodig heeft.

Ondersteuning

Cirrus biedt u verschillende opties om de hulp te krijgen die u nodig heeft: inzending van tickets, kennisbank, telefonische ondersteuning en online livechat. De laatste twee ondersteuningsopties zijn 24/7 beschikbaar. Hun ondersteuningsdienst kreeg gemengde beoordelingen. Sommige klanten waren erg blij met hun service en gaven aan snel te reageren. Anderen waren echter ontevreden over hun ondersteuningsvertegenwoordigers, die zeiden dat het zelfs meer dan drie dagen duurde om op ondersteuningstickets te reageren.

Snelheid

Op zoek naar datacenters in Canada om tegemoet te komen aan het publiek van het land? Cirrus Hosting heeft 3 datacenters in Toronto en omgeving. Hoewel ze datacenters in Canada hebben, gebruiken ze niet veel functies voor een hogere websitesnelheid. PHP 7 wordt ondersteund, wat een hogere laadsnelheid voor uw website betekent in vergelijking met PHP 5.6. Cloudflare CDN, LiteSpeed-servers en andere cachefuncties zijn niet inbegrepen in hun shared hostingpakketten.

Voordelen:

 • Ervaren
 • Heel betaalbaar
 • Servers in Canada

Nadelen:

 • Voor de goedkoopste prijs betaal je 3 jaar tegelijk

13. SiteGround

Website: www.siteground.com
Prijs:
$ 3,95 (USD)
Schijfruimte: 10 GB
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

Logo van SiteGround

Dit is een van onze favoriete Amerikaanse hostingbedrijven aller tijden, ze hebben krachtige servers over de hele wereld (hoewel geen in Canada) en eersteklas ondersteuning. SiteGround is een van de snelstgroeiende hosts die er zijn, en terecht! Hun focus op beveiliging, ondersteuning en gebruiksgemak is behoorlijk indrukwekkend. Ze hebben zelfs interne beveiligingssystemen ontwikkeld om potentiële beveiligingsproblemen voortdurend te bewaken en ernaar te handelen.

Ze worden ook aanbevolen voor WordPress, door WordPress (wat vrij zeldzaam is! Ze kunnen natuurlijk elk CMS aanpakken dat je naar ze gooit).

SiteGround heeft 3 hostingplannen, hun meest betaalbare plan begint bij USD $ 3,95 / maand (67% korting op de gebruikelijke prijs)!

Ondersteuning

SiteGround biedt verschillende opties voor ondersteuning, waaronder Knowledge Base, Tutorials, Live Chat, Phone en Ticket Support. Volgens het bedrijf zal telefonische en livechat-ondersteuning u helpen onmiddellijk antwoord te krijgen, terwijl tickets 10 minuten duren.

Klantrecensies van hun ondersteuningssysteem waren verbazingwekkend positief. De meeste klanten gaven aan dat vertegenwoordigers erg beleefd en behulpzaam waren. Ze scoorden hoog bij online klantrecensenten. Hoera voor SiteGround!

Snelheid

Als het op snelheid aankomt, heeft SiteGround veel te bieden. Ze bieden SSD’s voor snellere laadsnelheden van websites in vergelijking met traditionele schijven. Ze hebben ook een op maat gemaakte caching-plug-in genaamd SuperCacher voor nog hogere laadsnelheden.

Datacenters van het bedrijf bevinden zich in de VS, VK, NL en SG. Hoewel er in Canada geen datacenters zijn, maakt SiteGround dit goed met Free Cloudflare-integratie.

Voordelen:

 • Gratis SSL
 • Aanbevolen door WordPress
 • Krachtige servers
 • Makkelijk schaalbaar

14. StableHost

Website: www.stablehost.com
Prijs:
$ 3,50 (USD)
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, kaartjes

StableHost-logo

Stable is over het algemeen een fatsoenlijke host, maar geen servers in Canada. Ze bieden dezelfde functies als de meeste andere hosts, met uitzondering van hun geclusterde hostingtechnologie … het verhoogt de algemene prestaties en schaalbaarheid, met minder downtime.

Ze hebben veel hostingopties: Shared hosting, WordPress hosting, VPS, reseller, Enterprise hosting, Unlimited hosting. StableHost heeft ook een handige site-builder om je website zo snel mogelijk in de lucht te krijgen, het heeft een aantal geweldige ontwerpen en een eenvoudige drag-n-drop-builder.

Een goede keuze als u een Amerikaanse markt wilt targeten.

Ondersteuning

StableHost biedt telefonische ondersteuning, online livechat, kennisbank, veelgestelde vragen en systeemstatuspagina om u de hulp te geven die u nodig heeft. Hun technische team is 24/7 beschikbaar. Aan de andere kant zijn hun verkoop- en factureringsteams 7 dagen per week beschikbaar van 9.00 tot 17.00 uur (MST). Als het gaat om recensies, verzamelden ze gemengde gevoelens. Sommigen zeiden dat hun service erg slecht was. Hoewel anderen blij waren met hun aanbiedingen en hun ondersteuningsteam.

Snelheid

Als het op snelheid aankomt, geeft het goedkoopste plan je 1 volledige CPU-kern. Hoe groter het aantal CPU-cores, hoe sneller de website. Ze hebben aangepaste versies van LiteSpeed, PHP en MySQL waardoor uw website razendsnel wordt, ongeacht het aantal bezoekers. Solid State-schijven worden gebruikt om de snelheid van uw website te verhogen in vergelijking met degenen die traditionele mechanische schijven gebruiken. Ze hebben geen servers in Canada. Hoewel ze meerdere datacenterlocaties hebben in Phoenix en Chicago, VS, Amsterdam, Nederland, Singapore en Zweden, Stockholm.

Voordelen:

 • Diensten van hoge kwaliteit
 • Coole site-builder
 • Geclusterde hostingtechnologie voor betere prestaties

Nadelen:

 • Geen servers in Canada

15. Locatie5

Website: www.site5.com
Prijs:
$ 6,95 (USD)
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Live chat

Logo van Site5

Site5 biedt ook een fatsoenlijke service, maar als je kijkt naar de prijs, is de waardepropositie er niet echt, omdat er betere hosts zijn die goedkoper zijn. Bovendien bevindt hun hoofdserver zich in de VS, dus het zou niet geweldig zijn voor Canadese sites.

Ze hebben gratis sitemigratie, herstelback-ups en een geld-terug-garantie van 45 dagen. Hun hostingopties omvatten gedeelde hosting, resellerhosting en een volledig beheerde VPS.

Ondersteuning

Site5 Hosting biedt verschillende ondersteuningsopties. Deze omvatten Knowledge Base, Q&Een platform, e-mailondersteuning en livechat. Het nadeel hiervan is dat ze geen telefonische ondersteuning hebben. E-mailondersteuning en online livechat zijn echter 24/7 beschikbaar. Helaas waren de meeste beoordelingen van hun klantenondersteuning negatief. Het duurt maar een paar minuten om bij een vertegenwoordiger te komen, maar het duurt ongeveer 5 tot 10 minuten om op vragen te reageren. Sommigen zeiden zelfs dat er meerdere ondersteuningssessies nodig waren om een ​​eenvoudig probleem op te lossen.

Snelheid

Site5 heeft meerdere datacenterlocaties in Europa (VK, Nederland, Frankrijk en Roemenië), Noord-Amerika (VS en Canada), Zuid-Amerika (Sau Paolo, Brazilië en Joao Pessoa) en Azië (China en Singapore). Het is een goede zaak als u uw doelmarkt in Canada bevindt, omdat ze een datacenter op die locatie hebben.

Als het om resources gaat, verklaarde het bedrijf dat ze meer dan genoeg CPU en RAM leveren om de “gemiddelde” webhostingklant tevreden te stellen. Klanten zien een hoog prestatieniveau omdat ze voorkomen dat ze de services van één persoon te veel verkopen. Gratis Cloudflare CDN-, LiteSpeed- of MariaDB-servers en andere cachefuncties worden niet geadverteerd op hun website.

Voordelen:

 • Kwaliteit hosting
 • Onbeperkte schijfruimte
 • 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Nadelen:

 • Te duur
 • Geen servers in Canada

Web Hosting Canada Reviews: waarom we het doen

Als digitaal bureau krijgen we VEEL vragen over webhosting. Mensen willen weten welke webhost het beste is voor hun specifieke doelen (kan een normale bedrijfssite zijn, of een fotograaf, een kleine blogger, enz.), Of waar ze een goede vergelijking kunnen vinden met de beste webhostingproviders voor Canada. De meerderheid heeft problemen met het identificeren van welke webhosts het geld echt waard zijn, en bieden de meeste waar voor hun geld. Dus om onszelf wat tijd te besparen om deze vragen keer op keer te beantwoorden, hebben we besloten om een ​​groot deel van de tijd te besteden aan het creëren van een bron die veel van de antwoorden biedt waarnaar mensen op zoek zijn … en dus werd deze gids geboren!

Canadese webhostingtelefoon

Top Web Hosting Services voor Canada: The Research

Of u nu bezig bent met het opnieuw ontwerpen van een web, een volledige re-brand of gewoon probeert een nieuwe site live te pushen, u zult onvermijdelijk een paar blokkers tegenkomen. Uw website laten werken zoals u dat wilt, kan ongelooflijk lonend zijn, maar er is veel hard werk dat u moet doen om er te komen. Naast het laten ontwerpen en bouwen van uw website (met behulp van een aangepast CMS of een algemeen zoals WordPress), moet u ook beslissen waar en hoe u deze wilt laten hosten.

onderzoek naar webhosting

Wat deze beslissing inhoudt is kiezen tussen de verschillende (goedkope) webhostingbedrijven & beschikbare hosttypen voor het hosten van een site in Canada. Er zijn veel verschillende hostingpakketten waar u uit kunt kiezen, maar om een ​​keuze te maken die het beste is voor u, uw website (of het nu een blog, een e-commercesite of een algemene bedrijfssite is) en zijn gebruikers, u zult de verschillen moeten begrijpen tussen de verschillende soorten hosting die u tijdens uw zoekopdracht kunt tegenkomen. Om je te helpen bij die epische zoektocht, hebben we hieronder de verschillende soorten hosting vermeld, en op welke functies je moet letten.

Soorten webhosting in Canada

Gedeelde hosting

Shared hosting is een van de meest populaire webhostingtypen voor kleinere websites en projecten, aangezien het is geclassificeerd als goedkope webhosting. Enkele kleinere projecten omvatten lokale bedrijven, blogs, persoonlijke websites en meer. Dit zijn websites die niet bedoeld zijn om super veel verkeer te zien en daarom dergelijke volumes niet hoeven te ondersteunen. De manier waarop dit goedkope type webhosting werkt, is door een provider die ruimte op dezelfde server biedt aan meerdere verschillende gebruikers. Dit heeft veel beperkingen, maar de beperkingen zijn niet van invloed op de meeste kleinere websites, waardoor het een uitstekende keuze is voor dat soort inspanningen. Een ander bijkomend voordeel van dit type webhosting is de lagere prijs die het voor de koper biedt. Ook bieden de meeste goedkope hosts betaalbare abonnementen voor zowel Linux-hosting & Windows-hosting (en de meest voorkomende programmeertalen zoals MySQL, Java, PHP, enz.). De meeste shared hosting providers gebruiken ook 1-klik installatieprogramma’s voor WordPress, Joomla, Drupal en andere CMS’en. Dit is absoluut de beste webhosting voor kleine bedrijven.

VPS-hosting

Dit type hosting geeft u toegang tot een Virtual Private Server. VPS-hosting heeft veel gemeen met shared hosting, maar heeft minder beperkingen en meer vrijheid als het gaat om hun serverruimte. Het perfecte middelpunt tussen de goedkope shared hosting en dure dedicated server hosting, VPS hosting geeft u een deel van een serverruimte gescheiden van de rest van de serverruimte die andere gebruikers zullen gebruiken, zodat u uw serverruimte onaangetast kunt gebruiken door websites van andere gebruikers. Een betaalbare webhostingoplossing die meer flexibiliteit biedt dan shared hosting, VPS-hosting is een populaire optie voor webhosting in Canada en wordt meestal ook gebruikt om gameservers te hosten (ideaal voor het hosten van Minecraft).

Dedicated Server Hosting

Heeft u een grotere website waarvoor u een webhostingoplossing zoekt? Dan is dedicated server hosting wellicht de ideale keuze voor u. Door de gebruiker toegang te geven tot een volledige server helemaal voor zichzelf, is dit een webhostingoptie die het vaakst wordt gekozen door veel grotere websites die veel informatie opslaan en veel meer verkeer genereren. Websites zoals onroerendgoedgidsen, grote e-commercesites en meer, kunnen gebruikers van een dedicated serverhostingplan maken om hun website draaiende te houden en hun gebruikers de soepelste ervaring van hun krachtige website te bieden..

Cloud Hosting

Cloudhosting is de afgelopen jaren aanzienlijk in populariteit gestegen vanwege zijn flexibiliteit en veelzijdigheid. Met cloudhosting kunnen gebruikers eenvoudig de mogelijkheden van hun website en de beschikbaarheid van de bronnen die ze ontvangen, omhoog of omlaag schalen. Omdat het ideaal is voor zowel grote als kleine websites, en omdat het ook een veel veiligere methode voor webhosting is omdat het op meerdere machines vertrouwt in plaats van slechts één, biedt cloudhosting veel voordelen voor zijn gebruikers.

Hosting van wederverkopers

Reseller-hosting verwijst naar een type webhosting waarbij een webontwikkelaar een aanzienlijke hoeveelheid serverruimte koopt om door te verkopen aan zijn klanten waarvoor hij websites ontwikkelt. Dit is ideaal voor klanten die een webontwikkelaar hebben die voor hun website zorgt, omdat het de ontwikkelaar meer controle geeft om ervoor te zorgen dat de website naar behoren functioneert. Als u met een webontwikkelaar werkt, kijk dan of ze een webhostingoplossing in gedachten hadden voor de site die ze voor u maken, zoals resellerhosting.

Web Hosting Canada: hoe u de beste service kunt vinden?

Als het gaat om webhosting in Canada, zijn er veel soorten webhosting waaruit u kunt kiezen voordat u uw website operationeel kunt maken. Maar dat is helaas niet de laatste moeilijke beslissing die je moet nemen. Nadat u heeft bepaald welk type webhosting aan uw behoeften voldoet, moet u beginnen met het vergelijken van specifieke functies. Trouwens, we hebben dit onderzoek ook gedaan voor Australische webhostingproviders, Nieuw-Zeelandse webhosting, webhosting in Singapore, Britse webhosting, goedkope webhosting India, topwebhosting (algemeen), & zelfs webhosting Ierland.

het vinden van een Canadese webhost

Bij het vergelijken van de vele webhostingproviders waarmee u zich online kunt aanmelden, volgen hier enkele factoren die u in overweging wilt nemen:

Server locatie

server locatiekaartGeloof het of niet, de fysieke locatie van de server heeft invloed op de laadtijden van uw website. Hoe dichter de server zich geografisch bij de gebruikers bevindt die toegang tot uw website proberen te krijgen, hoe sneller ze deze kunnen gebruiken. Als de server die het dichtst bij u of de gebruikers staat die u probeert te proberen toegang te krijgen tot uw website echter aanzienlijk ondermaats is, kunt u het beste de dichtstbijzijnde server vinden met een redelijke hoeveelheid bronnen en betrouwbaarheid.

Samenvattend, zolang de server dichtbij is of in Canada (en het is een fatsoenlijke server), komt alles goed! Het maakt echt niet uit of u op zoek bent naar stadsspecifieke services zoals webhosting in Toronto, Montreal of Vancouver … het snelheidsverschil zal te verwaarlozen zijn.

Opslag

Het laatste dat u wilt, is om u aan te melden bij een webhostingprovider en erachter te komen dat het u niet de opslagruimte biedt die uw website nodig heeft, dit geldt vooral als u een e-commercesite wilt runnen. Bekijk de opslagruimte die een provider biedt met het plan waarvoor u zich aanmeldt voordat u zich ergens voor verbindt, om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de behoeften van uw site.

Uptime

Het is belangrijk dat uw website op elk uur van de dag en nacht toegankelijk is voor uw gebruikers, daar betaalt u tenslotte voor. Om dat te bereiken, streven webproviders ernaar om de best mogelijke uptime-statistieken te bieden. We zijn begonnen met het bijhouden van zowel de algemene uptime als de responstijden voor de grote hostingproviders op de statuspagina van onze websitehost. Zoek enkele getuigenissen van klanten op voor de provider die u overweegt om de echte ervaring te vinden die anderen van hun services hebben gekregen gezien de uptime.

Snelheid

Afgezien van de werkelijke locatie van de server, heeft de manier waarop webhosts hun servers configureren ook een enorme impact op de laadsnelheden.

website snelheidstests

Factoren die van invloed zijn op de algehele prestaties en snelheid zijn de toegewezen CPU-bronnen en het geheugen dat elk account krijgt, hoeveel websites een host per server toestaat, hoe hun serverstack eruitziet met betrekking tot PHP (PHP 7+ is tegenwoordig een must), server-side caching en meer (bekijk onze SiteGround vs HostGator-vergelijking voor een voorbeeld van hoeveel laadtijden kunnen verschillen als u een goede serverconfiguratie heeft). De terminologie is misschien iets te technisch, maar de belangrijkste dingen om naar te zoeken zijn de toewijzing van CPU- en geheugenbronnen + toegestane domeinen per server.

Het hebben van een snelle site is ook belangrijk voor SEO-doeleinden, omdat Google heeft gezegd dat dit een van hun rankingfactoren is!

CDN (Content Delivery Network)

CDN

Een CDN is een enorm netwerk van servers over de hele wereld die een gecachte versie van uw website hebben, de belangrijkste reden om een ​​CDN aan uw site te koppelen, is om de laadsnelheden te maximaliseren, ongeacht waar de bezoekers vandaan komen. Bijvoorbeeld: als een bezoeker uit Frankrijk de site wil doorbladeren, zal de dichtstbijzijnde server of knooppunt op die locatie de website bedienen, in plaats van dat de server in Canada al het werk doet. Andere voordelen van het hebben van een CDN zijn bescherming tegen DDOS-aanvallen en het verminderen van de bronbelasting van uw oorspronkelijke servers.

Veel webhosts hebben de optie om vrij naadloos te integreren met CloudFlare, dat een gratis CDN biedt. Absoluut iets dat de moeite van het bekijken waard is.

SSL-certificaten

SSL staat voor Secure Socket Layer, het is de “s” in https, ook zichtbaar door het hangslot in de meeste moderne browsers, wat aangeeft dat de site die je bezoekt veilig is. SSL-certificaten worden gebruikt om de overdracht van gegevens tussen uw site en de bezoekers te versleutelen. Op het moment dat u dit typt, is het hebben van een SSL-certificaat een absolute must voor elke website (niet alleen voor e-commerce winkels). Het zorgt ervoor dat browsers uw site vertrouwen, waardoor het waarschijnlijker is iets te kopen als dat het doel van uw site is. Een goede Canadese webhost moet gratis SSL-certificaten aanbieden. Op het moment dat we een hostingprovider zien die geld in rekening brengt voor een basis SSL-certificaat, neemt hun algehele score een enorme duik. Er zijn ook verschillende soorten SSL-certificaten, zoals Extended Validation (EV SSL), Organization Validated (OV SSL) en Domain Validated (DV SSL). DV SSL is de basisversie.

Ondersteuning

Ondersteuning is een essentieel onderdeel van elke service, of het nu webhosting is of niet. Webhosting is echter iets dat buitengewoon lastig kan worden als je niet goed thuis bent in en ervaring hebt op dat gebied, waardoor ondersteuning nog essentiëler wordt. U moet er altijd voor zorgen dat elke provider waarmee u zich aanmeldt, live chat en telefonische ondersteuning biedt aan klanten, en misschien wilt u zelfs uitkijken naar 24/7 ondersteuning, zodat u hulp kunt krijgen wanneer u deze nodig heeft.

Back-ups

U wilt ervoor zorgen dat de informatie die u op uw website bewaart altijd veilig is. Daarom zijn back-ups van cruciaal belang.

webhosts back-ups

De meeste webproviders maken regelmatig een back-up van uw informatie en slaan deze voor u op, dus het is verstandig om te kijken hoe vaak ze dit doen en hoe ze uw gegevens herstellen als dat nodig mocht zijn. Controleer ook hoeveel het zou kosten om een ​​oudere versie van uw site opnieuw te implementeren, soms is het gratis, soms niet.

Bandbreedte

De bandbreedte van uw website heeft veel te maken met hoe deze presteert. Of uw website nu klein of groot is, u wilt zeker weten dat deze toegang heeft tot de bronnen die nodig zijn om de best mogelijke gebruikerservaring te bieden. Zoek de bandbreedte op die uw website krijgt toegewezen aan de provider die u overweegt om ervoor te zorgen dat deze toereikend is.

Aantal toegestane domeinen / sites

Zoek op hoeveel domeinen de provider die u overweegt, u kunt hosten op de serverruimte waarvoor u betaalt. Of je nu denkt dat je meer dan één website wilt hosten of niet, het is altijd goed om de vrijheid te hebben om dit in de toekomst te doen.

En dat is het, het lijkt misschien overweldigend om elk punt te behandelen, maar doe het gewoon stap voor stap. Misschien maakt u zelfs een spreadsheet en registreert u alle specificaties voor de beste Canadese webhostingbedrijven, zodat u een gemakkelijk overzicht heeft.

OF

Beste domeinhosting voor Canada

Voordat we hierop ingaan, laten we eerst iets ophelderen, terwijl veel mensen op zoek zijn naar en vragen naar de beste domeinhostingservices, is domeinhosting eigenlijk niet iets. De term is een combinatie van “domeinnaam” en “webhosting”. Wat de meeste mensen bedoelen met domeinhosting, is over het algemeen de configuratie van een website en de URL of domeinnaam.

Aangezien we onze selectie van de beste webhostingservices voor Canada al hebben besproken, zullen we het vanaf nu hebben over de beste domeinregistreerders.

Wat is een domeinnaam?

Domeinnamen zijn de alfanumerieke aliassen die worden gebruikt om toegang te krijgen tot websites. Zonder domeinnamen zou toegang tot websites alleen mogelijk zijn door hun IP-adressen in de browserbalk te typen (bijvoorbeeld: 192.168.2.10). Gelukkig voor ons zijn domeinnamen uitgevonden om IP-adressen te vervangen en het surfen op internet een stuk eenvoudiger te maken. Dus bijvoorbeeld: 192.168.2.10 zou Google.com kunnen worden, hoe geweldig is dat. Dit betekent dat welke domeinnaam u ook koopt, de naam eigenlijk een masker is voor het onderliggende IP-adres.

Wat zijn domeinregistreerders en registers?

Domeinnaamregistreerders zijn bedrijven die de reservering van internetdomeinnamen mogen beheren en IP-adressen aan die domeinnamen mogen toewijzen. Registrars moeten zijn geaccrediteerd door een generiek top-level domain (gTLD) -register of een country code top-level domain (ccTLD) -register. Registries zijn topbedrijven die de verkoop van domeinregistraties moeten delegeren. Telkens wanneer een domeinnaam aan een klant wordt verkocht, moet de registrar het register op de hoogte stellen om het domein te reserveren (en er worden er VEEL elke dag verkocht, bekijk gewoon de bron voor internetgebruikstatistieken die we hebben gemaakt voor een aantal krankzinnige nummers).

domeinnaamregistreerders

Veel hosts zijn ook wederverkopers van domeinnaamregistreerders, wat betekent dat u zich kunt aanmelden voor webhosting en een domeinnaam van hetzelfde bedrijf kunt pakken, waardoor het heel eenvoudig is om uw website op te zetten.

Uw website maken: uw domeinnaam verwijzen naar uw Canadese webhostingservice

Zodra je een domeinnaam hebt gekocht en je hebt aangemeld voor een webhostingpakket (je hebt misschien zelfs al WordPress of een ander CMS op de server geïnstalleerd), is de volgende stap om je domeinnaam naar je webhost te verwijzen en je website te bouwen.

Als u zowel de domeinnaam als webhosting bij dezelfde provider hebt gekocht, zouden ze dat automatisch hebben gedaan en zou u klaar moeten zijn. HostPapa kan dit bijvoorbeeld voor u doen.

Als je je domeinnaam hebt gekocht bij een aparte domeinnaamregistrar zoals Namecheap, moet je daar inloggen op je account en zoeken naar DNS of Name Servers. Naamservers zijn servers die eigendom zijn van uw webhost en worden gebruikt om de domeinnamen te beheren die zijn gekoppeld aan de klanten van de webhosts.

naamservers bijwerken

Hoe u uw naamservers kunt bijwerken:

 1. Zoek de naamservers van uw webhost (bijvoorbeeld: ns1.blahost.com, ns2.blahost.com). Je kunt deze aan je host vragen, of soms vind je ze aan de zijkant wanneer je inlogt op je cPanel.
 2. Kopieer de naamservers
 3. Log in op uw registraraccount en navigeer naar de instellingen voor DNS of Name Servers
 4. Plak de naamservers in de naamservervelden en klik op “update” of “klaar” (of “opslaan”)
 5. Wacht een paar uur, controleer de URL van je site en de site moet live zijn (als je een CMS zoals WordPress hebt geïnstalleerd).

En dat is het voor deze gids, ik hoop dat het heeft geholpen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector