Beste webhosting Australië voor 2020

Als een in Australië gevestigd webbureau zijn we een paar keer in de buurt geweest als het gaat om webhostingproviders.


In de afgelopen 5 tot 10 jaar hebben we VEEL webhostingaccounts gekocht, gedeeltelijk om onze klanten te hosten (waarvan de meeste Australisch zijn), en gedeeltelijk voor onze eigen persoonlijke & zijprojecten (we experimenteren graag ��).

We hebben al onze accounts (meer dan 30 providers) doorgenomen, geanalyseerd welke webhosts goed werken voor Australië (met behulp van live tracking) en welke niet (en waarom). Vervolgens hebben we deze enorme recensie gebouwd & vergelijkingspagina om te delen wat we hebben gevonden, geniet ervan!

Bekijk onze top 3 hieronder voor een snelle referentie!

Web Hosting Company RatingPrice / moDisk SpaceServers in of nabij AUFeaturesReviewsWebsite
hostpapaAUD $ 2,95 (Exclusieve korting – vanaf $ 8,99)100 GB
 • Betaalbaar
 • 100 GB schijfruimte
 • Goede ondersteuning
 • Amerikaanse servers, dus mogelijk een CDN nodig om de laadtijden te versnellen
HostPapa recensie
siteground2AUD $ 4,95 (verlaagd van $ 14,95)10 GB
 • Makkelijk te gebruiken
 • Snelle servers
 • Geweldige 24/7 ondersteuning!
 • 30-dagen geld terug garantie
 • De kosten voor verlenging zijn vrij hoog
SiteGround recensie
A2HostingLogoUSD $ 3,92 (ongeveer AUD $ 5,22)Onbeperkt
 • Onbeperkte schijfruimte
 • Geweldig met WordPress
A2 Hosting recensie

# footable_28687 td.ninja_column_4 {text-align: center; }

Contents

Over onze webhostingrecensies

Hoewel we VEEL factoren gebruiken bij het schrijven van onze webhostingrecensies (beveiliging, ondersteuning, gebruiksgemak, snelheid, belangrijkste functies, enz.), ondersteuning en snelheid zijn de 2 belangrijkste die we overwegen bij het beoordelen van een webhostingservice voor Australië.

⚡ Laten we bijvoorbeeld de snelheid van de website nemen, wist u dat een vertraging van 1 seconde betekent dat paginaweergaven met 11% afnemen? Dat betekent dat meer dan 1/10 van de Australiërs zich afwendt voor elke seconde dat uw site nog steeds wordt geladen …

Dit is waarom het hebben van een goede webhost zo belangrijk is!

Serversnelheid

Enkele van de sites waarop we te zien zijn geweest:

Aanbevolen op sites

Beste webhosting Australië 2020 – beoordelingen

Hier zijn de 23 beste webhostingrecensies voor Australië, met details over hun kosten, ondersteuningsopties en schijfruimte:

1. HostPapa – Beste algehele webhosting

hostpapa.com.au

HostPapa-logo

Prijs: AUD $ 2,95
Schijfruimte: 100 GB
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

Wat de verhouding kosten / waarde betreft, is HostPapa bijna onmogelijk te verslaan. Voor slechts AUD $ 2,95 / maand krijg je 100 GB SSD-schijfruimte, een gratis domeinnaam en geweldige 24/7 ondersteuning!

HostPapa weet ook hoe de serverbronnen correct te beheren, dus alle accounts hebben voldoende stroom om sites op maximale prestaties te laten draaien!

Ze bieden ook veel andere freebies, zoals gratis migratie van uw oude host indien nodig. Ze bieden zelfs een geld-terug-garantie van 30 dagen als je niet tevreden bent, het is behoorlijk indrukwekkend.

HostPapa-functies

Dus als u op zoek bent naar kwalitatieve hosting die betaalbaar is, dan brengen deze jongens de goederen! Afgezien van het hebben van een handige website builder, ondersteunen ze natuurlijk ook alle populaire CMS’s zoals WordPress, Joomla en anderen (400+ apps met 1-klik installatieprogramma’s).

Een leuke kanttekening, ze lanceerden als een van de eerste groene hosts in de buurt, en ze hebben het volgehouden, waarbij ze al het energieverbruik hebben gecompenseerd met milieuvriendelijke, groene energiebronnen.

HostPapa biedt shared hosting, reseller hosting, VPS hosting en WordPress hosting, evenals webdesign services, G Suite en Office 365 integratie ondersteuning. Ze kunnen ook uw domeinnaamregistraties verzorgen (en ja, dat omvat .au-namen zoals .com.au, .net.au, enz.).

HostPapa biedt 24/7 klantenservice via telefoon, livechat en ondersteuningstickets. Meestal hebben budgethosts zoals deze geen ondersteuning, maar de ondersteuning van HP is verrassend snel en behulpzaam bij het oplossen van problemen!

Wat betreft snelheid zijn de datacenters van HostPapa erg goed. Ze hebben een uptime van 99,9% en ze leveren.

Uiteindelijk zijn deze jongens zeer ervaren, betaalbaar en bieden ze kwaliteitshosting aan voor een GEWELDIGE prijs van slechts AUD $ 2,95 / mnd (exclusieve MangoMatter-korting, verlaagd van $ 8,99)!

Voordelen

 • Voldoende schijfruimte
 • Veel freebies
 • Geweldige 24/7 ondersteuning
 • Kosten in AUD
 • Kan zorgen voor uw .com.au-behoeften
 • 30-dagen geld terug garantie

Nadelen

 • N.v.t.

2. SiteGround – Runner-up Overall Web Hosting

www.siteground.com.au

SiteGround-logo

Prijs: AUD $ 4,95
Schijfruimte: 10 GB
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

SiteGround is een andere geweldige webhost, niet alleen zijn hun datacenters razendsnel (kies het Singapore-centrum voor lokale sites), maar ze hebben zelfs hun eigen interne caching-systeem (SuperCacher) om uw sites zo snel mogelijk te bedienen.

Omdat veilige hosting een absolute must is, houden we echt van hun interne beveiligingsconfiguratie die al hun gehoste sites doorzoekt, waarbij ze constant opletten voor mogelijke beveiligingsproblemen. Ze hebben ook een speciaal beveiligingsteam dat dagelijks nieuwe kwetsbaarheden opspoort en vervolgens deze problemen oplost om alles soepel te laten verlopen. Het is erg indrukwekkend!

SiteGround-ondersteuning

Ze hebben 3 hostingplannen voor shared hosting, vanaf slechts $ 4,95 / mo (67% korting op de gebruikelijke prijs)! Oh, + ze hebben ook een geld-terug-garantie van 30 dagen.

SiteGround biedt veel opties voor klantenservice, waaronder een Knowledge Base, tutorials, livechat, telefoon en ticketondersteuning. Volgens het bedrijf zal telefonische en livechat-ondersteuning u helpen om onmiddellijk antwoord te krijgen, terwijl tickets gemiddeld 10 minuten duren, wat behoorlijk indrukwekkend is.

Als het op snelheid aankomt, heeft SiteGround veel te bieden. Ze bieden SSD’s voor snellere laadtijden van websites in vergelijking met traditionele schijven, evenals extra aanpassingen en aangepaste instellingen om de snelheid te optimaliseren. Zoals eerder vermeld, hebben ze ook een op maat gemaakte caching-plug-in genaamd SuperCacher voor nog hogere laadsnelheden. Datacenters van het bedrijf bevinden zich in de VS, VK, NL en SG, dus hun wereldwijde bereik is zeer goed. En natuurlijk een uptime-garantie van 99,9%.

Voordelen

 • Geweldige beveiliging
 • Meerdere datacenters over de hele wereld
 • Gratis CDN, SSL, enz
 • Aanbevolen door WordPress

Nadelen

 • De prijzen voor verlenging kunnen behoorlijk hoog zijn

3. A2-hosting – Beste voor Australische reseller-hosting

www.a2hosting.com

A2 Hosting-logo

Prijs: USD $ 3,92
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

Met 24/7 ondersteuning, supersnelle SSD-schijven, onbeperkte opslag & een in Singapore gevestigde>A2-hostingfuncties

Ze bieden 3 shared hostingpakketten aan, hun goedkoopste plan begint pas bij USD $ 3,92 / maand (ongeveer AUD $ 5,22 / maand).

Ze bieden 24/7/365 klantenservice via alle gebruikelijke kanalen zoals Chat, Telefoon en Support Tickets. Recensies zijn redelijk goed en dingen worden meestal vrij snel opgelost. Ze bieden ook gratis sitemigratie om de overgang naar hun services zo soepel mogelijk te laten verlopen.

A2 Hosting is erg trots op hun “Turbo Servers”, die 20x zo snel zijn als je gemiddelde server. Ze doen dit door een combinatie van een verbeterd Apache-alternatief, meer bronnen per gebruiker en minder gebruikers per server. Ze hebben ook aangepaste caching en gebruiken natuurlijk SSD’s. Het is een erg goede setup met een betrouwbare uptime. Ze hebben 4 datacenters over de hele wereld voor een behoorlijk wereldwijd bereik vergelijkbaar met SiteGround.

Voordelen

 • 4 wereldwijde servers
 • Onbeperkte schijfruimte

Nadelen

 • Kosten in USD

4. Hostinger – Geweldige budget-webhost

hostinger.com

Prijs: $ 0,99
Schijfruimte: 10 GB
Ondersteuning: Live chat, kaartjes

Hostinger maakt momenteel een waanzinnige groei door, en terecht! Ze slagen erin om webhosting te bieden tegen zeer betaalbare tarieven met behoud van hoge kwaliteit.

Wat we leuk vonden, was hun onboarding-proces voor nieuwe gebruikers, de setup was een van de soepelste die we hebben meegemaakt (en we hebben in de loop der jaren VEEL hosts doorlopen). Tel daarbij op dat ze servers over de hele wereld hebben … ook in Singapore, wat perfect is voor Australische websites.

En voor het geval u niet tevreden bent met hun services, bieden ze zelfs een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Hostinger-technologie

Wat betreft hostingplannen, ze hebben de gebruikelijke shared hosting (dat is wat de meerderheid van de mensen nodig heeft), WordPress-hosting (hetzelfde als hun shared hosting, maar het is er alleen om te benadrukken dat ze weten hoe ze WP-sites zeer efficiënt moeten hosten), Cloud hosting , VPS en e-mailhosting. Al hun plannen worden geleverd met de gebruikelijke snelle SSD-opslag, 99,9% uptime-garantie, gratis SSL, enz.

We moeten wel hun op maat gemaakte bedieningspaneel vermelden, het is behoorlijk indrukwekkend. Hoewel de meeste hosts cPanel gebruiken als het configuratiescherm voor het toevoegen en implementeren van sites (die er op dit moment een beetje gedateerd uitziet), heeft Hostinger er zelf een gemaakt. Het ziet er een stuk schoner uit dan cPanel en is zeker een mooie meerwaarde voor hun diensten.

Als het gaat om klantenondersteuning, hebben ze een behoorlijk gedetailleerde kennisbank, compleet met tutorials om je op weg te helpen. Ze bieden ook 24/7/365 live chat-ondersteuning voor het geval je het nodig hebt.

Zoals eerder vermeld, hebben ze servers over de hele wereld, dus zelfs als uw doelmarkt niet in Australië is, kunt u gewoon een van de volgende locaties kiezen om uw site te laten hosten: Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Nederland, Litouwen, Singapore, Brazilië of Indonesië.

Ze hebben 3 gedeelde hostingplannen, waarvan het goedkoopste is slechts USD $ 0,99 / maand (verlaagd van $ 7,99).

Voordelen

 • Makkelijk op te zetten
 • Goed optreden
 • Super betaalbaar
 • Snelle server in Singapore + wereldwijd netwerk

Nadelen

 • Nog geen .com.au-domeinnaamregistraties (wat er niet toe doet als u al een domeinnaam heeft)
 • Kosten in USD

5. MediaFortress – Geweldige Australische webhosting

mediafortress.com.au

Logo van MediaFortress

Prijs: AUD $ 7,70
Schijfruimte: 1 GB
Ondersteuning: Telefoon, kaartjes

Ze zijn begonnen in 2009, zijn nog steeds 100% in Australische handen en kennen de branche zeker vrij goed.

Hoewel ze absoluut aan de dure kant zijn en hun basisplan slechts 1 site en 1 GB opslag omvat, hebben ze het voordeel dat ze ook een digitaal marketingbureau zijn, dus ze kunnen niet alleen helpen met hosting, maar ook met de site build en marketing zelf. Eigenlijk een one-stop-shop. Hun diensten omvatten webdesign, SEO, PPC, socialemediamarketing, e-mailmarketing, enz.

MediaFortress-functies

We hebben hun klantenservice niet hoeven gebruiken, maar ze bieden aan om telefonisch of via ondersteuningstickets te helpen. Omdat ze een kleiner hostingbedrijf zijn, is de ondersteuning meestal persoonlijker, met mensen die om hun reputatie geven.

Ook geen klachten over de snelheid. Ze gebruiken goed geoptimaliseerde lokale servers en garanderen een uptime van 99%, ideaal voor uw gemiddelde bedrijfssites of persoonlijke blogs.

Voordelen

 • One stop shop
 • 100% Australisch
 • Kwaliteitsdiensten

Nadelen

 • Duur

6. GreenGeeks – Beste groene webhosting

www.greengeeks.com

GreenGeeks-logo

Prijs: USD $ 2,95
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

GreenGeeks maakt momenteel een enorme groeispurt door. Het voordeel dat ze hebben is dat ze 300% van de energie die ze gebruiken terug in het net stoppen, heel erg cool. Hun services en ondersteuning zijn behoorlijk indrukwekkend, maar ze hebben (nog) geen servers in de buurt van Australië, hopelijk zullen ze dat snel oplossen. We houden echt van hun op maat gemaakte beveiligingstechnologie om alles schoon en soepel te houden. Hoewel ze een websitebouwer hebben, ondersteunen ze ook de meeste grote CMS’s uit de verpakking.

Greengeeks onboarding

GreenGeeks biedt gedeelde webhosting (ideaal voor kleine Australische bedrijven en blogs), resellerhosting, dedicated servers, WordPress-hosting en VPS-hosting. Ze hebben ook een geld-terug-garantie van 30 dagen als u niet tevreden bent met hun diensten.

Ze zijn altijd goed geweest met ondersteuning. Ze bieden het 24/7 aan, via de telefoon, chat of supporttickets. Hun ondersteunend personeel is behoorlijk deskundig en goed opgeleid.

Als het op snelheid aankomt, weten ze hoe ze hun servers moeten optimaliseren, en dat blijkt uit de snelheid die ze bieden. Ze gebruiken een combinatie van snelle SSD’s, PowerCacher en PHP7 om echt te proberen zoveel mogelijk sap uit hun servers te halen, met een grote uptime-consistentie. Erg indrukwekkend!

Voordelen

 • Milieuvriendelijk
 • Betaalbaar
 • Goede hulp
 • Onbeperkte schijfruimte

Nadelen

 • Geen lokale servers

7. Panthur – Geweldige Australische webhost

www.panthur.com.au

Panthur-logo

Prijs: AUD $ 5
Schijfruimte: 10 GB
Ondersteuning: Telefoon, kaartjes

Panthur is een ervaren & uitstekende Australische webhostingprovider die aanvankelijk begon als een niet-commerciële organisatie. Ze bieden supersnelle webhostingservices en 24/7 klantenondersteuning (wat ook razendsnel is). Ze zijn een lokale webhost met servers in het land, maar hebben geen overzeese als je andere landen wilt targeten.

Panthur heeft 3 hoofdplannen die u bovendien kunt aanpassen: Economy-, Business- en Stealth-hosting, elk niveau stijgt in serverbronnen naarmate u omhoog gaat.

Ze bieden ook domeinnaamregistraties en reseller hosting webdesigners en bureaus. Ze zijn onlangs gekocht door Hostopia en hoewel de schakelaar een beetje rotsachtig was, lijkt alles weer normaal te zijn … inclusief hun snelle ondersteuning.

Panthur-functies

Hun goedkoopste abonnement begint bij $ 5 / maand (hoewel we aanbevelen om met hun bronzen bedrijfsplan te gaan voor die perfecte balans tussen prijs en kwaliteit).

Panthur biedt 24/7 ondersteuning via telefoon en supporttickets. Ze reageren meestal vrij snel en de meeste problemen worden snel opgelost.

Wat betreft snelheid, hoewel ze geen aangepaste caching-plug-in hebben zoals SiteGround … aangezien hun datacenters zich in AU bevinden, en in combinatie met de kracht van hun servers, zijn de laadtijden over het algemeen erg goed, zorg er wel voor dat u een hostingplan dat bij uw site past (wat betekent dat u waarschijnlijk niet hun economieplan moet kiezen om een ​​enorm forum te hosten).

Voordelen

 • Lokale webhost
 • Goed optreden
 • Goede ondersteuning
 • 3 datacenters in Australië

Nadelen

 • Geen overzeese servers
 • Slechts 2 GB schijfruimte op hun basisplan

8. WPHosting – Australische WordPress-host

wphosting.com.au

Logo van WPHosting

Prijs: AUD $ 19
Schijfruimte: 5 GB
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

We houden van deze jongens. Als u WordPress gebruikt en het budget heeft (en uw doelmarkt is in Australië omdat hun servers lokaal zijn), zorgen zij ervoor dat uw site zijdezacht draait. Dat gezegd hebbende, er is geen telefonische ondersteuning voor hun basisplan en ik zag ook geen gratis SSL-opties.

WPhosting-functies

Wat ze wel bieden, is hoogwaardige Australische hosting voor WordPress, inclusief premiumfuncties zoals DDOS-bescherming, dagelijkse geautomatiseerde back-ups en malwarescans om alles superveilig te houden.

Ze bieden ondersteuning via alle gebruikelijke kanalen zoals telefoon, livechat en ondersteuningstickets. Omdat ze WP-hosting aanbieden, zijn hun ondersteunende medewerkers experts op WordPress!

Hun servers zijn volledig geoptimaliseerd voor het uitvoeren van WordPress en dat is te zien. De laadtijden zijn erg indrukwekkend, ze gebruiken SSD’s, PHP7, Gzip en MariaDB om de snelheid te optimaliseren! Ze hosten ook een aantal echt grote merken, dus de kwaliteit van hun hostingservices is zeker goed!

Hun goedkoopste abonnement is AUD $ 19 / maand en wordt geleverd met 5 GB SSD-opslag.

Voordelen

 • WordPress hosting koningen
 • Goede hulp

Nadelen

 • Werkt waarschijnlijk niet als je een beperkt budget hebt …
 • Of gebruik geen WordPress

9. Crucial – Australische groene website-host

www.crucial.com.au

Cruciaal logo

Prijs: AUD $ 19,90
Schijfruimte: 50 GB
Ondersteuning: Telefoon, kaartjes

Sinds de start in 2003 is Crucial flink gegroeid, bekend om zijn eenvoud. Voor $ 22,90 / maand zijn er veel goedkopere opties beschikbaar met meer functies.

Cruciale kenmerken

Ze bieden ook WordPress-hosting, reseller-hosting en VPS-hosting (die in 5 smaken verkrijgbaar is en oplossingen voor Windows en Linux bevat). Hun servers staan ​​in Australië en ze bieden 24x7x365 ondersteuning, wat altijd handig is.

Crucial biedt 24x7x365 ondersteuning via telefoon en ondersteuningstickets. Beoordelingen zijn over het algemeen positief.

Met lokale Australische servers die op SSD’s draaien, zijn de snelheden solide. Hoewel ze misschien hun gepromote PHP-versie zouden moeten veranderen in PHP7, in plaats van te verwijzen naar PHP 5.6+ als hun nieuwste en beste …

Voordelen

 • Geweldig bij VPS-hosting
 • Eenvoud is geen slechte zaak
 • Diensten van hoge kwaliteit

Nadelen

 • Dure gedeelde hosting

10. HostingCloud

hostingcloud.com.au

HostingCloud-logo

Prijs: AUD $ 2,50
Schijfruimte: 5 GB
Ondersteuning: Kaartjes

De nieuwe kinderen in de buurt, als gloednieuw. Ze zijn absoluut goedkoop en bieden gratis SSL, maar zoals de meeste Australische webhosts zijn ze gebonden aan AU, tenzij je een CDN gebruikt (die SiteGround en A2 Hosting bijvoorbeeld gratis aanbieden). Ze zien er perfect uit voor kleine bedrijven die nat willen worden.

Ze hebben 2 abonnementen, één met 5 GB schijfruimte en één met 10 GB. Beide bevatten coole functies zoals gratis cPanel-migraties, 7 dagen back-up retentie en netwerk-DDoS-bescherming. En alle hosting draait op de maximale snelheden van SSD’s.

Omdat ze een budgethost zijn, bieden ze alleen ondersteuning via tickets, hoewel ze behoorlijk responsief zijn, dus over het algemeen een duim omhoog van ons.

Wat snelheid betreft, de gebruikelijke Australische servers die op SSD’s draaien. Sites werken zo soepel als verwacht, redelijk goed voor een budgethost imho.

Voordelen

 • Goedkoop
 • Goede waarde

Nadelen

 • Misschien betere ondersteuningsopties nodig
 • Geen overzeese servers

11. Digital Pacific

www.digitalpacific.com.au

Digital Pacific-logo

Prijs: AUD $ 6,90
Schijfruimte: 1 GB
Ondersteuning: Telefoon, kaartjes

Digital Pacific begon in 2000 en groeide snel uit tot een van de bekendere providers voor webhosting in Australië. Hoewel ze veel keuzes hebben als het gaat om hostingopties, waren de prestaties een beetje twijfelachtig in vergelijking met andere hosts, op hun gedeelde hostingplannen tenminste.

Toen we ze testten, vergeleken we ze rechtstreeks met Panthur (die een goedkoper plan aanbieden) en lieten de servers echt een paar zware scripts maken, we waren niet echt onder de indruk. Hun ondersteuning reageerde echter behoorlijk (nadat onze tests onze site hadden gecrasht).

We houden ook van hoe milieuvriendelijk ze zijn en hoe ze iets teruggeven aan de gemeenschap door deel te nemen aan geweldige projecten en andere evenementen zoals Movember.

Digital Pacific biedt 24/7 ondersteuning via telefoon en ondersteuningstickets via hun klantenportaal. Ze reageren meestal erg goed en kunnen eventuele problemen efficiënt oplossen.

Net als de meeste andere Australische webhostingproviders, richt Digital Pacific zich op lokale servers met SSD’s voor opslag en het werkt goed voor uw gemiddelde persoonlijke en zakelijke websites.

Voordelen

 • Ervaren
 • Veel keuzes

Nadelen

 • Een beetje duur
 • Prestaties (mogelijk verbeterd sinds onze laatste test)

12. Bluehost

www.bluehost.com

Logo van Bluehost

Prijs: USD $ 3,95
Schijfruimte: 50 GB
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

Bluehost is nu een heel oude gastheer, we beschouwen het als een van de veteranen. Ooit heersten ze samen met HostGator over het koninkrijk (ze zouden gastheren zijn als je een klein bedrijf was), nu werden ze allebei gekocht door EIG, het enorme bedrijf dat zoveel webhosts opkocht als het kan ( zoals iPage en Fatcow, die op deze lijst staan).

Bluehost ging de afgelopen jaren snel bergafwaarts, wat het bedrijf zeker pijn deed, gelukkig, de laatste tijd hebben ze hun diensten en ondersteuning verbeterd, tot het punt waarop ze onze lijst weer zouden kunnen opschuiven.

Wat betreft hostingopties, ze bieden gedeelde hosting, cloudhosting, WP-hosting, VPS en dedicated hosting.

BlueHost biedt u een Knowledge Base, videotutorials, livechat, inzending van tickets en telefonische ondersteuning. Ze zijn 24/7 beschikbaar. Beoordelingen over de klantenservice van BlueHosts waren nog steeds overwegend negatief. <- maar nogmaals, ze werken eraan.

De prestaties (inclusief snelheid) van hun goedkoopste Shared Hosting-plan zijn niet bekendgemaakt. Er wordt alleen vermeld dat het genoemde plan ‘standaard’-prestaties heeft. Volgens hun ondersteuningsvertegenwoordiger betekent Standard Performance dat u 25 GB RAM krijgt en dat uw website binnen 2-3 seconden wordt geladen.

Na onderzoek naar hun kennisbasis, kunt u meer CPU, geheugen en bronnen krijgen voor $ 25,99 per maand. Hun Pro-pakket wordt echter gelabeld als “High Performance”, waarbij het 80% minder accounts per server heeft, waardoor het meer bronnen per account kan gebruiken. Met dit pakket komt een hogere snelheid en kracht door minder gebruikers. Datacenters bevinden zich in Utah, VS, wat betekent dat u een CDN zoals Cloudflare nodig heeft om behoorlijke laadtijden voor Australische websites te krijgen.

Voordelen

 • Gratis SSL
 • Voldoende schijfruimte
 • Betaalbaar

Nadelen

 • Amerikaanse servers
 • Rotsachtige reputatie

13. Cloudways

www.cloudways.com

Logo van Cloudways

Prijs: USD $ 10
Schijfruimte: 25 GB
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

Cloudways is een ander beest, ze gebruiken de onbewerkte servers van andere bedrijven en stellen u in staat om krachtige apps en websites op die servers te implementeren, beheren en bewaken, waardoor de gebruikelijke webhosting-tussenpersoon wordt weggelaten. Als je zelfs een beetje techneut bent, kan dit je veel geld besparen.

Ze werken samen met enorme cloudproviders zoals Digital Ocean, Vultr, Amazon AWS en meer. Het echte voordeel is hier de schaalbaarheid die cloudhosting biedt. Dit werkt geweldig voor resource-intensieve applicaties en Australische websites … zoals grote forums of e-commerce sites.

Cloudways biedt u verschillende opties voor ondersteuning, waaronder een Knowledge Base, Ticket Submission, Live Chat, Platform Status Page en Online Fill-Up Forms. Via de invulformulieren kunt u een telefoontje aanvragen, informeren over de verkoop en partner worden.

Hun recensies zijn fantastisch. De meeste beoordelingen verklaarden dat hun klantenondersteuningssysteem erg snel en snel was. Vertegenwoordigers weten wat ze moeten doen om zowel eenvoudige als gecompliceerde problemen op te lossen. Over het algemeen waren klanten tevreden met hun klantenservice.

Met hun goedkoopste abonnement wordt 1 GB aan geheugen (RAM) geleverd. Servers zijn gebaseerd op solid-state schijven voor hogere laadsnelheden in vergelijking met traditionele mechanische schijven. Servers zijn ook PHP 7 Ready. PHP 7 is momenteel de keuze van webontwikkelaars die superieure en snellere prestaties van websites en applicaties bieden in vergelijking met PHP 5.6. CloudwaysCDN zorgt ook voor snellere laadsnelheden van websites over de hele wereld, aangezien gegevens op meerdere locaties over de hele wereld worden opgeslagen.

Ze hebben geoptimaliseerde stapels met geavanceerde cache zoals Memcached, Varnish en Redis voor snelle reacties. Hoge hostingsnelheden voor WordPress en Magento zijn ook beschikbaar vanwege respectievelijk de Breeze-cache en de Full Page-cache. Bovendien hebben ze momenteel 60 datacenters over de hele wereld waaruit u kunt kiezen.

Voordelen

 • Krachtige hosting
 • Zeer schaalbaar

Nadelen

 • Moeilijker te beheersen

14. Inmotion Hosting

www.inmotionhosting.com

InMotion hosting-logo

Prijs: USD $ 6,39
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

InMotion Hosting is hier een andere veteraan, maar ze richten zich vooral op zakelijke hosting en oplossingen, vandaar de hogere kosten. En nogmaals, geen lokale servers. De ondersteuning is echter redelijk goed, net als de rest van hun pakketten … dus als je je op de VS richt, zeker een om te overwegen.

Wat betreft hostingopties biedt InMotion shared hosting, resellerhosting, VPS-hosting, dedicated servers en gespecialiseerde WordPress-hosting. Ze bieden ook webontwerpservices als u lokaal niemand kunt vinden (wat vreemd zou zijn omdat webontwerpers tegenwoordig overal zijn).

Naast de gebruikelijke telefonische ondersteuning, kennisbank en ondersteuningstickets hebben ze ook een Skype-account waarmee u contact kunt opnemen. Over het algemeen zijn de gebruikersrecensies positief en is de ondersteuning responsief en efficiënt bij het oplossen van problemen.

Met de combinatie van hun business class serverconfiguraties en PHP7-ondersteuning, zijn snelheid en prestaties over de hele linie zeer soepel. Ze bieden ook WordPress gespecialiseerde hosting voor nog betere prestaties voor WP-websites.

Voordelen

 • Diensten van hoge kwaliteit
 • Goede reputatie

Nadelen

 • Servers in de Verenigde Staten
 • Duur

15. GreenGeeks

www.greengeeks.com

GreenGeeks-logo

Prijs: $ 3,95 (USD)
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

GreenGeeks maakt momenteel een enorme groeispurt door. Het voordeel dat ze hebben is dat ze 300% van de energie die ze gebruiken terug in het net stoppen, heel erg cool.

Hun services en ondersteuning zijn behoorlijk indrukwekkend, maar ze hebben (nog) geen servers in de buurt van Australië, hopelijk zullen ze dat snel oplossen. We houden echt van hun op maat gemaakte beveiligingstechnologie om alles schoon en soepel te houden.

GreenGeeks biedt gedeelde webhosting, resellerhosting, dedicated servers, WordPress-hosting en VPS-hosting. Ze hebben ook een geld-terug-garantie van 30 dagen als u niet tevreden bent met hun diensten.

Voordelen:

 • Milieuvriendelijk
 • Betaalbaar
 • Goede hulp

Nadelen:

 • Nog geen servers in de buurt van Australië

16. Host Geek

www.hostgeek.com.au

Host Geek-logo

Prijs: $ 4,58
Schijfruimte: 400 MB
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

Net als Media Fortress en Netregistry biedt Host Geek digitale marketingdiensten bovenop hun hostingservices, waardoor klanten het hele pakket krijgen als het gaat om hun online marketingbehoeften.

Ze zijn goedkoper dan de meeste op de lijst, maar hun basisplan wordt geleverd met slechts 400 MB schijfruimte, die mensen snel zullen ontgroeien. Ze hebben een datacenter in zowel Australië als Singapore, waardoor ze iets meer bereik hebben dan de concurrentie.

Wat betreft hostingplannen, ze hebben pakketten voor shared hosting, resellerhosting, VPS, dedicated servers en meer gespecialiseerde hostingplannen voor WordPress, Joomla en Magento. De gespecialiseerde abonnementen zijn duurder maar geoptimaliseerd voor elk CMS.

Voordelen:

 • One-stop-shop
 • Betaalbaar
 • Veel keuzes
 • 100% Australisch eigendom

Nadelen:

 • 400 MB is niet veel schijfruimte

17. WebHostingHub

www.webhostinghub.com

WebHostingHub-logo

Prijs: $ 4,99 (USD)
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

Hoewel ze onbeperkte schijfruimte en bandbreedte bieden, is hun basisplan blijkbaar de helft van de prestaties vergeleken met alle andere plannen. Ze zijn ook een Amerikaanse host met servers in de VS, wat betekent dat sites vrij traag laden als je een Aussie-markt target.

Ze bieden wel zaken als gratis SSL, gratis websitemigratie en een gratis domeinnaam, evenals webdesigndiensten als je ze nodig hebt. Over het algemeen zijn de gebruikersrecensies echter niet fantastisch, dus misschien het beste om naar betere opties te zoeken.

Voordelen:

 • Onbeperkte schijfruimte
 • Gratis SSL, websitemigraties
 • Webdesigndiensten toegevoegd

Nadelen:

 • Amerikaanse servers
 • Een beetje aan de dure kant

18. Locatie5

 www.site5.com

Site5

Prijs: $ 6,95 (USD)
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Live chat

Site5 biedt een fatsoenlijke service, maar als je naar de prijs kijkt, is de waardepropositie er niet echt, omdat er betere hosts zijn die goedkoper zijn. Hun hoofdserver bevindt zich ook in de VS, dus het zou niet geweldig zijn voor Australische sites.

Ze bieden shared hosting, reseller hosting en een volledig beheerde VPS. Elk plan wordt geleverd met gratis websitemigratie en een degelijk back-upsysteem voor het geval er iets misgaat.

Voordelen:

 • Kwaliteitsdiensten
 • Eenvoud

Nadelen:

 • Een beetje te duur
 • Servers in de Verenigde Staten

19. 1&1

www.1and1.com

1 & 1 logo

Prijs: $ 4,99 (USD)
Schijfruimte: 100 GB
Ondersteuning: Telefoon, kaartjes

Deze jongens zijn erg populair in Europa, maar hebben geen datacenters in de buurt van Australië, dus niet zo interessant, tenzij je een buitenlandse doelgroep target.

Ze bieden ook VEEL extra services naast alleen hosting. Van e-mailoplossingen tot online marketingservices en domeinnaamregistratie, ze zijn Europa’s one-stop-shop voor alles wat met websites te maken heeft.

Hun meest eenvoudige abonnement wordt geleverd met 100 GB schijfruimte, gratis SSL en een gratis domeinnaam (althans het eerste jaar).

Voordelen:

 • One-stop-shop
 • Voldoende schijfruimte

Nadelen:

 • Geen servers in de buurt van Australië

20. StableHost

www.stablehost.com

StableHost-logo

Prijs: $ 3,50 (USD)
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, kaartjes

Stablehost is vrij klein begonnen, we hebben ze getest met een paar sites en hebben nooit problemen gehad, gewoon een fatsoenlijke allround host met concurrerende hostingpakketten. Maar nogmaals, hun datacenter bevindt zich in de VS … dus niet zo interessant voor ons.

Dat gezegd hebbende, we zijn onder de indruk van hun geclusterde hostingtechnologie in combinatie met hun aangepaste versies van PHP, MySQL en Litespeed, de prestaties zijn geweldig!

StableHost biedt shared hosting, reseller hosting, VPS en enterprise hosting voor high-traffic sites.

Voordelen:

 • Nette geclusterde hostingtechnologie
 • Diensten van hoge kwaliteit
 • Grote waarde

Nadelen:

 • Servers in de Verenigde Staten

21. WestHost

www.westhost.com

Logo van WestHost

Prijs: $ 1 (USD)
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

We begonnen een paar jaar geleden met WestHost, toen waren ze behoorlijk goed en werden ze zelfs gepromoot door een bekende marketeer en maker van WordPress-plug-ins. Maar sindsdien zijn de prestaties gedaald, begonnen er steeds meer slechte recensies op te duiken … niet helemaal zeker waar ze nu zijn. Maar op dit moment, hoewel ze super goedkoop zijn, zouden we ze waarschijnlijk niet aanbevelen.

WestHost biedt shared hosting, VPS, dedicated servers en WordPress hosting.

Voordelen:

 • Goedkoop
 • Onbeperkte schijfruimte

Nadelen:

 • Rotsachtige reputatie
 • Servers in de Verenigde Staten

22. FatCow

www.fatcow.com

FatCow-logo

Prijs: $ 4,08 (USD)
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

FatCow is suuuuper oud, zoals 1998 oud, en toen waren ze waarschijnlijk best goed. Maar in 2004 kocht EIG ze, en jongen gingen ze bergafwaarts. Ondersteuning is behoorlijk slecht, maar het grootste probleem is de snelheid, het is behoorlijk vreselijk.

Google maar een paar recensies van klanten, het is bijna vermakelijk hoe boos mensen ermee zijn geworden.

Voordelen:

 • Geen idee

Nadelen:

 • De algehele kwaliteit van de dienstverlening
 • Servers in de Verenigde Staten

23. iPage

www.ipage.com

iPage-logo

Prijs: $ 1,50 (USD)
Schijfruimte: Onbeperkt
Ondersteuning: Telefoon, livechat, tickets

Een andere EIG-host, vrijwel hetzelfde verhaal als FatCow, hoewel hun snelheden iets sneller zijn. iPage staat bekend om hun zeer dure verlengingskosten, dure domeinnamen, er is geen cPanel, enz. enz.

Ze hebben ook alleen datacenters in de VS … dus ja, niet echt de moeite waard.

Voordelen:

 • Onbeperkte schijfruimte

Nadelen:

 • De algehele kwaliteit van de dienstverlening
 • Servers in de Verenigde Staten
 • Dure verlengingskosten

Waarom we webhosts voor Australië beoordelen

Het kiezen van de juiste webhostingservice kan echt het verschil maken tussen een bloeiend Australisch bedrijf of een falend bedrijf. Als onze site bijvoorbeeld 2 dagen uitvalt, zou dat een potentieel verlies zijn van gemiddeld 4 tot 8.000 (gemiddeld <- ja, we hebben dit berekend). Dus om te voorkomen dat dit met iemand gebeurt, hebben we enkele van de hostingterminologieën en vereiste specificaties hieronder verduidelijkt (kanttekening: elk episch goedkoop webhostingbedrijf in onze top 10 ondersteunt WordPress en alle andere grote CMS’s, voor het geval je benieuwd).

Dus als u de handmatige route gaat om de beste Australische hostingproviders te onderzoeken en uw eigen website-hostingrecensies wilt maken, zijn dit de specificaties om op te letten bij het kiezen van een host, geniet ervan!

ps: We hebben ook onze persoonlijke top 5 toegevoegd voor de volgende vergelijkingen:

 • webhosting voor NZ
 • hosting Ierland
 • Britse webhosting
 • Canadese hosting
 • webhosting Singapore
 • algemeen beste webhosting
 • webhosting India
 • webhosts Maleisië
 • Hospedagem de sites Brazilië
 • webhosts Pakistan

Inhoudsopgave

Hoe een webhostingprovider te vinden

 • Terminologie: domeinhosting versus webhosting versus domeinregistratie
 • Webhostingtypen
 • Server locatie
 • Uptime
 • Schijfruimte
 • Bandbreedte en gegevensoverdracht
 • Snelheid
 • Ondersteuningsopties
 • E-mailfuncties
 • SSL-certificaten

Australisch webhostingonderzoek

Hoe een webhostingservice voor Australië te vinden?

Webhostingterminologie: domeinhosting versus webhosting versus domeinregistratie

Voordat we ingaan op hoe we de beste Australische webhostingprovider kunnen kiezen, beantwoorden we een van de meest gestelde vragen over hostingterminologie. Wat is precies het verschil tussen domeinhosting, webhosting en domeinregistratie?

Domeinnaam registratie

Laten we beginnen met domeinregistratie. Dit verwijst naar het kopen of registreren van een domeinnaam (uwbedrijf.com.au), wat kan gebeuren via een registrar. De meeste webhosts bieden deze service aan, wat betekent dat u uw domeinnaam kunt kopen en uw site bij dezelfde provider kunt hosten, wat de ideale situatie is omdat de ondersteuning gecentraliseerd is. Als u alleen domeinnamen wilt kopen en geen webhosting, kunt u het beste via een normale registrar zoals NameCheap gaan. Registrars hebben de bevoegdheid om de verkoop van domeinnamen te delegeren en deze toe te wijzen voor IP-adressen (het zal u verbazen hoeveel domeinen er jaarlijks worden geregistreerd, kijk maar op onze statistiekenpagina voor internetgebruik voor een aantal verbijsterende cijfers).

Webhosting uitgelegd

naamservers bijwerkenVervolgens webhosting. Dit verwijst naar de online ruimte waar u de bestanden van uw website host, daarom bevindt u zich op deze pagina om een ​​geweldige webhost voor uw website te vinden. Nadat u uw domeinnaam hebt geregistreerd, wijst u die naam naar uw hostingruimte om de site in browsers weer te geven. U verbindt uw domeinnaam en webhostingprovider meestal door de naamservers van de domeinen bij te werken. Nameservers zijn in feite servers die eigendom zijn van webhosts, met name voor het beheer van de domeinnamen die aan hun klanten zijn gekoppeld. Het gebruikelijke formaat is zoiets als ns1.uwwebhost.com, ns2.uwwebhost.com.

Om de 2 te verbinden, plakt u gewoon de naamservers van uw hosts in de naamservervelden in de instellingen van uw domeinen in de registrar. Maar nogmaals, als u uw domeinnaam koopt terwijl u uw webhostingpakket koopt, bij dezelfde provider, doen ze het allemaal voor u. Dan hoef je alleen maar je favoriete CMS te installeren en voila, je site is live. We hebben zelfs een enorme handleiding geschreven over hoe je een website helemaal opnieuw kunt bouwen, bekijk het eens.

Domeinhosting

Eindelijk domeinhosting. Dit is niet echt iets, domeinhosting is een combinatie van domeinregistratie en webpagina-hosting, vermoedelijk gebruikt door mensen die op zoek zijn naar webhosting, maar niet de juiste terminologie kennen, dus zoeken ze naar “domeinhosting Australië”.

Oké, nu dat duidelijk is, gaan we aan de slag!

Wat zijn de soorten webhosting?

Er zijn 4 soorten hosting: Goedkope Shared Hosting, VPS Hosting, Dedicated Hosting, & Hosting van wederverkopers. Voor de meeste mensen die dit lezen (inclusief degenen die op zoek zijn naar zakelijke webhosting), wilt u kiezen voor het goedkope type webhosting (shared hosting), omdat het perfect is voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Het is een ander verhaal als je duizenden producten online probeert te verkopen, of als je een bloeiend forum hebt, in welk geval dedicated hosting of een VPS een betere optie is.

Voordat we doorgaan met een webhostingvergelijking van deze hosttypen, is er één ding dat u echt moet begrijpen over de hostingwereld: 99,9% van de tijd krijgt u waar u voor betaalt.

Gedeelde hosting

Als u vooral op zoek bent goedkope webhostingservices, dit is waar je voor kwam. Hoewel er bedrijven zijn die gratis webhostingpakketten aanbieden, duren ze meestal niet lang vanwege te veel beperkingen. Wat shared hosting betekent, is dat uw website wordt gehost op een server met een heleboel andere websites. Hoeveel andere websites? Het hangt af van de hostingprovider. Sommige bedrijven plaatsen maar liefst 100 websites op één fysieke server, terwijl andere 20 websites of minder hosten. Voor mensen die specifiek op zoek zijn naar klein tot middelgroot zakelijke webhosting voor Australië, shared hosting is waarschijnlijk het meest voordelige type webhosting voor u. Shared hosting kan zelfs worden gebruikt om e-commerce sites te hosten (afhankelijk van de grootte van de site). Laten we hoe dan ook de voor- en nadelen van shared hosting uiteenzetten.

Voordelen:

 • Relatief goedkoop met websitehostingkosten die beginnen vanaf $ 3,95 / maand
 • Alles werkt uit de doos
 • U heeft geen technische kennis nodig om uw website operationeel te maken
 • Je kunt vrijwel alles doen vanaf een eenvoudig cPanel
 • Wordt meestal geleverd met 1-klik installatiescripts voor WordPress & de andere grote CMS’s zoals Joomla, Drupal, etc.
 • De meeste hosts hebben plannen voor zowel Linux-hosting & Windows-hosting (en de meest voorkomende talen zoals PHP, Java en andere)

Nadelen:

 • Uw website kan langzaam laden als de server overbelast raakt met te veel sites.
 • U staat open voor beveiligingsbedreigingen, zelfs als u niets verkeerds doet.
 • Iemand van uw buren kan meer middelen gebruiken en daardoor krijgt u een slechtere website-prestatie.

Merk op dat niet alle gedeelde hostingplannen hetzelfde zijn. Er zijn plannen die een VPS-achtige prestatie bieden (zoals de voornamelijk in de VS gevestigde beheerde WordPress-hostingproviders). U herkent deze hostingplannen aan hun prijs (vrij duur) – is een mooie balans tussen goedkope webhosting en super premium zakelijke webhosting. Gedeelde hosting is goed voor blogs en kleine websites die niet veel middelen in beslag nemen.

Als je een fatsoenlijke gedeelde host combineert met caching en een CDN, kun je ongelooflijke resultaten behalen. Hieronder is een momentopname van de laadtijd van een van onze zijprojecten, gepingd vanuit Melbourne (ja, die site laadt in minder dan een seconde!).

website snelheidstest

Cpanel – Een snelle uitleg

Een korte opmerking over Cpanel, het meest gebruikte configuratiescherm in de hostingindustrie (dit geldt voor de meeste soorten hosting). Als je er niet bekend mee bent, maak je geen zorgen, Cpanel is supergemakkelijk te gebruiken en wordt meestal geleverd met 1-klik installatieprogramma’s voor WordPress, Joomla, & veel andere systemen. Als je ziet dat een bepaalde in Australina gevestigde webhost Cpanel onder hun vermelde functies heeft, is dat een pluspunt! Australische hosts die hun eigen gepatenteerde bedieningspanelen gebruiken, kunnen enkele problemen hebben (persoonlijke ervaring).

VPS-hosting

VPS staat voor Virtual Private Server. VPS-hosting is een speciaal type hostingservice waarbij hostingproviders een aantal virtuele servers op één fysieke server maken. Als je ooit met virtuele machines hebt gespeeld, weet je al waar ik het over heb. Hoewel het er misschien bekend uitziet, is dit heel anders dan bij shared hosting. Bedrijven bieden meestal 2 soorten VPS-hosting aan:

 • Zelfbeheerde VPS, u heeft de controle over elk aspect van de server, inclusief de technische dingen.
 • Managed VPS, het hostingbedrijf handelt de meeste technische zaken af, terwijl jij je voornamelijk richt op jouw business. Deze optie is duurder.

De webhostingkosten voor VPS-services variëren van $ 30 tot $ 100 + per maand en worden meestal ook gebruikt om gameservers te hosten (dus geschikt voor Minecraft-hosting). Laten we de voor- en nadelen uiteenzetten.

Voordelen:

 • U krijgt uw eigen CPU, RAM en opslag op de virtuele server
 • Significant betere prestaties
 • Volledige controle en root-toegang

Nadelen:

 • Veel duurder dan de goedkopere shared hosting.
 • Je hebt technische kennis nodig om de server te onderhouden
 • Zo niet, dan moet u mogelijk een systeembeheerder inhuren

Toegewijde hosting

Dedicated server hosting is de krachtigste optie van allemaal. In plaats van bronnen te moeten delen met andere mensen – wat in feite het geval is bij beide van de bovenste 2 soorten hosting, krijgt u helemaal zelf een volledig functionele fysieke server. Dit is zo goed als mogelijk voor serverprestaties. Maar aan de andere kant is dedicated hosting waanzinnig duur. Daarom is dit type hosting in de eerste plaats bedoeld voor grote bedrijven die beschikken over resource-intensieve websites en web-apps. Prijzen beginnen over het algemeen bij $ 100-200 per maand.

Hosting van wederverkopers

Australische reseller-hosting wordt meestal alleen gebruikt door webbureaus of individuele webontwerpers die hun eigen klanten willen hosten. Met deze plannen kunt u per klant verschillende accounts aanmaken en ze allemaal vanuit één dashboard beheren (bij voorkeur WHM in combinatie met Cpanel), bandbreedte instellen & ruimtebeperkingen, add-on domeinlimieten en nog veel meer. Reseller-abonnementen zijn absoluut duurder dan uw reguliere hostingpakket, omdat ze het mogelijk maken om meerdere websites te hosten, elk met hun eigen Cpanel.

Webhostingservers in Australië

Web Host Server-locaties: in of uit Australië?

Als u in Australië bent gevestigd, moet u op zoek naar een webhost die zich in of dichtbij Australië bevindt, zo simpel is het. Waarom? Want als u uw website bijvoorbeeld host op een server in de VS, zult u waarschijnlijk leuke problemen tegenkomen zoals vertraging, langzamere laadtijden, vertragingen, etc. De locatie van de server is belangrijk, maar maak u geen zorgen op een stadsspecifiek niveau , dus het maakt niet uit of je op zoek bent naar de beste webhosts in Brisbane, Sydney (zoals Digital Pacific) of Melbourne … je merkt het snelheidsverschil toch niet.

Met behulp van een CDN: Going Global

Dat gezegd hebbende, alleen al omdat uw site op een specifieke server op een specifieke locatie wordt gehost, wil nog niet zeggen dat u niet overal in de wereld snelle laadtijden kunt krijgen. Met behulp van een CDN kunt u uw site overal met minimale vertraging bedienen.

CDNEen CDN- of inhoudsleveringsnetwerk is een geografisch gedistribueerd netwerk van servers dat de locatie van de sitebezoekers gebruikt om een ​​gecachte versie van de inhoud van uw site vanaf het dichtstbijzijnde knooppunt of server te presenteren. Dit helpt niet alleen bij laadtijden, maar kan ook spammers blokkeren, de beveiliging verhogen en u beschermen tegen mogelijke DDOS-aanvallen. Een van de meest populaire CDN’s is CloudFlare, ze hebben eigenlijk een gratis abonnement en veel webhosts integreren redelijk naadloos met hen.

Server-uptime

U moet weten of u op uw Australische hostingbedrijf kunt vertrouwen om stabiele servers en maximale server-uptime te bieden. We zijn begonnen met het bijhouden van zowel de algemene uptime als de responstijden voor de belangrijkste hostingservices op onze webhoststatuspagina. De meeste webhostingproviders garanderen u een uptime van 99,9%. Helaas is dat niet altijd het geval, maar doet het uitstekend werk om de maximale uptime te behouden. U heeft een betrouwbare webhostingprovider nodig.

Schijfruimte

De hoeveelheid opslag houdt in hoeveel bestanden u naar de server kunt uploaden. Voor blogs en kleine Australische websites heb je niet meer dan een paar GB nodig, wat de meeste goedkope webhostingbedrijven bieden. Maar als u een grotere website wilt hosten, moet u een hostingplan met meer opslagcapaciteit krijgen. Zorg ervoor dat u een voordeel geeft aan bedrijven die SSD-schijven gebruiken voor het opslaan van gegevens in plaats van gewone harde schijven. SSD-opslag presteert tot x10 beter in lees- en schrijfsnelheden.

Bandbreedte en gegevensoverdracht

Veel website-hostingservices promoten deze twee dingen als één. Maar ze zijn totaal anders. Bandbreedte is de snelheid waarmee gegevens kunnen worden overgedragen. Gegevensoverdracht vertegenwoordigt daarentegen het gegevensverkeer dat uw website genereert – meestal gemeten en beperkt per maand. Gegevensoverdracht hangt af van hoeveel bezoekers u heeft en hoe groot uw bestanden zijn. Controleer dus zeker wat de limiet is voor het hostingplan dat u wilt kiezen. Sommige Australische hosts hebben zowel onbeperkte bandbreedte als gegevensoverdracht.

Snelheid en reactietijd

ServersnelheidHoewel deze eenvoudig lijkt, is hij eigenlijk meerlagig. De meeste mensen denken dat het verkrijgen van de snelste webhostingservice een combinatie is van serverprestaties + Australische locatie, wat betekent dat zolang de server soepel draait en de locatie van het datacenter zich in Australië bevindt (zoals hierboven vermeld), dit zou moeten zijn oke. Dit is echter zeker niet het geval.

In feite zijn er meerdere webhosts met servers in Singapore of in het buitenland die beter presteren dan servers met servers in AU (zoals Hostinger). De waarheid is dat de beste hosts meestal op maat gemaakte systemen en scripts gebruiken om zoveel mogelijk prestaties uit hun datacenters te persen. Als je dat combineert met superieure hardware en functies zoals caching op de server, PHP7-ondersteuning, LiteSpeed-integratie, zal de Australische webhostingcompetitie uit het water komen. De juiste serverconfiguratie kan echt een verschil maken als het gaat om laadtijden en snelheid, bekijk gewoon onze SiteGround versus HostGator-vergelijking voor het verschil daar (en vergeet niet dat sitesnelheid nu een rankingfactor is volgens Google, dus het is belangrijk ook voor SEO).

We gebruiken de ping-tool van Keycdn om de reactietijden voor onze website-hostingproviders te controleren.

(terug naar de vergelijkingstabel)

Klantenservice

Als u specifiek op zoek bent naar de beste website-hosting, wilt u zeker weten dat hun ondersteuningsteam betrouwbaar is. Eerst kijken we naar het aantal ondersteuningsopties en hun reactietijden. Deze kunnen telefonische ondersteuning, livechat, ondersteuningstickets, een gedetailleerde kennisbank en zelfs videozelfstudies omvatten.

We hebben ontdekt dat supporttickets nog steeds de meest efficiënte manier zijn om de meeste problemen opgelost te krijgen, ze zijn ook het gemakkelijkst schaalbaar voor de webhost (wat van cruciaal belang is wanneer een hele server uitvalt en ze een enorme toestroom van klachten ontvangen).

Vervolgens moeten we overwegen of de host hun ondersteuning uitbesteedt, of als het in eigen beheer is, beide opties hebben hun voor- en nadelen, waarbij uitbestede ondersteuning beter is voor schaalbaarheid en consistentie, maar interne ondersteuning is meestal sneller op de bal en meer deskundig.

E-mailfuncties

Als u het volledige hostingpakket van één enkele provider wilt, moet u controleren op e-mailfuncties (meestal belangrijker voor mensen die op zoek zijn naar zakelijke webhosting, omdat ze waarschijnlijk meerdere e-mailadressen nodig hebben). Niet alle webhostingservices bieden u de mogelijkheid om e-mailaccounts voor uw domeinen te maken. Als ze dat doen, controleer dan of ze een interface voor de webmail bieden, misschien onbeperkte e-mail aanbieden (meestal niet het geval maar je weet maar nooit) en integratie met externe services. Pas ook op voor beperkingen. Bij sommige providers kunt u maximaal 100 e-mailadressen maken of 200 e-mails per uur verzenden.

Webhost-back-ups

Back-ups zijn erg belangrijk, maar staan ​​helaas voor de meeste mensen laag op de prioriteitenlijst. U moet regelmatig een back-up van uw website, database en e-mailbestanden maken (idealiter met dagelijkse back-ups). Controleer of het bedrijf back-ups aanbiedt en hoe vaak ze een back-up van uw bestanden maken. Ontdek ook hoe u de bestanden kunt herstellen als er iets misgaat. Sommige bedrijven brengen kosten in rekening voor een back-upherstel, terwijl andere de service gratis aanbieden.

Aantal addon-domeinen / databases

Dit is belangrijk als u van plan bent om meer dan één website te hosten met uw website-hostingplan. De goedkopere hostingplannen zijn vaak beperkt tot slechts één website.

Dat gezegd hebbende, als u supergoedkope abonnementen met onbeperkte domeinen ziet, weet dan dat de algehele prestaties waarschijnlijk bergafwaarts gaan naarmate u meer domeinen toevoegt. Dit komt omdat uw serverbronnen niet worden geschaald op basis van het aantal domeinen dat u gebruikt, wat resulteert in zeer slechte prestaties op al uw sites.

SSL-certificaten

Het beveiligen van uw site met een SSL-certificaat wordt snel een vereiste in plaats van een optie, dus niet alleen e-commerce sites hebben er een nodig, maar ook elke andere site. Google labelt zelfs niet-https-sites als onveilig, wat van invloed is op uw conversieratio’s. SSL (Secure Sockets Layer) is in feite een technologie voor het tot stand brengen van een gecodeerde link tussen een server (webhost) en een client (de browser). SSL maakt het mogelijk om persoonlijke informatie zoals creditcardnummers en inloggegevens veilig te verzenden.

SSL-certificaat Australië

Wanneer u potentiële webhosts onderzoekt, kijk dan of ze gratis SSL-certificaten aanbieden (bij voorkeur met een eenvoudige installatie met één klik zoals SiteGround doet). Als dat niet het geval is, kun je nog steeds een gratis certificaat krijgen van Let’s Encrypt en je host vragen het voor je te installeren. Dat gezegd hebbende, zou de beste website die Australië host, dit standaard gratis moeten aanbieden.

Wereldwijd servernetwerk

En dat is het, het lijkt misschien overweldigend om alle punten te behandelen, maar doe het gewoon stap voor stap. Misschien maakt u zelfs een spreadsheet en registreert u alle specificaties voor de Australische webhostingbedrijven die u vindt, zodat u een gemakkelijk overzicht heeft.

OF

Veel Gestelde Vragen

Wat is de beste webhosting voor kleine bedrijven?

Naar onze mening is Hostinger de beste webhost voor kleine bedrijven. Het is echt de voordeligste host als je kijkt naar de kwaliteit van hun services. Hostinger biedt 10 GB schijfruimte op hun basisabonnement en wordt geleverd met gratis SSL, SSD-hosting, 24/7 ondersteuning en een geld-terug-garantie van 30 dagen. Ze zijn er ook erg goed in om hun servers te allen tijde veilig te houden en soepel te laten werken.

Hoeveel kost webhosting per jaar?

Webhosting kost slechts $ 20 per jaar, hoewel dat aan de goedkope kant zou zijn. Als u een hoogwaardige webhost voor uw bedrijfswebsite of blog wilt, kunt u verwachten dat u ongeveer $ 60 per jaar betaalt. Het kan duurder zijn als u grotere websites wilt hosten, zoals e-commerce winkels, omdat u mogelijk meer schijfruimte of CPU-bronnen en RAM nodig heeft.

Hoe kan ik mijn website gratis hosten??

U kunt uw website gratis hosten met WordPress.com en vergelijkbare services. Ze zorgen voor alles, maar je komt vast te zitten met een subdomein in plaats van een professioneler domein (yourbusiness.com.au). Met WordPress zou het yourbusiness.wordpress.com zijn, andere diensten die vergelijkbare gratis hosting aanbieden, zijn Wix en Blogger.

Kan ik mijn website op Google hosten?

Google host geen normale websites of zakelijke websites, u heeft een speciale webhostingprovider nodig om uw site te hosten. Google bezit een service genaamd Blogger waarmee u gratis een eenvoudige website kunt krijgen, maar u zult zonder veel flexibiliteit qua ontwerp gebonden zijn aan een specifiek inhoudbeheersysteem.

Kan ik mijn eigen website op mijn computer hosten?

U kunt uw eigen site op uw computer hosten door een lokale installatie te gebruiken. WAMP is de juiste term om te gebruiken en u kunt WampServer gebruiken om de volledige stapel te installeren. Het is niet super eenvoudig om te doen als je niet bekend bent met zaken als MySQL, PHP, Apache, etc. Het makkelijkste is om een ​​online gids te volgen over het lokaal installeren van WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map