De 9 beste nettstedbyggere (sammenligning) |

nettstedbyggereHvilken nettstedbygger skal du velge?


Det er mer enn 50 forskjellige nettstedbyggere på markedet.

Hvert av disse verktøyene lover deg å lage et nettsted enkelt til en lav pris.

Men hva med deres faktiske brukervennlighet og ytelse? Og hva med fleksibilitet – kan du opprette en nettbutikk eller en blogg?

Vi bestemte oss for å bruke litt tid og penger på å registrere deg, teste og gjennomgå de 9 mest populære nettstedbyggere.

Vi bygde også et enkelt “5-minutters” testnettsted med hver byggherre og overvåket oppetid og hastighetsytelse i 12+ måneder.

Men først:

Hvem bør bruke en nettstedsbygger? Er det for deg?

Nettstedsbyggere er en fantastisk ressurs når de brukes riktig. Dessverre stemmer de ikke for alle. Når det er sagt, er det sannsynligvis riktig for deg hvis du vil opprette en:

 • Småbedrifter nettsted
 • Personlig nettsted (blogg)
 • e-handelsnettsted (nettbutikk) for å selge produkter eller tjenester

… og du vil ha det raskt og billig.

Det er det sannsynligvis ikke for deg hvis:

 • Du er en erfaren webutvikler / designer som kjenner HTML, CSS og PHP
 • Du ønsker å lage et nettsted som er veldig sammensatt og stort

Full avsløring: Vi på hostingfacts.com tjener en provisjon hvis du ender med å kjøpe en nettstedbygger gjennom lenker i denne anmeldelsen. Takk for støtten (se gjennomgangsprosessen vår).

De 9 beste nettstedbyggere av 2020

Her er en oversikt over de 9 mest populære nettstedbyggere:

1. Wix.com

Wix hjemmeside

 • Fordeler med å bruke Wix 

+ Veldig enkel å bruke (dra og slipp)
+ Gratis versjon & gratis prøveversjon tilgjengelig
+ 630+ temaer og maler
+ Bra for nettsteder, blogger, nettbutikker
+ Pålitelig ytelse
+ AI byggherre (5min nettsted)
+ 30-dagers pengene-tilbake-garanti

  • Ulemper ved å bruke Wix

Ingen live chat, billetter / telefon
E-postkontoer koster ekstra

Wix nettstedbygger kommer med 630 temaer som passer for mange forskjellige virksomheter, enkeltpersoner og ideelle organisasjoner.

De har kategorisert temaene sine etter fotografi, portefølje, reise, mat, skjønnhet og mer. I tillegg til det har de mange temaer som er best egnet for en blogg, nettbutikk eller et bedriftsnettsted:

Wix-maler

I tillegg til flere tema-design, lar Wix brukerne også velge mellom 100+ forskjellige skrifter, og hvis det ikke er nok, kan du også laste opp dine egne tilpassede skrifter. Hvis du trenger bilder på nettstedet ditt, inkluderer de et bibliotek med mer enn 1000 bilder.

Med Wix kan du lage et galleri for å vise frem arbeidet ditt. De inkluderer også en gratis favoritt- og logoprodusent. Hvis du ikke har en logo på nettstedet ditt, kan dette verktøyet definitivt hjelpe deg med å lage en (selv om du ikke har noen designferdigheter).

Det er også rimelig å si at Wix er litt mer enn bare en “nettstedbygger.” Med Wix kan du opprette en nettbutikk for å selge produktene dine, lage kuponger og sende ut nyhetsbrev på e-post.

Videre, i motsetning til mange andre populære verktøy for bygging av nettsteder, har Wix inkludert a dra og slipp-funksjonen – dette gjør det å lage et nettsted så enkelt som mulig. Slik fungerer dra og slipp på Wix:

Wix Drag and Drop Editor

Dra og slipp er en Wix-funksjon som lar deg ganske enkelt omorganisere nettstedet ditt, legge til seksjoner / blokker og gjøre endringer som gjør publisering og gjør endringer på nettstedet ditt nesten umiddelbart.

I tillegg har de nylig lagt til en ny funksjon som heter ADI. Kort sagt, det er en AI som lager et helt unikt nettsted for deg på mindre enn noen få minutter. Med bare noen få enkle spørsmål vil Wix AI designe et nettsted som passer for din virksomhet og behov. Ingen to nettsteder vil noensinne se like ut, noe som betyr at du kan få et fullt tilpasset nettsted.

Wix-brukere kan også redigere nettstedet sitt på andre enheter, som de har iOS- og Android-apper tilgjengelig. Sist, men ikke minst, kan flere redaktører / forfattere tilordnes et nettsted, noe som er en god fordel hvis du har et større team eller organisasjon som skal administrere nettstedet / butikken. Deres støtte er tilgjengelig via telefon og billetter.

Når du har registrert deg hos Wix, vil de også være ansvarlige for å være vert for nettstedet ditt og sørge for at det laster raskt. I løpet av de siste 12 månedene har vi hatt en stabil oppetid på 99,98% og sidehastighet på 412 ms, noe som er bra sammenlignet med mange andre.

Wix tilbyr også en gratis plan for å teste ut tjenesten deres. Hvem som helst kan opprette en konto og begynne å bygge et nettsted umiddelbart. Den eneste advarselen er at du ikke kan koble til ditt eget domenenavn, og nettstedet ditt vil ha Wix-annonser. Hvis du liker det du har opprettet, kan du alltid oppgradere senere.

Prisoversikt:

 • Alle planer kommer med en 14-dagers gratis prøveperiode
 • Alle planer inkluderer SSL (https: //)
 • Alle årlige planer inkluderer et gratis domenenavn for 1 år, senere fornyet for $ 12,95 / år
 • Den billigste planen koster $ 13 / mo og inkluderer 2 GB båndbredde og 3 GB lagring
 • Den billigste e-handelsplanen starter $ 23 / mo og inkluderer ubegrenset båndbredde og 20 GB lagring
 • Hver e-postkonto koster $ 6 / mo gjennom Google Suite

Vår testside laget med Wix.com
Informasjon om oppetid og hastighet

2. ConstantContant.com (CTCT Builder)

 • Konstant kontaktbygger

  Fordeler med å bruke CTCT Builder

+ Enkel og enkel å bruke
+ Gratis versjon
+ Inkluderer AI byggherre
+ 24/7 live chat support
+ Stort utvalg av gratis bilder
+ 30 dager pengene tilbake-garanti

  • Ulemper ved å bruke CTCT Builder

Bruker layout i stedet for maler
– Det er vanskelig å redigere / tilpasse bilder

Constant Contact Builder gir kundene en guidet AI-veiviser som lager et helt tilpasset nettsted som du kan legge til innholdsforslag og personlige bilder..

AI-byggherren oppretter automatisk en mobilvennlig webside som vil se fantastisk ut på alle enheter. Det er enkelt å redigere det nylig genererte nettstedet ditt med forhåndsbygde alternativer, tekst-, farge- og bilderedigeringsverktøy (det har også en integrasjon med Unsplash som gir deg tilgang til over 1 million bilder av høy kvalitet). Dessuten tilbyr det e-automatisering, tredjeparts plugins og støtter automatisk synkronisering med sosiale nettverk.

Konstante kontaktbyggermaler

Hvert nettsted opprettet med Constant Contact Builder er avhengig av et robust og raskt innholdsdistribusjonsnettverk (CDN) som lar besøkende få den raskeste lasteversjonen som er tilgjengelig til enhver tid. Denne nettstedsbyggeren tilbyr en AI-drevet logo produsent som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å få merkevarebyggingen din riktig.

Det er enkelt å jobbe med konstant kontakt AI-byggherre. Du trenger bare å svare på noen få spørsmål, og nettstedbyggeren oppretter et personlig nettsted basert på svarene dine.

Du kan enkelt legge til nye sider og redigere seksjoner, samt tilpasse oppsett ved hjelp av AI-drevet byggherre, noe som gjør det raskt og enkelt å opprette nettstedet ditt på kort tid.

Konstant kontakt online designer

Constant Contact Builder tilbyr integrasjon med store betalingsportaler inkludert Paypal og Stripe.

Integrasjonen med Unsplash-bildebiblioteket gir klienter tilgang til mer enn en million kvalitetsbilder, noe som kan ta byrden av å ta bilder i høy oppløsning og stadig skaffe kvalitetsbilder ut av hendene dine..

Denne nettstedsbyggeren tilbyr en gratis plan (ingen kredittkort kreves), og det har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Gratisplanen gir deg en mulighet til å bli vant til plattformen og bestemme om du vil oppgradere den med tilleggsfunksjoner senere. Imidlertid er e-postabonnentlisten begrenset til gratisplanen.

Årsaken til at denne plattformen er en så mektig markedsføringsløsning for e-post er at den gir deg sjansen til å sende målrettede e-postmeldinger som du kan tilpasse. Den tilbyr også flotte funksjoner som nettstedanalyse, lead capture-skjemaer og et alternativ for registrering av hendelser som kan hjelpe deg med å få tilstedeværelse til hendelsene dine.

Plattformen tilbyr en 24/7 live chat, e-post og telefonsupport. Constant Contact Builder er også et smart alternativ for eCommerce-eiere, ettersom plattformen lar kundene sette opp en nettbutikk selv mens de bruker gratis prøveversjon. I tillegg er det ingen transaksjonsgebyrer for kunder som får Business Plus-planen.

Teststedet vårt med Constant Contact Builder viste en stabil oppetid på 99,98% og en sidehastighet på 264 ms. Alt i alt er Constant Contact Builder et solid og rimelig alternativ for små bedrifter, e-postmarkedsføring av nybegynnere og ikke-teknologiske bedriftseiere som ikke ønsker å bry seg med en langvarig designprosess for nettsteder..

Prisoversikt:

 • Gratis plan tilgjengelig
 • Alle planer inkluderer et gratis SSL-sertifikat (https: //)
 • Alle betalte planer har et gratis domene i 1 år, senere fornyet for $ 22,00 / år
 • Den billigere betalte planen koster $ 10 / mo og inkluderer ubegrenset båndbredde og lagring
 • e-handel er inkludert selv i gratisplanen, men begrenset til 3 elementer og har 3% transaksjonsgebyr (ubegrenset og 0% gebyr med Business Plus-plan)

Vår testside laget med ConstantContact.com
CTCT Builder oppetid og hastighetsdata

3. SITE123.com

 • SITE123

  Fordeler med å bruke SITE123

+ Bra for små nettsteder som blogger
+ Gratis begrenset plan med annonser
+ Kan legge til nettbutikkfunksjon
+ Kan legge til galleri
+ Nettstedets oversettelsesfunksjon

  • Ulemper ved å bruke SITE123

Ingen dra og slipp
– Ikke alt kan tilpasses helt

SITE123 er en enkel nettstedsbygger som lar deg opprette et lite forretningsnettsted, en blogg eller et e-handelsnettsted innen noen få klikk. Du kan starte med å bruke noen av deres høykvalitetsmaler – alle SITE123-maler er fullt responsive og optimaliserte for mobile enheter.

SITE123 Maler

SITE123 er fleksibel når det gjelder å laste opp bilder, endre skrifter og fargevalg og justere strukturen og utformingen av hjemmesiden til det nye nettstedet ditt, selv om du ikke kan endre maler når nettstedet ditt blir offentlig. Plattformen har hundrevis av gratis arkivbilder og tilgang til Google-fontbiblioteket. Den integrerer apper med bare noen få klikk og kan koble seg til 25 forskjellige sosiale medieplattformer.

Denne spesielle nettstedbyggeren gir et alternativ til å dra og slippe nettstedbyggere ved å velge å gi klienter et forenklet alternativ som lar dem laste opp innholdet i en wireframe-layout. Advarselen her er at selv om bruk av det enkle grensesnittet gir en raskere oppsetting av prosessen, reduserer den tilpassbarheten.

Det som spesielt skiller SITE123 fra andre nettstedbyggere, er at det gjør det mulig for klienter lage flerspråklige nettsteder. Dette er et solid alternativ for internasjonale virksomheter fordi de ikke trenger å ha flere nettsteder på andre språk, men bare flere språkversjoner av nettstedet deres.

SITE123 hjelper klienter å berike nettstedets innhold ved å gi dem en omfattende liste over plugins for nettsteder, inkludert analyseverktøy, live chat support, markedsføring og webmaster verktøy..

Plattformen tilbyr anstendig SEO-funksjonalitet – klienter kan redigere meta- og tittelbeskrivelser, tilpasse URL-er og legge til alt-tekst til bilder. Google Analytics er også en del av SITE123s programtilleggsliste for nettsteder.

Denne plattformen tilbyr 24/7 live chat og telefonsupport for alle typer teknisk assistanse. De tilbyr også tilgang til sitt kunnskapssenter, fullpakket med gratis guider om hvordan de kan bruke verktøyene sine og funksjonene, og klienter kan også sjekke ut tutorials for byggherrer på nettstedet på Youtube-kanalen deres for mer info.

Med SITE123 kan du enkelt aktivere den domenerelaterte e-posten din, noe som er avgjørende når det kommer til markedsføring av nettsteder og forretningsmessig omdømme.

SITE123 Backend

Klienter kan akseptere PayPal og Stripe online betalinger gjennom plattformen. Kupongkoder kan også leveres gjennom sosiale medier og e-postmarkedsføring. I tillegg tilbyr SITE123 et gratis SSL-sertifikat for å sikre at du ikke vil oppleve noen uautorisert tilgang.

I løpet av de siste 12 månedene har SITE123 levert en stabil oppetid på 99,87% og en sidehastighet på 724ms. Dessverre siden SITE123 siden begynnelsen av september har blokkert Pingdom fra å spore nettstedene deres, spurte vi live chat-supporten deres om det, men de kunne ikke hjelpe oss.

Prisoversikt:

 • Gratis versjon tilgjengelig
 • Alle planer inkluderer SSL (https: //)
 • Alle årlige planer inkluderer et gratis domenenavn for 1 år, senere fornyet til $ 13,00 / år
 • Den billigste planen koster $ 8,45 / mo og inkluderer 5 GB båndbredde og 10 GB lagring
 • Den billigste e-handelsplanen starter $ 14.45 / mo og inkluderer 45 GB båndbredde og 90 GB lagring
 • Begrensede e-postkontoer (gratis – 0, avansert – 2, profesjonell – 5, gull – 10)

Vår testside laget med SITE123.com
SITE123 har blokkert Pingdom-sporing siden september. Her er tidligere data om oppetid og hastighet

4. Squarespace.com

 • Square

  Fordeler med å bruke Squarespace

+ Enkel å bruke, bruker dra og slipp
+ Moderne 70+ temaer og maler
+ Veldig intuitivt
+ Pålitelig support via e-post
+ Godt utvalg av tilleggsfunksjoner
+ Best for kreative virksomheter / mennesker

  • Cons av USing Squarespace

Høye månedlige kostnader
Begrenset tredjepartsintegrasjon

Squarespace er en nettstedsbygger som tilbyr 100+ veldesignede temaer som svarer både på telefoner og nettbrett. Når det gjelder design, skrifter, størrelser og bilder, er Squarespace plattformen som streber etter perfeksjon. Site Styles-menyen deres gjør det mulig å tilpasse mal. Plattformen lever absolutt opp til det “Build It Beautiful” tagline.

Squarespace Maler

En stor fordel som Squarespace har i forhold til andre nettstedbyggere er at det gir muligheten til å bytte mal uten å miste noe innhold. Plattformen lar deg til og med bruke flere maler for samme nettsted på en gang. Hvis det er viktig for deg at nettstedet ditt har et fantastisk design, gir Squarespace deg den kreative friheten til å lage unike maler ved å bytte dine egne fotografier, men de må være i høy oppløsning.

Hvis du er interessert i å blogge, er Squarespace et solid alternativ fordi det tilbyr kundene en rekke nyttige funksjoner, inkludert funksjonalitet for flere forfattere, postplanlegging, AMP-støtte og til og med muligheten til å være vert for din egen podcast.

Det er fire Squarespace-mobilapper tilgjengelig. Den beste heter ganske enkelt Squarespace og gir deg muligheten til å omorganisere nesten alle aspekter av nettstedet ditt, inkludert blogger, butikk og sider..

Plattformen tilbyr solide SEO-optimaliseringsalternativer, inkludert muligheten til å tilpasse metabeskrivelsen, taggene og URL-ene (for enhver side). Du kan legge til alt-tekst for bilder, men det er mer komplisert sammenlignet med andre nettstedbyggere.

Selv om det tilbyr et fint utvalg av tilleggsfunksjoner, inkludert sosiale medier-widgeter, galleri-widgeter, verktøy for restauranter og timeplanlegging, støtter ikke Squarespace utvidelser og tredjepartsapper. Tredjepartsapper kan bare implementeres hvis du bruker Code Injection som verktøy for utviklere.

Squarespace lar e-handelsnettsteder legge til en nettbutikk med et grensesnitt der de enkelt kan administrere rabatter på produkter, bestillinger, lager og kuponger. Betalingsbehandling kan gjøres gjennom Stripe, Apple Pay og PayPal. Squarespace tillater ikke ekstra utflukter med betaling.

Squarespace-grensesnittet ser tiltalende og minimalistisk ut, men det er ikke intuitivt. Brukbarheten overlater noe å være ønsket – siden det krever at du stadig lagrer nye endringer som kan være tidkrevende.

Squarespace Backend

Plattformen har 6 grensesnittspråk (EN, ES, FR, DE, IT, PT), men er ikke veldig robust når det gjelder å lage flerspråklige nettsteder fordi den bare er avhengig av Google translate.

Nylig lanserte Squarespace flere fantastiske nye funksjoner – Forsidebygger, G Suite, og Getty Images. Den nyeste versjonen (versjon 7) har implementert noen gode redigeringsfunksjoner, inkludert muligheten til å redigere innhold live ved å bruke inline-redigering.

I løpet av de siste 12 månedene har vi overvåket Squarespace-ytelsen ved å bruke vår egen testside, og plattformen har levert en stabil oppetid på 99,99% og en sidehastighet på 587 ms.

Plattformen tilbyr 24/7 kundestøtte, live chat og e-postbilletter, men tilbyr ikke telefonstøtte. I tillegg har de en stor kunnskapsbase med retningslinjer og videoer.

Prisoversikt:

 • 14-dagers gratis prøveversjon med de fleste premiumfunksjoner
 • Alle planer inkluderer SSL (https: //)
 • Alle årsplaner inkluderer et gratis domenenavn for det første året etter fornyelse til $ 20,00 per år
 • Den billigste planen koster $ 12 / mo og inkluderer ubegrenset båndbredde og lagring
 • Den billigste e-handelsplanen starter $ 26 / mo og inkluderer også ubegrenset båndbredde og lagring
 • 1 gratis Gsuite-konto i et år, fornyes til $ 6 / mo gjennom Google Suite

Teststedet vårt er laget med Squarespace
Kvadratets oppetid og hastighetsdata

5. HostGator.com (Gator Builder)

 • HostGator nettstedbygger gjennomgang

  Fordeler med å bruke Gator Builder

+ Enkel og enkel å bruke
+ Kostnadseffektiv
+ 200+ nettstedsmaler
+ Gratis bildegalleri
+ Billig

  • Ulemper av Usyndg Gator Builder

Treg kundesupport
Ingen gratis plan eller prøve

Gator er en populær nettstedbygger som lar deg opprette et lite forretningsnettsted, en blogg eller et e-handelsnettsted.

Plattformen tilbyr en intuitiv dra og slipp editor å opprette nettstedet ditt. Den har en håndfull veldesignede maler som er utrolig enkle å tilpasse med den enkle redigereren – dra, slippe og publisere er forenklet til det maksimale.

Alle de profesjonelle malene deres er mobilvennlige, slik at klienter vil få et responsivt nettsted fullt optimert for mobil, noe som kan forbedre brukeropplevelsen på nettstedet betydelig. Du kan velge mellom over 200 profesjonelt designet nettstedmaler, og de har en ekspansiv innebygd arkivfotobibliotek hvor du også kan få kvalitetsbilder.

Gator-maler

Plattformen har integrert nettstedanalyse som holder klienter informert om viktig nettstedstatistikk som antall besøkende eller de viktigste trafikkildekildene. Hver Gator-plan leveres med en gratis SSL-sertifikat som automatisk legges til hvert domene, slik at du kan være sikker på at nettstedet ditt er sikkert mot uautorisert tilgang.

Gator er ikke en høyytelsesbygger og egner seg ikke for komplekse nettsteder, men er veldig bra for ikke-tekniske personer som ønsker å starte en liten bedrift eller en personlig blogg. Når det er sagt, er Gator en relativt ny nettstedbygger, så det er veldig sannsynlig at det vil bli oppgradert over tid.

HostGator Nettstedbygger Backend

Når det gjelder små e-handelsnettsteder, fungerer Gator godt nok – den tilbyr alle de grunnleggende funksjonene inkludert lagerkontroll, kupongstyring, frakt, skattekalkulator og rapportering. Plattformen gir også kunder muligheten til å opprette en nettbutikk med en innebygd handlekurv-funksjonalitet (med e-handelsplan).

For øyeblikket tilbyr ikke Gator en gratis prøveperiode for nettstedbyggeren. Det de tilbyr er 24/7 live support. Selv om klienter kan forvente å oppleve en forsinkelse avhengig av hvor opptatt live chat-kanalene deres er. Gator Premium-planen har prioritert støtte.

Imidlertid har Gator en imponerende kunnskapsbase med basisartikler som dekker en rekke emner relatert til de vanligste nettstedspørsmålene.

Resultatstatistikken vi samlet fra overvåking av teststedet vårt de siste 12 månedene, viser at Gator har en solid oppetid på 99,98% og en lastetid på 299 ms.

Prisoversikt:

 • Ingen gratis versjon eller prøveversjon
 • Alle planer inkluderer SSL (https: //)
 • Alle årlige planer inkluderer et gratis domenenavn for 1 år, senere fornyet for $ 15,00 / år
 • Den billigste planen koster $ 3,84 / mo og inkluderer ubegrenset båndbredde og lagring
 • eCommerce-plan starter $ 9,22 / mo og inkluderer også uovervåket båndbredde og lagring
 • Hver e-postkonto koster $ 6 / mo gjennom Google Suite

Testsiden vår laget med Gator
Gator oppetid og hastighetsdata

6. GoDaddy.com

 • GoDaddy hjemmeside

  Fordeler med å bruke GoDaddy Builder

+ Enkel og enkel å bruke
+ AI Builder inkludert
+ 30-dagers gratis prøveperiode
+ Live-chat og telefonstøtte
+ Enkel å administrere nettbutikk
+ Veletablert selskap

  • Ulemper av USin GoDaddy Builder

Mange upsells
Begrenset tilpasning

GoDaddy er en populær brukervennlig nettstedbygger som bruker Kunstig design intelligens (ADI) for å hjelpe kundene med å lage et unikt tilpasset nettsted med bare noen få klikk. Plattformen er superenkelig å bruke og perfekt for enkeltpersoner som ikke er så teknisk kyndige, men ønsker å sette opp et enkelt nettsted på nettet.

GoDaddy er kostnadseffektiv og fungerer bra for nettsteder for små bedrifter som ikke trenger komplekse funksjoner. Det er et godt alternativ for blogging fordi det lar deg aktivere kommentarer til blogginnlegg der leserne kan legge ut bilder, videoer og til og med lyd. I tillegg gir plattformen besøkende muligheten til å registrere seg via RSS-feeder og bli umiddelbart informert om alt du legger ut.

GoDaddy Maler

De som er interessert i å sette opp et e-handelsnettsted, vil gjøre det bra ved å velge GoDaddy, ettersom deres kunnskapsbase SEO-veiledning er en god ressurs som kan hjelpe bedrifter å lære å rangere høyere på søkemotorer som Google. I tillegg får klienter en forlatt vogngjenopprullingsfunksjon og kapasitet til å koble nettstedet til alle sosiale medier.

Plattformen har SSL-kryptering som er flott for sikkerhet og sterkt anbefalt av Google.

GoDaddy Nettstedbygger Backend

I 2017 introduserte GoDaddy en helt ny versjon av nettstedbyggeren sin kalt GoCentral. GoDaddy gir deg muligheten til å teste GoCentral i en måned gratis, og du vil gjerne være klar over at den nye versjonen er responsiv og optimalisert for mobile enheter. Den har seks temastiler, og klienter kan velge mellom et begrenset utvalg maler, ferdigfylte fotograferingselementer og design.

GoDaddy har imidlertid ennå ikke lagt til en dra-og-slipp-redigerer til GoCentral, så alle som ønsker å gå utover det grunnleggende om nettdesign, vil synes det er begrensende. For eksempel kan klienter ikke endre skrifter, og plattformen tillater bare en bestemt måte å legge til bilder og videoer – uten mulighet til å endre størrelse eller legge til tekst.

GoCentral er et solid alternativ for små bedrifter fordi det kommer sammen med en nettbutikk som lar kunder selge fysiske varer og tjenester. Det er en helt grunnleggende løsning – du kan ikke selge digitale varer på GoDaddy, og plattformen tillater ikke rangeringer eller anbefalte produkter.

GoCentral inkluderer ikke et domenenavn, men du kan kjøpe et separat gjennom grensesnittet deres, eller du kan overføre domenenavnet ditt hvis du allerede har et navn.

Vi fant at GoDaddy-hosting er stabilt (99,99% oppetid) og raskt (gjennomsnittlig 614 ms).

Plattformen tilbyr support 24/7 telefon og live chat.

Prisoversikt:

 • 30-dagers gratis prøveperiode (ingen kredittkort nødvendig)
 • Alle planer inkluderer SSL (https: //)
 • Alle årlige planer inkluderer et gratis domenenavn for ett år, senere fornyet for $ 17.99 / år
 • Den billigste planen koster $ 10 / mo
 • Deres e-handelsplan er $ 25 / mo

Teststedet vårt er laget med GoDaddy-byggherre
GoDaddy oppetid og hastighetsdata

7. Weebly.com

 • Weebly

  Fordeler med å bruke Weebly

+ Enkel å bruke, inkluderer dra og slipp
+ 64 responsive temaer
+ Kan opprette et medlemskapsside
+ Flotte SEO-verktøy
+ Mange apper kan integreres

  • Ulemper of USing Weebly

Begrenset fleksibilitet i design
Ingen e-markedsføringsverktøy

Weebly er en av de mest populære nettstedbyggere der ute. Med Weebly kan du opprette porteføljer, forretningsnettsteder, blogger og nettbutikker og få dem live i løpet av få minutter. Det er intuitivt dra og slipp editor er nybegynner-vennlig og lar klienter opprette nettsteder uten en kodelinje. Perfekt for bloggere og folk som vil opprette sin første nettbutikk.

Weebly har profesjonelt designede maler som er fullt responsive, men det er ikke så mye variasjon å velge mellom. Når det gjelder tilpasning av visuelt innhold, tilbyr Weebly litt funksjonalitet, men er definitivt ikke den mest fleksible nettstedbyggeren der ute. Weebly-maler kan tilpasses via CSS og plattformen tillater redigering av kildekoden, men det kan bare gjøres av enkeltpersoner som har et godt grep om design og programmering..

Weebly temaer

En fordel Weebly har i forhold til konkurrentene er dens superpraktiske App Center som tilbyr et bredt utvalg av tilleggsprogrammer som kan installeres med bare ett klikk. Weebly App Center har rundt 250 forskjellige apper, de fleste har en gratis versjon så vel som en førsteklasses en for ekstra funksjonalitet. Hva klienter ikke kan lage med Weeblys innebygde funksjoner, de kan gjøre med de fantastiske Weebly-appene.

Weebly gjør det mulig for kunder å lage forskjellige innlogginger og tilgangsnivåer som er avgjørende for selskaper med mer enn en nettstedsredigerer. Det er også et alternativ å opprette et passordbeskyttet medlemsområde der medlemmene kan få tilgang til eksklusivt innhold.

Weebly Backend

Weebly tilbyr god SEO-optimalisering – du kan legge til metabeskrivelser, titler, URL-navn, alt-tekst ved siden av bilder og 301 viderekoblinger. Den lar deg også ta med kode i sidens overskrift og på sidene, noe som kan være en god mulighet til å legge til eksterne verktøy som nettprat og betalingsknapper. En viktig ulempe er at plattformen ikke inneholder verktøy for markedsføring via e-post. For markedsføringskampanjer via e-post kan klienter bruke andre markedsføringsplattformer som MailChimp, E-goi og Aweber.

Weebly tilbyr en gratis plan som lar klienter opprette et lite nettsted. Advarselen her er at de må oppgradere til noen av de betalte planene deres hvis de vil bruke sitt eget domenenavn.

Prisoversikt:

 • Gratis plan tilgjengelig
 • Alle planer inkluderer SSL (https: //)
 • Alle årlige planer inkluderer et gratis domenenavn for 1 år, senere fornyet for $ 19,95 / år
 • Den billigste planen koster $ 6 / mo
 • Deres billigste e-handelsplan starter på $ 12 / mo og inkluderer ubegrenset lagring
 • Weebly bruker Google Suite som sin e-postleverandør som koster $ 6 / mo per konto

Vår testside laget med Weebly
Data om oppetid og hastighet

8. Jimdo.com

 • Jimdo hjemmeside

  Fordeler med å bruke Jimdo

+ Bruker dra og slipp
+ Gratis begrenset plan med annonser inkludert
+ Flotte SEO-evner
+ Fleksible stilsett

  • Ulemper ved å bruke Jimdo

Ingen live-chat og telefonstøtte
Dårlig oppetid og sidehastighetsytelse
– Et lite antall maler

Jimdo er en all-inclusive dra-og-slipp-nettstedsbygger som gir en mulighet til folk uten kodingskunnskap å bygge fullverdige, mobiloptimaliserte nettsteder. Brukervennlighet er en av Jimdos største styrker.

Med Jimdo får klienter muligheten til å administrere innholdet ved å velge mellom to forskjellige tilnærminger – “Dolphin” og “Creator.”

Jimdo Backend

Klienter som bruker “Dolphin” -modus, får bygge nettstedet sitt ved hjelp av en AI-redaktør. De kan chatte med kunstig intelligensdesigneren og svare på spørsmål om typen nettsted de ønsker å lage. “Dolphin” -modus henter informasjon om klientene fra sosiale mediekontoer og prøver å tilpasse nettstedet til deres personlige smak. Det er enkelt og enkelt å bruke, men det er ikke veldig fleksibelt når det gjelder å gjøre designendringer.

Jimdos “Creator” -modus er mye mer fleksibel fordi den tilbyr kunder 40 maler, dra og slipp editor og muligheten til å inkludere tilleggsfunksjoner som bakgrunnsvideoer, gallerier, blogger og en nettbutikk. Creator-grensesnittet er intuitivt og brukervennlig og kan enkelt administreres av personer uten webdesignopplevelse. Plattformen tillater imidlertid ikke klienter å redigere eller beskjære bilder direkte med Jimdos redaktør, som er et stort tilbakeslag.

Jimdo Maler

Hver mal har en mobiloptimalisert versjon som enkelt kan aktiveres i innstillingsområdet. En stor fordel Jimdo har fremfor konkurrenter er at det nesten ikke er noen begrensning når det gjelder å endre farger og skriftstørrelser.

De som er komfortable med koding, kan enkelt få tilgang til CSS på Jimdos nettsted og få ekstra kontroll over nettstedets design. I tillegg kan avanserte brukere redigere HTML-koden på nettstedet sitt og lage tilpassede maler.

Jimdo har gode SEO-evner, ettersom det gjør det mulig for klienter å legge til alt-tekst, sidetitler og metabeskrivelser, og bruke SEO-vennlige overskrifter. Klienter kan også opprette Google-vennlige nettadresser og 301 viderekoblinger. Plattformen tillater ikke kunder å bruke SEO-plugins og apper, men de kan bruke gode ressurser som Google Search Console, Pingdom, Yoasts sanntidsinnholdsanalyseverktøy eller HubSpots nettstedgrader. I tillegg gir Jimdo umiddelbart klienter en forhåndsvisning av hvordan siden deres vil se ut i et Google-søk.

Plattformen er SSL-kryptert og oppfyller alle sikkerhetsstandarder. Jimdo tilbyr kunder e-post og sosiale medier støtte men den har ikke telefon og live chat-støtte. Imidlertid har den et nyttig kunnskapsgrunnlag med omfattende artikler og videoer som kan bidra til å løse vanlige problemer.

I løpet av de siste 12 månedene har Jimdo ikke levert ideell ytelsesstatistikk – plattformen viste en oppetid på 99,91% og siden deres lastetid er 893ms.

Prisoversikt:

 • Grunnleggende gratisversjon tilgjengelig
 • Alle planer inkluderer SSL (https: //)
 • Alle årlige planer inkluderer et gratis domenenavn for 1 år, senere fornyet til $ 20,00 / år
 • Den billigste planen koster $ 9 / mo og inkluderer 10 GB båndbredde og 5 GB lagring
 • Den billigste e-handelsplanen starter $ 19 / mo og inkluderer 15 GB lagring
 • Hver e-postkonto koster $ 6 / mo gjennom Google Suite

Teststedet vårt er laget med Jimdo
Jimdo oppetid og hastighetsdata

9. Webs.com

 • webs

  Fordeler med å bruke websider

+ Enkel å bruke (dra og slipp)
+ Gratis grunnleggende plan
+ Kan opprette et medlemskapsside
+ Kunnskapsrik støtte
+ 30-dagers pengene-tilbake-garanti

  • Ulemper ved å bruke websider

Begrenset tilpasning
Dårlig oppetid og sidehastighetsytelse

Webs er en nettstedsbygger og en vertsplattform som gir bedrifter og enkeltpersoner uten koding kunnskap sjansen til å lage vakre nettsteder. Den har en minimalistisk, men allikevel intuitiv dra og slipp editor og et rent grensesnitt der brukere enkelt kan legge til og redigere moduler. Grensesnittet lar klienter legge inn innhold hvor som helst på nettstedet ved å dra bilder og tekst på plass. Fordi det hele er så greit, har ikke Webs noen stor læringskurve sammenlignet med noen av konkurrentene.

Klienter kan velge mellom 400 maler men klienter kan finne noen av dem datert, i stor grad fordi de stort sett er forretningsorienterte. Plattformen tillater ikke brukere å endre designene sine gjennom HTML og CSS-koder, noe som ikke er ideelt, fordi omfanget av tilpasning som Webs tilbyr bare tillater endringer i skriftstil, bakgrunn og fargevalg. Antallet gratis og mobiloptimaliserte maler er også begrenset. Bare Pro plan kunder får muligheten til å tilpasse mobilnettstedene sine.

Webs temaer

En stor fordel Webs har over konkurrenter er dens medlemsfunksjon, som lar klienter sende eksklusivt innhold og gruppemails.

Brukere som trenger mer avanserte verktøy og funksjoner, kan besøke Webs App Store og legg til kalendere, fora, blogger, videoer og fotogallerier til nettstedet deres. App-tilgjengelige apper er ikke imponerende sammenlignet med konkurrenter, men plattformen lar kundene installere tredjeparts widgets ved å bruke tilpasset HTML-alternativ.

e-handelsnettsteder kan legge til en nettbutikk med et grensesnitt der de enkelt kan administrere produkter og salg og gi ut kupongkoder. En nettbutikk på nettet gjør det mulig for brukere å laste opp flere bilder per vare, organisere produkter i kategorier og lage prisklissende grafikk.

Betalingsbehandling kan gjøres gjennom Stripe og PayPal. Plattformen har også praktiske alternativer for global valuta som gir klienter muligheten til å skape et verdensomspennende kundegrunnlag.

Webs tilbyr brukere en gratis, annonsestøttet versjon uten tidsbegrensning. Webs gir kunder som har abonnert på noen av sine betalte planer sjansen til å kansellere abonnementet innen 30 dager og motta pengene sine tilbake.

De har etablert et godt utvalg av kundesupportalternativer som inkluderer et samfunnsforum, en kunnskapsbase, e-post og telefonsupport (kun tilgjengelig for brukere av Pro plan). Plattformen tilbyr ikke flerspråklig støtte.

I løpet av de siste 12 månedene har testnettstedet vårt med Webs levert en oppetid på 99,69% og en sidehastighet på 759 ms.

Webs Backend

Prisoversikt:

 • Gratis versjon tilgjengelig
 • Alle planer inkluderer SSL (https: //)
 • Alle årlige planer inkluderer et gratis domenenavn for 1 år, senere fornyet for $ 19,95 / år
 • Den billigste planen koster $ 5,99 / mo og inkluderer 1 GB lagring
 • Den billigste e-handelsplanen starter $ 12.99 / mo og inkluderer 5 GB lagring
 • Begrensede e-postkontoer (3 kontoer med Enhanced plan og 25 med Pro)

Teststedet vårt er laget med Webs
Webs oppetid og hastighetsdata

Konklusjon

Å velge riktig nettstedbygger kan være tidkrevende og overveldende, men vi er her for å hjelpe deg. Vi bygde testnettsteder med alle våre anbefalte byggherrer og overvåket data om oppetid og sidehastighet slik at du ikke trenger å gjøre grunnarbeidet selv.

Hvis du fremdeles ikke er klar til å forplikte deg, foreslår vi at du velger en nettstedsbygger med en gratis plan eller et gratis prøveversjon som lar deg teste funksjoner relativt risikofri.

Har du et spørsmål om anbefalingene våre om nettstedbygger som ikke er inkludert her? Vil du vite noe mer spesifikt eller noe vi ikke allerede har dekket om en av disse utbyggerne? Legg igjen en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector