Beste goedkope webhostingservices

goedkope webhostingservicesLiever minder betalen voor webhosting… of meer?


Weirdo’s willen meer betalen. U wilt waarschijnlijk minder betalen. Je bent geen gek.

Wat is naast betaalbaarheid een “beste” goedkope webhostingoptie? U wilt alles wat elk hostingbedrijf moet bieden: snelle laadtijden, bijna 100% uptime en betrouwbare klantenondersteuning die u indien nodig kan helpen.

Hoe kom je erachter welke goedkope hostingservice de juiste keuze is?

Om te beginnen ben je hier aan het juiste adres – we weten welke goedkope webhosts snelle laadtijden en een hoge uptime hebben. We testen elke service live en delen onze resultaten hier in dit artikel. Bekijk onze live tracking voor uptime / downtime / latentie in al onze beoordeelde hosts. Lees hier meer over ons onderzoeksproces.

Contents

Beste goedkope webhosting – Topkeuzes voor 2020

Er is hier geen eenduidig ​​antwoord, maar er zijn opties! We houden van opties. In deze gids bekijken we de beste goedkope webhosts die momenteel beschikbaar zijn en die geweldige service bieden voor een prijs die u zich kunt veroorloven.

1. Hostinger – De meest betaalbare host, periode.

hostinger-logo

Gemiddelde laadtijd: 585 ms
Gemiddelde beschikbaarheid: 99,87%
Kosten: $ 0,99 per maand

Hostinger Introductieprijs

Hostinger is een van de beste goedkope webhostingopties in Canada, die de kwaliteit niet in gevaar brengt. De huidige prijzen beginnen bij $ 0,99 per maand. Dit laat Hostinger zitten op ongeveer 1/3 van de prijs van zijn dichtstbijzijnde discount hosting-concurrenten. (U kunt zelfs met crypto betalen.)

Met gemiddelde uptime en laadtijden zijn aan de hoge kant in de afgelopen jaren is het moeilijk Hostinger voorbij te zien als een geweldige optie voor goedkope webhosting.

Klantenservice Hostinger ��

Hostinger heeft ook 24/7 native ondersteuning voor alle vragen die opkomen. Het is niet nodig om een ​​traag ondersteuningssysteem te gebruiken. Alle sites zijn geoptimaliseerd voor snelle lancering op WordPress en ze hebben hun eigen aangepaste interface om het instellen te vergemakkelijken. Dit maakt Hostinger een van de beste beschikbare WordPress-hostingservices. Je krijgt ook een gratis domein en gratis SSL. Over het algemeen biedt Hostinger wat u zou krijgen met een host van $ 6-8 dollar per maand voor een fractie van de kosten.

Als u alleen uw eigen blog wilt hosten en niet van plan bent ooit een bedrijf op uw website op te bouwen, dan is Hostinger eigenlijk geen slechte keuze.

Gratis Website Builder ��️

Als u op zoek bent naar een websitebouwer waarvoor u geen codeerervaring nodig heeft, bent u hier aan het juiste adres.

Zyro’s Logo Maker helpt u niet alleen uw website, maar ook uw merk te verbeteren door het logo van uw merk in een mum van tijd aan te passen of opnieuw uit te vinden.

De rest van de functies is misschien niet zo flitsend, maar ze zijn nog steeds redelijk goed. Opvallende vermeldingen zijn Zyro AI Content Generator, gratis SSL-certificaat, onbeperkte SSD-opslag en onbeperkte bandbreedte.

Als u onze Hostinger-uptime- en downtime-tests wilt zien, bekijk dan onze volledige Hostinger Review. 

2. HostPapa – 70% korting op premium hosting (gratis domein)

hostpapa-logo

Gemiddelde laadtijd: 475 ms
Gemiddelde beschikbaarheid: 99,95%
Kostprijs – $ 2,95 per maand (normaal $ 13,99 / maand)

HostPapa is niet alleen onze beste keuze voor de beste goedkope hosts, maar het is ook onze beste keuze voor de beste hosts in het algemeen. Mindblowing, toch?

HostPapa is een van de beste hostingservices op de markt en onze topkeuze voor Canadezen. De huidige prijzen beginnen een beetje steil, waardoor de service oorspronkelijk werd gediskwalificeerd voor onze beste goedkope host-picks. HostPapa heeft echter een exclusief aanbod aangeboden korting voor lezers van Hosting Canada. Dit plaatst HostPapa stevig in de goedkope categorie.

Met de korting kijk je naar betalen $ 2,95 per maand voor een hoogwaardige hostingservice. De prijs is niet alleen laag, maar u ontvangt ook het bedrijfsplan in plaats van het startplan.

Bovengemiddelde sitesnelheden ⏱️

HostPapa heeft verbazingwekkende uptimes en ver bovengemiddelde sitesnelheden geregistreerd. Zelfs met de korting is HostPapa niet de goedkoopste optie op onze lijst. De extra Loonie per maand levert veel extra voordelen op.

HostPapa heeft 24/7 klantenondersteuning met altijd live chat beschikbaar. De belangrijkste reden waarom HostPapa onze beste keuze is, is omdat het bedrijf door en door Canadees is. Uptimes en sitesnelheidsscores zijn geweldig vanwege de lokale datacenters in ons geweldige land.

Als u op zoek bent naar een online bedrijf of gewoon een webpagina op internet wilt zetten, is HostPapa een fantastische keuze.

Als u onze HostPapa-uptime- en downtime-tests wilt zien, bekijk dan onze volledige HostPapa-recensie.

Extra HostPapa-functies inbegrepen:

De meeste mensen beginnen bij het starten van een dienst met het goedkoopste plan dat beschikbaar is. HostPapa biedt haar aan middelste niveau voor dezelfde prijs als hun startpakket voor Hosting Canada-lezers (dat klopt, een gratis upgrade). Dit is wat die middelste laag u oplevert met HostPapa.

 • Onbeperkte websites
 • Gratis domeinregistratie
 • Onbeperkte SSD-opslag
 • Onbeperkte bandbreedte
 • Gratis websiteoverdracht
 • Gratis Cloudflare CDN
 • Gratis één-op-één training
 • Gratis SSL
 • cPanel Configuratiescherm
 • Gratis Website Builder
 • 400+ gratis apps
 • CloudLinux-servers
 • 24/7 ondersteuning
 • 99,99% uptime-garantie
 • 30 dagen garantie
 • Onbeperkte add-on-domeinen
 • Onbeperkte e-mailaccounts
 • Onbeperkte MYSQL-databases
 • 2x meer CPU- en MYSQL-bronnen

3. HostGator – Goedkoopste plan voor kwaliteit

Hostgator-logo

Gemiddelde laadtijd: 657 ms
Gemiddelde beschikbaarheid: 99,68%
Kosten: $ 2,75 per maand

HostGator is niet de goedkoopste optie op deze lijst, maar qua kosten in vergelijking met prestaties scoort het hoog. De service biedt overal goed, snelheid, uptime en prijzen, terwijl alle toeters en bellen worden aangeboden. Het is meer dan genoeg voor HostGator om een ​​plek te verdienen op onze lijst met beste goedkope webhostingservices in Canada.

Met hun onlangs verbeterde WordPress-ervaring en hun eigen hoogwaardige website-builder is er veel functionaliteit voor het bouwen van websites.

Extra krediet voor reclame ��

Alle HostGator-abonnementen worden ook geleverd met een Tegoed van $ 100 voor Google Adwords en Bing-advertenties evenals SSL-certificaten en gratis automatische back-ups.

In termen van uptime scoorden ze buitengewoon goed op onze live-tests en elk probleem met downtime is meestal beperkt tot 1-2 seconden MAX (zie onze HostGator-recensie voor de testresultaten). Ze hebben ook livechat voor ondersteuningsproblemen en aanbiedingen 45 dagen geld-terug-garantie.

Voor uptime bereikten ze constant 99,68%, wat hen op het gebied van betaalbare hosts op het hoogste niveau plaatst.

4. Bluehost – Betrouwbaarheid en meer betrouwbaarheid

bluehost

Gemiddelde laadtijd: 1.765 ms
Gemiddelde beschikbaarheid: 99,74%
Kosten: $ 2,95 per maand

Bluehost werd officieel opgericht in 2003 maar bestaat al sinds 1996 in een of andere vorm. Dat zijn de OG-dagen van webhosting en Bluehost moet op alle accounts als solide worden beschouwd. De service is iets duurder, maar staat op het hoogste niveau van betrouwbaarheid tonnen datacenters.

Deze betaalbare optie wordt gebruikt door veel ontwikkelaars die al een lange tijd bestaan ​​en ook aanbieden beginnersvriendelijke functionaliteit. Ze bieden ook het eerste jaar een gratis domein aan.

Veel leermiddelen ��

Een ander groot voordeel van Bluehost is de enorme hoeveelheid tutorials en gidsen van derden beschikbaar in de kennisbank. Iedereen van de eerste keer dat bloggers geavanceerde webontwikkelaars gebruiken, kan gemakkelijk ontdekken hoe ze wijzigingen kunnen aanpassen of instellen.

Een nadeel is echter dat ondersteuning overzee is en niet altijd het meest nuttig is. Op technisch gebied doet Bluehost het uitstekend op onze live tracking met 99,74% uptime-scores (bekijk hier de volledige recensie van Bluehost).

5. iPage – geweldige service voor de prijs. Ondersteuning = Meh

pagina

Gemiddelde laadtijd: 1941 ms
Gemiddelde uptime: 97,77%
Kosten: $ 1,99 per maand

iPage heeft veel negatieve recensies op verschillende webhostingforums. De meeste van die beoordelingen zijn gebaseerd op klantenondersteuning omdat ze alleen uit de Verenigde Staten zijn gevestigd, waardoor wereldwijde klanten op de stoep blijven.

Gratis domein voor een jaar en onbeperkte schijfruimte ��

De daadwerkelijke aangeboden service is niet te armoedig, zoals we in onze uitleggen recensie van iPage. Aan de goedkopere kant van het spectrum is er niets mis met iPage en het zit boordevol functies zoals een gratis domein voor een jaar en onbeperkte schijfruimte. Helaas brengt iPage u wel kosten in rekening voor een SSL-certificaat, een basisbeveiligingsfunctie die 100% gratis zou moeten zijn van elke hostingprovider, of ze nu goedkoop of betaald zijn.

Over het algemeen is iPage een geweldig hostingbedrijf en we houden van hun product, maar het ondersteuningsprobleem moet worden opgelost.

6. A2-hosting – “Premium” goedkope hosting

A2-hostingGemiddelde laadtijd: 601 ms
Gemiddelde beschikbaarheid: 99,4%
Kosten: $ 3,92 per maand

A2-hosting heeft introductieprijzen die iets hoger zijn dan de rest van de lijst. Met deze hogere prijs komen verbeteringen op een aantal gebieden, zoals klantenondersteuning en extra functies.

Gratis SSL-certificaat ��

De goedkope service biedt ook gratis beveiliging en hackpreventie gratis SSL-certificaat en automatische back-ups. A2 biedt een fantastische service, maar als u op zoek bent naar een goedkoper alternatief, bestaan ​​ze.

We hebben A2 voor het laatst bewaard, niet omdat we denken dat ze niet kunnen concurreren met de andere jongens (ze presteren eigenlijk beter), maar omdat het een beetje duurder is voor een iets betere service.

Waarom ultra-goedkope webhosting een slecht idee is

website malwareWe willen eerlijk tegen je zijn. Als u minder dan een dollar per maand betaalt voor webhosting, zult u een slechte tijd hebben (Hostinger niet inbegrepen).

We houden net zoveel van een goede deal als wie dan ook, maar als je een webhosting van minder dan $ 1 krijgt, is dat een risico. U betaalt in de toekomst MEER voor een goedkope hostingprovider dan wanneer u een extra $ 1-2 dollar per maand op een host van betere kwaliteit.

De belangrijkste reden om deze goedkope hostingdiensten te vermijden is de enkel en alleen een manier waarop ze voor die prijs geld kunnen verdienen. Ze gooien gewoon de websites van al hun klanten samen op een grote oude gedeelde server met hetzelfde IP-adres. U moet dat koste wat kost vermijden en we zullen u vertellen waarom.

Redenen om Giant Shared Servers te vermijden:

 • Connector.

  Hackbaar

  De slechteriken richten zich op gedeelde IP-adressen omdat de beveiliging meestal zwak is en het gemakkelijk is om binnen te komen en onheil op grotere schaal te veroorzaken.

 • Connector.

  Verspreiding van de ziekte

  Aangezien het zo eenvoudig is om in de broncode te komen, verwacht u dat uw website binnenkort allerlei virussen, malware en advertenties laat zien waarmee u liever niet geassocieerd wordt.

 • Connector.

  Slechte IP-buurt

  Omdat dit type hosting zo goedkoop is, zullen je buren op de gedeelde server waarschijnlijk een heleboel spam-blogs zijn die niets positiefs bijdragen aan internet en wiens hele leven het lijkt te zijn om alles met rommel te verstoppen. Afschuwelijk levensdoel.

 • Connector.

  Google zal je haten

  Jij echt – en ik bedoel echt niet dat Google je haat. Dankzij al het bovenstaande is de kans groot dat uw nabijheid tot ongewenste blogs en hackbaarheid ervoor zorgt dat Google u met minachting aankijkt en u dienovereenkomstig straft met een lage positie in de zoekmachine.

 • Connector.

  Vreselijke downtime

  Zoals je zou verwachten, is je vriendelijke buurt ‘beste’ goedkope webhostingbedrijf uptime versus downtimezal niet veel hoogwaardige apparatuur of middelen inzetten om ervoor te zorgen dat u de beste klantervaring heeft.

  Terwijl een webhost van hoge kwaliteit normaal gesproken op zijn minst belooft Uptime van 99%, uw diepe discounter stelt dat iets meer dan 50 procent goed is. Een webhost die uw site minuten of uren achter elkaar laat staan, doet u geen plezier, hoe goedkoop het ook is. ��

 • Connector.

  Slechte ondersteuning

  Waarschijnlijker zult u geen ondersteuning ervaren. Vanuit hun perspectief kunnen ze alleen de meest elementaire middelen toewijzen om uw problemen op te lossen. Verwacht op zijn best een zeer algemene FAQ-sectie. achterkant van je koelkast was je te lui om weg te gooien terwijl je snikte.

 • Connector.

  SSL NIET inbegrepen

  ssl-certificering Goedkope webhosts brengen u tot $ 80 per jaar in rekening voor Secure Socket Layer (SSL) -bescherming. Onze aanbevolen hosts bieden allemaal 100% gratis SSL.

  Zonder dit zal geen geloofwaardige betalingsverwerker u raken. Als je iets probeert te verkopen, is dit een probleem.

  Als u probeert een website te hebben die daadwerkelijk door Google wordt vertrouwd en op een dag iets kan verkopen, dan doet u dat absoluut 100% SSL nodig. Het ironische aspect hiervan is dat SSL gratis kan worden geïnstalleerd met behulp van een service die bekend staat als Let’s Encrypt … maar de goedkoopste hosts staan ​​erop u hiervoor in rekening te brengen!

Je zult merken dat de dingen die me echt irriteren aan goedkope webhosts ook mijn grootste klachten zijn voor gratis VPN’s. Het aanbieden van zeer goedkope digitale producten brengt kosten met zich mee, waaronder helaas meestal het verkopen van uw gegevens of het opslaan van uw gegevens op een onveilige locatie.

Als je geïnteresseerd bent in hoe VPN’s dit doen, neem dan een kijkje in mijn gids voor de beste Canadese VPN’s.

Meer problemen dan het waard is

De echte problemen komen aan nadat je eindelijk de waardeloze goedkope onbeperkte webhosting beu bent – maar de terugbetalingsperiode is al verstreken – en je hebt van tevoren een heel jaar service betaald om het geweldige tarief te verzilveren.

Ondertussen maken honderden sukkels per dag dezelfde fout die je zojuist vermeden hebt door deze handleiding te lezen. Je bent geen sukkel. Ze weten niet dat binnen een paar maanden hun dromen over hun internetimperium zullen omvallen.

Voor veel bloggers en mensen die hun eigen websites bouwen, is dit soort webhosting met korting gewoon geen goede deal – niet wanneer u houd rekening met de ECHTE totale kosten.

E-commerce is een ander balspel – u heeft kwaliteitshosting nodig

e-commerceIn tegenstelling tot informatieve websites of persoonlijke blogs, gaan we uit van een e-commercesite die uitsluitend is bedoeld om verkopen te doen.

Nu het idee van uptime wordt steeds belangrijker. Als uw website niet werkt, verkoopt u geen verkoop en als het uw enige inkomen is, eet u die dag misschien Ramen Noodles. Pro-tip: Voeg een ei toe aan je Ramen – yum.

Waar het op neerkomt, is dat voor sommige online ondernemers, de kosten van down zijn letterlijker – verloren geld. In dit geval is een gedeeld hostingpakket het risico van een trage of niet-ladende website niet waard.

Downtime naar een website die producten verkoopt, is net als … geld verbranden

Om eerlijk te zijn, veel e-commercesites zitten boordevol functies met hoge bronnen, zoals afbeeldingen met hoge resolutie, streaming audio en / of video, en meer.

Weet je nog hoe we spraken over hoe alle accounts op een gedeelde hosting kunnen lijden als gevolg van één bandbreedte-hog? Nou, als je denkt dat jij de zwijn bent, ga dan niet de gedeelde route.

Mensen zijn tegenwoordig erg ongeduldig online. Als het langer dan een paar seconden duurt voordat je pagina is geladen, vergeet het dan.

Ze zijn verder gegaan om hun geld uit te geven aan een concurrent. Plots lijkt het een of twee dollar dat u bespaart een zeer slechte afweging.

Beste goedkope host voor e-commerce – Siteground

Ik weet dat we het net hebben gehad over alle goedkoopste opties voor onbeperkte webhosting. Maar voor ons geld – en dat van jou ook – is de optie die we kiezen voor e-commerce SiteGround. Met $ 3,95 per maand is de prijs niet de goedkoopste webhosting per jaar en niet zo goedkoop als de hierboven genoemde opties. Dat gezegd hebbende, het is nog steeds een betaalbare en onbeperkte hostingservice.

De reden we kiezen SiteGround is vanwege kwaliteitsservice en hoge uptime-aantallen.

Weet je nog dat we vermeldden hoe belangrijk het is om SSL bij je website te hebben? SiteGround biedt het gratis aan, in tegenstelling tot veel van de geldbesparende hostingplannen. Als u online digitale of fysieke producten verkoopt en wilt dat uw website wordt weergegeven in Google-zoekopdrachten, is dit niet optioneel. Andere plaatsen rekenen jaarlijks ergens tussen de $ 60 en $ 80 voor SSL.

Iedereen kan beweren dat ze veel steun hebben. SiteGround beweert dat het dat doet en daadwerkelijk levert. Met 24/7 ondersteuning bij het omgaan met diepgaande technische problemen en algemene probleemoplossing, praat u met een deskundige, vriendelijke, getrainde vertegenwoordiger die het probleem daadwerkelijk zal helpen oplossen.

Ook gaan we deze uptime voor zichzelf laten spreken: 99,95%.

Beste goedkope webhosting Canada FAQ

Laten we vervolgens eens kijken naar enkele van de meest gestelde vragen die klanten hebben bij het zoeken naar de beste goedkope hostingoptie voor hun behoeften:

Hoeveel kost het om een ​​website te hosten?

Het hosten van een website kan variëren van gratis tot duizenden dollars. De oplossingen voor de meeste website-eigenaren lopen tussen $ 2 per maand en $ 5 per maand.

Waarschuwing – ik zou de ultra goedkope hosts niet aanraden, zoals je hieronder kunt lezen.

Wat is de goedkoopste manier om een ​​website te hosten?

Er zijn gratis opties voor website-hosting. Voor het grootste deel is de beste en goedkoopste manier om een ​​website te hosten het gebruik van een dienst die een paar dollar per maand in rekening brengt, zoals Bluehost.

Wat is de beste gratis websitehost?

Er bestaan ​​volledig gratis hostingservices, maar de service is vaak slecht en kost u meestal veel geld om te upgraden. Een betaalbaar maar geweldig alternatief gebruiken, zoals Hostinger voor 80c per maand, is de betere manier om te gaan.

Wat is de beste gratis websitehost?

goedkope webhostingAls u op zoek bent naar het 100% nauwkeurige antwoord hierop – het is een VPS-host van aangepaste kwaliteit.

Aangezien de meeste van onze lezers niet weten hoe ze een VPS-druppel moeten aanpassen aan een provider als Digital Ocean, zal een van onze shared hostingproviders het werk doen. SiteGround komt op de eerste plaats volgens onze statistieken bij een laadtijd van 475 ms.

Wat is de beste cPanel-host?

De meeste van onze aanbevolen hostingbedrijven hebben geïntegreerde cPanel-hosting die eenvoudig te bedienen is en ondersteuning krijgt.

Hoe zit het met Managed WordPress Hosting?

Tegenwoordig kun je betaalbare beheerde WordPress-oplossingen krijgen voor een stuk goedkoper dan je zou verwachten. Oplossingen zoals deze zijn geweldig voor beginnende website-eigenaren en -bouwers.

Eindoordeel – Mocht prijs belangrijk zijn?

Op zoek naar een deal als het om iets gaat, is nooit een slecht idee. Niemand wil het dubbele betalen van wat ze voor dezelfde dienst moeten betalen. Het mooie van webhosting is dat u de bank niet hoeft te breken om aanbiedingen van hoge kwaliteit te ontvangen.

Er is geen manier waarop één persoon alle opties kan bekijken en een weloverwogen beslissing kan nemen zonder pagina’s en pagina’s van notitie te nemen. Met al het onderzoek dat we hebben gedaan, kunt u de zes beste budgetopties bekijken die service van hoge kwaliteit bieden.

 1. HostGator: $ 2,75 per maand
 2. Hostinger: $ 0,80 per maand
 3. BlueHost: $ 2,95 per maand
 4. iPage: $ 1,99 per maand
 5. A2-hosting $ 3,92 per maand
 6. SiteGround: $ 3,95 per maand

Dat zijn het jongens. Voel je vrij om hieronder een reactie achter te laten als je suggesties hebt. ✌️

Referenties en afbeeldingscredits:

 • Enom.com
 • Squote.de
 • PagerDuty.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector