9 beste dedikerte serververtleverandører i 2020 (gjennomgang)

Best-dedikert-serverDin dedikerte webhotell skal være, vel… dedikert. Til deg.


Ikke bare bør du få en dedikert server, men supportteamet ditt bør også investeres i nettstedet ditt, og de bør også tilby en dedikert IP.

Borte er de dagene hvor hostingleverandører kan skille seg ut på teknisk kapasitet alene.

Faktisk har dedikert serverteknologi økt over hele linjen de siste årene: 3GHz CPUer, 8 GB RAM og 500 GB minneplass ble ansett som “high-end” for et år siden, men er nå ganske standardtilbud.

Etter hvert som det tekniske spillfeltet planlegges, har kundeservice blitt den faktoren som utgjør forskjellen blant tilbydere.

Når det gjelder kundeservice er det likevel store forskjeller mellom dedikerte hostingleverandører. Det er egentlig ingen unnskyldning for dårlig kundeservice i 2020. Hvis du leier din egen server, bør du forvente informerte, raske svar på spørsmålene dine.

Så i denne vurderingen ga vi mer oppmerksomhet til kundeservice enn noen gang før, og notater om deres tekniske kunnskaper og responstid på spørsmålene våre.

Klar til å se hvordan de går sammen? La oss komme i gang.

9 Best dedikerte hosting-tjenester

La oss begynne med de beste vertsleverandørene først, og deretter bevege oss nedover listen for å se hvilke du kanskje vil unngå. Her er de 9 beste dedikerte webhotellleverandørene i 2020:

1. Bluehost – best valuta for pengene

Bluehost dedikert hosting hjemmeside

 • oppetid: 99,98% (Kilde)
 • Lastetid: 369ms (Kilde)
 • Brukerstøtte: 4/5
 • nettside: www.Bluehost.com

Bluehost er som en god pålitelig venn – den har vært i bransjen i lang tid og unnlater aldri å levere det de har lovet. Du får utmerket oppetid og imponerende hastighet. Det som er best med Bluehost er deres lave nivå initialpriser på $ 79,99 per måned. Du kan ikke virkelig gå galt med Bluehost, spesielt hvis budsjettet er begrenset.

Den eneste ulempen er at deres lave pris bare er tilgjengelig for en langsiktig forpliktelse (3 år).

oppetid & Hastighet

Bluehost 2019 oppetid og hastighetsstatistikkTestet vertsplan: WordPress Managed / Statistiske datoer: 01.01.2019-02.28.2019

I vår testing, fra januar til februar 2019, kom Bluehost inn med en pålitelig oppetid på 99,98% og en hastighet på 369ms. Gjennom årene vi har overvåket Bluehost, har vi sjelden hatt betydelig nedetid. Selv om de hadde 19 minutters driftsstans i januar 2019, var deres totale oppetid gjennom 2018 utrolige 99,99% med en gjennomsnittshastighet på 415ms.

Så hvis du leter etter en vert med både solide oppetider og hastighet – trenger du ikke se lenger.

Brukerstøtte

Støtten som tilbys av teamet på Bluehost er også ganske god. I testene våre tok det tilkobling til en live support agent 3 minutter, og svar på spørsmålene våre kom vanligvis tilbake etter 2 minutter.

Svarene deres var enkle og presise. De svarte nøyaktig på det vi spurte, men ikke noe mer – så det er et lite rom for forbedring. Men samlet sett støtter Bluehost mange andre støtter vi har sett, som har problemer med det engelske språket, som bare kopierer og limer inn svar eller lenker, eller er (i verste fall scenario) en tidlig versjon av et kunstig intelligensbasert program.

Med Bluehost-støtte vil du få akkurat det du ber om, ikke mer og ikke mindre.

Bluehost live chat

Funksjoner

De tekniske spesifikasjonene fra Bluehosts Standardplan er ganske gode med tanke på lavprismessig punkt (samt utmerket oppetid og hastighet). Du får 500 GB diskplass, og båndbredde hette det er så stort (5TB) det er usannsynlig at du noen gang vil merke det. 4 GB RAM er litt på den lave siden, men for en liten til mellomstor nettside, skal den være bra.

Hvis trafikken uventet skulle øke (eller hvis nettstedet begynner å vokse veldig raskt), vil ikke Bluehost belaste deg ekstra. Ulempen er at nettstedet ditt mest sannsynlig vil gå mye tregere til den påfølgende måneden.

Både standard- og forbedrede planer er definitivt på billig side sammenlignet med andre leverandører. De tilbyr de samme funksjonene som du får for dobbel eller tredoblet prisen med noen andre leverandører, inkludert en rask prosessor og rikelig med båndbredde. I tillegg kommer de med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Priser

Prisene som tilbys av Bluehost er påfallende lave. Planene deres starter på bare 79,99 dollar i måneden, men husk at etter at den innledende 3-årige pakken går ut, vil prisen klatre opp til $ 119,99 i måneden.

Du må også være oppmerksom på at prisene nedenfor er kun gyldige hvis du betaler for 3 år på forhånd. Bluehosts månedlige betalingsalternativer har mye høyere priser (starter på $ 149.99 betalt månedlig).

Totalt sett får du med Bluehost veldig anstendig statistikk for mindre enn de fleste andre verter. Hvis du trenger dedikerte servere av god kvalitet, men budsjettet ditt er begrenset, er Bluehost et godt valg.

Det er noen få tilbydere der ute med enda lavere priser, men vanligvis har de kompromittert med pålitelighet og / eller hastighet, eller de har ikke investert i riktig kundesupport (som du vil se nedenfor).

Bluehost dedikerte servere priser

Med den billigste planen, vil du få noen ganske gode funksjoner til en ganske billig pris. Minnet kan være litt bedre, men du kan alltid oppgradere det hvis du føler at aktiviteten på nettstedet ditt øker.

Husk også at prisene som vises kun er for 3 år betalt på forhånd og avgiftene øker etter den første 3-årsperioden. Selv da er Bluehost fremdeles på den lave enden av dedikerte serverpriser sammenlignet med konkurransen.

 • Billigste plan: $ 79.99 / mo
 • Administrasjonspanel: cPanel
 • Diskplass: 500GB
 • båndbredde: 5TB
 • RAM: 4GB
 • prosessor: 4 kjerner, 2,3 GHz
 • Dedikert IP: 3-5

Å tilby en fullt utstyrt webhotell for $ 79.99 i måneden er en imponerende prestasjon, spesielt med tanke på at cPanel kommer som standard. Totalt sett tilbyr Bluehost god valuta for pengene.

 • Pingdom-statistikk
 • Teststed

2. HostGator – Pålitelig og velkjent vert

HostGator anmeldelse

 • oppetid: 100% (Kilde)
 • Lastetid: 1,113ms (Kilde)
 • Brukerstøtte: 4/5
 • nettside: www.HostGator.com

HostGator er en annen godt etablert aktør innen feltet. De har et enormt kundegrunnlag, og de vet nøyaktig hva de gjør. HostGator er definitivt også din mest pålitelige vert. De har et ganske godt forhold til priser.

Den eneste ulempen er imidlertid at nettstedene deres kan være litt trege i forhold til konkurransen i dag.

oppetid & Hastighet

HostGator 2019 oppetid og hastighetsstatistikkTestet vertsplan: Delt / Statistiske datoer: 01.01.2019-02.28.2019

Som vi har gjentatt hundre ganger – oppetid og hastighet er de viktigste faktorene når du velger webhotell.

HostGators oppetid er enestående – en perfekt 100%. Det har ikke vært noen forstyrrelser overhodet.

Dessverre faller HostGator litt kort med hastigheten på 1,113ms – det er litt under bransjegjennomsnittet på 890ms.

Selv om hastigheten kan være bedre, er HostGator ikke så langt etter gjennomsnittet, og tar hensyn til den eksepsjonelle oppetiden, er de fortsatt i stand til å kvalifisere seg øverst på listen vår.

Brukerstøtte

HostGators støtte er ganske bra. Vi kontaktet dem flere ganger og i testene våre tok det en forbindelse til live chat gjennomsnitt på 3 minutter, med en topp på 20 minutter ved en anledning. Å svare på spørsmålene våre tok litt lengre tid med en gjennomsnittlig tid på 5 minutter.

I stedet for å svare på spørsmålene våre på en personlig måte (som vi elsket om Liquid Web), ga de mange lenker som ga mer enn nok informasjon. Basert på deres svar og generelle info på nettstedet, er det trygt å anta at de fleste av deres kunder er ivrige brukere av WordPress med kunnskap om tekniske detaljer og litt koding.

De kaster ikke sukkerlakk noe eller gjør ting for kompliserte. Nettstedet deres, så vel som kundestøtte, er ikke for totalbegynnere – med mindre du er villig til å bruke litt tid på å grave i detaljene og betydningene bak informasjonen du finner.

HostGator live chat

Funksjoner

På papiret er funksjonene som tilbys av HostGators dedikerte webhotellservere ganske bra, spesielt det faktum at du får ubegrenset båndbredde så lenge du holder deg til deres tjenestevilkår..

Du får en 1 TB diskplass, en ubegrenset båndbredde (i virkeligheten, det er 10 TB – vi spurte), 8 GB RAM og en veldig rask flerkjerneprosessor. Denne statistikken er veldig bra, spesielt med prisene de kommer med. Du vil sannsynligvis aldri legge merke til båndbreddehetten. Men i tilfelle det skjer, kan nettstedet ditt gå mye tregere til neste måned.

I motsetning til Liquid Web gir HostGator ingen automatiske sikkerhetskopier for ditt dedikerte nettsted. Du vil selv være ansvarlig for det.

Priser

HostGators priser er i lavt mellomrom sammenlignet med konkurransen. Hosting starter på $ 118,99 i måneden hvis du velger det langsiktige 3-årige forpliktelsen.

Etter at den opprinnelige planen er utløpt, fornyes planen til $ 189 i måneden. Ikke bekymre deg – selv de fornyede prisene er på et anstendig nivå med tanke på funksjonene du får.

HostGator dedikerte serverpriser

Den billigste planen dekker alt du trenger for et mellomstort nettsted som får tusenvis av månedlige besøkende. OG, du trenger ikke å bekymre deg for noe driftsstans med denne verten.

 • Billigste plan: $ 118,99 / mnd
 • Administrasjonspanel: cPanel
 • Diskplass: 1TB
 • båndbredde: ubegrenset
 • RAM: 8GB
 • prosessor: 4 kjerner, 2,1 GHz
 • Dedikert IP: 3

Hvis du foretrekker sikkerheten til en enorm og veletablert hostingleverandør, kan HostGator være noe for deg. De dedikerte webhotell-tjenestene de leverer er over gjennomsnittet, mens prisene er under gjennomsnittet.

 • Pingdom-statistikk
 • Teststed

3. A2 Hosting – Beste hastighet

A2Hosting anmeldelse

 • oppetid: 99,96% (Kilde)
 • Lastetid: 248ms (Kilde)
 • Brukerstøtte: 4/5
 • nettside: www.A2Hosting.com

Selv om A2 er noe mindre kjent enn noen andre verter over, er de en hard konkurrent. Med lynraske hastigheter, anstendig oppetid, gode funksjoner med gode priser, ville du lett være fornøyd med dem.

Ulempen? Foruten de øverste hastighetene, er de bare litt over gjennomsnittet i alt annet. Vi var ikke akkurat begeistret for å finne ut at cPanel ikke er inkludert i prisplanene sine, da de fleste trenger en for å sette opp nettstedet sitt.

oppetid & Hastighet

A2Hosting 2019 oppetid og hastighetsstatistikkTestet vertsplan: Delt / Statistiske datoer: 01.01.2019-02.28.2019

I vår standard oppetid og hastighetsovervåking har A2-hosting fungert veldig bra.

De har den desidert beste hastigheten vi har sett i bransjen (248ms). Det er bevist at besøkende forlater trege nettsteder på et øyeblikk – du vil ikke ha dette problemet med A2.

Deres oppetid av 99,96% er grei også. Det er ikke i topp 3, men under 15 minutters nedetid per måned er det ikke nok til å kaste en skygge over de andre flotte funksjonene som A2 Hosting gir.

Brukerstøtte

A2s støtte er også god. Å koble seg til en agent via chat var i hovedsak øyeblikkelig, og svaret på spørsmålene våre om begrensninger på CDN og maks besøk kom tilbake i løpet av få minutter.

Kundesupporten deres er rask og nøyaktig. Du får svarene raskt og generelt er de nyttige. Du må kanskje gjøre litt ekstra graving hvis du vil vite mer, men samlet sett – de gir alt du kan forvente av en god kundestøtterepresentant. Vi vil absolutt anbefale dem til noen.

A2Hosting live chat

Funksjoner

De tekniske spesifikasjonene som tilbys av A2 vil være mer enn nok for de fleste brukere.

Den grunnleggende planen tilbyr 1 TB diskplass, en båndbredde hette på 10TB, en rask 2-kjerne 3,1 GHz CPU, og 8 GB RAM A2s servere er også litt raskere enn hos andre leverandører på dette prispunktet.

Koble den til den raskeste hastigheten som noen gang er sett, og vi har en seriøs konkurrent her.

Priser

For $ 99,59 i måneden er A2s dedikerte webhotell blant de billigste tilgjengelige, men med en fangst: For å bruke cPanel, må du betale en ekstra $ 39,95 per måned. Det er også noen andre funksjoner, f.eks. Hurtigbufring, sikkerhetskopiering av nettsteder, etc. som kan koste deg ekstra.

Så startprisen dekker kanskje ikke alt du trenger, og du kan ende opp med å betale mer.

Når det er på tide å fornye abonnementet ditt, ser du på en prisøkning på 17% til $ 119.99 / mo.

Deres garanti når som helst-pengene-tilbake er faktisk en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Priser for dedikert server for A2Hosting

For 100 dollar i måneden tilbyr A2 tilsynelatende de beste funksjonene. Deres billigste planpriser er veldig lik Bluehost og HostGator hvis du ekskluderer problemet med cPanel.

Hvis du diskuterer mellom disse tre, kommer det ned på oppetid, hastighet og støtte. Vi lener oss mer mot Bluehost på dette prisnivået (du får bedre oppetid til lavere pris), men så igjen – A2 slår alle med sin hastighet.

 • Billigste plan: $ 99,59 / mnd
 • Administrasjonspanel: cPanel ($ 39,95 / mo)
 • Diskplass: 1TB
 • båndbredde: 10TB
 • RAM: 8GB
 • prosessor: 3.1GHz
 • Dedikert IP: 2

Totalt sett tilbyr A2 en god service gitt størrelsen på selskapet. Ytelsen som serverne deres tilbyr er over gjennomsnittet, prisene deres er konkurransedyktige, og de har samlet et kunnskapsfullt kundeserviceteam.

 • Pingdom-statistikk
 • Teststed

4. SiteGround – best for administrerte dedikerte servere

SiteGround-gjennomgang

 • oppetid: >99,99% (Kilde)
 • Lastetid: 683ms (Kilde)
 • Brukerstøtte: 5/5
 • nettside: www.SiteGround.com

SiteGround har ikke bare gode funksjoner, men de skinner også med sin kunnskapsrike og vennlige kundesupport.

Hvis det er for godt til å være sant, er det vanligvis. For hva de tilbyr, er SiteGround litt dyrt.

oppetid & Hastighet

SiteGround 2019 oppetid og hastighetsstatistikkTestet vertsplan: Delt / Statistiske datoer: 01.01.2019-02.28.2019

Til tross for et lite uhell i desember 2018 der de hadde 20min nedetid, har SiteGround nylig oppetid vært helt topp >99,99%.

Vi kan ikke egentlig klage på nettstedets hastighet heller. Med 683ms, SiteGround faller omtrent midt mellom disse ni vertene, raskt. Men egentlig er alt under 1sek fremdeles veldig anstendig og lar besøkende være fornøyde.

Brukerstøtte

Det beste med SiteGround er kundeservicen deres. Det ble koblet til en agent via deres supportchat umiddelbar og spørsmål ble besvart innen 2 minutter.

Enda bedre, de ansatte vet hva de snakker om, virker virkelig ivrige etter å hjelpe og snakker tydelig engelsk: dette betyr at selv komplekse utvekslinger flyter jevnt.

Agenten virket personlig og interessert i våre behov. Vi spurte om å starte et nytt nettsted, og vi fikk tilstrekkelig svar.

Vi vil anbefale SiteGround-støtte for både nybegynnere og avanserte brukere.

SiteGround kundesupport

Funksjoner

Med 480 GB lagringsplass, en 10TB båndbredde cap, og servere med en heidundrende 16 GB RAM, SiteGrounds dedikerte hostingfunksjoner er fantastiske for en plan på inngangsnivå. CPU-hastigheten med 3,2 GHz og 4 kjerner er også bra, men på det prisnivået kan du forvente det.

480 GB diskplass er den eneste funksjonen som er på den lave siden – den vil knapt dekke et godt krav til fotografering og livsstil. På den annen side legger SiteGround vekt på hastigheten med SSD.

En annen fin fordel er at SiteGround tilbyr hurtigbufring som gjør nettsteder raskere for tilbakevendende besøkende. Andre leverandører krever $ 50 – $ 100 for den tjenesten, avhengig av dine behov og planer.

Det er også fullstendig administrert, noe som betyr at de vil hjelpe deg med hva som helst – å sette opp nettstedet ditt, legge til flere funksjoner for sikkerhet, hurtigbufring osv. Samt automatiserte sikkerhetskopieringer.

Priser

SiteGround er på den dyre enden av prisspekteret sammenlignet med andre dedikerte webhotellleverandører, men det er delvis fordi deres grunnleggende plan tilbyr et relativt høyt ytelsesnivå, inkludert 4-kjerners CPUer som kjører på 3,2 GHz som standard.

Den gode nyheten er at med SiteGround er det du ser det du får. Det vil ikke være noen ekstra kostnader eller økende fornyelsesgebyr.

Selv om SiteGround ligger på den dyre nivåen, vil du få det du betaler for.

Priser for dedikert server for SiteGround

SiteGrounds billigste plan er definitivt ikke billig, men du får mye for det du betaler, inkludert dedikert og kunnskapsrik support. Hvis du uansett ser på denne prisklassen – vil vi heller anbefale vårt topp valg.

 • Billigste plan: $ 269.00 / mnd
 • Administrasjonspanel: cPanel
 • Diskplass: 480GB
 • båndbredde: 10TB
 • RAM: 16GB
 • prosessor: 4 kjerner, 3,2 GHz
 • Dedikert IP: 1

Totalt sett er SiteGround et godt valg for relativt små nettsteder, og for kunder som setter pris på et godt støttenivå. Dette gjør det ideelt hvis du ønsker å overføre nettstedet ditt til dedikert webhotell, der det å være kunnskapsrike og vennlige supportagenter kan være kritisk.

 • Pingdom-statistikk
 • Teststed

5. Liquid Web – Beste support

Liquid Web dedikert vert

 • oppetid: >99,99% (Kilde)
 • Lastetid: 658ms (Kilde)
 • Brukerstøtte: 5/5
 • nettside: www.LiquidWeb.com

Liquid Web er et hosting-servicekraftverk som har nesten perfekt oppetid, stor hastighet og utmerket kundestøtte med en 59-sekunders supportgaranti. De er i samme prisklasse som SiteGround, og tilbyr like suveren serverspesifikasjoner.

oppetid & Fartstest

LiquidWeb oppetid og hastighetsstatistikkTestet vertsplan: Delt / Statistiske datoer: 01.01.2019-02.28.2019

LiquidWeb annonserer en “100% oppetidsgaranti”. De siste to månedene var oppetiden deres >99,99% med bare 2 minutters driftsstans. Ikke helt 100%, men likevel veldig bra.

Deres gjennomsnittlige hastighet på 658ms er ikke det beste i bransjen, men det er fremdeles over bransjens gjennomsnitt.

Brukerstøtte

Gjennomsnittlig tid for Liquid Web til å svare på supportforespørsler var mindre enn 1 minutt, oppfylle deres 59-sekunders støttegaranti.

Agenten var kunnskapsrik og besvarte alle spørsmålene våre i detalj.

Vi spurte ham noen grunnleggende spørsmål om forskjellen i CPU-kjerner og RAM og om deres SSL og CDN som han svarte raskt og på menneskelig språk ved hjelp av metaforer (der det trengs). Agenten spurte også om planene våre med nettstedet og foreslo den beste planen basert på våre behov og mål.

LiquidWeb live chat

Det er tydelig at Liquid Web tar deres støtte veldig alvorlig og ønsker å gi kundene en best mulig supportopplevelse.

Funksjoner

Liquid Web-serverne er veldig bra. Selv den billigste pakken gir deg 480 GB diskplass, en båndbreddehette på 5 TB, og raske 4-kjerners 3,5 GHz prosessorer med 16 GB RAM.

Disse spesifikasjonene er nesten identiske med SiteGround, med unntak av båndbredde (du får 10 TB med SiteGround), og liten klokkehastighetsfordel med Liquid Web (3,5 GHz vs 3,2 GHz).

Husk imidlertid at Liquid Web leveres med den beste og raskeste kundestøtten i bransjen, og med en pakke over $ 1000 vil du få live tilgang til nettarkitekter for å løse noen av problemene dine umiddelbart. Selvfølgelig er disse pakkene best for store bedrifter med massevis av trafikk og aktivitet på nettstedene sine.

Prisoversikt

Prisene på Liquid Web kan virke bratte sammenlignet med andre leverandører, men deres forretningsmodell er rettet mot profesjonelle brukere som trenger den beste ytelsen. Planene deres spenner fra en “entry-level” -pakke til $ 149 / month, til en virkelig uhyrlig server for $ 499 / month.

Det er noen ekstra kostnader du bør være klar over. Først av alt, de belaster deg en ekstra $ 20 / mo for å bruke cPanel.

Hvis nettstedet ditt bruker mer båndbredde enn du har abonnert på, vil de belaste deg for overforbruk. Men det gjør de fleste andre tilbydere. Derfor er det alltid bra å holde nøyaktige estimater av trafikken på nettstedet ditt. Båndbredde er ikke direkte knyttet til trafikk, det avhenger av nettstedets enkelhet og bruk. Et enkelt nettsted med 2-3 sider og med omtrent 1000 besøkende / mo vil trenge rundt 1 GB båndbredde.

LiquidWeb dedikerte serverpriser

Men det som er positivt med prisene på Liquid Web er at det du ser er hva du får – prisene øker ikke ved fornyelse fordi du uansett betaler månedlig. (Ingen rabatter for forhåndsbetalinger).

 • Billigste plan: $ 149.00 / mnd
 • Administrasjonspanel: cPanel ($ 20 / mo)
 • Diskplass: 480GB
 • båndbredde: 5TB
 • RAM: 32GB
 • prosessor: 4 kjerner, 3,9 GHz
 • Dedikert IP: 1

Alt dette legger opp til en flott dedikert hostingopplevelse.

Det som virkelig gjør at Liquid Web skiller seg ut er profesjonaliteten deres. Deres markedsføringsmateriell stave tydelig hva du får for pengene dine, uten å betjene deg eller skjule kostnadene for viktige verktøy.

 • Pingdom-statistikk
 • Teststed

6. GoDaddy – Største webverten

GoDaddy anmeldelse

 • oppetid: 99,99% (Kilde)
 • Lastetid: 610ms (Kilde)
 • Brukerstøtte: 2/5
 • nettside: www.GoDaddy.com

GoDaddy er det store navnet ditt som kommer med store våpen. De har et stort selskap med et enormt kundegrunnlag. Dessuten er oppetid og hastighet veldig anstendig.

Til tross for berømmelsen, ble vi imidlertid ganske skuffet over kundeservicen deres. Med en så stor klientbase, kan du forvente at de ville investere mer i et profesjonelt og kunnskapsfullt personale.

oppetid & Hastighet

GoDaddy 2019 oppetid og hastighetsstatistikkTestet vertsplan: Delt / Statistiske datoer: 01.01.2019-02.28.2019

La oss se på de gode nyhetene først. GoDaddys hosting er raskt og pålitelig:

Deres nyeste oppetid av 99,99% er nær perfekt. Vi opplevde en hel time nedetid i juli 2018, men annet enn det har oppetid vært utmerket.

Nettstedets hastigheter på 610ms er også anstendige, og holder seg jevnt over bransjestandarden.

Brukerstøtte

Nå er den dårlige nyheten. GoDaddys støtte er smertelig treg.

På vår første test av deres live chat måtte vi vente i 27 minutter på å få kontakt med en agent. Etter å ha blitt koblet til en agent, ble spørsmålene våre bare besvart etter et gjennomsnitt på 7 minutter. Når nettstedet ditt er nede, har du ikke en halv time å vente – du vil få tak i en kundesupportrepresentant umiddelbart.

GoDaddy live chat

Ved våre senere forsøk på å kontakte support, var svaret raskere – vi klarte å få svar innen 10-15 minutter og supportrepresentanten var informativ og høflig. De ga oss tilstrekkelig informasjon og var mildt sagt interessert i våre mål og behov.

I hovedsak er GoDaddys støtte uforutsigbar både når det gjelder svartid og støttenivå. Noen ganger var supportagenten kunnskapsrik og svarte raskt. Andre ganger tok det dem for alltid å svare på enkle spørsmål, som et enkelt spørsmål om et SSL-sertifikat.

GoDaddys støtte er langt fra den beste vi har sett, men den er heller ikke den verste. Det er inkonsekvensen som kan være belastende – hvis du får riktig tidspunkt, kan det hende du får et riktig svar på rimelig tid. Hvis ikke, så … vel, ikke hold pusten.

Funksjoner

Ved å gå videre fra sub-par support-tjenesten tilbyr GoDaddy-serverne faktisk ganske gode funksjoner: 1 TB lagringsplass, og en båndbredde som er helt umeteret (det følger med noen betingelser, som du kan lese i vertsavtalen deres).

CPU-hastigheten (4-kjerne 3,1 GHz) er god nok, men vi er ikke helt imponert over 4 GB minne den første planen følger med. Til disse prisene kan du forvente minst 8 GB, hvis ikke 16 GB.

Vi var glade for å finne at cPanel kommer som standard, og de tilbyr sikkerhetskopiering av nettsteder til en virkelig rimelig pris – til $ 4.99 / mo.

Priser

GoDaddys dedikerte hostingplaner starter på $ 89,99 i måneden ($ 169,99 i måneden når du fornyer). Dette vil representere fornuftig verdi for de inkluderte funksjonene, men det blir sviktet av mangelen på pålitelig støtte.

GoDaddy dedikerte servere priser

GoDaddy tilbyr overraskende gode planer med anstendige priser. RAM-en deres kan være litt bedre, men til en pris på $ 119.99 / mo med cPanel inkludert – er det ikke et dårlig valg.

 • Billigste plan: $ 89.99 / mo (fornyelsespris $ 169.99)
 • Administrasjonspanel: cPanel
 • Diskplass: 1TB
 • båndbredde: unmetered
 • RAM: 4GB
 • prosessor: 4 kjerner, 3,1 GHz
 • Dedikert IP: 3

Oppsummert, GoDaddys dedikerte hostingplaner har anstendig ytelse, men det undergraves av deres onde tilnærming til kundeservice.

 • Pingdom-statistikk
 • Teststed

7. IONOS 1&1 – Laveste pris

IONOS 1 & 1 anmeldelse

 • oppetid: 99,98% (Kilde)
 • Lastetid: 530ms (Kilde)
 • Brukerstøtte: 1/5
 • nettside: www.IONOS.com

IONOS 1&1 har en lang historie i webhotellbransjen, men det betyr ikke at de nødvendigvis er de beste. Selv om deres oppetid og hastighet er tilfredsstillende, ble vi ikke overrasket over deres støtte.

I dagens marked, spesielt når det gjelder dedikerte servere, er live support avgjørende. Og de har ikke en.

oppetid & Hastighet

IONOS 1 & 1 2019 oppetid og hastighetsstatistikkTestet vertsplan: Delt / Statistiske datoer: 01.01.2019-02.28.2019

IONOS presterte relativt bra i testene våre:

Deres oppetid av 99,98% har vært sterk og jevn – i februar 2019 opplevde vi et 10-minutters gap med nedetid, men annet enn det uhellet, har de vært solide.

Vi er også fornøyde med nettstedets hastighet på 530ms. Det er så bra som alt du forventer av de beste dedikerte serverleverandørene.

Brukerstøtte

Det er et enormt problem med IONOS ‘s forretningsmodell: de tilbyr ikke live chat support. Dette betyr at du må ringe dem. I praksis (og i 2020) tror vi at mangelen på online support rett og slett ikke er akseptabelt.

Funksjoner

Funksjonene som tilbys av IONOS er egentlig ganske gode. Ubegrenset båndbredde og 1 TB diskplass er ikke å snakke om, og hastighetstestene våre viser at serverne deres er raske. Pakken kommer med 8 GB RAM og raske prosessorer også.

Du vil være glad for å finne at de kaster inn et gratis domene, SiteLock-beskyttelse mot skadelig programvare (de fleste andre krever deg for det) og Content Delivery Network (CDN) -funksjoner som gjør nettstedet ditt raskere for returnerende besøkende.

Priser

IONOS er billig. Til en $ 40 per måned for en basispakke (fornyes til $ 60 / mo etter 6 måneder), er deres dedikerte webhotell det minst kostbare på denne listen. Med tanke på funksjonene du får, er det et skikkelig kupp.

Hvis du bestemmer deg for å velge en av de dyrere planene deres, må du være oppmerksom på at de krever et ekstra engangsoppsett på 50 dollar.

IONOS dedikert serverprising

Prisene deres er latterlig lave. Selv med en prisøkning på 20 dollar etter de første 6 månedene, ser du fremdeles på (muligens) det beste tilbudet for en dedikert server der ute.

 • Billigste plan: $ 40.00 / mo
 • Administrasjonspanel:?
 • Diskplass: 1TB
 • båndbredde: ubegrenset
 • RAM: 8GB
 • prosessor: 8 kjerner, 2,4 GHz
 • Dedikert IP: 1

IONOS tilbyr ytelse over gjennomsnittet til en meget konkurransedyktig pris. En lav pris betyr vanligvis at noen hjørner er kuttet, og i dette tilfellet er det fullstendig mangel på live chat og derfor en hel masse informasjon. Hvis de bare sorterte ut kundestøttesystemene sine, ville de være et godt valg.

 • Pingdom-statistikk
 • Teststed

8. HostWinds

Hostwinds gjennomgang

 • oppetid: 99,94% (Kilde)
 • Lastetid: 1,200ms (Kilde)
 • Brukerstøtte: 4/5
 • nettside: www.HostWinds.com

HostWinds er en ganske ny spiller på banen. Vi ble fascinert av de gode funksjonene de tilbyr på planene sine for (betydelig) lave priser.

Dessverre ble vi skuffet da alle fordelene deres forsvinner i lys av forferdelig oppetid og hastighetsstatistikk.

oppetid & Hastighet

HostWinds 2019 oppetid og hastighetsstatistikkTestet vertsplan: Delt / Statistiske datoer: 01.01.2019-02.28.2019

HostWinds hadde fryktelige 99,47% av oppetiden i november i fjor med mer enn 3 timer nedetid. Den samme typen inkonsekvens dukket opp i desember 2018. Det er for mye driftsstans når du vurderer den potensielle tapte trafikken og salget – spesielt før jul. Starten av året har forbedret seg med en oppetid på 99,94%, men det er fremdeles ikke bra nok sammenlignet med bransjestandarden.

Lastingshastigheten på nettstedet har vært jevn, men dessverre, sakte. Med en gjennomsnittlig sidehastighetshastighet på 1,200ms, besøkende kommer ikke til å bli veldig glade.

Brukerstøtte

Tilsynelatende er HostWinds ‘kundesupport mye raskere enn serverne deres. I testene våre fikk vi svar på spørsmålene våre innen 2 minutter.

Vi ble positivt overrasket over hvor raskt og nøyaktig agenten svarte på henvendelsene våre.

Svarene var presise og korte. Akkurat som med Bluehost – du får akkurat det du ber om. Ingenting mindre og ingenting mer.

Så hvis du ønsker å ta en prat med noen om dine mål og behov for et nettsted, kan det hende at de ikke er helt nok.

HostWinds live chat

Funksjoner

Den langsomme hastigheten som testene våre avslørte, er noe av et mysterium siden HostWinds ‘servere er fullt utstyrt med 8 GB RAM og CPUer på 3,5 GHz. Det får du også 1 TB lagringsplass og 10 TB båndbredde grense. Det er en flott pakke for prisen du betaler, spesielt med tanke på introduksjonsprisen.

Vi liker også at du kan sette sammen din egen plan med tilpassede funksjoner avhengig av dine preferanser.

Priser

HostWinds er også ganske billig. Grunnpakken deres starter på $ 106 per måned etter en (kort) introduksjonsperiode på $ 79,50 / mo. Enda bedre, de lar deg et unikt tilpasningsnivå over planen din, med et grensesnitt som lar deg velge OS, RAM, RAID, båndbreddekap og antall IP-er for registrering.

Den innledende prisen kan være hvor som helst mellom 1-36 måneder. Etter den første forhåndsbetalingen øker prisen med 25%.

Det er også viktig å merke seg at cPanel vil koste deg ytterligere $ 35 per måned.

HostWinds dedikerte serverpriser

HostWinds er ganske billig, og du får virkelig gode funksjoner inkludert. Hvis du trenger cPanel også, vil det bringe prisen opp på et mer mellomnivå.

Når det gjelder oppetid og hastighet, må HostWinds dessverre ikke konkurrere.

 • Billigste plan: $ 79.50 / mo
 • Administrasjonspanel: cPanel ($ 35,00 / mo)
 • Diskplass: 1TB
 • båndbredde: 10TB
 • RAM: 8GB
 • prosessor: 4 kjerner, 3,5 GHz
 • Dedikert IP: 8

Selv om de tilbyr en tilpassbar server til konkurransedyktige priser, kan ikke resultatene av oppetid og hastighetstester ignoreres. I virkeligheten er HostWinds ’servere rett og slett for trege og for upålitelige til å tilby god verdi i 2020.

 • Pingdom-statistikk
 • Teststed

9. AccuWebHosting

AccuWebHosting anmeldelse

 • oppetid: 99,92% (Kilde)
 • Lastetid: 794ms (Kilde)
 • Brukerstøtte: 4/5
 • nettside: www.AccuWebHosting.com

AccuWebHosting gir overraskende gode funksjoner for lave priser. De skuffet imidlertid med deres inkonsekvente oppetid og hastighet under gjennomsnittet.

Vi var også litt urolige for deres (litt) falske reklame.

oppetid & Hastighet

AccuHosting 2019 oppetid og hastighetsstatistikkTestet vertsplan: Dedikert server / Statistiske datoer: 01.01.2019-02.28.2019

Vi har bare overvåket AccuHosting i noen måneder, så vi vet ikke hva vi skal lage av statistikken ennå. Nemlig oppetiden (99,92%). Så langt har desember og februar vært uten strømbrudd, men igjen i januar hadde de over en times nedetid. Vi må overvåke dem litt lenger for å forstå om det bare var et engangs uhell eller om dette er et tilbakevendende problem.

Nettstedets hastighet på 794ms er under gjennomsnittet. Det er noen mye raskere verter på denne listen.

Brukerstøtte

Kundesupporten som tilbys av AccuWebHosting er god. I testene våre var det vel, umiddelbar og rådgiverne deres virket godt informert og svarte på spørsmålene våre innen 2 minutter.

Vi var veldig glade for deres støtte. De forsto spørsmålene våre perfekt og svarte i løpet av sekunder. I tillegg til å være nøyaktige og presise, var de også interessert i våre behov og mål mer enn de fleste andre hostingleverandører vi har sett så langt.

Definitivt en god kundeopplevelse, egnet for nybegynnere og mer avanserte brukere.

AccuWebHosting live chat 2

Funksjoner

Imidlertid er den desidert beste egenskapen til AccuWebHosting den imponerende spesifikasjonen du får på den valgte serveren. 16 GB RAM er også godt over standard for prisen for deres webhotell CPUer kjører kl 3,4 GHz. Du får også et stort utvalg 4 TB lagringsplass. I henhold til deres støtte, vil du også få ubegrenset båndbredde. Det virker nesten for godt til å være sant – og det er det.

cPanel koster irriterende litt mer enn standardplanen, og SSL-tjenester og CDN gjør det også. Vi ble også skuffet over å finne at den annonserte britiske serveren for øyeblikket (i skrivende stund denne anmeldelsen) ikke er tilgjengelig.

Du kan også få tilleggsfunksjoner, f.eks. Mer minne, ekstra sikkerhetsalternativer, andre kontrollpaneler, raskere prosessorer, sikkerhetskopier, servere i forskjellige land, osv..

Priser

AccuWebHostings dedikerte webhotell er god verdi, fra $ 90 / måned. Det er mange nyttige tillegg for anstendige priser, også. Prisene virker veldig bra for spesifikasjonene du får. Vi har ikke funnet mange ulemper eller skjulte kostnader så langt. Det hele er lagt ut med glede når du velger funksjonene og planene dine.

Prisene går heller ikke opp etter det første abonnementet.

Enda bedre, kan du velge mellom et antall servere, avhengig av kundenes beliggenhet:

AccuWebHosting dedikerte serverpriser

Deres billigste plan kommer med virkelig gode spesifikasjoner – det er mer enn nok for et gjennomsnittlig stort nettsted med anstendig trafikk. Du må imidlertid betale ekstra for noen grunnleggende ting som SSL og cPanel. Det gjelder også at noen av de annonserte funksjonene (for eksempel en server i Storbritannia) foreløpig ikke er tilgjengelige.

 • Billigste plan: $ 90 / mo
 • Administrasjonspanel: cPanel ($ 35,00 / mo)
 • Diskplass: 2TB
 • båndbredde: ubegrenset
 • RAM: 32GB
 • prosessor: 3.8GHz
 • Dedikert IP: 1

Avslutningsvis tilbyr AccuWebHosting en anstendig verdi-tjeneste, med over gjennomsnittet minne- og båndbreddebegrensninger og solid hastighet. Men med tanke på deres skuffende oppetid, kan det hende du er bedre med en annen leverandør i stedet.

 • Pingdom-statistikk
 • Teststed

Konklusjon…

De fleste gode dedikerte webverter i dag tilbyr raske og pålitelige servere. Den store forskjellen mellom dem, som vi har sett, er støttenivået de tilbyr.

I testene våre er det tre verter som skilte seg ut. Hvis oppetid er den viktigste faktoren i beslutningen din, kan du gå for Bluehost. Serverne deres har gitt den beste og mest stabile oppetiden.

Hvis du leter etter sikkerheten til en stor og veletablert webhotell, er HostGator det beste alternativet. Tjenestene deres er rimelig, og deres enorme kundegrunnlag betyr at du kan forvente at deres supportteam er erfarne i alle slags saker.

Hvis hastighet er det du ønsker, er A2 Hosting det beste alternativet for deg. Planene deres har god verdi, oppetiden er stort sett god (det er 5-15 minutters strømbrudd med noen få måneder), og støtten er rask og kunnskapsrik.

Uansett hva du velger er imidlertid krevende. En dedikert server er en stor investering, og det lønner seg å shoppe rundt og velge det beste alternativet.

Husk at hvis du leier en server for eksklusiv bruk, bør du forvente at hostingleverandøren din vil være like dedikert til nettstedet ditt som du er.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector