9 beste dedicated server-hostingproviders in 2020 (beoordeling)

Best-Dedicated-ServerUw toegewijde webhost zou, nou ja, toegewijd moeten zijn. Aan jou.


U moet niet alleen een speciale server krijgen, maar uw ondersteuningsteam moet ook in uw site investeren en zij moeten ook een speciaal IP-adres bieden.

Voorbij zijn de dagen dat hostingproviders alleen op technische mogelijkheden zouden kunnen opvallen.

In feite is de dedicated servertechnologie de afgelopen jaren over de hele linie toegenomen: 3GHz CPU’s, 8GB RAM en 500GB geheugenruimte werden een jaar geleden als “high-end” beschouwd, maar zijn nu redelijk standaardaanbiedingen.

Naarmate het technische speelveld nivelleert, is klantenservice de factor geworden die het verschil maakt bij providers.

Als het gaat om klantenservice, zijn er echter nog steeds grote verschillen tussen toegewijde hostingproviders. Er is echt geen excuus voor slechte klantenservice in 2020. Als u uw eigen server huurt, mag u weloverwogen, snelle antwoorden op uw vragen verwachten.

Daarom hebben we bij deze beoordeling meer aandacht besteed aan klantenservice dan ooit tevoren, waarbij we aantekeningen maakten over hun technische kennis en reactietijd op onze vragen.

Klaar om te zien hoe ze zich opstapelen? Laten we beginnen.

9 Beste dedicated hostingservices

Laten we eerst beginnen met de beste hostingproviders en vervolgens de lijst doorlopen om te zien welke u mogelijk wilt vermijden. Dit zijn de 9 beste toegewijde webhostingproviders in 2020:

1. Bluehost – Beste prijs-kwaliteitverhouding

Bluehost dedicated hosting homepage

 • Uptime: 99,98% (Bron)
 • Laadtijd: 369ms (Bron)
 • Ondersteuning: 4/5
 • Website: www.Bluehost.com

Bluehost is als een goede betrouwbare vriend – het is al heel lang in de branche en levert altijd wat ze beloofd hebben. U krijgt een uitstekende uptime en indrukwekkende snelheid. Het beste aan Bluehost is hun lage initiële prijs van $ 79,99 / maand. Je kunt niet echt fout gaan met Bluehost, vooral als je budget beperkt is.

Het enige nadeel is dat hun lage prijs alleen beschikbaar is voor een verbintenis op lange termijn (3 jaar).

Uptime & Snelheid

Bluehost 2019 uptime- en snelheidsstatistiekenGetest hostingplan: WordPress beheerd / Statistieken data: 01.01.2019-02.28.2019

Tijdens onze tests, van januari tot februari 2019, kwam Bluehost binnen met een betrouwbare uptime van 99,98% en een snelheid van 369ms. Door de jaren heen dat we Bluehost hebben gecontroleerd, hebben we zelden significante downtime gehad. Hoewel ze in januari 2019 een onderbreking van 19 minuten hadden, was hun algehele uptime gedurende 2018 een ongelooflijke 99,99% met een gemiddelde snelheid van 415 ms.

Dus als u op zoek bent naar een host met zowel solide uptimes als snelheid, hoeft u niet verder te zoeken.

Ondersteuning

De ondersteuning die het team van Bluehost biedt, is ook redelijk goed. In onze tests nam het verbinden met een live ondersteuningsagent 3 min, en reacties op onze vragen kwamen meestal daarna terug 2 min.

Hun antwoorden waren eenvoudig en nauwkeurig. Ze beantwoordden precies wat we vroegen, maar niets meer – dus er is een beetje ruimte voor verbetering. Maar over het algemeen verslaat Bluehost-ondersteuning vele andere ondersteuningen die we hebben gezien, die problemen hebben met de Engelse taal, die alleen antwoorden of links kopiëren en plakken, of (in het ergste geval) een vroege versie zijn van een op kunstmatige intelligentie gebaseerd programma.

Met Bluehost-ondersteuning krijgt u precies wat u vraagt, niet meer en niet minder.

Bluehost live chat

Kenmerken

De technische specificaties van het Standard-abonnement van Bluehost zijn redelijk goed gezien de lage prijs (evenals uitstekende uptime en snelheid). Jij krijgt 500 GB schijfruimte, en een bandbreedte cap dat is zo groot (5TB) u zult het waarschijnlijk nooit merken. 4 GB RAM is een beetje aan de lage kant, maar voor een kleine tot middelgrote website zou het goed moeten zijn.

Als uw verkeer onverwachts toeneemt (of als uw site erg snel begint te groeien), brengt Bluehost geen extra kosten in rekening. Het nadeel is dat uw site waarschijnlijk tot de volgende maand veel langzamer wordt.

Zowel de Standard- als Enhanced-abonnementen zijn absoluut aan de goedkope kant in vergelijking met andere providers. Ze bieden dezelfde functies die u krijgt voor het dubbele of drievoudige van de prijs bij sommige andere providers, waaronder een snelle processor en veel bandbreedte. Bovendien worden ze geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Prijzen

De door Bluehost aangeboden prijzen zijn opvallend laag. Hun plannen beginnen bij slechts $ 79,99 per maand, maar houd er rekening mee dat de prijs na het eerste 3-jarige pakket zal oplopen tot $ 119,99 per maand.

Houd er ook rekening mee dat de onderstaande prijzen alleen geldig zijn als u vooraf 3 jaar betaalt. De maandelijkse betalingsopties van Bluehost hebben veel hogere prijzen (vanaf $ 149,99 per maand betaald).

Over het algemeen krijg je met Bluehost zeer goede statistieken voor minder dan de meeste andere hosts. Als u dedicated servers van goede kwaliteit nodig heeft, maar uw budget is beperkt, dan is Bluehost een goede keuze.

Er zijn een paar providers met nog lagere prijzen, maar meestal hebben ze een compromis gesloten op het gebied van betrouwbaarheid en / of snelheid, of ze hebben niet geïnvesteerd in goede klantenondersteuning (zoals u hieronder zult zien).

Prijzen van Bluehost Dedicated Servers

Met het goedkoopste abonnement krijgt u een aantal redelijk goede functies tegen een vrij goedkoop tarief. Het geheugen kan iets beter zijn, maar u kunt het altijd upgraden als u denkt dat de activiteit op uw site toeneemt.

Houd er ook rekening mee dat de getoonde prijzen slechts voor 3 jaar vooraf worden betaald en dat de kosten na de eerste periode van 3 jaar stijgen. Zelfs dan bevindt Bluehost zich nog steeds in het lage niveau van dedicated serverprijzen in vergelijking met de concurrentie.

 • Goedkoopste abonnement: $ 79,99 / maand
 • Beheerdersdashboard: cPanel
 • Schijfruimte: 500 GB
 • Bandbreedte: 5TB
 • RAM: 4GB
 • Bewerker: 4 kernen, 2,3 GHz
 • Toegewijd IP: 3-5

Het aanbieden van een volledig uitgeruste speciale webhost voor $ 79,99 per maand is een indrukwekkende prestatie, vooral gezien het feit dat cPanel standaard wordt meegeleverd. Over het algemeen biedt Bluehost veel waar voor uw geld.

 • Pingdom Statistieken
 • Testpagina

2. HostGator – Betrouwbare en bekende host

HostGator-beoordeling

 • Uptime: 100% (Bron)
 • Laadtijd: 1.113ms (Bron)
 • Ondersteuning: 4/5
 • Website: www.HostGator.com

HostGator is een andere gevestigde speler in het veld. Ze hebben een enorm klantenbestand en ze weten precies wat ze doen. HostGator is zeker ook uw meest betrouwbare host. Ze hebben een redelijk goede verhouding tussen kenmerken en prijsstelling.

Het enige nadeel is echter dat hun sites een beetje traag kunnen zijn in vergelijking met de concurrentie van tegenwoordig.

Uptime & Snelheid

HostGator 2019 uptime- en snelheidsstatistiekenGetest hostingplan: Gedeeld / Statistieken data: 01.01.2019-02.28.2019

Zoals we honderd keer hebben herhaald, zijn uptime en snelheid de belangrijkste factoren bij het kiezen van een webhost.

De uptime van HostGator is uitstekend – perfect 100%. Er zijn helemaal geen storingen geweest.

Helaas schiet HostGator een beetje tekort met hun snelheid van 1.113ms – het is iets onder het industriegemiddelde van 890ms.

Hoewel de snelheid beter kan, zit HostGator niet zo ver achter het gemiddelde, en gezien de uitzonderlijke uptime kunnen ze zich nog steeds kwalificeren in de top van onze lijst.

Ondersteuning

De ondersteuning van HostGator is redelijk goed. We hebben verschillende keren contact met hen opgenomen en in onze tests nam het maken van een verbinding met livechat een gemiddeld 3 minuten, met een piek van 20 minuten bij één gelegenheid. Het beantwoorden van onze vragen duurde iets langer met een gemiddelde tijd van 5 mins.

In plaats van onze vragen op een persoonlijke manier te beantwoorden (wat we zo leuk vonden aan Liquid Web), boden ze veel links die meer dan voldoende informatie gaven. Op basis van hun antwoorden en algemene informatie op de website is het veilig om aan te nemen dat de meeste van hun klanten enthousiaste gebruikers van WordPress zijn met kennis van technische details en enige codering.

Ze bedekken niets en maken de zaken niet te ingewikkeld. Hun site, evenals klantenondersteuning, is niet voor totale beginners – tenzij je bereid bent wat tijd te besteden aan het uitdiepen van de details en betekenissen achter de informatie die je vindt.

HostGator livechat

Kenmerken

Op papier zijn de functies die worden aangeboden door de speciale webhostingservers van HostGator redelijk goed, vooral het feit dat je onbeperkte bandbreedte krijgt zolang je binnen hun servicevoorwaarden blijft.

Je krijgt een 1 TB schijfruimte, een Onbeperkte Bandbreedte (in werkelijkheid, het is 10 TB – We vroegen), 8 GB RAM en een echt snelle multi-core processor. Deze statistieken zijn erg goed, vooral met de prijzen die ze bieden. U zult de bandbreedtelimiet waarschijnlijk niet opmerken. Maar als het toch gebeurt, kan uw site tot volgende maand veel langzamer worden.

In tegenstelling tot Liquid Web biedt HostGator geen automatische back-ups voor uw speciale site. Daar ben je zelf verantwoordelijk voor.

Prijzen

De prijzen van HostGator liggen in het lage middensegment in vergelijking met de concurrentie. Hosting begint bij $ 118,99 per maand als u kiest voor de langjarige verbintenis van 3 jaar.

Nadat het oorspronkelijke plan afloopt, wordt het plan verlengd met $ 189 per maand. Maak je geen zorgen, zelfs de vernieuwde prijzen zijn op een behoorlijk niveau gezien de functies die je krijgt.

HostGator Dedicated Server-prijzen

Het goedkoopste plan omvat alles wat u nodig heeft voor een middelgrote website die duizenden maandelijkse bezoekers krijgt. EN u hoeft zich bij deze host geen zorgen te maken over downtime.

 • Goedkoopste abonnement: $ 118,99 / maand
 • Beheerdersdashboard: cPanel
 • Schijfruimte: 1 TB
 • Bandbreedte: Onbeperkt
 • RAM: 8 GB
 • Bewerker: 4 kernen, 2,1 GHz
 • Toegewijd IP: 3

Als u de beveiliging verkiest van een grote en gerenommeerde hostingprovider, dan is HostGator misschien iets voor u. De speciale webhostingservices die ze bieden zijn boven het gemiddelde, terwijl hun prijzen onder het gemiddelde liggen.

 • Pingdom Statistieken
 • Testpagina

3. A2-hosting – Beste snelheid

A2Hosting beoordeling

 • Uptime: 99,96% (Bron)
 • Laadtijd: 248ms (Bron)
 • Ondersteuning: 4/5
 • Website: www.A2Hosting.com

Hoewel A2 wat minder bekend is dan sommige andere hosts hierboven, zijn ze een felle concurrent. Met razendsnelle snelheden, behoorlijke uptime, goede functies met goede prijzen, zou je er gemakkelijk blij mee zijn.

Het nadeel? Afgezien van hun hoogste snelheden, zijn ze slechts iets boven het gemiddelde in al het andere. We waren ook niet bepaald enthousiast om erachter te komen dat cPanel niet is opgenomen in hun prijsplannen, aangezien de meeste mensen er een nodig hebben om hun site op te zetten.

Uptime & Snelheid

A2Hosting 2019 uptime- en snelheidsstatistiekenGetest hostingplan: Gedeeld / Statistieken data: 01.01.2019-02.28.2019

In onze standaard uptime- en snelheidsmonitoring heeft A2-hosting het heel goed gedaan.

Ze hebben veruit de beste snelheid die we in de branche hebben gezien (248ms). Het is bewezen dat bezoekers trage sites in een oogwenk verlaten – u zult dit probleem niet hebben met A2.

Hun beschikbaarheid van 99,96% is ook behoorlijk. Het staat niet in onze top 3, maar minder dan 15 minuten downtime per maand is niet genoeg om een ​​schaduw te werpen over de andere geweldige functies die A2 Hosting biedt.

Ondersteuning

De ondersteuning van A2 is ook goed. Verbinding maken met een agent via chat was in wezen onmiddellijk en hun antwoord op onze vragen over CDN en maximale bezoekbeperkingen kwam binnen een paar minuten terug.

Hun klantenondersteuning is snel en nauwkeurig. U krijgt de antwoorden snel en in het algemeen zijn ze nuttig. Mogelijk moet u wat extra graven als u meer wilt weten, maar over het algemeen bieden ze alles wat u van een goede klantenservicemedewerker mag verwachten. We zouden ze zeker aan iedereen aanbevelen.

A2Hosting van live chat

Kenmerken

De technische specificaties van A2 zijn voor de meeste gebruikers ruim voldoende.

Het basisplan biedt 1 TB schijfruimte, een bandbreedtelimiet van 10TB, een snelle 2-core 3,1 GHz CPU, en 8 GB RAM De servers van A2 zijn ook iets sneller dan die van andere providers voor deze prijs.

Koppel het aan de hoogste snelheid ooit en we hebben hier een serieuze concurrent.

Prijzen

Voor $ 99,59 per maand is de toegewijde webhosting van A2 een van de goedkoopste die er is, maar met één vangst: om cPanel te gebruiken, moet je $ 39,95 / maand extra betalen. Er zijn ook enkele andere functies, zoals caching, back-ups van sites, enz. Die u extra kunnen kosten.

Dus de initiële prijs dekt mogelijk niet alles wat u nodig heeft en mogelijk betaalt u meer.

En wanneer het tijd is om je abonnement te verlengen, kijk je naar een prijsverhoging van 17% tot $ 119,99 / mnd.

Hun geld-terug-garantie is altijd een 30-dagen geld-terug-garantie.

A2Hosting Dedicated Server-prijzen

Voor 100 dollar per maand biedt A2 echt de beste functies. Hun goedkoopste abonnementsprijzen lijken sterk op Bluehost en HostGator als u het probleem met cPanel uitsluit.

Als je tussen deze drie debatteert, komt het aan op uptime, snelheid en ondersteuning. We neigen meer naar Bluehost op dit prijsniveau (u krijgt een betere uptime tegen een lagere prijs), maar nogmaals – A2 verslaat iedereen met hun snelheid.

 • Goedkoopste abonnement: $ 99,59 / maand
 • Beheerdersdashboard: cPanel ($ 39,95 / maand)
 • Schijfruimte: 1 TB
 • Bandbreedte: 10TB
 • RAM: 8 GB
 • Bewerker: 3,1 GHz
 • Toegewijd IP: 2

Over het algemeen biedt A2 een geweldige service gezien de omvang van het bedrijf. De prestaties van hun servers zijn boven het gemiddelde, hun prijzen zijn concurrerend en ze hebben een deskundig klantenserviceteam verzameld.

 • Pingdom Statistieken
 • Testpagina

4. SiteGround – Beste voor beheerde dedicated servers

SiteGround beoordeling

 • Uptime: >99,99% (Bron)
 • Laadtijd: 683ms (Bron)
 • Ondersteuning: 5/5
 • Website: www.SiteGround.com

SiteGround heeft niet alleen uitstekende functies, maar ze schitteren ook met hun deskundige en vriendelijke klantenondersteuning.

Als het te mooi is om waar te zijn, is dat meestal zo. Voor wat ze bieden, is SiteGround een klein beetje duur.

Uptime & Snelheid

SiteGround 2019 uptime- en snelheidsstatistiekenGetest hostingplan: Gedeeld / Statistieken data: 01.01.2019-02.28.2019

Ondanks een klein ongelukje in december 2018, waar ze 20 minuten downtime hadden, was de recente uptime van SiteGround van het hoogste niveau >99,99%.

We kunnen ook niet echt klagen over de snelheid van hun site. Met 683ms, SiteGround valt rond in het midden van deze negen hosts, qua snelheid. Maar echt alles onder de 1 sec is nog steeds heel behoorlijk en zal uw bezoekers blij maken.

Ondersteuning

Het beste van SiteGround is hun klantenservice. Verbinding maken met een agent via hun ondersteuningschat was instant en vragen werden binnen beantwoord 2 min.

Sterker nog, hun medewerkers weten waar ze het over hebben, lijken oprecht enthousiast om te helpen en spreken duidelijk Engels: dit betekent dat zelfs complexe uitwisselingen soepel verlopen.

De agent leek persoonlijk en geïnteresseerd in onze behoeften. We vroegen over het starten van een nieuwe site en kregen voldoende antwoorden.

We raden SiteGround’s ondersteuning aan voor zowel beginners als gevorderde gebruikers.

Klantenondersteuning van SiteGround

Kenmerken

Met 480 GB opslagruimte, een 10TB bandbreedte cap, en servers met maar liefst 16 GB RAM, De speciale hostingfuncties van SiteGround zijn geweldig voor een instapmodel. De CPU-snelheid met 3,2 GHz en 4 cores is ook goed, maar voor dat prijsniveau zou je dat verwachten.

De 480 GB schijfruimte is de enige functie die aan de lage kant is – het zou nauwelijks voldoen aan een goede blog over fotografie en lifestyle. Aan de andere kant ligt de nadruk van SiteGround op de snelheid met SSD.

Een ander leuk extraatje is dat SiteGround caching biedt, waardoor sites sneller zijn voor terugkerende bezoekers. Andere providers brengen $ 50- $ 100 in rekening voor die service, afhankelijk van uw behoeften en plannen.

Het wordt ook volledig beheerd, wat betekent dat ze u met alles zullen helpen – het opzetten van uw site, het toevoegen van extra functies voor beveiliging, caching, enz. Evenals geautomatiseerde back-ups.

Prijzen

SiteGround bevindt zich aan de dure kant van het prijsspectrum in vergelijking met andere toegewijde webhostingproviders, maar dat komt gedeeltelijk omdat hun basisplan een relatief hoog prestatieniveau biedt, inclusief 4-core CPU’s die standaard op 3,2 GHz draaien.

Het goede nieuws is dat u met SiteGround krijgt wat u ziet. Er zijn geen extra kosten of stijgende verlengingskosten.

Ook al is SiteGround op het dure niveau, u krijgt waar u voor betaalt.

Prijzen van SiteGround Dedicated Server

Het goedkoopste plan van SiteGround is zeker niet goedkoop, maar u krijgt genoeg voor wat u betaalt, inclusief toegewijde en deskundige ondersteuning. Als je toch naar deze prijsklasse kijkt, raden we liever onze eerste keuze aan.

 • Goedkoopste abonnement: $ 269,00 / maand
 • Beheerdersdashboard: cPanel
 • Schijfruimte: 480 GB
 • Bandbreedte: 10TB
 • RAM: 16 GB
 • Bewerker: 4 kernen, 3,2 GHz
 • Toegewijd IP: 1

Over het algemeen is SiteGround een uitstekende keuze voor relatief kleine websites en voor klanten die een goede ondersteuning waarderen. Dit maakt het ideaal als u uw site wilt overzetten naar dedicated webhosting, waar het hebben van deskundige en vriendelijke supportmedewerkers van cruciaal belang kan zijn.

 • Pingdom Statistieken
 • Testpagina

5. Liquid Web – Beste ondersteuning

Liquid Web toegewijde host

 • Uptime: >99,99% (Bron)
 • Laadtijd: 658ms (Bron)
 • Ondersteuning: 5/5
 • Website: www.LiquidWeb.com

Liquid Web is een krachtpatser voor hostingservices die wordt geleverd met een bijna perfecte uptime, hoge snelheid en uitstekende klantenondersteuning met een “garantie van 59 seconden voor ondersteuning”. Ze bevinden zich in dezelfde prijsklasse als SiteGround en bieden vergelijkbare uitstekende serverspecificaties.

Uptime & Snelheidstest

Uptime- en snelheidsstatistieken van LiquidWebGetest hostingplan: Gedeeld / Statistieken data: 01.01.2019-02.28.2019

LiquidWeb adverteert met een “100% uptime-garantie”. In de afgelopen twee maanden was hun beschikbaarheid >99,99% met slechts 2 minuten downtime. Niet helemaal 100%, maar nog steeds erg goed.

Hun gemiddelde snelheid 658ms is niet de beste in de branche, maar ligt nog steeds boven het sectorgemiddelde.

Ondersteuning

De gemiddelde tijd voor Liquid Web om te reageren op ondersteuningsverzoeken was minder dan 1 minuut, het voldoen aan hun “59 seconden ondersteuningsgarantie”.

De agent was deskundig en beantwoordde al onze vragen in detail.

We stelden hem enkele basisvragen over het verschil in CPU-kernen en RAM en over hun SSL en CDN waarop hij snel en in menselijke taal antwoordde met behulp van metaforen (waar nodig). De agent vroeg ook naar onze plannen met de website en stelde het beste plan voor op basis van onze behoeften en doelen.

Live chat van LiquidWeb

Het is duidelijk dat Liquid Web hun ondersteuning zeer serieus neemt en zijn klanten de best mogelijke ondersteuningservaring wil bieden.

Kenmerken

De servers van Liquid Web zijn erg goed. Zelfs het goedkoopste pakket geeft je 480 GB schijfruimte, een bandbreedtelimiet van 5TB, en snelle 4-core 3,5 GHz processors met 16 GB RAM.

Deze specificaties zijn bijna identiek aan SiteGround, met uitzondering van bandbreedte (je krijgt 10TB met SiteGround), en een klein kloksnelheidvoordeel met Liquid Web (3,5 GHz versus 3,2 GHz).

Houd er echter rekening mee dat Liquid Web wordt geleverd met de beste en snelste klantenondersteuning in de branche en met een pakket van meer dan $ 1000 krijg je live toegang tot webarchitecten om al je problemen direct op te lossen. Het is duidelijk dat deze pakketten het beste zijn voor grote bedrijven met veel verkeer en activiteit op hun sites.

Prijsoverzicht

De prijzen van Liquid Web lijken misschien hoog in vergelijking met andere providers, maar hun bedrijfsmodel is gericht op professionele gebruikers die de beste prestaties nodig hebben. Hun plannen variëren van een ‘instapniveau’-pakket voor $ 149 / maand tot een werkelijk monsterlijke server voor $ 499 / maand.

Er zijn een paar extra kosten waar u rekening mee moet houden. Allereerst brengen ze je $ 20 / maand extra in rekening voor het gebruik van cPanel.

Als uw site meer bandbreedte gebruikt dan waarvoor u zich heeft geabonneerd, brengen ze u kosten in rekening voor overmatig gebruik. Maar dat geldt ook voor de meeste andere providers. Daarom is het altijd goed om nauwkeurige schattingen bij te houden van het verkeer op uw site. Bandbreedte is niet direct gerelateerd aan verkeer, het hangt af van de eenvoud en het gebruik van uw site. Een eenvoudige website met 2-3 pagina’s en met ongeveer 1000 bezoekers / maand zou ongeveer 1 GB aan bandbreedte nodig hebben.

Prijzen van LiquidWeb Dedicated Server

Maar wat positief is aan de prijzen van Liquid Web, is dat wat u ziet, is wat u krijgt: de prijzen stijgen niet bij verlenging omdat u toch maandelijks betaalt. (Geen kortingen voor vooruitbetalingen).

 • Goedkoopste abonnement: $ 149,00 p.m.
 • Beheerdersdashboard: cPanel ($ 20 / maand)
 • Schijfruimte: 480 GB
 • Bandbreedte: 5TB
 • RAM: 32 GB
 • Bewerker: 4 kernen, 3,9 GHz
 • Toegewijd IP: 1

Dit alles zorgt voor een geweldige dedicated hosting-ervaring.

Wat Liquid Web echt onderscheidt, is hun professionaliteit. Hun marketingmateriaal beschrijft duidelijk wat u voor uw geld krijgt, zonder u te betuttelen of de kosten van essentiële hulpmiddelen te verbergen.

 • Pingdom statistieken
 • Testpagina

6. GoDaddy – grootste webhost

GoDaddy-recensie

 • Uptime: 99,99% (Bron)
 • Laadtijd: 610ms (Bron)
 • Ondersteuning: 2/5
 • Website: www.GoDaddy.com

GoDaddy is je grote naam die wordt geleverd met grote wapens. Ze hebben een enorm bedrijf met een enorm klantenbestand. Ook zijn hun uptime en snelheid heel behoorlijk.

Ondanks hun bekendheid waren we echter nogal teleurgesteld over hun klantenservice. Met zo’n enorm klantenbestand zou je verwachten dat ze meer zouden investeren in professioneel en bekwaam personeel.

Uptime & Snelheid

Uptime- en snelheidsstatistieken van GoDaddy 2019Getest hostingplan: Gedeeld / Statistieken data: 01.01.2019-02.28.2019

Laten we eerst het goede nieuws bekijken. De hosting van GoDaddy is snel en betrouwbaar:

Hun recente uptime van 99,99% is bijna perfect. We hebben in juli 2018 wel een heel uur downtime ervaren, maar verder was de uptime uitstekend.

Hun sitesnelheden van 610ms zijn ook behoorlijk en blijven gestaag iets boven de industrienorm.

Ondersteuning

Nu het slechte nieuws. De ondersteuning van GoDaddy is tergend langzaam.

Bij onze eerste test van hun livechat moesten we 27 minuten wachten om verbinding te maken met een agent. Nadat we met een agent waren verbonden, werden onze vragen pas beantwoord na gemiddeld 7 minuten wachten. Wanneer uw site niet beschikbaar is, hoeft u geen half uur te wachten – u wilt onmiddellijk contact opnemen met een medewerker van de klantenondersteuning.

GoDaddy livechat

Bij onze latere pogingen om contact op te nemen met ondersteuning, was de reactie sneller – we konden binnen 10-15 minuten een antwoord krijgen en de ondersteuningsmedewerker was informatief en beleefd. Ze gaven ons voldoende informatie en waren licht geïnteresseerd in onze doelen en behoeften.

In wezen is de ondersteuning van GoDaddy onvoorspelbaar met betrekking tot de responstijd en het ondersteuningsniveau. Bij sommige gelegenheden was de ondersteuningsmedewerker deskundig en reageerde hij snel. Andere keren duurde het een eeuwigheid om eenvoudige vragen te beantwoorden, zoals een enkele vraag over een SSL-certificaat.

De ondersteuning van GoDaddy is verre van de beste die we hebben gezien, maar ook niet de slechtste. Het is de inconsistentie die hinderlijk kan zijn – als je de timing goed hebt, krijg je binnen een redelijke tijd een goed antwoord. Zo niet, dan … nou, houd je adem niet in.

Kenmerken

Verderop van de ondermaatse ondersteuningsservice, bieden de servers van GoDaddy eigenlijk behoorlijk goede functies: 1 TB opslagruimte, en dat is een bandbreedte volledig ongemeten (het wordt geleverd met enkele voorwaarden, die u kunt lezen in hun Hosting-overeenkomst).

De CPU-snelheid (4-core 3,1 GHz) is goed genoeg, maar we zijn niet helemaal onder de indruk van de 4 GB geheugen het eerste plan komt met. Tegen deze prijzen verwacht u minimaal 8 GB, zo niet 16 GB.

We waren blij om te ontdekken dat cPanel standaard wordt geleverd en ze bieden back-ups van websites tegen een zeer redelijke prijs – voor $ 4,99 / maand.

Prijzen

De speciale hostingplannen van GoDaddy beginnen bij $ 89,99 per maand ($ 169,99 per maand wanneer je verlengt). Dit zou een redelijke waarde vertegenwoordigen voor de opgenomen functies, maar wordt teleurgesteld door het gebrek aan betrouwbare ondersteuning.

Prijzen van GoDaddy Dedicated Servers

GoDaddy biedt verrassend goede plannen met redelijke prijzen. Hun RAM kan iets beter zijn, maar met een prijs van $ 119,99 / maand inclusief cPanel is dit geen slechte keuze.

 • Goedkoopste abonnement: $ 89,99 / maand (verlengingsprijs $ 169,99)
 • Beheerdersdashboard: cPanel
 • Schijfruimte: 1 TB
 • Bandbreedte: Onbepaald
 • RAM: 4GB
 • Bewerker: 4 kernen, 3,1 GHz
 • Toegewijd IP: 3

Samenvattend, GoDaddy’s speciale hostingplannen bieden behoorlijke prestaties, maar worden ondermijnd door hun jammerlijke benadering van klantenservice.

 • Pingdom Statistieken
 • Testpagina

7. IONOS 1&1 – Laagste prijs

IONOS 1 & 1 beoordeling

 • Uptime: 99,98% (Bron)
 • Laadtijd: 530ms (Bron)
 • Ondersteuning: 1/5
 • Website: www.IONOS.com

IONOS 1&1 heeft een lange geschiedenis in de webhosting-industrie, maar dat betekent niet dat ze noodzakelijkerwijs de beste zijn. Hoewel hun uptime en snelheid bevredigend zijn, waren we onaangenaam verrast door hun steun.

In de huidige markt, vooral als het gaat om dedicated servers, is live support cruciaal. En ze hebben er geen.

Uptime & Snelheid

IONOS 1 & 1 2019 uptime en snelheidsstatistiekenGetest hostingplan: Gedeeld / Statistieken data: 01.01.2019-02.28.2019

IONOS presteerde relatief goed in onze tests:

Hun beschikbaarheid van 99,98% is sterk en stabiel geweest – in februari 2019 hadden we een onderbreking van 10 minuten, maar afgezien van dat incident waren ze solide.

We zijn ook blij met hun sitesnelheid van 530ms. Het is zo goed als alles wat u van uw beste toegewijde serverproviders zou verwachten.

Ondersteuning

Er is een enorm probleem met het bedrijfsmodel van IONOS: ze bieden geen ondersteuning voor live chats. Dit betekent dat je ze moet bellen. In de praktijk (en in 2020) denken we dat het gebrek aan online ondersteuning gewoon niet acceptabel is.

Kenmerken

De functies die IONOS biedt, zijn echt heel goed. Onbeperkte Bandbreedte en 1 TB schijfruimte zijn niet belachelijk en onze snelheidstests laten zien dat hun servers snel zijn. Het pakket wordt geleverd met 8 GB RAM en ook snelle processors.

U zult blij zijn te ontdekken dat ze een gratis domein, SiteLock-malwarebescherming (de meeste anderen brengen hiervoor kosten in rekening) en Content Delivery Network (CDN) -functies die uw site sneller maken voor terugkerende bezoekers.

Prijzen

IONOS is goedkoop. Voor $ 40 per maand voor een basispakket (verlengt met $ 60 / maand na 6 maanden), is hun toegewijde webhosting de goedkoopste op deze lijst. Gezien de functies die u krijgt, is dit een echt koopje.

Als u besluit om te kiezen voor een van hun duurdere abonnementen, houd er dan rekening mee dat ze een eenmalige opstartvergoeding van $ 50 in rekening brengen.

IONOS Dedicated Server Pricing

Hun prijzen zijn belachelijk laag. Zelfs met de prijsstijging van $ 20 na de eerste 6 maanden, kijk je nog steeds naar (mogelijk) de beste aanbieding voor een dedicated server die er is.

 • Goedkoopste abonnement: $ 40,00 / maand
 • Beheerdersdashboard:?
 • Schijfruimte: 1 TB
 • Bandbreedte: Onbeperkt
 • RAM: 8 GB
 • Bewerker: 8 kernen, 2,4 GHz
 • Toegewijd IP: 1

IONOS biedt bovengemiddelde prestaties tegen een zeer concurrerende prijs. Een lage prijs betekent meestal dat er in sommige hoeken is bezuinigd, en in dit geval is het het volledige gebrek aan livechat en dus heel veel informatie. Als ze hun klantenondersteuningssystemen maar hadden uitgezocht, zouden ze een goede keuze zijn.

 • Pingdom Statistieken
 • Testpagina

8. HostWinds

Hostwinds-recensie

 • Uptime: 99,94% (Bron)
 • Laadtijd: 1.200 ms (Bron)
 • Ondersteuning: 4/5
 • Website: www.HostWinds.com

HostWinds is een vrij nieuwe speler op het veld. We waren geïntrigeerd door de goede eigenschappen die ze bieden in hun plannen voor (aanzienlijk) lage prijzen.

Helaas waren we teleurgesteld omdat al hun voordelen vervagen in het licht van vreselijke uptime- en snelheidsstatistieken.

Uptime & Snelheid

HostWinds 2019 uptime- en snelheidsstatistiekenGetest hostingplan: Gedeeld / Statistieken data: 01.01.2019-02.28.2019

HostWinds had afgelopen november een verschrikkelijke beschikbaarheid van 99,47% met meer dan 3 uur downtime. Dezelfde inconsistentie deed zich voor in december 2018. Dat is te veel downtime als je kijkt naar het potentiële verloren verkeer en de verkoop, vooral voor Kerstmis. Hun begin van het jaar is verbeterd met een uptime van 99,94%, maar dat is nog steeds niet goed genoeg in vergelijking met de industriestandaard.

De laadsnelheid van de website was stabiel, maar helaas gestaag langzaam. Met een gemiddelde laadsnelheid van de pagina 1.200 ms, uw bezoekers zullen niet erg blij zijn.

Ondersteuning

Blijkbaar is de klantenondersteuning van HostWinds veel sneller dan hun servers. In onze tests kregen we antwoorden op onze vragen binnen 2 minuten.

We waren aangenaam verrast door hoe snel en nauwkeurig de agent onze vragen beantwoordde.

De antwoorden waren nauwkeurig en kort. Net als bij Bluehost – krijg je precies wat je vraagt. Niets minder en niets meer.

Dus als u met iemand wilt praten over uw doelen en behoeften voor een website, is dat misschien niet voldoende.

HostWinds live chat

Kenmerken

De lage snelheid die onze tests hebben onthuld, is een mysterie omdat de servers van HostWinds volledig zijn uitgerust 8 GB RAM en 3,5 GHz CPU’s. Je krijgt ook 1 TB opslagruimte en 10TB bandbreedte begrenzing. Het is een geweldig pakket voor de prijs die u betaalt, vooral gezien de introductieprijs.

We vinden het ook leuk dat je je eigen plan kunt samenstellen met aangepaste functies, afhankelijk van je voorkeuren.

Prijzen

HostWinds is ook behoorlijk goedkoop. Hun basispakket begint bij $ 106 / maand na een (korte) introductieperiode van $ 79,50 / maand. Sterker nog, ze bieden u een uniek aanpassingsniveau ten opzichte van uw plan, met een interface waarmee u het besturingssysteem, RAM, RAID, bandbreedtecap en het aantal IP’s voor registratie kunt kiezen.

De introductieprijs kan ergens tussen de 1-36 maanden liggen. Na de eerste aanbetaling stijgt de prijs met 25%.

Het is ook belangrijk op te merken dat cPanel je $ 35 / maand extra kost.

HostWinds Dedicated Server-prijzen

HostWinds is vrij laag geprijsd en je krijgt echt goede functies inbegrepen. Als u ook cPanel nodig heeft, brengt dat uw prijs naar een meer middenklasse-niveau.

Helaas voldoet HostWinds qua uptime en snelheid gewoon niet aan de concurrentie.

 • Goedkoopste abonnement: $ 79,50 / maand
 • Beheerdersdashboard: cPanel ($ 35,00 / maand)
 • Schijfruimte: 1 TB
 • Bandbreedte: 10TB
 • RAM: 8 GB
 • Bewerker: 4 kernen, 3,5 GHz
 • Toegewijd IP: 8

Hoewel ze een aanpasbare server aanbieden tegen concurrerende prijzen, kunnen de resultaten van onze uptime- en snelheidstests niet worden genegeerd. In werkelijkheid zijn de servers van HostWinds gewoon te traag en te onbetrouwbaar om in 2020 een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

 • Pingdom Statistieken
 • Testpagina

9. AccuWebHosting

AccuWebHosting-beoordeling

 • Uptime: 99,92% (Bron)
 • Laadtijd: 794ms (Bron)
 • Ondersteuning: 4/5
 • Website: www.AccuWebHosting.com

AccuWebHosting biedt verrassend goede functies voor lage prijzen. Ze waren echter teleurgesteld over hun inconsistente uptime en ondergemiddelde snelheid.

We waren ook enigszins ongerust over hun (enigszins) valse reclame.

Uptime & Snelheid

Uptime- en snelheidsstatistieken van AccuHosting 2019Getest hostingplan: Dedicated Server / Statistieken data: 01.01.2019-02.28.2019

We volgen AccuHosting pas een paar maanden, dus we weten nog niet wat we van hun statistieken moeten denken. Namelijk de uptime (99,92%). Tot dusverre waren er in december en februari geen storingen, maar in januari hadden ze meer dan een uur downtime. We moeten ze nog wat langer in de gaten houden om te begrijpen of het slechts een eenmalig incident was of dat dit een terugkerend probleem was.

De sitesnelheid van 794ms is onder het gemiddelde. Er staan ​​een aantal veel snellere hosts op deze lijst.

Ondersteuning

De klantenondersteuning die AccuWebHosting biedt, is goed. In onze tests was het verbinden met hun instant chat goed, instant en hun adviseurs leken goed geïnformeerd en beantwoordden onze vragen binnenin 2 minuten.

We waren erg blij met hun steun. Ze begrepen onze vragen perfect en beantwoordden ze binnen enkele seconden. Behalve dat ze nauwkeurig en precies waren, waren ze ook meer geïnteresseerd in onze behoeften en doelen dan de meeste andere hostingproviders die we tot nu toe hebben gezien.

Absoluut een goede klantervaring, geschikt voor beginners en meer gevorderde gebruikers.

AccuWebHosting live chat 2

Kenmerken

Veruit de beste eigenschap van AccuWebHosting is echter de indrukwekkende specificatie die u op de door u gekozen server krijgt. 16 GB RAM is ver boven de standaard voor de prijs van hun webhosting, zoals is CPU’s rennen op 3,4 GHz. Je krijgt ook een kolossaal 4 TB opslagruimte. Volgens hun steun krijg je ook Onbeperkte Bandbreedte. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn – en dat is het ook.

Vervelend is dat cPanel iets meer kost dan het standaardabonnement, evenals SSL-services en een CDN betalen. We waren ook teleurgesteld toen we ontdekten dat de geadverteerde Britse server momenteel (op het moment van schrijven van deze recensie) niet beschikbaar is.

U kunt ook extra functies krijgen, zoals meer geheugen, extra beveiligingsopties, andere bedieningspanelen, snellere processors, back-ups, servers in verschillende landen, enz..

Prijzen

De toegewijde webhosting van AccuWebHosting biedt een goede prijs, vanaf $ 90 / maand. Er zijn ook tal van handige add-ons voor fatsoenlijke prijzen. De prijs lijkt erg goed voor de specificaties die je krijgt. We hebben tot nu toe niet veel nadelen of verborgen kosten gevonden. Het is allemaal duidelijk zichtbaar wanneer u uw functies en plannen kiest.

Ook gaan de prijzen niet echt omhoog na het eerste abonnement.

Sterker nog, u kunt kiezen tussen een aantal servers, afhankelijk van de locatie van uw klanten:

Prijzen van AccuWebHosting Dedicated Server

Hun goedkoopste abonnement heeft echt goede specificaties – het is meer dan genoeg voor een website van gemiddelde grootte met behoorlijk verkeer. Voor sommige basisfuncties zoals SSL en cPanel moet u echter extra betalen. Het is ook zorgwekkend dat sommige van de geadverteerde functies (zoals een server in het VK) momenteel niet beschikbaar zijn.

 • Goedkoopste abonnement: $ 90 / maand
 • Beheerdersdashboard: cPanel ($ 35,00 / maand)
 • Schijfruimte: 2TB
 • Bandbreedte: onbeperkt
 • RAM: 32 GB
 • Bewerker: 3.8 GHz
 • Toegewijd IP: 1

Kortom, AccuWebHosting biedt een service van behoorlijke waarde, met bovengemiddelde geheugen- en bandbreedtebeperkingen en solide snelheid. Maar gezien hun teleurstellende uptime, bent u misschien beter af bij een andere provider.

 • Pingdom Statistieken
 • Testpagina

Conclusie…

De meeste goede dedicated webhosts bieden tegenwoordig snelle, betrouwbare servers. Het grote verschil tussen hen is, zoals we hebben gezien, het niveau van ondersteuning dat ze bieden.

In onze tests zijn er drie hosts die opvielen. Als uptime de belangrijkste factor is bij uw beslissing, ga dan voor Bluehost. Hun servers hebben de beste en meest stabiele uptime geleverd.

Als u op zoek bent naar de beveiliging van een grote en gerenommeerde webhost, dan is HostGator de beste keuze. Hun diensten zijn redelijk geprijsd en hun enorme klantenbestand betekent dat u kunt verwachten dat hun ondersteuningsteam ervaring heeft met allerlei zaken.

Als u op zoek bent naar snelheid, dan is A2 Hosting de beste optie voor u. Hun plannen zijn van goede waarde, de uptime is meestal goed (er zijn om de paar maanden 5-15 minuten onderbrekingen) en de ondersteuning is snel en deskundig.

Wat je ook kiest, wees veeleisend. Een dedicated server is een grote investering en het loont om rond te kijken en de beste optie te kiezen.

Onthoud dat als u een server huurt voor exclusief gebruik, u mag verwachten dat uw hostingprovider net zo toegewijd is aan uw site als u.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map