7 Beste cloud-hostingservices (beoordeling + vergelijking) |

Beste cloud-hostingproviders


Cloud hosting bestaat al een tijdje en wint met de minuut aan populariteit. Cloud is ook de go-to-technologie voor internetreuzen zoals Google, Amazon en nog veel meer.

Er zijn veel cloudhostingservices met verschillen in prijzen, freebies en zelfs serververmogen. Op basis van ons onderzoek zijn er enkele standaardfuncties die de meeste delen, zoals een gratis SSL, gratis e-mailaccounts, een uptime-garantie van 99,9%, 24/7 ondersteuning en gratis dagelijkse back-ups.

Het is verleidelijk om voor de goedkoopste beschikbare optie te gaan. Mogelijk wilt u echter meer dan één site hosten of heeft u meer prestaties nodig.

Wat is Cloud Hosting eigenlijk? Waarom het beter is dan andere soorten hosting?

Cloud Hosting is een netwerk van virtuele servers die de bronnen van de fysieke servers gebruiken om uw website te bedienen. De hostingserver zelf bestaat alleen in de virtuele wereld of de “cloud”. De cloud draait dus alle applicaties en services op meerdere servers tegelijk. Deze machines kunnen zich in verschillende datacenters over de hele wereld bevinden.

Vergeleken met de standaard private of shared hosting op een fysieke server, biedt Cloud Hosting meerdere voordelen:

 • Meer betrouwbaarheid: Websites zijn altijd en overal toegankelijk en vrijwel zonder downtime. Op het moment dat een van de fysieke servers uitvalt, wordt al het verkeer naar de gezonde servers geleid. Het omleiden van verkeer wordt ook automatisch gedaan wanneer een server in het cluster te zwaar wordt belast.
 • Schaalbaar: Cloud Hosting is ook eenvoudig schaalbaar. De hostingproviders hoeven geen fysieke machines aan uw account toe te voegen wanneer u meer stroom nodig heeft. Het enige dat nodig is, is de bronnen omleiden vanuit het bestaande serverpark. Sommige serviceproviders bieden zelfs aan om de bronnen automatisch te vergroten wanneer er een zwaardere belasting is dan normaal.
 • Snellere laadtijd: Dan is er een verbeterde snelheid en prestatie die Cloud Hosting kan bieden in vergelijking met de statistieken van shared hosting. Aangezien de gegevens van uw website over meerdere servers zijn verspreid, hoeft u niet op slechts één apparaat te vertrouwen.

Laten we nu eens kijken naar ons onderzoek naar de beste Cloud Hosting-providers die er zijn en kijken welke geschikt is voor uw behoeften.

7 Beste cloud-hostingservices (2020)

1. Liquid Web VPS Cloud – Beste algemeen

Liquid Web cloud hostingPlannen beginnen bij $ 15,00 / mo

Liquid Web Pro’s:
+ Snelle gem. laadtijd
+ Onbeperkte websites
+
Volledig beheerd + gratis site-overdracht
+ Veilig (DDoS-bescherming)
+ Dagelijkse back-ups
+ 24/7 live klantenondersteuning
+ Gratis SSL en CDN
Liquid Web Nadelen:
– InterWorx, Plesk of cPanel kosten extra

Liquid Web is een van de sterkste volledig beheerde cloudhostingproviders die er zijn. Het is niet de goedkoopste optie op de markt, maar wordt geleverd met een breed scala aan handige functies en toevoegingen.

Een van hun meest overtuigende argumenten is hun grote laadtijd en uptime, die respectievelijk ~ 430 ms en ~ 99,99% zijn (afgelopen 30 dagen). Omdat de cloudtechnologie zeer betrouwbaar is, kunnen ze een uptime van 99,9% garanderen.

Laten zien:

Afgelopen 24 uur
Laatste 7 dagen
Laatste 30 dagen
Afgelopen 6 maanden
Afgelopen jaar

292 msGemiddelde snelheid

100%Gemiddelde uptime

Liquid Web VPS Cloud-prestaties (zie historische gegevens hier)

Hun goedkoopste plan wordt geleverd met fatsoenlijke servers met 2 GB RAM en 2-core CPU. Hun beheerde VPS-cloud bevindt zich in centraal en westelijk Verenigde Staten.

Op elk van de abonnementen kunt u een onbeperkt aantal websites en e-mailaccounts hosten.

Alle Liquid Web-abonnementen worden geleverd met volledig beheerde servers, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over beveiliging, updates, bewaking en onderhoud. Ze hebben ook een gratis CloudFlare CDN gegooid, dat ze zullen opzetten en beheren om de snelheid en beveiliging van het verkeer verder te verbeteren. Maar als je meer vrijheid nodig hebt, dan kun je kiezen voor de Core-beheerde of onbeheerde opties voor hun cloudservers.

U kunt vanaf het begin ook kiezen uit 3 bedieningspanelen – InterWorx, Plesk en cPanel. Het grootste deel van de installatie moet je echter zelf doen, maar de zeer attente klantenondersteuning van Liquid Web kan je helpen.

Enkele opvallende kenmerken zijn een gratis SSL, gratis dagelijkse back-ups met 100 GB back-upruimte, 40 GB SSD-ruimte en 24/7 telefonische, livechat of telefonische ondersteuning. De bandbreedte is beperkt tot 10 TB, maar zou ruim voldoende moeten zijn voor de gemiddelde websites.

De kosten van hun plannen zijn vrij eenvoudig, maar de goedkoopste opties (vanaf $ 15 / maand) hebben een verbintenis van 24 maanden. De hostingservice is eenvoudig schaalbaar als u meer stroom of functies moet toewijzen. In vergelijking met de industrienorm is er echter geen geld-terug-garantie, dus geen restitutie. Domeinen kosten $ 15 per jaar.

2. HostGator Cloud – Beste goedkope cloud

HostGator cloud hostingPlannen beginnen bij $ 2,74 / maand

HostGator-voordelen:
+ Snelle gem. laadtijd
+ Goedkope introductiekosten
+ Onbeperkte bandbreedte en schijfruimte
+ Betrouwbare uptime
+ 24/7 live klantenondersteuning
+ CDN + SSL inbegrepen
+ Gratis site-overdracht
HostGator nadelen:
– Back-ups kosten extra
– Hogere verlengingskosten

HostGator Cloud is de meest goedkope cloudhostingoptie op onze lijst. Het is perfect voor iedereen die een enkel domein wil hosten en de kosten tot een minimum wil beperken. Hun cloudhostingservers bevinden zich alleen in de Verenigde Staten.

Ze zijn niet alleen de meest betaalbare, maar hebben ook de beste laadtijd en uptime op onze lijst; onze statistieken tonen respectievelijk ~ 400 ms laadtijd en ~ 100% uptime (laatste 30 dagen). Standaard garanderen ze een uptime van 99,9% met hun plannen.

Laten zien:

Afgelopen 24 uur
Laatste 7 dagen
Laatste 30 dagen
Afgelopen 6 maanden
Afgelopen jaar

256 msGemiddelde snelheid

99,75%Gemiddelde uptime

HostGator Cloud-prestaties (zie historische gegevens hier)

Een van de belangrijkste nadelen is de limiet van HostGator voor een enkel domein dat wordt gehost met hun “Hatchling” -plan. Zij doen bieden een gratis domein en onbeperkte e-mailaccounts met hun hostingopties. Maar als u meerdere websites wilt hosten, moet u meerdere abonnementen kopen of aan de slag gaan met een geüpgraded plan.

HostGator is heel eenvoudig in te stellen en u kunt het populaire cPanel gebruiken als gebruikerspaneel. Ze activeren uw account onmiddellijk na de aankoop. HostGator biedt echter geen beheerde optie voor hun cloudservers, maar u zult gemakkelijk kunnen monitoren en extra bronnen toewijzen om het verkeer zelf af te handelen. Dat gezegd hebbende, heeft u volledige controle over uw gebruik.

Zo goedkoop zijn heeft een ander nadeel vergeleken met de industriestandaard – geen gratis back-ups. U kunt dagelijkse geautomatiseerde website-back-ups toevoegen als toevoeging, die jaarlijks wordt gefactureerd voor $ 23,95.

Het beste van hun plannen is nu het onbeperkte opslag en bandbreedte die je niet vaak ziet. Je krijgt ook een gratis SSL-certificaat en hebt toegang tot 24/7 telefonische ondersteuning, livechat of e-mailondersteuning. Net als bij het aanbod van Liquid Web, zal HostGator een gratis CloudFlare CDN toevoegen voor extra beveiliging en snelheid.

De prijs van hun plannen begint vanaf $ 2,74 / maand, wat een gereduceerde prijs is met hun 12-maandenplan. Houd er rekening mee dat de kosten na de eerste periode oplopen tot $ 10,95 / maand. Toch heb je de mogelijkheid om je geld binnen 45 dagen terug te krijgen, wat hoger is dan de branchenorm (30 dagen). We raden aan om het ‘Baby’-abonnement te nemen vanaf $ 3,21 / maand. U krijgt onbeperkte domeinen en toegang tot meer serververmogen met hun 4 GB RAM en 4-core CPU’s – voor nog steeds een lage initiële prijs.

3. CloudWays – Best Managed Cloud

CloudWays-cloudhostingPlannen beginnen bij $ 10,00 / maand

CloudWays-voordelen:
+ Betrouwbare uptime en snelheid
+ Wereldwijde datacenters (DigitalOcean, Vultr, enz.)
+ Volledig beheerde + gratis website-migratie
+ Onbeperkte websites
+ Geautomatiseerde back-ups
+ Gratis proefperiode van 3 dagen
Nadelen CloudWays:
– Back-ups zijn niet gratis

Als u op zoek bent naar een volledig beheerde hostingservice met flexibele contracten, prijzen en een optie om een ​​team van experts in te schakelen om u te helpen, dan heeft CloudWays uw steun.

De goedkoopste abonnementen worden geleverd met datacenters van Digital Ocean, die over de hele wereld zijn gevestigd. U kunt kiezen tussen verschillende niveauplannen die hogere snelheden, opslag en bandbreedte bieden – voor een hogere prijs.

Qua prestaties zijn hun servers zeer betrouwbaar met een goede laadtijd en uptime, een statistisch gemiddelde van respectievelijk ~ 500 ms en 100%.

Laten zien:

Afgelopen 24 uur
Laatste 7 dagen
Laatste 30 dagen
Afgelopen 6 maanden
Afgelopen jaar

505 msGemiddelde snelheid

100%Gemiddelde uptime

Prestaties van Cloudways (zie historische gegevens hier)

Zoals bij de meeste cloudhostingproviders, kunt u met CloudWays een onbeperkt aantal websites hosten. Zorg ervoor dat u uw domein (en) afzonderlijk registreert omdat deze deze service niet biedt. Ze migreren uw eerste website echter gratis als u er al een heeft.

Een belangrijk nadeel is het ontbreken van standaard e-mailhosting in de plannen. Je kunt de service als add-on krijgen voor $ 1 per e-mailaccount, wat niet veel is, tenzij je er honderden hebt.

CloudWays heeft een eigen, in eigen beheer ontwikkeld bedieningspaneel, dat vrij intuïtief en gebruiksvriendelijk is. Omdat ze een volledig beheerde cloud bieden, hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud, updates of beveiliging. Ze zorgen ervoor dat uw server blijft draaien met regelmatig besturingssysteembeheer, beveiligingspatches en 24/7 realtime monitoring. Bovendien kunt u de Premium Support-add-on krijgen, die de hulp die ze bieden verder bevordert.

Elk plan bevat ook geautomatiseerde back-ups. Maar als u de kleine lettertjes leest, leert u dat ze u een extra $ 0,033 / GB per server in rekening brengen voor externe back-upopslag (maandelijks).

Enkele van de andere functies zijn onder meer een gratis SSL, CloudWaysCDN-add-on, 25 GB SSD-opslagcapaciteit, 24/7 livechat, telefonische ondersteuning en een ticketsysteem. Het basisplan heeft een bandbreedtelimiet van 1 TB, wat de laagste is in vergelijking met de andere serviceproviders op deze lijst.

CloudWays heeft een zeer transparant prijssysteem, wat we leuk vinden. U heeft de keuze tussen een maandelijkse of een uurbetaling en er zijn geen termijnverplichtingen. Hun goedkoopste abonnement kost $ 10 / maand en bevat 1 GB RAM en een 1-core processor.

Helaas bieden ze geen geld-terug-garantie, maar in plaats daarvan krijg je een gratis proefperiode van 3 dagen.

4. Hostinger Cloud

Hostinger cloud hostingPlannen beginnen bij $ 7, 45 / maand

Hostinger Voordelen:
+ Volledig beheerd
+ Speciaal IP-adres
+ U kunt 300+ websites hosten
+ Datacenters over de hele wereld
+ 24/7 klantenondersteuning (chat)
+ SSL en CDN inbegrepen
+ Goede uptime
Hostinger Nadelen:
– Gemiddelde snelheid
– Handmatige site-overdracht

Hostinger is een andere hoogwaardige managed cloud hosting-serviceprovider. Hun kracht is eenvoud, goede prestaties en vele andere handige functies voor uw hostingbehoeften.

Hostinger heeft een gemiddelde laadtijd van ~ 600 ms en een uptime van ~ 99,99%. Wat nog beter is, is dat hun datacenters zich over de hele wereld bevinden. U deelt ook uw bronnen niet en krijgt een Toegewijd IP.

Laten zien:

Afgelopen 24 uur
Laatste 7 dagen
Laatste 30 dagen
Afgelopen 6 maanden
Afgelopen jaar

681 msGemiddelde snelheid

99,99%Gemiddelde uptime

Hostinger Cloud-prestaties (zie historische gegevens hier)

Hostinger heeft zijn eigen controlepaneel “hPanel” ontwikkeld, die heel eenvoudig is in te stellen en te gebruiken. Het hPanel bevat ook een op maat ontwikkelde 1-Click App Installer voor meer dan 100+ app-installaties met gemak.

Het grote voordeel is dat u geen IT-genie hoeft te zijn, aangezien zij al het server- en verkeersbeheer voor u doen. Ze bieden een 24/7 bewakingsservice, de nieuwste technologie- en prestatie-updates, onderhoud en gratis dagelijkse back-ups.

Enkele van de andere functies zijn onder meer onbeperkte bandbreedte en e-mailaccounts, 40 GB SSD-opslag, gratis SSL en CloudFlare CDN en de industriestandaard 99,9% uptime-garantie. Wat de ondersteuning betreft, ze bieden alleen een 24/7 live chat-optie. Met een paar extra dollars kun je jezelf toevoegen aan hun ondersteuningslijst met prioriteit, zodat ze sneller reageren.

In vergelijking met andere volledig beheerde clouds, kunt u met Hostinger tot 300 websites hosten. Het is niet zo’n groot nadeel, aangezien 300 websites sowieso meer zijn dan de meesten van ons nodig hebben. Aan de positieve kant krijg je een gratis domein, maar de verlengingskosten vanaf het tweede jaar zijn $ 10,99.

Vanuit het perspectief van de prijs krijg je de goedkoopste prijs ($ 7,45 / maand) met een contract van vier jaar, wat niet zo geweldig is. De verlengingskosten bedragen $ 15,90. Vrij duur gezien het lagere inschrijfgeld. Je krijgt ook een behoorlijke geld-terug-garantie van 30 dagen met een volledige terugbetaling om hun service te testen. Het basisplan stelt je in met 3 GB RAM en een 2-core CPU. De abonnementen zijn gemakkelijk te upgraden naar een hoger niveau met extra kosten, maar u krijgt betere prestaties en meer opslagruimte.

5. DreamHost Cloud – onbeheerd

DreamHost-cloudhostingDe prijs is gebaseerd op gebruik

DreamHost-voordelen:
+ Betaal per uur / verkeer
+ Onbeperkt aantal websites
+ 80 GB SSD-opslag + 100 GB blokopslag
+ 100% uptime-garantie
DreamHost Nadelen:
– Klantenservice is niet 24/7
– Niet volledig beheerd + sitemigratie niet gratis
– Geen geld terug / restitutie
– Geen automatische back-ups

Dreamhost heeft hun cloudhostingservice ontworpen voor professionals en iedereen die zoveel mogelijk vrijheid wil. Hun servers zijn onbeheerd, wat betekent dat u voor alles verantwoordelijk bent, van updates tot back-ups.

Hun serverparken zijn alleen gevestigd in de Verenigde Staten. De servers zelf hebben ook niet veel stroom in vergelijking met de snelheden die hun concurrenten bieden.

Dreamhost heeft een behoorlijke uptime van ~ 99,99% en een betrouwbare snelheid, die volgens onze statistieken gemiddeld ~ 300 ms bedraagt.

Laten zien:

Afgelopen 24 uur
Laatste 7 dagen
Laatste 30 dagen
Afgelopen 6 maanden
Afgelopen jaar

302 msGemiddelde snelheid

100%Gemiddelde uptime

DreamHost Cloud-prestaties (zie historische gegevens hier)

Met Dreamhost kunt u een onbeperkt aantal websites hosten, op voorwaarde dat u bij uw domein (en) komt. Ze hebben hun eigen op maat gemaakte paneel om uw websites, databases, e-mail en facturering te beheren.

Als u nu op zoek bent naar een onbeheerde cloud-server, wacht u een traktatie. Dreamhost biedt elke keuze aan besturingssystemen en software, zodat de servers kunnen worden gebruikt in Linux, BSD of MS Windows. Dreamhost is ontwikkeld rond OpenStack en Ceph en ondersteunt standaard API’s en de meest populaire ontwikkeltools. Dus als je MongoDB, Redis, node.js, ruby, python nodig hebt, kun je ze allemaal zonder gedoe gebruiken.

Aan de andere kant ben je ook verantwoordelijk voor je back-ups, updates, beveiliging, toewijzing van bronnen voor je verkeer en algemeen beheer van je server. Dreamhost verstrekt u gratis een SSL-certificaat.

U krijgt onbeperkte gratis bandbreedte totdat Dreamhost anders besluit (beperkte tijd). Je krijgt bij elk abonnement ook een enorme 80 GB SSD-opslagruimte EN 100 GB Block Storage. Dat is enorm in vergelijking met wat andere cloudhostingproviders aanbieden.

Een groot nadeel is dat hun ondersteuning alleen werkt tijdens kantooruren en via live chat (tenzij je DreamPress hebt, een WordPress hostingoptie). Toch kun je op elk moment een ticket maken – verwacht gewoon geen onmiddellijke reactie.

De prijzen zijn gebaseerd op gebruik en worden per uur gemeten, en het basisplan begint vanaf een maximum van $ 4,50 / maand ($ 0,0075 / uur). Hiermee krijg je 512 MB RAM en een 1-core processor. We raden u echter aan om het volgende niveau-abonnement te krijgen voor betere prestaties (2 GB RAM), geprijsd op $ 0,02 / uur (of maximaal $ 12 / maand). Er is geen geld-terug-garantie, maar ook geen verplichting.

6. InMotion Cloud

InMotion cloud hostingPlannen beginnen bij $ 22,99 / maand

InMotion-voordelen:
+ Goed gem. laadtijd
+ 2 uur gratis ondersteuning voor installatie
+ Indrukwekkende geld-terug-garantie
+ Onbeperkte websites
+ Gratis domein (1e jaar)
+ Gratis site-overdracht
InMotion-nadelen:
– Duur
Beperkte bandbreedte

InMotion biedt een hoogwaardige premium cloudhostingservice. Ook al zijn ze een beetje aan de prijzige kant, ze bieden een premium ondersteuningservaring, hun servers zijn volledig beheerd en eenvoudig in te stellen.

Je kunt een onbeperkt aantal websites, en InMotion heeft ook een gratis domein toegevoegd om u op weg te helpen. Vanaf het tweede jaar brengen ze echter $ 15,99 per jaar in rekening voor het domein. We raden u aan een reeds geregistreerd domein mee te nemen.

De prestaties van InMotion zijn redelijk, met een gemiddelde laadtijd van ~ 570 ms en een uptime van 99,96%. Hun servers bevinden zich aan de oost- en westkust van de VS. InMotion verbindt zich standaard ook tot een uptime-garantie van 99,9%.

Laten zien:

Afgelopen 24 uur
Laatste 7 dagen
Laatste 30 dagen
Afgelopen 6 maanden
Afgelopen jaar

361 msGemiddelde snelheid

99,99%Gemiddelde uptime

InMotion Cloud-prestaties (zie historische gegevens hier)

Met InMotion kunt u een bekend cPanel gebruiken voor het opzetten en uitvoeren van uw website (s). De installatie zelf is moeiteloos en eenvoudig. Bij het starten krijg je zelfs twee uur gratis bij InMotion’s Managed Hosting-team, dat je zal helpen met de installatie.

InMotion beheert de servers volledig, dus daar hoeft u zich helemaal geen zorgen over te maken. Ze houden ook uw verkeer bij en wijzen middelen direct toe wanneer uw website ze nodig heeft. Automatische back-ups zijn ook standaard bij hun plannen inbegrepen.

U kunt kiezen uit een serverconfiguratie op basis van uw behoeften (LAMP-stack, WordPress-stack of PHP-configuratie). Er is ook een optie om root-toegang in te schakelen als je andere technologie voor je ontwikkeling wilt gebruiken.

Enkele andere functies zijn onder meer 75 GB SSD-opslagruimte, een gratis SSL-certificaat, onbeperkte e-mailaccounts, 4 TB bandbreedte en 24/7 telefoon, livechat en e-mailondersteuning.

De prijsstelling is vrij duur, met de goedkoopste optie ($ 22,99 / maand) samen met een verbintenis van 2 jaar. Van de hardware-kant krijgen de gebruikers 4 GB RAM met het basishostingplan. Er is ook een optie om je abonnement te upgraden voor nog betere snelheden en opslag, maar het kost ook meer. Toch heb je een indrukwekkende geld-terug-garantie van 90 dagen met een volledige terugbetaling als je daarvoor kiest.

7. A2 Hosting Cloud

A2 Hosting in cloudhostingPlannen beginnen bij $ 25,00 / mo

A2 Hosting-voordelen:
+ Sterke uptime
+ Gratis site-overdracht
+ Handige 24/7 ondersteuning
+ Onbeperkte websites / accounts
+ Altijd geld-terug-garantie
A2 Hosting Nadelen:
– Langzame laadtijd
– Duur
– Beperkte bandbreedte

A2 Hosting Cloud heeft de duurste abonnementen op onze beoordelingslijst. Ze bieden nog steeds een volledig beheerde cloudhostingservice, maar hun laadtijd is niet zo geweldig in vergelijking met de andere hostingproviders.

A2 Hosting heeft een redelijke dekking van de VS, Europa en Azië als het gaat om serverlocaties.

Hoewel ze een uitstekende uptime van 99,99% hebben behouden, is hun gemiddelde laadtijd van de site niet zo geweldig (1334 ms):

Laten zien:

Afgelopen 24 uur
Laatste 7 dagen
Laatste 30 dagen
Afgelopen 6 maanden
Afgelopen jaar

1134 msGemiddelde snelheid

99,99%Gemiddelde uptime

A2 Hosting Cloud-prestaties (zie historische gegevens hier)

Voor het bouwen en uitvoeren van uw website krijgt u toegang tot een bekend cPanel-configuratiescherm. Afgezien daarvan hoeft u zich geen zorgen te maken over het beheer van de servers met de volledig beheerde abonnementen van A2 Hosting. Ze zullen alle hardware onderhouden en updaten, de software up-to-date houden en de server 24/7 monitoren.

Standaard bieden ze gratis dagelijkse back-ups en hebben ze een gratis intern bestandsherstelprogramma ‘Server Rewind’ ingebracht. Ze voeren ook 24/7 een beveiligingsbewaking uit om uw websites zo veilig mogelijk te houden.

De andere belangrijkste functies zijn onder meer 75 GB SSD-opslagruimte, gratis SSL en CloudFlare CDN, gratis onbeperkte e-mailaccounts en een fantastische 24/7 ondersteuning voor telefoon, e-mail, ticket en livechat. Tijdens ons onderzoek hebben we vastgesteld dat A2 Hosting-ondersteuning DE BESTE is op onze beoordelingslijst.

Hoge prestaties, geweldige functies en een geweldige ondersteuningservaring zijn echter niet goedkoop. De abonnementen zijn kostbaar vanaf $ 25 / maand en verlengingen zijn bijna tweemaal de initiële kosten. De geüpgradede abonnementen zijn nog duurder, maar bieden ook hogere snelheden en opslagruimte.

Er is een voordeel en het wordt de ALTIJD geld-terug-garantie genoemd.

Conclusie

Op basis van ons onderzoek zijn er enkele geweldige cloudhosting-serviceproviders die er zijn. Er is een aanzienlijk prijsverschil op basis van hoeveel prestaties en hoeveel functies u nodig heeft. De prijs is ook iets hoger dan bij andere soorten hosting, zoals shared hosting.

U kunt ook verschillende laadtijden verwachten op basis van waar u actief bent en welke provider u kiest. Maar u kunt van hen allemaal een betrouwbare service verwachten.

Desalniettemin, als u uw website-prestaties naar een hoger niveau wilt tillen zonder uw bank te verbreken, dan is cloudhosting de juiste keuze.

Welke cloudhostingproviders heb je eerder gebruikt? Zou je een van hen aanbevelen? Laat het ons weten in de reacties hieronder. We kunnen ook andere cloudhostingproviders testen en uitproberen, dus stuur ons uw suggesties :).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map