Beste Storbritannias webhotelltjenester for 2020!

Som et nettbyrå med MYE webhotellkontoer (delvis for å være vertskap for våre kunder, og delvis fordi vi har mange sideprosjekter og liker å eksperimentere ��), har vi en ganske god ide om hva som definerer en flott nettstedvert.


Vi gikk gjennom alle kontoene våre, analyserte hvilke webverter som fungerer bra (bruker live sporing), og hvilke som ikke er det (og hvorfor). Så bestemte vi oss for å bygge denne enorme sammenligningssiden for å dele det vi fant og glede oss over!

For rask referanse, finn våre topp 3 nedenfor!

Nettvertsselskap Samlet rangeringPriser / mo.UK-servere tilgjengelige Funksjoner omtaler Nettsted
Hostinger-logo£ 0,80 (ned fra £ 7,99)
 • Veldig rimelig
 • Superenkelt oppsett
 • Responsiv støtte
 • Stor ytelse og fart
 • UK-servere + Globalt nettverk
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti!

Hostinger anmeldelse
siteground2£ 2,95 (67% rabatt på den første fakturaen)
 • UK-servere + et globalt nettverk
 • rimelig
 • Bra ytelse
SiteGround gjennomgang
GreengeeksLogoUSD 2,95
 • Grønn vertskap
 • servere i Europa
 • Ubegrenset diskplass
GreenGeeks gjennomgang

# footable_27400 td.ninja_column_3 {text-align: center; }

Contents

Om våre vertsanmeldelser

Når vi skrev vurderinger fra Storbritannia om webhotell, vurderte vi mange faktorer.

Disse inkluderer oppetid, supportalternativer og responstid, hastighet, serverplasseringer, brukervennlighet, pris vs verdi, diskplass, etc..

De to viktigste faktorene vi fokuserer på, er støtte �� og hastighet ⚡.

La oss ta nettstedshastighet for eksempel, visste du at en forsinkelse på 1 sekund betyr at sidevisninger reduseres med 11%, det betyr at over 1/10 av besøkende bare vil vende seg for hvert sekund nettstedet ditt fortsatt lastes inn … dette er grunnen til en anstendig nett hosting leverandør er viktig!

Som du kan se, kan kvaliteten på leverandøren av webhotell ha en enorm innvirkning på nettstedets potensielle suksess!

Noen få av nettstedene vi har blitt omtalt på:

Utvalgt på nettsteder

Best Web Hosting UK – 2020-anmeldelser

Her er de 14 beste vurderingene av webhotell for Storbritannia, med detaljer om kostnader, støttealternativer og diskplass:

1. Hostinger Storbritannia – beste generelle webhotell

www.hostinger.co.uk

Hostinger-logo

Pris: £ 0.80
Diskplass: 10 GB
Brukerstøtte: Live chat

Hostinger er et av de selskapene som vet hvordan de skal gjøre alt riktig, og samtidig holde planene sine ekstremt konkurransedyktige.

De startet i 2004 og har allerede over 29 millioner brukere… og med god grunn. De tilbyr hosting-tjenester av høy kvalitet til ganske lave kostnader sammenlignet med noen av konkurrentene.

For bare £ 0,80 / mo får du 10 GB SSD diskplass, 24/7 ekspertstøtte, WordPress optimalisert oppsett, en garanti på 99,9% oppetid og mye mer.

Det vi virkelig likte med Hostinger var hvor enkel installasjonsflyten deres er. Det er bare veldig gjennomtenkt å sette opp en ny konto, helt fra å få et domenenavn, til å sette opp hosting og installere WordPress (eller noe annet CMS), så alle kan veldig enkelt få nettstedet sitt i gang.

Hostinger Technology

Når det gjelder hostingtyper som de tilbyr, har de delt hosting (som de fleste trenger, det er også den billigste), VPS, Cloud hosting, WordPress hosting og e-post hosting.

Kundesupporten er også veldig responsiv gjennom live chat, og er tilgjengelig 24/7/365.

Når det gjelder hastighet, har de en webserver her i Storbritannia, så ytelsen vil være superglatt hvis målmarkedet generelt er i Europa. Og hvis målmarkedet ditt er et annet sted, har de deg også dekket, med servere i USA, Nederland, Litauen, Singapore, Brasil eller Indonesia.

Deres delte hostingplaner starter kl bare £ 0,80 / mo (Ned fra 7,99 £). Hvis du bestemmer deg for å gå opp i nivå og velge Premium-planen, får du også ukentlige sikkerhetskopier, et gratis domene og mye mer serverressurser..

Verdien du kommer hit er sinnssykt, et velfortjent nummer 1 i listen vår over de beste vertene! Oh, og de har også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, en ikke-brainer i vår bok!

Pros

 • Veldig enkelt å konfigurere
 • Bra ytelse
 • Responsiv støtte
 • Super rimelig
 • Raskt datasenter i Storbritannia

Ulemper

 • N / A

2. SiteGround Storbritannia – Runner-up Overall Web Hosting

www.siteground.co.uk

SiteGround-logo

Pris: £ 2.95
Diskplass: 10 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

SiteGround kjenner til tingene deres. De er rimelige, har veldig kraftige servere i London, og viktigst av alt er kundestøtten førsteklasses (gjennomsnittlig responstid er for øyeblikket 10 minutter).

De kommer også anbefalt for WordPress, av WordPress (De kan selvfølgelig takle alle CMS du kaster på dem).

SiteGrounds ‘planer har også en rekke kule funksjoner som et utrolig effektivt sikkerhetssystem, automatiserte sikkerhetskopier, er GDPR-kompatible og tilbyr gratis SSL-sertifikater (veldig viktig for nettsteder med e-handel).

Akkurat som de fleste anstendige webhotellleverandører, har de en garanti på 99,9% oppetid, bruker SSD-lagring, en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, og har muligheten til å hjelpe deg med domenenavnsregistreringer.

Så langt som hosting-pakker går, tilbyr de delt hosting, WordPress hosting, eCommerce hosting, forhandler hosting og cloud hosting.

De har 3 delte hostingplaner, deres rimeligste plan starter bare £ 2.95 per måned (69% avslag på vanlig pris)! Deres grunnleggende StartUp-plan gir mulighet for 1 nettsted, og gir deg 10 GB SSD-lagring, mens deres neste lag opp, GrowBig-planen, gir mulighet for ubegrensede nettsteder og 20 GB lagringsplass. Med denne planen og hva som helst ovenfor, vil du også få en gratis nettstedoverføring fra din gamle vert, som alltid er nyttig.

SiteGround tilbyr alle kunder øyeblikkelig hjelp når de kontakter kontorene sine via telefon, billetter eller live chat. Ved å sjekke de mange mange online tutorials og e-bøkene dine, kan du også hente den siste optimaliserings- og sikkerhetskunnskapen for WordPress-nettstedet ditt.

Du vil ikke bli skuffet når det kommer til SiteGrands forbedrede lastehastighet for nettstedet. SiteGround gir deg sjansen til å tilpasse og individualisere vertsoppsettet og forbedre nettstedets samlede lastehastighet. Som nevnt i vår full gjennomgang, hjelper deres spesialbyggede plugin, SuperCacher, også til å forbedre nettstedets lastetid (bare tilgjengelig på GrowBig-planen og oppover).

Pros

 • Stor støtte
 • Anbefalt av WP
 • Brukervennlig
 • UK-basert webserver

Ulemper

 • Høyere fornyelsesgebyr

3. Greengeeks – Beste grønne webhotell

www.greengeeks.com

GreenGeeks-logo

Pris: $ 2,95 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

GreenGeeks er et av selskapene du bare vet at gjør alt riktig, de har sett en enorm vekst siden de kom live i 2008. Årsakene til suksessen er ganske klare når du begynner å jobbe med dem, det er en kombinasjon av global rekkevidde ( flere datasentre over hele verden), fantastisk ytelse, flott og ganske rask støtte, og sist, men ikke minst, de legger tilbake energiforbruket tre ganger i nettet gjennom vindenergi, som er ganske fantastisk!

Så langt spesifikke funksjoner går, tilbyr de ubegrenset båndbredde, diskplass og e-postkontoer til og med deres mest grunnleggende plan. De har 24/7 support, og akkurat som Hostinger, en 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd! En solid nr. 3 på listen vår!

De vil til og med kaste inn et gratis domenenavn for første året!

Deres grunnleggende plan starter bare USD 2,95 / måned (ned fra $ 9,95).

GreenGeeks tilbyr virtuell kundesupport hele året når det passer til din unike tidsplan. Du kan kontakte en hosting-spesialist via e-post, live chat, billett eller ved å ringe direkte til supportteamet deres. I tillegg til spesialiststøtte døgnet rundt fra deres globale arbeidsstyrke, kan du også se på nettstedets veiledninger og imponerende kunnskapsbase for flere hosting-tips.

Ved å optimalisere serverne sine har GreenGeeks bygget en pålitelig hostingplattform (med 99,9% oppetidsgaranti) som kan gi nettstedet ditt den hastigheten den trenger for å sikre tilbakevendende trafikk. Dette webhotell benytter seg av Solid State RAID-10 Storage Arrays, PowerCacher, PHP7 og gratis CDN gjennom CloudFlare. Den kombinerte innsatsen til den nyskapende teknologien gjør det mulig for serverne deres å pakke ganske raskt!

Pros

 • Miljøvennlig
 • Ubegrenset diskplass
 • 30-dagers pengene tilbake-garanti
 • 24/7 support

Ulemper

 • Lader ikke i GBP

4. A2 Hosting UK – Beste hosting for forhandlere

www.a2hosting.com

A2 Hosting-logo

Pris: $ 3,92 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

A2 Hosting er på nivå med Hostinger, de har også en rekke flammende raske servere over hele verden (med 99,9% oppetidsgaranti) + har god kundestøtte. Selv om de ikke har den offisielle WordPress-anbefalingen, er deres ytelse med WP-nettsteder fantastisk.

Som deres ytelse med de fleste populære CMS-er, er serverne deres veldig godt optimaliserte og inkluderer 1-skript installasjonsprogrammer for de fleste CMS-er som WP og Joomla.

De tilbyr delt hosting, forhandlervert (vi liker virkelig deres forhandleralternativer, også over SiteGround), VPS og dedikerte servere.

De tilbyr 3 hosting-pakker, deres grunnleggende plan starter bare $ 3.92 per måned (var opprinnelig $ 7.99 / mo).

A2 Hosting tar seg av hostingbehovene dine ved å tilby support via live chat, e-post, telefon og supportbilletter. Du kan også lese kundeanmeldelser på deres hjemmeside som hovedsakelig rapporterer høy kvalitet og rettidig service. De tilbyr dyptgående online guider og et bredt utvalg av informasjonsartikler for å hjelpe deg med å tilpasse og sette opp nettstedet ditt.

A2 Hosting’s Turbo-servere vil gi deg lastehastigheter opptil 20 ganger raskere sammenlignet med konkurrerende hostingtjenesteleverandører. Dette oppnås ved å tildele færre brukere per webserver og også ved å gi hver bruker flere serverressurser. De bruker SSD-er, tilpasset hurtigbufring og fire globale datasentre for å kontinuerlig forbedre hastigheten på nettstedet ditt.

Pros

 • Ubegrenset diskplass
 • Stor støtte
 • Når som helst pengene tilbake-garanti
 • Gratis nettsted migrering
 • Globale datasentre

Ulemper

 • Lader ikke i GBP

5. Kinsta – Best administrerte WordPress Hosting

kinsta.com

kinsta-logo

Pris: USD 30 (USD)
Diskplass: 10 GB
Brukerstøtte: Live chat, billetter

Hvis du leter etter den best administrerte WordPress-hosting-tjenesten, er Kinsta vår favoritt for øyeblikket. De er vert for massive selskaper som FreshBooks, Ubisoft og Tripadvisor. De har overraskende konkurransedyktige priser, og støtten er virkelig uten sidestykke.

Infrastrukturen deres kjører på den lynrikt raske og pålitelige Google-skyen (selvfølgelig med en garanti på 99,9% oppetid), som har over 20 steder over hele verden du kan velge mellom (inkludert en UK-basert server). De har nylig også lagt til autooptimalisering av DB- og selvhelbredende PHP-funksjoner, og de støtter selvfølgelig den siste PHP-versjonen.

For å øke ytelsen enda mer, har de en intern cache-plugin for å betjene nettstedet så raskt som mulig, og integreres med KeyCDN for raske lastetider over hele verden.

Når det gjelder sikkerhet, tilbyr de DDOS-beskyttelse, GeoIP-blokkering, selvfølgelig, Google Cloud-brannmuren og mer. Og selv om nettstedet blir hacket, vil de hjelpe deg med å fikse det gratis.

Det er så mye vi ikke en gang har diskutert ennå, som sikkerhetskopisystemet, SSL-sertifikater, oppetidsmonitor … men jeg tror du får poenget.

Planene deres starter kl $ 30 per måned, som inkluderer 1 nettsted og 10 GB SSD-lagring.

Hvis du har budsjett, er dette menneskene du kan stole på WP-nettstedet ditt med!

Pros

 • Google Cloud Platform
 • Stor verdi for kostnadene
 • Skuddsikker sikkerhet
 • Stor støtte
 • Gratis nettsted migrering
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti

Ulemper

 • Ingen telefonstøtte (men egentlig ikke et problem med tanke på hvor god online support er)

6. Heart Internet – UK Web Host

www.heartinternet.uk

Heart Internet-logo

Pris: £ 2.66
Diskplass: 2 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Heart Internet ligner veldig på eUKhost, både når det gjelder priser og funksjoner … de har to fordeler, de tilbyr 5 GB diskplass på sin grunnleggende plan, og de har egen kundestøtte, som hvis du har sett på dette nettstedet for litt, vil du vite at vi setter stor pris på ethvert selskap som ikke legger ut støtte.

De sponser også ganske mange arrangementer og konferanser som WordCamp, Pixel Pioneers, Hack24 og andre. Vi liker et selskap som gir tilbake til samfunnet.

Når det gjelder vertsalternativer, tilbyr de delt webhotell, premium hosting for mer krevende nettsteder, VPS, forhandlerhotell, dedikerte servere og WordPress hosting.

Når det er sagt, er omdømmet ikke det beste for øyeblikket, med rapporter om hyppige strømbrudd og forverret støtte … også, deres grunnleggende plan støtter faktisk ikke MySQL-databaser, så ingen WordPress-støtte med mindre du legger opp til en plan høyere på £ 9,49 / mo (ekskl. mva).

Heart Internet kan kontaktes ved å sende inn et online skjema på deres hjemmeside eller ved å ringe dem direkte. Du kan også kontakte dem via live chat eller gjennom å sende inn en billett.

Hvis du selv vil ta et skudd til å løse et vanlig hostingproblem, kan du gå gjennom informative artikler som er lagt ut på deres Support Database-side.

Heart Internet benytter seg av en nettskyvertsplattform som hjelper nettstedet ditt med å jevne belastningen på nettet. Dette betyr at nettstedet ditt ikke blir bremset når du opplever høye trafikkperioder.

De bruker også HTTP / 2 og oppdaterer regelmessig server-maskinvaren for å sikre raske nettbelastningshastigheter og kundetilfredshet.

Pros

 • Gir tilbake til fellesskapet
 • Rimelig for statiske html-nettsteder
 • Mange vertsalternativer.

Ulemper

 • Ingen utenlandske datasentre
 • Rocky rykte
 • Ingen WP-støtte på grunnleggende plan

7. HostGator – Erfaren webhotell

www.hostgator.com

Hostgator-logo

Pris: $ 2,75 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

HostGator har eksistert i lang tid, i den tiden har de gått fra godt til dårlig, tilbake til ordentlige igjen. De er overkommelige, men du vil føle det i kvaliteten på deres tjenester, støtte og sikkerhet. Vi har hatt flere nettsteder som er hacket på serverne deres, som alle har lignende temaer og plugins til andre nettsteder på forskjellige verter, og de ble ikke hacket.

Når det er sagt, hvis du ser på prisen, er verdien du får ganske fantastisk for bare $ 2,75 / mo … men hvis du har litt av et budsjett, vil jeg sannsynligvis gå med en vert som har et lokalt datasenter, så du har ikke å gjøre med de tregte lastetidene som følger med å ha en amerikansk server.

HostGator har følgende vertsplaner: Delt hosting, WordPress-hosting, netthosting, forhandler, VPS og dedikerte servere.

HostGator gjør det enkelt for kundene å kommunisere et hostingproblem eller komme med spørsmål. Du kan ringe dem, starte en live chat, faks dem eller dele skjermen og finne en løsning på problemet ditt på rekordtid. Bortsett fra tilgjengeligheten året rundt, gir HostGator deg også et bibliotek med videoopplæringer som hjelper deg med å støtte hostingbehovene dine.

HostGator har både HDD- og SSD-harddisker og kan konfigurere serverne deres til å imøtekomme dine spesifikke krav til lastehastighet. De gir deg uovervåket båndbredde og gir deg muligheten til å implementere tilpassede serverinstallasjoner som optimaliserer hastigheten og gir deg mer virtuell kontroll. Dette kan forbedre SEO og den generelle brukeropplevelsesvurderingen av nettstedet ditt.

Pros

 • rimelig
 • Grei verdi

Ulemper

 • Tjenester av lavere kvalitet
 • Sikkerhet
 • Amerikanske servere

8. CloudWays – Beste netthosting

www.cloudways.com

Cloudways logo

Pris: $ 10 (USD)
Diskplass: 25 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Cloudways lar deg distribuere, administrere og overvåke høyytelsesapper og nettsteder direkte på skyservere, og kutte ut den vanlige webhotellmannen (dette er IKKE for nybegynnere). Hvis du kjenner deg rundt på en server, er disse karene kjempebra! God støtte, valget mange tilbydere, fra Digital Ocean, til AWS, til Vultr, de har varene.

De har også en egen CDN som heter CloudwaysCDN, og bygde til og med en tilpasset hurtigbufring-plugin for WordPress (plugin kalt Breeze) som betydelig øker hastigheten på lastetidene. Så for Joomla, integrerte de hurtigbufring for hel side for maks hastighet.

Prisene varierer fra $ 10 til $ 272 / mo, avhengig av nettstedets krav.

Du kan ikke gå galt her … hvis du er litt tekniker.

Cloudways gir deg uendelig support gjennom supportbilletter, live chat og online skjemaer. Du kan til og med be om en samtale fra dem, og de er lett tilgjengelige 24 timer i døgnet. De tilbyr også et kunnskapsgrunnlag, så vel som et samfunnsforum, og de gir deg liveoppdateringer angående systemstatus på Cloudways System Status-side.

De benytter seg av solid-state harddisker og serverne deres er PHP 7 klare, noe som gir deg topp ytelseshastigheter sammenlignet med andre hostingtjenesteleverandører. Cloudways lagrer data rundt om i verden og bruker Memcached, Breeze-plugin og Redis for å sikre optimal hostinghastighet for både WordPress og Magento. De bruker også HTTP / 2-støttede servere.

Pros

 • Rimelig hosting med høy ytelse
 • Stor støtte
 • Super skalerbar

Ulemper

 • Litt av en læringskurve

9. InMotion Hosting – god forretningsvert

www.inmotionhosting.com

InMotion Hosting-logoen

Pris: 6,39 dollar (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Mens InMotion ikke er en dårlig vert, er deres løsninger stort sett fokusert på bedrifter, derav den høyere prislappen på $ 6.39 / mo. De har heller ikke et lokalt datasenter, så med mindre du målretter deg mot en demografisk i USA og virkelig vil være vert for dem, er det bedre alternativer.

De tilbyr de fleste funksjoner og fordeler de fleste andre verter tilbyr. Og sikkerheten deres er helt topp med GRATIS SSL, hackbeskyttelse, tilpasset brannmur og DDoS-beskyttelse.

De tilbyr delt hosting, forhandlervert, VPS, dedikerte servere og WordPress-hosting (som har WP-spesifikke funksjoner som automatiske oppdateringer og sikkerhetsoppdateringer, og en dra-og-slipp-nettstedsbygger).

Hvis du har spørsmål om InMotion Hosting-tjenester, kan du kontakte dem via live chat, e-post, telefon eller ved å sende inn en billett. Du kan også planlegge en Skype-økt med en av spesialistene deres hvis du ønsker mer dyptgående råd.

De har en online supportside som tilbyr opplæringsprogrammer og andre verktøy som kan hjelpe deg med å takle ofte stilte spørsmål.

Alle tjenesteplanene til InMotion Hosting inkluderer solid state-stasjoner som tilbyr raskere levering av innhold fra nettstedet ditt. Dette selskapet bruker også flere datasentre og avansert ruteteknologi for å gi deg det konkurransefortrinnet når det gjelder lastehastighet og brukervennlighet på nettstedet.

Pros

 • Hostingløsninger av høy kvalitet
 • Stor støtte
 • God sikkerhet

Ulemper

 • Dyrt
 • Amerikanske servere

10. BlueHost – god webvert for nybegynnere

www.bluehost.com

Bluehost-logo

Pris: $ 3,95 (USD)
Diskplass: 50 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Bluehost er litt av en veteran i webhotellindustrien, de startet som ganske fantastiske, men ble deretter kjøpt av EIG (som også eier HostGator), og ting begynte å gå nedoverbakke ganske fort.

Siden den gang har de jobbet med sine image og hostingløsninger for å forbedre den generelle kvaliteten, og det lønner seg. De markedsfører og generelle brukeranmeldelser forbedres definitivt. De tilbyr også rikelig med diskplass på basisplanene (50 GB), og tilbyr gratis SSL og et gratis domene.

For Storbritannia vil jeg sannsynligvis ikke anbefale dem på grunn av mangelen på lokale datasentre. Det er definitivt bedre alternativer.

Når det gjelder hostingløsninger, har de delt hosting fra $ 3.95 / mo, WordPress hosting, VPS og dedikerte servere.

BlueHosts tekniske teknisk team tilbyr erfaren support døgnet rundt. De tilbyr teknisk og kontosupport via live chat, telefon eller billettinnlevering. Du kan også sjekke videoopplæringen og kunnskapsbasen hvis du vil samle på nyttig informasjon.

De har et avgiftsfritt amerikansk kontaktnummer og et internasjonalt kontaktnummer for bedre å imøtekomme alle kundene sine.

Bluehost tilbyr forskjellige hostingpakker som inkluderer Delt hosting, Cloud hosting, VPS hosting og Dedicated hosting. Standard delt hosting vil gi deg en webside lastetid på 2-3 sekunder. Dyrere pakker tilbyr servere med lavere tetthet som vil gi deg flere ressurser som kan øke hastigheten på nettstedet ditt og den totale lastetiden ganske mye.

Pros

 • Veteran
 • Rikelig med diskplass
 • rimelig

Ulemper

 • Rocky rykte
 • Servere i USA

11. Drømmehost

www.dreamhost.com

Dreamhost-logo

Pris: USD 7,95 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Dreamhost har et virkelig godt rykte, og med god grunn. De har opprettholdt sine høykvalitets hosting-tjenester gjennom den enorme priskrigen som skjer akkurat nå, folk liker dem veldig godt som de er ekstremt pålitelige. De eneste ulempene ville være mangelen på datasentre i landet, og kostnadene til $ 7,95 / mo … som du må forhåndsbetale i 3 år hvis du vil ha den billigste prisen. Det er ikke ideelt, men de tilbyr en 97-dagers pengene-tilbake-garanti, noe som er fint.

De har også en spesiell forpliktelse til sikkerhet og personvern som vi liker, de har gratis SSL OG gratis whois-personvern som skjuler dine domenenavnsregistreringsdata. DreamHost har også 24/7 supportalternativer i tilfelle du trenger det.

De tilbyr delt hosting, WordPress-hosting, dedikerte servere og VPS-hosting.

DreamHost tilbyr live chat, e-post, telefon og billettinnlevering som supportalternativer. Eksisterende kunder kan kontakte dem direkte ved å logge seg på DreamHost-kontoen.

Kunder kan også følge med på systemstatusen til DreamHost og dele sine erfaringer eller stille spørsmål på firmaforumet. I tillegg kan kunnskapsbasen kaste lys over avanserte emner og tilpasninger.

DreamHost tilbyr et bredt utvalg av hosting-pakker som alle har solid-state-stasjoner som lar nettstedet ditt kjøre 200% raskere. Alle pakker er tilgjengelige med ubegrenset båndbredde, og du har muligheten til å oppgradere til en Fast Cloud Server eller en Managed VPS Server hvis du ønsker å låse opp til raskere lastehastigheter.

Pros

 • Godt rykte
 • Gratis domenenavn
 • Gratis SSL
 • 97 dagers pengene-tilbake-garanti

Ulemper

 • Dyrt
 • Servere i USA

12. HostPapa

www.hostpapa.co.uk

HostPapa-logo

Pris: £ 1.95
Diskplass: 100 GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Denne er interessant, de oppretter nettsteder for hvert land deres målretting er, og tilbyr stort sett det samme som de fleste andre vertsselskaper, uten reelle stand-outs.

De tilbyr ganske mye diskplass til en konkurransedyktig pris (£ 1,95 / mo). Men igjen, ingen datasentre i Storbritannia, så med mindre du virkelig liker merkevaren, kan du gå med noe som Hostinger i stedet.

Når det gjelder vertsalternativer, har de delt webhotell, WordPress-hosting, VPS-hosting og dedikerte servere.

Kunder kan få tilgang til HostPapas støttetjenester via e-post, telefon, faks, live chat og via supportbilletter. Støtteteamet er tilgjengelig døgnet rundt, og hvis du trenger ekstra hjelp, kan du delta i et ukentlig webinar eller bestille en virtuell treningsøkt en til en med en av deres eksperter..

De fleste kundevurderinger rapporterer vennlig service med utmerket teknisk support.

HostPapa hevder at serverne deres tilbyr en ytelse på 300%, med tillatelse av deres lave tetthet og optimerte servere. Det skal imidlertid bemerkes at denne funksjonen bare er inkludert i Business Pro-pakken.

Andre pakker uten denne ytelsesøkningen kan fortsatt gi raske resultater hvis du er villig til å aktivere CloudFlare. HostPapa har også en oppetid på 99,9%, noe som betyr at de er ganske pålitelige.

Pros

 • Rikelig med diskplass
 • Gratis SSL

Ulemper

 • Ingen lokale servere

13. StableHost

www.stablehost.com

StableHost-logo

Pris: $ 3,50 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, billetter

StableHost er en samlet anstendig vert. De tilbyr alle de samme funksjonene som de fleste andre verter, med unntak av deres gruppert hostingteknologi … noe som øker den generelle skalerbarheten og hastigheten / ytelsen, med den ekstra bonusen som problemer med andre nettsteder på den samme serveren ikke bør påvirke nettstedet ditt så mye som det kunne på andre webverter.

Deres sikkerhet er imidlertid ganske god, med 24/7/365 støtte og en gjennomsnittlig responstid på 20 minutter.

Et godt valg hvis du ønsker å målrette mot et USA-basert marked, som igjen, ingen lokale servere …

De tilbyr delt webhotell fra $ 3,50 / mo, forhandler, WP-hosting og VPS.

StableHost brenner for kundeservice og vil kunne hjelpe deg via telefon, e-post eller live chat. De tilbyr også flere videoopplæringer som hjelper deg med å konfigurere verts- og nettstedinnstillinger. Du kan laste ned nettverkshastighetstestene på deres hjemmeside for å finne ut hvilken vertsplassering som vil være mest gunstig for kundebasen.

StableHost tilbyr varierende hostingpakker, alt med tilpassbare versjoner av LiteSpeed, MySQL og PHP.

De bruker også enterprise-grade SSD-stasjoner, doble CPUer og tilbyr ubegrenset båndbredde, noe som betyr at en økning i online trafikk ikke vil ha noen innvirkning på ytelsen til nettstedet ditt. Dette gjør at hurtiglasting av nettsteder blir en realitet og øker din generelle SEO-rangering.

Pros

 • Clustered hosting-teknologi
 • Stor støtte
 • Ubegrenset diskplass
 • rimelig

Ulemper

 • Ingen lokale servere

14. Nettsted5

www.site5.com

Site5

Pris: USD 6,95 (USD)
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Live chat

Site5 tilbyr også en anstendig tjeneste, men når vi ser på prispunktet på $ 6,95 per måned, er ikke virkelig verdi-forslaget der det er bedre verter der ute som er rimeligere. Hovedserveren deres er også i USA, så det ville ikke være bra for lokale nettsteder her.

Vi liker ubegrenset diskplass, gratis migrasjoner og deres backup-system.

Når det gjelder vertsplaner, har de delt hosting, VPS hosting og forhandlerplaner.

Site5 kan hjelpe deg med å sortere ut alle hostingproblemene dine med bare et klikk på en knapp. Dette selskapet er tilgjengelig 24 timer i døgnet via live chat og e-post.

De gir også kundene en nødsstatusside, og du kan lese vanlige spørsmål om feilsøking og deres svar på nettstedet for ekstra vertsinformasjon.

Site5 tilbyr unmetered diskplass og båndbredde og gir deg nok lagringsplass til å støtte et voksende nettsted. Hovedserveren er lokalisert i USA, noe som ikke gjør denne vertsplattformen ideell for lokale nettsteder.

Deres standard webhotell bruker PHP 5.3 som ikke virkelig måler PHP 7, men som fremdeles vil få jobben gjort.

Pros

 • Ubegrenset diskplass

Ulemper

 • Dyrere
 • Servere i USA

Hvordan velge den beste britiske webhotellstjenesten

Å bestemme seg for å bygge et nettsted er det første store skrittet, og det er bra! I følge Nominet, 96% av virksomhetene oppgir at et nettsted bidro positivt til flere kunder & merkevarebevissthet. I tillegg er 99% av alle voksne i alderen 16 til 44 år i Storbritannia internettbrukere i følge Office for National Statistics … det er egentlig ingen hjerner.

Hvis du ønsker å opprette et nettsted, enten du ser for deg at det er et stort nettsted som får mye trafikk, eller et mindre prosjekt som ikke vil trenge så mye kapasitet, eller støtte like mye trafikk, kommer du til å være det Men står overfor noen vanskelige valg.

I tillegg til selve nettstedsdesignen, hvordan nettstedet skal settes opp (blogg, bedriftsnettsted, eller trenger du netthandel), nettadressen eller domenenavnet ditt, og så mye mer, skal du også må tenke på hvilken webhotellleverandør du vil gå sammen med.

velge britisk webhotell

Det er ganske mange forskjellige webhotell-tjenester, og valget som vil tjene deg og nettstedet ditt best, har mye å gjøre med den type nettsted du ønsker å være vert for, formålet med nettstedet, og trafikken du forventer at den genererer. Så bortsett fra våre anmeldelser av webhotell ovenfor, har vi også samlet alt du trenger å vite om vertsindustrien, slik at du kan lage din egen sammenligning av webhotell.

Hva er de forskjellige typene webhotell?

Delt hosting

delt vertsgrafikkDelt hosting er det rimeligste vertsalternativet, det er ideelt for mindre nettsteder og prosjekter du ønsker å bygge. Delt hosting har flere begrensninger enn andre alternativer for webhotell tilgjengelig, men for de fleste mindre nettsteder som blogger, biz-nettsteder og personlige nettsteder, er dette begrensninger du sannsynligvis aldri engang vil merke med mindre prosjektet ditt blir mye større enn du først antok.

Denne billige webhoteltypen fungerer av en leverandør som tilbyr serverplass på den samme serveren til mange forskjellige klienter; nettstedet ditt vil ikke bli påvirket av de andre nettstedene på serveren, og begrensningene dine ligger bare i det faktum at du deler båndbredden, lagringsplassen og mer, med de andre klientene som opererer ut den serverplassen (som kort beskrevet i vår gjennomgang av SiteGround).

Husk også at selv de mest grunnleggende hostingpakkene vanligvis leveres med 1-klikk-installatører for de mest populære CMS-ene som WordPress, Joomla osv. I tillegg tilbyr de fleste webhotellene også delte pakker for begge Linux & Windows-hosting (og støtter selvfølgelig vanlige språk som MySQL, PHP, osv.).

VPS Hosting

VPS hosting, eller virtual private server hosting, er den perfekte mellomgrunnen mellom delt hosting og dedikert server hosting. Det er som delt hosting, ved at flere nettsteder blir vert fra en enkelt server (forhåpentligvis i eller nær Storbritannia); I VPS-hosting brukes imidlertid en partisjon for å skille nettstedet ditt fra nettsteder for andre brukere av samme server. Dermed kommer det med de mange fordelene med en dedikert server, med bare litt mindre strøm og en mye lavere prislapp. Denne typen hosting kan også brukes til å være vert for spill som Minecraft.

Dedikert serververt

Dedikert serververt er ofte det beste alternativet for webutviklere når penger ikke er noe objekt. En dedikert server tildeler en hel server til klienten, noe som betyr at du kan ha hele serveren til deg selv og gjøre hva du vil med den. Dette åpner for mange forbedrede ytelsesegenskaper, noe som gjør dem til alternativet for større nettsteder som e-handelssteder, eiendomskataloger, fora og mer. Disse har også en høy prislapp, så de er best forbeholdt større bestrebelser.

Cloud Hosting

Cloud hosting er raskt i ferd med å bli en av favorittypene webhotell for mange webutviklere i Storbritannia. Dette er fordi det er et svært allsidig alternativ for både store og små nettsteder. Hvis det var et alternativ for alle størrelser som passer alle webhotell, ville det vært skyvert. Denne typen hosting lar deg problemfritt oppgradere eller nedgradere planen din etter hvert som behovene til nettstedet ditt endres, og det er også en av de kraftigste og mest sikre metodene for webhotell. Drevet av flere maskiner reduseres nedetid, og informasjonen din er beskyttet.

Forhandlervert

Forhandlervert blir ofte brukt av webutviklere, som kjøper store mengder serverplass i bulk og videreselger det (som navnet antyder) til kundene de designer nettsteder for. Dette gjør det mulig for webutvikleren å beholde mye mer kontroll over nettsteder de designer, for å holde dem oppe og gå effektivt. Dette er en uvanlig type hosting som alle kan kjøpe med mindre de er en webutvikler eller klienten til en webutvikler som selger den til dem. Dette gjør nettstedets prosjekt mye enklere for både klienten og utvikleren og gir utvikleren mer kontroll over porteføljen deres.

undersøk webhotellfunksjoner

Sammenligning av webhotelltjenester: Funksjoner, spesifikasjoner og terminologi 

Som du kan se, det er mange forskjellige valg å ta hensyn til når det gjelder å bestemme hvilken type webhotellplan du trenger (selv gratis hosting er et alternativ). På slutten av dagen er målet ditt å velge hvilken type webhotell som vil gi de beste resultatene for nettstedet ditt uten å bryte banken. Når du har en ide om hvilken type webhotellpakke du ønsker å gå til, er neste trinn å være å se etter en webhotellleverandør du kan stole på med ytelsen til nettstedet ditt. For å hjelpe deg med å velge en leverandør som du kan stole på, er dette noen av funksjonene du vil se etter før du registrerer deg (vi bruker de samme faktorene i de andre topphotellistene våre som best website hosting Australia, topp hosting i Canada, best webhotell Singapore, beste NZ-hosting, beste webhotell India, beste webhotellvært (generelt, globalt), topp webhotell for Malaysia, beste webhotell for Brasil & best hosting Irland).

Serverplassering

Vi har nevnt dette i introduksjonen, men i utgangspunktet, hvis den nærmeste serveren er betydelig styrket, vil du gjøre deg selv en fordel å bruke en litt lenger unna. Det betyr ikke noe om du leter etter byspesifikke tjenester som webhotell i London, Birmingham eller Leeds … hastighetsforskjellen vil være ubetydelig så lenge serveren er i nærheten, eller i Storbritannia ( både SiteGround og A2 Hosting har servere i Storbritannia og over hele verden).

Oppbevaring

Før du registrerer deg for en webleverandør, vil du ønske å få et inntrykk av hvor mye lagringsplass nettstedet ditt kommer til å etterspørre. Hvor mange bilder, videoer eller andre medier skal du ha på nettstedet ditt? Hvor mye informasjon trenger den å støtte (bruker du webhotellet ditt også for e-post)? Hvis nettstedet ditt er relativt lite, har du kanskje ikke et lagringsproblem uavhengig av leverandøren du går med.

oppetid

Hva er poenget med å lagre et nettsted som er vert på internett hvis ingen har tilgang til det? Oppetid er noe de beste webvertene alltid ønsker å øke for å sikre at nettsteder er tilgjengelige for alle når som helst på dagen eller natten. Mange tilbydere vil annonsere så mye som 99,9% oppetidsgaranti, men det er alltid bra å sjekke krav som det. Slå opp noen attester på nettet fra folk som har brukt tjenesten deres for å få et inntrykk av hvordan virkeligheten vil se ut. Vi begynte å spore oppetid og responstid for de største webhotellleverandørene på vår egen hostingstatusside.

sikkerhetskopier

Du vil sannsynligvis ha verdifull informasjon lagret på nettstedet ditt som kan være katastrofalt å miste. Det er det som gjør sikkerhetskopiering av informasjonen din så viktig, så du bør absolutt undersøke hvor ofte nettleverandøren sikkerhetskopierer kundenes nettsteder. Ikke bare det, men også se på metodene deres for henting i det uheldige tilfelle at du mister informasjonen din, og hvis de tar noen gebyrer for å gjenopprette en sikkerhetskopi.

SSL-sertifikater

SSL sertifisererSSL står for Secure Socket Layer, det er en teknologi som gjør det mulig å kryptere dataene som overføres mellom nettstedet ditt og de besøkende. Slik kan du sikre nettstedet ditt sikkert og vise det til besøkende på nettstedene dine gjennom den grønne hengelåsen + https: // ved siden av nettadressen din i de fleste moderne nettlesere. Det pleide å være bare viktig for nettbutikker eller andre nettsteder som aksepterer betaling på stedet. Men i disse dager er det et must for hvert eneste nettsted der ute (Google har til og med sagt at det er en rangeringsfaktor, så du får til og med en SEO-fordel ved å ha et sikkert nettsted). Heldigvis, med SSL-leverandører som Let’s Encrypt, koster det deg ikke, og du kan installere og fornye dem gratis. Når du vurderer hosting-tjenester, må du ta deg til deg de som tilbyr SSL-sertifikater gratis, så unngår jeg de som vil belaste deg penger for det.

Når det er sagt, er det forskjellige typer SSL-sertifikater, og de sikrere koster penger. Den billigste / gratis typen er DV-sertifikater (Domain Validation), neste kommer Organisasjonsvalidering (OV) og til slutt utvidet validering (EV). OV- og EV-typer krever faktisk validering av enheten som ønsker sertifikatet.

båndbredde

Båndbredde er viktig for ytelsen til nettstedet ditt, så du vil forsikre deg om at du har nok tilgjengelig for domenet ditt til å holde det fungerer ordentlig og forbedre brukeropplevelsen. Når det gjelder ting som delt hosting og til og med VPS-hosting, har du kanskje tilgang til mindre båndbredde enn du kanskje har med andre alternativer, men leverandøren du velger å få tjenesten din med, kan også ha innvirkning på mengden båndbredde du tildeles . Sørg for å vurdere dette før du bestemmer deg for leverandøren din for å sikre at du vil ha ressursene du trenger.

Hastighet

Hastighet refererer til de generelle lastetidene for et godt optimalisert nettsted (med godt optimalisert mener vi ikke for mye kodeoppblåsing, pent komprimerte bilder osv. – i utgangspunktet bare et nettsted som er designet effektivt). Hastigheten til et nettsted avhenger av tre ting, serverplasseringer, serverytelse (ressurser tildelt hostingkontoen din), og tilpassede manus vertene kan ha bygget for å øke hastigheten på levering av nettstedet.

Serverhastighet

Serverytelse er et større problem. Hvis serveren ikke tildeler deg nok ressurser til å drive selve nettstedet, har du problemer. I utgangspunktet er det bare å ikke kjøpe billig pris på hosting (f.eks. Ikke gå med gratis hosting), og du burde ha det bra. Våre 5 beste verter er veldig gode på dette. På toppen av det bygger de beste vertene (som SiteGround) sine egne hurtigbufringsskript for å øke hastigheten på leveringen av nettstedet ditt ytterligere.

CDN

Serverlokaliteten pleide å være veldig viktig. Hvis målmarkedet ditt er lokalt, vil hosting på en server i USA definitivt bremse nettstedet ditt nok til at du vil merke at det er når det gjelder konverteringer / potensielle kunder / salg. Men i disse dager, med CloudFlare som gratis, kan du være vertskap for nesten hvor som helst, aktivere Cloudflare (som er et CDN eller Content Distribution Network som betjener nettstedet ditt fra nærmeste knutepunkt til besøkende på nettstedet), og har anstendige hastigheter uansett hvor du befinner deg målgruppe. De fleste webverter tilbyr denne integrasjonen gratis.

Andre fordeler ved å legge til et CDN til nettstedet ditt inkluderer mindre belastning på din lokale server og DDOS-beskyttelse hvis CDN støtter det.

Brukerstøtte

Dette er en stor en, og med god grunn. Uten anstendig støtte kan det potensielle tapet av inntekter / potensielle kunder / besøkende / etc være enormt. Responsiv og effektiv støtte kan fikse ting veldig raskt, noe som betyr at nedetid på nettstedet vil bli holdt til et absolutt minimum. Mens de fleste av de beste vertene tilbyr tre supportalternativer, med de som er telefon, billetter og live chat, foretrekker vi fremdeles supportbilletter som alternativet for støtte.

støttealternativer

Mens du kanskje får et raskere svar på telefonen eller over live chat, i de fleste av disse tilfellene, må supportpersonalet tenke på beina og prøve å få svar akkurat der og der … og ja, det fungerer for de fleste mindre problemer. Men hvis du har et mer komplekst problem, vet de kanskje ikke hva du snakker om, eller at den spesifikke personen ikke har blitt opplært til å håndtere det spesifikke problemet, etc. I disse tilfellene er det lettere å forklare det i en støtte billett, legg ved skjermbilder av det du snakker om … så går den billetten til rett person, med en klar oversikt over hva problemet er, som deretter kan løses.

Støttebilletter er også enklere å skalere for vertsfirmaene selv, da de ikke trenger å bemanne telefonene eller live chat-konsoller hele tiden. Uansett vil du at støtte skal være lydhøre og dyktige, med flere nivåer av personalet har spesifikk kompetanse på forskjellige områder. Hva som er i rammen er kanskje ikke det du får til slutt, som vi fant ut i DreamHost vs Bluehost-sammenligningen.

Antall domener / nettsteder tillatt

Hvis du tror du kanskje vil være vertskap for mer enn ett nettsted ved å bruke webhotellpakken din, må du sørge for at leverandøren du velger vil tillate deg å gjøre det! Selv om du tror at du bare vil ha ett nettsted, er det fortsatt bra å velge en leverandør som lar deg få mer hvis du vil. På denne måten er du alltid fri til å ombestemme deg.

Og det er det, det kan virke overveldende å dekke alle poengene, men bare ta det ett skritt av gangen. Kanskje til og med lage et regneark og logge alle spesifikasjonene for den beste britiske webhotellet, slik at du har en enkel oversikt.

ELLER

Best Domain Hosting UK

Jeg har tatt med denne delen fordi mange mennesker fremdeles søker etter dette begrepet, selv om det ikke eksisterer. Domeneshosting er kombinasjonen av webhotell og registrering av domenenavn, hele pakken hvis du vil. Og ettersom vi allerede har behandlet webhotell ovenfor, vil vi fokusere denne delen på domenenavn, hva de er og hvordan du registrerer dem.

Domenenavnsregistreringer

Hva er et domenenavn?

I et nøtteskall er et domenenavn den lesbare versjonen av en IP-adresse som fører til et nettsted, et alias. Uten domenenavn, for å besøke et nettsted du må legge inn IP-adressen, for eksempel 192.168.40.208. Domenenavn legges på toppen av adressen, så 192.168.40.208 blir din hjemmeside.co.uk for eksempel. Du kan leie domenenavn fra registratorer. Og ja, du leser det riktig, du kan faktisk ikke kjøpe et domenenavn til deg, du sorterer det i stedet.

Hva er en registrar?

En registrar er et selskap som har myndighet til å håndtere reservasjonen av domenenavn og kan tilordne IP-adresser for dem. De svarer selv på registre som administrerer TLDer (eller toppnivådomene) og delegerer det kommersielle salget til registrarene (og hvis du er interessert i hvor mange domener som blir registrert hvert år, kan du se på vår ressurs om bruk av internett, det er ganske episk). For Storbritannia er Nominet registeret for alle .uk-domener

Hvordan registrere et domenenavn i Storbritannia

Hvis du ikke allerede har et domenenavn og ønsker å få et når du registrerer deg på en webhotellpakke, er du heldig. Mange webhotellleverandører er forhandlere av registrarer, noe som betyr at de kan håndtere registreringen av domenenavn. Alt du trenger å gjøre når du registrerer deg for en hostingpakke er å krysse av i “Jeg trenger et nytt domene” -boksen, skriv inn ønsket domene, og verten vil gjøre resten, superenkelt.

Hvis du allerede har et nettsted og bare vil registrere noen ekstra, liker vi Namecheap, de er enkle å jobbe med og veldig rimelige. Eller hvis du leter etter en lokal registrar, kan du prøve names.co.uk.

Opprette nettstedet ditt: En rask gjøremål

Som du sikkert har lagt merke til, krever et nettsted to deler, et domenenavn og webhotell for å faktisk lagre nettstedets filer. Forutsatt at du allerede har begge deler, her er trinnene for hvordan du bygger nettstedet ditt ved å koble domenenavnet og webhotellet ditt, og installere WordPress (eller hvilken som helst nettstedsbygger du vil bruke) slik at du har et live nettsted som du kan begynne å redigere.

etablering av nettsteder

 1. Peke domenenavnet ditt til webhotellet ditt: Hvis du registrerte et domenenavn hos webhotellleverandørene dine, ville de allerede gjort det for deg, men hvis du har dem hver for seg, er det dette du gjør:
  1. Finn webvertenes navneservere (eksempel: ns1.webhost.co.uk, ns2.webhost.co.uk), du kan finne dette i velkomstemailen din, eller i dokumentasjonen deres, eller på siden i cPanel. Eller du kan bare aksere dem
  2. Kopier navneservere
  3. Logg inn på registraren din og finn innstillingene for DNS eller navneserver for domenet du vil koble til
  4. Lim inn navneserverne i navneserverfeltene og treff oppdatering, lagre, gjort eller hva handlingen for å lagre dem er.
  5. Vent noen timer.
 2. Installer WordPress: De fleste webhotellleverandører (hvis ikke alle på dette punktet) bør ha 1-klikk-installatører for WordPress i kontrollpanelet. Hvis verten bruker cPanel, finner du den der inne. Ellers er det bare å slå det opp i vertsstøtteseksjonen og dokumentasjonen.
 3. Du vet at du har et live nettsted.

ofte stilte spørsmål

Hvor mye skal det koste å være vert for et nettsted?

Kostnaden for å være vert for et nettsted avhenger av noen få faktorer, og den viktigste faktoren er behovene til nettstedet ditt. Hvis du oppretter en personlig blogg eller bedriftsnettsted, fungerer det fint å velge en delt hostingplan for rundt 3 til 6 £ per måned. Hvis du planlegger å bygge en massiv e-handelsbutikk eller vil være vertskap for ressurstunge webapplikasjoner, er det bedre å lete etter en dedikert server eller VPS, som kan løpe inn £ 100 per måned.

Hvordan kan jeg være vertskap for nettstedet mitt gratis?

Du kan være vertskap for nettstedet ditt gratis hvis du enten er vert for det lokalt på datamaskinen din, eller hvis du bruker en tredjepartstjeneste som wordpress.com eller blogger.com. Begge disse gir mulighet for en gratis plan som lar deg bygge et grunnleggende nettsted på et underdomene til deres primære domene, som myblog.wordpress.com.

Kan jeg være vert for nettstedet mitt på Google?

Rent praktisk, nei, Google er ikke en hostingleverandør. Selv om du kan bruke Google Sites til å lage et gratis nettsted, brukes disse mer som et samarbeidsverktøy for bedrifter. De har også en tjeneste kalt Blogger på blogger.com som vil være mer egnet for å bygge personlige nettsteder (selv om det er grenser for hva du kan gjøre designmessig).

Hva er det beste webhotellet for en liten bedrift?

Etter vår mening er den beste verten for små bedrifter en som tilbyr gratis SSL-sertifikater, har servere rundt om i verden og har stor sikkerhet for at alt skal fungere. Sjekk vår topp webhotelliste for mer info.

Hvordan velger jeg en webhotellleverandør?

Den beste måten å velge en webhotell som passer dine behov, er å først skrive ned hva disse behovene er. Flertallet av mennesker trenger bare en webhotellleverandør som tilbyr rask hosting (helst med en server i Storbritannia), et smidig installasjonssystem og 24/7 responsiv support. Ta en titt på vår sammenligning på siden for mer informasjon og andre faktorer som er involvert i å finne en god nettstedvert.

Og det er det for denne enorme guiden, håper den hjalp!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map