Best Web Hosting za Indijo

Kot digitalna agencija, ki ima veliko računov za gostovanje (imamo veliko stranskih projektov in radi eksperimentiramo ��), bi rekla, da imamo dobro predstavo o tem, kaj opredeljuje odličnega ponudnika spletnega gostovanja.


Med pisanjem naših spletnih strani z ocenami smo preučili veliko dejavnikov, vendar so bili glavni �� podpora in ⚡ hitrost. Izbrala sva 2, ker če bi bila katera od teh podparpar, bi to zelo vplivalo na potencialni uspeh vašega spletnega mesta.

Nekaj ​​blagovnih znamk / spletnih mest, ki povezujejo na našo vsebino:
Predstavljeno na spletnih mestih

Glede na naše raziskave in preglede gostovanj so to 9 najboljših storitev spletnega gostovanja za Indijo:

 1. Hostinger Indija – Najboljši skupni spletni gostovanje
 2. HostGator India – Zaganjalnik spletnega gostitelja
 3. A2 gostovanje – Best Reseller Web Hosting
 4. SiteGround – Best WordPress gostovanje
 5. InMotion gostovanje – odličen poslovni hosting
 6. GreenGeeks – najboljši zeleni spletni gostitelj
 7. CloudWays – najboljše gostovanje v oblaku
 8. DreamHost – odličen gostitelj Premium
 9. BlueHost India – odličen spletni strežnik za blogerje

Best Web Hosting India 2020 Ocene

1. Hostinger

Logotip gostitelja

Spletno mesto: hostinger.in
Cena: Rs 51
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Da

Pri ₹ 51 / mo je resnično težko premagati Hostingerja, ko gre za ponujeno vrednost. Čeprav je njihov posamezen načrt izjemno poceni, še vedno prihaja z 10 GB prostora na disku SSD, kakovostno podporo 24/7 in neverjetno gladko nastavitvijo.

Njihova nadzorna plošča, izdelana po meri, je veselje do dela in celo prihaja z lastnim ustvarjalcem spletnih strani. Čeprav bi zagotovo priporočili, da za izdelavo spletnega mesta uporabite WordPress (LJUBIMO WP), je lepo vedeti, da imajo poleg običajnih CMS-jev na voljo tudi svojega ustvarjalca.

Njihova 24/7 podpora strankam je zelo odzivna in koristna, kar je zelo impresivno, saj večina proračunskih gostiteljev nima podpore, ne pa tudi Hostinger! Ogromno palcev na nas na tem področju.

Hostinger tehnologija

Ko gre za vrste gostovanja, ponujajo osnovno skupno gostovanje (večina ljudi bo potrebovala to vrsto), gostovanje v oblaku, gostovanje v WordPressu in VPS gostovanje.

Načrti gostovanja v skupni rabi so naslednji:

 1. Enoten načrt gostovanja: Zelo poceni in popoln, da se noge zmočijo, ima večino funkcij premijskih načrtov. Dovoljeno vam je 1 spletno mesto s tem načrtom.
 2. Premium hosting načrt: Za tiste, ki želijo spremeniti obseg, brezplačno ime domene, neomejeno število spletnih mest in podvojiti moč za svoja spletna mesta.
 3. Načrt poslovnega gostovanja: Če želite postati resni. Vse zgoraj naštete funkcije + dnevno varnostno kopiranje in še več strežniških virov za čim hitrejšo hitrost spletnih mest.

Poleg tega imajo na vseh načrtih gostovanja 30-dnevno garancijo vračila denarja. V naši knjigi je pošteno, da se tega ne da!

Prednosti

 • Super poceni
 • Kakovostna podpora
 • Globalno omrežje strežnikov
 • Enostaven za uporabo

2. HostGator

Logotip Hostgatorja

Spletno mesto: www.hostgator.com
Cena: Rs 99
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: telefon, klepet v živo, vstopnice

HostGator je bil ustanovljen leta 2002 in je res eno najbolj priljubljenih spletnih ponudnikov gostovanja danes. Če to postanete kot vaš spletni strežnik, boste lahko ustvarili profesionalna, funkcionalna in lepa spletna mesta – in tudi uporabnikom prijazna.

So eden redkih ponudnikov gostovanja, ki ponujajo cenovno dostopne načrte z neomejenim prostorom in pasovno širino, če jih naštejemo le nekaj. Njihovi gostovalni paketi vključujejo skupne rabe, preprodajalce, VPS, namenske strežnike, WordPress in Cloud.

Ko nadgradite načrt, HostGator dobite več. Trenutno je njihov paket Baby najbolj priljubljen načrt, saj je odlično izhodišče. Vendar pa lahko začnete tudi z načrtom hatchlinga, še posebej, če želite začeti z enim spletnim mestom. Ne pozabite, že ima neomejeno pasovno širino, čeprav je njihov najcenejši načrt. In seveda, lahko vedno nadgradite na njihov poslovni načrt, če vaše potrebe zahtevajo več funkcij.

No, HostGator zagotavlja 99,9% podaljška. In to jamstvo prihaja z obljubo, da vam bodo povrnili mesečno dobroimetje, če ne bodo izpolnili te obveznosti. Vendar glede na uspešnost HostGator-ja o stalnem času delovanja dvomimo, da boste od njih kdaj dobili kakršna koli povračila (in spet, to je dobro, saj želite občasno in ne nadomestilo).

Zaradi vseh zgoraj navedenih razlogov (in več v nadaljevanju) smo jim namenili mesto številka 1. Resnično si to zaslužijo, po našem mnenju.

Hitrost

Imajo hitre in zanesljive strežnike je verjetno eden od razlogov, zakaj je HostGator tako priljubljen.

Ni treba posebej poudarjati, da bodo uporabniki z vsega sveta doživeli dobro hitrost, ko gostite vaše spletno mesto na HostGatorju (imajo v mislih stranke iz vsega sveta). Njihovi strežniki v ZDA so preprosto zelo zmogljivi, zato so.

Podpora

HostGator se ponaša z zagotavljanjem podpore strankam 24/7/365. Vedno bo prisoten strokovnjak za HostGator, ki vam bo pomagal pri težavah in težavah s klepetom v živo, telefonom in e-pošto. Njihova baza znanja je zelo koristna tudi pri odpravljanju težav.

Prednosti

 • Vrednost denarja
 • Velika hitrost

3. Gostovanje A2

Logotip gostovanja A2

Spletno mesto: www.a2hosting.com
Cena: 3,92 USD
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Da

Verjetno še niste slišali za A2 gostovanje – vendar se to dogaja že od leta 2001. In čeprav so vsa ta leta ohranjeni, imajo uporabniki med njimi pravzaprav velik ugled. Pravzaprav skoraj vedno vpišejo prvih 10 mnenj o gostovanju spletnih strani (da, to so tako dobre).

Gostovanje A2 ima 3 pakete v skupni rabi:

 1. Lite – Za samo 3,92 USD na mesec vam bo ta paket omogočil 1 spletno mesto, neomejen prostor za shranjevanje in neomejeno pasovno širino.
 2. Swift – Za 4,90 dolarja na mesec njihov načrt Swift ponuja 2-krat več sredstev od najcenejšega načrta. S tem načrtom lahko imate neomejeno število spletnih strani in dobite tudi neomejen prostor za shranjevanje in neomejeno pasovno širino.
 3. Turbo – Kot najhitrejši načrt A2 gostovanja ta paket stane 9,31 USD na mesec. Poleg neomejenih spletnih strani, neomejenega prostora za shranjevanje in neomejene pasovne širine načrt vključuje tudi pospeševalnik spletnega mesta A2 Hosting.

Če pogledate njihove pakete gostovanja, lahko vidite, da boste z nadgradnjo načrta dobili več funkcij in hitrosti.

Tu je tisto, kar nam je najbolj všeč pri A2 gostovanju – njihova garancija za vračilo denarja kadarkoli. Imajo standardno 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, vendar imajo tudi garancijo za vračilo denarja Anytime za tiste, ki se naročijo na svoje daljše načrte.

Če se boste torej odločili plačati 3 leta za varčevanje z denarjem (daljši načrti imajo največje popuste pri gostovanju paketov, veste) in se nato odločite, da prekličete svoj načrt po recimo enem letu – vam bodo povrnili denar, ki je enak znesku neizkoriščeni 2 leti (poravnano). K temu je nekaj opozoril – pristojbina za registracijo domene in selitvena pristojbina (če obstajajo) ne bomo povrnjeni. Kljub temu je garancija za vračilo denarja kadarkoli zunaj tega sveta.

Kar zadeva njihovo garancijo za produkcijo, se zavezujejo, da bodo svojim strankam zagotovili 99,9% produktivnosti. Realno gledano na tem področju niso popolni – vendar so še vedno dobri.

Hitrost

Poglejte ime njihovih načrtov cen in opazili boste, da obstaja ena pogosta tema – hitrost (Lite, Swift, Turbo). Resnično imate zagotovo hitro spletno mesto z A2 gostovanjem (to je njihova najboljša točka). Torej, le razmišljajte o svojih načrtih na tak način – eden je hiter, drugi je hitrejši in zadnji je najhitrejši.

Podpora

Podporna skupina A2 Gostovanja je dobra. Njihova baza znanja je polna uporabnih člankov, ki se bodo izkazali kot koristni, če odpravljate težave. Če se želite pogovoriti z nekom, lahko to storite prek e-pošte, telefona in klepeta v živo.

Prednosti

 • Strežniki v ZDA, Evropi in Singapurju (SG je odličen za NZ mesta)
 • Neomejeno prostora na disku in pasovne širine pri vseh načrtih
 • Garancija za vračilo denarja kadarkoli

Slabosti

 • V Indiji ni strežnikov
 • Najcenejši načrt je omejen in ne zelo hiter
 • 99,9-odstotno jamstvo za čas delovanja ni tako zanesljivo

4. SiteGround

Logotip SiteGround

Spletna stran: www.siteground.com
Cena: 3,95 USD
Prostor na disku: 10 GB
Podpora: telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Da

SiteGround, ustanovljen leta 2004, zdaj gosti več kot milijon spletnih strani po vsem svetu. Njihove možnosti gostovanja vključujejo skupne storitve, WordPress, namenske strežnike in oblak. Njihovi zmogljivi strežniki po vsem svetu omogočajo zadovoljevanje potreb njihovih uporabnikov. Pravzaprav SiteGround priporoča sama WordPress. Seveda pa lahko gosti tudi druge sisteme za upravljanje vsebine (CMS).

SiteGround je najbolj priljubljen po svojih skupnih načrtih. Za to imajo 3 sisteme cen, več o njih pa bomo povedali na spodnjem seznamu.

 1. StartUp – To je njihov priporočeni načrt za zagon spletne prisotnosti. Z uvodno ceno 3,95 USD na mesec (redna cena je 11,95 USD) imate dovoljeno 1 spletno mesto in 10 GB prostora za shranjevanje. Tudi mesečno lahko imate do 10.000 obiskovalcev.
 2. GrowBig – SiteGround priporoča ta paket za rastoča spletna mesta. Za 5,95 USD na mesec (redna cena je 19,95 USD) imate lahko neomejeno število spletnih strani skupaj z 20 GB prostora za shranjevanje in 25 000 obiskovalcev mesečno.
 3. GoGeek – Če želite najboljše pri spletnem mestu SiteGround, ponujajo svoj vrhunski načrt za uvodno ceno 11,95 USD (redna cena je 34,95 USD). Na voljo je z neomejenimi spletnimi mesti, 30 GB prostora za shranjevanje in 100.000 obiskovalcev mesečno.

Imena načrta SiteGround vam dajo idejo o tem, kaj dobivate. Če ste šele po njihovih bistvenih lastnostih, se lahko dogovorite za (ali začnete z) njihov paket StartUp. Če pa želite z vašim paketom premium funkcije, izberite njihov načrt GrowBig. Pojdite po načrtu GoGeek, če želite najboljše (geeky funkcije), ki so vključene v vaš paket.

SiteGround je tudi eden izmed drznih ponudnikov gostovanja, ki dajejo 99,9% uptime – in nekaj plačila, če ne izpolnijo te obljube. Upoštevajte pa, da govorimo o 99,9% povprečnega uptime-a letno, ne mesečno.

Torej, tukaj je dogovor. Omogočili vam bodo brezplačno gostovanje en mesec, ko bo njihov letni čas upadanja nekje med 99,0 do 99,9%. In če pade še nižje od tega, vam bodo dali 1 mesec za vsak odstotek. Vau Ponovno pa ima SiteGround zelo dober uptime rekord – možnosti so majhne, ​​da bodo kdaj padle pod 99,9-odstotno letno garancijo za uptime.

Hitrost

Podatkovni strežniki SiteGround (najdemo jih v Združenem kraljestvu, Chicagu, na Nizozemskem in v Singapurju) so ZELO zanesljivi. So dovolj močni za svetovni doseg, to je zagotovo. Še več, SiteGround ponuja tudi brezplačen CDN (CloudFlare), ki prav tako prispeva k njegovi hitrosti.

Podpora

Obstaja veliko načinov za povezavo s strokovnjaki SiteGround – na voljo jim je telefon, klepet v živo in e-poštna podpora 24/7.

Prednosti

 • Odlična podpora strankam
 • Več podatkovnih centrov po vsem svetu
 • Priporoča WordPress

Slabosti

 • V Indiji ni strežnikov
 • Visoke stopnje obnovitve (do 3-krat)
 • Brez brezplačnih domen

5. Gostovanje z vdorom

logotip gostovanja inmotion

Spletno mesto: www.inmotionhosting.com
Cena: 6,39 USD
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: telefon, klepet v živo, vstopnice
Globalni doseg: Ne

InMotion si že od prve zasnove leta 2001 gradi velik ugled. Danes je pooblaščen za približno 300.000 spletnih strani s strankami z vsega sveta. Njihove možnosti gostovanja vključujejo skupne strežnike, VPS, prodajalca, WordPress in namenske strežnike.

Z osredotočanjem na gostovanje na poslovni ravni ima InMotion te 3 načrte za skupno gostovanje:

 1. Začetek – za to ponujajo uvodno ceno 3,99 USD (redna cena je 7,99 USD). Lahko imate do 2 spletna mesta in dobite neomejen prostor in neomejeno pasovno širino.
 2. Moč – Njihov načrt po srednji ceni je uvodna cena 5,99 USD (redna cena je 9,99 USD). V tem načrtu imate dovoljeno do 6 spletnih mest, dobite pa tudi neomejen prostor in neomejeno pasovno širino.
 3. Pro – Njihov načrt z najvišjimi cenami ima zdaj uvodno ceno 13,99 USD (redna cena je 15,99 USD). S tem imate lahko neomejeno število mest in tudi neomejeno prostora in neomejeno pasovno širino.

Vedite, da je načrt moči 2-krat boljši od načrta za zagon (njihov najcenejši načrt). Vendar je njihov načrt Pro 2-krat boljši v lastnostih in zmogljivostih kot načrt napajanja. Zato se vsak načrt izboljša, ko nadgradite.

Kar zadeva garancijo za produktivnost InMotion-a, se zavezujejo svojim strankam zagotoviti 99,95-odstotno jamstvo za produktivnost In da, na to lahko dosežejo bolj ali manj – zanesljivi so, zato so sestavili ta seznam.

Hitrost

InMotion ima spodobno hitrost. Pravzaprav je njihova hitrost več kot spodobna – hitri so. To je dobro za SEO in splošno uporabniško izkušnjo.

Če je hitrost eden vaših največjih pomislekov, vedite, da je InMotion na tem področju varna stava.

Podpora

InMotion ima veliko možnosti za podporo strankam od obsežnih dokumentov (člankov v njihovi zbirki znanja) do e-pošte (sistem vozovnic) do telefonske podpore za klepet v živo do skype komunikacije. Vendar pa upoštevajte, da so pregledi zelo različni, ko gre za kakovost njihovih možnosti podpore. Večino časa so dobri – vendar so tudi časi, ko v tem vidiku svojega poslovanja niso tako dobri..

Prednosti

 • Velike garancije za vračilo denarja (30 dni za skupno rabo, 90 dni za VPS in prodajalca)
 • Zanesljiv čas delovanja
 • Neomejen prostor in neomejena pasovna širina tudi na najnižjem načrtu

Slabosti

 • Strežniki so samo v ZDA
 • Dragi načrti za obnovo
 • Dolg postopek preverjanja, zlasti za ljudi zunaj ZDA

6. GreenGeeks

Logotip GreenGeeks

Spletna stran: www.greengeeks.com
Cena:
2,95 USD
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

GreenGeeks je bil ustanovljen leta 2008 in se je iz številnih razlogov uvrstil na naš seznam najboljšega spletnega gostovanja (kot boste kmalu izvedeli). Imajo veliko možnosti gostovanja, kot so skupna raba, preprodajalec, WordPress in VPS. In s svojimi zmogljivimi podatkovnimi centri v Phoenixu, Chicagu, Montrealu, Torontu in Amsterdamu koristijo njihove storitve po vsem svetu..

GreenGeeks loči od konkurentov (vključno s tistimi na seznamu) je njihova zavezanost okolju. So okolju prijazen spletni gostitelj in v obnovljive vire energije porabijo 3-krat (300%) porabljeno energijo. Da, spletna mesta njihovih strank se napajajo z obnovljivimi viri energije. Ali ni tako neverjetno?

Če ste okoljsko ozaveščeni kot mi, boste ponosni, da ste del prizadevanja GreenGeek-a za pomoč materi naravi. Lahko se celo odločite za uporabo njihove zelene značke za potrjevanje na vašem spletnem mestu za nadaljnje širjenje ozaveščenosti.

Zavezanost GreenGeeks-a je za 99,9% dolga in povemo vam, da imajo v tem odstotku evidenco.

Hitrost

Hitrost je pravzaprav ena izmed najmočnejših točk GreenGeeksa – to področje dajejo prednost svojim storitvam in to kaže na njihovo uspešnost. Poleg zmogljivih strežnikov uporabljajo tudi SSD za shranjevanje namesto trdega diska (SSD je hitrejši). V svojih storitvah uporabljajo tudi CDN (uporabljajo CloudFlare).

Podpora

Podpora za GreenGeeks je zanesljiv kup. Imajo 24/7 sistem vozovnic (e-pošta), telefonsko podporo in klepet. Njihova baza znanja vključuje uporabne članke in vadnice o različnih kategorijah (npr. Spletna stran, domena, gostovanje itd.).

Prednosti:

 • Okolju prijazna namestitev (super zelena!)
 • Neomejen prostor za shranjevanje in neomejena pasovna širina za vse načrte
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja

Slabosti

 • V Indiji ni strežnikov
 • Uvodne cene so dobre le za triletna plačila.

7. Oblaki

Logotip Cloudways

Spletna stran: www.cloudways.com
Cena:
10 USD
Prostor na disku: 25 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

CloudWays je, kot že ime pove, ponudnik gostovanja v oblaku. Prihaja že od leta 2012 in skozi leta nenehno raste.

Deluje kot most med strankami in ponudniki gostovanja za njihove uporabnike. Način delovanja je, da izberete sistem za upravljanje vsebine (npr. WordPress) in nato izberete strežnik za svoje spletno mesto. Vaša možnost je lahko ena od naslednjih:

 1. DigitalOcean
 2. Vultr
 3. GCE
 4. AWS
 5. Linode

Tukaj je nekaj, kar boste dobili z njihovimi začetnimi načrti:

 1. DigitalOcean Starter Plan (10 USD) – 20 GB prostora, 1 GB RAM-a, 1TB pasovna širina.
 2. Vultr Starter načrt (11 USD) – 25 GB prostora, 1 GB RAM-a, 1TB pasovna širina.
 3. GCE Starter Plan (33,30 USD) – 20 GB prostora, 1,7 GB RAM-a, pasovna širina 2TB.
 4. AWS Starter Plan (36,51 $) – 4 GB prostora, 1,75 GB RAM-a, 2TB pasovna širina.
 5. Linode Starter načrt (12) – 25 GB prostora, 1 GB RAM-a, 1TB pasovna širina.

Če razmišljate o ponudniku gostovanja v oblaku, upoštevajte, da je CloudWays eden najboljših (če ne najboljši – še enkrat, zato so ga uvrstili na naš seznam).

Hitrost

Zagotovljene so vam visoke hitrosti strežnika, ko se odločite za ponudnika gostovanja v oblaku. Razlog za to je, da gostovanje v oblaku vključuje uporabo grozdov strežnikov po vsem svetu. Če uporabnik potrebuje veliko sredstev, so drugi strežniki vedno tam kot varnostne kopije. Možnosti izklopa ob preobremenitvi so torej tanke do ničelne možnosti.

Podpora

CloudWays ima na svojem spletnem mestu bazo znanja s članki. In seveda, vedno lahko vse informacije, ki jih potrebujete, dobite na internetu (prek dokumentacije, video vadnic, forumov itd.).

Če se želite pogovoriti s strokovnjakom, se lahko obrnete tudi na Cloudwaysovo skupino za podporo 24/7 prek klepeta v živo, telefona in e-pošte (sistem za izdajo vozovnic).

Prednosti:

 • Gostite neomejeno število spletnih mest
 • Zelo razširljiv
 • Več ponudnikov

Slabosti:

 • Načrti so precej dragi
 • Potrebno je nekaj tehničnega znanja
 • Brez nadzorne plošče

8. Dreamhost

DreamHost logotip

Spletna stran: www.dreamhost.com
Cena:
7,95 USD (USD)
Prostor na disku: Neomejeno
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

Verjetno ste seznanjeni s DreamHostom, kot je že od leta 1996. Zdaj je približno 1,5 milijona spletnih mest in število raste vsak dan.

Njihove možnosti gostovanja vključujejo skupne, namenske, VPS, oblak in WordPress. Njihovo najbolj priljubljeno gostovanje je deljeno gostovanje in lahko se naročite na načrt in plačujete mesečno, letno ali triletno (vsaka 3 leta). Spodaj so podrobnejši opisi njihovih načrtov gostovanja.

 1. Shared Starter – Z uvodno ceno le 2,59 USD na mesec, vam ta načrt omogoča, da imate 1 spletno mesto in brezplačno domeno 1 leto (če plačate vnaprej za 1 celo leto). Dobili boste tudi neomejen promet, neomejeno pasovno širino, shrambo SSD in brezplačno potrdilo SSL.
 2. Shared Unlimited – V znesku 5,95 USD (uvodna cena) ta načrt omogoča neomejeno spletno mesto, brezplačno domeno za 1 leto (če se plačuje letno), neomejen promet, neomejeno pasovno širino, shranjevanje SSD-ja in brezplačno SSL potrdilo.

Kot lahko vidite, ima DreamHost samo 2 načrta cen za svojo skupno gostovanje. Paket Shared Starter je odličen za zagone, medtem ko je Shared Unlimited bolj namenjen poslovnim mestom. Lahko se odločite za najcenejši načrt samo, da preizkusite stvari – z znanjem, ki ga lahko kadar koli nadgradite.

Kar nas je pri DreamHostu najbolj navdušilo, je njihovo 100-odstotno jamstvo za uptime. To je dejansko vključeno v njihove pogoje storitve – da bodo njihove stranke prejele plačilo, če te obljube ne izpolnijo.

Torej, tukaj je dogovor. Zaslužili vam bodo celodnevno gostovanje za vsako uro izpada njihove strani. Vendar pri tem obstajajo izjeme, na primer napovedani izpadi in prekinitve storitev. Poleg tega je za naslednje pristojbine za podaljšanje najvišje nadomestilo kupca 10%. Na splošno je še vedno dober posel.

Upoštevajte tudi, da se bodo izpadi šteli na podlagi poročil o strankah. Morali boste predložiti vozovnico in sporočiti težavo za čas izpada. Kljub temu je vse dobro – saj veste, da se bodo trudili, da ne bodo imeli zastojev, da ne bi izgubili denarja v procesu.

Hitrost

Hitrost DreamHosta je dobra – vendar ne tako dobra kot glavni kandidati v tem poročilu. Ne pozabite, da je idealen čas nalaganja strani ena sekunda ali manj. In DreamHost se včasih bori na tem področju (vendar le malo).

Podpora

Kar zadeva podporo strankam, lahko DreamHost zagotovo prinese. Imajo 24/7 klepet v živo, kar je super. Na njih se lahko obrnete tudi po e-pošti in preko njihovega Twitter računa. In seveda imajo tudi bazo znanja o uporabnih člankih in forumih za razprave.

Upoštevajte, da nimajo telefonske podpore. Vendar pa nudijo možnost, da se naročite na njihovo funkcijo povratnega klica. Za to boste morali doplačati (po našem mnenju je to še vedno dobra možnost).

Prednosti:

 • 97-dnevno jamstvo za vračilo denarja za plačilo s kreditnimi karticami (samo v skupnem gostovanju)
 • Kakovostni načrti
 • 100-odstotno jamstvo za produktivnost

Slabosti:

 • Za druge načrte ni garancije za vračilo denarja
 • V Indiji ni strežnikov
 • Drage pristojbine za obnovo

9. Bluehost

Logotip Bluehosta

Spletna stran: www.bluehost.com
Cena:
3,95 USD (USD)
Prostor na disku: 50 GB
Podpora: Telefon, klepet v živo, vstopnice

BlueHost je zelo velik ponudnik gostovanja. Skupaj s svojimi sestrskimi podjetji (HostMonster, iPage in FastDomain) zdaj gosti več kot 2 milijona spletnih mest po vsem svetu. Njihove možnosti gostovanja vključujejo deljeno, namensko, VPS in oblak – pri čemer je njihova najbolj priljubljena storitev gostovanja v skupni rabi gostovanja.

Modno gostovanje BlueHosta ima 4 načrte cen:

 1. Osnovni načrt – Z uvodno ceno 3,95 USD (redna cena je 7,99 USD) lahko ustvarite 1 spletno mesto, ko ste v tem načrtu. Na voljo je tudi prostor za shranjevanje SSD s 50 GB, neomejeno pasovno širino, ime domene in brezplačno potrdilo SSL.
 2. Plus načrt – za samo 5,95 USD kot uvodno ceno (redna cena je 10,99 USD) lahko ustvarite neomejeno število spletnih mest s tem načrtom. Dobili boste tudi neomejen prostor za shranjevanje SSD, neomejeno pasovno širino in brezplačno potrdilo SSL.
 3. Izbira Plus – Tudi z uvodno ceno 5,95 USD (redna cena je 14,99 USD) dobite neomejeno spletno mesto, neomejen prostor za shranjevanje SSD, neomejeno pasovno širino in brezplačno SSL potrdilo s tem načrtom.
 4. Pro načrt – Njihov najdražji načrt ima zdaj uvodno ceno 13,95 USD (redna cena je 23,99 USD). To je na voljo z neomejenimi spletnimi mesti, neomejenim pomnilnikom SSD, neomejeno pasovno širino in brezplačnim SSL.

Ni treba posebej poudarjati, da boste z nadgradnjo načrta dobili več funkcij, moči in hitrosti. Kar je nenavadno pri uvodnih cenah BlueHosta, je, da ponujajo enako ceno za načrte Plus in Choice Plus. Medtem ko ima načrt z višjimi cenami (v rednih cenah) enako uvodno stopnjo kot cenejši načrt, upoštevajte, da gre za višje stopnje obnove.

Kar zadeva njihovo garancijo za produktivnost, se BlueHost zavezuje, da bo 99,99% podaljšala čas. In verjemite nam, ko pravimo, da so resnično ena najbolj zanesljivih podjetij, kar zadeva čas nadgradnje.

Hitrost

S hitrostjo ne boste imeli težav, ko se boste odločili za BlueHost kot ponudnik gostovanja. Priloženi so brezplačnemu CDN-ju (CloudFlare), za uporabo pa ga morate preprosto aktivirati na nadzorni plošči.

Podpora

BlueHost ima center za pomoč s koristnimi članki in vodniki za svoje stranke. Če se želite pogovoriti z njihovo ekipo za podporo, jih lahko dosežete po e-pošti (sistem vstopnic) ali klepetu v živo (24/7).

Prednosti:

 • Dobra varnost
 • Konkurenčne cene
 • Uporabniku prijazno

Slabosti:

 • Visoke stopnje obnove
 • Za domenska imena ni možnosti vračila
 • Storitve selitve spletnega mesta niso brezplačne

spletno gostovanje indijskih raziskav

Spletno gostovanje Indija: Kako najti najboljšega?

Katerega ponudnika spletnega gostovanja naj grem, je eno najpogostejših vprašanj, ki jih dobimo (in vprašanje, kako dejansko sestaviti spletno mesto). Tisti, ki veljajo za najboljše, temeljijo na mnenju in objektivnosti. Medtem ko lahko brezstično iščete po spletu, se je lažje odločiti, s katerim uporabnikom boste imeli vse informacije.

Ta stran vam bo pomagala pri izbiri vašega najljubšega ponudnika gostovanja. Ko iščete najboljše podjetje za gostovanje spletnih strani za Indijo, je treba vedeti nekaj stvari. Upoštevati morate vrste gostovanja in tudi funkcije, ki jih morate iskati.

Vrste spletnega gostovanja v Indiji

Medtem ko so brezplačne in poceni možnosti delovale na začetku vašega podjetja, se bodo njegove potrebe povečale in tako se bo moralo spremeniti vaše spletno gostovanje. Različne vrste storitev gostovanja spletnih strani lahko postanejo zmede in pomembno je vedeti, kaj je tisto, kar lahko izberete najboljši tip za vaše potrebe.

Skupno gostovanje

deljeno gostovanje grafikeSkupno gostovanje je najpogostejša vrsta, kjer spletni gostitelj na enem strežniku postavi več spletnih mest, vsa spletna mesta si delijo strežnikove vire. Skupno gostovanje je odlična možnost za tiste, ki iščejo cenovno ugodno gostovanje, je preprosto in ne potrebuje naprednega znanja za upravljanje ter ima priročno nadzorno ploščo (običajno cPanel). Dva največja pomisleka sta, da lahko varnost ogrožamo in deljeno gostovanje ne more prenašati velikega prometa na spletnem mestu. Deljeno gostovanje je odlična možnost za mala podjetja ali podjetja na proračun. Večina gostiteljev v skupni rabi podpira najpogostejše CMS, kot so WordPress, Joomla, Drupal itd.

VPS gostovanje

VPS je akronim, kar pomeni virtualni zasebni strežnik, zato VPS gostovanje posnema namenski strežnik v skupnem gostovanju. Tehnično ga lahko vidimo kot kombinacijo namenskega gostovanja strežnikov in skupnega gostovanja. Ker ni popolnoma namenski strežnik, je cenejši. Prilagodljiv je tudi, načrti gostovanja pa so običajno enostavno prilagodljivi. Največja pomanjkljivost je, da je dražje od deljenega gostovanja, vendar z njim dobivate več, poleg tega pa je primerna rešitev za igralne strežnike, najboljši strežniki Minecraft strežniki uporabljajo VPS gostovanje.

Gostovanje namenskega strežnika

Namensko gostovanje strežnikov je vrsta konfiguracije gostovanja, ki je namenjena enemu samemu spletnemu mestu ali enemu namenu. Ker ta vrsta gostovanja ni na voljo več strankam, kot je skupno gostovanje, lahko upravlja z velikim prometom. Je tudi prilagodljiv, ima visoko zmogljivost in je zanesljiv. Ta vrsta spletnega gostovanja je kot nalašč za velike korporacije z zahtevenimi kritičnimi sistemi.

Gostovanje v oblaku

Gostovanje v oblaku temelji na računalniških tehnologijah, ki omogočajo neomejeno število strojev, ki delujejo kot en sistem. Medtem ko druga tehnologija gostovanja, vključno s skupnimi in namenskimi, deluje samo na enem računalniku, lahko gostovanje v oblaku uporablja več strojev in ima varnost, ki je zagotovljena na številnih strežnikih. Odlična možnost je za tiste, ki potrebujejo prilagodljivost in razširljivost. Ima ponavljajoče se stroške in ne boste imeli nadzora nad konfiguracijo. To je odlična možnost za tiste, ki ne želijo neposrednega nadzora nad podjetji podjetja.

Gostovanje preprodajalcev

Reseller gostovanje je vrsta spletnega gostovanja, kjer ima uporabnik dodeljeno količino prostora na trdem disku in pasovno širino, ki jo lahko uporabi tretja oseba za gostovanje spletnih mest. Prodajalec običajno prostor kupi na debelo in ga nato proda potencialnim strankam. To je še ena možnost, ki zagotavlja prilagodljivost in je tudi cenovno ugodnejša. Spletni gostitelj naredi tehnične stvari za vas in vi se lahko osredotočite na podporo strankam. Ker so vaše storitve omejene, če gre kaj narobe, boste morali odpraviti škodo, če gre kaj narobe na koncu spletnega gostitelja.

Upravljavec WordPress gostovanja

Upravljani WordPress gostovanje se razlikuje od drugih gostovanj, ker gre za storitve concierge. Vse tehnične vidike nadzira ponudnik gostovanja, ki se osredotoča samo na WP mesta. Vidiki, ki jih nadzorujejo, vključujejo razširljivost, čas delovanja spletnega mesta, vsakodnevno varnostno kopiranje, posodobitve WordPressa, hitrost in varnost. Količina nadzora je resnično pomembna za prednosti in slabosti upravljanega wp gostovanja. Super je, če ste v redu z manj nadzora (vendar super varnost, hitrost in podpora), kar je veliko začetnih podjetij, vendar če ste večje podjetje, lahko to vidite kot slabost.

programski strežniki v Indiji

Katere lastnosti moram iskati??

Zdaj, ko se osnovno spoznate z različnimi vrstami spletnega gostovanja za Indijo, morate vedeti, katere funkcije bi morali iskati glede na velikost vašega podjetja in kaj želite doseči. Te stvari, ki jih je treba iskati med iskanjem storitve spletnega gostovanja, bodo stresni projekt spremenili v zabaven.

Lokacija strežnika

zemljevid lokacije strežnikaZagotoviti boste morali, da storitev gostovanja, ki jo uporabljate, ima sedež v Indiji ali v njeni bližini (tu je verjetno najboljša ponudba v Singapurju). Razlog za to je preprost. Če svoje spletno mesto utemeljite v drugi državi, bo to hitro povzročilo težave. Doživeli boste zamude, počasnejše čase nalaganja in zgolj splošno zaostajanje. Da bi postopek zelo enostavno ohranili spletno gostovanje, ki ste ga izbrali blizu (če imate sedež nekje drugje, imamo na voljo tudi primerjave za spletno gostovanje za Avstralijo, Veliko Britanijo, Kanado, Irsko, Malezijo, Brazilijo, Pakistan, Indonezijo, in Nova Zelandija).

Prostor na disku

Shranjevanje je pomembno, ker določa, koliko datotek lahko naložite na svoje spletno mesto. Za majhna podjetja ali morda blog, bi preprosto spletno mesto lahko zahtevalo le nekaj gigabajtov. Na žalost, če ste večje podjetje ali imate v mislih večji projekt, boste potrebovali toliko prostora za shranjevanje. Izkoristiti boste želeli storitve gostovanja, ki ponujajo gonilnike SSD, ki delujejo bolje kot standardni pogon.

SSL potrdila

SSL potrdilaTe SSL potrdilo je danes nujno! To pomeni, da imate varno spletno mesto (https: //) in tudi Google ga ima rad, saj ne skrivajo, da je SSL certifikat eden od dejavnikov za razvrstitev v njihovih rezultatih iskanja. Na srečo so certifikati SSL danes brezplačni, zato jih ponuja večina ponudnikov spletnih gostovanj. Če še nimate omogočenega SSL-ja, lahko dobite brezplačno potrdilo od Let’s Encrypt.

Občasni čas

Ko iščete najboljše spletno gostovanje v Indiji, boste želeli poiskati storitev, ki zagotavlja dober čas delovanja strežnika. V bistvu 99,9% spletnih gostiteljev v Indiji obljublja optimalno podaljšanje. Obljubam ni treba vedno zaupati. Preden se vi ali svoje podjetje namenite storitvi, se prepričajte, da raziščete in preberete preglede spletnega gostitelja, o katerem razmišljate, da boste dosegli splošno soglasje o tem, kako dober je čas produkcije.

Podpora

Velika značilnost, na katero morate biti pozorni, je podpora, tako za storitve kot za stranke. Medtem ko jih mnogi vidijo kot isto vrsto podpore. Dobra storitev in podpora strankam pomeni, da lahko pravilno določite, kako odpraviti težave in tehnične težave, hkrati pa poskrbite, da se bo stranka počutila cenjeno in zadovoljno. Dobra podpora je obvezna! Dobro je pregledati ocene uporabnikov podpornih storitev, saj niso ustvarjene enako, kot smo ugotovili v naši primerjavi InMotion Hosting in Bluehost.

Varnostne kopije

Značilnost, ki je ne smemo pozabiti, je pa pogosto rezervni sistem. Vsaka oseba, ki je sodelovala z računalnikom, ve, da je varnostno kopiranje datotek in podatkov nujno. Pri ustvarjanju spletnega mesta prek spletnega strežnika je izjemno pomembno, da skoraj vsakodnevno varnostno kopirate bazo podatkov, e-poštne datoteke in spletno mesto. Pri izbiri najboljšega gostovanja spletnega mesta v Indiji ne pozabite preveriti, kako pogosto storitev varnostno kopira vašo bazo podatkov in ali zaračuna pristojbino za obnovitev nazaj.

Pasovna širina

Pasovna širina je količina podatkov, ki jih je mogoče prenesti med vašo spletno stran, njene uporabnike in internet. Če ste že zdavnaj imeli računalnik, se verjetno spomnite klicnega interneta in pasovne širine polža. Ko iščete spletno gostovanje, se želite prepričati, da je ponudba dobra. To še posebej velja za skupno gostovanje. Če spletna stran na strežniku doživi veliko velikega prometa, se bodo druga spletna mesta nalagala počasneje. Zato si zapomnite: večja je pasovna širina, več ljudi lahko obišče vaše spletno mesto.

Število dovoljenih domen / spletnih mest za dodatke

Za zagone, ki iščejo najpreprostejši načrt spletnega gostovanja, boste verjetno potrebovali le eno spletno mesto. Storitev spletnega gostovanja, ki ponuja samo eno domeno, je tudi najcenejša možnost, če pa želite dodati več spletnih mest, morate biti prepričani, da jih lahko podpira vaše spletno gostovanje. Medtem ko večina načrtov za spletno gostovanje omogoča toliko poddomena, kolikor želite, morate biti prepričani, da lahko podpirajo več domen, če to potrebuje vaše podjetje.

Druge informacije, ki jih morate upoštevati

Kot pri večini stvari, ki vključujejo tehnologijo, je tudi pri ljudeh nekaj zmede glede terminologije, povezane s spletnim gostovanjem. Ljudje pogosto zamenjujejo spletno gostovanje za gostovanje domen ali registracijo domen, vendar nobeden od njih ni zamenjava drugega. Če nekdo govori o gostovanju domen, se ponavadi sklicuje na kombinacijo spletnega gostovanja in registracije domene. Gostovanje domen ni stvar; ljudje preprosto ne poznajo ustrezne terminologije za spletno gostovanje. Registracija domen je nakup in registracija vašega domena. To je storitev, ki jo večina načrtov spletnega gostovanja ponuja za vas. Seveda je spletno gostovanje tisti spletni prostor, v katerega svoje podatke postavite tako, da se pojavijo v brskalnikih, ko vtipkate ime domene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map