9 Best Dedicated Server Hosting Providers το 2020 (Κριτική)

Best-Dedicated-ServerΟ αποκλειστικός σας οικοδεσπότης Ιστού πρέπει να είναι, καλά… αφιερωμένος. Σε εσένα.


Όχι μόνο θα πρέπει να έχετε έναν αποκλειστικό διακομιστή, αλλά και η ομάδα υποστήριξής σας θα πρέπει επίσης να επενδύεται στον ιστότοπό σας και θα πρέπει επίσης να παρέχει μια αποκλειστική IP.

Πέρασαν οι μέρες όπου οι πάροχοι φιλοξενίας θα μπορούσαν να ξεχωρίζουν μόνο από την τεχνική ικανότητα.

Στην πραγματικότητα, η τεχνολογία αποκλειστικών διακομιστών έχει αυξηθεί γενικά τα τελευταία χρόνια: Οι επεξεργαστές 3GHz, η μνήμη RAM 8 GB και ο χώρος μνήμης 500 GB θεωρήθηκαν “high-end” πριν από ένα χρόνο, αλλά τώρα είναι αρκετά τυπικές προσφορές.

Καθώς οι τεχνικοί όροι ανταγωνίζονται, η εξυπηρέτηση πελατών έχει γίνει ο παράγοντας που κάνει τη διαφορά μεταξύ των παρόχων.

Όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών, ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ των ειδικών παρόχων φιλοξενίας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κακή εξυπηρέτηση πελατών το 2020. Εάν νοικιάζετε τον δικό σας διακομιστή, θα πρέπει να περιμένετε ενημερωμένες, γρήγορες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Έτσι, σε αυτήν την αξιολόγηση, δώσαμε μεγαλύτερη προσοχή στην εξυπηρέτηση πελατών από ποτέ, σημειώνοντας τις τεχνικές γνώσεις και το χρόνο απόκρισης στις ερωτήσεις μας.

Είστε έτοιμοι να δείτε πώς συσσωρεύονται; Ας αρχίσουμε.

Contents

9 καλύτερες ειδικές υπηρεσίες φιλοξενίας

Ας ξεκινήσουμε πρώτα με τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας και, στη συνέχεια, μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε ποιοι μπορεί να θέλετε να αποφύγετε. Εδώ είναι οι 9 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων το 2020:

1. Bluehost – Καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής

Bluehost αφιερωμένη αρχική σελίδα φιλοξενίας

 • Λειτουργία: 99,98% (Πηγή)
 • Χρόνος φόρτωσης: 369 χιλ (Πηγή)
 • Υποστήριξη: 4/5
 • Δικτυακός τόπος: www.Bluehost.com

Το Bluehost είναι σαν ένας καλός αξιόπιστος φίλος – είναι εδώ και πολύ καιρό στη βιομηχανία και δεν αποτυγχάνει ποτέ να παραδώσει αυτό που έχουν υποσχεθεί. Θα έχετε εξαιρετική διάρκεια λειτουργίας και εντυπωσιακή ταχύτητα. Το καλύτερο για το Bluehost είναι η αρχική τιμολόγηση χαμηλού επιπέδου των 79,99 $ / μήνα. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το Bluehost, ειδικά εάν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η χαμηλή τιμή τους είναι διαθέσιμη μόνο για μακροχρόνια δέσμευση (3 χρόνια).

Ώρα & Ταχύτητα

Στατιστικά χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας Bluehost 2019Δοκιμασμένο πρόγραμμα φιλοξενίας: Διαχειριζόμενο WordPress / Ημερομηνίες στατιστικών: 01.01.2019-02.28.2019

Στις δοκιμές μας, από τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο του 2019, η Bluehost μπήκε με αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας 99,98% και ταχύτητα 369 χιλ. Κατά τη διάρκεια των ετών που παρακολουθήσαμε το Bluehost, σπάνια είχαμε σημαντική διακοπή λειτουργίας. Παρόλο που είχαν διακοπή 19 λεπτών τον Ιανουάριο του 2019, ο συνολικός χρόνος λειτουργίας τους το 2018 ήταν ένα απίστευτο 99,99% με μέση ταχύτητα 415 ms.

Επομένως, αν ψάχνετε για έναν οικοδεσπότη με σταθερούς χρόνους λειτουργίας και ταχύτητα – δεν χρειάζεται να ψάχνετε άλλο.

Υποστήριξη

Η υποστήριξη που προσφέρει η ομάδα στο Bluehost είναι επίσης πολύ καλή. Στις δοκιμές μας, η σύνδεση με έναν πράκτορα ζωντανής υποστήριξης χρειάστηκε 3 λεπτά, και οι απαντήσεις στα ερωτήματά μας συνήθως επέστρεψαν μετά 2 λεπτά.

Οι απαντήσεις τους ήταν απλές και ακριβείς. Απάντησαν ακριβώς αυτό που ζητήσαμε, αλλά τίποτα περισσότερο – οπότε υπάρχει λίγο περιθώριο βελτίωσης. Ωστόσο, η συνολική υποστήριξη του Bluehost κερδίζει πολλές άλλες υποστηρίξεις που έχουμε δει, οι οποίοι έχουν πρόβλημα με την αγγλική γλώσσα, οι οποίοι αντιγράφουν μόνο τις απαντήσεις ή τους συνδέσμους ή είναι (στη χειρότερη περίπτωση) μια πρώιμη έκδοση ενός προγράμματος που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη.

Με την υποστήριξη Bluehost, θα λάβετε ακριβώς αυτό που ζητάτε, όχι περισσότερο και όχι λιγότερο.

Ζωντανή συνομιλία Bluehost

Χαρακτηριστικά

Οι τεχνικές προδιαγραφές του προγράμματος Bluehost’s Standard είναι αρκετά καλές, λαμβάνοντας υπόψη το χαμηλό σημείο τιμών (καθώς και την εξαιρετική διάρκεια λειτουργίας και ταχύτητα). Παίρνετε 500 GB χώρου στο δίσκο, και ένα όριο εύρους ζώνης που είναι τόσο μεγάλο (5 TB) είναι απίθανο να το παρατηρήσετε ποτέ. 4 GB μνήμης RAM είναι λίγο χαμηλή αλλά για έναν ιστότοπο μικρού έως μεσαίου μεγέθους, θα πρέπει να είναι καλό.

Εάν η επισκεψιμότητά σας θα αυξηθεί απροσδόκητα (ή εάν ο ιστότοπός σας αρχίσει να αυξάνεται πολύ γρήγορα), το Bluehost δεν θα σας χρεώσει επιπλέον. Το μειονέκτημα είναι ότι πιθανότατα ο ιστότοπός σας θα γίνει πολύ πιο αργός έως τον επόμενο μήνα.

Τόσο τα τυπικά όσο και τα βελτιωμένα σχέδια είναι σίγουρα από τη φθηνή πλευρά σε σύγκριση με άλλους παρόχους. Προσφέρουν τις ίδιες δυνατότητες που θα λάβετε για διπλή ή τριπλή τιμή με ορισμένους άλλους παρόχους, όπως έναν γρήγορο επεξεργαστή και άφθονο εύρος ζώνης. Επιπλέον, συνοδεύονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Τιμολόγηση

Οι τιμές που προσφέρει η Bluehost είναι εντυπωσιακά χαμηλές. Τα σχέδιά τους ξεκινούν με μόλις 79,99 $ το μήνα, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι μετά το τέλος του αρχικού τριετούς πακέτου, η τιμή θα ανεβεί στα 119,99 $ το μήνα.

Θα πρέπει επίσης να σημειώσετε ότι οι τιμές που εμφανίζονται παρακάτω ισχύουν μόνο εάν πληρώνετε για 3 χρόνια εκ των προτέρων. Οι μηνιαίες επιλογές πληρωμής της Bluehost έχουν πολύ υψηλότερες τιμές (ξεκινώντας από 149,99 $ πληρωμένες μηνιαίως).

Συνολικά, με το Bluehost, λαμβάνετε πολύ αξιοπρεπή στατιστικά για λιγότερο από τους περισσότερους άλλους οικοδεσπότες. Εάν χρειάζεστε αποκλειστικούς διακομιστές καλής ποιότητας, αλλά ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος, το Bluehost είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Υπάρχουν μερικοί πάροχοι εκεί έξω με ακόμη χαμηλότερες τιμές, αλλά συνήθως, έχουν συμβιβαστεί με την αξιοπιστία ή / και την ταχύτητα ή δεν έχουν επενδύσει σε κατάλληλη υποστήριξη πελατών (όπως θα δείτε παρακάτω).

Τιμές Bluehost Dedicated Servers

Με το φθηνότερο πακέτο, θα λάβετε μερικές πολύ καλές λειτουργίες με μάλλον φθηνή τιμή. Η μνήμη θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερη, αλλά μπορείτε πάντα να την αναβαθμίσετε εάν αισθάνεστε ότι η δραστηριότητα στον ιστότοπό σας αυξάνεται.

Επίσης, λάβετε υπόψη ότι οι εμφανιζόμενες τιμές ισχύουν μόνο για 3 χρόνια εκ των προτέρων και οι χρεώσεις αυξάνονται μετά την αρχική περίοδο των 3 ετών. Ακόμα και τότε, το Bluehost εξακολουθεί να βρίσκεται στην χαμηλότερη βαθμίδα αποκλειστικής τιμολόγησης διακομιστή σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

 • Φθηνότερο πρόγραμμα: 79,99 $ / μήνα
 • Πίνακας ελέγχου διαχειριστή: cPanel
 • Χώρος στο δισκο: 500 GB
 • Εύρος ζώνης: 5 TB
 • ΕΜΒΟΛΟ: 4 γιγαμπάιτ
 • Επεξεργαστής: 4 πυρήνες, 2,3 GHz
 • Αφιερωμένη IP: 3-5

Η προσφορά ενός πλήρως εξοπλισμένου αποκλειστικού web host για 79,99 $ το μήνα είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι το cPanel έρχεται ως στάνταρ. Συνολικά, το Bluehost προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής.

 • Στατιστικά στοιχεία Pingdom
 • Ιστότοπος δοκιμών

2. HostGator – Αξιόπιστος και γνωστός οικοδεσπότης

Αναθεώρηση HostGator

 • Λειτουργία: 100% (Πηγή)
 • Χρόνος φόρτωσης: 1,113ms (Πηγή)
 • Υποστήριξη: 4/5
 • Δικτυακός τόπος: www.HostGator.com

Το HostGator είναι ένας άλλος καθιερωμένος παίκτης στο γήπεδο. Έχουν τεράστια πελατειακή βάση και ξέρουν ακριβώς τι κάνουν. Το HostGator είναι σίγουρα και ο πιο αξιόπιστος οικοδεσπότης σας. Έρχονται με μια αρκετά καλή αναλογία χαρακτηριστικών και τιμών.

Ωστόσο, το μόνο μειονέκτημα είναι ότι οι ιστότοποί τους μπορεί να είναι λίγο αργοί σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό σήμερα.

Ώρα & Ταχύτητα

Στατιστικά χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας HostGator 2019Δοκιμασμένο πρόγραμμα φιλοξενίας: Κοινή χρήση / Ημερομηνίες στατιστικών: 01.01.2019-02.28.2019

Όπως έχουμε επαναλάβει εκατό φορές – ο χρόνος λειτουργίας και η ταχύτητα είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες κατά την επιλογή ενός web host.

Ο χρόνος λειτουργίας του HostGator είναι εξαιρετικός – ένα τέλειο 100%. Δεν υπήρξαν καθόλου διαταραχές.

Δυστυχώς, το HostGator πέφτει λίγο με την ταχύτητα του 1,113ms – είναι ελαφρώς κάτω από τον μέσο όρο της βιομηχανίας των 890ms.

Παρόλο που η ταχύτητα θα μπορούσε να είναι καλύτερη, το HostGator δεν είναι πολύ πίσω από τον μέσο όρο και λαμβάνοντας υπόψη τον εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας, εξακολουθούν να μπορούν να προκριθούν στην κορυφή της λίστας μας.

Υποστήριξη

Η υποστήριξη του HostGator είναι αρκετά καλή. Έχουμε επικοινωνήσει μαζί τους αρκετές φορές και στις δοκιμές μας η σύνδεση με ζωντανή συνομιλία πήρε κατά μέσο όρο 3 λεπτά, με μια ακίδα 20 λεπτών σε μία περίπτωση. Η απάντηση στις ερωτήσεις μας χρειάστηκε λίγο περισσότερο χρόνο με μέσο όρο 5 λεπτά.

Αντί να απαντούν στις ερωτήσεις μας με προσωπικό τρόπο (που μας άρεσε πολύ για το Liquid Web), παρείχαν πολλούς συνδέσμους που παρείχαν περισσότερες από αρκετές πληροφορίες. Με βάση τις απαντήσεις τους και τις συνολικές πληροφορίες στον ιστότοπο, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι οι περισσότεροι από τους πελάτες τους είναι άπληστοι χρήστες του WordPress με γνώσεις τεχνικών λεπτομερειών και κάποια κωδικοποίηση.

Δεν περιβάλλουν τίποτα ούτε κάνουν τα πράγματα πολύ περίπλοκα. Ο ιστότοπός τους, καθώς και η υποστήριξη πελατών, δεν είναι για αρχάριους – εκτός εάν είστε διατεθειμένοι να αφιερώσετε λίγο χρόνο ψάχνοντας στις λεπτομέρειες και τις έννοιες πίσω από τις πληροφορίες που βρίσκετε.

Ζωντανή συνομιλία HostGator

Χαρακτηριστικά

Στα χαρτιά, οι δυνατότητες που προσφέρονται από τους αποκλειστικούς διακομιστές φιλοξενίας ιστού της HostGator είναι αρκετά καλές, ειδικά το γεγονός ότι έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης αρκεί να παραμένετε εντός των όρων υπηρεσίας τους.

Θα πάρετε ένα 1 TB χώρου στο δίσκο, ένα απεριόριστο εύρος ζώνης (στην πραγματικότητα, είναι 10 TB – ρωτήσαμε), 8 GB μνήμης RAM και έναν πολύ γρήγορο επεξεργαστή πολλαπλών πυρήνων. Αυτά τα στατιστικά στοιχεία είναι πραγματικά καλά, ειδικά με τις τιμές που συνοδεύουν. Πιθανότατα δεν θα παρατηρήσετε ποτέ το όριο εύρους ζώνης. Αλλά σε περίπτωση που συμβεί, ο ιστότοπός σας μπορεί να γίνει πολύ πιο αργός έως τον επόμενο μήνα.

Σε αντίθεση με το Liquid Web, το HostGator δεν παρέχει αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας για τον αποκλειστικό σας ιστότοπο. Θα είστε υπεύθυνοι για αυτό μόνοι σας.

Τιμολόγηση

Οι τιμές του HostGator βρίσκονται στο χαμηλό μεσαίο εύρος σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Η φιλοξενία ξεκινά από 118,99 $ το μήνα, εάν επιλέξετε τη μακροπρόθεσμη 3ετή δέσμευση.

Αφού τελειώσει το αρχικό πρόγραμμα, το πρόγραμμα ανανεώνεται στα 189 $ το μήνα. Μην ανησυχείτε – ακόμη και οι ανανεωμένες τιμές βρίσκονται σε αξιοπρεπές επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες που θα λάβετε.

Τιμές HostGator Dedicated Server

Το φθηνότερο πακέτο καλύπτει όλα όσα χρειάζεστε για έναν ιστότοπο μεσαίου μεγέθους που συγκεντρώνει χιλιάδες μηνιαίους επισκέπτες. ΚΑΙ, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν διακοπή λειτουργίας με αυτόν τον οικοδεσπότη.

 • Φθηνότερο πρόγραμμα: 118,99 $ / μήνα
 • Πίνακας ελέγχου διαχειριστή: cPanel
 • Χώρος στο δισκο: 1 TB
 • Εύρος ζώνης: Απεριόριστος
 • ΕΜΒΟΛΟ: 8 GB
 • Επεξεργαστής: 4 πυρήνες, 2,1 GHz
 • Αφιερωμένη IP: 3

Εάν προτιμάτε την ασφάλεια ενός τεράστιου και καθιερωμένου παρόχου φιλοξενίας, το HostGator μπορεί να είναι για εσάς. Οι αποκλειστικές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων που παρέχουν είναι πάνω από τον μέσο όρο, ενώ οι τιμές τους είναι κάτω από τον μέσο όρο.

 • Στατιστικά στοιχεία Pingdom
 • Ιστότοπος δοκιμών

3. Φιλοξενία A2 – Καλύτερη ταχύτητα

A2Hosting κριτική

 • Λειτουργία: 99,96% (Πηγή)
 • Χρόνος φόρτωσης: 248ms (Πηγή)
 • Υποστήριξη: 4/5
 • Δικτυακός τόπος: www.A2Hosting.com

Παρόλο που το A2 είναι κάπως λιγότερο γνωστό από κάποιους άλλους οικοδεσπότες παραπάνω, είναι ένας σκληρός ανταγωνιστής. Με γρήγορες ταχύτητες, αξιοπρεπές χρόνο λειτουργίας, καλές λειτουργίες με καλές τιμές, θα μπορούσατε εύκολα να είστε ευχαριστημένοι με αυτές.

Το μειονέκτημα? Εκτός από τις υψηλότερες ταχύτητες, είναι μόνο λίγο πάνω από τον μέσο όρο σε οτιδήποτε άλλο. Επίσης, δεν ήμασταν πραγματικά ενθουσιασμένοι που ανακαλύψαμε ότι το cPanel δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια τιμών τους, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται ένα για να δημιουργήσουν τον ιστότοπό τους.

Ώρα & Ταχύτητα

Στατιστικά χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας A2Hosting 2019Δοκιμασμένο πρόγραμμα φιλοξενίας: Κοινή χρήση / Ημερομηνίες στατιστικών: 01.01.2019-02.28.2019

Στην τυπική παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας, η φιλοξενία A2 έχει αποδώσει πολύ καλά.

Έχουν μακράν την καλύτερη ταχύτητα που έχουμε δει στον κλάδο (248ms). Έχει αποδειχθεί ότι οι επισκέπτες αφήνουν αργούς ιστότοπους σε μια στιγμή – δεν θα έχετε αυτό το πρόβλημα με το A2.

Ο χρόνος λειτουργίας τους είναι 99,96% είναι επίσης αξιοπρεπές. Δεν είναι στην κορυφή των 3 μας, αλλά κάτω από 15 λεπτά διακοπής λειτουργίας ανά μήνα δεν αρκεί για να ρίξουμε μια σκιά πάνω από τις άλλες εξαιρετικές δυνατότητες που παρέχει το A2 Hosting.

Υποστήριξη

Η υποστήριξη του Α2 είναι επίσης καλή. Η σύνδεση με έναν πράκτορα μέσω συνομιλίας ήταν ουσιαστικά άμεση και η απάντησή τους στα ερωτήματά μας σχετικά με το CDN και τους μέγιστους περιορισμούς επισκέψεων επέστρεψε μέσα σε λίγα λεπτά.

Η υποστήριξη πελατών τους είναι γρήγορη και ακριβής. Θα λάβετε τις απαντήσεις γρήγορα και γενικά, είναι χρήσιμες. Ίσως χρειαστεί να κάνετε επιπλέον σκάψιμο εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα, αλλά συνολικά – παρέχουν όλα όσα θα περιμένατε από έναν καλό αντιπρόσωπο υποστήριξης πελατών. Θα το συνιστούσαμε σίγουρα σε κανέναν.

Α2 Ζωντανή συνομιλία

Χαρακτηριστικά

Οι τεχνικές προδιαγραφές που προσφέρει το A2 θα είναι περισσότερο από αρκετές για τους περισσότερους χρήστες.

Το βασικό πρόγραμμα προσφέρει 1 TB χώρου στο δίσκο, ένα όριο εύρους ζώνης των 10 TB, ένα γρήγορο CPU 2-πυρήνων 3.1GHz, και 8 GB μνήμης RAM Οι διακομιστές του A2 είναι επίσης ελαφρώς ταχύτεροι από εκείνους άλλων παρόχων σε αυτό το σημείο τιμών.

Συνδέστε το με την ταχύτερη ταχύτητα που έχουμε δει ποτέ και έχουμε έναν σοβαρό ανταγωνιστή εδώ.

Τιμολόγηση

Με 99,59 $ το μήνα, η αποκλειστική φιλοξενία Ιστού της Α2 είναι από τις φθηνότερες διαθέσιμες, αλλά με μία χρέωση: για να χρησιμοποιήσετε το cPanel, θα χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον 39,95 $ / μήνα. Υπάρχουν επίσης ορισμένες άλλες δυνατότητες, όπως προσωρινή αποθήκευση, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου κ.λπ. που μπορεί να σας κοστίσουν επιπλέον.

Έτσι, η αρχική τιμή μπορεί να μην καλύπτει όλα όσα χρειάζεστε και μπορεί να καταλήξετε να πληρώνετε περισσότερα.

Επίσης, όταν ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τη συνδρομή σας, εξετάζετε αύξηση 17% σε 119,99 $ / μήνα.

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή είναι στην πραγματικότητα εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

A2Hosting Dedicated Server τιμολόγηση

Για 100 δολάρια το μήνα, το A2 προσφέρει πραγματικά τις καλύτερες δυνατότητες. Η φθηνότερη τιμολόγηση του πακέτου τους μοιάζει πολύ με το Bluehost και το HostGator εάν αποκλείσετε το πρόβλημα με το cPanel.

Εάν συζητάτε μεταξύ αυτών των τριών, αυτό αφορά τον χρόνο λειτουργίας, την ταχύτητα και την υποστήριξη. Κλίνουμε περισσότερο προς το Bluehost σε αυτό το επίπεδο τιμών (παίρνετε καλύτερα χρόνο λειτουργίας σε χαμηλότερη τιμή), αλλά και πάλι – το A2 κερδίζει όλους με την ταχύτητά τους.

 • Φθηνότερο πρόγραμμα: 99,59 $ / μήνα
 • Πίνακας ελέγχου διαχειριστή: cPanel (39,95 $ / μήνα)
 • Χώρος στο δισκο: 1 TB
 • Εύρος ζώνης: 10 TB
 • ΕΜΒΟΛΟ: 8 GB
 • Επεξεργαστής: 3.1GHz
 • Αφιερωμένη IP: 2

Συνολικά, η Α2 προσφέρει μια εξαιρετική υπηρεσία δεδομένου του μεγέθους της εταιρείας. Η απόδοση που προσφέρουν οι διακομιστές τους είναι πάνω από το μέσο όρο, η τιμολόγηση τους είναι ανταγωνιστική και έχουν συγκεντρώσει μια εξειδικευμένη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών.

 • Στατιστικά στοιχεία Pingdom
 • Ιστότοπος δοκιμών

4. SiteGround – Καλύτερο για διαχειριζόμενους αποκλειστικούς διακομιστές

Αναθεώρηση SiteGround

 • Λειτουργία: >99,99% (Πηγή)
 • Χρόνος φόρτωσης: 683 χιλ (Πηγή)
 • Υποστήριξη: 5/5
 • Δικτυακός τόπος: www.SiteGround.com

Το SiteGround δεν έχει μόνο εξαιρετικές δυνατότητες, αλλά και λάμπει με την πεπειραμένη και φιλική υποστήριξη πελατών.

Εάν είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, συνήθως είναι. Για αυτό που προσφέρουν, το SiteGround είναι λίγο ακριβό.

Ώρα & Ταχύτητα

Στατιστικά χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας SiteGround 2019Δοκιμασμένο πρόγραμμα φιλοξενίας: Κοινή χρήση / Ημερομηνίες στατιστικών: 01.01.2019-02.28.2019

Παρά το μικρό ατύχημα τον Δεκέμβριο του 2018 όπου είχαν 20 λεπτά εκτός λειτουργίας, ο πρόσφατος χρόνος λειτουργίας του SiteGround ήταν κορυφαίος >99,99%.

Δεν μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε για την ταχύτητα του ιστότοπού τους. Με 683 χιλ, Το SiteGround πέφτει στη μέση αυτών των εννέα κεντρικών υπολογιστών, με ταχύτητα. Αλλά πραγματικά οτιδήποτε κάτω από το 1 δευτερόλεπτο εξακολουθεί να είναι πολύ αξιοπρεπές και θα αφήσει τους επισκέπτες σας ευχαριστημένους.

Υποστήριξη

Το καλύτερο πράγμα για το SiteGround είναι η εξυπηρέτηση πελατών τους. Η σύνδεση με έναν πράκτορα μέσω της συνομιλίας υποστήριξης ήταν στιγμή και απαντήθηκαν ερωτήματα μέσα 2 λεπτά.

Ακόμα καλύτερα, το προσωπικό τους γνωρίζει τι μιλάνε, φαίνεται πραγματικά πρόθυμο να βοηθήσει και μιλά καθαρά Αγγλικά: αυτό σημαίνει ότι ακόμη και πολύπλοκες ανταλλαγές ρέουν ομαλά.

Ο πράκτορας φαινόταν προσωπικός και ενδιαφερόταν για τις ανάγκες μας. Ρωτήσαμε για την έναρξη ενός νέου ιστότοπου και λάβαμε επαρκείς απαντήσεις.

Θα συνιστούσαμε την υποστήριξη του SiteGround τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες.

Υποστήριξη πελατών SiteGround

Χαρακτηριστικά

Με 480 GB αποθηκευτικού χώρου, ένα 10 TB εύρος ζώνης καπάκι, και διακομιστές με επιβλητικό 16 GB μνήμης RAM, Οι αποκλειστικές δυνατότητες φιλοξενίας του SiteGround είναι καταπληκτικές για ένα πακέτο αρχικού επιπέδου. Η ταχύτητα της CPU με 3,2 GHz και 4 πυρήνες είναι επίσης καλή, αλλά σε αυτό το επίπεδο τιμών, θα το περιμένατε.

Ο χώρος στο δίσκο 480 GB είναι το μόνο χαρακτηριστικό που βρίσκεται στην χαμηλή πλευρά – θα κάλυπτε ελάχιστα τις καλές απαιτήσεις φωτογραφίας και τρόπου ζωής blog. Από την άλλη πλευρά, η έμφαση του SiteGround είναι στην ταχύτητα με SSD.

Ένα άλλο ωραίο πλεονέκτημα είναι ότι το SiteGround προσφέρει προσωρινή αποθήκευση που κάνει τους ιστότοπους γρηγορότερους για τους επισκέπτες που επιστρέφουν. Άλλοι πάροχοι χρεώνουν $ 50- $ 100 για αυτήν την υπηρεσία, ανάλογα με τις ανάγκες και τα σχέδιά σας.

Διαχειρίζεται επίσης πλήρως, πράγμα που σημαίνει ότι θα σας βοηθήσουν με οτιδήποτε – τη δημιουργία του ιστότοπού σας, την προσθήκη πρόσθετων λειτουργιών για ασφάλεια, την προσωρινή αποθήκευση κ.λπ. καθώς και τα αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας.

Τιμολόγηση

Το SiteGround βρίσκεται στο ακριβό άκρο του φάσματος τιμών σε σύγκριση με άλλους αφοσιωμένους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά αυτό οφείλεται εν μέρει στο βασικό σχέδιο που προσφέρει σχετικά υψηλό επίπεδο απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων 4-πυρήνων CPU που λειτουργούν στα 3,2 GHz ως στάνταρ.

Τα καλά νέα είναι ότι με το SiteGround, αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε. Δεν θα υπάρξουν πρόσθετες χρεώσεις ή αύξηση των χρεώσεων ανανέωσης.

Παρόλο που το SiteGround βρίσκεται στην ακριβή βαθμίδα, θα λάβετε αυτό που πληρώνετε.

Τιμολόγηση διακομιστή SiteGround Dedicated

Το φθηνότερο πρόγραμμα του SiteGround δεν είναι σίγουρα φθηνό, αλλά θα έχετε πολλά για αυτά που πληρώνετε, συμπεριλαμβανομένης της αφοσιωμένης και καταρτισμένης υποστήριξης. Αν κοιτάζετε αυτό το εύρος τιμών ούτως ή άλλως – προτείνουμε την κορυφαία επιλογή μας.

 • Φθηνότερο πρόγραμμα: 269,00 $ / μήνα
 • Πίνακας ελέγχου διαχειριστή: cPanel
 • Χώρος στο δισκο: 480 GB
 • Εύρος ζώνης: 10 TB
 • ΕΜΒΟΛΟ: 16 GB
 • Επεξεργαστής: 4 πυρήνες, 3,2 GHz
 • Αφιερωμένη IP: 1

Συνολικά, το SiteGround είναι μια εξαιρετική επιλογή για σχετικά μικρούς ιστότοπους και για πελάτες που εκτιμούν ένα καλό επίπεδο υποστήριξης. Αυτό το καθιστά ιδανικό αν θέλετε να μεταβείτε στον ιστότοπό σας σε ειδική φιλοξενία ιστοσελίδων, όπου η ύπαρξη έμπειρων και φιλικών πρακτόρων υποστήριξης μπορεί να είναι κρίσιμη.

 • Στατιστικά στοιχεία Pingdom
 • Ιστότοπος δοκιμών

5. Liquid Web – Καλύτερη υποστήριξη

Ειδικός κεντρικός υπολογιστής Liquid Web

 • Λειτουργία: >99,99% (Πηγή)
 • Χρόνος φόρτωσης: 658 χιλ (Πηγή)
 • Υποστήριξη: 5/5
 • Δικτυακός τόπος: www.LiquidWeb.com

Το Liquid Web είναι μια ισχυρή υπηρεσία φιλοξενίας που διαθέτει σχεδόν τέλειο χρόνο λειτουργίας, μεγάλη ταχύτητα και εξαιρετική υποστήριξη πελατών με «εγγύηση υποστήριξης 59 δευτερολέπτων». Είναι στο ίδιο εύρος τιμών με το SiteGround, προσφέροντας εξίσου υπέροχες προδιαγραφές διακομιστή.

Ώρα & Δοκιμασία ταχύτητας

Στατιστικά χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας LiquidWebΔοκιμασμένο πρόγραμμα φιλοξενίας: Κοινή χρήση / Ημερομηνίες στατιστικών: 01.01.2019-02.28.2019

Η LiquidWeb διαφημίζει μια «εγγύηση 100% χρόνου λειτουργίας». Τους τελευταίους δύο μήνες, ο χρόνος λειτουργίας τους ήταν >99,99% με μόλις 2 λεπτά διακοπής λειτουργίας. Όχι 100%, αλλά ακόμα πολύ καλό.

Η μέση ταχύτητα τους 658 χιλ δεν είναι το καλύτερο στην επιχείρηση, αλλά εξακολουθεί να είναι πάνω από τον μέσο όρο της βιομηχανίας.

Υποστήριξη

Ο μέσος χρόνος για το Liquid Web να ανταποκριθεί σε αιτήματα υποστήριξης ήταν λιγότερο από 1 λεπτό, εκπληρώνοντας την «εγγύηση υποστήριξης 59 δευτερολέπτων».

Ο πράκτορας ήταν πεπειραμένος και απάντησε λεπτομερώς σε όλες τις ερωτήσεις μας.

Τον ρωτήσαμε μερικές βασικές ερωτήσεις σχετικά με τη διαφορά στους πυρήνες της CPU και στη μνήμη RAM και για το SSL και το CDN τους στις οποίες απάντησε γρήγορα και στην ανθρώπινη γλώσσα χρησιμοποιώντας μεταφορές (όπου απαιτείται). Ο πράκτορας ρώτησε επίσης για τα σχέδιά μας με τον ιστότοπο και πρότεινε το καλύτερο σχέδιο με βάση τις ανάγκες και τους στόχους μας.

Ζωντανή συνομιλία LiquidWeb

Είναι σαφές ότι το Liquid Web λαμβάνει πολύ σοβαρά την υποστήριξή του και θέλει να παρέχει στους πελάτες του την καλύτερη δυνατή εμπειρία υποστήριξης.

Χαρακτηριστικά

Οι διακομιστές του Liquid Web είναι πολύ καλοί. Ακόμα και το φθηνότερο πακέτο σας δίνει 480 GB χώρου στο δίσκο, ένα όριο εύρους ζώνης 5 TB, και γρήγορους επεξεργαστές 4-πυρήνων 3,5 GHz με 16 GB μνήμης RAM.

Αυτές οι προδιαγραφές είναι σχεδόν πανομοιότυπες με το SiteGround, με εξαίρεση το εύρος ζώνης (λαμβάνετε 10 TB με το SiteGround) και ελαφρύ πλεονέκτημα ταχύτητας ρολογιού με το Liquid Web (3,5 GHz έναντι 3,2 GHz).

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι το Liquid Web διαθέτει την καλύτερη και ταχύτερη υποστήριξη πελατών στον κλάδο και με ένα πακέτο άνω των 1000 $, θα έχετε ζωντανή πρόσβαση σε αρχιτέκτονες ιστού για να επιλύσετε άμεσα οποιοδήποτε από τα προβλήματά σας. Προφανώς, αυτά τα πακέτα είναι τα καλύτερα για τεράστιες επιχειρήσεις με τόνο κίνησης και δραστηριότητας στους ιστότοπούς τους.

Επισκόπηση τιμολόγησης

Η τιμολόγηση του Liquid Web μπορεί να φαίνεται απότομη σε σύγκριση με άλλους παρόχους, αλλά το επιχειρηματικό τους μοντέλο απευθύνεται σε επαγγελματίες χρήστες που χρειάζονται την καλύτερη απόδοση. Τα σχέδιά τους κυμαίνονται από ένα πακέτο «entry-level» στα 149 $ / μήνα, έως έναν πραγματικά τερατώδη διακομιστή για 499 $ / μήνα.

Υπάρχουν μερικές επιπλέον χρεώσεις που πρέπει να γνωρίζετε. Πρώτα απ ‘όλα, σας χρεώνουν επιπλέον 20 $ / μήνα για τη χρήση του cPanel.

Επίσης, εάν ο ιστότοπός σας χρησιμοποιεί περισσότερο εύρος ζώνης από ό, τι έχετε εγγραφεί, θα σας χρεώσει για υπερβολική χρήση. Αλλά και οι περισσότεροι άλλοι πάροχοι. Επομένως, είναι πάντα καλό να διατηρείτε ακριβείς εκτιμήσεις για την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας. Το εύρος ζώνης δεν σχετίζεται άμεσα με την κυκλοφορία, εξαρτάται από την απλότητα και τη χρήση του ιστότοπού σας. Ένας απλός ιστότοπος με 2-3 σελίδες και με περίπου 1000 επισκέπτες / μήνα θα χρειαζόταν περίπου 1 GB εύρους ζώνης.

Τιμολόγηση διακομιστή LiquidWeb Dedicated

Αλλά αυτό που είναι θετικό για την τιμολόγηση του Liquid Web είναι ότι αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε – οι τιμές δεν αυξάνονται κατά την ανανέωση επειδή πληρώνετε κάθε μήνα. (Χωρίς εκπτώσεις για προκαταβολές).

 • Φθηνότερο πρόγραμμα: 149,00 $ / μήνα
 • Πίνακας ελέγχου διαχειριστή: cPanel ($ 20 / μήνα)
 • Χώρος στο δισκο: 480 GB
 • Εύρος ζώνης: 5 TB
 • ΕΜΒΟΛΟ: 32 GB
 • Επεξεργαστής: 4 πυρήνες, 3,9GHz
 • Αφιερωμένη IP: 1

Όλα αυτά προσθέτουν μια εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας.

Αυτό που πραγματικά κάνει το Liquid Web να ξεχωρίζει, είναι ο επαγγελματισμός τους. Το υλικό μάρκετινγκ εξηγεί σαφώς τι παίρνετε για τα χρήματά σας, χωρίς να σας προστατεύει ή να κρύβετε το κόστος των βασικών εργαλείων.

 • Στατιστικά στοιχεία Pingdom
 • Ιστότοπος δοκιμών

6. GoDaddy – Μεγαλύτερος οικοδεσπότης Ιστού

Αναθεώρηση GoDaddy

 • Λειτουργία: 99,99% (Πηγή)
 • Χρόνος φόρτωσης: 610μ (Πηγή)
 • Υποστήριξη: 2/5
 • Δικτυακός τόπος: www.GoDaddy.com

Το GoDaddy είναι το μεγάλο σου όνομα που συνοδεύεται από μεγάλα όπλα. Έχουν μια τεράστια εταιρεία με τεράστια πελατειακή βάση. Επίσης, ο χρόνος λειτουργίας και η ταχύτητά τους είναι πολύ αξιοπρεπείς.

Ωστόσο, παρά τη φήμη τους, ήμασταν μάλλον απογοητευμένοι με την εξυπηρέτηση πελατών τους. Με μια τόσο τεράστια βάση πελατών, θα περιμένατε ότι θα επενδύσουν περισσότερο σε ένα επαγγελματικό και καταρτισμένο προσωπικό.

Ώρα & Ταχύτητα

Στατιστικά χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας GoDaddy 2019Δοκιμασμένο πρόγραμμα φιλοξενίας: Κοινή χρήση / Ημερομηνίες στατιστικών: 01.01.2019-02.28.2019

Ας δούμε πρώτα τα καλά νέα. Η φιλοξενία του GoDaddy είναι γρήγορη και αξιόπιστη:

Ο πρόσφατος χρόνος λειτουργίας τους 99,99% είναι κοντά στο τέλειο. Ζήσαμε μια ολόκληρη ώρα εκτός λειτουργίας τον Ιούλιο του 2018, αλλά εκτός από αυτό, ο χρόνος λειτουργίας ήταν εξαιρετικός.

Οι ταχύτητες του ιστότοπού τους είναι 610μ είναι επίσης αξιοπρεπείς, παραμένοντας σταθερά λίγο πάνω από το βιομηχανικό πρότυπο.

Υποστήριξη

Τώρα τα κακά νέα. Η υποστήριξη του GoDaddy είναι οδυνηρά αργή.

Στην πρώτη δοκιμή της ζωντανής συνομιλίας τους, έπρεπε να περιμένουμε 27 λεπτά για να συνδεθούμε με έναν πράκτορα. Αφού συνδεθήκαμε σε έναν πράκτορα, τα ερωτήματά μας απαντήθηκαν μόνο μετά από 7 λεπτά αναμονής κατά μέσο όρο. Όταν ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας, δεν έχετε μισή ώρα να περιμένετε – θέλετε να επικοινωνήσετε αμέσως με έναν αντιπρόσωπο υποστήριξης πελατών.

Ζωντανή συνομιλία GoDaddy

Στις μετέπειτα προσπάθειές μας να επικοινωνήσουμε με την υποστήριξη, η απάντηση ήταν πιο γρήγορη – καταφέραμε να λάβουμε απάντηση εντός 10-15 λεπτών και ο εκπρόσωπος υποστήριξης ήταν ενημερωτικός και ευγενικός. Μας παρείχαν επαρκείς πληροφορίες και ενδιαφέρονταν ήπια για τους στόχους και τις ανάγκες μας.

Ουσιαστικά, η υποστήριξη του GoDaddy είναι απρόβλεπτη όσον αφορά τον χρόνο απάντησης καθώς και το επίπεδο υποστήριξης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο πράκτορας υποστήριξης ήταν γνώστης και ανταποκρίθηκε γρήγορα. Άλλες φορές χρειάστηκαν για πάντα να απαντήσουν σε απλές ερωτήσεις, όπως μία ερώτηση σχετικά με ένα πιστοποιητικό SSL.

Η υποστήριξη του GoDaddy απέχει πολύ από το καλύτερο που έχουμε δει, αλλά δεν είναι και το χειρότερο. Είναι η ασυνέπεια που μπορεί να είναι ενοχλητική – εάν έχετε το σωστό χρονοδιάγραμμα, μπορεί να λάβετε μια σωστή απάντηση σε εύλογο χρονικό διάστημα. Εάν όχι, τότε… καλά, μην κρατάτε την ανάσα σας.

Χαρακτηριστικά

Προχωρώντας από την υπηρεσία υποστήριξης sub-par, οι διακομιστές του GoDaddy προσφέρουν πραγματικά πολύ καλές λειτουργίες: 1 TB αποθήκευσης, και ένα εύρος ζώνης που είναι εντελώς μη μετρημένο (συνοδεύεται από ορισμένους όρους, τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε στη Συμφωνία φιλοξενίας τους).

Η ταχύτητα της CPU (4 πυρήνων 3,1 GHz) είναι αρκετά καλή, αλλά δεν εντυπωσιάζουμε πλήρως από το 4 GB μνήμης έρχεται το πρώτο σχέδιο. Σε αυτές τις τιμές, θα περιμένατε τουλάχιστον 8 GB, αν όχι 16 GB.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαπιστώσουμε ότι το cPanel έρχεται ως στάνταρ και προσφέρουν αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων σε πολύ λογική τιμή – 4,99 $ / μήνα.

Τιμολόγηση

Τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας της GoDaddy ξεκινούν από 89,99 $ το μήνα (169,99 $ το μήνα όταν κάνετε ανανέωση). Αυτό θα αποτελούσε εύλογη αξία για τα συμπεριλαμβανόμενα χαρακτηριστικά, αλλά απογοητεύεται από την έλλειψη αξιόπιστης υποστήριξης.

Τιμολόγηση διακομιστών GoDaddy Dedicated

Το GoDaddy προσφέρει εκπληκτικά καλά σχέδια με καλές τιμές. Η μνήμη RAM τους θα μπορούσε να είναι ελαφρώς καλύτερη, αλλά με 119,99 $ / μήνα με το cPanel – δεν είναι κακή επιλογή.

 • Φθηνότερο πρόγραμμα: 89,99 $ / μήνα (τιμή ανανέωσης 169,99 $)
 • Πίνακας ελέγχου διαχειριστή: cPanel
 • Χώρος στο δισκο: 1 TB
 • Εύρος ζώνης: Χωρίς μετρήσεις
 • ΕΜΒΟΛΟ: 4 γιγαμπάιτ
 • Επεξεργαστής: 4 πυρήνες, 3.1GHz
 • Αφιερωμένη IP: 3

Εν ολίγοις, τα ειδικά σχέδια φιλοξενίας της GoDaddy διαθέτουν αξιοπρεπή απόδοση, αλλά υπονομεύεται από τη θλιβερή τους προσέγγιση στην εξυπηρέτηση πελατών.

 • Στατιστικά στοιχεία Pingdom
 • Ιστότοπος δοκιμών

7. ΙΟΝΟΣ 1&1 – Χαμηλότερη τιμή

IONOS 1 & 1 κριτική

 • Λειτουργία: 99,98% (Πηγή)
 • Χρόνος φόρτωσης: 530μ (Πηγή)
 • Υποστήριξη: 1/5
 • Δικτυακός τόπος: www.IONOS.com

ΙΟΝΟΣ 1&Το 1 έχει μακρά ιστορία στον κλάδο φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα τα καλύτερα. Παρόλο που ο χρόνος λειτουργίας και η ταχύτητά τους είναι ικανοποιητικοί, εκπλήξαμε δυσάρεστα από την υποστήριξή τους.

Στη σημερινή αγορά, ειδικά όσον αφορά αποκλειστικούς διακομιστές, η ζωντανή υποστήριξη είναι ζωτικής σημασίας. Και δεν έχουν.

Ώρα & Ταχύτητα

Στατιστικά χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας IONOS 1 & 1 2019Δοκιμασμένο πρόγραμμα φιλοξενίας: Κοινή χρήση / Ημερομηνίες στατιστικών: 01.01.2019-02.28.2019

Ο IONOS είχε καλή απόδοση στις δοκιμές μας:

Ο χρόνος λειτουργίας τους είναι 99,98% ήταν ισχυρή και σταθερή – τον Φεβρουάριο του 2019 βιώσαμε ένα κενό 10 λεπτών εκτός λειτουργίας, αλλά εκτός από αυτό το ατύχημα, ήταν σταθερά.

Είμαστε επίσης ευχαριστημένοι με την ταχύτητα του ιστότοπού τους 530μ. Είναι τόσο καλό όσο οτιδήποτε θα περίμενε κανείς από τους κορυφαίους αποκλειστικούς παρόχους διακομιστών.

Υποστήριξη

Υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα με το επιχειρηματικό μοντέλο της IONOS: δεν προσφέρουν υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τους τηλεφωνήσετε. Στην πράξη (και το 2020) πιστεύουμε ότι η έλλειψη διαδικτυακής υποστήριξης δεν είναι απλά αποδεκτή.

Χαρακτηριστικά

Οι δυνατότητες που προσφέρει το IONOS είναι πραγματικά πολύ καλές. Απεριόριστο εύρος ζώνης και 1 TB χώρου στο δίσκο δεν πρέπει να χλευαστούμε και οι δοκιμές ταχύτητας δείχνουν ότι οι διακομιστές τους είναι γρήγοροι. Το πακέτο συνοδεύεται 8 GB μνήμης RAM και γρήγορους επεξεργαστές.

Θα χαρούμε να ανακαλύψετε ότι ρίχνουν σε έναν δωρεάν τομέα, προστασία κακόβουλου λογισμικού SiteLock (οι περισσότεροι άλλοι σας χρεώνουν για αυτό) και λειτουργίες του Δικτύου παράδοσης περιεχομένου (CDN) που καθιστούν τον ιστότοπό σας πιο γρήγορο στους επιστρέφοντες επισκέπτες.

Τιμολόγηση

Το IONOS είναι φθηνό. Με 40 $ το μήνα για ένα βασικό πακέτο (ανανεώνεται στα 60 $ / μήνα μετά από 6 μήνες), η ειδική φιλοξενία Ιστού τους είναι η λιγότερο ακριβή σε αυτήν τη λίστα. Λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες που θα αποκτήσετε, είναι μια πραγματική συμφωνία.

Εάν αποφασίσετε να επιλέξετε ένα από τα πιο ακριβά σχέδιά τους, λάβετε υπόψη ότι χρεώνουν μια επιπλέον εφάπαξ χρέωση 50 $.

Ειδική τιμολόγηση διακομιστή IONOS

Οι τιμές τους είναι γελοία χαμηλές. Ακόμη και με την αύξηση των τιμών των 20 $ μετά τους πρώτους 6 μήνες, εξακολουθείτε να εξετάζετε (πιθανώς) την καλύτερη προσφορά για έναν αποκλειστικό διακομιστή εκεί έξω.

 • Φθηνότερο πρόγραμμα: 40,00 $ / μήνα
 • Πίνακας ελέγχου διαχειριστή:?
 • Χώρος στο δισκο: 1 TB
 • Εύρος ζώνης: Απεριόριστος
 • ΕΜΒΟΛΟ: 8 GB
 • Επεξεργαστής: 8 πυρήνες, 2,4 GHz
 • Αφιερωμένη IP: 1

Η IONOS προσφέρει απόδοση άνω του μέσου όρου σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Η χαμηλή τιμή συνήθως σημαίνει ότι έχουν μειωθεί ορισμένες γωνίες, και σε αυτήν την περίπτωση, είναι η πλήρης έλλειψη ζωντανής συνομιλίας και ως εκ τούτου πολλές πληροφορίες. Αν μόνο ταξινομούσαν τα συστήματα υποστήριξης πελατών τους, θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή.

 • Στατιστικά στοιχεία Pingdom
 • Ιστότοπος δοκιμών

8. HostWinds

Αναθεώρηση Hostwinds

 • Λειτουργία: 99,94% (Πηγή)
 • Χρόνος φόρτωσης: 1.200μ (Πηγή)
 • Υποστήριξη: 4/5
 • Δικτυακός τόπος: www.HostWinds.com

Το HostWinds είναι ένας αρκετά νέος παίκτης στο γήπεδο. Μας ενδιέφερε τα καλά χαρακτηριστικά που προσφέρουν στα σχέδιά τους για (σημαντικά) χαμηλές τιμές.

Δυστυχώς, απογοητευτήκαμε καθώς όλα τα πλεονεκτήματά τους εξαφανίστηκαν υπό το φως των τρομερών στατιστικών λειτουργίας και ταχύτητας.

Ώρα & Ταχύτητα

Στατιστικά χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας HostWinds 2019Δοκιμασμένο πρόγραμμα φιλοξενίας: Κοινή χρήση / Ημερομηνίες στατιστικών: 01.01.2019-02.28.2019

Το HostWinds είχε φοβερό 99,47% του χρόνου λειτουργίας τον περασμένο Νοέμβριο με περισσότερες από 3 ώρες εκτός λειτουργίας. Το ίδιο είδος ασυνέπειας εμφανίστηκε τον Δεκέμβριο του 2018. Αυτό είναι πάρα πολύ χρόνο διακοπής όταν λαμβάνετε υπόψη την πιθανή χαμένη επισκεψιμότητα και πωλήσεις – ειδικά πριν από τα Χριστούγεννα. Η έναρξη της χρονιάς τους έχει βελτιωθεί με χρόνο λειτουργίας 99,94%, αλλά αυτό δεν είναι αρκετά καλό σε σύγκριση με το βιομηχανικό πρότυπο.

Η ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπου ήταν σταθερή, αλλά δυστυχώς, σταθερά αργή. Με μέση ταχύτητα φόρτωσης σελίδας 1.200μ, οι επισκέπτες σας δεν θα είναι πολύ χαρούμενοι.

Υποστήριξη

Προφανώς, η υποστήριξη πελατών του HostWinds είναι πολύ ταχύτερη από τους διακομιστές τους. Στις δοκιμές μας, λάβαμε απαντήσεις στα ερωτήματά μας μέσα 2 λεπτά.

Μας εξέπληξε ευχάριστα το πόσο γρήγορα και με ακρίβεια ο πράκτορας απάντησε στις ερωτήσεις μας.

Οι απαντήσεις ήταν ακριβείς και σύντομες. Όπως και με το Bluehost – παίρνετε ακριβώς αυτό που ζητάτε. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

Επομένως, εάν θέλετε να συνομιλήσετε με κάποιον σχετικά με τους στόχους και τις ανάγκες σας για έναν ιστότοπο, μπορεί να μην είναι αρκετά.

Ζωντανή συνομιλία HostWinds

Χαρακτηριστικά

Η αργή ταχύτητα που αποκάλυψαν οι δοκιμές μας είναι κάτι μυστήριο, καθώς οι διακομιστές του HostWinds είναι πλήρως εξοπλισμένοι 8 GB μνήμης RAM και Επεξεργαστές 3,5 GHz. Θα πάρετε επίσης 1 TB αποθήκευσης και Εύρος ζώνης 10 TB όριο. Είναι ένα εξαιρετικό πακέτο για την τιμή που πληρώνετε, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την εισαγωγική τιμή.

Μας αρέσει επίσης να μπορείτε να συνδυάσετε το δικό σας σχέδιο με προσαρμοσμένες λειτουργίες ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Τιμολόγηση

Το HostWinds είναι επίσης πολύ φθηνό. Το βασικό πακέτο τους ξεκινά από 106 $ / μήνα μετά από μια (σύντομη) εισαγωγική περίοδο 79,50 $ / μήνα. Ακόμα καλύτερα, σας επιτρέπουν ένα μοναδικό επίπεδο προσαρμογής σε σχέση με το σχέδιό σας, με μια διεπαφή που σας επιτρέπει να επιλέξετε το λειτουργικό σύστημα, τη μνήμη RAM, το RAID, το όριο εύρους ζώνης και τον αριθμό IP για εγγραφή.

Η τιμή γνωριμίας μπορεί να είναι οπουδήποτε μεταξύ 1-36 μηνών. Μετά την αρχική προκαταβολή, η τιμή αυξάνεται κατά 25%.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι το cPanel θα σας κοστίσει επιπλέον 35 $ / μήνα.

Τιμολόγηση διακομιστή HostWinds Dedicated

Το HostWinds έχει αρκετά χαμηλές τιμές και θα συμπεριλάβετε πραγματικά καλές λειτουργίες. Εάν χρειάζεστε και το cPanel, αυτό θα ανεβάσει την τιμή σας σε ένα πιο μεσαίο επίπεδο.

Δυστυχώς, όσον αφορά το χρόνο λειτουργίας και την ταχύτητα, το HostWinds δεν ανταποκρίνεται στον ανταγωνισμό.

 • Φθηνότερο πρόγραμμα: 79,50 $ / μήνα
 • Πίνακας ελέγχου διαχειριστή: cPanel (35,00 $ / μήνα)
 • Χώρος στο δισκο: 1 TB
 • Εύρος ζώνης: 10 TB
 • ΕΜΒΟΛΟ: 8 GB
 • Επεξεργαστής: 4 πυρήνες, 3,5GHz
 • Αφιερωμένη IP: 8

Παρόλο που προσφέρουν έναν προσαρμόσιμο διακομιστή σε ανταγωνιστικές τιμές, τα αποτελέσματα των δοκιμών χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας δεν μπορούν να αγνοηθούν. Στην πραγματικότητα, οι διακομιστές του HostWinds είναι απλά πολύ αργοί και πολύ αναξιόπιστοι για να προσφέρουν καλή αξία το 2020.

 • Στατιστικά στοιχεία Pingdom
 • Ιστότοπος δοκιμών

9. AccuWebHosting

Αναθεώρηση AccuWebHosting

 • Λειτουργία: 99,92% (Πηγή)
 • Χρόνος φόρτωσης: 794 χιλ (Πηγή)
 • Υποστήριξη: 4/5
 • Δικτυακός τόπος: www.AccuWebHosting.com

Το AccuWebHosting παρέχει εκπληκτικά καλές δυνατότητες σε χαμηλές τιμές. Ωστόσο, απογοητεύτηκαν με την ασυνεπή λειτουργία τους και την ταχύτητα κάτω του μέσου όρου.

Ήμασταν επίσης κάπως ανήσυχοι για τις (ελαφρώς) ψευδείς διαφημίσεις τους.

Ώρα & Ταχύτητα

Στατιστικά χρόνου λειτουργίας και ταχύτητας AccuHosting 2019Δοκιμασμένο πρόγραμμα φιλοξενίας: Αφιερωμένος διακομιστής / Ημερομηνίες στατιστικών: 01.01.2019-02.28.2019

Παρακολουθούμε το AccuHosting μόνο για μερικούς μήνες, οπότε δεν ξέρουμε τι να κάνουμε ακόμα με τα στατιστικά τους. Δηλαδή, ο χρόνος λειτουργίας (99,92%). Μέχρι στιγμής, ο Δεκέμβριος και ο Φεβρουάριος ήταν χωρίς διακοπές, αλλά και πάλι τον Ιανουάριο, είχαν πάνω από μία ώρα διακοπής λειτουργίας. Πρέπει να τα παρακολουθούμε για λίγο περισσότερο για να καταλάβουμε εάν ήταν απλώς ένα εφάπαξ ατύχημα ή αν αυτό ήταν ένα επαναλαμβανόμενο ζήτημα.

Η ταχύτητα του ιστότοπου του 794 χιλ είναι κάτω του μέσου όρου. Υπάρχουν μερικοί πολύ πιο γρήγοροι οικοδεσπότες σε αυτήν τη λίστα.

Υποστήριξη

Η υποστήριξη πελατών που προσφέρει η AccuWebHosting είναι καλή. Στις δοκιμές μας, η σύνδεση με την άμεση συνομιλία τους ήταν, λοιπόν, στιγμή και οι σύμβουλοί τους φαινόταν καλά ενημερωμένοι, απαντώντας στα ερωτήματά μας μέσα 2 λεπτά.

Ήμασταν πολύ χαρούμενοι με την υποστήριξή τους. Κατάλαβαν τις ερωτήσεις μας τέλεια και απάντησαν μέσα σε δευτερόλεπτα. Εκτός από την ακρίβεια και την ακρίβεια, ενδιαφέρθηκαν επίσης για τις ανάγκες και τους στόχους μας περισσότερο από τους περισσότερους άλλους παρόχους φιλοξενίας που έχουμε δει μέχρι τώρα.

Σίγουρα μια καλή εμπειρία πελάτη, κατάλληλη για αρχάριους και πιο προχωρημένους χρήστες.

Ζωντανή συνομιλία AccuWebHosting 2

Χαρακτηριστικά

Ωστόσο, το καλύτερο χαρακτηριστικό του AccuWebHosting είναι η εντυπωσιακή προδιαγραφή που έχετε στον διακομιστή που έχετε επιλέξει. 16 GB μνήμης RAM είναι πολύ υψηλότερο από το πρότυπο για την τιμή του web hosting τους, όπως είναι CPU τρέχει στις 3,4 GHz. Θα έχετε επίσης κολοσσιαία 4 TB αποθηκευτικού χώρου. Σύμφωνα με την υποστήριξή τους, θα λάβετε επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης. Φαίνεται σχεδόν πολύ καλό για να είναι αληθινό – και είναι.

Το cPanel, ενοχλητικά, κοστίζει λίγο περισσότερο από το κανονικό σχέδιο, όπως και οι υπηρεσίες SSL και CDN. Επίσης, απογοητευτήκαμε που διαπιστώσαμε ότι ο διαφημιζόμενος διακομιστής στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν είναι διαθέσιμος (κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτής της κριτικής).

Μπορείτε επίσης να λάβετε πρόσθετες λειτουργίες, π.χ. περισσότερη μνήμη, πρόσθετες επιλογές ασφαλείας, άλλους πίνακες ελέγχου, ταχύτερους επεξεργαστές, αντίγραφα ασφαλείας, διακομιστές σε διαφορετικές χώρες κ.λπ..

Τιμολόγηση

Η ειδική φιλοξενία ιστοσελίδων της AccuWebHosting έχει καλή αξία, ξεκινώντας από $ 90 / μήνα. Υπάρχουν επίσης πολλά χρήσιμα πρόσθετα για αξιοπρεπείς τιμές. Η τιμολόγηση φαίνεται πολύ καλή για τις προδιαγραφές που έχετε. Δεν έχουμε βρει πολλά μειονεκτήματα ή κρυφό κόστος μέχρι στιγμής. Όλα είναι ξεκάθαρα όταν επιλέγετε τις δυνατότητες και τα σχέδιά σας.

Επίσης, οι τιμές δεν ανεβαίνουν πραγματικά μετά την αρχική συνδρομή.

Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε έναν αριθμό διακομιστών ανάλογα με τη θέση των πελατών σας:

Τιμολόγηση διακομιστή AccuWebHosting

Το φθηνότερο πακέτο τους έρχεται με πολύ καλές προδιαγραφές – είναι περισσότερο από αρκετό για έναν ιστότοπο μέσου μεγέθους με αξιοπρεπή κίνηση. Ωστόσο, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για ορισμένα βασικά στοιχεία όπως το SSL και το cPanel. Είναι επίσης ανησυχητικό ότι ορισμένες από τις διαφημιζόμενες λειτουργίες (όπως ένας διακομιστής στο Ηνωμένο Βασίλειο) δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμες.

 • Φθηνότερο πρόγραμμα: 90 $ / μήνα
 • Πίνακας ελέγχου διαχειριστή: cPanel (35,00 $ / μήνα)
 • Χώρος στο δισκο: 2 TB
 • Εύρος ζώνης: απεριόριστος
 • ΕΜΒΟΛΟ: 32 GB
 • Επεξεργαστής: 3,8GHz
 • Αφιερωμένη IP: 1

Συμπερασματικά, το AccuWebHosting προσφέρει μια αξιοπρεπή υπηρεσία αξίας, με περιορισμούς μνήμης και εύρους ζώνης άνω του μέσου όρου και σταθερή ταχύτητα. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη το απογοητευτικό χρόνο λειτουργίας τους, ίσως να είστε καλύτερα με κάποιον άλλο πάροχο.

 • Στατιστικά στοιχεία Pingdom
 • Ιστότοπος δοκιμών

Συμπέρασμα…

Οι περισσότεροι καλοί εξειδικευμένοι οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν σήμερα γρήγορους, αξιόπιστους διακομιστές. Η μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, όπως έχουμε δει, είναι το επίπεδο υποστήριξης που προσφέρουν.

Στις δοκιμές μας, υπάρχουν τρεις οικοδεσπότες που ξεχώρισαν. Εάν ο χρόνος λειτουργίας είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην απόφασή σας, αναζητήστε το Bluehost. Οι διακομιστές τους παρείχαν το καλύτερο και πιο σταθερό χρόνο λειτουργίας.

Αν ψάχνετε για την ασφάλεια ενός μεγάλου και καθιερωμένου οικοδεσπότη Ιστού, το HostGator είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Οι υπηρεσίες τους είναι σε λογικές τιμές και η τεράστια πελατειακή τους βάση σημαίνει ότι μπορείτε να περιμένετε την ομάδα υποστήριξής τους να έχει εμπειρία σε όλα τα είδη θεμάτων.

Εάν η ταχύτητα είναι αυτό που ψάχνετε, τότε το A2 Hosting είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Τα σχέδιά τους έχουν καλή αξία, ο χρόνος λειτουργίας είναι συνήθως καλός (υπάρχουν διακοπές 5-15 λεπτών κάθε λίγους μήνες) και η υποστήριξη είναι γρήγορη και γνώση.

Ό, τι κι αν επιλέξετε, είναι απαιτητικό. Ένας αποκλειστικός διακομιστής είναι μια μεγάλη επένδυση και πληρώνει για να κάνετε αγορές και να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή.

Θυμηθείτε, εάν νοικιάζετε έναν διακομιστή για αποκλειστική χρήση σας, θα πρέπει να περιμένετε από τον πάροχο φιλοξενίας σας να είναι τόσο αφιερωμένος στον ιστότοπό σας όσο είστε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map