Bedste webhostingtjenester til Canada

Vi har udført testene, canadiske webhostinganmeldelser og sammenligninger. Vi har brugt følgende faktorer til at bedømme webhostene: Brugervenlighed, support og hastighed.


Baseret på vores forskning, de 15 bedste canadiske webhostingstjenester er:

 1. HostPapa – Bedste samlede webhost
 2. WHC.ca – Bedste vært med lokal support
 3. GreenGeeks – Mest grønt websted vært
 4. HostUpon – Bedste forhandler-webhost
 5. WP Engine – Bedste styrede WordPress vært
 6. HostGator – Webhost til god værdi
 7. InMotion Hosting – Bedste forretnings-webhosting
 8. Cloudways – Bedste Cloud Hosting
 9. Dreamhost – Great Business Web Hosting
 10. Bluehost – Solid erfaren vært
 11. Dynamisk hosting
 12. Cirrus Hosting
 13. SiteGround
 14. StableHost
 15. Site5

Contents

Solid webhosting er vigtig!

undersøger canadiske webhosts

Som et webagentur med MEGET hostingkonti (vi kan godt lide at eksperimentere og har en masse sideprojekter), vil jeg sige, at vi har en ganske god idé om, hvad der definerer en god webhost.

Kvaliteten af ​​din canadiske webhostingudbyder kan have en enorm indflydelse på den potentielle succes på dit websted.

Lad os tage webshastighed for eksempel, vidste du, at en forsinkelse på 1 sekund betyder, at sidevisninger falder med 11%, det betyder, at over 1/10 af besøgende bare vil vende sig væk for hvert sekund, dit websted stadig indlæses … dette er grunden til en anstændig web vært er afgørende!

Forhåbentlig kan sammenligningstabellen og anmeldelser nedenfor hjælpe dig med at tage en informeret beslutning om, hvilken webhost du skal gå sammen med.

Webhostingfirma Samlet vurderingPris / mo. (på en 3-årig plan) Disk SpaceFeaturesReviews-websted
HostPapa-logoCAD $ 2,95 (nede fra $ 8.99 / mo – Special MangoMatter Discount)100 GB
 • HQ + -servere i Canada
 • Meget overkommelig!
 • Gebyrer i CAD!
 • MEGET supportmuligheder
 • Fantastisk præstation
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
HostPapa anmeldelse
WHCLogoCAD $ 3,89 (nede fra $ 5,99)Ubegrænset
 • HQ + servere i Canada
 • Meget overkommelig (afgifter i CAD)
 • Ubegrænset diskplads
 • Fantastisk præstation
 • Daglige sikkerhedskopier inkluderet
 • 24/7 tosproget support
WHC.ca anmeldelse
GreengeeksLogoUSD 2,95 (nede fra $ 9,95)Ubegrænset
 • Supergrøn hosting
 • Hurtig og nem installation
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Servere i Canada og over hele verden
GreenGeeks anmeldelse
HostuponLogoUSD 2,95 (nede fra $ 7,95)Ubegrænset
 • Ubegrænset diskplads!
 • Canadisk salg og support
 • Servere i Canada og USA
 • Prisen på låst plads!
Hostupon anmeldelse
wpengineUSD 3510 GB
 • WordPress hosting perfekt! (hvis du har budgettet)
WP Engine Review

# footable_10756 th.ninja_column_6 {text-align: center; }

Bedste Web Hosting Canada 2020

Her er de 15 bedste anmeldelser af webhosting for Canada, med detaljer om deres omkostninger, supportmuligheder og diskplads:

1. HostPapa – Bedste samlede webhost

Internet side: www.hostpapa.ca
Pris:
$ 2,95
Diskplads: 100 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

HostPapa-logo

HostPapa blev lanceret som en af ​​de første grønne værter omkring, og de har holdt det op, modregnet alt strømforbrug med miljøvenlige, grønne energikilder. Med deres hovedkontor i Canada, servere i Toronto og priser, der faktisk er i CAD i stedet for USD, er de et perfekt og meget pålideligt valg som en canadisk web-hosting-udbyder!

De tilbyder også mange gratis ting, som gratis migration fra din gamle vært, hvis nødvendigt, et gratis domænenavn, gratis SSL til sikkerhed osv. + De tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds …

Helt ærligt, hvis du går lokalt, er disse fyre den rigtige aftale!

Support

De giver HELE MANGE muligheder for support. Disse inkluderer telefonstøtte, e-mail, live chat, vidensbase, videotutorials, ugentlige webinarer, netværksstatusside og en gratis en-til-en-video-træningssession, det er meget imponerende og super praktisk!

Hastighed

Som nævnt ovenfor har de en hurtig server i Canada, men hvis du har brug for at målrette mod andre lande, er Cloudflare CDN gratis tilgængelig på alle planer. Dette betyder, at dine webstedsdata gemmes som cache på forskellige steder i verden, hvilket sikrer hurtige webstedshastigheder for besøgende langt væk fra dit primære datacenter. Forbedrede solid state-drev gives også, hvilket sikrer hurtigere indlæsningshastigheder på websteder sammenlignet med traditionelle diskdrev.

Ekstra ydeevneforøgelser såsom raket-hurtige premium-servere, mere ressourceallokering pr. Konto og færre konti pr. Server er inkluderet i deres dyreste webhostingplan, Business Pro.

Fordele:

 • Super overkommelig
 • Gratis webstedsmigration
 • Gratis SSL
 • Servere i Canada
 • Gebyrer i CAD!

Med vores specielle MangoMatter-rabat starter deres billigste plan kun på CAD $ 2,95 / mo (ned fra $ 8,99 / mo)

2. WHC.ca – Bedste vært med lokal support

Internet side: whc.ca
Pris:
$ 3,89 (CAD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

WHC logo

Baseret i Montreal har Web Hosting Canada (WHC) været stærkt siden 2003. De kender hosting indefra og ud, og deres erfaring viser virkelig (MEGET pålidelig service)! De er en af ​​de få canadiske udbydere med servere på begge øst & West kyster for at levere hurtigere hastighed.

Ud over hosting og domæner tilbyder WHC SEO og e-mail marketing planer, som du kan prøve med gratis forsøg. Vi kunne også godt lide deres cloud-serverplaner … det tilbyder en næsten dedikeret servertypepræstation til en meget mere overkommelig pris.

De tilbyder døgnåben (!!) support via e-mail, telefon og chat & inkluderer ubegrænset diskplads. + De opkræver faktisk i CAD, yay!

Deres billigste plan starter først CAD 3,89 / måned (nedsat fra $ 5,99).

Support

WHC giver forskellige muligheder for support: 24/7 Live Chat, Telefon Support og Online Helpdesk. Support er tilgængelig på både fransk og engelsk!

Hastighed

WHC driver datacentre i både Vancouver og Montreal. Datacenteret vælges automatisk baseret på din placering. Hvis du har en canadisk virksomhed, er det godt at have dit websted, der er vært i Canada, godt til hurtighed og for krav til privatliv.

De bruger servere med solid-state drev (SSD’er), der ifølge virksomheden er 7 gange hurtigere end traditionelle mekaniske drev. De inkluderer også gratis websideacceleration ved hjælp af LiteSpeed-teknologi, som virkelig får dine WordPress-websteder til at flyve!

WHC tildeler 100% af en CPU-kerne’s ressourcer til din PRO-hosting-konto, + 1 GB hukommelse (RAM) og 5MB / s I / O. Gratis Cloudflare CDN er også inkluderet i alle planer.

Fordele:

 • HQ + servere i Canada
 • Meget overkommelig! (gebyrer i CAD)
 • Ubegrænset diskplads
 • Fantastisk præstation!
 • 24/7 tosproget support
 • Daglige sikkerhedskopier inkluderet

3. GreenGeeks – Mest grønt websted vært

Internet side: www.greengeeks.com
Pris:
$ 2,95 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

GreenGeeks logo

De har været i gang siden 08, og siden da har det lykkedes dem at blive så energieffektive, at de sætter sit energiforbrug tilbage 3 gange i nettet gennem vindenergi, hvilket er ganske fantastisk!

Som webhostingfirma, GreenGeeks er ekstremt pålidelig, har stærke servere ikke kun i Canada, men over hele verden. De tilbyder også ubegrænset diskplads på selv deres mest basale plan.

De har delt hostingplaner, forhandlerplaner og WordPress hostingplaner. Deres support er tilgængelig 24/7/365 og meget lydhør. Hvad vi virkelig kunne lide ved GreenGeeks er standardlisten over gratis funktioner, du får med hver hostingplan. Alt fra et gratis domænenavn, gratis SSL, gratis webstedsmigrering, gratis CDN-integration, til supersnabb SSD-opbevaring og et imponerende sikkerhedssystem for at holde alt kørende!

Tilføj dertil en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds.

Deres billigste plan starter først USD $ 2,95 / måned (nedsat fra $ 9,95).

Support

Virksomheden har en række muligheder for support: Knowledge Base, Live Chat, telefon support og e-mail / billet indsendelse. Live chat er tilgængelig 24/7/365. Mens telefonisk support er tilgængelig fra mandag til fre, fra 9 til 12, EST og lør-søn, fra 9 til 20, EST.

Hastighed

Når det gælder hastighed, tilbyder GreenGeeks dig flere datacentre at vælge imellem, så du kan finde en placering tættere på dit målmarked. De har datacentre i Toronto, CA, Amsterdam, NL, Chicago, USA og Phoenix, USA.

De bruger også solid-state drev (SSD’er) til hurtigere sidehastighedshastigheder i modsætning til traditionelle harddiske. Optimerede LiteSpeed ​​webservere bruges til hurtigere indlæsningshastigheder. Sammenlignet med NGINX og Apache er LiteSpeed ​​2x til 5x hurtigere. For yderligere strøm med hensyn til sidehastighed implementerede GreenGeeks en proprietær cacheteknologi kaldet PowerCacher. Denne eksklusive funktion giver dig hurtige indlæsningstider for applikation for forbedret brugeroplevelse.

Fordele:

 • Supergrønt!
 • Ubegrænset diskplads
 • 24/7 support
 • Stor sikkerhed
 • Let skalerbar

4. HostUpon – Bedste forhandler-webhost

Internet side: hostupon.ca
Pris:
$ 2,95 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

HostUpon-logo

Det, der sætter sig HostUpon bortset fra konkurrencen er bestemt deres forpligtelse til at have lokale canadiske salg og support! Som du kan forestille dig, gør det virkelig en forskel.

De har hostingplaner for den sædvanlige delte hosting (hvilket er, hvad de fleste mennesker har brug for), WordPress-hosting til en mere administreret løsning, VPS og dedikerede servere. Deres stiftere har været i branchen siden 1998, så de kender hosting-spillet ret godt, og det viser! Deres servere bruger SSD-drev, MariaDB til MySQL-ydeevne og LiteSpeed ​​med LSCache, som virkelig maksimerer ydelsen for WordPress-installationer.

Vi elsker virkelig deres forhandleropsætning og pakker, komplet med WHM kontrolpanel og meget konkurrencedygtige priser. Det inkluderer også en gratis migrationstjeneste og muligheden for at opsætte tilpassede navneservere!

Der tilføjes et meget hurtigt datacenter i Toronto (+ 3 i USA), ubegrænset diskplads, låst prisfastsættelse (så du betaler altid det samme, selvom priserne på webstedet stiger), og til sidst slår det meste af konkurrencen om priser … du er i gode hænder!

De tilbyder 3 hostingpakker, deres billigste plan starter kun USD $ 2,95 / mo (var $ 7,95 / mo).

Support

HostUpon giver forskellige muligheder for at få support. Disse inkluderer Knowledge Base, Network Status, Ticket Inmission, Online Live Chat og Telefonsupport. Live chat, telefonisk support og billetindgivelser er tilgængelige 24/7.

Hastighed

Performance Boosts er tilgængelige på deres dyrere planer. 80% CPU-ressourcer bruges i Business Unlimited-planen, og en fuld 100% CPU bruges til deres Premium Unlimited-plan. Den billigste plan tildeles 40% af en CPU-kerners ressourcer (hvilket er nok til de fleste små til mellemstore virksomheder eller blogs).

Garanteret hukommelse (RAM) er på 512 MB. Garanteret disk I / O er på 512 KB / s.

Fordele:

 • Ubegrænset diskplads
 • Canada-baseret support og salgsteam
 • Priserne er låst inde
 • Servere i Canada og i USA
 • Gratis domænenavn

5. WP Engine – Bedste styrede WordPress vært

Internet side: wpengine.com
Pris:
$ 35 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

WP Engine logo

Hvis du faktisk leder efter en administreret WordPress-hosting i super høj kvalitet til Canada, er WP Engine det, du har brug for! De er markedsledende, når det gælder hosting af WordPress-websteder, og med god grund (er dog en smule dyre). De har et internt specialbygget cachesystem, der tjener sider superhurtigt (kaldet EverCache), og kombineret med deres CDN er de det hurtigste WordPress-hostingfirma omkring!

Deres 24/7-support er åbenlyst specialiseret i WordPress, så de kan løse ethvert problem uden problemer. Desuden tager de også sig af alle WordPress-kerneopdateringer, så du ikke behøver at bekymre dig om det. Og når det er en større opdatering, tester de faktisk webstedet først, før de opdateres for at være sikre på, at intet går i stykker, top service. De har også live realtidstruseldetektering, blokerer aktivt DDOS-angreb, og de vil endda rette dit websted gratis, hvis det bliver hacket …

Alt ovenstående berettiger mere end prismærket! Interesseret i ro i sindet og kan spare budgettet?

Deres billigste plan starter kl USD $ 35 / måned.

Support

WPEngine leverer et ressourcecenter, dokumentation, løsningscenter, systemstatus, live chat, billetindgivelse og telefonstøtte for at få dig den hjælp, du har brug for. Ifølge virksomheden er deres supportteam tilgængeligt 24/7/365.

Gennemgangen af ​​WPEngines kundesupportsystem var blandet. I henhold til disse anmeldelser kender repræsentanterne ind og outs i deres hosting-pakke, især når det kommer til WordPress. De var i stand til at besvare komplicerede spørgsmål, der blev kastet mod dem. På den anden side anførte nogle anmeldelser, at det tog et gennemsnit på ca. 3 dage at få et svar fra dem, og at de ikke var i stand til at løse visse problemer.

Hastighed

Datacentre er tilgængelige i USA, Canada, England, Australien, Tyskland, Irland, Taiwan, Belgien og Japan. På den lyse side, hvis dit målmarked er placeret i Canada, kan du helt sikkert tilbyde dem hurtigere indlæsningshastigheder på websider på grund af deres nærhed til deres servere.

Gratis CDN-integration er inkluderet for at imødekomme et verdensomspændende kundegrundlag.

Fordele:

 • WP-eksperter
 • Højtydende servere
 • Meget specialiseret support
 • Fuldt styret

Ulemper:

 • Dyrt

6. HostGator – Webhost til god værdi

Internet side: www.hostgator.com
Pris:
 $ 2,75 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

HostGator-logo

HostGator, ligesom Bluehost og en masse andre webhosts, ejes af EIG, en webhostinggigant, der køber andre webhostingfirmaer. Normalt betyder dette et fald i støtteeffektivitet, fald i hastighed og et par andre problemer. HostGator ser ud til at have overvundet de fleste af disse og har fundet en meget god balance mellem omkostninger og værdi.

Bortset fra hostingplaner tilbyder de også ppc-, seo- og webdesigntjenester, som kan komme godt med, hvis du ikke kan finde et lokalt digitalt bureau, der kan hjælpe dig med din online markedsføring.

Hostgator har planer for delt hosting, cloud-hosting, WordPress-hosting, forhandler-hosting, VPS, dedikeret server, Windows-hosting og applikationshosting.

Når det er sagt, for de samme omkostninger, som du kunne gå med Web Hosting Canada, få servere i Canada og stor support … så medmindre du virkelig vil være vært hos HostGator, er der bedre muligheder.

Support

Support ydes på forskellige måder, f.eks. Gennem en supportportal, videotutorials, telefon, live chat og billetindgivelse. Alle disse supportmuligheder er tilgængelige døgnet rundt. Anmeldelser om HostGators support-system blev blandet. Mange mennesker var tilfredse med deres supportpersonale. Selvom nogle mennesker også blev forbandet, da repræsentanterne blev erklæret at være inhabil med virksomhedens produkter og tjenester.

Hastighed

HostGator tilbyder ikke meget, når det kommer til hastighed. De har ikke datacentre placeret i Canada, hvilket er en kæmper, hvis dit publikum er på det nævnte sted. Servere er placeret i Provo, Utah og Houston, Texas.

De har også installeret mod_cloudflare på tværs af dets delte servere og forhandlerservere. Igen gemmer dette Content Distribution Network (CDN) dine data som cache forskellige steder for hurtig adgang fra steder fjernt fra hoveddatacentret.

Fordele:

 • Billig
 • God pris / værdi balance

Ulemper:

 • Ingen servere i Canada
 • Generelt tjenester af mindre kvalitet

7. InMotion Hosting – Bedste forretnings-webhosting

Internet side: www.inmotionhosting.com
Pris:
6,39 $ (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

InMotion Hosting logo

InMotion Hosting er en anden veteran her, men de fokuserer mest på business hosting og løsninger, derved de højere omkostninger. De er ret gode, men de har ikke nogen datacentre i Canada … kombiner det med de højere omkostninger, ikke meget grund til at gå med dem.

De har 5 hostingtyper på tilbud: Delt hosting, WordPress hosting, VPS, dedikerede servere og forhandlerhosting. Bortset fra disse tilbyder de også webdesigntjenester, hvis du har brug for det … og de understøtter mest populære CMS’er og e-handelsplatforme, + moodle (læringsplatform / kursusstyringssystem).

Hvad vi kan lide ved dem er deres måde at give tilbage til samfundet på. De tilbyder 50% rabatter for studerende, og deres datacentre er temmelig miljøvenlige.

Support

24/7 Premier Support er tilgængelig for alle hostingplaner og udføres via telefon, e-mail og live chat. Onlinetutorials og et samfundsbaseret spørgsmål&A er også tilgængelig. Anmeldelser er for det meste positive, når det kommer til deres kundesupportsystem. Deres kunder oplyste, at de har hurtige responstider, og deres repræsentanter er kyndige, når det gælder løsning af både lette og komplekse problemer.

Hastighed

SSD’er bruges med dens unikke processer, der får dit websted til at indlæse hurtigere i modsætning til at bruge traditionelle mekaniske drev. De har maksimale hastighedszoner på både øst- og vestkystene i USA (ikke Canada). Disse er specifikt placeret i Los Angeles, Californien og Herndon, Virginia.

Selvom lagring og båndbredde er ubegrænset, er CPU, RAM og andre faktorer, der kan påvirke ydeevnen på dit websted, ikke afsløret. Du har muligvis ubegrænset båndbredde, men hvis du når din hukommelse og CPU’s grænse, er du muligvis ikke i stand til at rumme alle seere, der prøver at få adgang til dit websted.

Fordele:

 • Tjenester i høj kvalitet
 • Masser af muligheder
 • God support til apps / CMS’er

Ulemper:

 • Dyrt
 • Ingen servere i Canada

8. Cloudways – Bedste Cloud Hosting

Internet side: www.cloudways.com
Pris:
$ 10 (USD)
Diskplads: 25 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Cloudways logo

Cloudways er et andet dyr, det bruger andre virksomheds rå servere og giver dig mulighed for at distribuere, administrere og overvåge apps med høj ydeevne og websteder på disse servere og skære den sædvanlige webhosting-middelmand ud. Hvis du endda er lidt teknisk, kan dette spare dig for en masse penge.

Funktioner inkluderer gratis ssl, gratis webstedsmigrering og muligheden for at installere så mange apps, som du ønsker.

Hvis du specifikt leder efter denne type cloud-hosting, er Cloudways vejen at gå, fleksibiliteten, de tilbyder, er ud over din hverdagslige delte hosting-udbyder. Og de er ret lette at skalere, da dit websted har brug for flere serverressourcer.

Deres partnere inkluderer Linode, Amazon AWS, Vultr, Digital Ocean, Stackpatch og Google Cloud Platform.

Support

Cloudways giver dig forskellige muligheder for support, herunder Knowledge Base, Ticket Inmission, Live Chat, Platform Status Page og Online Fill-Up Forms. Gennem udfyldningsformularerne kan du anmode om et opkald, forhøre dig om salg og blive partner.

Deres anmeldelser er fremragende. De fleste anmeldelser oplyste, at deres kundesupportsystem var meget hurtigt og hurtigt. Repræsentanter ved hvad de skal gøre for at løse både lette og komplicerede problemer. Generelt var kunderne tilfredse med deres kundesupport service.

Hastighed

Med deres billigste plan leveres hukommelse (RAM) på 1 GB. Servere er baseret på solid-state drev til hurtigere indlæsningshastigheder sammenlignet med traditionelle mekaniske drev. Servere er også PHP 7 klar. PHP 7 er i øjeblikket valg af webudviklere, der giver overlegen og hurtigere ydelse af websteder og applikationer sammenlignet med PHP 5.6. CloudwaysCDN giver også mulighed for hurtigere indlæsningshastigheder på websteder overalt i verden, da data cachelagres flere steder i verden.

De har optimeret stabler med avanceret cache som Memcached, Carnish og Redis til hurtige svar. Hurtige hostinghastigheder for WordPress og Magento er også tilgængelige på grund af henholdsvis deres Breeze-cache og Full Page-cache. Desuden har de i øjeblikket 60 datacentre over hele verden, som du kan vælge imellem. Vigtigere er det, at de har et datacenter i Toronto, Canada, der giver dig mulighed for at præcisere det canadiske målmarked og give dem hurtige lastehastigheder.

Fordele:

 • Super skalerbar
 • Prisbillig skyhosting
 • Flere cloud-udbydere

Ulemper:

 • Dyrere end delt hosting
 • Mere teknisk viden kræves

9. Dreamhost – Great Business Web Hosting

Internet side: www.dreamhost.com
Pris:
$ 7,95 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

DreamHost logo

Dreamhost har et rigtig godt omdømme og med god grund. Alle hostingprodukter er solide, deres support på punkt og deres server pæn og hurtig. De outsource heller ikke support, som altid er en stor gevinst i vores bog. Brugervenlighed er en anden ting, Dreamhost er kendt for, da de har tilpasset et kontrolpanel til deres kunder… det er meget brugervenligt.

Med hensyn til hostingløsninger tilbyder de delt hosting, WordPress-hosting, cloud-hosting, VPS og dedikeret hosting. De har også en temmelig pæn webstedsbygger, der sparer dig omkostninger ved at ansætte en webdesigner, afhængigt af hvor grundlæggende dine designbehov selvfølgelig er.

De eneste ulemper ville være manglen på datacentre i Canada og omkostningerne… som du skal forudbetale i 3 år, hvis du vil have den billigste pris. Det er ikke ideelt.

Support

Forskellige muligheder for support stilles til rådighed af DreamHost gennem en Knowledge Base, Forum, System Status Page, Online Live Chat, E-mail support og Ticket Inmission. De sidste tre former for support er tilgængelige 24/7. De har ingen telefonisk support i øjeblikket.

Anmeldelser af deres kundesupportsystem er fantastiske. De indsamlede positive anmeldelser med deres hjælpsomme og kyndige repræsentanter. Det tager mindre end et minut at komme til en repræsentant for at tale med dig på live chat. Og det er det ikke. De var også i stand til at give nyttige links til at hjælpe med at løse problemet.

Hastighed

DreamHost bruger solid-state drev (SSD’er) i modsætning til traditionelle mekaniske drev. Når du bruger førstnævnte, indlæses dit websted hurtigere sammenlignet med at bruge sidstnævnte. Datacentre er ikke tilgængelige i Canada. De er beliggende i Ashburn, Viriginia, Portland, Oregon, Irvine, Californien og Los Angeles, Californien.

Virksomheden tilbyder ikke meget, når det gælder at fremskynde dit websted. Du skal selv udføre den manuelle finjustering for at få dit websted til at indlæse hurtigere.

Fordele:

 • Godt ry
 • Kvalitetstjenester
 • In-house support

Ulemper:

 • Dyrere
 • Ingen servere i Canada

10. Bluehost – Solid erfaren vært

Internet side: www.bluehost.com
Pris:
$ 3,95 (USD)
Diskplads: 50 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Bluehost logo

Bluehost er en anden EIG-ejet webhost. De har bestemt gennemgået en ujævn patch i et par år, men de ser ud til at arbejde hårdt på at rydde op i deres image og være vært for produkter. Samlet set er de temmelig pålidelige og har bestemt erfaringerne bag dem for at bevise for verden, at de er en styrke, der skal regnes med. De er vært for MANGE sider, vi bliver nødt til at revurdere dem snart for at se, om vi kan sprænge dem på vores liste.

De tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds med deres tjenester. Hvad angår hosting-planer, tilbyder de delt hosting, cloud-hosting, dedikeret hosting, WordPress-hosting og VPS. Der er dog ingen servere i Canada.

Support

BlueHost giver dig en videnbase, videotutorials, live chat, billetindgivelse og telefonisk support. De er tilgængelige døgnet rundt. Anmeldelser vedrørende BlueHost ‘kundesupporttjeneste var for det meste negative. Det tager lang tid for dem at fejlfinde endda enkle problemer. De er smerteligt langsomme, når det kommer til at besvare spørgsmål, og det ser ud til, at deres kundesupportrepræsentanter er outsourcet til andre lande, der taler engelsk som et andet sprog.

Hastighed

Ydeevne (inklusive hastighed) af deres billigste Shared Hosting-plan afsløres. Det hedder kun, at den nævnte plan har “Standard” -ydelse. Ifølge deres supportrepræsentant betyder Standard Performance, at du får 25 GB RAM, og dit websted indlæses inden for 2-3 sekunder.

Efter undersøgelse af deres videnbase kan du have mere CPU, hukommelse og ressourcer til USD 25,99 pr. Måned. Deres Pro-pakke er imidlertid mærket som “High Performance”, hvor den har 80% færre konti pr. Server, som giver den mulighed for at bruge flere ressourcer pr. Konto. Med denne pakke kommer øget hastighed og kraft på grund af færre brugere. Datacentre er placeret i Utah, USA. Desværre er der ikke datacentre i Canada.

Fordele:

 • Erfarne
 • Konkurrencedygtige priser
 • Anstændigt for WordPress-websteder

Ulemper:

 • Rocky omdømme
 • Ingen servere i Canada

11. Dynamisk hosting

Internet side: www.dynamichosting.ca
Pris:
$ 3,95 (CAD)
Diskplads: 5 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Dynamisk hosting-logo

De har været i branchen siden 1999 og kører nu på 100% vedvarende energi, de ved, at hosting er udvendigt og det viser kvaliteten af ​​deres tjenester!

Mens deres side hovedsageligt reklamerer for styret WordPress-hosting i høj kvalitet (som inkluderer CloudFlare PRO gratis, meget imponerende), tilbyder de også delt hosting til en virkelig overkommelig pris. Det, vi kan lide ved dem, er de funktioner, der leveres med endda deres mest basale plan.

De inkluderer gratis SSL, automatiserede sikkerhedskopier og automatiserede malware-scanninger for at forhindre hacks. De tilbyder også gratis migration, så du ikke behøver at bekymre dig om at betale nogen for at flytte dit websted til deres hosting.

Support

Virksomheden leverer forskellige muligheder for support. Disse inkluderer Live Chat, Knowledge Base, Support Billetter og 24/7 gratis callcenter. Du får en opfølgning inden for en time (eller mindre) med deres supportbilletter. Deres telefonstøtte har ikke ventetider, der får dig til at kramme. De fleste anmeldelser attesterer denne garanti fra det nævnte firma ved at give dem fremragende vurderinger på anmeldelser. Ifølge kunderne har de den bedste værdi for pengene, og support blev leveret hurtigt.

Hastighed

Når det kommer til hastighed og ydeevne, tilbyder Dynamic Hosting en række funktioner. De bruger solid state drev, der er hurtigere end traditionelle mekaniske drev. De er også klar til PHP 7, og de implementerer HTTP / 2. Begge disse svarer til hurtigere indlæsningshastigheder på websteder.

Cloudflare CDN gives gratis og er indbygget i hosting-kontrolpanelet. Hvis du er i Canada, vil du drage fordel af deres datacentre beliggende i Halifax og Calgary.

Fordele:

 • Fantastisk administreret WordPress-hostingudbyder
 • Masser af gratis funktioner
 • Servere i Canada

Ulemper:

 • For delt hosting er der bedre muligheder derude.

12. Cirrus Hosting

Internet side: www.cirrushosting.com
Pris:
$ 3
Diskplads: 50 GB
Support: Telefon, billetter

Cirrus Tech-logo

De er overkommelige, tilbyder masser af diskplads og har servere i Toronto. De startede i 1999, så har bestemt den nødvendige erfaring til at drive et anstændigt webhostingfirma. De er nu vært for over 15000 websteder og tilbyder alle de grundlæggende funktioner som gratis SSL og 1-klik WordPress-installatører. De tilbyder også et gratis domænenavn, som du kan bruge til din hosting, hvilket er meget praktisk for folk, der ønsker at have alt på ét sted.

Bortset fra den sædvanlige delte hosting, WP-hosting, cloud-hosting og dedikerede servere, tilbyder de også Sharepoint-hosting, som vi ikke ser ofte. Cirrus har også en webdesigntjeneste, hvis du har brug for den.

Support

Cirrus giver dig forskellige muligheder for at få den hjælp, du har brug for: Billetindgivelse, Knowledge Base, telefonstøtte og online live chat. De sidste to supportmuligheder er tilgængelige 24/7. Deres supporttjeneste fik blandede anmeldelser. Nogle kunder var meget tilfredse med deres service og oplyste, at de var meget hurtige til at svare. Andre var imidlertid utilfredse med deres supportrepræsentanter og sagde, at det endda tog dem mere end 3 dage at svare på supportbilletter.

Hastighed

Leder du efter datacentre i Canada til at imødekomme landets publikum? Cirrus Hosting beskæftiger 3 datacentre i Toronto-området. Selvom de har datacentre i Canada, anvender de ikke mange funktioner til øget webstedshastighed. PHP 7 understøttes, hvilket betyder hurtigere indlæsningshastigheder for dit websted sammenlignet med PHP 5.6. Cloudflare CDN, LiteSpeed-servere og andre cache-funktioner er ikke inkluderet i deres delte hosting-pakker.

Fordele:

 • Erfarne
 • Meget overkommelig
 • Servere i Canada

Ulemper:

 • For den billigste pris skal du betale 3 år på én gang

13. SiteGround

Internet side: www.siteground.com
Pris:
$ 3,95 (USD)
Diskplads: 10 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

SiteGround logo

Dette er en af ​​vores all-time favorit USA-baserede hostingfirmaer, de har magtfulde servere over hele verden (dog ingen i Canada), og førsteklasses support. SiteGround er en af ​​de hurtigst voksende værter omkring og med god grund! Deres fokus på sikkerhed, support og brugervenlighed er ret imponerende. De udviklede endda interne sikkerhedssystemer til løbende at overvåge og handle på potentielle sikkerhedsspørgsmål.

De kommer også anbefalet til WordPress af WordPress (hvilket er ret sjældent! De kan selvfølgelig tackle enhver CMS, du kaster på dem).

SiteGround har 3 hostingplaner, deres mest overkommelige plan starter kl USD 3,95 / md (67% rabat på den sædvanlige pris)!

Support

SiteGround giver forskellige muligheder for support, herunder Knowledge Base, selvstudier, live chat, telefon og billetsupport. Ifølge virksomheden hjælper Telefon og Live Chat Support dig med at få øjeblikkelige svar, mens billetterne ville tage 10 minutter.

Kundeanmeldelser af deres supportsystem var forbløffende positive. De fleste kunder sagde, at repræsentanter var meget høflige og hjælpsomme. De opnåede en høj bedømmelse blandt online kundeanmeldere. Hurra for SiteGround!

Hastighed

Når det kommer til hastighed, har SiteGround meget at tilbyde. De leverer SSD’er til hurtigere indlæsningshastigheder på websteder sammenlignet med traditionelle drev. De har også et specialbygget cache-plugin kaldet SuperCacher til endnu hurtigere indlæsningshastigheder.

Virksomhedens datacentre er placeret i USA, UK, NL og SG. Selvom der ikke er nogen datacentre i Canada, kompenserer SiteGround det med Free Cloudflare-integration.

Fordele:

 • Gratis SSL
 • Anbefalet af WordPress
 • Højtydende servere
 • Let skalerbar

14. StableHost

Internet side: www.stablehost.com
Pris:
$ 3,50 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, billetter

StableHost-logo

Stabil er dog generelt en anstændig vært, men ingen servere i Canada. De tilbyder alle de samme funktioner som de fleste andre værter, med undtagelse af deres samlet hosting-teknologi … det øger den generelle ydelse og skalerbarhed med mindre nedetid.

De har en masse hostingindstillinger: Delt hosting, WordPress-hosting, VPS, forhandler, Enterprise-hosting, Ubegrænset hosting. StableHost har også en pæn webstedsbygger til at få dit websted op og køre så hurtigt som muligt, det har nogle gode designs og en let drag-n-drop-builder.

Et godt valg, hvis du ønsker at målrette mod et USA-baseret marked.

Support

StableHost leverer telefonstøtte, online live chat, vidensbase, ofte stillede spørgsmål og side om systemstatus, så du får den hjælp, du har brug for. Deres tekniske team er tilgængeligt 24/7. På den anden side er deres salgs- og faktureringsteam tilgængelige 7 dage om ugen fra 9:00 til 17:00 (MST). Når det kommer til anmeldelser, indsamlede de blandede følelser. Nogle erklærede, at deres service var meget dårlig. Selvom andre var tilfredse med deres tilbud og deres supportteam.

Hastighed

Når det kommer til hastighed, giver den billigste plan dig 1 fuld CPU-kerne. Jo større antal CPU-kerner, desto hurtigere er webstedet. De har tilpassede versioner af LiteSpeed, PHP og MySQL, hvilket gør dit websted hurtig, uanset antallet af besøgende. Solid state-drev bruges til at gøre dit webstedshastighed hurtigere sammenlignet med dem, der bruger traditionelle mekaniske drev. De har ikke servere i Canada. Selvom de har flere datacenterplaceringer i Phoenix og Chicago, USA, Amsterdam, Holland, Singapore og Sverige, Stockholm.

Fordele:

 • Tjenester i høj kvalitet
 • Cool site-builder
 • Clustered hosting tech for øget ydelse

Ulemper:

 • Ingen servere i Canada

15. Site5

Internet side: www.site5.com
Pris:
$ 6,95 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Live chat

Site5 logo

Site5 tilbyder også en anstændig service, men når man ser på pris-punktet, er værdipropositionen ikke rigtig der, da der er bedre værter derude, der er mere overkommelige. Deres hovedserver er også i USA, så det ville ikke være godt for canadiske websteder.

De har gratis migrering af websteder, sikkerhedskopier af gendannelse og en 45-dages pengene-tilbage-garanti. Deres hosting-muligheder inkluderer delt hosting, forhandler-hosting og en fuldt styret VPS.

Support

Site5 Hosting tilbyder forskellige muligheder for support. Disse inkluderer Knowledge Base, Q&En platform, e-mail support og live chat. Ulempen med dette er, at de ikke har telefonisk support. E-mail support og online live chat er dog tilgængelig 24/7. Desværre var de fleste af deres kundesupportanmeldelser negative. Det tager kun et par minutter at komme til en repræsentant, men det tager ca. 5 til 10 minutter, før de besvarer spørgsmål. Nogle erklærede endda, at flere support sessioner var nødvendige bare for at løse et enkelt problem.

Hastighed

Site5 har flere datacenterplaceringer i Europa (Storbritannien, Holland, Frankrig og Rumænien), Nordamerika (USA og Canada), Sydamerika (Sau Paolo, Brasilien og Joao Pessoa) og Asien (Kina og Singapore). Det er en god ting, hvis du er målrettet mod markedet i Canada, fordi de har et datacenter på det sted.

Når det kommer til ressourcer, erklærede virksomheden, at de leverer mere end nok CPU og RAM til at behage den “gennemsnitlige” webhostekunde. Kunderne ser et højt præstationsniveau, da de undgår at sælge en enkelt services tjenester. Gratis Cloudflare CDN-, LiteSpeed- eller MariaDB-servere og andre cache-funktioner annonceres ikke på deres websted.

Fordele:

 • Kvalitetshosting
 • Ubegrænset diskplads
 • 45-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper:

 • For dyrt
 • Ingen servere i Canada

Webhosting Canada-anmeldelser: Hvorfor vi gør det

Som et digitalt bureau får vi MEGET spørgsmål om webhosting. Folk ønsker at vide, hvilken webhost der er bedst til deres specifikke mål (kan være et normalt forretningssted eller fotograf, lille blogger osv.), Eller hvor man kan finde en anstændig sammenligning, der gennemgår de bedste webhostingudbydere til Canada. Størstedelen har problemer med at identificere, hvilke webhosts der faktisk er pengene værd, giver det mest penge for deres penge. Så for at spare os selv tid på at besvare disse spørgsmål gang på gang besluttede vi at lægge en god del af tiden på at skabe en ressource, der giver mange af de svar, folk leder efter … og så denne guide blev født!

Canadisk webhostetelefon

Top webhostingtjenester til Canada: Forskningen

Uanset om du er i færd med en web-re-design, komplet re-brand eller bare prøver at skubbe et nyt sted live, vil du uundgåeligt støde på et par blokkeere. At få dit websted op og køre, som du ønsker det, kan være utroligt givende, men der er meget hårdt arbejde, du skal bruge på vejen mod at komme dertil. Ud over at få dit websted designet og bygget (ved hjælp af en brugerdefineret CMS, eller et almindeligt websted som WordPress), skal du også beslutte, hvor og hvordan du vil have det.

web hosting forskning

Hvad denne beslutning indebærer er at vælge mellem de forskellige (billige) webhostingfirmaer & hostingtyper tilgængelige til hosting af et websted i Canada. Der er mange forskellige hosting-pakker, der svæver rundt for dig at vælge imellem, men for at tage et valg, der bedst er til gavn for dig, dit websted (uanset om det er en blog, e-handelswebsted eller et generelt forretningssted), og dets brugere, du bliver nødt til at forstå forskellene mellem de forskellige typer hosting du muligvis støder på under din søgning. For at hjælpe dig i den episke søgen har vi listet de forskellige hostingtyper nedenfor, og hvilke funktioner du skal kigge efter.

Typer af webhosting i Canada

Delt hosting

Delt hosting er en af ​​de mest populære webhostingtyper til mindre store websteder og projekter, som det er klassificeret som billig webhosting. Nogle mindre projekter inkluderer lokale virksomheder, blogs, personlige websteder med mere. Dette er websteder, der ikke er beregnet til at se superhøje trafikmængder, og derfor ikke behøver at være i stand til at understøtte sådanne mængder. Den måde, denne billige webhostetype fungerer på, er af en udbyder, der tilbyder plads på den samme server til flere forskellige brugere. Dette giver mange begrænsninger, men begrænsningerne påvirker ikke de fleste mindre websteder, hvilket gør det til et fremragende valg for disse typer bestræbelser. En anden fordel ved denne webhostingtype er den lavere pris, det kommer med for køberen. De fleste billige værter tilbyder også overkommelige planer for både Linux-hosting & Windows-hosting (og de mest almindelige programmeringssprog som MySQL, Java, PHP osv.). Størstedelen af ​​delte hostingudbydere har også 1-klik-installationsprogrammer til WordPress, Joomla, Drupal og andre CMS’er. Dette er bestemt den bedste webhosting for små virksomheder.

VPS Hosting

Denne hostingtype giver dig adgang til en virtuel privat server. VPS-hosting har meget til fælles med delt hosting, men kommer med færre begrænsninger og mere frihed, når det kommer til deres serverplads. Det perfekte midtpunkt mellem billig delt hosting og dyre dedikeret serverhosting, VPS-hosting giver dig en del af en serverplads adskilt fra resten af ​​serverpladsen, som andre brugere vil bruge, så du kan bruge din serverplads upåvirket af andre brugers websteder. En overkommelig webhosteløsning, der giver mere fleksibilitet end delt hosting, VPS-hosting er en populær mulighed for webhosting i Canada, og bruges normalt også til at være vært for spilservere (fantastisk til hosting af Minecraft).

Dedikeret serverhosting

Har du et større websted, som du leder efter en web hosting-løsning til? I så fald kan dedikeret serverhosting være det ideelle valg for dig. Ved at give brugeren adgang til en hel server alt for sig selv, er dette en webhosting-option, der oftest vælges af langt større websteder, der gemmer en masse information og genererer en meget højere mængde trafik. Websteder som fast ejendomskataloger, store e-handelswebsteder og meget mere kan muligvis gøre brugeren af ​​en dedikeret server-hostingplan for at få deres websted kørt og give deres brugere den glateste oplevelse fra deres højtydende websted.

Cloud Hosting

Cloud hosting er steget betydeligt i popularitet i de senere år på grund af dets fleksibilitet og alsidighed. Cloud-hosting gør det nemt for sine brugere at opskalere eller nedbringe mulighederne på deres websted og tilgængeligheden af ​​de ressourcer, de modtager. Fordi det er ideelt til både store og små websteder, og fordi det også er en meget sikrere webhostemetode, da den er afhængig af flere maskiner snarere end kun én, tilbyder cloud-hosting mange fordele for sine brugere.

Forhandler-hosting

Forhandlerhosting henviser til en type webhosting, hvor en webudvikler køber en betydelig mængde serverplads for at videresælge til deres klienter, som de udvikler websteder til. Dette er ideelt for kunder, der har en webudvikler, der tager sig af deres websted for dem, da det giver udvikleren mere kontrol for at være i stand til at sikre, at webstedet fungerer, som det skal. Hvis du arbejder med en webudvikler, skal du se, om de havde en webhosteløsning i tankerne til det websted, de opretter til dig, f.eks. Forhandlerhosting.

Webhosting Canada: Sådan finder du den bedste service?

Når det kommer til webhosting i Canada, er der en masse typer webhosting, du kan vælge imellem, før du kan få dit websted i gang. Det er dog desværre ikke den sidste hårde beslutning, du bliver nødt til at tage. Når du har bestemt den webhostetype, der passer til dine behov, skal du begynde at sammenligne specifikke funktioner. Btw har vi også udført denne undersøgelse for australske webhostingudbydere, New Zealand webhosting, webhosting i Singapore, UK webhosting, billig webhosting Indien, top webhosting (samlet), & endda webhosting Irland.

finde en canadisk webhost

Når du sammenligner de mange udbydere af webhosting, du kan tilmelde dig online, er her nogle af de faktorer, du vil overveje:

Serverplacering

serverplaceringskortTro det eller ej, den fysiske placering af serveren har indflydelse på belastningstiderne på dit websted. Jo tættere serveren er geografisk for brugerne, der prøver at få adgang til dit websted, desto hurtigere vil de kunne bruge det. Hvis den nærmeste server til dig eller de brugere, du forventer at forsøge at få adgang til dit websted, er en markant underpowered, er det dog bedst at finde den nærmeste til dig, der har en rimelig mængde ressourcer og pålidelighed.

Kort sagt, så længe serveren er tæt på, eller i Canada (og det er en anstændig server), har du det godt! Det betyder virkelig ikke noget, hvis du leder efter byspecifikke tjenester som webhosting i Toronto, Montreal eller Vancouver … hastighedsforskellen vil være ubetydelig.

Opbevaring

Den sidste ting, du ønsker, er at tilmelde dig en webhostingudbyder og finde ud af, at den ikke tilbyder dig den lagerplads, som dit websted kræver. Dette gælder især, hvis du sigter mod at køre et e-handelssted. Tjek den lagerplads, som en udbyder tilbyder med den plan, du ser på at tilmelde dig, før du forpligter dig til noget, for at sikre, at det er i overensstemmelse med dit websteds behov.

Uptime

Det er vigtigt, at dit websted er tilgængeligt for dine brugere på alle tidspunkter af dagen og natten – det er alt, hvad du betaler for. For at opnå det stræber webudbydere om at tilbyde den bedst mulig oppetidstatistik. Vi begyndte at spore både samlet oppetid og responstider for de største hostingudbydere på vores webstedsstatusside. Slå nogle kundevurderinger om den udbyder, du overvejer at finde den rigtige oplevelse, som andre har fået fra deres tjenester i betragtning af oppetid.

Hastighed

Bortset fra serverens faktiske placering, har den måde, webhosts konfigurerer deres servere også en enorm indflydelse på indlæsningshastigheder.

websteds hastighedstest

Faktorer, der påvirker den samlede ydelse og hastighed, er de tildelte CPU-ressourcer og hukommelse, som hver konto får, hvor mange websteder en vært tillader pr. Server, hvordan deres server stack ser ud med hensyn til PHP (PHP 7+ er et must i disse dage), serversiden cache og meget mere (se vores SiteGround vs HostGator-sammenligning for et eksempel på, hvor meget indlæsningstider der kan variere, når du har en ordentlig serverkonfiguration). Terminologien er måske en smule for teknisk, men de vigtigste ting at kigge efter ville være CPU- og hukommelsesressourcetildeling + tilladte domæner pr. Server.

At have et hurtigt websted er også vigtigt til SEO-formål, da Google har sagt, at det er en af ​​deres rankingfaktorer!

CDN (Content Delivery Network)

CDN

Et CDN er et massivt netværk af servere overalt i verden, der bærer en cache-version af dit websted, den vigtigste grund til at have et CDN knyttet til dit websted er at maksimere indlæsningshastigheder, uanset hvor de besøgende kommer fra. For eksempel: Hvis en besøgende fra Frankrig vil gennemse stedet, vil den nærmeste server eller node til det sted tjene webstedet i stedet for at serveren i Canada udfører alt arbejde. Andre fordele ved at have et CDN inkluderer beskyttelse mod DDOS-angreb og reducering af dine originalserveres ressourcebelastning.

En masse webhostere har mulighed for at integrere ganske problemfrit med CloudFlare, der tilbyder et gratis CDN. Absolut noget værd at tjekke ud.

SSL-certifikater

SSL står for Secure Socket Layer, det er “s” i https, også synligt gennem hængelåsen i de fleste moderne browsere, hvilket viser, at det websted, du besøger, er sikkert. SSL-certifikater bruges til at kryptere overførsel af data mellem dit websted og de besøgende. På det tidspunkt, hvor dette skrives, er det et absolut must for ethvert websted at have et SSL-certifikat (ikke kun e-handelsbutikker). Det får browsere til at stole på dit websted, hvilket gør det mere sandsynligt at købe noget, hvis det er målet med dit websted. En god canadisk webhost skal tilbyde gratis SSL-certifikater. Faktisk, i det øjeblik vi ser en hostingudbyder, der opkræver penge for et grundlæggende SSL-certifikat, tager deres samlede score et massivt dyk. Der er også forskellige typer SSL-certifikater, såsom udvidet validering (EV SSL), organisation valideret (OV SSL) og domæne valideret (DV SSL). DV SSL er den grundlæggende version.

Support

Support er et væsentligt element i enhver service, hvad enten det drejer sig om webhosting eller ej. Webhosting er dog noget, der kan blive ekstremt vanskeligt, hvis du ikke er velkyndig og erfaren på dette område, hvilket gør support endnu mere vigtig. Du skal altid sikre dig, at enhver udbyder, du tilmelder dig, tilbyder live chat og telefonsupport til klienter, og du vil måske endda holde øje med 24/7 support, så du kan få hjælp, når du har brug for det.

Backups

Du vil sikre dig, at de oplysninger, du opbevarer på dit websted, altid er sikre og sikre. Derfor er sikkerhedskopier kritiske.

web vært for sikkerhedskopier

De fleste webudbydere sikkerhedskopierer jævnligt dine oplysninger og gemmer dem for dig, så det er klogt at se på, hvor ofte de gør dette, og hvordan de gør for at gendanne dine data, hvis der skulle opstå behov. Kontroller også, hvor meget det vil koste at geninstallere en ældre version af dit websted, nogle gange er det gratis, andre gange er det ikke.

båndbredde

Båndbredden på dit websted har meget at gøre med, hvordan det fungerer. Uanset om dit websted er lille eller stor, vil du sikre dig, at den har adgang til de ressourcer, den har brug for, for at give den bedst mulige brugeroplevelse. Slå den båndbredde op, som dit websted tildeles med den udbyder, du overvejer at sikre, at den er tilstrækkelig.

Antal tilladte domæner / websteder

Slå op, hvor mange domæner den udbyder, du overvejer, giver dig mulighed for at være vært på den serverplads, du betaler for. Uanset om du tror, ​​du vil være vært for mere end et websted eller ej, er det altid godt at have friheden til det, hvis du beslutter dig for i fremtiden.

Og det er det, det kan virke overvældende at dække hvert eneste punkt, men bare tage det et skridt ad gangen. Måske endda oprette et regneark og logge alle specifikationer for de bedste canadiske webhostingfirmaer, så du har et let overblik.

ELLER

Bedste domæne-hosting til Canada

Inden vi går ind i det, lad os rydde op, mens mange mennesker kigger efter og spørger efter de bedste domænehostingstjenester, er domænehosting ikke en ting. Udtrykket er en kombination af “domænenavn” og “webhosting”. Hvad de fleste mener med domænehosting, er generelt opsætningen af ​​et websted, og det er url eller domænenavn.

Da vi allerede har gennemgået vores valg af de bedste webhostingtjenester til Canada, taler vi om de bedste domæneregistratorer fra nu af.

Hvad er et domænenavn?

Domænenavne er de alfanumeriske aliaser, der bruges til at få adgang til websteder. Uden domænenavne ville det kun være muligt at få adgang til websteder ved at indtaste deres IP-adresser i browserbjælken (eksempel: 192.168.2.10). Heldigvis for os blev domænenavne opfundet til at erstatte IP-adresser og gøre det meget lettere at surfe på nettet. Så for eksempel: 192.168.2.10 kunne blive Google.com, hvor fantastisk er det ikke. Dette betyder, at uanset domænenavn, du køber, navnet faktisk er en maske til den underliggende IP-adresse.

Hvad er domæneregistratorer og -registre?

Domæneregistratorer er virksomheder, der har tilladelse til at administrere reservationen af ​​internetdomænenavne og tildele IP-adresser til disse domænenavne. Registratorer skal være akkrediteret af et generisk register på topniveau domæne (gTLD) eller et landekode topniveau domæne (ccTLD) register. Registreringer er virksomheder på topniveau, der skal delegere salget af domæneregistreringer. Hver gang et domænenavn sælges til en kunde, skal registratoren underrette registreringsdatabasen for at reservere domænenavnet (og MEGET af dem sælges hver eneste dag, bare tjek den internetforbrugsstatistikressource, vi har oprettet til nogle vanvittige numre).

domæneregistratorer

En masse værter er også forhandlere af domæneregistratorer, hvilket betyder, at du kan tilmelde dig webhosting og få et domænenavn fra det samme firma, hvilket gør det meget nemt at oprette dit websted.

Oprettelse af dit websted: Peger dit domænenavn til din canadiske webhostingstjeneste

Når du har købt et domænenavn og tilmeldt dig en webhostepakke (du måske endda allerede har installeret WordPress eller et andet CMS på serveren), er det næste trin at pege dit domænenavn til din webhost og begynde at opbygge dit websted.

Hvis du købte både domænenavnet og webhosting fra den samme udbyder, ville de have gjort det automatisk, og du skulle være god til at gå. HostPapa kan for eksempel gøre dette for dig.

Hvis du købte dit domænenavn fra en separat domænenavnsregistrator som Namecheap, skal du logge ind på din konto der og kigge efter DNS- eller navneservere. Navneservere er servere, der ejes af din webhost og bruges til at administrere de domænenavne, der er knyttet til webhostens kunder.

opdatering af navneservere

Sådan opdateres dine navneservere:

 1. Find navnene på din webhost (eksempel: ns1.blahost.com, ns2.blahost.com). Du kan bede din vært om disse, eller nogle gange kan du finde dem på siden, når du logger ind på din cPanel.
 2. Kopier navneservere
 3. Log ind på din registrator-konto og naviger til indstillingerne for DNS eller Navneservere
 4. Indsæt navneservere i navneserverfelterne, og tryk på “opdatering” eller “gjort” (eller “gem”)
 5. Vent et par timer, tjek din websteds URL, og webstedet skal være live (hvis du har installeret et CMS som WordPress).

Og det er det for denne guide, håber, at det hjalp!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map