Bedste Web Hosting Australien for 2020

Som et australsk webbureau har vi været rundt om blokken et par gange, når det kommer til webhostingudbydere.


I løbet af de sidste 5 til 10 år har vi købt en masse webhostingkonti, delvist til at være vært for vores klienter (hvoraf de fleste er australske) og delvist til vores egen personlige & side-projekter (vi kan godt lide at eksperimentere ��).

Vi gennemgik alle vores konti (30+ udbydere), analyserede, hvilke webhosts der fungerer godt for Australien (ved hjælp af live tracking), og hvilke der ikke er (og hvorfor). Vi byggede derefter denne massive anmeldelse & sammenligningsside for at dele, hvad vi fandt, nyd!

For hurtig reference finder du vores top 3 nedenfor!

WebhostingfirmaRatingPris / moDisk SpaceServers i eller i nærheden af ​​AUFeaturesReviewsWebsite
HostpapaAUD $ 2,95 (eksklusiv rabat – nede fra $ 8,99)100 GB
 • overkommelige
 • 100 GB diskplads
 • God support
 • USA-baserede servere, så det kan være nødvendigt med et CDN for at fremskynde indlæsningstider
HostPapa anmeldelse
siteground2AUD $ 4,95 (nedsat fra $ 14,95)10 GB
 • Let at bruge
 • Hurtige servere
 • Stor 24/7 support!
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Fornyelsesomkostninger er ret høje
SiteGround-gennemgang
A2HostingLogoUSD 3,92 (ca. AUD $ 5,22)Ubegrænset
 • Ubegrænset diskplads
 • Fantastisk med WordPress
A2 Hosting Review

# footable_28687 td.ninja_column_4 {text-align: center; }

Contents

Om vores webhostinganmeldelser

Mens vi bruger MANGE faktorer, når vi skriver vores webhostinganmeldelser (sikkerhed, support, brugervenlighed, hastighed, nøglefunktioner osv.), support og hastighed er de 2 vigtigste, som vi overvejer, når vi gennemgår en webhostetjeneste for Australien.

⚡ Lad os tage webstedets hastighed for eksempel, vidste du, at en forsinkelse på 1 sekund betyder, at sidevisninger falder med 11%? Det betyder, at over 1/10 af australiere bare vil vende sig væk for hvert sekund, dit websted stadig indlæser …

Dette er grunden til at det er så vigtigt at have en webhost af kvalitet!

Serverhastighed

Et par af de websteder, vi er blevet vist på:

Udvalgt på websteder

Bedste Web Hosting Australien 2020 – Anmeldelser

Her er de 23 bedste anmeldelser af webhosting for Australien, med detaljer om deres omkostninger, supportmuligheder og diskplads:

1. HostPapa – Bedste samlede webhosting

hostpapa.com.au

HostPapa-logo

Pris: AUD $ 2,95
Diskplads: 100 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

For så vidt angår forholdet mellem omkostninger og værdi er HostPapa næsten umulig at slå. For kun AUD $ 2,95 / mo får du 100 GB SSD-diskplads, et gratis domænenavn og stor 24/7 support!

HostPapa ved også, hvordan man administrerer serverressourcer korrekt, så alle konti har tilstrækkelig magt til at holde websteder kørt med maksimal ydelse!

De tilbyder også mange andre freebies, som gratis migration fra din gamle vært, hvis det er nødvendigt. De tilbyder endda en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds, det er ret imponerende.

HostPapa funktioner

Så hvis du leder efter kvalitetshosting der er overkommelig, medbringer disse fyre varerne! Bortset fra at have en praktisk webstedsbygger, understøtter de selvfølgelig også alle de populære CMS’er som WordPress, Joomla og andre (400+ apps med 1-klik-installatører).

På en kølig side-note lancerede de som en af ​​de første grønne værter omkring, og de har holdt det op, og modregnet alt strømforbrug med miljøvenlige, grønne energikilder.

HostPapa tilbyder delt hosting, forhandler-hosting, VPS-hosting og WordPress-hosting, samt webdesigntjenester, G Suite og Office 365-integrationssupport. De kan også tage sig af dine domænenavnsregistreringer (og ja, der inkluderer .au-navne som .com.au, .net.au osv.).

HostPapa leverer kundeservice døgnet rundt via telefon, live chat og supportbilletter. Normalt mangler budgetværter som disse support, men HP’s support er overraskende lydhør og hjælpsom med at løse problemer!

Med hensyn til hastighed er HostPapas datacentre meget gode. De kan prale af 99,9% oppetid, og de leverer.

I sidste ende er disse fyre meget erfarne, overkommelige og tilbyder kvalitets hosting til en STOR pris på kun AUD $ 2.95 / mo (eksklusiv MangoMatter-rabat, nedsat fra $ 8.99)!

Fordele

 • Masser af diskplads
 • En masse freebies
 • Stor 24/7 support
 • Gebyrer i AUD
 • Kan tage sig af dine .com.au-behov
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper

 • N / A

2. SiteGround – Runner-up samlet web-hosting

www.siteground.com.au

SiteGround-logo

Pris: AUD $ 4,95
Diskplads: 10 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

SiteGround er en anden stor webhost, ikke kun deres datacentre brænder hurtigt (vælg Singapore-centret til lokale websteder), men de har endda deres eget interne cachingsystem (SuperCacher) til at betjene dine websteder så hurtigt som muligt.

Da sikker hosting er et absolut must, kan vi virkelig godt lide deres interne sikkerhedsopsætning, der gennemsøger alle deres hostede websteder, som konstant holder øje med potentielle sikkerhedsproblemer. De har også et dedikeret sikkerhedsteam, der sporer nye sårbarheder dagligt og derefter løser disse problemer for at holde alt kørende. Det er meget imponerende!

SiteGround-support

De har 3 hostingplaner for delt hosting, der starter først $ 4,95 / mo (67% rabat på den sædvanlige pris)! Oh, + de har også en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

SiteGround giver mange muligheder for kundeservice, herunder en vidensbase, selvstudier, live chat, telefon og billetsupport. Ifølge virksomheden vil Telefon- og Live Chat Support hjælpe dig med at få øjeblikkelige svar, mens billetter i gennemsnit vil tage 10 minutter, hvilket er ganske imponerende.

Når det kommer til hastighed, har SiteGround meget at tilbyde. De leverer SSD’er til hurtigere indlæsningstider på websteder sammenlignet med traditionelle drev, samt ekstra justeringer og brugerdefinerede opsætninger for at optimere hastigheden. Som nævnt tidligere har de også et specialbygget cache-plugin kaldet SuperCacher til endnu hurtigere indlæsningshastigheder. Virksomhedens datacentre er placeret i USA, UK, NL og SG, så deres globale rækkevidde er meget god. Og selvfølgelig en 99,9% oppetidsgaranti.

Fordele

 • Stor sikkerhed
 • Flere datacentre over hele verden
 • Gratis CDN, SSL osv
 • Anbefalet af WordPress

Ulemper

 • Fornyelsespriserne kan være ganske høje

3. A2 Hosting – Bedst til australsk forhandlerhosting

www.a2hosting.com

A2 Hosting Logo

Pris: USD 3,92
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Med 24/7 support, supersnelle SSD-drev, ubegrænset lagerplads & en Singapore-baseret>A2-hostingfunktioner

De tilbyder 3 delte hosting-pakker, deres billigste plan starter kun USD 3,92 / mo (ca. AUD $ 5,22 / mo).

De tilbyder 24/7/365 kundeservice gennem alle de sædvanlige kanaler som Chat, Telefon og Support Billetter. Anmeldelser er ret gode, og tingene løses normalt ret hurtigt. De tilbyder også gratis migrering af websteder for at gøre overgangen til deres tjenester så glat som muligt.

A2 Hosting er meget stolt af deres “Turbo-servere”, der giver 20x hastighed sammenlignet med din gennemsnitlige server. De gør dette gennem en kombination af et forbedret Apache-alternativ, flere ressourcer pr. Bruger og færre brugere pr. Server. De har også brugerdefineret cache og bruger selvfølgelig SSD’er. Det er en meget god opsætning med en pålidelig oppetid. De har 4 datacentre over hele verden for en anstændig global rækkevidde, der kan sammenlignes med SiteGround.

Fordele

 • 4 globale servere
 • Ubegrænset diskplads

Ulemper

 • Gebyrer i USD

4. Hostinger – Great Budget Web Host

hostinger.com

Pris: USD 0,99 USD
Diskplads: 10 GB
Support: Live chat, billetter

Hostinger oplever en vanvittig vækst i øjeblikket, og med god grund også! De formår at levere webhosting til meget overkommelige priser, mens de opretholder stor kvalitet.

Det, vi kunne lide, var deres onboarding-proces til nye brugere, installationen var en af ​​de glateste, vi har været igennem (og vi har været gennem MANGE værter gennem årene). Der tilføjes det faktum, at de har servere over hele verden … inklusive i Singapore, hvilket er perfekt til australske websteder.

Og bare hvis du ikke er tilfreds med deres tjenester, tilbyder de endda en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Hostinger Technology

Hvad angår hostingplaner, har de den sædvanlige delte hosting (hvilket er, hvad flertallet af mennesker har brug for), WordPress-hosting (det samme som deres delte hosting, men det er der bare for at fremhæve, at de ved, hvordan de er vært for WP-websteder meget effektivt), Cloud-hosting , VPS og e-mail-hosting. Alle deres planer leveres med den sædvanlige SSD-hurtiglagring, 99,9% oppetidsgaranti, gratis SSL osv.

Vi har brug for at nævne deres specialbyggede kontrolpanel, det er ret imponerende. Mens de fleste værter bruger cPanel som kontrolpanel til at tilføje og distribuere steder (som ser lidt dateret ud på dette tidspunkt), oprettede Hostinger deres egne. Det ser meget renere ud end cPanel og er bestemt et dejligt værditilvækst til deres tjenester.

Når det kommer til kundesupport, har de en temmelig detaljeret videnbase komplet med tutorials for at hjælpe dig med at komme i gang. De tilbyder også 24/7/365 live chat support, hvis du har brug for det.

Som nævnt tidligere har de servere over hele verden, så selvom dit målmarked ikke er i Australien, kan du bare vælge en af ​​følgende placeringer for at få dit websted hostet: USA, Storbritannien, Holland, Litauen, Singapore, Brasilien eller Indonesien.

De har 3 delte hostingplaner, hvor det billigste er kun USD $ 0,99 / mo (ned fra $ 7,99).

Fordele

 • Let at opsætte
 • Fantastisk præstation
 • Super overkommelig
 • Hurtig server i Singapore + globalt netværk

Ulemper

 • Ingen .com.au-domænenavnregistreringer endnu (hvilket betyder ikke noget, hvis du allerede har et domænenavn)
 • Gebyrer i USD

5. MediaFortress – Stor australsk webhosting

mediafortress.com.au

MediaFortress logo

Pris: AUD 7,70 $
Diskplads: 1 GB
Support: Telefon, billetter

De startede i 2009, er stadig 100% australsk ejet og kender bestemt branchen ganske godt.

Mens de bestemt er på den dyre side, og deres grundlæggende plan kun inkluderer 1 websted og 1 GB lagerplads, er fordelen, at de også er et digitalt marketingbureau, så de ikke kun kan hjælpe med hosting, men også med webstedsopbygning og markedsføring i sig selv. En one-stop shop dybest set. Deres tjenester inkluderer webdesign, SEO, PPC, social media marketing, e-mail marketing osv.

MediaFortress-funktioner

Vi behøvede ikke at bruge deres kundeservice, men de tilbyder at hjælpe hverken over telefonen eller gennem supportbilletter. Fordi de er et mindre hostingfirma, er supporten som regel mere personlig, med folk der er interesseret i deres omdømme.

Ingen klager over hastigheden. De bruger veloptimerede lokale servere og garanterer en 99% oppetid, fantastisk til dine gennemsnitlige forretningssteder eller personlige blogs.

Fordele

 • One stop shop
 • 100% australsk
 • Kvalitetstjenester

Ulemper

 • Dyrt

6. GreenGeeks – Bedste Green Web Hosting

www.greengeeks.com

GreenGeeks logo

Pris: USD 2,95
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

GreenGeeks gennemgår en massiv vækstspurt i øjeblikket. Fordelen, de har, er, at de lægger tilbage 300% af den energi, de bruger tilbage på nettet, meget meget cool. Deres tjenester og support er temmelig imponerende, men de har ikke nogen servere i nærheden af ​​Australien (endnu), forhåbentlig får de det sorteret snart. Vi kan virkelig godt lide deres specialbyggede sikkerhedsteknologi for at holde alt kørende rent og glat. Mens de har en webstedsbygger, understøtter de også de fleste større CMS’er ud af boksen.

Greengeeks ombord

GreenGeeks tilbyder delt webhosting (fantastisk til små australske virksomheder og blogs), forhandlerhosting, dedikerede servere, WordPress-hosting og VPS-hosting. De har også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds med deres tjenester.

De har altid været gode med støtte. De tilbyder det 24/7 via telefon-, chat- eller supportbilletter. Deres supportpersonale er temmelig kyndige og er veluddannede.

Når det kommer til hastighed, ved de, hvordan de optimerer deres servere, og det vises i den hastighed, de tilbyder. De bruger en kombination af hurtige SSD’er, PowerCacher og PHP7 for virkelig at prøve at få så meget juice ud af deres servere som muligt med stor oppetidskonsistens. Temmelig imponerende!

Fordele

 • Miljøvenlige
 • overkommelige
 • Stor støtte
 • Ubegrænset diskplads

Ulemper

 • Ingen lokale servere

7. Panthur – Stor australsk webhost

www.panthur.com.au

Panthur-logo

Pris: AUD $ 5
Diskplads: 10 GB
Support: Telefon, billetter

Panthur er en erfaren & fremragende australsk web-hosting-udbyder, der oprindeligt startede som en ikke-kommerciel organisation. De tilbyder supersnelle webhostingtjenester og 24/7 kundesupport (som også er lynhurtigt). De er en lokal webhost med servere i landet, men har ingen i udlandet, hvis du vil målrette mod andre lande.

Panthur har 3 hovedplaner, som du yderligere kan tilpasse: økonomi, forretning og Stealth-hosting, hvert niveau stiger i serverressourcer, når du går op.

De tilbyder også domænenavnsregistreringer og forhandler hosting webdesignere og agenturer. De blev for nylig købt af Hostopia, og selvom kontakten var en smule stenet, ser alt ud til at være tilbage normalt … inklusive deres hurtige support.

Panthur funktioner

Deres billigste plan starter ved $ 5 / måned (selvom vi anbefaler at gå med deres bronze forretningsplan for den perfekte værdi / omkostningsbalance).

Panthur tilbyder 24/7 support via telefon- og supportbilletter. De er normalt ret hurtige til at svare, og de fleste problemer løses hurtigt.

Med hensyn til hastighed, selvom de ikke har et tilpasset cache-plugin som SiteGround … da deres datacentre er placeret i AU, og kombineret med kraften på deres servere, er indlæsningstider meget gode overalt, bare sørg for at du vælger en hosting plan, der passer til dit websted (hvilket betyder, at du sandsynligvis ikke bør vælge deres økonomiplan til at være vært for et massivt forum).

Fordele

 • Lokal webhost
 • Fantastisk præstation
 • God støtte
 • 3 datacentre i Australien

Ulemper

 • Ingen oversøiske servere
 • Kun 2 GB diskplads på deres grundlæggende plan

8. WPHosting – australsk WordPress vært

wphosting.com.au

WPHosting-logo

Pris: AUD $ 19
Diskplads: 5 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Vi kan godt lide disse fyre. Hvis du kører WordPress og har budgettet (og dit målmarked er i Australien, da deres servere er lokale), sørger de for, at dit websted kører silkeblødt. Når det er sagt, er der ingen telefonstøtte på deres grundlæggende plan, og jeg så heller ikke nogen gratis SSL-indstillinger.

WPhosting-funktioner

Hvad de tilbyder er australsk hosting af høj kvalitet til WordPress, inklusive premium-funktioner som DDOS-beskyttelse, daglige automatiserede sikkerhedskopier og malware-scanninger for at holde alt super sikkert.

De tilbyder support gennem alle de sædvanlige kanaler som Telefon, Live Chat og Support Billetter. Da de tilbyder WP-hosting, er deres supportmedarbejdere eksperter på WordPress!

Deres servere er fuldt optimeret til at køre WordPress, og det viser. Indlæsningstiderne er meget imponerende, de bruger SSD’er, PHP7, Gzip og MariaDB til at optimere hastigheden! De er også vært for nogle virkelig store mærker, så kvaliteten af ​​deres hosting-tjenester er bestemt på det punkt!

Deres billigste plan er AUD $ 19 / mo og leveres med 5 GB SSD-lagerplads.

Fordele

 • WordPress hosting konger
 • Stor støtte

Ulemper

 • Arbejder sandsynligvis ikke, hvis du har et budget …
 • Eller brug ikke WordPress

9. Crucial – australske grøn websted vært

www.crucial.com.au

Afgørende logo

Pris: AUD 19,90
Diskplads: 50 GB
Support: Telefon, billetter

Siden de startede i 2003 er Crucial vokset ganske meget, kendt for sin enkelhed. For $ 22,90 / mo er der dog langt billigere muligheder, der kommer med flere funktioner.

Afgørende funktioner

De tilbyder også WordPress-hosting, forhandler-hosting og VPS-hosting (som findes i 5 varianter og inkluderer løsninger til Windows og Linux). Deres servere er i Australien, og de tilbyder 24x7x365 support, hvilket altid er praktisk.

Crucial tilbyder 24x7x365 support via telefon- og supportbilletter. Anmeldelser er generelt positive.

Med lokale australske servere, der kører på SSD’er, er hastighederne solide. Selvom de måske skulle ændre deres promoverede PHP-version til PHP7, snarere end at henvise til PHP 5.6+ som deres seneste og bedste …

Fordele

 • Fantastisk til VPS hosting
 • Enkelhed er ikke en dårlig ting
 • Tjenester i høj kvalitet

Ulemper

 • Dyrt delt hosting

10. HostingCloud

hostingcloud.com.au

HostingCloud logo

Pris: AUD $ 2,50
Diskplads: 5 GB
Support: Billetter

De nye børn på blokken, ligesom helt nye. De er bestemt billige og tilbyder gratis SSL, men ligesom de fleste australske webværter er de bundet til AU, medmindre du bruger et CDN (som SiteGround og A2 Hosting f.eks. Tilbyder gratis). De ser perfekte ud til små virksomheder, der ønsker at få fødderne våde.

De har 2 planer, en med 5 GB diskplads og en med 10 GB. Begge inkluderer seje funktioner som gratis cPanel-migrering, 7-dages sikkerhedskopieringsopbevaring og netværk DDoS-beskyttelse. Og al hosting kører på maksimale hastigheder på SSD’er.

Da de er en budget vært, tilbyder de kun support gennem billetter, skønt de er ret lydhøre, så generelt tommelfingre fra os.

Hvad angår hastighed, de sædvanlige, australske servere, der kører på SSD’er. Websteder kører så glat som forventet, temmelig godt for en budget vært imho.

Fordele

 • Billig
 • God værdi

Ulemper

 • Måske har brug for bedre supportmuligheder
 • Ingen oversøiske servere

11. Digital Pacific

www.digitalpacific.com.au

Digital Pacific logo

Pris: AUD $ 6,90
Diskplads: 1 GB
Support: Telefon, billetter

Digital Pacific startede i 2000 og voksede hurtigt til at blive en af ​​de mere kendte udbydere til webhosting i Australien. Mens de har mange valgmuligheder, når det kommer til hosting-indstillinger, var ydelsen lidt tvivlsom sammenlignet med andre værter, i det mindste på deres delte hostingplaner.

Da vi testede dem, sammenlignede vi dem direkte med Panthur (der tilbyder en billigere plan) og lader serverne virkelig knuse et par tunge scripts, vi var ikke rigtig imponeret. Deres støtte var dog temmelig lydhør (efter at vores test styrtede vores websted).

Vi kan også godt lide, hvor miljøvenlige de er, og den måde, de giver tilbage til samfundet ved at involvere sig i store projekter og andre begivenheder som Movember.

Digital Pacific tilbyder 24/7 support via telefon og supportbilletter gennem deres klientportal. De er normalt meget lydhøre og kan løse eventuelle problemer effektivt.

Som de fleste andre australske webhotelleverandører fokuserer Digital Pacific på lokale servere, der kører SSD’er til opbevaring, og det fungerer godt til dine gennemsnitlige personlige og forretningswebsteder.

Fordele

 • Erfarne
 • Masser af valg

Ulemper

 • Lidt dyrt
 • Ydeevne (kan dog forbedres siden vores sidste test)

12. Bluehost

www.bluehost.com

Bluehost logo

Pris: USD 3,95
Diskplads: 50 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Bluehost er en meget gammel vært nu, vi betragter det som en af ​​veteranerne. En gang i tiden styrede de kongeriget sammen med HostGator (de skulle gå til værter, hvis du var en lille virksomhed), nu blev de begge købt af EIG, det enorme selskab, der køber så mange webhosts som det kan ( som iPage og Fatcow, som findes på denne liste).

Bluehost gik hurtigt ned ad bakke i de sidste par år, hvilket bestemt har skadet virksomheden, heldigvis for nylig har de forbedret deres tjenester og support til det punkt, hvor de muligvis begyndte at rykke op på vores liste igen.

Hvad angår hosting-muligheder, tilbyder de delt hosting, cloud-hosting, WP-hosting, VPS og dedikeret hosting.

BlueHost giver dig en videnbase, videotutorials, live chat, billetindgivelse og telefonisk support. De er tilgængelige døgnet rundt. Anmeldelser af BlueHosts ‘kundesupporttjeneste var stadig for det meste negative. <- men igen, de arbejder på det.

Ydeevne (inklusive hastighed) af deres billigste Shared Hosting-plan afsløres. Det hedder kun, at den nævnte plan har “Standard” -ydelse. Ifølge deres supportrepræsentant betyder Standard Performance, at du får 25 GB RAM, og dit websted indlæses inden for 2-3 sekunder.

Efter undersøgelse af deres videnbase kan du have mere CPU, hukommelse og ressourcer til USD 25,99 pr. Måned. Deres Pro-pakke er imidlertid mærket som “High Performance”, hvor den har 80% færre konti pr. Server, som giver den mulighed for at bruge flere ressourcer pr. Konto. Med denne pakke kommer øget hastighed og kraft på grund af færre brugere. Datacentre er placeret i Utah, USA, hvilket betyder, at du har brug for et CDN som Cloudflare for at få anstændige indlæsningstider for australske websteder.

Fordele

 • Gratis SSL
 • Masser af diskplads
 • overkommelige

Ulemper

 • Amerikanske servere
 • Rocky omdømme

13. Cloudways

www.cloudways.com

Cloudways logo

Pris: USD 10
Diskplads: 25 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Cloudways er et andet dyr, de bruger andre virksomheders rå servere og giver dig mulighed for at distribuere, styre og overvåge apps med høj ydeevne og websteder på disse servere og skære den sædvanlige webhosting-middelmand ud. Hvis du endda er lidt teknisk, kan dette spare dig for en masse penge.

De arbejder med massive skyudbydere som Digital Ocean, Vultr, Amazon AWS og mere. Den reelle fordel her er skalerbarhed, hosting af cloud-tilbud. Dette fungerer godt til ressourceintensive applikationer og australske websteder … som store fora eller e-handelswebsteder.

Cloudways giver dig forskellige muligheder for support, herunder en vidensbase, billetindgivelse, live chat, platformstatusside og online udfyldningsformularer. Gennem udfyldningsformularerne kan du anmode om et opkald, forhøre dig om salg og blive partner.

Deres anmeldelser er fremragende. De fleste anmeldelser oplyste, at deres kundesupportsystem var meget hurtigt og hurtigt. Repræsentanter ved hvad de skal gøre for at løse både lette og komplicerede problemer. Generelt var kunderne tilfredse med deres kundesupport service.

Med deres billigste plan leveres hukommelse (RAM) på 1 GB. Servere er baseret på solid-state drev til hurtigere indlæsningshastigheder sammenlignet med traditionelle mekaniske drev. Servere er også PHP 7 klar. PHP 7 er i øjeblikket valg af webudviklere, der giver overlegen og hurtigere ydelse af websteder og applikationer sammenlignet med PHP 5.6. CloudwaysCDN giver også mulighed for hurtigere indlæsningshastigheder på websteder overalt i verden, da data cachelagres flere steder i verden.

De har optimeret stabler med avanceret cache, som Memcached, Lak og Redis til hurtige svar. Hurtige hostinghastigheder for WordPress og Magento er også tilgængelige på grund af henholdsvis deres Breeze-cache og Full Page-cache. Desuden har de i øjeblikket 60 datacentre over hele verden, som du kan vælge imellem.

Fordele

 • Højtydende hosting
 • Meget skalerbar

Ulemper

 • Sværere at mestre

14. Inmotion Hosting

www.inmotionhosting.com

InMotion hosting logo

Pris: USD 6,39 USD
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

InMotion Hosting er en anden veteran her, men de fokuserer mest på business hosting og løsninger, derved de højere omkostninger. Og igen, ingen lokale servere. Supporten er dog ret god, ligesom resten af ​​deres pakker … så hvis du er målrettet mod USA, er det bestemt en at overveje.

Hvad angår hosting-muligheder, tilbyder InMotion delt hosting, forhandler-hosting, VPS-hosting, dedikerede servere og specialiseret WordPress-hosting. De tilbyder også webdesigntjenester, hvis du ikke kan finde nogen lokalt (hvilket ville være underligt, da webdesignere er overalt i disse dage).

Ud over den sædvanlige telefonstøtte, vidensbase og supportbilletter har de også en Skype-konto, som du kan kontakte. Generelt er brugeranmeldelser positive, og support er lydhør og effektiv til at løse problemer.

Med kombinationen af ​​deres business class-serverkonfig og PHP7-support er hastighed og ydelse meget glat overalt. De tilbyder også WordPress specialiseret hosting til endnu bedre ydelse for WP-websteder.

Fordele

 • Tjenester i høj kvalitet
 • Godt ry

Ulemper

 • Servere i USA
 • Dyrt

15. GreenGeeks

www.greengeeks.com

GreenGeeks logo

Pris: $ 3,95 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

GreenGeeks gennemgår en massiv vækstspurt i øjeblikket. Fordelen, de har, er, at de lægger tilbage 300% af den energi, de bruger tilbage på nettet, meget meget cool.

Deres tjenester og support er temmelig imponerende, men de har ikke nogen servere i nærheden af ​​Australien (endnu), forhåbentlig får de det sorteret snart. Vi kan virkelig godt lide deres specialbyggede sikkerhedsteknologi for at holde alt kørende rent og glat.

GreenGeeks tilbyder delt webhosting, forhandlerhosting, dedikerede servere, WordPress-hosting og VPS-hosting. De har også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds med deres tjenester.

Fordele:

 • Miljøvenlige
 • overkommelige
 • Stor støtte

Ulemper:

 • Der er endnu ingen servere i nærheden af ​​Australien

16. Host Geek

www.hostgeek.com.au

Host Geek logo

Pris: $ 4,58
Diskplads: 400 MB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Ligesom Media Fortress og Netregistry tilbyder Host Geek digitale marketingtjenester oven på deres hostingtjenester, hvilket giver kunderne hele pakken, når det kommer til deres online marketingbehov.

De er mere overkommelige end de fleste på listen, men deres grundlæggende plan leveres kun med 400 MB diskplads, som folk vokser meget hurtigt ud. De har et datacenter i både Australien og Singapore, hvilket giver dem lidt mere rækkevidde end konkurrencen.

Hvad angår hostingplaner, har de pakker til delt hosting, forhandlerhosting, VPS, dedikerede servere og mere specialiserede hostingplaner til WordPress, Joomla og Magento. De specialiserede planer er dyrere, men optimeres for hvert CMS.

Fordele:

 • One-stop shop
 • overkommelige
 • En masse valg
 • 100% australsk ejede

Ulemper:

 • 400 MB er ikke meget diskplads

17. WebHostingHub

www.webhostinghub.com

WebHostingHub-logo

Pris: USD 4,99 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Mens de tilbyder ubegrænset diskplads og båndbredde, er deres grundlæggende plan tilsyneladende halvdelen af ​​ydeevnen sammenlignet med alle de andre planer. De er også en amerikansk vært med servere i USA, hvilket betyder, at websteder vil indlæses ganske langsomt, hvis du er målrettet mod et Aussie-marked.

De tilbyder ting som gratis SSL, gratis webstedsmigrering og et gratis domænenavn samt webdesigntjenester, hvis du har brug for dem. Generelt set er brugeranmeldelserne ikke fantastiske, så måske bedst at kigge efter bedre muligheder.

Fordele:

 • Ubegrænset diskplads
 • Gratis SSL, migrering af websteder
 • Tilføjet webdesigntjenester

Ulemper:

 • Amerikanske servere
 • Lidt på den dyre side

18. Site5

 www.site5.com

Site5

Pris: $ 6,95 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Live chat

Site5 tilbyder en anstændig service, men når man ser på prispointet, er værdipropositionen ikke rigtig der, da der er bedre værter derude, der er mere overkommelige. Deres hovedserver er også i USA, så det ville ikke være godt for australske websteder.

De tilbyder delt hosting, forhandlerhosting og en fuldt styret VPS. Hver plan leveres med gratis webstedsmigrering og et anstændigt backup-system i tilfælde af, at noget går galt.

Fordele:

 • Kvalitetstjenester
 • Enkelhed

Ulemper:

 • Lidt for dyrt
 • Servere i USA

19. 1&1

www.1and1.com

1 & 1 logo

Pris: USD 4,99 (USD)
Diskplads: 100 GB
Support: Telefon, billetter

Disse fyre er virkelig populære i Europa, men har ikke datacentre i nærheden af ​​Australien, så det er ikke så interessant, medmindre du er målrettet mod et oversøisk publikum.

De tilbyder også en masse ekstra tjenester bortset fra bare hosting. Fra e-mail-løsninger til online marketingtjenester og registrering af domænenavne er de Europas one-stop shop for alt relateret websted.

Deres mest basale plan leveres med 100 GB diskplads, gratis SSL og et gratis domænenavn (mindst i det første år).

Fordele:

 • One-stop shop
 • Masser af diskplads

Ulemper:

 • Ingen servere i nærheden af ​​Australien

20. StableHost

www.stablehost.com

StableHost-logo

Pris: $ 3,50 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, billetter

Stablehost startede ganske små, vi testede dem med et par websteder og havde aldrig nogen problemer, bare en anstændig all-host med konkurrencedygtige hostingpakker. Men igen er deres datacenter i USA … så det er ikke så interessant for os.

Når det er sagt, er vi imponeret over deres klynget hostingteknologi kombineret med deres tilpassede versioner af PHP, MySQL og Litespeed, ydelsen er god!

StableHost tilbyder delt hosting, forhandlerhosting, VPS og enterprise hosting til websteder med høj trafik.

Fordele:

 • Netværk klynget hostingteknologi
 • Tjenester i høj kvalitet
 • Stor værdi

Ulemper:

 • Servere i USA

21. WestHost

www.westhost.com

WestHost logo

Pris: $ 1 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Vi startede med WestHost for et par år tilbage, dengang var de temmelig dårlige og fik endda promoveret af en velkendt marketingmedarbejder og WordPress-plugin-skaber. Men siden da er ydelsen faldet, flere og flere dårlige anmeldelser begyndte at dukke op … ikke helt sikker på, hvor de er på nu. Men i øjeblikket, selvom de er superbillige, ville vi sandsynligvis ikke anbefale dem.

WestHost tilbyder delt hosting, VPS, dedikerede servere og WordPress hosting.

Fordele:

 • Billig
 • Ubegrænset diskplads

Ulemper:

 • Rocky omdømme
 • Servere i USA

22. FatCow

www.fatcow.com

FatCow logo

Pris: 4,08 $ (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

FatCow er suuuuper gammel, ligesom 1998 gammel, og dengang var de sandsynligvis temmelig gode. Men i 2004 købte EIG dem, og dreng gik de ned ad bakke. Supporten er temmelig dårlig, men det største problem er hastigheden, den er ret forfærdelig.

Bare google et par kundeanmeldelser, det er næsten underholdende, hvor oprørt folk er blevet med dem.

Fordele:

 • Ingen ide

Ulemper:

 • Den samlede servicekvalitet
 • Servere i USA

23. iPage

www.ipage.com

iPage-logo

Pris: $ 1,50 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

En anden EIG-vært, der stort set er den samme historie som FatCow, skønt deres hastigheder er lidt hurtigere. iPage er kendt for deres meget dyre fornyelsesgebyrer, dyre domænenavne, der er ingen cPanel osv. osv.

De har også kun datacentre i USA … så ja, det er ikke rigtig værd at bruge din tid.

Fordele:

 • Ubegrænset diskplads

Ulemper:

 • Den samlede kvalitet af tjenesterne
 • Servere i USA
 • Dyre fornyelsesgebyrer

Hvorfor vi gennemgår webhost for Australien

At vælge den rigtige webhostingtjeneste kan virkelig gøre forskellen mellem en blomstrende australsk virksomhed eller en mangelfuld. For eksempel, hvis vores websted går ned i 2 dage, ville det være et potentielt tab på omkring 4 til 8k (i gennemsnit <- ja, vi beregnet dette). Så for faktisk at forhindre, at dette sker med nogen, har vi afklaret nogle af hostingterminologierne og de krævede specifikationer nedenfor (side-note: Hvert episk billigt webhostingfirma i vores top 10 understøtter WordPress og alle andre store CMS’er, i tilfælde af at du var undrende).

Så i tilfælde af at du går den manuelle rute med at undersøge de bedste australske hostingudbydere og ønsker at oprette dine egne webstedshostinganmeldelser, er dette de specifikationer, du skal kigge efter, når du vælger en vært, nyd godt af!

ps: Vi tilføjede også vores personlige top 5 til følgende sammenligninger:

 • webhosting for NZ
 • er vært for Irland
 • UK webhosting
 • Canadisk hosting
 • webhosting Singapore
 • generelt bedste webhosting
 • web hosting Indien
 • webværter Malaysia
 • Hospedagem de sites Brasil
 • webværter Pakistan

Indholdsfortegnelse

Sådan finder du en webhostingudbyder

 • Terminologi: Domain Hosting vs Web Hosting vs Domain Domain
 • Webhostetyper
 • Serverplacering
 • Uptime
 • Diskplads
 • Båndbredde og dataoverførsel
 • Hastighed
 • Support muligheder
 • E-mail-funktioner
 • SSL-certifikater

Australsk webhosting-forskning

Sådan finder du en webhostetjeneste til Australien?

Webhosting-terminologi: Domænehosting vs Webhosting vs domæneregistrering

Inden vi begynder at komme i stykker over, hvordan vi vælger den bedste australske web-hosting-udbyder, lad os svare på et af de mest almindelige spørgsmål, vi får om hosting-terminologi. Hvad er præcis forskellen mellem domænehosting, webhosting og domæneregistrering?

Domænenavnsregistrering

Lad os starte med domæneregistrering. Dette henviser til køb eller registrering af et domænenavn (yourcompany.com.au), som kan gøres gennem en registrator. De fleste webhosts tilbyder denne service, hvilket betyder, at du kan købe dit domænenavn og være vært for dit websted hos den samme udbyder, hvilket er den ideelle situation, da support er centraliseret. Hvis du bare ønsker at købe domænenavne og ikke webhosting, er det bedst at gå gennem en normal registrator som NameCheap. Registratorer har myndighed til at delegere salget af domænenavne og tildele dem til IP-adresser (du vil blive overrasket over, hvor mange domæner der registreres på en årlig basis. Bare se på vores internetbrugsstatistikside for nogle forvirrende numre).

Webhosting forklaret

opdatering af navneservereNæste op, webhosting. Dette henviser til onlineområdet, hvor du er vært for de filer, der udgør dit websted, og det er derfor, du er på denne side, for at finde en god webhost til dit websted. Når du har registreret dit domænenavn, peger du dette navn mod dit hostingrum for at få webstedet til at vises i browsere. Du forbinder normalt dit domænenavn og din webhostingudbyder ved at opdatere domænenes navneservere. Navneservere er dybest set servere, der ejes af webhosts, specifikt til at administrere domænenavne, der er tilknyttet deres kunder. Det almindelige format er noget som ns1.yourwebhost.com, ns2.yourwebhost.com.

For at forbinde 2, skal du bare indsætte dine værts navneservere i navneserverfelterne i dine domænes indstillinger på registratoren. Men igen, hvis du køber dit domænenavn, samme gang du køber din webhostepakke, med den samme udbyder, gør de det hele for dig. Så skal du bare installere dit foretrukne CMS og voila, dit websted er live. Vi har endda skrevet en massiv guide til, hvordan man opretter et websted fra bunden, tjek det.

Domænehosting

Endelig domæne-hosting. Dette er faktisk ikke en ting, domænehosting er en kombination af domæneregistrering og webhosting, antagelig brugt af folk, der faktisk leder efter webhosting, men kender ikke den rigtige terminologi, så de søger efter “domænehosting Australien”.

Okay, nu det er klart, lad os komme i gang!

Hvilke typer webhosting er der?

Der er 4 hovedtyper af hosting: Billig delt hosting, VPS-hosting, dedikeret hosting, & Forhandler-hosting. For de fleste af dem, der læser dette (inklusive dem, der er på udkig efter forretnings-webhosting), ønsker du at gå efter den billige webhostingtype (delt hosting), da det er perfekt til små til mellemstore virksomheder.

Det er en anden historie, hvis du prøver at sælge tusindvis af produkter online eller har et blomstrende forum, i hvilket tilfælde dedikeret hosting eller en VPS er en bedre mulighed.

Før vi fortsætter med at foretage en sammenligning af webhosting af disse hostingtyper, er der en ting, du virkelig skal forstå om hostingverdenen: 99,9% af tiden, du får det, du betaler for.

Delt hosting

Hvis dit hovedfokus er at kigge efter billige webhostingstjenester, dette er hvad du kom efter. Mens der er virksomheder, der tilbyder gratis webhostepakker, varer de normalt ikke længe på grund af for mange begrænsninger. Hvad delt hosting betyder, er, at dit websted bliver hostet på en server med en masse andre websteder. Hvor mange andre websteder? Det afhænger af hostingudbyderen. Nogle virksomheder lægger op til 100 websteder på en enkelt fysisk server, mens nogle er vært for 20 websteder eller mindre. Til folk der specifikt søger små til mellemstore forretnings-webhosting for Australien, delt hosting er sandsynligvis den bedste værdi for webhosting for dig. Delt hosting kan endda bruges til at være vært for e-handelswebsteder (afhængigt af størrelsen på webstedet). Lad os alligevel give fordele og ulemper ved delt hosting.

Fordele:

 • Relativt billigt med webstedshostingsomkostninger, der starter så lavt som $ 3,95 / mo
 • Alt fungerer ud af kassen
 • Du har ikke brug for teknisk viden for at komme dit websted i gang
 • Du kan stort set gøre alt fra en simpel cPanel
 • Normalt leveres 1-klik-installationsmanuskripter til WordPress & de andre store CMS’er som Joomla, Drupal osv.
 • De fleste værter har planer for begge Linux-hosting & Windows-hosting (og de mest almindelige sprog som PHP, Java og andre)

Ulemper:

 • Dit websted kan indlæses langsomt, hvis serveren er overbelastet med for mange sider.
 • Du er åben for sikkerhedstrusler, selvom du ikke gør noget galt.
 • En person fra dine naboer kan tage flere ressourcer, og som et resultat får du dårligere webstedsydelse.

Bemærk, at ikke alle delte hostingplaner er de samme. Der er planer, der giver en VPS-lignende ydelse (som de mest USA-baserede administrerede WordPress-hosting-udbydere). Du vil genkende disse hosting-planer efter deres pris (ganske dyre) – er en dejlig balance mellem billig webhosting og super-premium forretningshosting. Delt hosting er godt til blogs og små websteder, der ikke er ressourceintensive.

Hvis du kombinerer en anstændig delt vært med cache og en CDN, kan du få utrolige resultater. Nedenfor er et snapshot af indlæsningstiden for et af vores sideprojekter, der er pinget fra Melbourne (ja, dette websted indlæses på under et sekund!).

websteds hastighedstest

Cpanel – En hurtig forklaring

Et hurtigt ord om Cpanel, det mest anvendte kontrolpanel i hostingindustrien (dette gælder for de fleste hostingtyper). Hvis du ikke er bekendt med det, skal du ikke bekymre dig, Cpanel er super nem at bruge og leveres normalt med 1-klik installationsprogrammer til WordPress, Joomla, & mange andre systemer. Faktisk, hvis du ser, at en bestemt Australina-baseret webhost har Cpanel under deres listede funktioner, er det et plus! Australske værter, der bruger deres egne proprietære kontrolpaneler, kan have nogle problemer (personlig oplevelse).

VPS Hosting

VPS står for Virtual Private Server. VPS-hosting er en speciel type hostingtjeneste, hvor hostingudbydere opretter et antal virtuelle servere på en fysisk server. Hvis du nogensinde har spillet med virtuelle maskiner, ved du allerede, hvad jeg taler om. Selvom det kan se velkendt ud, er dette meget forskelligt fra delt hosting. Virksomheder tilbyder normalt 2 typer VPS-hosting:

 • Selvstyret VPS, du har kontrol over alle aspekter af serveren inklusive de tekniske ting.
 • Administreret VPS håndterer hostingfirmaet de fleste af de tekniske ting, mens du primært fokuserer på din virksomhed. Denne mulighed er dyrere.

Webhostingsomkostningerne for VPS-tjenester varierer fra $ 30 til $ 100 + pr. Måned og bruges normalt også til at være vært for spilservere (så det er velegnet til Minecraft-hosting). Lad os skitsere fordele og ulemper.

Fordele:

 • Du får din egen CPU, RAM og Storage på den virtuelle server
 • Betydelig bedre ydelse
 • Fuld kontrol og rodadgang

Ulemper:

 • Meget dyrere end den mere overkommelige delte hosting.
 • Du skal have teknisk viden for at vedligeholde serveren
 • Hvis ikke, skal du muligvis ansætte en systemadministrator

Dedikeret hosting

Dedikeret server-hosting er den mest kraftfulde mulighed for alle. I stedet for at skulle dele ressourcer med andre mennesker – hvilket stort set er tilfældet med begge de øverste 2 hostingtyper, får du en fuldt funktionsdygtig fysisk server alene. Dette er så godt, som det bliver for serverpræstationer. Men på nedsiden er dedikeret hosting sindssygt dyre. Derfor er denne type hosting primært beregnet til store virksomheder, der har ressourceintensive websteder og webapps. Priserne starter normalt ved $ 100-200 per måned.

Reseller Hosting

Australsk forhandlerhosting bruges normalt kun af webbureauer eller individuelle webdesignere, der ønsker at starte deres egne klienter. Disse planer giver dig mulighed for at oprette forskellige konti pr. Klient og administrere dem alle fra et enkelt dashboard (helst WHM i kombination med Cpanel), hvor du indstiller båndbredde & pladsbegrænsninger, add-on domænegrænser og meget mere. Forhandlerplaner er bestemt dyrere end din almindelige hostingpakke, da de tillader at være vært for flere websteder hver med deres egen Cpanel.

Webhosting-servere i Australien

Webhost-serverplaceringer: Ud eller ind i Australien?

Hvis du er hjemmehørende i Australien, skal du kigge efter en webhost, der enten er i eller tæt på Australien, det er så enkelt. Hvorfor? For hvis du f.eks. Er vært for dit websted på en server i USA, vil du sandsynligvis støde på sjove problemer som forsinkelse, langsommere belastningstider, forsinkelser osv. Serverplacering betyder noget, men du skal ikke bekymre dig om det på et byspecifikt niveau , så det betyder ikke noget, hvis du leder efter de bedste webhosts i Brisbane, Sydney (som Digital Pacific) eller Melbourne … du vil ikke bemærke hastighedsforskellen alligevel.

Brug af en CDN: Going Global

Når det er sagt, bare fordi dit websted er vært på en bestemt server på en bestemt placering, betyder det ikke, at du ikke kan få hurtige indlæsningstider rundt om i verden, i alle lande. Ved hjælp af en CDN kan du betjene dit websted overalt med minimal forsinkelse.

CDNEt CDN- eller indholdsleveringsnetværk er et geografisk distribueret netværk af servere, der bruger webstedets besøgende placering til at servere en cache-version af dit websteds indhold fra dets nærmeste node eller server. Dette hjælper ikke kun med indlæsningstider, men kan også blokere spammere, øge sikkerheden og beskytte dig mod potentielle DDOS-angreb. En af de mest populære CDN’er er CloudFlare, de har faktisk en gratis plan, og en masse webhost integrerer dem temmelig problemfrit.

Server Uptime

Du skal vide, om du kan stole på, at dit australske hostingfirma leverer stabile servere og maksimal server oppetid. Vi begyndte at spore både samlet oppetid og responstid for de store hostingtjenester på vores webhoststatusside. De fleste udbydere af webhosting garanterer dig en oppetid på 99,9%. Desværre er det ikke altid tilfældet, men gør et godt stykke arbejde med at opretholde maksimal oppetid. Du har brug for en pålidelig webhostingudbyder.

Diskplads

Mængden af ​​lager betyder, hvor mange filer du kan uploade til serveren. For blogs og små australske websteder behøver du ikke mere end et par GB’er, hvilket er, hvad de fleste billige webhostingfirmaer tilbyder. Men hvis du ønsker at være vært for et større websted, skal du få en hostingplan med mere lagerkapacitet. Sørg for at give en fordel til virksomheder, der bruger SSD-drev til lagring af data i stedet for almindelige HDD’er. SSD-opbevaring fungerer op til x10 bedre i læse- og skrivehastigheder.

Båndbredde og dataoverførsel

Mange webstedshosttjenester promoverer disse to ting som en. Men de er helt forskellige. Båndbredde er den hastighed, hvormed data kan overføres. Dataoverførsel repræsenterer på den anden side den datatrafik, som dit websted genererer – normalt målt og begrænset pr. Måned. Dataoverførsel afhænger af hvor mange besøgende, du har, og hvor store dine filer er. Så sørg for at kontrollere, hvad der er grænsen for den hostingplan, du vil vælge. Nogle australske er vært for både ubegrænset båndbredde og dataoverførsel.

Hastighed og responstid

ServerhastighedSelvom denne muligvis virker let, er den faktisk flerlag. De fleste mennesker tror, ​​at det at få den hurtigste webhostingtjeneste er en kombination af serverpræstationer + australsk baseret placering, hvilket betyder, at så længe serveren kører problemfrit, og placeringen af ​​datacentret er i Australien (som nævnt ovenfor), skal det være i orden. Dette er bestemt ikke tilfældet.

Der er faktisk flere webhosts med servere i Singapore eller i udlandet, der overgår dem med servere i AU (som Hostinger). Sandheden er, at de bedste værter normalt bruger specialbyggede systemer og scripts til at skubbe så meget ydeevne som muligt ud af deres datacentre. Hvis du kombinerer det med overlegen hardware og funktioner som cachelagring på serversiden, PHP7-support, LiteSpeed-integration, vil det sprænge den australske web-hosting-konkurrence ud af vandet. Den rigtige serverkonfiguration kan virkelig gøre en forskel, når det kommer til indlæsningstider og -hastighed, bare tjek vores SiteGround vs HostGator sammenligning for forskellen der (og glem ikke, webstedshastighed er nu en rankingfaktor ifølge Google, så det er vigtigt til SEO også).

Vi bruger Keycdns ping-værktøj til at kontrollere responstider for vores webstedsudbydere.

(tilbage til sammenligningstabellen)

Kunde support

Hvis du specifikt søger efter den bedste webstedshosting, vil du sikre dig, at deres supportteam er pålideligt. Først ser vi på antallet af supportmuligheder og deres svartider. Disse kan omfatte telefonstøtte, live chat, supportbilletter, en detaljeret vidensbase og endda videotutorials.

Vi har fundet ud af, at supportbilletter er stadig den mest effektive måde at få de fleste problemer løst på, de er også den lettest skalerbare for webhosten (hvilket er kritisk, når en hel server går ned, og de modtager en massiv tilstrømning af klager).

Så er vi nødt til at overveje, om værten outsource deres støtte, eller hvis det er internt, begge muligheder har deres fordele og ulemper, med outsourcet støtte er bedre for skalerbarhed og konsistens, men intern support er normalt hurtigere på bolden og mere vidende.

E-mail-funktioner

Hvis du vil have den komplette hostingpakke fra en enkelt udbyder, skal du tjekke for e-mailfunktioner (som regel mere vigtigt for folk, der leder efter forretningswebhosting, da de sandsynligvis har brug for flere e-mail-adresser). Ikke alle webhostingstjenester du opretter e-mail-konti til dine domæner. Hvis de gør det, skal du kontrollere, om de leverer en grænseflade til webmailen, måske tilbyde ubegrænset e-mail (normalt ikke tilfældet, men du ved aldrig) og integration med eksterne tjenester. Pas også på begrænsninger. Nogle udbydere giver dig mulighed for at oprette op til 100 e-mail-adresser eller sende 200 e-mails i timen.

Webhost-sikkerhedskopier

Sikkerhedskopier er meget vigtige, men desværre er det lavt på prioriteringslisten for de fleste mennesker. Du bliver nødt til at tage backup af dit websted, databasen og e-mail-filer regelmæssigt (ideelt med daglige sikkerhedskopier). Kontroller, om virksomheden tilbyder sikkerhedskopier, og hvor ofte sikkerhedskopierer de dine filer. Find også ud af, hvordan kan du gendanne filerne, hvis noget går galt. Nogle virksomheder debiterer en sikkerhedskopiering af backup, mens andre leverer tjenesten gratis.

Antal Addon-domæner / databaser

Dette er vigtigt, hvis du planlægger at være vært for mere end et websted med dit websteds hostingplan. De billigere hostingplaner er ofte begrænset til kun et websted.

Når det er sagt, hvis du ser superbillige planer med ubegrænsede domæner, skal du vide, at den samlede ydelse sandsynligvis vil gå ned ad bakke, jo flere domæner du tilføjer. Dette skyldes, at dine serverressourcer ikke skaleres efter antallet af domæner, du bruger, hvilket resulterer i virkelig dårlig ydelse på alle dine websteder.

SSL-certifikater

At sikre dit websted med et SSL-certifikat bliver hurtigt et krav snarere end en mulighed, så ikke kun e-handelswebsteder har brug for et, men alle andre websteder også. Google vil endda mærke ikke-https-websteder som ikke-sikre, hvilket vil påvirke dine konverteringsfrekvenser. SSL (Secure Sockets Layer) er dybest set en teknologi til at etablere et krypteret link mellem en server (webhost) og en klient (browseren). SSL gør det muligt at overføre personlige oplysninger som kreditkortnumre og loginoplysninger sikkert.

SSL-certifikat Australien

Når du undersøger potentielle webhosts, kan du se, om de tilbyder gratis SSL-certifikater (helst med en let installation med 1 klik, som SiteGround gør). Hvis de ikke gør det, kan du stadig få et gratis certifikat fra Let’s Encrypt og bede din vært om at installere det for dig. Når det er sagt, bør det bedste websted, der er vært for Australien, tilbyde dette gratis som standard.

Globalt servernetværk

Og det er det, det kan virke overvældende at dække alle punkterne, men bare tag det et skridt ad gangen. Måske endda oprette et regneark og logge alle specifikationer for de australske webhostingfirmaer, du finder, så du har et let overblik.

ELLER

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den bedste webhosting til små virksomheder?

Efter vores mening er den bedste webhost for små virksomheder Hostinger. Det er ærligt den bedste værdi omkring, hvis man ser på kvaliteten af ​​deres tjenester. Hostinger tilbyder 10 GB diskplads på deres grundlæggende plan, og det leveres med gratis SSL, SSD-hosting, 24/7 support og en 30-dages pengene-tilbage-garanti. De er også meget gode til at holde deres servere sikre og køre uden problemer på alle tidspunkter.

Hvor meget er webhosting om året?

Webhosting kan koste så lidt som $ 20 pr. År, selvom det ville være på den billige side. Hvis du ønsker en webhost af god kvalitet til dit forretningswebsted eller din blog, kan du forvente at betale omkring $ 60 pr. År. Det kan være dyrere, hvis du vil være vært for større websteder som e-commerce butikker, fordi du muligvis har brug for mere diskplads eller CPU-ressourcer og RAM.

Hvordan kan jeg være vært for min hjemmeside gratis?

Du kan være vært for dit websted gratis med WordPress.com og lignende tjenester. De tager sig af alt, men du sidder fast med et underdomæne snarere end et mere professionelt domæne (yourbusiness.com.au). Med WordPress ville det være yourbusiness.wordpress.com, andre tjenester, der tilbyder lignende gratis hosting ville være Wix og Blogger.

Kan jeg være vært for mit websted på Google?

Google er ikke vært for normale websteder eller forretningswebsteder, du har brug for en dedikeret webhostingudbyder til at være vært for dit websted. Google ejer en tjeneste kaldet Blogger, der giver dig mulighed for at få et grundlæggende websted gratis, men du vil blive bundet til et specifikt indholdsstyringssystem uden meget fleksibilitet designmæssigt.

Kan jeg være vært for min egen hjemmeside på min computer?

Du kan være vært for dit eget sted på din computer ved hjælp af en lokal installation. WAMP er det rigtige udtryk at bruge, og du kan bruge WampServer til at installere den fulde stak. Det er ikke super nemt at gøre, hvis du ikke er bekendt med ting som MySQL, PHP, Apache osv. Det nemmeste at gøre ville være at følge en online guide til installation af WordPress lokalt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map