Bedste webhostingstjenester

Som et webagentur med MEGET hostingkonti (til at være vært for vores klienter, + vi har utallige sideprojekter og kan lide at eksperimentere ��), har vi en ret god idé om, hvad der definerer en top webhotelleverandør.


Vi gennemgik alle vores hostingkonti, analyserede, hvilke webhosts der fungerer godt, og hvilke der ikke er (og hvorfor). Derefter besluttede vi at bygge denne massive sammenligningsside for at dele det, vi fandt og nyde!

Til hurtig henvisning, baseret på vores anmeldelser, er disse de 5 bedste webhostingudbydere for 2020:

 1. Hostinger – Bedst samlet
 2. SiteGround – Runner-up
 3. HostPapa – god prisbillig webhost
 4. Cloudways – Bedste Cloud Hosting Service
 5. A2 Hosting – Fremragende til forhandlerhosting

Contents

Hvorfor solide webhosting-spørgsmål!

Kvaliteten af ​​din webhostingudbyder kan have en enorm indflydelse på den potentielle succes på dit websted.

Lad os tage webstedets hastighed  vidste du for eksempel, at en forsinkelse på 1 sekund betyder, at sidevisninger falder med 11%, det betyder, at over 1/10 af besøgende bare vil vende sig væk for hvert sekund, dit websted stadig indlæses, og det er derfor, en erfaren og kvalitetsfokuseret webside hostingudbyder er vigtig!

Heldigvis for os er webhostingbranchen ganske konkurrencedygtig, da de fleste udbydere konstant prøver at slå hinanden på pris, kvalitet og support! Dette er godt for os, da vi har mange muligheder, når det gælder valg af en webhost.

web hosting forskning

Bortset fra hosting sammenligningstabel nedenfor går vi også nærmere ind på individuelle anmeldelser af webstedshosting.

Webhostingfirma Samlet bedømmelsePris / mo.Disk SpaceFeaturesAnmeldelserWebsite
Hostinger logo $ 0.99 (90% rabat – nedsat fra $ 9.99) 10 GB

 • Meget overkommelig
 • Super nem installation
 • Fantastisk ydelse og hastighed
 • Globalt netværk af servere
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti!

Hostinger anmeldelse
siteground2 $ 3,95 (67% rabat, nedsat fra $ 11,95) 10 GB
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Lyn hurtigt
 • Stor støtte!
 • Globale servere
SiteGround-gennemgang
HostPapa-logo $ 2,95 (nedsat fra $ 7,99 – eksklusiv MangoMatter rabat) 100 GB
 • Meget overkommelig!
 • MEGET supportmuligheder
 • Fantastisk præstation
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
HostPapa anmeldelse
cloudwayslogo $ 7 20 GB
 • Cloud hosting omdefineres.
Cloudways Review
A2HostingLogo $ 3,92 Ubegrænset
 • Billig
 • Ubegrænset diskplads!
A2 Hosting Review

De 10 bedste anmeldelser af webhosting for 2020

1. Hostinger – Bedst samlet

Hostinger-logo
Hjemmeside: www.hostinger.com
Pris: $ 0,99
Diskplads: 10 GB
Support: Live Chat
Global rækkevidde: Ja

Hostinger er en af ​​de hurtigst voksende webhostingfirmaer rundt og med god grund. De formår at levere sindssyge hostingtjenester af høj kvalitet til en brøkdel af prisen sammenlignet med de fleste af deres konkurrenter.

Det er ikke underligt, at de siden deres begyndelse i 2004 har tilmeldt sig over 29 millioner brugere. For kun $ 0,99 / mo får du 10 GB SSD-diskplads, gratis SSL, deres 24/7/365 kundesupport og et par flere freebies. Den værdi, de tilbyder, er ret imponerende!

Det, vi virkelig kan lide, er, hvordan de har struktureret processen med at oprette en ny konto, og det er den glateste installation, vi har oplevet indtil videre. Trin flyder problemfrit ind i det næste indtil du, før du ved det, har et websted live med WordPress installeret (og faktisk optimeret til WordPress) og klar til indhold og billeder, der skal uploades.

Det er en alvorligt gennemtænkt onboarding-proces!

Når det kommer til ydeevne, bortset fra deres 7 (!) Serverplaceringer rundt om i verden, bruger de SSD-harddiske, cache-server på serverniveau, DDOS-beskyttelse, en brugerdefineret cache-plugin, 99,9% oppetid osv. Og hvis du virkelig vil skubbe hver hastighed ud af dit websted som muligt, tilføj et CDN, og du er gylden, uanset hvor dine besøgende kommer fra.

Deres servere er placeret i USA, Singapore, Storbritannien, Holland, Litauen, Brasilien og Indonesien.

De tilbyder følgende hostingtyper: Delt hosting, (som de fleste mennesker har brug for), VPS, Cloud-hosting, WordPress-hosting og e-mail-hosting. Og bare i tilfælde af at du har brug for det, sælger de også domænenavne, en one-stop-shop til alle dine websteds behov.

Deres delte hostingplaner starter først $ 0,99 pr. Måned (90% rabat lige nu). De tilbyder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, en no-brainer i vores bog!

Fordele

 • Meget let at konfigurere
 • Fantastisk præstation
 • Super overkommelig
 • Globalt netværk af servere

Ulemper

 • N / A

2. SiteGround – Runner-up

SiteGround-logo
Hjemmeside: www.siteground.com
Pris: $ 3,95
Diskplads: 10 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Ja

SiteGround er en enorm spiller i hostingindustrien. Fra deres super responsive kundesupport, der har en gennemsnitlig responstid på 10 minutter på supportbilletter, til deres WordPress-optimerede serveropsætninger, der får WP til at køre meget glat, de kender deres håndværk!

Ligesom de fleste webhostudbydere tilbyder de et par gode freebies som SSL, gratis domænenavne og gratis webstedsoverførsler.

De kommer også anbefalet af WordPress (meget få hostingfirmaer kan hævde det! De kan selvfølgelig tackle næsten ethvert indholdsstyringssystem eller trække og slippe webstedsbygger du kaster på dem).

Hvad angår ydeevne, tilbyder de ikke kun SSD-hosting til hurtigere hastigheder og sørger for, at alle har nok serverressourcer, men de har endda opbygget et internt cache-plugin til WordPress-websteder kaldet SuperCacher til at servere dine sider så hurtigt som muligt.

Og hvis dit målmarked er placeret i udlandet, har de også datacentre i Storbritannien, NL (Holland) og SG (Singapore). Og ligesom Hostinger tilbyder de også en 30-dages pengene-tilbage-garanti og har en 99,9% oppetidsgaranti.

Deres sikkerhed fortjener også et råb, da de har opbygget et brugerdefineret sikkerhedssystem, der konstant gennemsøger websteder og overvåger potentielle trusler, og sørger for, at alle servere og konti forbliver så rene som muligt.

De har 3 hostingplaner. Deres mest overkommelige delte hostingplan starter kun $ 3.95 pr. Måned (67% rabat på den sædvanlige pris)!

Fordele

 • Brugervenlig
 • Imponerende sikkerhedsfunktioner
 • Flere datacentre over hele verden
 • Anbefalet af WordPress
 • Fantastisk præstation

Ulemper

 • Fornyelsesomkostninger er lidt høje

3. HostPapa – god prisbillig webhost

HostPapa-logo
Hjemmeside: hostpapa.com
Price: $ 2.95
Diskplads: 100 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Nej

Mens deres branding kunne bruge noget arbejde, er de tjenester, Hostpapa leverer, førsteklasses! 100 GB plads til kun $ 2,95 er en meget god aftale, bestemt i betragtning af det kundesupport, du får, og endda en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

De har selvfølgelig 1-klik-installatører til alle dine foretrukne webstedsopbyggere eller indholdsstyringssystemer som WordPress, Joomla osv. Du får også et gratis domænenavn, et gratis SSL-certifikat og en gratis webstedsmigrering fra din gamle vært, hvis havde brug for. Hvis du har brug for at målrette mod et oversøisk marked som Europa eller Asien, kan du nemt integrere CloudFlare CDN til anstændige indlæsningstider, uanset hvor dine besøgende befinder sig. Deres oppetid er også meget pålidelig uden næsten ingen nedetid.

Kundesupporten fungerer 24/7 og er temmelig lydhør, i betragtning af de lave omkostninger! De kan også hjælpe med migrering af websteder.

Med hensyn til webhostingtjenester tilbyder HostPapa delt hosting, forhandlerhosting, VPS-hosting og WordPress-hosting, såvel som webdesigntjenester, G Suite og Office 365-integrationssupport. Alvorligt, hvis du har et budget, vil de ikke svigte dig.

Deres delte hosting-pakker starter kl $ 2,95 per måned.

Fordele

 • Masser af diskplads
 • Yderligere tjenester
 • God support 24/7
 • Gratis domænenavn
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper

 • N / A

4. Cloudways – Bedste Cloud Hosting Service

Cloudways logo
Hjemmeside: www.cloudways.com
Pris: 10 $
Diskplads: 25 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Ja

Cloudways tager skyhosting til næste niveau! Næsten umiddelbar installation og stor skalerbarhed… med temmelig responsiv teknisk support på toppen.

Med 25+ datacentre, en god brugeroplevelse, god ydelse + oppetid gennem webserverne til Amazon, DigitalOcean, Google, Vultr og KYUP… disse fyre omdefinerer cloud-hostingindustrien.

Apropos præstation, grunden til, at de er så gode til det, er ikke kun fordi de bruger nogle af de bedste udbydere derude og understøtter ting som PHP7, HTTP / 2 understøttede servere og SSD-hosting. De har også bygget nogle brugerdefinerede systemer for at øge ydelsen yderligere, ud over deres store brugerdefinerede kontrolpanel. For WordPress-websteder har de deres Breeze-cache-plugin, og derefter til webstedsbyggeren Magento har de indbygget Full Page Cache. De ved bestemt, hvad de laver!

På sikkerhedsfronten er de også temmelig imponerende. Med dedikerede firewalls og tofaktorautentificering tager de sikkerhed meget alvorligt.

Deres billigste webhosteplan starter kl $ 7 per måned.

Fordele

 • Højtydende cloud-hosting
 • Meget skalerbar
 • Datacentre over hele verden

Ulemper

 • Flere teknologiske færdigheder kræves

5. A2 Hosting – Fremragende til forhandlerhosting

A2 Hosting Logo
Hjemmeside: www.a2hosting.com
Pris: $ 3,92
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Ja

A2 Hosting ligner meget SiteGround og Hostinger … hurtige servere, global rækkevidde, stor support, ubegrænset diskplads. Og selvom de ikke har den officielle WordPress-anbefaling, er de optimeret til WordPress.

Mens deres grundlæggende planer er ret hurtige og tilbyder pæne ekstraer som et gratis SSL-certifikat, gratis scanning efter potentielle hacks, gratis webstedsoverførsler, flere serverplaceringer osv. Alt dette, selvfølgelig, med en 99,9% oppetidsgaranti.

Turbo-planerne er, hvor tingene virkelig bliver interessante. Turbo-planerne har ikke kun færre brugere pr. Webserver, hvilket grundlæggende giver flere serverressourcer pr. Konto, men de tilbyder også et temmelig aggressivt cachesystem med forskellige cacheløsninger til de store webstedsopbyggere som WordPress og Magento.

A2 Hosting tilbyder en række forskellige typer webhosting, fra delt hosting, WP hosting og forhandler hosting, til VPS og dedikerede hosting planer.

De tilbyder også 3 hostingpakker, deres billigste delte webhosteplan starter kun på $ 3,92 per måned (var oprindeligt $ 7,99 / mo).

Fordele

 • Servere i USA, Europa og Singapore (SG er fantastisk til NZ-websteder)
 • Ubegrænset diskplads
 • Når som helst pengene tilbage garanti

Ulemper

 • N / A

6. GreenGeeks – Bedste Green Web Hosting

GreenGeeks logo
Hjemmeside: www.greengeeks.com
Pris: $ 2,95
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Ja

Greengeeks har flere datacentre over hele verden, meget god support og tilbyder endda ubegrænset båndbredde og diskplads med enhver plan. Hvad der adskiller GreenGeeks er det de sætter sit energiforbrug tilbage 3 gange i nettet gennem vindenergi, hvilket er ganske fantastisk!

Hvad angår specifikke funktioner for deres webhostingtjenester. Som nævnt tidligere tilbyder de ubegrænset diskplads på selv deres mest basale plan, har 24/7 kundesupport, tilbyder en 99,9% netværks oppetidsgaranti og ligesom SiteGround, 30 dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds! De er også nyttige, når det gælder migrering af websteder.

Når det kommer til ydeevne, maksimerer de hastigheden ved at tilbyde SSD-hosting, gratis CDN-integration med Cloudflare, HTTP / 2 og PHP7 support. De byggede endda deres eget cachesystem kaldet PowerCacher for at skubbe så meget ydeevne som muligt.

Hvad angår hosting-planer, tilbyder de den sædvanlige delte hosting, WordPress-hosting og forhandler-hosting.

Deres billigste hostingplan starter kun USD 2,95 per måned (nedsat fra $ 9,95).

Fordele

 • Supergrønt
 • Ubegrænset diskplads
 • Flere datacentre over hele verden
 • God kundeservice

Ulemper

 • N / A

7. Bluehost – Fantastisk webhost for begyndere

Bluehost logo
Hjemmeside: www.bluehost.com
Pris: $ 3,95
Diskplads: 50 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Ja

Bluehost har haft lidt af en turbulent tid i de sidste par år. De var på toppen af ​​deres spil, blev derefter købt af EIG (udholdenhed international gruppe), tingene gik ned ad bakke, kundevurderinger var ikke superpositive mere … men fra 2 år siden forsøger de hårdt at vende tingene om, og nu deres ryg med anstændig hosting, god kundeservice og nogle gode ydelser. De er meget velkendte og bruges af MANGE websteder i disse dage.

Deres nylige indsats har tjent dem en plads i vores sammenligning med webhosting! Når det kommer til hostingtjenester, tilbyder de delt hosting, cloud-hosting, WP-hosting, VPS og dedikeret hosting. Alt kommer med de sædvanlige funktioner og stor oppetid.

De har det specielt godt med hosting af WordPress-websteder og har yderligere hostingfunktioner specifikt til WP-installationer for at sikre, at ydelsen er så glat som muligt.

Hvad angår kundesupport, har de alt fra en stor videnbase, supportbilletter, live chat, telefonsupport og endda videotutorials i tilfælde af det. De byggede også et brugerdefineret kontrolpanel, der er forholdsvis let at bruge.

Deres webhosteplaner starter kl $ 3,95 per måned.

Fordele

 • Erfarne
 • Konkurrencedygtig prisfastsættelse
 • Masser af diskplads

Ulemper

 • Rocky omdømme

8. HostGator – Websteds vært med god værdi

Hostgator logo
Hjemmeside: www.hostgator.com
Pris: $ 2,75
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

HostGator er en veteran i branchen, de er super gamle og har MANGE kunder. De er også super overkommelige, men det viser, hvornår du bruger deres tjenester. Det hele er bare OK, ikke dårligt, ikke godt, bare ok.

Men så igen, når man ser på deres hostingfunktioner, ubegrænset diskplads til kun $ 2,75 / mo, ikke en dårlig aftale. De tilbyder også gratis SSL, et gratis domæne i et år, og garanterer 99,9% server oppetid.

Supporten er også anstændig nok med muligheder for telefon, live chat og supportbilletter. De har også masser af videotutorials for at gøre din oplevelse så let som muligt.

HostGator har følgende websteds-hostingplaner: Delt hosting (ved hjælp af cpanel-hosting), WordPress-hosting, cloud-hosting, forhandler, VPS og dedikerede servere.

De har også 2 webservere i USA og en i Indien.

Deres delte planer for webhosting starter først $ 2,75 per måned.

Fordele

 • Billig
 • Anstændig værdi
 • Ubegrænset e-mail-adresser

Ulemper

 • Tjenester af lavere kvalitet
 • Sikkerheden kan være bedre

9. Inmotion Hosting – fantastisk til forretningssteder

inmotion hosting logo
Hjemmeside: www.inmotionhosting.com
Pris: $ 6.39
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Nej

InMotion Hosting har eksisteret i et stykke tid, de er kendt for business-hosting af høj kvalitet (med en 99,99% oppetidsgaranti !!). Og selvom de kommer med en højere pris, er kvaliteten af ​​deres hosting-tjenester meget god, ligesom deres support.

Hvis du har problemer, kan du kontakte dem via telefon, supportbilletter, live chat og endda skype hvis nødvendigt.

Hvis du begynder at se på deres brugeranmeldelser på nettet, er det ret imponerende, hvor godt de er godt.

Hvad angår hosting-muligheder, tilbyder InMotion delt hosting, forhandler-hosting, VPS-hosting, dedikerede servere og specialiseret WordPress-hosting.

Deres billigste plan starter kl $ 6,99 per måned.

Fordele

 • Tjenester i høj kvalitet
 • Godt ry
 • Solid oppetidsgaranti

Ulemper

 • Dyrt

10. WP Engine – Administreret WordPress Hosting

wpengine logo
Hjemmeside: www.wpengine.com
Pris: $ 35
Diskplads: 25 000 besøgende grænse
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Ja

Hvis du faktisk leder efter styret WordPress-hosting i super høj kvalitet til USA, er WP Engine det, du har brug for! De er markedsledende, når det gælder hosting af WordPress-websteder (ingen andre webstedsopbyggere), og med god grund (er dog en smule dyre). De har et internt specialbygget cachesystem, der tjener sider superhurtigt (kaldet EverCache), og kombineret med deres CDN er de det hurtigste WordPress-hostingfirma omkring! De har også et brugerdefineret kontrolpanel, der leverer en god brugeroplevelse.

Deres 24/7 tekniske support er åbenlyst specialiseret i WordPress, så de kan løse ethvert problem uden problemer. Desuden tager de også sig af alle WordPress-kerneopdateringer, så du ikke behøver at bekymre dig om det. Og når det er en større opdatering, tester de faktisk webstedet først, før de opdateres for at være sikre på, at intet går i stykker, førsteklasses service. De har også live realtidstruseldetektering, stor oppetid, blokerer aktivt DDOS-angreb, og de vil endda rette dit websted gratis, hvis det bliver hacket … ikke underligt, at deres brugeranmeldelser er så positive!

Alt det ovenstående berettiger mere end priset og et sted i vores web-hosting-sammenligning! Interesseret i roen og kan spare budgettet?

Deres billigste plan starter kl $ 35 per måned.

Fordele

 • Flere datacentre over hele verden
 • Super specialiseret support
 • Høj ydeevne

Ulemper

 • Koste

Sådan finder du de bedste webstedsudbydere

Når det kommer til at vælge en webhost af høj kvalitet til dit websted, er det vigtigt at forstå, at der er mange typer at vælge imellem.

Nedenfor giver vi forklaringer på de vigtigste typer webhotellemuligheder og deres største fordele og ulemper og går nærmere ind på de funktioner, du gerne vil kigge efter, så du kan oprette dine egne bedste sammenligning af webstedshosting og til sidst finde den perfekte vært, som du kan bygge din hjemmeside på.

Hvis du ikke har registreret dit domænenavn endnu, kan en lang række værter også gøre det. Når det er sagt, er vores foretrukne registrator Namecheap, de har været i lang tid og er meget overkommelige. Hele oprettelsen af ​​en webstedsproces er temmelig let btw, mange mennesker bygger deres egne websteder i disse dage (se bare vores internetstatistik for at få en idé, det er fantastisk) … bare tag det et skridt ad gangen.

Amerikansk hjemmeside hosting laptop

Typer af webstedshosting

Delt hosting

Med delt hosting baseres dybest set flere websteder af en enkelt server, der kontrolleres af en systemadministrator. De tilbyder normalt en række muligheder som Windows eller Linux hosting, Java og PHP hosting. Derudover finder du, at mange af dem har installatører til de største indholdsstyringssystemer som WordPress, Joomla, Drupal osv..

delt hosting

Fordele: Delt hosting er den billigste hostingplan, fordi flere konti alle bruger den samme server, hvilket således fordeler omkostningerne. Det er også brugervenligt, fordi det ikke kræver en høj viden for at bruge den.

Ulemper: Desværre kan delt hosting på grund af dets delte art være temmelig upålideligt. Du konkurrerer om et begrænset sæt ressourcer og funktioner med flere andre konti, så det kan være lettere for dit websted at langsomt eller endda blive hacket sammenlignet med andre hostingmuligheder.

VPS Hosting

VPS betyder virtuel privat server. I det væsentlige er det mellemgrunden mellem delt og dedikeret serverhosting (og fungerer godt til spilservere; de ​​bedste Minecraft-serverhosting er bygget med en VPS). Tænk på en delt serverhost med partitioner mellem konti, der giver ekstra privatliv og funktioner.

Fordele: Omkostningerne er temmelig mellemgrund. Du betaler lidt mere end delt hosting, men dette giver dig ekstra frihed, fleksibilitet og sikkerhed. Du får stadig support fra et admin-team, men har mere kontrol end en traditionel delt vært.

Ulemper: En utroværdig internetudbyder kunne oversælge plads for at tjene flere penge og efterlade konti strandet uden serverplads. Der kræves også lidt mere vedligeholdelse fra din side end med delt hosting.

Dedikeret serverhosting

En dedikeret server er alt dit. Du har alle rettigheder og pligter til det. Friheden leveres dog med en højere monetær pris og arbejdsintensitet.

Fordele: Du bliver aldrig nedsat eller påvirkes på anden måde af nogen anden, fordi serveren er din! Og fordi den er din, betyder det, at det er din at tilpasse, uanset hvor du føler dig så tilbøjelig.

Ulemper: Ansvaret for at tilpasse falder på dig, så det kræver lidt mere know-how. Det kræver ikke kun, at de smarts skal konfigurere det, men det kommer også til en højere pris.

Cloud Hosting

Cloud-hosting er en anden mulighed et sted mellem dedikeret og delt hosting. Cloud-hosting deler sine ressourcer op mellem flere servere, der alle er tilsluttet (som et spindelvev) og leverer dem til konti efter behov. Dette fremskynder tingene og giver sikkerhed i tilfælde af en serverfejl.

Fordele: Størrelse i skala er en stor fordel, som cloud-hosting kan give. Det betyder, at hvis din virksomhed vokser hurtigt, skal din server skalere med den. Det er også et produkt, der er tilgængeligt for dig, så snart du har brug for det, da det konstant findes i en eller anden form i skyen. Det er en rimelig pris og fungerer meget godt for en konto med lavt personale.

Ulemper: Fordi det er så centralt i denne betroede sky, hvis der er et problem med skyen, er du ret meget hjælpeløs. Igen, på grund af cloud-lagringskomponenten, kan du kun have adgang til dine filer via internettet. Hvis du ikke kan oprette forbindelse, kan du ikke få adgang. Den gummibåndlignende fleksibilitet, den tilbyder, kan også leveres med en “gummibånd-fleksibel” regning hver måned.

Forhandler-hosting

Forhandlerhosting er en slags en hand-me-down version af delt hosting. Et firma tager en pakke fra et moderværtsfirma, bundter eller pakker det, hvordan det behager, og videresælger det til andre konti som deres egne.

Fordele: Det sparer besværet, fordi en anden i sidste ende er ansvarlig. Hvis du vil stole på andre, kan dette muligvis være en god løsning for dig.

Ulemper: Dog kan den part, der videresælger værten, muligvis ikke være ekspert på det. Som klient har du sandsynligvis kun adgang til dem, så du kan komme i en vanskelig position, hvis noget går galt. Af denne grund skal kun et pålideligt og verificeret videresælgende selskab overvejes.

Administreret WordPress Hosting

Dette er premium hosting med fokus på WordPress med ekspert WP tech supportmedarbejdere. Administrerede WP-værter har normalt en meget veloptimeret serverstack specielt designet til at køre WordPress så hurtigt som muligt. Prissætning beregnes normalt omkring antallet af besøgende, du får per måned, snarere end diskplads som de sædvanlige delte webhosts.

Fordele: Du vil altid være ajour med de nyeste funktioner og plugins, fordi WordPress altid er i forkant med nye ting i hostingverdenen. De holder din hastighed op og beskytter dig, hvis noget går ned. Holdet vil ikke kun holde dig opdateret, men de vil også beskytte dine oplysninger og være der for problemer, der måtte opstå.

Ulemper: Prisen er normalt den første ting, der slukker nogen. Jo større side og volumen det er, desto mere debiteres du. Du har også lidt mindre kontrol over tilpasningen af ​​dit websted (da administrerede værter har en tendens til at have en liste med ikke tilladte plugins … for at opretholde optimal ydelse).

Webhosting-funktioner, du skal gennemgå

Nu hvor du ved, hvilken type webhost du leder efter, vil du undersøge hver mulighed for de funktioner, du har brug for.

Vi bruger de samme faktorer i vores andre sammenligninger som:

 • websted, der er vært for Australien
 • webstedshosting i Canada
 • webhosting Singapore
 • NZ webhosting
 • web hosting Indien
 • UK webhosting
 • webhosting Malaysia
 • er vært for Irland
 • websted, der er vært for Pakistan
 • Melhor hospedagem de sites Brasil
 • webhosting Indonesien

Rangering af følgende aspekter for så vidt angår det, der er vigtigst for dig, vil indsnævre din søgning til de bedste webstedsudbydere, der tilbyder den rigtige pakke til dig.

Bestem, hvad du vil bruge dine penge på: Er det båndbredde, support, yderligere domæner eller måske lagerplads?

På den anden side skal du bestemme, hvad der IKKE er værd for dig at bruge dine penge på. Hvis du ikke har brug for dedikeret support, skal du vælge en pakke, der giver dig fleksibilitet og tilladelse til at udføre alt arbejde!

Lad os udforske de vigtige aspekter ved at vælge en god hostingtjeneste, så du ikke løber ind i nogen problemer, når du begynder at oprette dit websted.

Serverplacering og hastighed

Serverens geografiske placering betyder noget, fordi jo tættere serveren er dig, desto mindre afstand og jo færre bøjler skal informationen gennemgå for at komme til dig og dem, der bruger dit websted. I fortiden, jo længere serveren kom fra dine besøgende, jo langsommere blev dit websted indlæst for disse besøgende.

serverplaceringskort

I disse dage kan du dog løse dette problem ganske let ved at aktivere et CDN eller Content Distribution Network. Et CDN er et distribueret netværk af servere over hele verden, disse servere eller noder kan tjene en cache-version af dit websted fra den node, der er tættest på den besøgende, der prøver at få adgang til webstedet. Så du kan få dit websted hostet i USA, hvor besøgende fra Asien stadig kan indlæse dit websted ret hurtigt.

Cloudflare er en af ​​disse CDN’er, og det er gratis! De fleste webhosts har endda et let installation med et enkelt klik til Cloudflare, så se bestemt ud for det.

Diskplads

Diskplads er pladsen til at gemme dine filer på backend (ting som HTML-filer, e-mail, billeder og scripts). Grundlæggende er opbevaring arkiveringsskabet til webstedet. Du vil være opmærksom på tilgængelig lagerplads, før du tilmelder dig en hostingtjeneste, for når arkiveringsskabet først er fuldt, er det det (selvom du selvfølgelig kan opgradere om nødvendigt).

Sørg for, at der er nok plads til dig nu og i fremtiden, og prøv at bruge en vært, der bruger SSD-drev, da de er meget hurtigere end traditionelle..

Mens de fleste værter muliggør flere e-mail-konti / e-mail-adresser under en hosting-konto, kan e-mails udfylde din diskplads ganske hurtigt, så overvej at bruge noget som Gmail til at håndtere dine e-mails.

SSL-certifikater

Sikkerhed er en stor aftale i disse dage, med hackere, der prøver at brute tvinge deres vej ind på ethvert sted, de kan. Selv Google har integreret brugen af ​​SSL-certifikater i, hvordan de rangerer websteder i deres resultater, med sikre websteder, der har en mindre fordel i forhold til ikke-sikre websteder. SSL står for Secure Sockets Layer, det er en sikkerhedsteknologi til at oprette en krypteret forbindelse mellem en server og en klient eller besøgende, hvilket holder de data, der overføres sikkert fra dårlige aktører.

SSL-certificeringer

Det plejede at være tilfældet, at kun websteder, der accepterer kreditkort eller betalingsoplysninger, skulle have et gyldigt SSL-certifikat, men i disse dage er det et must for stort set ethvert websted. Heldigvis for os leverer virksomheder som Let’s Encrypt gratis SSL-certifikater. De fleste af de bedste webhoste derude har også et installations-installationsværktøj til at gøre dit websted sikkert ved at installere et certifikat.

Uptime

Undrer du dig over, hvor pålidelig din vært vil være? Uptime er en fantastisk måde at måle det på! Webstids oppetid er en procentdel, der viser, hvor god en udbyder er til at holde alt med succes i gang.

Hvis en vært kræver en garanti på 99% oppetid, kan det virke perfekt! Men overvej 1%. Én procent over et år kan betyde et par dages nedetid for dit websted. Dage med nedetid lige stort tab af adgang, altså tab af indtægter, men du betaler stadig for tjenesten. Så det negative rum på en oppetidsprocent svarer til det, det koster dig, når serveren er nede. Vi begyndte at spore både samlet oppetid og responstid for de største webhostingfirmaer på vores hostingstatusside.

Se efter den højeste procentdel, du kan finde, og sørg for, at de holder sig med deres oppetidsgaranti og kan levere.

Support

Dette er en af ​​de mere vigtige faktorer, vi overvejede i vores sammenligning af webhosting.

Overveje:

 • Hvor meget du ved om at designe et websted, vedligeholde det og opdatere det.
 • Hvor meget du bliver nødt til at stole på et supportteam til at gøre sådanne ting som at designe, vedligeholde og opdatere dit websted.

Chancerne er, at du falder i den ene ende af spektret eller den anden.

supportmuligheder

Hvis du ikke har brug for meget support og kan håndtere ansvaret på egen hånd, kan du sandsynligvis reducere omkostningerne ved at vælge en mulighed, der ikke tilbyder meget support. Hvis du har brug for det, der er gjort for dig, skal du imidlertid kigge efter et pålideligt supportteam, der kan håndtere alt, hvad du har brug for det. (Og forbered dig på at betale for støtten.)

Backups

Tjek hvilken slags sikkerhedskopiindstillinger din udvalgte valg tilbyder. En god sikkerhedskopi vil ske regelmæssigt, og de skal opbevares forskellige steder i tilfælde af, at et område har en funktionsfejl.

Ikke regelmæssigt og sikkert sikkerhedskopiering af dine oplysninger kan betyde en rigtig dårlig dag og en masse mistede data. Risiker ikke det. Daglige sikkerhedskopier er åbenlyst bedst.

båndbredde

Båndbredde er det trafik- og dataoverførselsniveau, som dit websted kan håndtere på et tidspunkt. Hvis et hosting-sted tilbyder et højt båndbredde, vil det sandsynligvis være ret god kvalitet. Hvis de kun tilbyder lidt, kan du muligvis ikke stole på dem. Hvis din virksomhed skalerer, ligesom dit websted vil, vil du have, at båndbredden hurtigt kan tilpasse sig en sådan flux.

At holde styr på dit webstedstrafik i et par måneder er en god måde at bestemme den båndbredde, du har brug for. Brug dette nummer som en baseline, så lad plads til dit websted vokse. Dette vil spare dig for stress i fremtiden, hvis du ser en uptick i trafikken.

Antal tilladte domæner / websteder

Hvis du planlægger at oprette mere end et websted, skal du sørge for, at det er muligt gennem den vært, du vælger. Hvis du tilmelder dig en aftale med et sted, skal du tilmelde dig mere, hvis du nogensinde vil oprette et nyt eller yderligere websted.

Hvis du ved, at flere websteder snart vil være i horisonten, eller hvis du har brug for et par domæner lige fra flagermus, kan du gå videre og eliminere hostingindstillinger, der begrænser dig til et. Se efter en kontoindstilling, der tillader flere domæner i stedet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er den mest sikre webhosting?

De mest sikre webhostudbydere er dem med specialbyggede serversidesikkerhedssystemer. Disse kan spænde fra daglige malware-scanninger og en integreret WAF, til daglige sikkerhedskopier og mere. SiteGround er meget sikker.

Hvordan vælger jeg en webhostingudbyder?

Du vælger en god webhostingudbyder ved at sammenligne funktionerne i flere webhostingfirmaer, vores guide ovenfor hjælper dig med at identificere, hvad de vigtigste funktioner er, og hvad du skal være opmærksom på, når du søger efter en god webhost.

Kan jeg være vært for min egen hjemmeside?

Teknisk ja, du kan være vært for dit eget websted lokalt på din computer, men så går webstedet ned, i det øjeblik du slukker for din computer. Det er praktisk at have en lokal kopi af dit websted til at teste nye funktioner, som du vil implementere, før du skubber det live på en webhost.

Hvordan kan jeg være vært for min hjemmeside gratis?

Ja, der er gratis webhosts, men de kommer enten med tvungne annoncer og forfærdelig support, eller så bliver du nødt til at slå sig ned med et underdomæne i det firma, du er vært for hos. WordPress.com har for eksempel en gratis plan, der kan give dig et websted på et underdomæne (dit navn.wordpress.com). Det er dejligt, hvis du lige er kommet i gang og vil prøve det.

Hvordan er jeg vært for min hjemmeside på Google?

Du kan ikke være vært for dit websted på Google, da de ikke er en webhostetjeneste. De har en service kaldet Blogger, der kan give dig plads til at bygge et grundlæggende websted på. Men husk, at din URL ikke vil være en professionel, at webstedet vil være vært på et underdomæne som yourcompany.blogspot.com.

Og det er det, det kan virke overvældende at sammenligne alle punkter, men bare tage det et skridt ad gangen. Måske endda oprette et regneark og logge alle specifikationer for de bedste webhostingudbydere, så du har et let overblik.

ELLER

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector