Bedste UK Web Hosting Services for 2020!

Som et webagentur med MEGET webhostingkonti (delvist til at være vært for vores klienter, og delvis fordi vi har masser af sideprojekter og kan lide at eksperimentere ��), har vi en ret god idé om, hvad der definerer en fantastisk websted vært.


Vi gennemgik alle vores konti, analyserede, hvilke webhosts der fungerer godt (ved hjælp af live tracking), og hvilke der ikke er (og hvorfor). Derefter besluttede vi at bygge denne massive sammenligningsside for at dele det, vi fandt og nyde!

For hurtig reference finder du vores top 3 nedenfor!

Webhostingfirma Samlet bedømmelsePriser / mo.UK-servere tilgængelige Funktioner Gennemse Websted
Hostinger logo0,80 £ (nedsat fra 7,99 £)
 • Meget overkommelig
 • Super nem installation
 • Responsiv support
 • Fantastisk ydelse og hastighed
 • UK-servere + Globalt netværk
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti!

Hostinger anmeldelse
siteground2£ 2,95 (kun 67% rabat på den første faktura)
 • UK-servere + et globalt netværk
 • overkommelige
 • Fantastisk præstation
SiteGround-gennemgang
GreengeeksLogoUSD 2,95
 • Grøn hosting
 • servere i Europa
 • Ubegrænset diskplads
GreenGeeks anmeldelse

# footable_27400 td.ninja_column_3 {text-align: center; }

Contents

Om vores hostinganmeldelser

Når vi skrev vores UK-webhostinganmeldelser, overvejede vi en række faktorer.

Disse inkluderer oppetid, supportmuligheder og responstid, hastighed, serverplaceringer, brugervenlighed, omkostninger vs værdi, diskplads osv..

De 2 vigtigste faktorer, vi fokuserer på, er støtte �� og hastighed ⚡.

Lad os tage webshastighed for eksempel, vidste du, at en forsinkelse på 1 sekund betyder, at sidevisninger falder med 11%, det betyder, at over 1/10 af besøgende bare vil vende sig væk for hvert sekund, dit websted stadig indlæses … dette er grunden til en anstændig web hostingudbyder er afgørende!

Som du kan se, kan kvaliteten af ​​din webhostingudbyder have en enorm indflydelse på den potentielle succes på dit websted!

Et par af de websteder, vi er blevet vist på:

Udvalgt på websteder

Bedste Web Hosting UK – 2020 anmeldelser

Her er de 14 bedste anmeldelser af webhosting i Storbritannien, med detaljer om deres omkostninger, supportmuligheder og diskplads:

1. Hostinger UK – Bedste samlede webhosting

www.hostinger.co.uk

Hostinger-logo

Pris: £ 0.80
Diskplads: 10 GB
Support: Live chat

Hostinger er et af de virksomheder, der ved, hvordan de gør alting rigtigt, mens de holder deres planer ekstremt konkurrencedygtige.

De startede i 2004 og har allerede over 29 millioner brugere… og med god grund. De leverer hosting-tjenester af høj kvalitet til ganske lave omkostninger sammenlignet med nogle af deres konkurrenter.

For kun £ 0,80 / mo får du 10 GB SSD diskplads, 24/7 ekspert support, WordPress optimeret opsætning, en 99,9% oppetidsgaranti og meget mere.

Det, vi virkelig kunne lide ved Hostinger, var, hvor let deres installationsflow er. Det er bare meget gennemtænkt at indstille en ny konto, lige fra at få et domænenavn, til at oprette hosting og installere WordPress (eller enhver anden CMS), så alle kan meget let få deres side i gang.

Hostinger Technology

Hvad angår hostingtyper, de tilbyder, har de delt hosting (som de fleste mennesker har brug for, det er også den billigste), VPS, Cloud-hosting, WordPress-hosting og e-mail-hosting.

Kundesupporten er også meget lydhør via live chat og er tilgængelig 24/7/365.

Når det kommer til hastighed, har de en webserver lige her i England, så ydelsen vil være superglat, hvis dit målmarked generelt er i Europa. Og hvis dit målmarked er et andet sted, har de dig også dækket med servere i USA, Holland, Litauen, Singapore, Brasilien eller Indonesien.

Deres delte hostingplaner starter kl kun £ 0,80 / mo (Ned fra 7,99 £). Hvis du beslutter dig for at gå et niveau op og vælge deres Premium-plan, får du også ugentlige sikkerhedskopier, et gratis domæne og meget flere serverressourcer.

Den værdi, du får her, er sindssyg, et velfortjent nummer 1 på vores liste over de bedste webhosts! Åh, og de har også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, en no-brainer i vores bog!

Fordele

 • Meget let at konfigurere
 • Fantastisk præstation
 • Responsiv support
 • Super overkommelig
 • Hurtigt datacenter i England

Ulemper

 • N / A

2. SiteGround UK – Runner-up samlet web-hosting

www.siteground.co.uk

SiteGround logo

Pris: £ 2,95
Diskplads: 10 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

SiteGround kender deres ting. De er overkommelige, har meget magtfulde servere i London, og vigtigst af alt er kundesupporten top (den gennemsnitlige responstid er i øjeblikket 10 minutter).

De kommer også anbefalet til WordPress af WordPress (De kan selvfølgelig tackle enhver CMS, du kaster på dem).

SiteGrounds ‘planer leveres også med en række smarte funktioner som et utroligt effektivt sikkerhedssystem, automatiserede sikkerhedskopier, er GDPR-kompatible og tilbyder gratis SSL-certifikater (meget vigtigt for e-handelswebsteder).

Ligesom de fleste anstændige webhostingudbydere har de en 99,9% oppetidsgaranti, bruger SSD-opbevaring, en 30-dages pengene-tilbage-garanti og har muligheden for at hjælpe dig med domænenavnsregistreringer.

Hvad angår hosting-pakker, tilbyder de delt hosting, WordPress-hosting, eCommerce-hosting, forhandler-hosting og cloud-hosting.

De har 3 delte hostingplaner, deres mest overkommelige plan starter kun på £ 2.95 pr. Måned (69% rabat på den sædvanlige pris)! Deres grundlæggende StartUp-plan giver mulighed for 1 websted, og giver dig 10 GB SSD-lagerplads, mens deres næste lag op, GrowBig-planen, giver mulighed for ubegrænsede websteder og 20 GB lagerplads. Med denne plan og alt det ovenstående får du også en gratis webstedsoverførsel fra din gamle vært, som altid er praktisk.

SiteGround tilbyder alle kunder øjeblikkelig hjælp, når de kontakter deres kontorer via telefon, billetter eller live chat. Ved at tjekke deres mange mange online tutorials og e-bøger, kan du også hente den seneste optimering og sikkerhedskendskab til dit WordPress-websted.

Du bliver ikke skuffet, når det kommer til SiteGrands forbedrede indlæsningshastighed for websteder. SiteGround giver dig chancen for at tilpasse og individualisere dit hostingopsætning og forbedre dit websteds samlede indlæsningshastighed. Som nævnt i vores fulde gennemgang hjælper deres specialbyggede plugin, SuperCacher, også med at forbedre dit websteds indlæsningstid (kun tilgængelig i deres GrowBig-plan og opefter).

Fordele

 • Stor støtte
 • Anbefalet af WP
 • Brugervenlig
 • UK-baseret webserver

Ulemper

 • Højere fornyelsesgebyrer

3. Greengeeks – Bedste Green Web Hosting

www.greengeeks.com

GreenGeeks logo

Pris: $ 2,95 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

GreenGeeks er et af de virksomheder, du bare ved, gør alt godt, de har set en massiv vækst, siden de gik live i 2008. Årsagerne til deres succes er temmelig klare, når du først begynder at arbejde med dem, det er en kombination af global rækkevidde ( flere datacentre over hele verden), fantastisk ydelse, stor og temmelig hurtig support og sidst men ikke mindst, de sætter sit energiforbrug tilbage 3 gange i nettet gennem vindenergi, hvilket er ganske fantastisk!

Hvad angår specifikke funktioner, tilbyder de ubegrænset båndbredde, diskplads og e-mail-konti på selv deres mest basale plan. De har 24/7 support, og ligesom Hostinger, en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds! En solid nr. 3 på vores liste!

De kaster endda et gratis domænenavn ind for det første år!

Deres grundlæggende plan starter kun USD $ 2,95 / måned (nedsat fra $ 9,95).

GreenGeeks tilbyder virtuel kundesupport året rundt, når det passer til din unikke tidsplan. Du kan kontakte en hosting-specialist via e-mail, live chat, billet eller ved direkte at ringe til deres supportteam. Ud over specialiseret support døgnet rundt fra deres globale arbejdsstyrke, kan du også se på deres webside-tutorials og imponerende vidensbase for flere hosting-tip.

Ved at optimere deres servere har GreenGeeks bygget en pålidelig hostingplatform (med 99,9% oppetidsgaranti), der kan give dit websted den hastighed, den har brug for for at sikre tilbagevendende trafik. Dette webhostingfirma bruger Solid State RAID-10 Storage Arrays, PowerCacher, PHP7 og gratis CDN gennem CloudFlare. Den kombinerede indsats med deres avancerede teknologi gør deres servere i stand til at pakke en ganske hurtig punch!

Fordele

 • Miljøvenlige
 • Ubegrænset diskplads
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • 24/7 support

Ulemper

 • Opkræver ikke i GBP

4. A2 Hosting UK – Bedste hosting til forhandlere

www.a2hosting.com

A2 Hosting logo

Pris: $ 3,92 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

A2 Hosting er på niveau med Hostinger, de har også en række flammende hurtige servere over hele verden (med 99,9% oppetidsgaranti) + har stor kundesupport. Selvom de ikke har den officielle WordPress-anbefaling, er deres præstation med WP-sider forbløffende.

Som det er deres præstation med størstedelen af ​​de populære CMS’er, er deres servere meget godt optimerede og inkluderer 1-script installatører for de fleste CMS’er som WP og Joomla.

De tilbyder delt hosting, forhandlerhosting (vi kan virkelig godt lide deres forhandlerindstillinger, også over SiteGround), VPS og dedikerede servere.

De tilbyder 3 hosting-pakker, deres grundlæggende plan starter kun $ 3,92 per måned (var oprindeligt $ 7,99 / mo).

A2 Hosting tager sig af dine hostingbehov ved at yde support gennem live chat, e-mail, telefon og supportbilletter. Du kan også læse kundeanmeldelser på deres websted, der hovedsageligt rapporterer om høj kvalitet og rettidig service. De tilbyder dybtgående onlineguider og en lang række oplysende artikler, der hjælper dig med at tilpasse og oprette dit websted.

A2 Hosting’s Turbo-servere giver dig indlæsningshastigheder op til 20 gange hurtigere sammenlignet med konkurrerende hosting-tjenesteudbydere. Dette opnås ved at tildele færre brugere pr. Webserver og også ved at give hver bruger flere serverressourcer. De bruger SSD’er, brugerdefineret cache og fire globale datacentre til konstant at forbedre dit websteds hastighed.

Fordele

 • Ubegrænset diskplads
 • Stor støtte
 • Når som helst pengene tilbage garanti
 • Gratis webstedsmigrering
 • Globale datacentre

Ulemper

 • Opkræver ikke i GBP

5. Kinsta – Bedste styrede WordPress Hosting

kinsta.com

kinsta logo

Pris: $ 30 (USD)
Diskplads: 10 GB
Support: Live chat, billetter

Hvis du leder efter den bedst styrede WordPress-hostingtjeneste, er Kinsta vores go-to i øjeblikket. De er vært for massive virksomheder som FreshBooks, Ubisoft og Tripadvisor. De har overraskende konkurrencedygtige priser pakker, og støtten er virkelig uden sidestykke.

Deres infrastruktur kører på den flammende hurtige og pålidelige Google sky (naturligvis med en driftstabilitet på 99,9%), som har over 20 placeringer rundt omkring i verden for dig at vælge imellem (inklusive en britisk-baseret server). De tilføjede for nylig også autooptimering af DB og selvhelende PHP-funktioner, og de understøtter selvfølgelig den nyeste PHP-version.

For at øge ydeevnen endnu mere har de et internt cache-plugin, der tjener webstedet så hurtigt som muligt og integrerer med KeyCDN til hurtige indlæsningstider rundt om i verden.

Hvad angår sikkerhed, tilbyder de DDOS-beskyttelse, GeoIP-blokering, selvfølgelig, Google Cloud-firewall med mere. Og selvom webstedet bliver hacket, hjælper de dig med at løse det gratis.

Der er så meget, vi ikke engang har drøftet endnu, som deres backup-system, SSL-certifikater, oppetidsmonitor … men jeg tror, ​​du får point.

Deres planer starter kl $ 30 per måned, der inkluderer 1 site og 10 GB SSD-lager.

Hvis du har budgettet, er det disse mennesker, du kan stole på dit WP-sted med!

Fordele

 • Google Cloud Platform
 • Stor værdi for omkostningerne
 • Skudsikker sikkerhed
 • Stor støtte
 • Gratis webstedsmigrationer
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper

 • Ingen telefonsupport (men ikke rigtig noget problem, hvor man tænker på, hvor god deres online support er)

6. Heart Internet – UK webhost

www.heartinternet.uk

Heart Internet logo

Pris: £ 2,66
Diskplads: 2 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Heart Internet ligner meget eUKhost, både i priser og funktioner … de har 2 ekstra fordele, de tilbyder 5 GB diskplads på deres grundlæggende plan, og de har intern kundesupport, som, hvis du har gennemset dette websted for lidt, vil du vide, at vi sætter stor pris på ethvert firma, der ikke outsource support.

De sponsorerer også en hel del begivenheder og konferencer som WordCamp, Pixel Pioneers, Hack24 og andre. Vi kan godt lide et firma, der giver tilbage til samfundet.

Med hensyn til hostingmuligheder tilbyder de delt webhosting, premium hosting til mere krævende websteder, VPS, forhandlerhosting, dedikerede servere og WordPress hosting.

Når det er sagt, er deres omdømme ikke det bedste i øjeblikket med rapporter om hyppige strømafbrydelser og forværring af support … også, deres grundlæggende plan understøtter faktisk ikke MySQL-databaser, så ingen WordPress-support, medmindre du går en plan højere på £ 9,49 / mo (ekskl. moms).

Heart Internet kan kontaktes ved at indsende en online formular på deres websted eller ved at ringe til dem direkte. Du kan også kontakte dem via live chat eller gennem indsendelse af en billet.

Hvis du selv ønsker at tage et skud til at løse et almindeligt hostingproblem, kan du gennemgå de informative artikler, der er placeret på deres Support Database-side.

Heart Internet bruger en cloud-hostingplatform, der hjælper dit websted med at udjævne webtrafikbelastningen. Dette betyder, at dit websted ikke nedsættes, når du oplever spidsbelagte trafikperioder.

De bruger også HTTP / 2 og opdaterer regelmæssigt deres serverhardware for at sikre hurtige webbelastningshastigheder og kundetilfredshed.

Fordele

 • Giver tilbage til samfundet
 • Prisbillig til statiske html-websteder
 • Masser af hostingsmuligheder.

Ulemper

 • Ingen oversøiske datacentre
 • Rocky omdømme
 • Ingen WP-støtte på basisplanen

7. HostGator – Erfaren webhosting

www.hostgator.com

Hostgator logo

Pris: $ 2,75 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

HostGator har eksisteret i lang tid, i den tid er de gået fra godt til dårligt, tilbage til anstændigt igen. De er super overkommelige, men du vil føle det i kvaliteten af ​​deres tjenester, support og sikkerhed. Vi har haft flere websteder, der er hacket på deres servere, som alle har lignende temaer og plugins til andre websteder på forskellige værter, og de blev ikke hacket.

Når det er sagt, hvis man ser på prisen, er den værdi, man får, ret forbløffende for kun $ 2,75 / mo… men hvis du har lidt af et budget, ville jeg sandsynligvis gå med en vært, der har et lokalt datacenter, så du har ikke at gøre med de langsomme indlæsningstider, der følger med at have en amerikansk server.

HostGator har følgende hostingplaner: Delt hosting, WordPress-hosting, cloud-hosting, forhandler, VPS og dedikerede servere.

HostGator gør det nemt for kunderne at kommunikere et hostingproblem eller foretage forespørgsler. Du kan ringe til dem, starte en live chat, faxe dem eller dele din skærm og finde en løsning på dit problem på rekordtid. Bortset fra deres tilgængelighed året rundt, giver HostGator dig også et bibliotek med videotutorials til at hjælpe med at understøtte dine hostingbehov.

HostGator leverer både HDD og SSD harddiske og kan konfigurere deres servere til at imødekomme dine specifikke krav til indlæsningshastighed. De giver dig uovervåget båndbredde og giver dig muligheden for at implementere brugerdefinerede serverinstallationer, der optimerer hastigheden og giver dig mere virtuel kontrol. Dette kan forbedre SEO og den samlede bedømmelse af brugeroplevelsen på dit websted.

Fordele

 • overkommelige
 • Anstændig værdi

Ulemper

 • Tjenester af lavere kvalitet
 • Sikkerhed
 • Amerikanske servere

8. CloudWays – Bedste Cloud Hosting

www.cloudways.com

Cloudways logo

Pris: $ 10 (USD)
Diskplads: 25 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Cloudways giver dig mulighed for at distribuere, administrere og overvåge apps med høj ydeevne direkte på cloud-servere og udskære den sædvanlige webhosting-middelmand (dette er IKKE for begyndere). Hvis du kender din vej rundt på en server, er disse fyre fantastiske! God support, valget MANGE udbydere, fra Digital Ocean, til AWS, til Vultr, de har varerne.

De har også deres eget CDN kaldet CloudwaysCDN og har endda bygget et brugerdefineret cache-plugin til WordPress (plugin kaldet Breeze), der betydeligt fremskynder indlæsningstider. Derefter integrerede de for Joomla cachelagring på fuld side for maksimal hastighed.

Priserne varierer fra $ 10 til $ 272 / mo, afhængigt af dit websteds krav.

Du kan ikke gå galt her … hvis du er lidt teknisk.

Cloudways giver dig uendelig support gennem supportbilletter, live chat og online formularer. Du kan endda anmode om et opkald fra dem, og de er let tilgængelige 24 timer i døgnet. De tilbyder også en videnbase såvel som et fællesskabsforum, og de giver dig liveopdateringer angående deres systemstatus på deres Cloudways System Status-side.

De bruger solid-state harddiske, og deres servere er PHP 7 klar, hvilket giver dig top ydelseshastigheder sammenlignet med andre hostingtjenesteudbydere. Cloudways cacher data rundt om i verden og bruger Memcached, Breeze-plugin og Redis for at sikre den optimale hostinghastighed for både WordPress og Magento. De bruger også HTTP / 2-understøttede servere.

Fordele

 • Prisbillig hosting med høj ydeevne
 • Stor støtte
 • Super skalerbar

Ulemper

 • Lidt af en læringskurve

9. InMotion Hosting – Webhotel med god forretning

www.inmotionhosting.com

InMotion Hosting logo

Pris: 6,39 $ (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Mens InMotion ikke er en dårlig vært, fokuserer deres løsninger for det meste på virksomheder, og dermed den højere pris på $ 6,39 / mo. De har heller ikke et lokalt datacenter, så medmindre du er målrettet mod en demografisk i USA og virkelig ønsker at være vært hos dem, er der bedre muligheder.

De tilbyder de fleste af de funktioner og fordele, som de fleste andre værter tilbyder. Og deres sikkerhed er helt i top med GRATIS SSL-, hackbeskyttelse, brugerdefineret firewall og DDoS-beskyttelse.

De tilbyder delt hosting, videresælgerhosting, VPS, dedikerede servere og WordPress-hosting (som har WP-specifikke funktioner såsom automatiske opdateringer og sikkerhedsopdateringer og en webstedsbygger til træk og slip).

Hvis du har en forespørgsel om InMotion Hosting’s tjenester, kan du kontakte dem via live chat, e-mail, telefon eller ved at indsende en billet. Du kan også planlægge en Skype-session med en af ​​deres specialister, hvis du ønsker mere dybdegående råd.

De har en onlinesupportside, der tilbyder tutorials og andre værktøjer, der kan hjælpe dig med at tackle ofte stillede spørgsmål.

Alle InMotion Hosting’s serviceplaner inkluderer drev med solid state, der tilbyder hurtigere indholdslevering fra dit websted. Dette firma bruger også flere datacentre og avanceret routingteknologi for at give dig den konkurrencefordel, når det kommer til indlæsningshastighed og brugervenlighed på webstedet.

Fordele

 • Hostingløsninger i høj kvalitet
 • Stor støtte
 • God sikkerhed

Ulemper

 • Dyrt
 • Amerikanske servere

10. BlueHost – God webhost for begyndere

www.bluehost.com

Bluehost logo

Pris: $ 3,95 (USD)
Diskplads: 50 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Bluehost er lidt af en veteran i webhostingbranchen, de startede som ganske fantastiske, men blev derefter købt af EIG (der også ejer HostGator), og tingene begyndte at gå ned ad bakke ganske hurtigt.

Siden da har de dog arbejdet med deres image og hosting-løsninger for at forbedre den overordnede kvalitet, og det lønner sig. De markedsfører og generelle brugeranmeldelser forbedres bestemt. De tilbyder også masser af diskplads på deres basisplaner (50 GB), og tilbyder gratis SSL og et gratis domæne.

For Storbritannien vil jeg sandsynligvis ikke anbefale dem på grund af manglen på lokale datacentre. Der er bestemt bedre muligheder.

Hvad angår hostingløsninger, har de delt hosting, der starter fra $ 3,95 / mo, WordPress hosting, VPS og dedikerede servere.

BlueHosts interne tekniske team tilbyder erfaren support døgnet rundt. De tilbyder teknisk og kontosupport via live chat, telefon eller billet indsendelse. Du kan også tjekke deres videotutorials og videnbase, hvis du vil samle nyttige oplysninger.

De har et gratis amerikansk kontaktnummer og et internationalt kontaktnummer for bedre at imødekomme alle deres kunder.

Bluehost tilbyder forskellige hostingpakker, der inkluderer delt hosting, cloud-hosting, VPS-hosting og dedikeret hosting. Standard Shared hosting giver dig en webside indlæsningstid på 2-3 sekunder. Dyrere pakker tilbyder servere med lavere densitet, som vil give dig flere ressourcer, der kan fremskynde dit websted og den samlede indlæsningstid ganske lidt.

Fordele

 • Veteran
 • Masser af diskplads
 • overkommelige

Ulemper

 • Rocky omdømme
 • Servere i USA

11. Dreamhost

www.dreamhost.com

Dreamhost-logo

Pris: $ 7,95 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Dreamhost har et rigtig godt omdømme og med god grund. De har opretholdt deres hosting-tjenester af høj kvalitet i hele den massive priskrig, der går lige nu, folk kan virkelig godt lide dem, da de er ekstremt pålidelige. De eneste ulemper ville være manglen på datacentre i landet, og omkostningerne til $ 7,95 / mo … som du skal forudbetale i 3 år, hvis du vil have den billigste pris. Det er ikke ideelt, men de tilbyder en 97-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket er rart.

De har også en særlig forpligtelse til sikkerhed og privatliv, som vi kan lide, de har gratis SSL OG gratis whois-privatliv, som skjuler dine domænenavnsregistreringsdata. DreamHost har også 24/7 supportmuligheder, hvis du har brug for det.

De tilbyder delt hosting, WordPress-hosting, dedikerede servere og VPS-hosting.

DreamHost tilbyder live chat, e-mail, telefon og billetindgivelse som supportmuligheder. Eksisterende kunder kan kontakte dem direkte ved at logge ind på deres DreamHost-konto.

Kunder kan også holde styr på systemstatus for DreamHost og dele deres oplevelser eller stille spørgsmål på firmaforum. Derudover kan vidensbasen kaste lys over avancerede emner og tilpasninger.

DreamHost tilbyder en bred vifte af hosting-pakker, som alle indeholder solid-state drev, der giver dit websted mulighed for at køre 200% hurtigere. Alle pakker er tilgængelige med ubegrænset båndbredde, og du har muligheden for at opgradere til en Fast Cloud Server eller en Managed VPS Server, hvis du ønsker at låse op til hurtigere indlæsningshastigheder.

Fordele

 • Godt ry
 • Gratis domænenavn
 • Gratis SSL
 • 97-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper

 • Dyrt
 • Servere i USA

12. HostPapa

www.hostpapa.co.uk

HostPapa-logo

Pris: £ 1,95
Diskplads: 100 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

Denne ene er interessant, de opretter websteder for hvert land, deres målretning er, og tilbyder stort set det samme som de fleste andre hostingfirmaer uden reelle stand-outs.

De tilbyder ganske meget diskplads til en konkurrencedygtig pris (£ 1,95 / mo). Men igen, ingen datacentre i Storbritannien, så medmindre du virkelig kan lide mærket, skal du gå med noget som Hostinger i stedet.

Hvad angår hostingmuligheder, har de delt webhosting, WordPress-hosting, VPS-hosting og dedikerede servere.

Kunder kan få adgang til HostPapas supporttjenester via e-mail, telefon, fax, live chat og gennem supportbilletter. Supportteamet er tilgængeligt døgnet rundt, og hvis du har brug for ekstra hjælp, kan du tilmelde dig et ugentligt webinar eller booke en virtuel en-til-en virtuel træningssession med en af ​​deres hosting-eksperter.

De fleste kundeanmeldelser rapporterer venlig service med fremragende teknisk support.

HostPapa hævder, at deres servere tilbyder en 300% ydeevne boost takket være deres lave tæthed, optimalt ressourcerede servere. Det skal dog bemærkes, at denne funktion kun er inkluderet i Business Pro-pakken.

Andre pakker uden dette ydeevne boost kan stadig tilbyde hurtige resultater, hvis du er villig til at aktivere CloudFlare. HostPapa kan også prale af en oppetid på 99,9%, hvilket betyder, at de er ret pålidelige.

Fordele

 • Masser af diskplads
 • Gratis SSL

Ulemper

 • Ingen lokale servere

13. StableHost

www.stablehost.com

StableHost-logo

Pris: $ 3,50 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, billetter

StableHost er en samlet anstændig vært. De tilbyder alle de samme funktioner som de fleste andre værter, med undtagelse af deres grupperede hostingteknologi … hvilket øger den samlede skalerbarhed og hastighed / ydelse med den ekstra bonus, som problemer med andre websteder på den samme server ikke bør påvirke dit websted så meget som det kunne på andre webhosts.

Deres sikkerhed er dog temmelig klar med 24/7/365 support og en gennemsnitlig responstid på 20 minutter.

Et godt valg, hvis du ønsker at målrette mod et USA-baseret marked, som igen, ingen lokale servere …

De tilbyder delt webhosting fra $ 3,50 / mo, forhandler, WP-hosting og VPS.

StableHost brænder for kundeservice og kan hjælpe dig via telefon, e-mail eller live chat. De tilbyder også yderligere videotutorials til at hjælpe dig med at konfigurere dine hosting- og webstedspræferencer. Du kan downloade netværkets hastighedstest på deres websted for at finde ud af, hvilken hostingplacering der vil være mest fordelagtig for din kundebase.

StableHost tilbyder forskellige hostingpakker, alt sammen med tilpassede versioner af LiteSpeed, MySQL og PHP.

De bruger også enterprise-grade SSD-drev, dobbelte CPU’er og tilbyder ubegrænset båndbredde, hvilket betyder, at en stigning i online-trafik ikke vil have nogen indflydelse på ydelsen på dit websted. Dette gør, at højhastigheds-website-indlæsning bliver en realitet og øger din samlede SEO-vurdering.

Fordele

 • Clustered hosting-teknologi
 • Stor støtte
 • Ubegrænset diskplads
 • overkommelige

Ulemper

 • Ingen lokale servere

14. Site5

www.site5.com

Site5

Pris: $ 6,95 (USD)
Diskplads: Ubegrænset
Support: Live chat

Site5 tilbyder også en anstændig service, men når man ser på prispointet $ 6,95 / mo, er værdipropositionen ikke rigtig der, da der er bedre værter derude, der er mere overkommelige. Deres hovedserver er også i USA, så det ville ikke være godt for lokale websteder her.

Vi kan godt lide den ubegrænsede diskplads, gratis migrationer og deres sikkerhedskopieringssystem.

Hvad angår hosting-planer, har de delt hosting-, VPS-hosting og forhandlerplaner.

Site5 kan hjælpe dig med at sortere alle dine hostingproblemer med bare et klik på en knap. Dette firma er tilgængeligt 24 timer i døgnet via live chat og e-mail.

De giver også deres kunder en Emergency Status Page, og du kan læse almindelige spørgsmål til fejlfinding og deres svar på hjemmesiden for tilføjet hostinginformation.

Site5 tilbyder uovervåget diskplads og båndbredde, hvilket giver dig nok lagerplads til at understøtte et voksende websted. Hovedserveren er placeret i USA, hvilket ikke gør denne hostingplatform ideel til lokale websteder.

Deres standard webhosting bruger PHP 5.3, som ikke rigtig måler op til PHP 7, men som stadig får jobbet gjort.

Fordele

 • Ubegrænset diskplads

Ulemper

 • Dyrere
 • Servere i USA

Sådan vælger du den bedste britiske webhostetjeneste

Beslutning om at oprette et websted er det første store skridt, og det er også godt! Ifølge Nominet, 96% af virksomhederne rapporterer, at et websted positivt har bidraget til flere kunder & brand awareness. Derudover er 99% af alle voksne i alderen 16 til 44 år i Storbritannien internetbrugere ifølge Office for National Statistics … det er virkelig ikke noget.

Hvis du søger at oprette et websted, uanset om du ser for dig, at det er et stort sted, der får meget trafik, eller et mindre projekt, der ikke har brug for så meget kapacitet, eller understøtter så meget trafik, vil du være står dog overfor et par vanskelige valg.

Ud over det faktiske webstedsdesign, hvordan webstedet skal oprettes (blog, forretningssted eller har du brug for hosting af e-handel), din URL eller domænenavn, og så meget mere, skal du også til nødt til at tænke over, hvilken webhostingudbyder man skal gå sammen med.

vælge britisk webhosting

Der er ganske mange forskellige webhostingtjenester, og det valg, der tjener dig og dit websted bedst, har meget at gøre med den type websted, du ønsker at være vært, formålet med dette websted, og den trafik, du forventer, at den genererer. Så bortset fra vores anmeldelser af webhosting ovenfor, har vi også samlet alt hvad du har brug for at vide om hostingindustrien, så du kan oprette din egen sammenligning af webhosting.

Hvad er de forskellige typer webhosting?

Delt hosting

delt hosting grafikDelt hosting er den mest overkommelige hostingindstilling, den er ideel til mindre websteder og projekter, du ønsker at bygge. Delt hosting har flere begrænsninger end andre tilgængelige webhostingsmuligheder, men for de fleste mindre websteder som blogs, biz-websteder og personlige websteder er dette begrænsninger, som du sandsynligvis aldrig engang vil bemærke, medmindre dit projekt bliver meget større, end du oprindeligt forventede.

Denne billige webhostetype fungerer af en udbyder, der tilbyder serverplads på den samme server til mange forskellige klienter; dit websted påvirkes ikke af de andre websteder på serveren, og dine begrænsninger ligger kun i det faktum, at du deler båndbredde, lagerplads og mere med de andre klienter, der opererer ud af denne serverplads (som kort beskrevet i vores SiteGround-gennemgang).

Husk også, at selv de mest basale hostingpakker normalt leveres med 1-klik-installatører til de mest populære CMS’er som WordPress, Joomla osv. Desuden tilbyder de fleste webhostes også delte pakker til begge Linux & Windows-hosting (og understøtter selvfølgelig almindelige sprog som MySQL, PHP osv.).

VPS Hosting

VPS-hosting eller virtuel privat server-hosting er den perfekte mellemgrund mellem delt hosting og dedikeret server-hosting. Det er som delt hosting, idet flere websteder hostes fra en enkelt server (forhåbentlig i eller tæt på Det Forenede Kongerige); i VPS-hosting bruges en partition imidlertid til at adskille dit websted fra websteder for andre brugere af den samme server. Således kommer det med de mange fordele ved en dedikeret server, med bare lidt mindre strøm og en meget lavere pris. Denne type hosting kan også bruges til at være vært for spil som Minecraft.

Dedikeret serverhosting

Dedikeret serverhosting er ofte den bedste mulighed for webudviklere, når penge ikke er noget objekt. En dedikeret server tildeler en hel server til klienten, hvilket betyder, at du kan have hele denne server til dig selv og gøre hvad du vil med det. Dette åbner døren til mange øgede ydelsesegenskaber, hvilket gør dem til go-to-mulighed for større websteder, såsom e-handelswebsteder, ejendomsvejviser, fora og mere. Disse leveres også med en høj prisskilt, så de er bedst forbeholdt større bestræbelser.

Cloud Hosting

Cloud hosting er hurtigt ved at blive en af ​​de foretrukne typer webhosting for mange webudviklere i Storbritannien. Dette skyldes, at det er en meget alsidig mulighed for både store og små websteder. Hvis der var en enkelt-hosting-mulighed, der passer til alle størrelser, ville det være skyhosting. Denne type hosting giver dig mulighed for problemfrit at opgradere eller nedgradere din plan, efterhånden som dit websteds behov ændres, og det er også en af ​​de mest kraftfulde og sikre metoder til webhosting. Drives af flere maskiner, nedetiden reduceres, og dine oplysninger er beskyttet.

Forhandler-hosting

Forhandlerhosting bruges hyppigst af webudviklere, der køber store mængder serverplads i bulk og videresælger det (som navnet antyder) til de klienter, de designer websteder til. Dette gør det muligt for webudvikleren at beholde meget mere kontrol over de websteder, de designer, for at holde dem oppe og køre effektivt. Dette er en ualmindelig type hosting, som enhver kan købe, medmindre de er en webudvikler eller klienten til en webudvikler, der sælger den til dem. Dette gør webstedets projekt meget enklere for både klienten og udvikleren og giver udvikleren mere kontrol over deres portefølje.

forskning web hosting funktioner

Sammenligning af webhostingtjenester: Funktioner, specifikationer og terminologi 

Som du kan se, er der en masse forskellige valg at overveje, når det kommer til at beslutte den rigtige type webhotellplan til dine behov (selv gratis hosting er en mulighed). I slutningen af ​​dagen er dit mål at vælge den type webhosting, der vil give de bedste resultater for dit websted uden at bryde banken. Når du først har en idé om den type webhostepakke, du vil gå til, vil dit næste skridt være at kigge efter en webhostingudbyder, du kan stole på med udførelsen af ​​dit websted. For at hjælpe dig med at vælge en udbyder, som du kan stole på, er dette nogle af de funktioner, du vil tjekke efter, før du tilmelder dig (vi bruger de samme faktorer i vores andre top hosting-lister som bedste webstedshosting i Australien, tophosting i Canada, bedst webhosting Singapore, bedste NZ hosting, bedste webhosting Indien, bedste webhostværter (samlet, globalt), top webhost for Malaysia, bedste webhosting til Brasilien & bedst hosting Irland).

Serverplacering

Vi har nævnt dette i introduktionen, men dybest set, hvis den nærmeste server er markant underpowered, vil du gøre dig selv en fordel at bruge en lidt længere væk. Det betyder virkelig ikke noget, hvis du leder efter byspecifikke tjenester som webhosting i London, Birmingham eller Leeds … hastighedsforskellen vil være ubetydelig, så længe serveren er tæt på, eller i Storbritannien ( både SiteGround og A2 Hosting har servere i England og over hele verden).

Opbevaring

Inden du tilmelder dig en webudbyder, ønsker du at få en idé om, hvor meget lagerplads dit websted vil kræve. Hvor mange billeder, videoer eller andre medier skal du have på dit websted? Hvor meget information skal den understøtte (bruger du også din webhost til e-mail)? Hvis dit websted er relativt lille, løber du måske ikke et lagerproblem uanset den udbyder, du går hos.

Uptime

Hvad er poenget med at gemme et websted, der er vært på internettet, hvis ingen har adgang til det? Uptime er noget, som de bedste webhosts altid søger at øge for at sikre, at websteder er tilgængelige for alle på ethvert tidspunkt af dagen eller natten. Mange udbydere vil annoncere op til 99,9% oppetidsgaranti, men det er altid godt at tjekke sådanne krav. Slå nogle vidnesbyrd online fra folk, der har brugt deres tjeneste for at få et indblik i, hvordan virkeligheden vil se ud. Vi begyndte at spore oppetid og responstider for de største webstedsudbydere på vores egen hostingstatusside.

Backups

Du vil sandsynligvis have værdifulde oplysninger gemt på dit websted, der kan være katastrofalt at miste. Det er det, der gør sikkerhedskopiering af dine oplysninger så vigtige, så du skal bestemt undersøge, hvor ofte din webudbyder sikkerhedskopierer deres kunders websteder. Ikke kun det, men også se på deres metoder til hentning i det uheldige tilfælde, at du mister dine oplysninger, og hvis de opkræver gebyrer for at gendanne en sikkerhedskopi.

SSL-certifikater

SSL-certificeringerSSL står for Secure Socket Layer, det er en teknologi, der giver mulighed for kryptering af de data, der overføres mellem dit websted og de besøgende. Det er sådan, du kan gøre dit websted sikkert og vise det til dine websteds besøgende gennem den grønne hængelås + https: // ved siden af ​​din URL i de fleste moderne browsere. Tidligere var det kun vigtigt for onlinebutikker eller andre websteder, der accepterer betalinger på stedet. Men i disse dage er det et must for hvert enkelt sted derude (Google har endda sagt, at det er en rangeringsfaktor, så du får endda en SEO-fordel ved at have et sikkert sted). Heldigvis med SSL-udbydere som Let’s Encrypt er der ingen omkostninger for dig, og du kan installere og forny dem gratis. Når du gennemgår hosting-tjenester, skal du være opmærksom på dem, der tilbyder SSL-certifikater gratis, og jeg vil undgå dem, der vil debitere dig penge for det.

Når det er sagt, er der forskellige typer SSL-certifikater, og de mere sikre dem koster penge. Den billigste / gratis type er Domain Validation (DV) -certifikater, næste kommer Organization Validation (OV) og endelig Extended Validation (EV). OV- og EV-typer kræver faktisk validering af den enhed, der ønsker certifikatet.

båndbredde

Båndbredde er vigtig for udførelsen af ​​dit websted, så du vil sikre dig, at du har nok tilgængeligt til dit domæne til at holde det fungerer korrekt og forbedre brugeroplevelsen. Når det kommer til ting som delt hosting og endda VPS-hosting, har du muligvis adgang til mindre båndbredde end du måske med andre indstillinger, men den udbyder, du vælger at få din service med, kan også have en indflydelse på mængden af ​​båndbredde, du tildeles . Sørg for at overveje dette, inden du beslutter dig for din udbyder for at sikre, at du har de ressourcer, du har brug for.

Hastighed

Hastighed refererer til de generelle indlæsningstider for et godt optimeret websted (med godt optimeret mener vi ikke for meget kodeopblæsning, pænt komprimerede billeder osv. – dybest set bare et websted, der er designet effektivt). Hastigheden på et websted afhænger af 3 ting, serverplaceringer, serverydelse (ressourcer, der er allokeret til din hosting-konto), og brugerdefinerede scripts værterne kan have bygget for at fremskynde levering af webstedet.

Serverhastighed

Serverydelse er et større problem, hvis serveren ikke tildeler dig nok ressourcer til at køre selve webstedet, har du problemer. Grundlæggende er det bare at ikke billig ud for hosting (f.eks. Gå ikke med gratis hosting), og du skulle være i orden. Vores top 5 værter er meget gode til dette. Oven på det bygger de bedste værter (som SiteGround) deres egne cache-scripts for yderligere at fremskynde leveringen af ​​dit websted.

CDN

Serverplaceringen plejede at være meget vigtig, hvis dit målmarked er lokalt, ville hosting på en server i USA helt sikkert bremse dit websted nok, så du vil bemærke, hvad angår konverteringer / kundeemner / salg. Men i disse dage, med CloudFlare som gratis, kan du være vært næsten overalt, aktivere Cloudflare (som er et CDN eller Content Distribution Network, der betjener dit websted fra den nærmeste knude til dit websteds besøgende) og har anstændige hastigheder uanset hvor dit sted ligger målgruppe. De fleste webhosts tilbyder denne integration gratis.

Andre fordele ved at tilføje et CDN til dit websted inkluderer mindre belastning på din lokale server og DDOS-beskyttelse, hvis CDN understøtter det.

Support

Dette er stort, og med god grund. Uden anstændig støtte kan det potentielle tab af indtægter / kundeemner / besøgende / osv. Være enormt. Responsiv og effektiv support kan løse ting meget hurtigt, hvilket betyder, at nedetid på webstedet holdes på et absolut minimum. Mens de fleste af de bedste værter tilbyder 3 supportmuligheder, med dem der er telefon, billetter og live chat, foretrækker vi stadig supportbilletter som mulighed for at gå til support.

supportmuligheder

Mens du muligvis får et hurtigere svar på telefonen eller over live chat, er supportpersonalet i de fleste af disse tilfælde nødt til at tænke på deres fødder og prøve at få et svar lige nu og der … og ja, det fungerer i de fleste mindre problemer. Men hvis du har et mere komplekst problem, ved de muligvis ikke, hvad du taler om, eller den specifikke person er ikke blevet trænet til at håndtere det specifikke problem osv. I disse tilfælde er det lettere at forklare det i en support billet, vedhæft skærmbilleder af det, du taler om … så går billetten til den rigtige person med et klart overblik over, hvad problemet er, som derefter kan løses.

Supportbilletter er også lettere at skalere for hostingfirmaerne selv, da de ikke behøver at styre telefoner eller live chat-konsoller hele tiden. Uanset hvad, ønsker du, at support skal være lydhør og i stand, med flere niveauer af personale har specifik ekspertise på forskellige områder. Hvad der er i kassen er måske ikke det, du får til sidst, som vi fandt ud af i vores DreamHost vs Bluehost-sammenligning.

Antal tilladte domæner / websteder

Hvis du tror, ​​at du måske vil være vært for mere end et websted ved hjælp af din webhostepakke, skal du sørge for, at den udbyder, du vælger, tillader dig at gøre det! Selv hvis du tror, ​​at du kun vil have et websted, er det stadig godt at vælge en udbyder, der giver dig mulighed for at have mere, hvis du vil. På denne måde er du altid fri til at skifte mening.

Og det er det, det kan virke overvældende at dække alle punkterne, men bare tag det et skridt ad gangen. Måske endda oprette et regneark og logge alle specifikationerne for den bedste britiske webhosting, så du har et let overblik.

ELLER

Bedste domænehost UK

Jeg har medtaget dette afsnit, da mange mennesker stadig søger efter dette udtryk, selvom det faktisk ikke findes. Domænehosting er kombinationen af ​​webhosting og registrering af domænenavn, hele pakken, hvis du vil. Og da vi allerede har dækket webhosting ovenfor, fokuserer vi dette afsnit på domænenavne, hvad de er, og hvordan man registrerer dem.

Registrering af domænenavne

Hvad er et domænenavn?

Kort sagt er et domænenavn den læsbare version af en IP-adresse, der fører til et websted, et alias. Uden domænenavne skal du besøge et websted, som du skal angive IP-adressen, som 192.168.40.208. Domænenavne overlejrer oven på adressen, så 192.168.40.208 bliver dinwebsite.co.uk for eksempel. Du kan lease domænenavne fra registratorer. Og ja, du læser det rigtigt, du kan faktisk ikke købe et domænenavn til dig, du sorterer det i stedet for.

Hvad er en registrator?

En registrator er et firma, der har myndighed til at håndtere reservationen af ​​domænenavne og kan tildele IP-adresser til dem. De svarer selv til registre, der administrerer TLD’er (eller topniveau-domæner) og delegerer det kommercielle salg til registratorerne (og hvis du er interesseret i, hvor mange domæner der registreres hvert år, skal du se på vores ressource om internetbrugsstatistik, det er temmelig episk). For Storbritannien er Nominet registreringsdatabasen for alle .uk-domæner

Sådan registreres et domænenavn i England

Hvis du ikke allerede har et domænenavn og ønsker at få et, når du tilmelder dig en webhostepakke, er du heldig. En masse udbydere af webhosting er forhandlere af registratorer, hvilket betyder, at de kan håndtere registreringen af ​​domænenavne. Alt hvad du skal gøre, når du tilmelder dig en hosting-pakke, er at markere afkrydsningsfeltet “Jeg har brug for et nyt domæne”, indtaste dit ønskede domæne, og værten vil gøre resten, super let.

Hvis du allerede har et websted og bare vil registrere nogle ekstra, vi kan godt lide Namecheap, de er lette at arbejde med og meget overkommelige. Eller hvis du leder efter en lokal registrator, kan du prøve names.co.uk.

Oprettelse af dit websted: En hurtig vejledning

Som du sandsynligvis har bemærket, kræver et websted 2 dele, et domænenavn og webhosting for faktisk at gemme dine websteds filer. Forudsat at du allerede har begge dele, her er trinnene til, hvordan du bygger din hjemmeside ved at forbinde dit domænenavn og webhosting, og installere WordPress (eller hvilken webstedbygger du vil bruge), så du har et live-sted, som du kan begynde at redigere.

oprettelse af websted

 1. Peger dit domænenavn til din webhosting: Hvis du registrerede et domænenavn hos dine webhostingudbydere, ville de allerede have gjort det for dig, men hvis du har dem separat, er det, hvad du gør:
  1. Find dine webhosts navneservere (eksempel: ns1.webhost.co.uk, ns2.webhost.co.uk), du kan finde dette i din velkomst-e-mail eller i deres dokumentation eller på siden i din cPanel. Eller du kan bare aksere dem
  2. Kopier navneservere
  3. Log ind på din registrator og find dine DNS- eller navneserverindstillinger for det domæne, du vil oprette forbindelse
  4. Indsæt navneservere i navneserverfelterne, og tryk på opdatering, gem, udført eller hvad handlingen for at gemme dem er.
  5. Vent et par timer.
 2. Installer WordPress: De fleste webhotelleverandører (hvis ikke alle på dette tidspunkt) skulle have 1-kliks installatører til WordPress i deres kontrolpanel. Hvis værten bruger cPanel, finder du den derinde. Ellers skal du bare slå det op i værtenes supportafdeling og dokumentation.
 3. Du ved, at du har et live site.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget skal det koste at være vært for et websted?

Prisen for hosting af et websted afhænger af et par faktorer, hvor den største faktor er behovene på dit websted. Hvis du opretter en personlig blog eller et forretningssted, fungerer det bare fint at vælge en delt hostingplan til omkring 3 til 6 pund pr. Måned. Hvis du planlægger at bygge en massiv e-commerce butik eller vil være vært for ressourcetunge webapplikationer, er det bedre med at lede efter en dedikeret server eller VPS, der kan løbe op til 100 £ pr. Måned.

Hvordan kan jeg være vært for min hjemmeside gratis?

Du kan være vært for dit websted gratis, hvis du enten er vært for det lokalt på din computer, eller hvis du bruger en tredjepartstjeneste som wordpress.com eller blogger.com. Begge disse giver mulighed for en gratis plan, der giver dig mulighed for at opbygge et grundlæggende websted på et underdomæne til deres primære domæne, f.eks. Myblog.wordpress.com.

Kan jeg være vært for mit websted på Google?

Praktisk, nej, Google er ikke en hostingudbyder. Mens du kan bruge Google Sites til at oprette et gratis websted, bruges disse mere som et samarbejdsværktøj for virksomheder. De har også en service kaldet Blogger på blogger.com, som ville være mere velegnet til at oprette personlige websteder (skønt der er grænser for, hvad du kan gøre designmæssigt).

Hvad er det bedste webhostesite til en lille virksomhed?

Efter vores mening er den bedste vært for små virksomheder en, der tilbyder gratis SSL-certifikater, har servere over hele verden og har stor sikkerhed for at holde alt kørende. Tjek vores øverste webhosteliste for mere information.

Hvordan vælger jeg en webhostingudbyder?

Den bedste måde at vælge en webhost, der passer til dine behov, er først at skrive ned, hvad disse behov er. De fleste mennesker har bare brug for en webhostingudbyder, der tilbyder hurtig hosting (helst med en server i England), et glat installationssystem og 24/7 responsiv support. Se vores sammenligning på siden for flere detaljer og andre faktorer, der er involveret i at finde en god webstedshost.

Og det er det for denne massive guide, håber, at det hjalp!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map