De 9 bedste webstedsbyggere (sammenligning) |

hjemmeside bygherrerHvilken webstedsbygger skal du vælge?


Der er 50+ forskellige webstedsbyggere på markedet.

Hvert af disse værktøjer lover dig at oprette et websted let til lave omkostninger.

Men hvad med deres faktiske anvendelighed og ydeevne? Og hvad med fleksibilitet – kan du oprette en online butik eller en blog?

Vi besluttede at bruge lidt tid og penge på at tilmelde os, teste og gennemgå de 9 mest populære webstedsbygere.

Vi byggede også et simpelt ‘5-minutters’ teststed med hver builder og overvågede deres oppetid og hastighed i 12+ måneder.

Men først:

Hvem skal bruge en webstedsbygger? Er det for dig?

Webstedsbyggere er et fantastisk aktiv, når de bruges korrekt. Desværre er de ikke rigtige for alle. Når det er sagt, er det sandsynligvis rigtigt for dig hvis du vil oprette en:

 • Lille virksomheds hjemmeside
 • Personligt websted (blog)
 • e-handelswebsted (online butik) til salg af produkter eller tjenester

… og du vil have det hurtigt og billigt.

Det er sandsynligvis ikke for dig hvis:

 • Du er en erfaren webudvikler / designer, der kender HTML, CSS og PHP
 • Du ønsker at oprette et websted, der er meget komplekst og stort

Fuld åbenhed: Vi på hostingfacts.com tjener en provision, hvis du ender med at købe en webstedsbygger gennem links i denne anmeldelse. Tak for din støtte (se vores gennemgangsproces).

De 9 bedste webstedsbyggerne i 2020

Her er en oversigt over de 9 mest populære webstedsbyggere:

1. Wix.com

Wix hjemmeside

 • Fordele ved at bruge Wix 

+ Meget let at bruge (træk og slip)
+ Gratis version & gratis prøveversion tilgængelig
+ 630+ temaer og skabeloner
+ God til websteder, blogs, online butikker
+ Pålidelig ydelse
+ AI builder (5min websted)
+ 30-dages pengene-tilbage-garanti

  • Ulemper ved at bruge Wix

Ingen live chat, billetter / telefon kun
E-mail-konti koster ekstra

Wix-webstedsbyggeren leveres med 630 temaer der er egnede til mange forskellige virksomheder, enkeltpersoner og nonprofitorganisationer.

De har kategoriseret deres temaer efter fotografering, portefølje, rejser, mad, skønhed og mere. Derudover har de mange temaer, der bedst egner sig til en blog, online butik eller et forretningswebsted:

Wix-skabeloner

Ud over flere tema-design tillader Wix også sine brugere at vælge mellem 100+ forskellige skrifttyper, og hvis det ikke er nok, kan du også uploade dine egne tilpassede skrifttyper. Hvis du har brug for billeder til dit websted, inkluderer de et bibliotek med mere end 1000+ stockbilleder.

Med Wix kan du oprette et galleri, der viser dit arbejde. De inkluderer også en gratis favicon og logo maker. Hvis du ikke har et logo til dit websted, kan dette værktøj helt sikkert hjælpe dig med at oprette et (selvom du ikke har nogen designfærdigheder).

Det er også fair at sige, at Wix er lidt mere end bare en “webstedsbygger.” Med Wix er du i stand til at oprette en online butik til at sælge dine produkter, oprette kuponer og sende e-mail-nyhedsbreve.

Desuden har Wix, i modsætning til mange andre populære webstedsbygningsværktøjer, inkluderet en træk og slip-funktion – dette gør oprettelse af et websted så enkelt som muligt. Sådan arbejder træk og slip på Wix:

Wix Drag and Drop Editor

Træk og slip er en Wix-funktion, der giver dig mulighed for blot at omorganisere dit websted, tilføje sektioner / blokke og foretage ændringer, der gør publicering og foretager ændringer på dit websted næsten øjeblikkeligt med det samme.

Derudover tilføjede de for nylig en ny funktion, der kaldes ADI. Kort sagt, det er en AI, der opretter et helt unikt websted for dig på mindre end et par minutter. Med blot et par enkle spørgsmål vil Wix AI designe et websted, der er egnet til din virksomhed og behov. Ingen to steder vil nogensinde se ens ud, hvilket betyder, at du kan få et fuldt tilpasset websted.

Wix-brugere kan også redigere deres websted på andre enheder, som de har iOS- og Android-apps ledig. Sidst, men ikke mindst, kan flere redaktører / forfattere tildeles et websted, hvilket er en god fordel, hvis du har et større team eller organisation, der skal styre webstedet / butikken. Deres support er tilgængelig via telefon og billetbilletter.

Når du tilmelder dig Wix, er de også ansvarlige for at være vært for dit websted og sørge for, at det indlæses hurtigt. I løbet af de sidste 12 måneder har vi haft en stabil oppetid på 99,98% og sidehastighed på 412 ms, hvilket er godt sammenlignet med mange andre.

Wix tilbyder også en gratis plan for at teste deres service. Alle kan oprette en konto og starte med at opbygge et websted med det samme. Den eneste advarsel er, at du ikke kan forbinde dit eget domænenavn, og dit websted vil have Wix-annoncer. Hvis du kan lide det, du har oprettet, kan du altid opgradere senere.

Prisoversigt:

 • Alle planer leveres med en 14-dages gratis prøveperiode
 • Alle planer inkluderer SSL (https: //)
 • Alle årlige planer inkluderer et gratis domænenavn i 1 år, senere fornyet til $ 12,95 / år
 • Den billigste plan koster $ 13 / mo og inkluderer 2 GB båndbredde og 3 GB opbevaring
 • Den billigste e-handelsplan starter $ 23 / mo og inkluderer ubegrænset båndbredde og 20 GB lagerplads
 • Hver e-mail-konto koster $ 6 / mo gennem Google Suite

Vores testsite lavet med Wix.com
Viks oppetid og hastighedsdata

2. ConstantContant.com (CTCT Builder)

 • Konstant Kontakt Builder

  Fordele ved at bruge CTCT Builder

+ Let og enkel at bruge
+ Gratis version
+ Inkluderer AI-builder
+ 24/7 live chat support
+ Stort udvalg af gratis billeder
+ 30-dages pengene-tilbage-garanti

  • Ulemper ved at bruge CTCT Builder

Bruger layout i stedet for skabeloner
– Det er vanskeligt at redigere / tilpasse billeder

Constant Contact Builder giver kunderne en guidet AI-guide, der fremstiller et helt tilpasset websted, som du kan tilføje indholdsforslag og personlige billeder.

AI-builder opretter automatisk en mobilvenlig webside der vil se fantastisk ud på alle enheder. Det er nemt at redigere dit nyoprettede websted med forudbyggede indstillinger, tekst-, farve- og billedredigeringsværktøjer (det har også en integration med Unsplash, der giver dig adgang til over 1 million billeder i høj kvalitet). Desuden tilbyder det e-mail-automatisering, tredjeparts plugins og understøtter automatisk synkronisering med sociale netværk.

Konstante kontaktbuilder skabeloner

Hvert websted oprettet med Constant Contact Builder er afhængig af et robust og hurtigt Content Distribution Network (CDN), der giver besøgende mulighed for at få den hurtigste indlæste version til enhver tid. Denne webstedsbygger tilbyder en AI-drevet logo maker hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at få dit branding rigtigt.

Konstant kontakt AI-builder er let at arbejde med. Du skal bare svare på et par spørgsmål, og webstedsbyggeren opretter et personlig websted baseret på dine svar.

Du kan nemt tilføje nye sider og redigere sektioner samt tilpasse layouts ved hjælp af den AI-drevne builder, hvilket gør det hurtigt og nemt at oprette dit websted på kort tid.

Konstant kontakt online designer

Constant Contact Builder tilbyder integration med større betalingsgateways inklusive Paypal og Stripe.

Integrationen med Unsplash-billedbiblioteket giver klienter adgang til mere end en million kvalitetsbilleder, noget der kan tage byrden ved at tage billeder i høj opløsning og konstant fremskaffe kvalitetsfotos ud af dine hænder.

Denne webstedsbygger tilbyder en gratis plan (der kræves ikke kreditkort), og det har en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Den gratis plan giver dig en mulighed for at vænne dig til platformen og beslutte, om du vil opgradere den med yderligere funktioner senere. Imidlertid er e-mail-abonnentlisten begrænset til den gratis plan.

Årsagen til, at denne platform er en så mægtig e-mail-marketingløsning, er, at den giver dig chancen for at sende målrettede e-mails, som du kan tilpasse. Det tilbyder også fantastiske funktioner såsom webstedsanalyse, lead capture-formularer og en mulighed for registrering af begivenheder, der kan hjælpe dig med at få deltagelse i dine begivenheder.

Platformen tilbyder en 24/7 live chat, e-mail og telefon support. Constant Contact Builder er også en smart mulighed for eCommerce-ejere, da platformen giver kunderne mulighed for at oprette en online butik, selv når de bruger den gratis prøveversion. Derudover er der ingen transaktionsgebyrer for kunder, der får Business Plus-planen.

Vores testsite med Constant Contact Builder viste en stabil oppetid på 99,98% og en sidehastighed på 264 ms. Alt i alt er Constant Contact Builder en solid og overkommelig mulighed for små virksomheder, e-mail-markedsføring af nybegynder og ikke-techie virksomhedsejere, der ikke ønsker at gå ind i besværet med en langvarig design af webstedets design.

Prisoversigt:

 • Gratis plan tilgængelig
 • Alle planer inkluderer et gratis SSL-certifikat (https: //)
 • Alle betalte planer leveres med et gratis domæne i 1 år, senere fornyet til $ 22,00 / år
 • Den billigere betalte plan koster $ 10 / mo og inkluderer ubegrænset båndbredde og opbevaring
 • e-handel er inkluderet selv i den gratis plan, men begrænset til 3 poster og har 3% transaktionsgebyr (ubegrænset og 0% gebyr med Business Plus-plan)

Vores testsite lavet med ConstantContact.com
CTCT-builder oppetid og hastighedsdata

3. SITE123.com

 • SITE123

  Fordele ved at bruge SITE123

+ God til små sider som blogs
+ Gratis begrænset plan med annoncer
+ Kan tilføje funktionen online shop
+ Kan tilføje galleri
+ Funktion til oversættelse af websted

  • Ulemper ved at bruge SITE123

Intet træk og slip
– Ikke alt kan tilpasses fuldt ud

SITE123 er en nem webstedsbygger, der giver dig mulighed for at oprette en lille virksomhedswebsted, blog eller et e-handelswebsted inden for få klik. Du kan starte med at bruge nogle af deres skabeloner i høj kvalitet – alle SITE123-skabeloner er fuldt lydhøre og optimeret til mobile enheder.

SITE123 skabeloner

SITE123 er fleksibel, når det kommer til at uploade billeder, ændre skrifttyper og farveskemaer og justere strukturen og designet af dit nye websteds hjemmeside, selvom du ikke kan ændre skabeloner, når dit websted bliver offentligt. Platformen har hundredvis af gratis lagerbilleder og adgang til Google-skrifttypebiblioteket. Det integrerer apps med blot et par klik og kan linke ud til 25 forskellige sociale medieplatforme.

Denne særlige webstedsbygger giver et alternativ til træk-og-slip-websitebygere ved at vælge at give klienter en forenklet mulighed, der giver dem mulighed for at uploade deres indhold i et wireframe-layout. Advarslen her er, at selvom brug af den nemme grænseflade fremskynder installationsprocessen, reducerer den tilpasningsevnen.

Hvad der særligt adskiller SITE123 fra andre webstedsbyggere er, at det giver klienter mulighed for det oprette flersprogede websteder. Dette er en solid mulighed for internationale virksomheder, fordi de ikke behøver at have flere websteder på andre sprog, men blot yderligere sprogversioner af deres websted.

SITE123 hjælper klienter med at berige deres webstedsindhold ved at give dem en omfattende liste over websteds plugins, herunder analytiske værktøjer, live chat support, marketing og webmaster værktøjer.

Platformen tilbyder anstændig SEO-funktionalitet – klienter kan redigere meta- og titelbeskrivelser, tilpasse URL’er og tilføje alt-tekst til billeder. Google Analytics er også en del af SITE123s websteds-plugin-liste.

Denne platform tilbyder 24/7 live chat og telefon support til enhver form for teknisk assistance. De tilbyder også adgang til deres videnscenter, fyldt med gratis guider om, hvordan man bruger deres værktøjer og funktioner, og klienter kan også tjekke websidebyggervejledningerne på deres Youtube-kanal for at få mere information.

Med SITE123 kan du nemt aktivere din domænerelateret e-mail, som er afgørende, når det kommer til webstedsfremme og forretningsmæssigt omdømme.

SITE123 Backend

Kunder kan acceptere PayPal- og Stripe-onlinebetalinger via platformen. Kuponkoder kan også leveres via sociale medier og e-mail-marketing. Derudover tilbyder SITE123 et gratis SSL-certifikat for at sikre dig, at du ikke oplever nogen uautoriseret adgang.

I løbet af de sidste 12 måneder har SITE123 leveret en stabil oppetid på 99,87% og en sidehastighed på 724ms. Desværre, siden begyndelsen af ​​september har SITE123 blokeret Pingdom fra at spore deres websteder, vi spurgte deres live chat support om det, men de kunne ikke hjælpe os.

Prisoversigt:

 • Gratis version tilgængelig
 • Alle planer inkluderer SSL (https: //)
 • Alle årlige planer inkluderer et gratis domænenavn i 1 år, senere fornyet til $ 13,00 / år
 • Den billigste plan koster $ 8,45 / mo og inkluderer 5 GB båndbredde og 10 GB opbevaring
 • Den billigste e-handelsplan starter $ 14.45 / mo og inkluderer 45 GB båndbredde og 90 GB lagerplads
 • Begrænsede e-mail-konti (gratis – 0, avanceret – 2, professionel – 5, guld – 10)

Vores testsite lavet med SITE123.com
SITE123 har blokeret Pingdom-sporing siden september, her er vores tidligere oppetids- og hastighedsdata

4. Squarespace.com

 • Squarespace

  Fordele ved at bruge Squarespace

+ Let at bruge, bruger træk og slip
+ Moderne 70+ temaer og skabeloner
+ Meget intuitivt
+ Pålidelig support via e-mail
+ Godt udvalg af tilføjelsesfunktioner
+ Bedst til kreativ virksomhed / mennesker

  • Cons af Using Squarespace

Høje månedlige omkostninger
Begrænset tredjepartsintegration

Squarespace er en webstedsbygger, der tilbyder 100+ veldesignede temaer, der reagerer på både telefoner og tablets. Når det kommer til design, skrifttyper, størrelser og billeder, er Squarespace den platform, der stræber efter perfektion. Deres Site Styles-menu tillader stor skabelontilpasning. Platformen lever bestemt op til dets “Build It Beautiful” tagline.

Squarespace-skabeloner

En stor fordel, som Squarespace har i forhold til andre webstedsbyggere, er, at det giver mulighed for at skifte skabeloner uden at miste noget indhold. Platformen giver dig mulighed for endda at bruge flere skabeloner til det samme websted på én gang. Hvis det er vigtigt for dig, at dit websted har et fantastisk design, giver Squarespace dig den kreative frihed til at oprette unikke skabeloner ved at bytte dine egne fotografier, men de skal være i høj opløsning.

Hvis du er interesseret i blogging, er Squarespace en solid mulighed, fordi det tilbyder kunderne en række praktiske funktioner, herunder multi-author-funktionalitet, postplanlægning, AMP-support og endda muligheden for at være vært for din egen podcast.

Der er fire Squarespace-mobile apps tilgængelige. Den bedste kaldes blot Squarespace og giver dig mulighed for at omarrangere næsten alle aspekter af dit websted, inklusive dine blogs, butik og sider.

Platformen tilbyder solide SEO-optimeringsmuligheder, herunder muligheden for at tilpasse metabeskrivelsen, tags og URL’er (for enhver side). Du kan tilføje alt-tekst til billeder, men det er mere kompliceret sammenlignet med andre webstedsbyggere.

Selvom det tilbyder et dejligt udvalg af tilføjelsesfunktioner, herunder widgets på sociale medier, galleri-widgets, værktøjer til restauranter og tidsplan for aftaler, understøtter Squarespace ikke udvidelser og apps fra tredjepart. Tredjepartsapps kan kun implementeres, hvis du bruger kodeinjektion som et værktøjssæt til udviklere.

Squarespace giver eCommerce-websteder mulighed for at tilføje en online butik med en grænseflade, hvor de let kan administrere produkter, ordrer, lager og kuponrabatter. Betalingsbehandling kan ske gennem Stripe, Apple Pay og PayPal. Squarespace tillader ikke yderligere udbetalinger til betaling.

Squarespace-interface ser tiltalende og minimalistisk ud, men det er ikke intuitivt. Dets brugervenlighed overlader noget at ønske – da det kræver, at du konstant gemmer nye ændringer, der kan være tidskrævende.

Squarespace Backend

Platformen har 6 interface-sprog (EN, ES, FR, DE, IT, PT), men er ikke særlig robust, når det kommer til at oprette flersprogede websteder, fordi den kun er afhængig af Google translate.

For nylig lancerede Squarespace flere fantastiske nye funktioner – Cover Page Builder, G-suite, og Getty Images. Dens seneste version (version 7) har implementeret nogle gode redigeringsfunktioner, herunder muligheden for at redigere indhold live ved hjælp af inline-redigering.

I løbet af de sidste 12 måneder har vi overvåget Squarespace-ydeevne ved hjælp af vores eget testsite, og platformen har leveret en stabil oppetid på 99,99% og en sidehastighed på 587 ms.

Platformen tilbyder 24/7 kundesupport, live chat og e-mail-billetter, men tilbyder ikke telefonisk support. Derudover har de en stor videnbase med retningslinjer og videoer.

Prisoversigt:

 • 14-dages gratis prøveversion med de fleste premium-funktioner
 • Alle planer inkluderer SSL (https: //)
 • Alle årlige planer inkluderer et gratis domænenavn for det første år efter fornyelse til $ 20,00 / år
 • Den billigste plan koster $ 12 / mo og inkluderer ubegrænset båndbredde og opbevaring
 • Den billigste e-handelsplan starter $ 26 / mo og inkluderer også ubegrænset båndbredde og opbevaring
 • 1 gratis Gsuite-konto i et år, fornys til $ 6 / mo gennem Google Suite

Vores testsite lavet med Squarespace
Data om oppetid og hastighed i firkantet

5. HostGator.com (Gator Builder)

 • HostGator-webstedsbyggeranmeldelse

  Fordele ved at bruge Gator Builder

+ Let og enkel at bruge
+ Omkostningseffektiv
+ 200+ webstedsskabeloner
+ Gratis billedgalleri
+ Billig

  • Ulemper af Usyndg Gator Builder

Langsom kundesupport
Ingen gratis plan eller prøve

Gator er en populær webstedsbygger, der giver dig mulighed for at oprette en lille virksomhedswebsted, blog eller et e-handelswebsted.

Platformen tilbyder en intuitiv træk og slip editor at oprette din hjemmeside. Det har en håndfuld veludformede skabeloner, som er utroligt nemme at tilpasse med den enkle editor – træk, slip og publicering forenkles maksimalt.

Alle deres professionelle skabeloner er mobilvenlige, så klienter får et responsivt websted, der er fuldt optimeret til mobil, hvilket kan forbedre brugeroplevelsen på deres websted betydeligt. Du kan vælge mellem over 200 professionelt designede webstedsskabeloner, og de har en ekspansiv indbygget arkivfotobibliotek hvor du også kan få kvalitetsfotos.

Gator-skabeloner

Platformen har integreret webstedsanalyse, der holder klienter informeret om vigtige webstatistikker som antallet af besøgende på webstedet eller dine vigtigste kilder til trafikgenerering. Hver Gator-plan leveres med en gratis SSL-certifikat der føjes automatisk til hvert domæne, så du kan være sikker på, at dit websted er sikkert mod uautoriseret adgang.

Gator er ikke en højtydende bygherre og er ikke egnet til komplekse websteder, men er meget god for ikke-teknologiske personer, der ønsker at starte en lille virksomhed eller en personlig blog. Når det er sagt, er Gator en relativt ny webstedsbygger, så det er meget sandsynligt, at det bliver opgraderet over tid.

HostGator Website Builder Backend

Når det kommer til små e-handelswebsteder, fungerer Gator godt nok – det tilbyder alle de grundlæggende funktioner, herunder lagerstyring, kuponstyring, forsendelse, skatteberegner og rapportering. Platformen giver også kunder mulighed for at oprette en online butik med en indbygget indkøbskurv funktionalitet (med e-handelsplan).

I øjeblikket tilbyder Gator ikke en gratis prøveversion til deres webstedsbygger. Hvad de tilbyder er 24/7 live support. Selvom klienter kan forvente at opleve en forsinkelse afhængigt af hvor optaget deres live chat-kanaler er. Gator Premium-planen leveres med prioriteret support.

Gator har imidlertid en imponerende videnbase med basisartikler, der dækker en række emner relateret til de mest almindelige webstedsspørgsmål.

De ydelsesstatistikker, vi har samlet fra overvågning af vores teststed i de sidste 12 måneder, viser, at Gator har en solid oppetid på 99,98% og en lastetid på 299 ms.

Prisoversigt:

 • Ingen gratis version eller prøve
 • Alle planer inkluderer SSL (https: //)
 • Alle årlige planer inkluderer et gratis domænenavn i 1 år, senere fornyet til $ 15,00 / år
 • Den billigste plan koster $ 3,84 / mo og inkluderer uovervåget båndbredde og opbevaring
 • e-handelsplan starter $ 9,22 / mo og inkluderer også uovervåget båndbredde og opbevaring
 • Hver e-mail-konto koster $ 6 / mo gennem Google Suite

Vores testside lavet med Gator
Gator-oppetid og hastighedsdata

6. GoDaddy.com

 • GoDaddy hjemmeside

  Fordele ved at bruge GoDaddy Builder

+ Let og enkel at bruge
+ AI Builder inkluderet
+ 30-dages gratis prøveperiode
+ Live-chat og telefonsupport
+ Let at administrere onlinebutik
+ Veletableret firma

  • Ulemper af Usin GoDaddy Builder

Mange udsalg
Begrænset tilpasning

GoDaddy er en populær brugervenlig webstedsbygger, der bruger Kunstig design intelligens (ADI) for at hjælpe kunderne med at oprette et unikt tilpasset websted med bare et par klik. Platformen er super nem at bruge og perfekt til personer, der ikke er så teknisk kyndige, men som ønsker at oprette et simpelt websted online.

GoDaddy er omkostningseffektiv og fungerer godt til websteder med små virksomheder, der ikke kræver komplekse funktioner. Det er en god mulighed for blogging, fordi det giver dig mulighed for at aktivere kommentarer til blogindlæg, hvor læsere kan sende billeder, videoer og endda lyd. Derudover giver platformen besøgende mulighed for at tilmelde sig via RSS-feed og straks blive informeret om alt, hvad du poster.

GoDaddy-skabeloner

De, der er interesseret i at oprette et e-handelswebsted, ville gøre det godt ved at vælge GoDaddy, da deres videnbase SEO-vejledning er en god ressource, der kan hjælpe virksomheder med at lære, hvordan de kan rangere højere på søgemaskiner som Google. Derudover får klienter en forladt genopretningsfunktion for vogn og kapacitet til at oprette forbindelse til deres websted til alle sociale medier.

Platformen har SSL-kryptering, som er fantastisk til sikkerhed og stærkt anbefalet af Google.

GoDaddy Website Builder Backend

I 2017 introducerede GoDaddy en splinterny version af sin webstedsbygger kaldet GoCentral. GoDaddy giver dig muligheden for at teste GoCentral i en måned gratis, og du vil være glad for at vide, at den nye version er lydhør og optimeret til mobile enheder. Det har seks temastiler, og klienter kan vælge mellem et begrænset udvalg af skabeloner, forudfyldte fotograferingselementer og design.

GoDaddy har dog endnu ikke tilføjet et træk og slip-redigeringsprogram til GoCentral, så enhver, der ønsker at gå ud over det grundlæggende ved webstedsdesign, finder det begrænsende. For eksempel kan klienter ikke ændre skrifttyper, og platformen tillader kun en bestemt måde at tilføje fotos og videoer – uden mulighed for at ændre deres størrelse eller tilføje tekst.

GoCentral er en solid mulighed for små virksomheder, fordi den leveres sammen med en online butik, der giver kunderne mulighed for at sælge fysiske varer og tjenester. Det er en meget grundlæggende løsning – du kan ikke sælge digitale varer på GoDaddy, og platformen tillader ikke ratings eller anbefalede produkter.

GoCentral inkluderer ikke et domænenavn, men du kan købe et separat gennem deres interface, eller du kan overføre dit domænenavn, hvis du allerede har et.

Vi fandt, at GoDaddy-hosting er stabil (99,99% oppetid) og hurtig (gennemsnitligt 614 ms).

Platformen tilbyder support 24/7 telefon og live chat.

Prisoversigt:

 • 30-dages gratis prøveperiode (intet kreditkort nødvendigt)
 • Alle planer inkluderer SSL (https: //)
 • Alle årlige planer inkluderer et gratis domænenavn i 1 år, der senere blev fornyet til $ 17.99 / år
 • Den billigste plan koster $ 10 / mo
 • Deres e-handelsplan er $ 25 / mo

Vores testsite lavet med GoDaddy builder
GoDaddy oppetid og hastighedsdata

7. Weebly.com

 • Weebly

  Fordele ved at bruge Weebly

+ Let at bruge, inkluderer træk og slip
+ 64 lydhøre temaer
+ Kan oprette et medlemssted
+ Fantastiske SEO-værktøjer
+ Mange apps kan integreres

  • Ulemper of Using Weebly

Begrænset designfleksibilitet
Ingen e-marketing-værktøjer

Weebly er en af ​​de mest populære webstedsbyggere derude. Med Weebly kan du oprette porteføljer, forretningssteder, blogs og online butikker og få dem live i løbet af få minutter. Det er intuitivt træk og slip editor er nybegyndervenlig og lader klienter oprette websteder uden en kodelinje. Perfekt til bloggere og folk, der vil oprette deres første online butik.

Weebly har professionelt designet skabeloner, der er fuldt lydhøre, men der er ikke så meget variation at vælge imellem. Når det kommer til tilpasning af visuelt indhold, tilbyder Weebly en vis funktionalitet, men er bestemt ikke den mest fleksible webstedsbygger derude. Weebly-skabeloner kan tilpasses via CSS, og platformen tillader redigering af kildekoden, men det kan kun udføres af personer, der har et godt greb om design og programmering.

Weebly temaer

En fordel, som Weebly har over sine konkurrenter, er dens superpraktiske App Center som tilbyder en lang række tilføjelser, der kan installeres med et enkelt klik. Weebly App Center har omkring 250 forskellige apps, hvoraf de fleste har en gratis version samt en premium en til ekstra funktionalitet. Hvad klienter ikke kan oprette med Weeblys indbyggede funktioner, de kan gøre med de fantastiske Weebly Apps.

Weebly giver klienter mulighed for at oprette forskellige logins og adgangsniveauer, hvilket er vigtigt for virksomheder med mere end en webstededitor. Der er også en mulighed for at oprette et kodeordbeskyttet medlemskabsområde, hvor medlemmer kan få adgang til eksklusivt indhold.

Weebly Backend

Weebly tilbyder god SEO-optimering – du kan tilføje metabeskrivelser, titler, URL-navne, alt-tekst ved siden af ​​billeder og 301 omdirigeringer. Det giver dig også mulighed for at inkludere kode i webstedsoverskriften og på siderne, hvilket kan være en god mulighed for at tilføje eksterne værktøjer som online chat og betalingsknapper. En af de største ulemper er, at platformen ikke indeholder e-mail-marketingværktøjer. For marketingkampagner via e-mail kan klienter bruge andre marketingplatforme som MailChimp, E-goi og Aweber.

Weebly tilbyder en gratis plan, der giver klienter mulighed for at oprette et lille websted. Advarslen her er, at de bliver nødt til at opgradere til nogle af deres betalte planer, hvis de vil bruge deres eget domænenavn.

Prisoversigt:

 • Gratis plan tilgængelig
 • Alle planer inkluderer SSL (https: //)
 • Alle årlige planer inkluderer et gratis domænenavn i 1 år, senere fornyet til $ 19,95 / år
 • Den billigste plan koster $ 6 / mo
 • Deres billigste e-handelsplan starter ved $ 12 / mo og inkluderer ubegrænset lagerplads
 • Weebly bruger Google Suite som deres e-mail-udbyder, som koster $ 6 / mo pr. Konto

Vores testsite lavet med Weebly
Weebly oppetid og hastighedsdata

8. Jimdo.com

 • Jimdo hjemmeside

  Fordele ved at bruge Jimdo

+ Bruger træk og slip
+ Gratis begrænset plan med annoncer inkluderet
+ Store SEO muligheder
+ Fleksible stil sæt

  • Ulemper ved at bruge Jimdo

Ingen live-chat og telefon support
Dårlig oppetid og sidehastighed
– Et lavt antal skabeloner

Jimdo er en alt inklusive drag-and-drop-webstedsbygger, der giver en mulighed for folk uden kodningskendskab at opbygge komplette, mobiloptimerede websteder. Brugervenlighed er en af ​​Jimdos største styrker.

Hos Jimdo får klienter muligheden for at styre deres indhold ved at vælge mellem to forskellige tilgange – “Dolphin” og “Creator.”

Jimdo Backend

Kunder, der bruger “Dolphin” -tilstand, bygger deres websted ved hjælp af en AI redaktør. De kan chatte med den kunstige intelligensdesigner og besvare spørgsmål om den type websted, de gerne vil oprette. “Dolphin” -tilstand henter oplysninger om klienterne fra deres sociale mediekonti og forsøger at tilpasse webstedet til deres personlige smag. Det er ligetil og let at bruge, men det er ikke meget fleksibelt, når det gælder designændringer.

Jimdos tilstand “Creator” er meget mere fleksibel, fordi den tilbyder klienter 40 skabeloner, træk og slip editor og muligheden for at inkludere yderligere funktioner som baggrundsvideoer, gallerier, blogs og en online butik. Creator-grænsefladen er intuitiv og brugervenlig og kan nemt administreres af personer uden webdesignoplevelse. Platformen tillader dog ikke klienter at redigere eller beskære billeder direkte med Jimdos editor, som er et stort tilbageslag.

Jimdo skabeloner

Hver skabelon leveres med en mobiloptimeret version, der let kan aktiveres i indstillingsområdet. En stor fordel, som Jimdo har i forhold til konkurrenter, er, at der næsten ingen begrænsning er, når det gælder skiftende farver og skrifttypestørrelser.

De, der er komfortable med kodning, kan nemt få adgang til CSS på deres Jimdos websted og få yderligere kontrol over deres websteds design. Derudover kan avancerede brugere redigere HTML-koden på deres websted og oprette tilpassede skabeloner.

Jimdo har store SEO-muligheder, da det giver klienter mulighed for at tilføje alt-tekst, sidetitler og metabeskrivelser og bruge SEO-venlige overskrifter. Kunder kan også oprette Google-venlige webadresser og 301 omdirigeringer. Platformen tillader ikke klienter at bruge SEO-plugins og apps, men de kan bruge fantastiske ressourcer som Google Search Console, Pingdom, Yoasts realtidsindholdsanalyseværktøj eller HubSpots webstedsgrader. Derudover giver Jimdo øjeblikkeligt klienter et eksempel på, hvordan deres side vil se ud i en Google-søgning.

Platformen er SSL-krypteret og opfylder alle sikkerhedsstandarder. Jimdo tilbyder klienter e-mail og sociale medier support men det har ikke en telefon og live chat support. Det har dog et nyttigt vidensgrundlag med omfattende artikler og videoer, der kan hjælpe med at løse almindelige problemer.

I de sidste 12 måneder har Jimdo ikke leveret ideel ydelsesstatistik – platformen viste en oppetid på 99,91%, og deres sideindlæsningstid er 893ms.

Prisoversigt:

 • Grundlæggende gratis version tilgængelig
 • Alle planer inkluderer SSL (https: //)
 • Alle årlige planer inkluderer et gratis domænenavn i 1 år, senere fornyet til $ 20,00 / år
 • Den billigste plan koster $ 9 / mo og inkluderer 10 GB båndbredde og 5 GB opbevaring
 • Den billigste e-handelsplan starter $ 19 / mo og inkluderer 15 GB lagerplads
 • Hver e-mail-konto koster $ 6 / mo gennem Google Suite

Vores testwebsted lavet med Jimdo
Jimdo oppetid og hastighedsdata

9. Webs.com

 • webs

  Fordele ved at bruge Webs

+ Let at bruge (træk og slip)
+ Gratis grundlæggende plan
+ Kan oprette et medlemssted
+ Kyndig support
+ 30-dages pengene-tilbage-garanti

  • Ulemper ved at bruge Webs

Begrænset tilpasning
Dårlig driftstid og sidehastighed

Webs er en webstedsbygger og en hostingplatform, der giver virksomheder og enkeltpersoner uden kodning viden muligheden for at oprette smukke websteder. Det har en minimalistisk, men alligevel intuitiv træk og slip editor og en ren grænseflade, hvor brugere nemt kan tilføje og redigere moduler. Grænsefladen giver klienter mulighed for at indsætte indhold hvor som helst på webstedet ved blot at trække billeder og tekst på plads. Fordi det hele er så ligetil, har Webs ikke en stor læringskurve sammenlignet med nogle af sine konkurrenter.

Kunder kan vælge mellem rundt 400 skabeloner men klienter kan muligvis finde nogle af dem dateret, stort set fordi de for det meste er forretningsorienterede. Platformen tillader ikke brugere at ændre deres design gennem HTML- og CSS-koder, hvilket ikke er ideelt, fordi omfanget af tilpasning, som Webs tilbyder, kun tillader ændringer i fontstil, baggrund og farveskema. Antallet af gratis og mobiloptimerede skabeloner er også begrænset. Kun Pro plan kunder får mulighed for at tilpasse deres mobile websteder.

Webs temaer

En stor fordel Webs har over konkurrenter er dens medlemsfunktion, der lader klienter sende eksklusivt indhold og gruppemails.

Brugere, der har brug for mere avancerede værktøjer og funktioner, kan besøge Webs App Store og tilføj kalendere, fora, blogs, videoer og fotogallerier til deres websted. Web-tilgængelige apps er ikke imponerende sammenlignet med konkurrenter, men platformen giver kunderne mulighed for at installere tredjeparts widgets ved hjælp af brugerdefineret HTML-indstilling.

e-handelswebsteder kan tilføje en online butik med en grænseflade, hvor de let kan administrere produkter og salg og give ud kuponkoder. En Webs-webshop giver brugerne mulighed for at uploade flere billeder pr. Vare, organisere produkter i kategorier og oprette prissnitsende grafik.

Betalingsbehandling kan ske gennem Stripe og PayPal. Platformen har også praktiske globale valutaindstillinger, der giver klienter muligheden for at skabe et verdensomspændende kundegrundlag.

Webs tilbyder brugerne en gratis, annonce-understøttet version uden en tidsbegrænsning. Webs giver klienter, der har abonneret på nogle af deres betalte planer, chancen for at annullere deres abonnement inden for 30 dage og modtage deres penge tilbage.

De har etableret et godt udvalg af muligheder for kundesupport, der inkluderer et community forum, en vidensbase, e-mail og telefon support (kun tilgængelig for brugere af Pro plan). Platformen tilbyder ikke flersproget support.

I løbet af de sidste 12 måneder har vores testsite med Webs leveret en oppetid på 99,69% og en sidehastighed på 759 ms.

Webs Backend

Prisoversigt:

 • Gratis version tilgængelig
 • Alle planer inkluderer SSL (https: //)
 • Alle årlige planer inkluderer et gratis domænenavn i 1 år, senere fornyet til $ 19,95 / år
 • Den billigste plan koster $ 5,99 / mo og inkluderer 1 GB lagerplads
 • Den billigste e-handelsplan starter $ 12.99 / mo og inkluderer 5 GB lagerplads
 • Begrænsede e-mail-konti (3 konti med Forbedret plan og 25 med Pro)

Vores testsite lavet med Webs
Data om oppetid og hastighed

Konklusion

At vælge den rigtige webstedsbygger kan være tidskrævende og overvældende, men vi er her for at hjælpe dig. Vi byggede testwebsteder med alle vores anbefalede buildere og overvågede deres data om oppetid og sidehastighed, så du ikke behøver at udføre grundlæggende arbejde selv.

Hvis du stadig ikke er klar til at forpligte, foreslår vi, at du vælger en webstedsbygger med en gratis plan eller en gratis prøveindstilling, der giver dig mulighed for at teste funktioner relativt risikofri.

Har du et spørgsmål om vores webstedsbyggeranbefalinger, der ikke er inkluderet her? Vil du vide noget mere specifikt eller noget, vi ikke allerede dækkede om en af ​​disse bygherrer? Efterlad en kommentar nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector