Shërbimet më të mira të marketingut me email në vitin 2020: 10 krahasimi më i mirë dhe vlerësimet

shërbime të marketingut me email


Gjetja e një shërbimi të marketingut me email që plotëson nevojat dhe kërkesat e tua nuk është aq i vështirë.

Shërbimet e marketingut me email janë kryesisht të njëjtat – karakteristika dhe çmim të mençur. Kjo përfshin gjykime falas, një grup të gjerë modelesh të postës elektronike, integrime në mediat sociale dhe caktimin e postës elektronike.

Kur përdorni softuer për marketing të postës elektronike, do të jeni në gjendje të automatizoni flukset e punës tuaj në marketing, të gjurmoni statistikat tuaja, të dërgoni email më shumë dhe më mirë dhe të ndërtoni një marrëdhënie më të thelluar me vizitorët tuaj.

Por, kur është fjala për të zgjedhur shërbimin më të mirë të marketingut me email, duke thënë se keni shumë mundësi mund të ishte një nënvlerësim. Në fakt, kur kemi bërë hulumtimin tonë të fundit, kemi gjetur që të ketë 30+ shërbime të marketingut me email (si falas dhe të paguar).

Këtu keni një listë të 10 shërbimeve më të mira të marketingut me email për bizneset e vogla që duhet ta bëjnë vendimin tuaj shumë më të lehtë.

1. Kontakt i vazhdueshëm

Kontakti i vazhdueshëm është shërbimi më i mirë i marketingut me email për bizneset e vogla. Softueri i tyre për automatizimin e postës elektronike vjen me një provë 60-ditore falas dhe u ofron përdoruesve opsione të shumta personalizimi dhe integrimi duke e mbajtur atë të thjeshtë dhe miqësor.

rishikim i vazhdueshëm i kontakteve

E themeluar në 1995, Konstant Kontakti është rritur për t’u bërë një nga shërbimet më të mëdha të marketingut me email në botë. Ata vazhdojnë të përparojnë ofertat e tyre dhe të rriten në hapësira të reja që ofruesit e tjerë nuk po i mbulojnë.

Për shembull, do të keni qasje në një mjet të menaxhimit të ngjarjeve dhe një mjet inovativ të mediave sociale që ju lejon të krijoni kuponë dhe shkarkime për t’i shpërndarë në median sociale. Do të gjeni gjithashtu qindra integrime të ndryshme, kështu që mund të integroni çdo aplikacion dhe shërbim tjetër që përdorni aktualisht.

Përtej veçorive unike më sipër, do të merrni gjithashtu një gamë të gjerë modelesh specifike të ngrohtë për t’u përdorur dhe një tabelë që paraqet metodat tuaja më të rëndësishme të postës elektronike.

Ata ofrojnë një ton udhëzues dhe shërbime të dobishme, shumë të dobishme për ata që nuk kanë ndonjë përvojë të marketingut me email. Plus, do të keni qasje në bisedën e drejtpërdrejtë, postën elektronike dhe mbështetjen e telefonit.

Megjithatë, ka një pengesë të dukshme. Në të vërtetë nuk ka ndonjë mjet automatizimi, dhe për çmimin, ju po e paguani atë me të vërtetë duhet të jetë atje.

Kush duhet ta përdorë këtë program të marketingut me email?

Kontakti i vazhdueshëm është një zgjedhje e shkëlqyeshme për pronarët e bizneseve të vogla që kanë nevojë për një mjet që bën më shumë sesa thjesht marketing me email.

Sa kushton?

Ka dy plane për të zgjedhur. Secila prej këtyre planeve ndahet në nivele çmimesh bazuar në një numër kontakte.

Plani i postës elektronike:

 • 0-500 pajtimtarë: 20 dollarë në muaj
 • 501-2,500 pajtimtarë: 45 dollarë në muaj
 • 2,501-5,000 pajtimtarë: 65 dollarë në muaj
 • 5,001-10,000 pajtimtarë: 95 dollarë në muaj

Plani i Email Plus:

 • 0-500 pajtimtarë: 45 dollarë në muaj
 • 501-2,500 pajtimtarë: 70 dollarë në muaj
 • 2,501-5,000 pajtimtarë: 95 dollarë në muaj

Për të dy llojet e planeve, ju do të merrni një zbritje prej 10% nëse bëni parapagim për 6 muaj, ose 15% nëse bëni parapagim për 12 muaj.

Ekziston gjithashtu një provë 60-ditore pa rrezik (nuk kërkohet informacion për kartën e kreditit), kështu që ju mund të provoni mjetin për deri në 100 kontakte. Do të gjeni gjithashtu një garanci 30-ditore për kthimin e parave. Ju merrni një rimbursim 100% për sa kohë që keni ngarkuar kontakte në shërbim dhe keni dërguar të paktën një email.

Filloni me Kontaktin e Përgjithshëm këtu (60 ditë provë falas)

2. SendInBlue

SendInBlue është një zgjidhje e fuqishme e marketingut me email për ata që kanë një buxhet të ulët pasi që vjen me një plan falas (i cili fatkeqësisht është pak i kufizuar).

Shqyrtim SendInBlue

SendInBlue është një tjetër platformë e re e marketingut me email. Ato u krijuan fillimisht me qëllim dërgimin e postave elektronike të bazuara në transaksione, por tani ata kanë kombinuar fuqinë e fushatave të postës elektronike dhe SMS në një platformë unike.

Në përgjithësi, është shumë e lehtë për t’u përdorur dhe ka një plan bujar bujar, pasi planet bazohen në numrin e postave elektronike të dërguara dhe jo në numrin e kontakteve. Përfshihen tipare tipike si menaxhimi i listës, raportimi i fushatës dhe optimizimi i paraqitjes së postës elektronike.

Do të gjeni gjithashtu një larmi integrimesh të palëve të treta gjithashtu.

Sidoqoftë, nëse doni të merrni akses në veçoritë më të përparuara, atëherë do të duhet të përmirësoheni në një nga planet më të përparuara.

Kush duhet ta përdorë këtë program të marketingut me email?

SendInBlue është i shkëlqyeshëm për bizneset ose individët që dërgojnë një ton email. Meqenëse çmimi bazohet vetëm në vëllimin e postës elektronike, dhe jo në madhësinë e listës së kontakteve.

Sa kushton?

SendInBlue ka një model unik të çmimeve bazuar në vëllimin e postës elektronike.

Ja se si funksionon:

Plani i kufizuar falas:

 • Dërgoni deri në 300 postë elektronike në ditë
 • Kufiri mujor prej 9,000 e-mail në muaj
 • Numri i pakufizuar i kontakteve

Plani i Liteve: 25 dollarë në muaj

 • Dërgoni deri në 40,000 email në muaj
 • Nuk ka kufi në numrin e postave elektronike ditore
 • Numri i pakufizuar i kontakteve

Plani thelbësor: 39 dollarë në muaj

 • Dërgoni deri në 60,000 email në muaj
 • Asnjë kufi ditor i dërgimit të postës elektronike
 • Asnjë logo në email
 • Numri i pakufizuar i kontakteve

Plani Premium: 66 dollarë në muaj

 • Dërgoni deri në 120,000 në muaj
 • Asnjë kufi ditor i dërgimit të postës elektronike
 • Qasja në veçoritë e përparuara të automatizmit
 • Numri i pakufizuar i kontakteve

Në përgjithësi, planet janë goxha fleksibël. Nuk ka një garanci për kthimin e parave, por plani përgjithmonë falas duhet t’ju tregojë sa duhet për të ecur përpara me shërbimin. Ka edhe Kredi të Parapaguara, kështu që ju mund të blini një vëllim të caktuar të postave elektronike për t’u dërguar pa një angazhim mujor.

Filloni me SendInBlue këtu

3. GetResponse

GetResponse është më shumë se një platformë e marketingut në internet për marketing me email. Ajo vjen me shtesa si krijuesi i faqes së uljes dhe zgjidhja e webinar.

Shqyrtimi i GetResponse

GetResponse ka një bazë të përdoruesit prej mbi 350,000 dhe vepron si një platformë e marketingut gjithëpërfshirëse.

Shtë e pajisur me disa veçori unike si aftësia për të krijuar faqe për ulje dhe uebfaqe. Marrë vetë, nuk është jashtëzakonisht i dobishëm, por kombinimi i tyre me marketing me email mund t’ju ndihmojë të rritni listën tuaj të emailit si të çmendur.

Për të krijuar postën tuaj elektronike, do të përdorni një ndërtues intuitiv tërheqës dhe rënie.

Ai gjithashtu ka të gjitha tiparet e përparuara që ju keni pritur të prisni, ndarjen e listave, testimin A / B, autoresponders dhe integrimet e softuerit. Ekziston edhe një karakteristikë e lezetshme e quajtur Koha e përkryer, e cila do të ndihmojë të parashikoni kohën e përsosur të ditës për të dërguar email për të rritur normat e hapura.

Nëse keni probleme për të përdorur shërbimin, ekziston një bibliotekë e udhëzuesve të thelluar që ju të lexoni. Ose, mund të kontaktoni me mbështetje përmes postës elektronike, bisedës live dhe telefonit.

Kush duhet ta përdorë këtë program të marketingut me email?

Ky shërbim është një përshtatje e shkëlqyeshme për bizneset e mesme që duan qasje në një mori opsionesh të marketingut. Nuk kërkohen aftësi ekzistuese, pasi janë shumë intuitive, madje mund të zbatohen edhe karakteristika më të avancuara.

Sa kushton?

Plani themelor:

 • Deri në 1000 pajtimtarë: 15 dollarë në muaj
 • Deri në 2.500 pajtimtarë: 25 dollarë në muaj
 • Deri në 5,000 pajtimtarë: 45 dollarë në muaj
 • Deri në 10,000 pajtimtarë: 65 dollarë në muaj

Plani Plus:

 • Deri në 1000 pajtimtarë: 49 dollarë në muaj
 • Deri në 10,000 pajtimtarë: 75 dollarë në muaj

Plani profesional:

 • Deri në 10,000 pajtimtarë: 165 dollarë në muaj
 • Deri në 25,000 pajtimtarë: 255 dollarë në muaj

Plani i ndërmarrjes:

 • Deri në 100,000 pajtimtarë: 1,199 dollarë në muaj

Nëse dëshironi të provoni shërbimin, ekziston një provë 30-ditore falas, ku do të keni qasje në të gjitha karakteristikat. Nuk ka kthim të kthimit të parave pasi është një pagesë ndërsa shkoni në shërbim.

Nëse po kërkoni të kurseni para, atëherë paguani për një vit në të njëjtën kohë dhe merrni 18% zbritje, ose paguani për dy vjet dhe merrni 30% zbritje.

Filloni me GetResponse këtu

4. HubSpot (plan falas)

HubSpot është një marketing me email dhe ofruesi i mjeteve CRM që vjen me një pako pa pagesë të pajisur me veçori, së bashku me disa plane premiume të paguara.

Shqyrtimi i qendrës

HubSpot ofron shërbimin e tij të besueshëm për mbi 70,000 përdorues me një theks në bizneset në rritje. Vendosja është mjaft e drejtpërdrejtë, dhe HubSpot CRM lidhet me Gmail, G Suite dhe versione të shumta të Outlook me lehtësi.

Nga brenda, do të merrni një ndërtues të postës elektronike për të rregulluar paraqitjet, shtoni CTA, imazhe dhe shkulni përmbajtjen tuaj. Ju jeni gjithashtu në gjendje të përdorni përmbajtje të personalizuar për t’ju afruar audiencës tuaj.

Do të gjeni tipare të përparuara të marketingut me email si mjete automatizimi në postë elektronike, ndarje të listave, modele të gatshme për përdorim, përcjellje të postës elektronike dhe analitikë të gjerë; të gjitha të përfshira me versionin falas.

Një dobësi e konsiderueshme është mungesa e testimit A / B me planet falas dhe më të lira. Gjithashtu, planet e nivelit më të ulët përfshijnë vetëm një funksion mbështetës të bazuar në forum. Por, ata kanë mijëra burime që mund të shfletoni dhe të gjeni përgjigje që ju nevojiten.

Kush duhet ta përdorë këtë program të marketingut me email?

HubSpot është i shkëlqyeshëm për bizneset e vogla dhe të mesme të cilët janë duke filluar ose duan të shkallëzojnë marketingun e tyre me email. HubSpot gjithashtu ofron mundësi fleksibël të azhurnimit nëse nevojat rriten me kohë.

Sa kushton?

HubSpot ka plane abonimi falas dhe me pagesë. Të gjitha planet përfshijnë një gamë të gjerë karakteristikash shtesë CRM që shkallëzohen me plane të nivelit më të lartë.

Plani falas: falas përgjithmonë

 • Mjete falas për email dhe CRM
 • 2,000 email dërgon në muaj

Plani fillestar i qendrës së marketingut: duke filluar nga 50 dollarë në muaj

 • Emaili i nivelit të kontaktit 5X dërgon limit. (d.m.th. 1.000 kontakte = 5,000 email / muaj
 • Përfshinë 1000 kontakte
 • +50 $ / muaj për 1.000 kontakte shtesë

Qendra e marketingut Plani profesional: duke filluar nga 800 dollarë në muaj

 • Kufiri i dërgimit të emailit të nivelit të kontaktit 10X (d.m.th. 1000 kontakte = 10,000 email / muaj)
 • Përfshinë 1000 kontakte
 • +50 dollarë në muaj për 1000 kontakte shtesë

Përdorni kalkulatorin e çmimeve HubSpot për të marrë një normë të saktë bazuar në nevojat tuaja.

Nëse jeni duke menduar të merrni planin e Starter të HubSpot, do të keni mundësinë të paguani çdo vit dhe të kurseni -20% zbritje nga abonimi juaj.

Filloni me HubSpot këtu (plan falas)

5. ConvertKit

rishikim i fshehtë

ConvertKit u themelua përsëri në 2013 nga Nathan Barry. Ata synojnë një pjesë të tregut të quajtur me dashuri “krijuesit”. Pra, njerëzit pëlqejnë vloggerët, blogerët, autorët, yjet në Instagram, krijuesit e kurseve dhe më shumë.

Një nga pikat e saj më të mëdha të shitjes është sa e lehtë është të krijosh fluks pune për automatizimin me email. Ai mbështetet në një ndërtues vizual, kështu që ju mund të shihni se si do të shfaqen sekuencat tuaja të postës elektronike.

Ekziston gjithashtu një redaktues i integruar i faqeve të tokës që është shumë i dobishëm, mund të filloni marketing me email dhe madje nuk do të keni nevojë për një faqe interneti. Vetëm një burim trafiku (si kanali yt në YouTube, ose llogaria e mediave sociale).

Do të gjeni menaxhimin e thelluar të pajtimtarëve, etiketimin dhe veçoritë e përparuara të ndarjes së postës elektronike.

Kush duhet ta përdorë këtë program të marketingut me email:

Ky mjet është më i miri për ata që nuk kanë mend të shpenzojnë pak më shumë (individë ose ekipe të vogla) dhe po kërkojnë të dërgojnë email me tekst të thjeshtë.

Sa kushton?

 • Abonentët 0-1K: 29 dollarë në muaj
 • Abonuesit 1K-3K: 49 dollarë në muaj
 • Abonentë 3k-5k: 79 dollarë në muaj
 • Pajtimtarët 5k +: .mimi me porosi

Pavarësisht nga planet që ju zgjidhni, do të keni akses në të njëjtat karakteristika të sakta. Nëse dëshironi të provoni përpara se të blini, ekziston një provë falas 14-ditore që përfshin të gjitha tiparet.

Ekziston një politikë e rimbursimit 30-ditor nëse nuk ju pëlqen shërbimi. Rimbursimi zakonisht do të zgjasë 3-5 ditë për tu shfaqur në llogarinë tuaj.

6. MailChimp

MailChimp është një mjet i thjeshtë për t’u përdorur në postë elektronike për blogerët dhe faqet e internetit më të vogla, pasi vjen me një plan falas.

rishikim mailchimp

MailChimp jo vetëm që ka një nuskë të bukur kompani, por ato janë një nga ofruesit kryesorë të marketingut me email, me mbi 1 miliardë postë elektronike të dërguara në ditë duke përdorur shërbimin e tyre.

MailChimp po zhvillohet vazhdimisht. Do të gjeni tipare të reja që shfaqen gjatë gjithë kohës. Madje ka edhe integrim në median sociale. Zgjedhja e shabllonit është me madhësi të duhur, dhe ato janë shumë të lehta për tu përshtatur.

Do të gjesh gjithashtu karakteristika të përparuara të marketingut me email, të disponueshëm gjithashtu, si ndarja e kontakteve, autorespondentët, integrimi i shërbimit dhe aplikacioneve, dërgimi i bazuar në zonën kohore, testimi A / B dhe shumë më tepër.

Ekipi i tyre mbështetës është gjithashtu shumë i përgjegjshëm përmes bisedës live ose email. Plus, ka një larmi të burimeve arsimore në dispozicion.

Kush duhet ta përdorë këtë program të marketingut me email:

Shumë njerëz përdorin MailChimp thjesht për ofertën falas vetëm. Përtej atyre me një buxhet, MailChimp është i shkëlqyeshëm për blogerët dhe pronarët e biznesit që duan një mjet të lehtë për t’u përdorur i mbushur me karakteristika të përparuara.

Sa kushton?

Plani falas ju lejon të keni deri në 2,000 pajtimtarë dhe të dërgoni deri në 10,000 email në muaj. Pasi të keni tejkaluar këto numra, do të dëshironi të rifreskoni në planin thelbësor, standard ose premium.

Plani Falas: freeshtë falas përgjithmonë

 • Dërgoni deri në 10,000 email në muaj
 • Rritni listën tuaj deri në 2,000 pajtimtarë
 • Mbështetja e postës elektronike përfshihet për 30 ditë

Plani thelbësor: Planet fillojnë me 9,99 dollarë në muaj

 • Deri në 5,000 pajtimtarë: 49,99 dollarë në muaj
 • Deri në 10,000 pajtimtarë: 74,99 dollarë në muaj
 • Deri në 25,000 pajtimtarë: 189 dollarë në muaj
 • Deri në 50,000 pajtimtarë: 259 dollarë në muaj

Plani standard: Planet fillojnë me 14,99 $ në muaj

 • Deri në 5,000 pajtimtarë: 74,99 dollarë në muaj
 • Deri në 10,000 pajtimtarë: 99 dollarë në muaj

Plani Premium: Planet fillojnë me 299 dollarë në muaj

 • Deri në 20,000 pajtimtarë: 399 dollarë në muaj
 • Deri në 50,000 pajtimtarë: 599 dollarë në muaj

Për të përcaktuar shkallën tuaj mujore dhe për të parë tiparet e planeve të primit, përdorni kalkulatorin e çmimeve në fund të faqes së çmimeve..

Meqenëse plani falas është aq i gjerë, ju nuk do të gjeni asnjë rimbursim ose garanci për kthimin e parave. Mënyra e vetme për të marrë një rimbursim është për shkak të një gabimi teknik në emër të MailChimp, ose llogaria juaj u përfundua pa shkak.

7. pikoj

Drip është një ofrues relativisht i ri i marketingut me email. Demografia e tyre thelbësore është blogerët, tregtarët dhe pronarët e faqeve të e-commerce.

rishikim pikash

Jo vetëm që ky mjet është shumë miqësor për fillestarët por janë mjetet inteligjente të automatizimit të marketingut në të vërtetë që tejkalojnë ato që janë atje në treg.

Nëse jeni pronar i dyqanit të e-commerce, ose ju shesni produkte të shumëfishtë dixhitalë të ndryshëm, atëherë Drip është një zgjedhje solide. Do të jeni në gjendje të ndërtoni një kuptim të thellë të qëllimit të klientit dhe sjelljes së blerjes, me aftësinë për të ndjekur metrics si:

Për shembull, nëse drejtoni një dyqan eCommerce, do të jeni në gjendje të krijoni mesazhe që bazohen në metrikë si:

 • Vizitorët që kthehen kundrejt vizitorëve të rinj
 • Vizitorët që braktisën karrocën e tyre
 • Njerëzit që klikuan në një lidhje emaili kundër atyre që nuk e bënë

Por, nuk ndalet këtu do të gjesh gjithashtu integrime për WordPress, WooCommerce dhe do të kesh mundësinë të dërgosh mesazhe vijuese, integrim të reklamave në Facebook, dhe më shumë.

Kush duhet ta përdorë këtë program të marketingut me email:

Në thelb, nëse shitni shumë produkte (dixhitale ose fizike) dhe dëshironi të krijoni sekuenca komplekse të marketingut pa i tërhequr flokët, atëherë ky mjet mund të jetë për ju.

Sa kushton?

Plani fillestar: Falas përgjithmonë

 • Deri në 100 pajtimtarë
 • Dërgon email të pakufizuar

Plani themelor: 49 dollarë në muaj

 • Deri në 2.500 pajtimtarë
 • Dërgon email të pakufizuar

Plani pro: 122 dollarë në muaj

 • Deri në 5,000 pajtimtarë
 • Dërgon email të pakufizuar

Plani i ndërmarrjes: Merrni një vlerësim të personalizuar

 • Beyonddo gjë përtej 5000 abonentëve

Drip ofron një plan shumë të vogël përgjithmonë falas, së bashku me një gjykim falas dy-javor për nivelin e anëtarësisë Themelore dhe Pro. Nëse vendosni të vazhdoni shërbimin pas këtyre dy javëve, atëherë karta juaj do të tarifohet. Ekziston një dritare e rimbursimit 30-ditor nga kur filloni shërbimin tuaj, por varet nga gjykimi i Drip nëse do të merrni një rimbursim të plotë.

8. AWeber

Aweber është një mjet tepër popullor që ka rreth 18 vjet dhe mund të ketë shpikur madje edhe autoresponderin e emailit vetë.

Shqyrtim AWeber

Karakteristikat janë mjaft nga ato që prisni nga një shërbim i marketingut me cilësi të lartë të postës elektronike. Do të keni qasje në ndërtuesin e postës elektronike, një përzgjedhje të gjerë të modeleve të paracaktuar, si dhe një ton integrimesh për t’u futur në pjesën tjetër të marketingut tuaj.

Ju mund të krijoni sekuenca të automatizuara të postës elektronike të cilat bazohen në shkaqe dhe të krijoni sekuenca të ndjekura me email. Me të gjitha këto, ju do të keni qasje në të dhëna me normë të hapur, shkalla e shpërndarjes dhe do të keni aftësinë për të testuar A / B ju jeni email.

Plus, ju mund të krijoni me lehtësi dhe shpejt forma të regjistrimit të postës elektronike për t’u futur në faqen tuaj të internetit.

Nëse jeni të hutuar nga zhargoni i marketingut, mos u shqetësoni, ekziston një bibliotekë mjaft e dobishme e burimeve për t’ju ndihmuar në çdo hap të rrugës. Ekziston gjithashtu mbështetje drejtpërdrejtë nga biseda dhe posta elektronike, së bashku me mbështetjen telefonike në dispozicion Mo-Fr 8 AM deri në 8 PM EST dhe fundjavave 9-5 EST.

Kush duhet ta përdorë këtë program të marketingut me email?

Aweber ofron një shërbim të qëndrueshëm përmes dhe përmes, është më së miri për ekipe të vogla që duan të drejtojnë përpjekjet e tyre të marketingut me email.

Sa kushton?

 • 0-500 pajtimtarë: 19 dollarë në muaj
 • 501-2,500 pajtimtarë: 29 dollarë në muaj
 • 2,501-5,000 pajtimtarë: 49 dollarë në muaj
 • 5,001-10,000 abonentë: 69 dollarë në muaj
 • 10,001-25,000 abonentë: 149 dollarë në muaj
 • 25,001 abonentë: Merrni një vlerësim të personalizuar

Nëse dëshironi të provoni para se të blini, ekziston një provë 30-ditore falas që ju lejon të përdorni çdo veçori të vetme. Përtej opsioneve të pagesës mujore, ju gjithashtu mund të paguani çdo tre muaj për të kursyer 14%, ose të paguani çdo vit për të kursyer 14.9%. Nuk ka politikë të rimbursimit, por me provën e gjatë falas, duhet të dini nëse ky mjet është i duhuri për ju.

9. Keap

Keap (më parë Infusionsoft) është një ofrues shumë i fuqishëm i marketingut me email. Ky mjet i gjithanshëm për marketing kombinon CRM, marketing me email, dhe më shumë. Do të keni mundësi të ndërtoni profile të plota të klientëve që do t’ju ndihmojnë të krijoni fushata më të synuara të marketingut.

Rishikim Keap

Me këtë mjet, marketingu me postë elektronike është vetëm një pjesë e bashkësisë së përgjithshme të funksioneve. Për shembull, pulti do të tregojë të dhënat bazuar në fushatat tuaja të postës elektronike, informacionin e shitjeve dhe historinë financiare të klientit.

InfusionSoft (Keap) ishte një nga ofruesit e parë të marketingut me email që krijoi një ndërtues automatizimi tërheqës dhe tërheqje. Thjesht vendosni një qëllim që dëshironi të arrini, atëherë krijoni një sekuencë automatizimi që do ta përmbushë atë qëllim.

Plus, ekzistojnë gjithashtu mjete të përparuara për ndarjen dhe etiketimin e pajtimtarëve.

Edhe pse ky mjet sjell CRM dhe marketing me email, ende ka një veçori që nuk e ka. Testim i ndarjes. Pa këtë veçori, është shumë e vështirë të provosh fushata të ndryshme për të përmirësuar tarifat e hapura dhe shitjet e përgjithshme.

Kush duhet ta përdorë këtë program të marketingut me email?

Bizneset e mesme që duan të përdorin një mjet të vetëm për marketingun e tyre CRM dhe email, dhe natyrisht kanë një buxhet më të lartë për të shpenzuar.

Sa kushton?

Keap ofron tre plane:

 • Keap Grow nga 49 dollarë në muaj: i përshtatshëm për bizneset më të vogla, përfshin 500 kontakte, 1 përdorues dhe vjen me provë falas
 • Keap Pro nga 99 dollarë në muaj: i përshtatshëm për bizneset në rritje, përfshin 500 kontakte, 1 përdorues dhe vjen me provë falas
 • Infusionsoft nga 199 dollarë në muaj: i përshtatshëm për bizneset e krijuara dhe përfshin 2500 kontakte dhe 1 përdorues

Mbani në mend se nëse doni të shtoni kontakte, do të kushtojë ekstra. Për shembull, 1000 kontakte shtesë do t’ju kushtojnë $ 30 në muaj dhe 5,000 kontakte shtesë 130 $ në muaj.

Nëse dëshironi të provoni programin, ekziston një provë 14-ditore pa rrezik, pa kërkuar informacion për kartën e kreditit. Sidoqoftë, nuk ka rimbursime në dispozicion për pajtimet e përsëritura dhe të gjitha anullimet duhet të inicohen brenda 10 ditëve nga cikli i faturimit tjetër.

10. ActiveCampaign

ActiveCampaign e faturon vetë si një platformë e marketingut. Shtë një qëllim gjithëpërfshirës, ​​për t’ju ndihmuar të dërgoni më pak email, por të merrni rezultate më të mira.

rishikim aktiv i fushatës

Nëse po kërkoni të krijoni gypa të bazuara në logjikë, do të shtypeni fort për të gjetur një mjet më të mirë. Shumica e automatizmit tuaj do të krijohen duke përdorur logjikën nëse / atëherë që korrespondon me sjelljen e pajtimtarit. Këtu janë disa mënyra të ndryshme për të cilat mund të drejtoni përpjekjet tuaja të marketingut me këtë mjet:

 • Segmentimi i përdoruesit bazuar në veprimet, sjelljen, vendndodhjen dhe të dhënat sociale
 • Dërgoni mesazhe SMS në kontaktet tuaja
 • Arrijnë përdoruesit në lëvizje me integrimin e SMS
 • Vlerësimi i plumbit dhe kontaktit, kështu që ju e dini se kujt t’i jepni përparësi.

Meqenëse Fushata Aktive funksionon më shumë si një platformë e marketingut gjithëpërfshirëse, ka shumë mjete dhe karakteristika të disponueshme, dhe mund të jetë pak mbivendosëse t’i zotëroni të gjitha. Për fat të mirë, ka udhëzues të detajuar që do t’ju tregojnë se si të përfitoni sa më shumë nga shërbimi. Ju gjithashtu mund të kontaktoni me mbështetje përmes postës elektronike ose bisedës live.

Krijimi i fushatave të postës elektronike është mjaft i thjeshtë me redaktorin e shabllonit. Ju madje mund të krijoni forma të regjistrimit miqësore me celularin për të futur në faqen tuaj.

Kush duhet ta përdorë këtë program të marketingut me email?

Kjo zgjidhje është më e mira për përdoruesit që kërkojnë dhe kërkojnë mjete komplekse automatizimi, së bashku me karakteristika të përparuara CRM.

Sa kushton?

Plani Lite:

 • Deri në 500 pajtimtarë: 15 dollarë në muaj
 • Deri në 1000 pajtimtarë: 29 dollarë në muaj
 • Deri në 2.500 pajtimtarë: 49 dollarë në muaj
 • Deri në 5,000 pajtimtarë: 89 dollarë në muaj
 • Deri në 10,000 pajtimtarë: 139 dollarë në muaj

Plani Plus:

 • Deri në 1000 pajtimtarë: 70 dollarë në muaj
 • Deri në 2.500 pajtimtarë: 125 dollarë në muaj
 • Deri në 5,000 pajtimtarë: 169 dollarë në muaj
 • Deri në 10,000 pajtimtarë: 249 dollarë në muaj
 • Deri në 25,000 pajtimtarë: 399 dollarë në muaj
 • Deri në 50,000 abonentë: Merrni një vlerësim të personalizuar

Plani profesional:

 • Deri në 2.500 pajtimtarë: 159 dollarë në muaj
 • Deri në 5,000 pajtimtarë: 239 dollarë në muaj
 • Deri në 10,000 pajtimtarë: 349 dollarë në muaj

Plani i ndërmarrjes:

 • Deri në 2.500 pajtimtarë: 279 dollarë në muaj
 • Deri në 5,000 pajtimtarë: 449 dollarë në muaj
 • Deri në 10,000 pajtimtarë: 499 dollarë në muaj

Nëse paguani çdo vit, do të merrni zbritje të gjera në të gjithë bordin. Ekziston gjithashtu një provë 14-ditore falas që ju lejon të provoni shërbimin deri në 100 kontakte dhe 100 email të dërguar. Sidoqoftë, ata janë të butë me kornizën kohore dhe ju mund të jeni në gjendje të merrni një zgjatje. Meqenëse nuk ka rimbursime, ju patjetër që dëshironi të provoni programin para se të blini.

Fjalët përfundimtare

Shumica e ofruesve të marketingut me email ofrojnë shërbime të ngjashme. Kur të vijë koha për të zgjedhur programin më të mirë të marketingut me email për biznesin tuaj, do të doni të merrni parasysh buxhetin tuaj dhe nevojat e marketingut.

Nëse dëshironi diçka që është e shkallëzueshme dhe e lehtë për të filluar, regjistrohuni në provën falas të Kontaktit Konstant.

Le që lista e mësipërme t’ju ndihmojë të merrni vendimin e duhur për biznesin tuaj. Dhe mbani mend, nuk jeni mbyllur kurrë në një shërbim të marketingut me email. Shumica e ofruesve ju lejojnë të eksportoni dhe importoni drejtuesit tuaj dhe të zhvendoseni te një ofrues tjetër nëse lind nevoja.

Gjëja e rëndësishme është të zgjidhni një ofrues dhe të filloni! Sa më gjatë të prisni, aq më shumë para po lini në tryezë.

Tani mbi ty! Cili është shërbimi juaj i preferuar i marketingut me email?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map