Rishikimi JustHost (2020) – A ia vlen të këndoni me ta?

Shqyrtim JustHost


Chris Phillips filloi JustHost.com përsëri në 2002 në Glendale, California. Shpejt përpara për në vitin 2012, dhe u fitua nga EIG.

Kjo na jep një përmbledhje të asaj që rezultatet të presim bazuar në shqyrtimin e shumë markave të tjera EIG deri më tani (iPage dhe HostGator).

Për t’iu dhënë atyre një shans të drejtë, ne krijuam një faqe në internet WordPress në planin JustHost ‘Shpërndarë” në qershor të vitit 2015. Që atëherë, ne kemi monitoruar kohën e duhur dhe shpejtësinë e tyre në pritje të sigurimit të këtij shqyrtimi të drejtë, të paanshëm.

Këtu janë rezultatet e deritanishme:

Mirat e Përdorimit të Justhost Hosting

Nëse keni lexuar ndonjë nga rishikimet tona të tjera të hostit, mund të vini re se diçka mungon këtu (si “Big 3” përfshirë kohën e duhur, shpejtësinë dhe shërbimin).

Ka një arsye për këtë…

Sidoqoftë, para se të arrijmë në atë, le të përqendrohemi në pozitive.

1. Sigurimi i serverit të menjëhershëm

Disa pritës kërkojnë një proces të gjatë regjistrimi për shumicën e llogarive të reja, që do të thotë që ju (po, madje edhe ato ndërkombëtarë) mund të duhet të hidheni në telefon për të verifikuar se kush jeni.

Kjo do të thotë që ju mund të presin një proces të ngadaltë (për të mos përmendur edhe irritues dhe pak irritues). Ose kërkesa e rastit e thirrjeve telefonike me orë të çuditshme.

Lajmi i mirë është se JustHost ofron provizion të menjëhershëm të serverit nëse doni të shkoni me primet e tyre, VPS ose shërbimet e dedikuara.

2. Garanci 30-ditore e kthimit të parave dhe shtesave

JustHost ofron një garanci standarde të kthimit të parave 30-ditore nëse nuk jeni të kënaqur me përvojën tuaj fillestare. Kjo është vetëm për (shiko çfarë bëmë atje?) Mesatarja e industrisë për ata që ju mbajnë gjurmët në shtëpi.

Shtë e rëndësishme të theksohet se rimbursimi vlen vetëm për shërbimin pritës.

Nuk vlen për produkte të tjerë, si fushat. Meqenëse fushat e lira përfshihen, JustHost heq një tarifë të pakthyeshme të domain prej 15,99 $ nga rimbursimi juaj për të mbuluar kostot e tyre.

Pastaj mund të transferoni emrin e domain që keni zgjedhur në një host tjetër të internetit. Jini të vetëdijshëm se nuk mund të transferoni domene të regjistruara rishtazi në një host tjetër brenda 60 ditëve nga aktivizimi.
tiparet e justhost
JustHost integron lehtësisht me platforma të njohura si Google Apps, përveç mbi 100 aplikacioneve të tjera me burim të hapur.

Ata gjithashtu do të hedhin falas në Google dhe Bing kredi për reklama, që është një përfitim i vogël i dobishëm nëse jeni gati të filloni të gjeneroni shitje në internet.

3. Emri i Domainit Falas

Regjistrimet e reja të llogarisë do të marrin gjithashtu një emër domain falas (pavarësisht nga plani i hostit që ju zgjidhni).

Hooray!

4. Biblioteka e Shkrimeve Falas

Me çdo llogari JustHost, do të merrni një bibliotekë të plotë me skripte falas.

SimpleScriptts mund të instaloni automatikisht ndonjë nga skriptet që ju zgjidhni të drejtën në faqen tuaj. Skriptet e disponueshme përfshijnë WordPress, osCommerce, phpBB dhe Joomla.

Në atë mënyrë, ju mund të instaloni skriptet që ju nevojiten pa qenë nevoja e një gjeni kodimi.

5. Siguri e mirë

Kur zgjidhni një host të uebit, siguria duhet të jetë një nga përparësitë tuaja kryesore.

Fatmirësisht, JustHost ofron mijëra forma të ndryshme të sigurisë në sit. Ata përdorin shtresa Sockets Secure (SSL), predhë e sigurt (SSH), makinë me gjendje të ngurtë (SSD) dhe më shumë.

Ata gjithashtu ofrojnë SiteLock, i cili përfshin:

 • Skanimi i ndjeshmërisë ditore prej 360 shkallësh
 • Raportet e pultit
 • Administrim Shkarkimesh Faqerojtësa Fjalorë & Njoftime përmes postës elektronike
 • Një distinktiv dinamik i verifikueshëm i sigurisë
 • Mirëmbajtja e sigurisë
 • Skanimi me 360 ​​shkallë (zhvendosje, shkarkime të drejtuar nga automjeti, dobësi në bazën e të dhënave dhe dobësi në aplikacion)

Do të merrni gjithashtu paralajmërime të menjëhershme dhe raporte në adresën tuaj të postës elektronike dhe në pult, nëse zbulohet një kërcënim. Në atë mënyrë, ju mund të ndërmarrni veprime kundër përmbajtjes së dëmshme përpara se faqja juaj të futet në listë të zezë.

JustHost pretendon se mund të kontaktoni ekipin e tyre për të pastruar skedarët me qëllim të keq nëse nuk dini si t’i heqni vetë.

6. Koha e përmirësuar e ngarkimit të faqeve

Një përmbledhje e mëparshme 24-mujore e kohës së ngarkimit të faqeve të tyre, më në fund ka treguar performancë mbi mesatare.

JustHost ka ardhur në rreth 731ms, gjë që është mjaft e mirë duke marrë parasysh standardet e industrisë.

Nëse ata vazhdojnë punën e mirë, atëherë ky është lajmi i mirë sepse shpejtësia (ose mungesa e saj) është një nga arsyet kryesore që njerëzit lënë faqen tuaj (pa u bërë klient ose klient). Vizitorët kërcejnë, pamjet e faqeve bien, konvertimet marrin një hit dhe kënaqësia e klientit në të gjithë bordin bie.

Koha mesatare e ngarkesës 12-mujore:

JustHost statistikat e hollësishme 12-mujore të funditShpejtësia mesatare JustHost 2019-2020 | Shihni statistikat

Kundërpërdorimit të përdorimit të Justhost Hosting

Karakteristikat më të rëndësishme që ofron një ofrues pritës janë:

 1. uptime: Sasia mesatare e kohës që faqja juaj e internetit është online dhe në dispozicion (jo “poshtë”, ku vizitorët nuk mund të qasen në të për shkak të gabimeve të serverit ose çështjeve)
 2. shpejtësi: Sa shpejt (ose ngadalë) faqet tuaja ngarkojnë të gjithë përmbajtjen, imazhet dhe më shumë. Si rregull i përgjithshëm, sa më i ngadalshëm të jetë faqja e internetit, aq më të ulëta janë konvertimet.
 3. Ndihma për klientët: Shërbimi i mirë duhet të shkojë më lart dhe më tej për t’ju ndihmuar të kuptoni se si ta bëni faqen tuaj të përjetojë më të mirën gjatë zgjidhjes së problemeve të zakonshme kur shfaqen. Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse nuk jeni personi më teknik në botë.

Dhe nëse lexoni seksionin PROS (gota – skimmers!), Do të vini re se dy nga tre tiparet nuk janë shfaqur ende.

Kjo nuk është një shenjë e mirë. Hidhi nje sy:

1. Mbështetje e dobët e klientit

Në përgjithësi, përvoja jonë me mbështetjen e klientëve të tyre ishte në rregull. Mbështetja JustHost e lidhur brenda 3 minutave dhe përgjigja në pyetjen tonë u dha relativisht shpejt.

Sidoqoftë, një kontroll në sfond zbuloi vlerësime të përziera nga klientët e tjerë..

Ndihmë JustHost

Duket sikur cilësia e shërbimit ndaj klientit të JustHost mund të ketë marrë një kthesë për keq për në vitin 2015.

Vetëm shikoni në shkëmbimin që përdoruesi i Twitter-it @_MichaelTanner pati me JustHost në Mars të 2015:

Twitter JustHost 1

Duket se JustHost ka përdorur të njëjtën qasje në Twitter siç bëjnë në shërbimin e tyre live chat. Kompania i dërgoi Michael një lidhje në përgjigjen e tyre që nuk duket të jetë e dobishme.

Dhe ai nuk është klienti i vetëm që çon në Twitter për t’u ankuar.

Në janar të vitit 2016, përdoruesi i Twitter-it @natecyph tha që megjithëse ai ishte me JustHost për një kohë të gjatë, shërbimi i tyre ndaj klientit është i papranueshëm.

JustHost Twitter2

Kompania iu përgjigj atij, por duket se mund të kishin qenë vonë.

Një tjetër kompani pritjeje në internet e quajtur “Cut All Shit” gjithashtu u përgjigj dhe e inkurajoi atë që të shpërngulte faqen e tij në serverat e tyre.

JustHost Twitter 3

Shkëmbimi shkon për të treguar se sa vlerësojnë përdoruesit e pritësit të internetit cilësinë e shërbimit ndaj klientit.

Nëse qasja në një ndihmë efektive, 24/7 e konsumatorit është e rëndësishme për ju, ju mund të dëshironi të mendoni dy herë për angazhimin në JustHost.

2. Uptime nën mesatare prej 99.88%

Gjatë 24 muajve të fundit, koha e duhur e JustHost hyri në një mesatare prej 99.88% që është nën standardin e industrisë prej 99.93%.

Shtë për të ardhur keq sepse, në 12 muajt e fundit, JustHost ka treguar rezultate të mira dhe madje ka mbajtur kohën e duhur 100% në 4 muaj radhazi (dhjetor 2018-mars 2019). Sidoqoftë, nuk do të ishte e mjaftueshme për të rritur kohën e tyre mesatare gjatë periudhës sonë të testimit.

Koha e fundit mesatare 12-mujore:

 • Kohëzgjatja mesatare e Janarit 2020: 99,46%
 • Dhjetor 2019 kohëzgjatja mesatare: 99,87%
 • Nëntori 2019 kohëzgjatja mesatare: 99.99%
 • Koha mesatare e tetorit 2019: 98,20%
 • Koha mesatare e shtatorit 2019: 99.99%
 • Gusht 2019 mesatare e kohës: 99,97%
 • Koha mesatare e kohës së korrikut 2019: 99,98%
 • Qëndrueshmëria mesatare e qershorit 2019: 99.99%
 • Maj 2019 kohëzgjatja mesatare: 99.99%
 • Koha mesatare e prillit 2019: 99,98%
 • Koha mesatare mesatare e Mars 2019: 100%
 • Shkurt 2019 kohëzgjatja mesatare: 100%

JustHost statistikat e fundit 24-mujoreKoha mesatare e JustHost | Shihni statistikat

3. Pricemimi më i lirë VETM me 3 vjet, pagesa në prag

JustHost duket i lirë përballë tij, me një normë mujore të deklaruar 3,95 $.

Vini re se ju duhet të paguani për tre vjet, të gjithë menjëherë, përpara nëse doni të futeni në atë normë të shkëlqyeshme. Përndryshe, një afat-shkurtër (si 12 muaj) do t’ju kthejë me 5.95 dollarë në vend (përsëri – paguar paratë).

Për t’i bërë gjërat më keq, pasi të mbarojë kjo normë “promocionale” kur skema juaj përfundon, opsionet tuaja të çmimeve do të rriten përsëri.

Kur përshtatet për çmimin efektiv, ai e vë konkurrencën JustHost në drejtim me disa nga hostet më të mirë që ne kemi shqyrtuar. (Ju e dini, ato me shpejtësi dhe mbështetje shumë më të mirë gjithashtu.)

4. Rikthimet javore nuk garantohen

JustHost ofron kopje rezervë javore.

Ndërsa ajo ofertë nuk është e shkëlqyeshme (disa hoste të tjerë ofrojnë ato çdo ditë ose natë në krahasim), është mirë (në fytyrën e saj). Të kesh të paktën një kopje të përjavshme në javë në rast emergjencash është e dobishme dhe e këndshme për t’u njohur.

Por …

JustHost nuk garanton rezervën javore që ofrojnë. Ata teknikisht ofrojnë një, por nuk mbështesin ose qëndrojnë prapa tij.

…Farë … çfarë?

Natyrisht, ju nuk mund të vërtetoni sigurinë dhe të ardhmen e faqes tuaj në atë kërkesë më pak se frymëzuese.

Ju mund të dëshironi të gjeni një plan B vetëm në rast.

5. Sasia e Upsell (s) ishte shumë e lartë

Do kompani duhet të jetë e lirë të provojë dhe drejtojë të ardhurat megjithatë ata i gjykojnë të arsyeshme.

Fatkeqësisht, sasia e shitjeve me të cilat jeni bombarduar kur regjistroheni në JustHost është mjaft zhgënjyese.

Shumë të tjerë tashmë janë ankuar për këtë praktikë, por për fat të keq, ajo nuk ka ndalur nxitimin e vazhdueshëm të shitjeve.

Hmimet JustHost, Planet Pritëse & Fakte te shpejta

Këtu është një përmbledhje e shpejtë e planeve të pritjes që ata ofrojnë:

 • Plani themelor: Ky plan kushton 3,95 dollarë në muaj dhe mbështet 1 faqe interneti. Ajo vjen me 50 GB hapësirë ​​në disk dhe mbështet 5 llogari të postës elektronike (me 100 MB memorje për llogari) dhe 25 nënfusha.
 • Plani plus: Ky plan kushton 6,95 dollarë në muaj dhe mbështet 10 faqe interneti. Ajo vjen me hapësirë ​​në disk të 150 GB, mbështet 50 emra nënfushash, 100 llogari me email (500MB për llogari) dhe vjen me një CDN.
 • Plani Kryeministror: Ky plan kushton 6.95 dollarë në muaj dhe mbështet uebfaqe të pakufizuara. Ai lejon nën-fusha të pakufizuara, llogari të pakufizuara të postës elektronike dhe ruajtje të pakufizuar. Ajo vjen me 1 certifikatë SSL, 1 IP të dedikuar dhe mbrojtje premium rezervë.

Hmimet dhe planet e JustHost

 • Domain falas? po.
 • Lehtësia e regjistrimit: Procesi i regjistrimit të shpejtë, me dy hapa.
 • menyra pagese: Kartë krediti, PayPal.
 • Tarifat dhe klauzolat e fshehura: Llogaritë e përbashkëta të pritjes kanë një kufi prej 200,000 inode, 1.000 tabela të bazës së të dhënave dhe 3 GB bazat e të dhënave MySQL / PostgreSQL. Tejkalimi i këtij kufiri mund të çojë në përfundimin e llogarisë tuaj me ose pa paralajmërim.
 • upsells: Shumë upsells.
 • Aktivizimi i llogarisë: Aktivizimi i shpejtë.
 • Paneli i Kontrollit dhe Përvoja e Panelit: CPanel e tyre personalisht e personalizuar.
 • Instalimi i Aplikacioneve dhe CMS (WordPress, Joomla, etj.): Opsioni “Instalimet me një klik” për instalimin e aplikacioneve dhe CMS të njohura.

A Ju Rekomandojmë JustHost?

Vështirë të thuash.

Edhe pse shpejtësia e tyre është e mirë, JustHost dështon në dy nga tre shërbimet kryesore si një host në internet.

Cilësia e mbështetjes së tyre për klientët ishte marxhinale në rastin më të mirë dhe kohëzgjatja e JustHost është gjithashtu nën mesataren që do të donim ta shihnim.

Për më tepër, çmimet e tyre të vërteta i vendosin ato në konkurrencë të drejtpërdrejtë me disa host më të mirë në një gamë të ngjashme çmimesh.

Mund të jetë me vlerë të kontrolloni ata që së pari për të kursyer veten disa kohë, para, nerva dhe, sherr në afat të gjatë.

A keni përdorur JustHost? Ju lutemi lini një përmbledhje të ndershme dhe transparente më poshtë – mirë apo keq, i vlerësojmë të dy!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map