Rishikimi i WebHostingBuzz: Një mik i mirë në Mbretërinë e Bashkuar apo jo? (2020)

WebHostingShqyrtim Buzz


WebHostingBuzz ka më shumë se 250,000 faqe në 140+ vende.

Kjo nuk është për t’u habitur duke marrë parasysh se koha e tyre e punës ka qenë e fortë (99.96%) dhe koha e ngarkimit të faqeve ka qenë e shpejtë (405ms) gjatë 24 muajve të fundit.

Bloggerët do të pëlqejnë qasjen në mbi 450 aplikacione të njohura si WordPress, ndërsa webmasterët e avancuar do të gëzojnë qasje në gjuhët më të fundit të programimit.

WebHostingBuzz ka një garanci transparente dhe të drejtpërdrejtë prej 45 ditësh për kthimin e parave, në mënyrë që të mos keni nevojë të hidheni nëpër karriget nëse vendosni të anuloni pajtimin tuaj. Ky është një lajm i mirë, duke marrë parasysh që nuk ka çmime të reja të veçanta të klientit dhe një klauzolë të çuditshme përfundimi që mund t’ju mashtrojë para se të rinovoni.

Le të gërmojmë.

Mirat e përdorimit të WebHostingBuzz

WebHostingBuzz ka postuar kohë të shpejtë ngarkimi dhe kohë të besueshme për vitet e kaluara. Planet e tyre ofrojnë qasje mbi mbi 450+ aplikacione që mund të instalohen me vetëm disa klikime. Dhe ata kanë një politikë të rimbursimit 45-ditor për këdo që nuk shitet plotësisht në shërbimin e tyre.

Këtu është një vështrim i thelluar i performancës së tyre gjatë 24 muajve të fundit:

1. Koha e shpejtë e ngarkesës së faqes (405ms)

Web Hosting Koha e ngarkesës Buzz

Shpejtësia është e rëndësishme kur zgjedh një host, sepse ajo ka një ndikim të drejtpërdrejtë në përvojën e vizitorëve tuaj. 79% e blerësve nuk blenë përsëri nga një sit që ka një performancë të keqe.

Dhe nëse hosti juaj është i ngadaltë, për të filluar, do të ngadalësoheni vetëm kur filloni të ndërtoni faqe të reja, duke ju goditur direkt aty ku ju dhemb – portofoli juaj.

WebHostingBuzz ka qenë vazhdimisht i shpejtë gjatë viteve të kaluara. Në 24 muajt e fundit, ata kanë mbajtur një kohë mesatare të ngarkimit të faqes prej 405ms, gjë që i vendos ato lehtësisht në mesin e 10 hosteve më të shpejtë që ne kemi shqyrtuar. Që nga viti 2019 ata kanë treguar shpejtësi edhe më të mirë nën 300ms – do të duhet të presim dhe të shohim nëse ata mund ta mbajnë këtë shpejtësi duke ecur përpara.

Shpejtësia mesatare e fundit 12-mujore:

WebHostingBuzz statistikat e hollësishme 12-mujore të funditWebHostingBaze me shpejtësi mesatare 2019-2020 | Shihni statistikat

2. Garancia e kthimit të parave 45-ditore

WebHostingBuzz ka një garanci prej 45 ditësh për kthimin e parave për të gjitha llogaritë e përbashkëta, të biznesit dhe shitësit. Llogaritë VPS, nga ana tjetër, kanë të drejtë për rimbursim brenda 30 ditëve nga blerja.

Shërbime të tjera shtesë, nga serverët e dedikuar deri në adresat IP, certifikatat SSL dhe emrat e domain nuk do të kthehen. Ashtu si hostet e tjerë që ne kemi shqyrtuar, një tarifë emri domain do të zbritet nga çdo rimbursim.

Sidoqoftë, ndryshe nga diapazoni standard 15 15 $ që kemi parë me emrat e domain, WebHostingBuzz do t’ju paguajë vetëm 10.99 dollarë për një .com ose .net.

3. Mbi 450 aplikacione 1-klikuese dhe migrime falas

WebHostingBuzz vjen plotësisht i ngarkuar me mbi 450 aplikacione të njohura. Shumica mund të instalohen automatikisht brenda vetëm disa minutave dhe disa klikimeve. Asnjë kod i çrregullt për t’i hequr duart tuaja të ndyra.

Nëse tashmë keni një uebfaqe ekzistuese që doni të sillni, skuadra e WebHostingBuzz do ta migrojë atë falas.

Dhe nëse jeni një zhvillues që dëshiron të keni qasje në veçori më të avancuara, ju jeni gjithashtu me fat. Serverët e tyre mbështesin plotësisht gjithçka, nga HTML5 dhe JavaScript deri në PHP 5, MySQL 5, Perl, dhe më shumë.

4. Uptime Pothuajse aq mirë sa reklamohen

uptime

WebHostingBuzz ka postuar një kohë kohore 99.96% në 24 muajt e fundit.

12-muajt e fundit kanë qenë veçanërisht të fortë, duke luhatur nga 99.98% në 100% (përveç qershorit 2019). Sidoqoftë, kthehuni në pranverën e vitit 2018 dhe WebHostingBuzz luftoi me qëndrueshmëri. Një muaj do të ishte një 100% i përsosur, ndërsa të tjerët do të ishin një 99.83% i pakënaqshëm.

Kemi parë raporte të ngjashme për kohën e papajtueshme në lidhje me të njëjtën periudhë kohore nga klientët e tjerë.

Koha e fundit mesatare e 12 muajve:

 • Kohëzgjatja mesatare e Janarit 2020: 100%
 • Dhjetor 2019 kohëzgjatja mesatare: 100%
 • Nëntori 2019 kohëzgjatja mesatare: 99,98%
 • Koha mesatare e tetorit 2019: 100%
 • Koha mesatare e shtatorit 2019: 99,98%
 • Gusht 2019 mesatare e kohës: 100%
 • Koha mesatare e kohës së korrikut 2019: 99,98%
 • Qëndrueshmëria mesatare e qershorit 2019: 99,31%
 • Maj 2019 kohëzgjatja mesatare: 99,98%
 • Koha mesatare e prillit 2019: 100%
 • Koha mesatare mesatare e Mars 2019: 99.99%
 • Shkurt 2019 kohëzgjatja mesatare: 100%

WebHostingBuzz statistikat e fundit 24-mujoreWebHostingBuzz mesatare e kohës | Shihni statistikat

5. Web Hosting Green

WebHostingBuzz ka bërë një angazhim mjedisor dhe ka sponsorizim dhe partneritet me Woodland Trust.

Qëllimi është të kompensojmë kërkesën për energji nga serverët e tyre dhe t’i mbajnë të gjitha shërbimet e tyre të mbajtjes neutrale të karbonit.

6. Zbritja Vjetore e Parapagimit me Pricemimin e Ripërtëritjes së njëjtë

Pricemimi fillestar i afisheve për WebHostingBuzz nuk është aq i lirë në krahasim me hostet e tjerë (më shumë mbi atë më poshtë).

Por ka dy përfitime çmimi që bien në favorin tuaj.

E para është se ata kanë një zbritje vjetore të parapagimit. Pra, nëse keni paguar për vitin, ju mund të merrni dy muaj falas nëpër bord për të gjitha planet. Kështu që ndarja duket si kjo:

• Personal: 49,99 dollarë
• Zhvilluesi: 99,99 $
• Biznes: 249,99 dollarë

Në krye është çmimi mujor për secilin plan, me opsionin vjetor nën:

Ulje Vjetore WebHostingBuzz në krahasim me Mujorin

Avantazhi i dytë është që normat e rinovimit nuk rriten.

Shumë host të tjerë do të dyfishojnë çmimin tuaj mujor kur plani juaj rinovon automatikisht. Sidoqoftë, sipas FAQ për faturimin e WebHostingBuzz, çmimi që ju paguani në thelb “ngrin” dhe zbatohet për të gjitha rinovimet e ardhshme, gjithashtu. Kështu që nuk duhet të shqetësoheni për një surprizë të shtrenjtë që shfaqet në deklaratën e kartës tuaj të kreditit një vit nga tani.

Kundër përdorimit të WebHostingBuzz

WebHostingBuzz performoi mirë në të gjithë tabelën. Koha e ngarkimit të Uptime dhe faqeve ishte e mrekullueshme. Migrimet falas janë një vështirësi e bukur, dhe politika e rimbursimit është gjithashtu më shumë se e drejtë.

Për fat të keq, ka pasur disa kategori që ende i lënë ata poshtë në fund të ditës.

Këtu është një përmbledhje e shpejtë e çështjeve më të mëdha që kemi përjetuar:

1. Asnjë zbritje e re e klientit

Disa nga hostet më të lirë të internetit në treg mund t’ju kushtojnë vetëm një ose dy muaj çdo muaj.

Si mund të lejojnë ata të jenë kaq të lirë?

Klientët e rinj marrin çmime të veçanta për të ndihmuar në ëmbëlsimin e marrëveshjes. Kështu që planet përtërijnë me një normë më të lartë më vonë. Kjo, e kombinuar me parapagimin deri në tre vjet, mund t’ju ndihmojë të futeni në një normë vërtet të ulët me një host të ri.

Duket se pothuajse të gjithë 30+ hostet e faqes në internet që kemi shqyrtuar ndjekin të njëjtin trend. Me përjashtim të WebHostingBuzz.

Për fillestarët, nuk ka zbritje afatgjatë. Ju paguani 4,99 $ / muaj për planin më të lirë personal. Kjo vjen me një uebfaqe të vetme, 20 GB memorie SSD, 1 GB memorje, bandë të pakufizuar dhe SSL falas. Kjo është mjaft e mirë në sipërfaqe, por sasia e ruajtjes është mjaft e ulët. (Në krahasim, disa hoste të tjerë, si iPage, ju japin hapësirë ​​të pakufizuar). Ky plan themelor nuk vjen me një emër domain falas ose backup ditor, ose.

Nëse do të dëshironit të azhurnoni në një nga planet e tyre më të mëdha për të marrë këto karakteristika, plani i Zhvilluesit kushton 9,99 $ / muaj, dhe opsioni i Biznesit është 24,99 $ / muaj. Ju mund të parapagoni për vitin, siç u diskutua më lart, për të ulur pak koston. Dhe çmimi i rinovimit tuaj nuk do të rritet.

Por ju gjithashtu humbni mundësinë për të shijuar një zbritje të re të klientit dhe për të kursyer një bandë gjatë tre ose më shumë viteve si ju merrni me shumicën e pritësve të tjerë.

2. Mbështetje e kufizuar (6 Del vonesa në orë)

Pothuajse çdo host i vetëm që kemi shqyrtuar ofron 24/7 mbështetje live chat në mënyrë që klientët të marrin përgjigje relativisht të menjëhershme.

Edhe një herë, WebHostingBuzz ofron trendin.

Ata kanë bazën e zakonshme të njohurive dhe biletat mbështetëse. Por ata nuk ofrojnë mbështetje telefonike ose bisede live.

Ata kanë një ikonë të vogël në këndin e poshtëm të djathtë që duket si biseda live. Sidoqoftë, ne e kontrolluam atë në dy periudha të ndryshme të ditës (një të hënë në mbrëmje dhe të martë në mes të mëngjesit) dhe të dyja herë morëm të njëjtën përgjigje:

Dorëzimi i mesazheve nga biseda live në WebHostingBuzz

Kështu që biseda live shërbeu në thelb si një sistem i lavdëruar me bazë biletat, ku ne parashtruam një pyetje dhe duhej të prisnim një përgjigje me email për të ardhur rreth gjashtë orë më vonë. (Ata kërkuan falje për vonesën në kohën e përgjigjes, e cila duket se sugjeron që ata janë të vetëdijshëm për këtë çështje.)

Përgjigje për Email Ndihmë për Klientin WebHostingBuzz

Përgjigja ishte e drejtpërdrejtë, por jo e plotë. Ne kemi pyetur për çmimin për migracionin në sit, sepse edhe pse përfshihet një migrim falas, zakonisht çdo gjë mbi dhe përtej kësaj paguhet.

Meqenëse ne po punojmë përmes postës elektronike në vend të një bisede live, ne jemi të detyruar të dërgojmë një përgjigje tjetër për të marrë detajet e nevojshme, dhe kjo mund të marrë një kohë për të arritur.

Kjo është frustruese ngadalë në krahasim me pothuajse çdo host tjetër atje.

3. Klauzola e përfundimit të rastësishëm

Kur regjistroheni për një host të ri, zakonisht jeni të entuziazmuar për të marrë një projekt të ri nga terreni. Me siguri nuk po mendoni për atë që mund të ndodhë gjatë rrugës nëse shfaqet një problem ose problem.

Ne hodhëm një vështrim në shtypjen e shkëlqyer që zakonisht varroset thellë brenda Kushteve të Shërbimit të një hosti.

Ky është vendi ku zakonisht mund të gjesh diçka që mund të të pengojë të ktheni paratë tuaja ose shërbimi të funksionojë ashtu siç mendoni se duhet.

WebHostingBuzz ka ndryshimin e vet edhe për këtë. Clshtë një klauzolë e çuditshme e përfundimit që dikton se si rinovojnë planet dhe si mund të anulloni për të mos u ngarkuar automatikisht për mandatin tjetër.

Ja çfarë thotë: “Njoftimi për qëllimin tënd për të përfunduar duhet t’i jepet WebHostingBuzz jo më shpejt se 10 ditë para datës së faturimit tënd, por jo më vonë se tre ditë para datës së faturimit tënd.”

Dy pika kryesore atje:

1. Ju nuk mund t’u thoni atyre që doni të anuloni shumë herët – jo më herët se dhjetë ditë para datës tuaj të faturimit, dhe
2. Ju gjithashtu nuk mund të anuloni më vonë se tre ditë para datës së faturimit.

Tingëllon e çuditshme, apo jo? Ju keni këtë dritare të vogël të kohës për t’i njoftuar ata që doni të anuloni; përndryshe, tingëllon sikur ato në thelb mund të thonë thjesht “jo”.

Për ne, kjo duket sikur ata thjesht po përpiqen të ndërtojnë një prapavijë për të mos pranuar shumicën e anulimeve pa të paktën të përpiqen të të bëjnë që të paguani normën e rinovimit për mandatin tjetër, së pari.

Hmimet WebHostingBuzz, Planet Pritëse & Fakte te shpejta

Këtu keni një përmbledhje të planeve dhe çmimeve të tyre të pritura të pritjes:

Hmimet dhe planet e WebHostingBuzz

Ndarja e përbashkët: WebHostingBuzz ka tre plane të përbashkëta të pritjes:

 1. Plani Personal: Ky plan kushton 4,99 dollarë në muaj. Ju merrni hapësirë ​​të mjaftueshme për një sit të vogël me 20 GB hapësirë ​​në disk, shpejtësi 100% të CPU, 1 GB memorje, një çertifikatë falas SSL dhe një bandë të pakufizuar.
 2. Plani i zhvilluesit: Ky plan kushton 9,99 dollarë në muaj. Ju mund të presni uebfaqe të pakufizuara deri në 100 GB ruajtje, bandë të pakufizuar, emrin e domain falas dhe çertifikatën SSL, 2 GB memorje dhe shpejtësinë 200% të CPU.
 3. Plan biznesi: Ky plan kushton 24,99 dollarë në muaj. Ju gjithashtu mund të presni uebfaqe të pakufizuara dhe të merrni një hapësirë ​​të pakufizuar të SSD. Ajo gjithashtu vjen me 300% shpejtësi të CPU-së, 3 GB memorje, një domain falas dhe certifikatë SSL, plus qasje në kopje rezervë ditore.

Të gjitha planet e tyre të përbashkëta të hostimit vijnë me cPanel, dhe do t’ju jepet një emër domain falas me regjistrimin e një llogarie të re me ta.

 • Domain falas: Po.
 • Lehtësia e regjistrimit: Procesi i regjistrimit shumë i lehtë.
 • menyra pagese: Karta krediti, PayPal, WebMoney, Dwolla.
 • Tarifat dhe klauzolat e fshehura: Përfundimi i llogarisë nuk mund të ndodhë para dhjetë ditësh ose pas tre ditësh përpara datës së rinovimit. Ju gjithashtu nuk mund të përdorni më shumë se 25% të burimeve të tyre për më shumë se një minutë ose të hapen 5,000+ skedarë në të njëjtën kohë, ose të dërgoni mbi 200 email në hapësirën e një ore.
 • upsells: Pak upsells.
 • Aktivizimi i llogarisë: Aktivizimi i shpejtë.
 • Paneli i Kontrollit dhe Përvoja e Panelit: cPanel.
 • Instalimi i Aplikacioneve dhe CMS (WordPress, Joomla, etj.): Instalim i shpejtë i aplikacioneve dhe CMS të njohura përmes Softaculous.

A Rekomandojmë WebHostingBuzz?

Po, ne e bëjmë.

WebHostingBuzz ka kryer mjaft mirë në testet tona. Kohët e ngarkimit të Uptime dhe faqeve kanë qenë të dyja mbi mesataren.

Ata kanë qasje në qindra aplikime për fillestarët, si dhe rafte të teknologjisë më të fundit dhe të shkëlqyera për përdoruesit e energjisë. Politika e tyre për rimbursim 45-ditor është gjithashtu e ligjshme.

Për fat të keq, përvoja jonë e shërbimit ndaj klientit ishte e ngadaltë dhe e shpërndarë. Ne duhej të prisnim me orë të tëra për një përgjigje dhe nuk morëm as një përgjigje të plotë.

Politika e përfundimit të tyre është shkruar në një mënyrë që sugjeron që ju të keni vetëm një dritare të vogël për të anuluar në të vërtetë para se kartela juaj të ngarkohet përsëri. Dhe ndërsa çmimi vjetor i pagesës është i mirë, nuk ka asnjë zbritje të re të klientit për të mbyllur një normë jashtëzakonisht të ulët për tre vitet e para.

Në përgjithësi, ato nuk janë mjaft të mira për të bërë TOP 5, por prapë janë një zgjedhje e mirë.

P.S. Nëse dëshironi të shihni ofruesit e pritjes që renditen më lart në WebHostingBuzz, kontrolloni këtu ushtruesit kryesorë.

A keni ndonjë përvojë me WebHostingBuzz? Nëse po, ju lutemi lini një përmbledhje më poshtë. Ne mirëpresim të gjitha vlerësimet e ndershme dhe transparente – të mira apo të këqija!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector