Rishikimi i Pressidiumit

Logoja e Pressidiumit


Vlerësimi i përgjithshëm

Plani më i lirë
$ 21 / mo

Pressidium: Një përmbledhje e shpejtë për njerëzit pa kohë (pothuajse të gjithë ne)

Me pak fjalë, NE DUAJ Pressidium. Në fakt, kjo faqe shumë e mirë pritet në Pressidium! Ata ofrojnë një host WordPress jashtëzakonisht të besueshëm dhe të sigurt, kanë qendra të shpejta rrufe të të dhënave në të gjithë botën (+ një CDN e integruar në planet më të larta për shpejtësi maksimale), DHE ato janë më të lira se WP Engine.

Këtu është një përmbledhje e shpejtë e karakteristikave të tyre më të mira:

Plani fillestar i përballueshëm: Në krahasim me hostet e tjerë të menaxhuar të WP me karakteristika të ngjashme të përparuara, ato janë më të lira.

Mbështetje e shkëlqyeshme: Ata janë këtu për ju 24/7/365, mbështetje eksperte e WordPress!

Arritja globale: Ata kanë qendra të të dhënave në të gjithë botën, dhe kanë një CDN të shpejtë të integruar që flakëron shumë lehtë.

Sigurimit: Përditësime automatike të menaxhuara, monitorim dhe heqje automatike të malware, heqje falas nga malware, filtrim të bots të keqe, çertifikata falas SSL, dhe më shumë … është një konfigurim shumë mbresëlënës!

Garancia e kthimit të parave 60-ditore: Vetëm në rast… sa e bukur është ajo

Sinqerisht, ata nuk janë mendjemprehtë në librin tonë. Plani i tyre më i lirë (Micro plan) fillon në vetëm 21 $ / muaj (Fillimi i motorit WP me 35 dollarë btw).

Hulumtimi i Pressidiumit

Rishikimi i Hosting Pressidium

Një hyrje në Pressidium

Pressidium u themelua në 28 shkurt 2013 nga Andrew Georges, John Andriopoulos, Filip Slavik dhe Giannis Zachariadis. Ato kanë katër rajone kryesore të qendrave të të dhënave në Amerikën e Veriut, Evropë, Oqeani dhe Azi Paqësori. Plus, ato kanë 22 vende strategjike në të gjithë botën.

Ata specializohen në shërbimet e menaxhuara të WordPress Hosting në Arkitekturën e Ndërmarrjeve. Kompania krenohet në furnizimin me ushqim të një baze të madhe klientësh përfshirë kompani Fortune 500. Disa nga klientët e tyre përfshijnë Universitetin Fujitsu, Transifex, Modern Retail, 6 Yards dhe Cornell University.

Kevin Ohashi, themeluesi i Review Signal i ka dhënë Pressidiumit Topmimin e Performancës së Pritjes së WordPress-it të nivelit të lartë. Kjo ishte në 2015 dhe 2016.

Çmimeve

Pressidium ofron 4 lloje të planeve të menaxhuar të hostimit të WordPress. Këta janë emëruar Personal, Professional, Business, and Business Plus:

Plani i dytë më i lirë quhet Personal dhe kushton 42,00 USD në muaj nëse faturohet çdo vit (ai më i lirë është Plani i Mikro, por ne do të përqendrohemi në planin Personal, pasi ai përfshin konfigurimin e tyre CDN). Nëse dëshironi të paguani çdo muaj në muaj, do t’ju kushtojë 49,90 USD në muaj.

Paketa e përmendur ju lejon maksimum 3 instalime të WordPress. Nëse dëshironi të instaloni një shtesë WordPress, duhet të paguani 14,90 dollarë në muaj për të. Mbështetja shumëpalëshe nuk është e përfshirë në paketë.

Bandwidth është i pakufizuar. Kjo do të thotë që nuk do të merrni më shumë tarifa për një trafik më shumë se zakonisht. Sidoqoftë, sipas Pressidium, paketa personale është projektuar për 30,000 vizita unike në muaj. Kështu, burimet e serverit janë vetëm të kufizuara në rreth 30,000 vizita unike mujore.

Një pyetje me përgjigje shpesh është ngarkuar për vizita shtesë. Pressidium përgjigjet, “Nëse faqja juaj përjeton një rritje të papritur të seancave reale të përdoruesit ose ajo pëson sulme, ne sigurohemi që ajo kryen mirë. Ne nuk tarifojmë mbingarkesë automatikisht pasi thithim këto kosto për ju por nëse vazhdoni të tejkaloni kufijtë e planit tuaj, ne do t’ju sugjerojmë një azhurnim. “

Ju jepet një Certifikatë Encrypt e Le të Lehtë. Kjo do të thotë që ju mund të siguroni informacionin e ndjeshëm të trajtuar nga faqja juaj e internetit. Kjo ndihmon për të rritur renditjen e motorëve të kërkimit gjithashtu. FYI, Google favorizon uebfaqe të sigurta (HTTPS) mbi ato jo të sigurta (HTTP).

Nëse faqja juaj e internetit është pritur në një kompani tjetër në internet, ju sigurohet një migrim falas i faqes tuaj. Pasi të regjistroheni, menjëherë mund të planifikoni një migrim. Thjesht duhet të hapni një biletë mbështetëse. Ekipi i Pressidium do të bëjë gjithçka më pas.

Siguria e llogarisë tuaj të hostimit merret seriozisht nga Pressidium. Ju merrni azhurnime automatike të menaxhuara, monitorim të malware dhe heqje të malware. Ju keni një mjedis plotësisht të mbyllur dhe ju duhet të shijoni filtrat me pika të këqija.

Krijimi i kopjeve rezervë bëhet çdo ditë dhe automatikisht. Ju gjithashtu mund të krijoni kopjet rezervë tuaj. Kjo ju ndihmon në rastet kur faqja juaj në internet përballet me çështje seriozisht të komplikuara. Nëse këto çështje nuk mund të zgjidhen, thjesht mund të rivendosni kopjen rezervë (një pikë kur faqja juaj e internetit ishte akoma funksionale).

Kur bëhet fjalë për shpejtësinë, Pressidium ka shumë për të ofruar:

 • CDN – Kjo ju lejon të ruani të dhënat e faqes në internet si cache në vende të shumta gjeografike. Kështu, madje edhe vizitorët në uebfaqe larg qendrës suaj të të dhënave do të përjetojnë shpejtësi të mahnitshme të faqeve. Ato thjesht shërbehen me të dhënat e ruajtura të ruajtura në një vend afër tyre.
 • PHP 7 – Ky është një azhurnim në PHP 5.6, duke e bërë atë më të shpejtë sesa versioni i thënë. Aplikimet gjithashtu funksionojnë më shpejt me PHP 7 në krahasim me PHP 5.6.
 • Ruajtja e HA SSD – Kjo do të thotë Disqe të disponueshmërisë së lartë të ngurta. Këto lloj disqet e ruajtjes janë më të shpejtë në krahasim me disqet tradicionale mekanike. Kështu, të dhënat dorëzohen më shpejt duke rezultuar në shpejtësi të shpejtë të ngarkimit.
 • Balancimi dinamik i ngarkesës – Kjo i referohet shpërndarjes së ngarkesave të punës nëpër burime të ndryshme informatike për të shmangur mbingarkesën e një burimi të vetëm, minimizuar kohën e përgjigjes dhe optimizimin e përdorimit të burimeve. Me balancimin optimal të ngarkesës dinamike, shpejtësitë e ngarkimit të faqes tuaj bëhen më të shpejta pasi burimet nuk janë të mbingarkuara. Kjo kryesisht për shkak se ngarkesat e punës janë përhapur në shumë servera (ose burime).
 • Optimizimi automatik i figurës – Imazhi optimizohet automatikisht duke zvogëluar madhësinë e tij. Kështu, ngarkimi i pamjeve tuaja do të marrë më pak burime që, nga ana tjetër, çon në shpejtësi më të shpejtë të ngarkimit.

Pulti i përdoruesit tuaj ka një larmi karakteristikash gjithashtu. Ju mund të keni kopje rezervë manuale dhe automatike dhe mund të kontrolloni përdorimin dhe analizën e trafikut. Pulti tregon gjithashtu faturën dhe historinë e faturimit. Kjo ju lejon të menaxhoni një shumëllojshmëri të shtojcave të gjitha në një platformë.

Më në fund, ju jepet një garanci pa kthim parash prej 60 ditësh pa rrezik. Sidoqoftë, nuk ofrohet në planet vjetore. Nëse nuk jeni të kënaqur me shërbimet e tyre, mund të merrni një rimbursim të plotë çfarëdo që të jetë arsyeja.

Opsionet e mbështetjes

Ju jepen një shumëllojshmëri e opsioneve mbështetëse me Pressidium. Më poshtë janë disa prej tyre:

 • biletë & Ndihmë me email
 • Mbështetje telefonike
 • Njohuri baze
 • Statusi i reve
 • Menaxher i Përkushtuar i Llogarive (Planet e Biznesit / Biznesit Plus)

Bileta dhe mbështetja e postës elektronike janë në dispozicion 24/7/365 dhe ju mund të merrni ndihmë nga inxhinierë ekspertë DevOps. Baza e njohurive përmban udhëzues se si të menaxhoni produktet dhe shërbimet e Pressidium. Ai gjithashtu përmban udhëzues se si të zgjidhni problemet e thjeshta. Një menaxher i veçantë i llogarisë është i disponueshëm vetëm nëse vendosni për planet e Biznesit ose Biznesit Plus.

Faqja e Statusit të Cloud përmban azhurnime në platformën dhe shërbimet e Pressidium. Përditësimet e statusit përfshijnë atë të Firewalls, FireAlls të WebApp, Balancuesit e ngarkesave, caching shumëfaqësh, serverët e aplikacioneve WordPress, grupimet e bazave të të dhënave, CDN, SFTP, Staging & Pamjet, Regjistrimet në cloud, Portali dhe API.

rekuizitë

Karakteristikat e optimizmit të shumëfishtë të shpejtësisë

Pressidium ofron karakteristika të shumta për të optimizuar shpejtësinë e faqes suaj të internetit. Ata përdorin disqe të gjendjes së ngurtë me disponueshmëri të lartë (HA SSD) të cilat janë më të shpejtë se disqet tradicionale mekanike. Ato gjithashtu zbatojnë balancimin dinamik të ngarkesës për të shmangur burimet e punës dhe për të shpërndarë ngarkesë në burime të shumta që çon në shpejtësi optimale të ngarkimit.

Karakteristikat e tjera të optimizimit të shpejtësisë përfshijnë caching adaptive me shumë shtresa, rrjetet e shpërndarjes së përmbajtjes (CDN), mbështetjen e PHP 7, optimizimin automatik të figurës dhe zgjedhjen e vendndodhjeve të qendrës së të dhënave.

Uptime e shkëlqyeshme

Pressidium ofron faqet e internetit që kryejnë shkëlqyeshëm – këto uebfaqe rrallë përjetojnë joproduktive. Sitet e mundësuar nga Pressidium kanë një normë ngritjeje më të lartë se ajo mesatare. Ata jetojnë deri në premtimin e tyre për shërbim të super për klientët e tyre duke ofruar uebfaqe që funksionojnë mirë.

Certifikatë falas SSL

Ju jepen Letertifikatat Le të Encrypt SSL. Këto përdoren për ta bërë faqen tuaj më të sigurt duke mbrojtur kështu informacionin e ndjeshëm që përmbahet në faqen tuaj. Ndihmon në rritjen e renditjes suaj edhe në motorët e kërkimit. Google i do faqet e sigurta mbi ato jo të sigurta.

Kopje rezervë të disponueshme

Rikthimet automatike ditore bëhen në faqen tuaj. Kjo ndihmon për të siguruar faqen tuaj në rastet kur problemet nuk mund të zgjidhen. Ju mund ta rivendosni menjëherë faqen tuaj duke përdorur kopjen rezervë në një pikë në kohë kur faqja juaj e internetit është ende duke punuar.

Garancia e kthimit të parave 60-ditore

Pressidium nuk beson në bllokimet e shitësve. Ju mund të bëni një anulim të pajtimit tuaj në çdo kohë që dëshironi. Ju jepet një garanci pa kthim parash prej 60 ditësh pa rrezik. Nëse nuk jeni të kënaqur me produktet dhe shërbimet e tyre, gjithmonë mund të merrni një rimbursim.

përfundim

Thjesht bëje ��

PërmbledhjeVëzhguesi Matthew RogersRevista Date Date 2019-11-24Vedikuar për artikullin PressidiumAuthor Vlerësimi 51star1star1star1star1starEmri i produktit PressidiumPrice
21 dollarë

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map