Rishikimi i HostMetro: Probleme të Rënda me Shpejtësinë dhe Uptime …

Faqja kryesore e hostmetrit


HostMetro u themelua kohët e fundit në vitin 2012 për tu specializuar në ofrimin e vetëm pritjeve të përbashkëta.

Ata janë gjithashtu një nga hostet e vetëm të uebit me një “bllokim të çmimit të garantuar”, kështu që çmimi juaj nuk do të hidhet 200% kur është koha për të rinovuar.

Për më tepër, ata mburren me 99.9% në kohën e duhur për të përmbledhur një gamë të mirë ofertash për klientët me vetëdije buxhetore.

Por, a janë të gjitha këto pretendime shumë të mira për të qenë e vërtetë?

Ne krijuam një uebfaqe themelore të testit WordPress në HostMetric ‘Mega Max Plan’ në qershor të vitit 2015. Gjatë rrjedhës së muajve të fundit, ne kemi monitoruar dhe analizuar performancën e tyre, duke përpiluar rezultatet më të rëndësishme duke përfshirë kohën e duhur & shpejtësia për të qenë në gjendje t’ju ofrojë këtë shqyrtim të paanshëm.

Le të fillojmë:

Mirat e përdorimit të HostMetro Hosting

‘Garancia e bllokimit të çmimeve’ të HostMetro është një nga ofertat më inovative që kemi parë pas shqyrtimit të pothuajse tridhjetë kompanive të ndryshme të mbajtjes në internet. Elsefarë ofrojnë tjetër përveç çmimeve të ulëta?

1. Mbështetje në mënyrë të paqartë për klientët

Përvoja jonë me mbështetjen e klientit të HostMetro filloi mjaft mirë. Agjentët e tyre u lidhën shpejt dhe u përgjigjën të gjitha pyetjeve tona në kohën e duhur.

Mbështetje HostMetroBiseda jonë me një agjent mbështetës të klientit në HostMetro

Fatkeqësisht, kontrollet tona në prapavijë tregojnë për vlerësime përgjithësisht të përziera në lidhje me disponueshmërinë (dhe efektivitetin) e departamentit të tyre për mbështetjen e klientëve.

 • “Ne nuk jemi në gjendje të identifikohemi në panelin tonë dhe emaili nuk po funksionon. Ne kemi provuar të kontaktojmë mbështetjen tuaj në internet dhe askush nuk po merr. A do të më shpjegojë dikush nga ju se çfarë po ndodh? “
 • Shërbimi juaj për klientët është i tmerrshëm! Padyshim që po kërkoj një host të ri. Më thanë që do të riaktivizohesh faqja ime, në mënyrë që të mund t’i rregulloja gjërat në shtojcë. Nuk është bërë. Kjo ka ndodhur shumë herë dhe kaq jam bërë. ”
 • “Përshëndetje djema, kjo është pothuajse ditë tani faqet e internetit tona janë në rënie dhe ne nuk po ndihmojmë, duke marrë 24 orë për t’u përgjigjur për një biletë? Unë dua ndihmë sa më shpejt, as nuk mund t’ju arrij në telefonatë. “
 • “Cili duket se është problemi me mbështetjen tuaj? Nuk mund ta mbaj askënd me telefon dhe prit gati dy orë. Unë as nuk mund të lidhem me mbështetjen tuaj të bisedës. Dhe mbështetja juaj e emailit është shumë e ngadaltë. Ne kemi një problem me postat tona elektronike dhe dua që dikush ta rregullojë atë për mua. “

2. Garancia e Bllokut të Pricemimeve (!)

Shumica e ushtrive ju thithin me një përqindje qesharake të ulët herën e parë kur regjistroheni me ta. Kur plani juaj të ketë mbaruar dhe është koha për të rinovuar, ajo normë e ulët zhduket dhe çmimi juaj mund të dyfishohet apo edhe trefish në dukje brenda natës.

Megjithatë, kjo prirje garanton HostMetro, duke garantuar shkallën fillestare të regjistrimit – madje edhe për rinovimet në të ardhmen!

Kjo është një marrëveshje e jashtëzakonshme, duke ofruar një avantazh të madh çmimesh nëse planifikoni të përmbaheni me ta për një kohë të gjatë.

3. Transfer falas në internet (me kufizime)

HostMetro për fat të mirë do të migrojë faqen tuaj të internetit ekzistuese mbi serverat e tyre falas.

POR …

Vetëm nëse nuk tejkalon 3 GB. Përndryshe, ju jeni vetë.

Dhe transferimi i faqes duhet të kërkohet brenda 30 ditëve nga krijimi i një llogarie.

Nëse nuk jeni të kënaqur, gjithmonë mund të përfitoni nga garancia e kthimit të parave të tyre 30-ditore, pa pyetje,.

4. 99.9% Garanci e Uptime

Faqja e Kushteve të Shërbimit për shumicën e ushtrive është aty ku optimizmi do të vdesë.

Ajo që dukej si një marrëveshje kaq e mirë në fillim shpejt fillon të shndërrohet në një makth kur lexoni një politikë të diskutueshme pas tjetrës.

Sidoqoftë, çdo herë e herë hasni diçka pozitive që rikthen besimin tuaj në disa kompani.

Varrosur brenda Kushteve të HostMetro është politika e tyre e Garancisë Uptime.

Nëse mesatarja e tyre vjetore e uptime bie nën 99%, do të merrni një muaj falas të pritjes të kredituar në llogarinë tuaj. Edhe pse kjo shenjë është më e ulët se mesatarja e kohës që kemi parë në 30 hoste, është ende një politikë e mirë që tregon se ata qëndrojnë prapa shërbimit të tyre.

Disa përjashtime standarde vlejnë gjithashtu, edhe nëse ato janë mjaft të zakonshme. Nëse ndodhin ngjarje të njëfishta si një katastrofë natyrore ose një hack i madh, kjo joproduktive nuk do të faktohet në llogaritjen mesatare në kohë.

5. Garancia e kthimit të parave 30-ditore

Nëse nuk jeni të kënaqur në çdo kohë gjatë 30 ditëve të para si një klient i ri HostMetro, mund të kërkoni një rimbursim të plotë. Në përgjithësi, kjo është një gjë e shkëlqyeshme.

Vetëm mbani në mend se ka disa çështje që mund të ndikojnë në shumën e rimbursimit tuaj.

Së pari, rimbursimet vlejnë vetëm për planet e pritjes. Pra, kjo do të thotë shtesa të tjera, si shërbimet rezervë ose emrat e domain nuk do të kthehen.

Lajmi i mirë për emrat e domain është që nëse keni paguar për një, mund ta merrni me vete në një host tjetër.

Sidoqoftë, nëse ju është dhënë një e lirë përmes HostMetro, ajo kosto normale mund të zvogëlohet nga bilanci i rimbursimit. Ata gjithashtu mund të zbresin koston e çertifikatave falas SSL, gjithashtu. Sigurohuni që të kontrolloni dyfish planin tuaj kur të merrni këto shtesë “falas”, sepse ato mund të kthehen për t’ju kushtuar fjalë për fjalë kur është koha për të kërkuar një rimbursim.
Kthimi i parave të hostmetros

Kundër të përdorimit të HostMetro Hosting

HostMetro ka disa gjëra që duhen pëlqyer. Sidomos kjo guarantee garanci e bllokimit të çmimeve ’.

Fatkeqësisht, shërbimi i tyre nuk mund të përputhet me vlerën e asaj oferte.

Duke filluar me kohën e ngarkimit të faqeve të tyre:

1. Shpejtësitë e faqeve të ngadalta

Gjatë 24 muajve të fundit, HostMetro arriti në një farë mënyre të paraqiste kohët e ngarkimit të faqeve 1,116ms.

Kjo e bën HostMetro katër herë më ngadalë sesa pritësi ynë më i shpejtë A2 Hosting.

Duke marrë parasysh një vonesë e vetme e dytë mund të rezultojë në 7% më pak konvertime, HostMetro mund t’ju kushtojë më shumë në shitje të humbura sesa duke paguar në të vërtetë shërbimin e tyre.

Pjesa më e keqe është se ato kanë qenë vazhdimisht nën mesatare pothuajse çdo muaj. Kështu që nuk do të ishte një muaj i keq që rrëzoi rezultatet e tyre. Jo, ata janë thjesht se janë të këqij.

Koha mesatare e ngarkesës 12-mujore:

HostMetro statistikat e hollësishme 12-mujore të funditShpejtësia mesatare e hostMetro 2019-2020 | Shihni statistikat

2. MIR nën mesataren 99.81% Uptime

Dhe hitet vazhdojnë të vijnë. HostMetro dorëzoi më pak se mesatarja e 99.81% gjatë 24 muajve të fundit.

E vetmja veshje e argjendtë me performancën e keqe është se ata (raportohet) do të kreditojnë llogarinë tuaj me një muaj shtesë të pritjes nëse bien nën kohën e premtuar të 99.9%.

Para se të hidheni në atë ofertë, merrni parasysh këtë: Një orë joproduktive në muaj mund t’ju kushtojë shumë më shumë vizitorë, shndërrime dhe për këtë arsye shitje dhe para sesa ato që kreditoheni nga HostMetro.

Koha e fundit mesatare e 12 muajve:

 • Kohëzgjatja mesatare e Janarit 2020: 99,98%
 • Dhjetor 2019 kohëzgjatja mesatare: 99,69%
 • Nëntori 2019 kohëzgjatja mesatare: 99,59%
 • Koha mesatare e tetorit 2019: 98,91%
 • Koha mesatare e shtatorit 2019: 99,94%
 • Gusht 2019 mesatare e kohës: 99,97%
 • Koha mesatare e kohës së korrikut 2019: 99,90%
 • Qëndrueshmëria mesatare e qershorit 2019: 99,57%
 • Maj 2019 kohëzgjatja mesatare: 99,97%
 • Koha mesatare e prillit 2019: 99,83%
 • Koha mesatare mesatare e Mars 2019: 99,94%
 • Shkurt 2019 kohëzgjatja mesatare: 99,84%

Statistikat e fundit 24-mujore të HostMetroKoha mesatare e pritjes së hostMetro | Shihni statistikat

3. Kopje rezervë “Falas” në të vërtetë ju kushtojnë

Rezervat rezervë janë një tipar thelbësor sepse çështjet padyshim që do të shfaqen herë pas here. Shumica e ushtrive u ofrojnë atyre në njëfarë kapaciteti, qoftë falas ose me pagesë.

Kushtet e HostMetro thonë se ato ofrojnë “shërbime falas rezervë si mirësjellje”.

Tingëllon awesome, apo jo? Të keni kopje rezervë të rregullt në dorë mund t’ju ​​kursejnë shumë telashe nëse faqja juaj bëhet e hakuar.

Por ka tre probleme të mëdha me këtë pretendim:

 1. Ky shërbim rezervë funksionon vetëm një herë në muaj. (Në mënyrë ideale, duhet të keni çdo ditë ose javore në minimum.)
 2. Ata do të rezervojnë vetëm 1 GB të madhësisë. Kjo nuk është shumë e madhe, për të qenë e sinqertë, kështu që me siguri do ta kaloni këtë në një moment.
 3. Dhe më e keqja, për të rivendosur kopjen rezervë, do t’ju kushtojë 39,95 dollarë.

’Shtë e drejtë: “shërbimi rezervë falas” nuk është në të vërtetë falas nëse ju nevojitet.

4. Vetëm Ndarja e Ndaruar

HostMetro ofron vetëm dy plane të përbashkëta të pritjes. Asnjë VPS, asnjë re, ose opsione të dedikuara pritjes nuk janë në dispozicion.

Kjo do ta bëjë të vështirë që të shkallëzoni infrastrukturën tuaj ekzistuese nëse i tejkaloni gjërat shpejt, duke ju detyruar të transferoheni në një kompani tjetër të mbajtjes së faqes në të ardhmen e afërt nëse arrini në atë pikë.

5. Ofertë kufizuese FALAS për Domain

Ata ofrojnë një emër falas domain kur regjistroheni, por VETM nëse përdorni kodin e tyre të kuponit “DOMAIN FALAS”.

Ripërtëritjet e emrit të domain (ose blerja e atyre shtesë) do t’ju kthejnë me një shtesë prej 14,49 $, e cila është më e shtrenjtë se shumë regjistrues të tjerë të emrave të domain.

6. “Tarifa e Konfigurimit” në planet mujore

HostMetro ofron një plan të vërtetë pritjeje nga muaji në muaj. Lajmi i keq është se norma hidhet në mënyrë të konsiderueshme (në krahasim me mbylljen në një plan afatgjatë) dhe gjithashtu do të duhet të paguani një tarifë konfigurimi prej 14,49 $.

5. Planet afatshkurtra më të shtrenjta

HostMetro reklamon një çmim 2,95 $ / mujor. Sidoqoftë, për të marrë atë çmim, do të duhet të regjistroheni për tre vjet të plota.

Nuk ka plan që të jetë më i shkurtër se një vit i gjatë. Dhe madje edhe ai opsion një vjeçar do të kushtojë 4,95 $ / muaj.

Prmimet e HostMetro bëhen më të lira për një afat më të gjatë që blini.

Mmimet HostMetro, Planet Pritëse & Fakte te shpejta

HostMetro ofron vetëm pritje të përbashkët. Këtu është një përmbledhje e shpejtë e planeve të tyre të përbashkët të pritjes:

 • Plani Mega Max: Ky plan fillon me 2,95 dollarë në muaj. Ai përfshin ruajtje të pakufizuar, gjerësi të pakufizuar dhe mbështetje për uebfaqe të pakufizuara.
 • Plani Super Max: Ky plan fillon me 6.95 dollarë në muaj. Ai përfshin ruajtje të pakufizuar, gjerësi të pakufizuar dhe mbështetje për uebfaqe të pakufizuara. Ajo gjithashtu vjen me një çertifikatë falas SSL, skanim të përditshëm të malware dhe siguri të përparuar.

Prmimet dhe planet e HostMetroPrmimet dhe planet e HostMetro

 • Lehtësia e regjistrimit: Procesi i regjistrimit është pak i vështirë. Kjo mund të jetë më e lehtë.
 • menyra pagese: Kartë krediti, PayPal.
 • Tarifat dhe klauzolat e fshehura: Llogaritë janë të kufizuara në 200,000 inode, 10 përqind CPU dhe memorje. Në rast se e tejkaloni këtë kufi, llogaria juaj mund të pezullohet dhe nuk do të keni të drejtë për rimbursim.
 • upsells: Disa upsells.
 • Aktivizimi i llogarisë: Mund të zgjasë shumë kohë. Ju mund ta bëni aktivizimin menjëherë duke paguar një tarifë prej 5 $.
 • Paneli i Kontrollit dhe Përvoja e Panelit: cPanel.
 • Instalimi i Aplikacioneve dhe CMS (WordPress, Joomla, etj.): Instalim i thjeshtë me 1 klik i aplikacioneve dhe CMS të njohura me Softaculous.

A Ju Rekomandojmë HostMetro?

Jo.

Shërbimi i klientit të HostMetro është në kundërshtim të duhur. Guarantee Garancia e tyre e bllokimit të çmimeve ’është mjaft e lezetshme. Përndryshe, kjo është për gjërat më të këndshme që mund të themi rreth tyre.

HostMetro vjen me një nga shpejtësitë më të ngadalta të ngarkimit të faqeve që kemi parë ndonjëherë. Duke marrë parasysh ndikimet e shpejtësisë së faqes – jo vetëm përvojën e përdoruesit, por edhe renditjen dhe konvertimet e motorit të kërkimit në faqen tuaj të internetit – ekziston një rrezik serioz për në fund të fundit (lexoni: të ardhurat) këtu.

Kohëzgjatja e tyre është shumë e keqe gjithashtu. Vazhdimisht nën mesataren, me kohëzgjatje joproduktive që mund të prishin qasjen në momente kritike.

Sinqerisht, ka shumë pritës të faqeve në internet atje që do t’ju japin shumë herë herë më të mirë të ngarkimit të faqeve, kohë më të qëndrueshme dhe shërbim më të mirë për klientët për të njëjtat (ose më pak) dollarë.

A keni përdorur ndonjëherë HostMetro? Nëse po, ju lutemi lini një përmbledhje më poshtë. Ne mirëpresim të gjitha vlerësimet, qofshin të mira apo të këqija, për sa kohë që ato janë transparente dhe të sinqerta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector